A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Cat!
Nagyon cuki így a kezedben alva is.
Látom nálatok is meleg van.
Nekem meg azt mondja a védőnő ne vegyek rövid kisruhákat..
Hát na :shock: :twisted:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Marci így folytatta az alvást a járókában:

Kép
Vendég

Törpiri!

Nekem Beni 11 hónapig szopott úgy, hogy közben rendszeresen megjött. Nem hiszem, hogy gondot okozna.
Mindenesetre én gyógyszert addig nem foigok szedni.
Marad a gumi vagy majd a spirál esetleg. Bár ezen még vacillálok.
Vendég

Ez olyan gyógyszer amiben nincs ösztrogén meg mi a fene.. :oops: nem tudom pontosan...és ez az egy állitólag amit lehet szedni szoptatás alatt is...

Na jó,akkor egy kicsit megnyugodtam....most beparáztam,hogy lehet,hogy ennyi volt a szoptatás??? :oops: :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici miért ne vegyél kisruhákat????

Szerinte augusztusba nem lesz meleg???van,hogy még a szeptember is nagyon meleg :?

Jaj ezek olyan okosak.Tőlem is megkérdezte 2 hetesen,hogy hol tartunk a szellőztetésben..aztán már régen lent sétáltunk a 25 fokban :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én már hetek óta nem hallottam a védőnőmről...

De amikor itt volt a hazajövetelünket követő napon, akkor is azt mondta, hogy nyugodtan kivihetem Marcit. Meg is tettem rögötn aznap.
Igaz, hogy nálunk a kórházban is fiolyamatosan nyitva volt az ablak, és akkor kint ugyanolyan idő volt, mint bent.
Vendég

gabi nagyon csini vagy :): és a hajad is szupi lett :)
drukkok mennek lányodnak :)

Catnagyon cuki Marci ahogy alszik :)

picike én is szeretlek :) én nem tudom megbyitni a laptop linkjét írd már le inkább a típust aztán rákeresek :)

nekem nem volt fejszűkítönk :):)
nekem annó három hónapra jött meg :) sajnálom pirit :(és mégcsak most hagytuk abba a szopit :)

én annó vittem Gergőt levegőzni ki a gangra és pedig téli baba Gergő :) nekünk azt mondta dokker néni hogy nyugodtan lehet vinni -5 fokig megfelelően felöltöztetve igaz a téli is elég gagyi volt 2007-ben :)

nika70
Salgótarján

Cat, hogy kidőlt a kis Marci :)
Bezzeg Döme, ahogy leteszem, megy a bandázás a szarvassal...
Ó, most nézem, bealudt.
Így:
Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hú lányok brutál meleg van lent...

LEszaladtunk kenyérért,mert azt amit szeretünk délutánra elfogy...és jöttünk is vissza,mert én is majdnem hőgutát kaptam... :roll:

Megyek csinálok tojásos nokedlit fejes salival..(kisfiam azt rendelt mára) :wink:

Nika akkor most te is megnyugtattál,hogy ne parázzak a szopi miatt,megszokja a kisasszony :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos Döme is már olyan nagyfiú :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos!

Döme is kidőlt ebben a melegben... :wink:
És ő is tud háton aludni...
Vendég

pici már nem kell a neve megnéztem a blogodban nagyon cuki kis nőies darab nagyon szerethet a párod ha egy iylennel lepett meg :):):):)

nika70
Salgótarján

Azért mondta nekem, hogy nem szabad majd nagyon lengén öltöztetni, és csak hosszú body meg ilyenek.
De ez nem rendes.
Lesz vagy 40 fok a nyáron.
Az sem jó nekik ha melegük van és izzadnak.Nem is gyártanának ilyen pici ruhákat akkor.

picimami

Sziasztok!

Nos az ebéd utáni sziesztán itt vagyok!!!

Istenem ezek a babák milyen édesen durmolnak! Úgy dögönyözném mindet! Pláne mikor majd az én kis cinikém fog itt alukálni! Istenem! Már úgy olvadozok a tietektől! Olyan szzép mind!!!

Cat! marcinak vörös a kis hajacskája???? Jól látom??? Nagyon édes ahogy az öledben beájult!!!!

Én parázok attol, hogy majd nagyon az ölembe kényesztetem! ezt lehet nem elrontani első babánál??????

Piri! sajnálom Pirikét! És remélem azért a tejcsinek nincs nagyon más íze mint piri nélkül!!!! és Lilike mesgzokja így is!!!

Itt nagyon fülledt a levegő! Végül is vihart mond délutánra! Bár én egy kis esőnek is örülök! Pláne, hogy ma fogászatra megyünk apával! Nekem megint lett 2 lukas fogam apának meg fáj! Szal én eléggé félös vagyok a fogászaton, éppen ezért reménykedem, hogy nem fogok jobban izzadni a csaj kezei között! Ugyhogy ess eső esssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pici! szerintem jó, ha azt tanácsolják, hogy persze vigyázz a kis Dalmira, de azért könyörgöm! hosszú újjuban a nagy melegben?? Högutát kap szegény kislány!!!! Pláne mikor majd álmodik egy jó nagyot ugy megizzad, hogy csuda!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

úgy kell csinálni nagy melefgben hogy kis body és ha kint vagy vele a levegőn egy nagyon vékony gézpelussal betakarni nekik még nincs teljesen beállva a hőháztartásuk kb egy hónapos korig addig sajna rtakarni kell őket de csak kint a levegőn én pelussal takartam be nyáron gegét ha fújt a szél bár ő már fél éves volt nyárra

nika70
Salgótarján

no, búcsúzom, aztán nem sokat írni! :twisted:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos! Jó utat és pihit nektek!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Megjöttem én is.Tényleg nagyon meleg volt ma. Délelőtt elmentünk a bnőmékhez Márk ghamar feltalálta magát az összes játékot szétpakolta :D
Hazafele bealudt a kezemben felhivtam aput,hogy jöjjön elénk igy könnyebb volt.Sajna nem aludt sokat,mert kiesett az egyik szatyorból a ropi.Persze gondolhatjátok mennyien segitettek. Sikeresen fel ius ébredt a drágám.
Délután végül aludt,de amikor felébredt nagyon hoisztis lett.Biztos az időjárás változást érzi.
Én ma már 2szer voltam boltban,holnap megyek auchanba.majd csinálok majonézes kukoricát és tészta salátát, vmint tojás krémet.
Majd csinálok képet a tortáról iull a pociról is.

Cat, Piri:szépen gyarapodnak a gyerkek.
Nemlajos.Döme is nagyon édesen alszik. Jó utat nektek. Vigyázzatok magatokra.

Pici.örülök,hogy iylen jó dolgoggal lepett meg apa.
Vendég

Nika:remélem azért szépen rendbe jön az arcod.
Milyen az új helyen lakni?
Vendég

Mi holnap kerti partyra megyünk délután. :D
De ez azt jelenti, hogy még neki kell állnom joghurttortát készíteni.

Előtte viszont vacsorázom, mert még arra sem volt időm.
Nyolcra értünk haza, akkor fürdettem Marcit, etettem, aztán Beni fürdetés, és lassan ehetek is.

Egyébként ma fodrásznál voltunk. De csak a fiúk haját vágta Évi. Szép rövid lett mindkettőjüknek. :)

Aztán persze még vásárlás...

És én nagyon elfáradtam. Marci nem aludt délután csak egy fél órát amikor Beni. Így nekem is kimaradt ma a pihenés.
Vendég

sziaszi: hát az arcom már szerintem egy nap után is már láthatóan szebb lett majd csinálok ilyen volt ilyen lett képet ahogy szépül :):)
Már megszoktam hogy itt lakunk nem volt nehéz :) felettünk lakik egy barátnőm akit már itt ismertem meg vagyis van társaság is de már nagyon sok kisgyerekes anyukával is beszélgettem itt sokan laknak nagyon aranyosak ma is megismerkedtem eggyel 40 éves és három éves a kisfia egy cipőben járunk bár neki ez a második férje és volt már két vetélése az első férjétől. de aranyos a gyerekeink meg nagyon egymásra találtak nagyon édesek voltak ma holnap is jönnek majd :)

nika70
Salgótarján

Nócika!

Látod milyen színű a haja Robert Redfordnak?

Kép

Na ilyen a Marcié is... :D :D :D

Ezt szoktam mindenkinek mondani.

De egyébként valóban vöröses szőke.

Törpiri!

Ma nekem is olyan mindjárt megjön érzésem volt. :shock: Terhes nem lehetek... Vagy legalábbis még nem érezhetem. Elvégre még csak 8 napja volt 6 hetes Marci, és akkor kaptunk engedélyt a nőgyógyásztól... :oops: Amit ki is használtunk azonnal. :wink: :oops:

Egyszóval kíváncsi leszek, mi fog ebből kisülni. Marci nem nagyon evett ma...
Vendég

Nika!

Örülök, hogy jól érzed magad az új helyen. És végre találtál barátokat is. Ez nagyon jó.

Kíváncsi vagyok hogy javul az arcod.
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Én ma facéran heverek itthon! Tesokámnak szerelmi bánata van! és apa elment vele csatangolni! Eddig anyuéknál logtam, de már uncsiztam így haza evett a fene! most it vagyok egyedül! És így még a tévé se köt le pedig ilyenkor már rég szunyizni szoktam!!! Álltalában!!!

Cat! Tök jó ez a szín! Bár lehet ezt a kicsi fiad nem nagyon fogja értékelni! Bár azért ez egyéntől függ! Nekem volt két ismim az egyik pont kis szmöre volt a másik meg ilyen hajszinű nos azóta már mindketten festett hajjal mászkálnak, de amugy nem igen szerették ezt a hajszint mert csúfolták öket! Én mondjuk nem, mert én imádom a vöröset!!! Nem bánnám, ha a kis csajom is kis szmöri lenne, de a gyerekek olyan kis gonoszak! Vagy talán túl öszinték?????

Na épp most nyilik a kapú lépek aludni mint aki jól végezte dolgát! Bár igaz nem csináltam semmit!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Bár így este bevallom nem is nagyon szoktam! mondván majd holnap reggel!!!!
Na mindenkinek nyugodalmas szép éjszakát!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Jó reggelt Mindenkinek!

Nika!
Köszönöm a jó tanácsot. Én is úgy gondolom, hogy vékony kis peluval majd letakarom, illetve úgyis érzem majd, mi a jó neki.
Tegnap sikeresen leráztam a védőnőt és nem jött ki.
De álmomban lecseszett.

Ma éjjel már jobban aludtam.
Olvasó volt a kezemben egész végig és fohászkodtam.
Apa ezt meglátta és arra ébredtem hogy simogatja a pocakomat és sír. :cry:

Dalma sokat mocorog, sokat csuklik is. Olyan édes.
Nem lehet beteg a kislányom, ha ilyen eleven.
Érzem hogy nincs baj.

Valószínű összeszedtem valami fertőzést és az okozhatta.
Én arra gondolok, hogy apa nővérééknek van egy ronda öreg beteg macskájuk.. Igaz nem nyúltam hozzá, de fertőzhet.
Hisz eddig nem volt folyadék, és pár nap alatt került oda neki.
Gondolom ezért is van hogy Prof asszony TORCh szűrést csináltatott nekem.

Cat!
Tényleg szép színe van Marci hajának.
És olyan más mint Beni. (legalábbis nekem)
De mindketten gyönyörűek.

Sissi!
Sajnálom, hogy nem segítettek neked.
De valóban ilyenek az emberek.
Finomakat készítesz ma.
Megyek is ebédre hozzád.

Nócika!
Tudtál aludni éjjel??

Zsu!
Milyen volt a suli? Elfáradtál?

Nemlajos!
Jó volt az utazás? Döme, hogy bírta?

Törpiri!
Mi jót csináltok ma??
Lilike jól aludt?
Olyan sokat gondolok rá. Olyan szép és nyugodt kislány.
Jó volt látni titeket.
Köszönöm mindenkinek hogy eljöttetek.

Remélem majd kórházon kívül is találkozunk hamarosan.

Van eszemben, hogy ha úgyis kell majd följárnom, összehozhatnánk még egy nyugis plázás napot.
Illetve ha megszületik Dalma, utána is.

picimami

Arwen!
Te hogy vagy?
Hogy telnek a napjaid??
Könnyebb már a suliban?
Gondolom mennyire várod a szünetet.
Húgom is ballag, most 8. os.
De lehet már nem tudok elmenni a ballagására.

Sikerült már elmenned cukor vizsgálatra?

picimami

Jó reggelt!

Lassan megyek vásárolni,de reggeli előtt jöttem egy kicsit beköszönni.

Pici.Márk májusban született,de nyáron én simán rövid vagy ujatlan bodyt adtam rá,persze amikor kinnt voltunk akkor nálam is a pelus segitett.
Volt,hogy beöltöztettem éjszakára és addig sirt mig rájöttünk,hogy az a baja,hogy melege van.

Az mitől lehete,hopgy ha együtt vagyunk apával :oops: utána elkezd alul fájni a csontom és csak az ülés segit. Olyan mintha szét akarna szakadni ott alul.
Vendég

Sziasztok!
Éppen véletlenül az OSZK-ban vagyok órán.

Cat!
NAgyon édes Marci, ahogy a karodban elaludt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És a járókában is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó bulizást mára nektek!!!!!

Nemlajos!
Döme is nagyon cukker :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó utat nektek!!!!!

Látom, a kicsik is nehezen viselik a meleget :? :? :? :? :? :? :?

Pici!
NAgyon szép ajándékot kaptál párodtól :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Tegnap nagyon nehezen viseltem a meleget.... a HÉV iszonyatosan rázott, a villamos dugig volt, persze helyet senki sem ad át kismaminak, plusz volt egy hülye gyerekcsoport is a vilin és azzal szórakoztak, hogy lökdösték egymást. Naná, hogy pont előttem. A várbuszonmeg olyan meleg volt, hogy majdnem a
elájultam. Szóval eléggé kikészültem, mire felértem a várba

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok...

Én tegnap megkattantam.... :oops: :shock:

Lili egész nap rettenetesen nyűgös volt és én persze annak tudtam be,hogy nem elég a tejem...
Elrohantam a dr.nénihez,hogy irjon fel tápszert...csak megnyugvásképpen,hogy legyen itthon.
Mire odaértünk úgy bealudt a gyerek,hogy csak na...erre mondja adr.néni ha nem lenne elég neki igy bizony nem aludna.és anyira erős front volt meg meleg,hogy valószinű azt érezte.
(de azért kaptam tápszert).Este 7 -ig aludt...majd evett,megint aludt és fürdés után reggel 1/2 6-ig ismét aludt :oops: :wink:

Mondtam a gyógyszertárosnak,hogy nézze meg meddig jó,mert nem most fogjuk elkezdeni.

Most megint kicsit nyügi,és olyan szar ,hogy megint az jut eszembe,hogy nem lakott jól!!!pedig hallom,hogy nem úgy sír mint amikor éhes!!!

Hát lányok ami nekem volt tegnap azt nem nevezném pirinek...már délután se volt semmi :lol:

Zsuzska én már semmin nem csodálkozom,én is mindig álltam mindenhol..annyi bunkó ember van :roll:

Sissi nem lehet,hogy olyankor kicsit befeszit a babókád??

Cat jó bulizást nektek...

Pici jól vagy ugye???NEm lesz semmi baj,csak erre gondolj!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Csinbálom a salátákat már megjártam az auchant.Én már most fáradtnak érzem magam és mk lesz estig.
Még vár a takaritás, bár apát megkérem,hogy porszivozzon fel.

Piri.biztso Lili a frontot érezte.Márk is este eléggé nyűgös volt.
Most olyan kellemes levegő van kinnt végre nem a 30 fok.

Zsu:milyen suliba jársz?
Vendég

Délelőtt óta senki nem járt erre?

Mi túl vagyunk az ebéden, ami kellemesebb lett volna, ha megvettük volna már a napernyőt az asztalhoz. De így is nagyon jó volt kint enni ebben a napsütésben.

Délelőtt megvettük Marcinak azt a sátor szerűt, amit múltkor feltettem ide. Nagyon tetszik. És biztosan jól fogja magát érezni benne.
Vendég

Sziasztok!

Látom ma nagy volt a pangás.

Hoztam nektek pár képet, van köztük pockos is, ill. levágtuk Márk haját.Szerintem nagyon édi lett.Mjad kiváncsi vagyok a véleményetekre.Bár nekem akkor is gyönyörű :D

Buli jól sikerült maradt pár kaja,de nem vészes.Persze sokat fel is csomagoltam :D
Márk nagyon jól érezte magát és mi is. Délben ittam egy 3az 1ben kávét és annak köszön hetően nem éreztem annyira fáradtnak magam.

Holnap megyek anyuékkal a telekre.

Akkor a képek: Kép Igy diszitettük fel a szobáját. Persze ahogy hazaért egyből le kellett neki szedni Kép Márk a tortával. Kép 28. heti pocak Kép Hajvágás után marcipán traktorral a kezében Kép Szülinapi ajándéka Kép pocak 28. hét Kép Kép tortával Kép
Vendég

Sissi!

Szép pocak! És szerintem aranyos Márk ezzel a pici hajjal.

Én kb 10 perce jöttem haza a kerti partyról, Apa még maradt. Szerintem mr hideg van hozzá. Vagy lehet, hogy csak én fázós egy szál pulóverben és rövidnadrágban a 8 fokban. :roll: :)

Megyek is aludni, mert Marci is kel majd hajnalban.

De azrt eldicsekszem vele milyen ügyes a kisfiam.
Mi ugye bimbóvédőt használunk az első naptól kezdve a szoptatáshoz. Ilyenkor minden szoptatási tanácsadó kiakad, mert majd nem tudjuk róla leszoktatni a gyereket.
Nekem most sem volt vele gondom. Két hete egyszer próbáltam nélküle eteteni Marcit, nem ment, én nem erőltettem. Beni is kb két hónapos korában szokott le róla egyik napról a másikra.
Ma újra megpróbálta, és mintha soha nem lett volna bimbóvédő olyan ügyesen szopizott nélküle Marci. Én olyan büszke vagyok rá. :D :D :D
Vendég

Jó reggelt!

A hosszú kimaradás után találn most már sűrűbben tudok jönni. :) bár még nem gyógyultak meg teljesen, sőt a Hamza vissza esett(valószínűleg már csak szeptemberben megy oviba is mert csak egy hét van zárásig :? ),most alper antibét szerd, Hamza legóhet megint kezdi majd, Yaseminnnek meg kedden dől el. most ventolint kap napi 5-szőr :shock: :shock: :shock: , meg spiropent-et, de már ki van váltva az antibé-je, de bítózom benne hogy nem kell elkezdenije. szóval zajlik az élet, és bevallom borzasztó nehéz, és sokszor érzem, hogy nem bírom továb.... de muszáj....
és insallah szebb napok jönnek, ha felgyógyulunk végre :)

Pici!

Örülök, hogy hazaengedtek! :) Borzasztó a mi veletek történik :( mikor nem a saját nyűgömmel vagyok elfoglalva, sokszor eszembe juttsz és fohászkodom értetek. Kitartás Pici lány, nincs sok hátra és Dalma a karjaid védelmét élvezheti. És mi jelenthet nagyobb biztonságot egy csöppségnek mint az édesanya ölelése :roll: ?
A szeretet egyébként is csodákra képes! :D

Sissi!

Nagyon csinos vagy, és én láttalak decemberben , és bizton állíthatom hogy sokat fogytál. A poci ott van :D , de az arcodon meg karodon látszik. :D nagyon ügy i vagy! :D
Márk-nak mégegyszer boldog szülinapot. Nagyo szép , és a torta is , látszik milyen boldog a kis drága! :D a szobája nagyon jó!!! :wink: :wink:

Cat!

Marci nagyon ügyi, hogy így mocorog :roll: kiugrabugrálja maga alól a pelust :roll: .
és látod neked is igazad lett azzal hogy semmit nem szabad erőltetni, ment magától a leszokás a bimbó védőrőrl! :) gratulálok!
A fiúk nagyon szépek a képeken! :D
Köszi a linket az utazó ágyakról. nem tudom mi lesz ,mert törökben fogunk venni, hogy ne kelljen kicipelni, . itthon meg valószínűleg akkor csak egy járókát szerzek be, meg talán egy használtat lövök a teszveszen, hogy ha esetleg anyuhoz lemegyünk( kicsi az esélye), akkor ott is legyen! :)
A sátor Marcinak nagyon szupi! A telcsid nagyon szép, nőies! :)

Kép Kép Kép
asiye

Nócika!
Sajnálom az inzulint, de látod, nem is olyan borzalmas! :) ez egy szükséges rossz, ahoz hogy ne legyen baj! :)
Vigyázz a pancsival, de szerintem ha elővigyázatos vagy, nem lesz baj! :)
hihetetlen hogy már t is egy hét múlva már a 3.trimeszterben leszel! :roll:

Nika!
Örülök, hogy vannak új barátok, és hogy jól érzitek magatokat a z új lakásban! :)
És annak különösen örülök, hogy javul az arcod! :)
Fogyival hogy állsz? mennyi ment le az első hónapban?
tudom nem csinálod kőkeményen, csak lájtosan, de gondolom azért valami eredménye van!

Gabi!
Gratulálok a lánykádnak, meg neked az okos utódhoz! :) :)
Hát már te is beállsz a naaaaagypocakú, mindjárt megszülök kismamák sorába :roll: :roll: egy 6 héten belül babaeső lesz itt! :roll:
mi van a babakocsival?

Zsu!

Milyen gyakran kell fújnosd végül is a ventolint?
Hogy vagy?
Annyira kíváncsi vagyok hogy milen nemű a babócád :roll: :roll: lehet hogy elsiklottam felette, de mikor is tudhatod meg?
mikor lesz genetikai?

Lehet tippelni! :) szerintem: LÁNY!!!!

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri!

Lilike egy tündérkishercegnő! :roll: :roll: :roll:
hugom kislányára hasonlít, ő ilyen szőke kékszemű :)
gyönyörűmasallah!

nem tudom mikortól jó menni úszásra a babával én sosem voltam velük!

Nemlajos!
Döme olyan nagyfiús lett :roll: és mostmár jobban alszik mint a lányom :) Yasemin mostanában felkel van, hogy 2szer is :?
remélem jól érzitek magatokat otthon! :)

Arwen!
Kitartás lassan suli vége! :) aztán lehet koncentrálni babára-apára! :)

Afra! Gratulálok a vizsgához! :) :)
tudtam én hogy okos csaj vagy :wink:
találtatok dokit?
Nem mész inkább itthon is el a jövő héten?
insallah szombat! :roll:

Kép Kép Kép
asiye

majd ha lesz időm rakok egy-két képet a gyerekekről, mg mához egy hétre mi is megyünk partyzni :wink: (gyümi napom lesz pont :? mindenki zaba én meg nyomom a banánt :( :D

Kép Kép Kép
asiye

sziszi jók a képek és szreintem is nagyon cuki a fiad haja neked meg szép a pocid :):)

cat: én nem tudom miért akadnak ki a szopitanácsadók az én fiam is bimbóvédővel szopizott és kb másfél hónapos korában leszokott róla tök simán :)

asiye: örülök hogy gyógyulgattok :) kb 6-7 kg ment eddig le de most keményebbre kell vennem kicsit a fogyót
az arcom miatt nem ehetek csokit,olajos magvakat,paradicsomot ,túl fűszeres ételeket ez most segít majd kicsit jobban a fogyiban de nem erőltetem szép lassan menjen le és akkor nem jön vissza :)

van egy kép hogy milyen csúnya volt az arcom
Kép
ma is csinált képet három napi kezelés után Gabi de most ezt nem tudopm feltölteni de majd igyekszem :)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindenkinek!

Nem aludtam túl sokat... De mégsem tudtam ágyban maradni reggel. Pedig Itt van anyukám és foglalkozik Benivel, ráadásul még Marci is alszik.
Ez utóbbin nem is csodálokozom, mert éjjal felébredt kettőkor :shock: és fél hatkor is. A kettő órás etetésen egy kicsit kiakadtam, de szerencsére én csak akkor feküdtem le...

Asiye!

Hamarosan meggyógyulnak a gyerekek és akkor könnyebb lesz majd.
Kíváncsi vagyok mit mondanak Yasemin-nek. Remélem nem kell állandóan használni a Ventolint és a Spiropentet. Nem lenne jó, ha már most kiderülne, hogy asztmás.
Bár abban csak annyi a jó, hogy akkor valószínű gyerekkori változatról van szó, amit akár 3 éves korban ki is nőhet. A második ilyen időpont 6 évesen, a harmadik pedig 14 éves korban van.

Pici!

Hogy vagy?
Mikor indultok vissza Pestre?
Pihentél eleget hétvégén?
Tegyél fel pár vidám filmet a netbookodra, és szerezz egy fülhallagatót hozzá. Így a kórházban is fel tudod magad vidítani.

Nika!

Ügyes vagy a fogyókúrával. És ha az arcod miatt betartod a többit is, akkor egyre karcsúbb leszel.
Vendég

Sziasztok..

Asiye jó hogy végre itt vagy..és hogy a gyerkőcök gyógyulnak...

Cat...akkor nem sokat pihentél :roll: nagyon ügyi Marci...

Sissi..nagyon édes Márk..nekem mind a két frizurával tetszik...de talán a röviddel nagyfiúsabb :wink: a pocid is szépséges...

Pici,kitartás..majd irj,hogy mi volt a vizsgálaton...

Nekünk tegnap brutál napunk volt..Lili délután kettőig orditott,meg se tudtam vigasztalni..már én is sirtam vele..(utólag gondolom ez a nagyon erős szél viselhette meg),és nem tudott elaludni rendesen...
Délután 5 felé szunyókált el egy kicsit,aztán 6 felé bealudt rendesen.. :roll:
Apával is öszevesztünk,ma meg folytattuk,de ő persze megint nem válaszol semmire éssemmiről nincs véleménye..csak hallgat és ettől éna falnak megyek.

Ma megyünk Monorra a barátnőmékhez,de mehetek a fiammal,Lilivel vonattal... :roll: annyira elegem van ebből!!!

Bocs lányok,hogy igy kiöntöttem magamból,de muszáj volt :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

ma ráálltam a mérlegre és ebéd után teli gyomorral voltam 99 kg két hete ebéd előtt voltam 99.5 vagyis ez újjabb másfél kg lefelé az arcomra meg ma mindenki mondta hogy mennyit változott pedig egy hete láttak utoljára :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!!

Mi tegnap a tesommal fözö versenyen voltunk itt a stázsa hegyen! Egész nap az árnyékban ültem, de mégis sikerült gyönyörüen leégenm! A mellkasom a két lábfejem az arcom és a két vállam! De sehol nem fáj kivéve a bal vállam! De hogy az hogy?? És mint mondtam végig az árnyékba ücsörögtem! Ugyhogy most picit szenvedek azaz inkább nyafizok, de túl élem! Kenem ilyen kafa avonos cuccal!! Az jó, mert zselé és nagyon jól hüsit!!!!

Cat! Nagyon ügyesek vagytok Marcival a bimbó védővel! Én is elég sokat tanakodtam, hogy lehet, hogy majd használok, de eddig se mellette se ellene nem halottam érveket! DE azt tudom, ha védőnőtől kérdezném az tuti lebeszélne róla!!! Szal inkább Őt nem!!!

Aseiy! Már nagyon várunk, hogy gyere sürün! És már nagyon remélem, hogy mielöbb meggyogyultok!!!

Piri! Ha én tudom, hogy jöttök Monorra akkor talizhattunk volna, de látom már csak este fogod látni a kiirásom!!!!

Sissi! nagyon szép a pocid! És a kisfiadnak az uj hajacskája olyan donhuános!!!!!
És a torta meg olyan kivánatos!!!!

Nika! Hát ott az elején jó csunya volt az arcod az tény! DE ha egy hét alatt olyan sokat javult akkor biztos most már megint nagyon szép a böröd!!!
És hajrá minusz kilok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Picikém! Hogy vagy?????? Remélem apával pihizgetsz!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika ez a kép a csúnya van ennél már szebb is csak jelenleg nem tudom feltenni :) de már soakn mondták hogy sokat javult :)
az még túlzáds hogy szép de már nem annyira ragyás inkább csak piros de az is halványodik már

picinek nem 17-re kellett visszamennie? gondolom majd este felé bejelntkezik :)

nika70
Salgótarján

Nika! Nagyon kivi vagyok a szebbik képekre! Biztos 1-2 hét és rendbejön!!!
De jó hogy mondod Picit! El is felejetettem, hogy ma kell neki vissza mennnie!!!! Biztos nagyon izgul és ideges! De nem lesz semmi gond!! Én tudom!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok Mindenkinek. Már a klinikán vagyok. Dalma kikészítette a szülésznőt, kergetni kellett a ctg kor. De jó lett szerencsére
:lol:
nem beteg az ő pici szíve, érzem.

Várom a holnapot. Nagyon.
Asyie!
Nagyon köszönöm a fohászodat! nagyon jól esik, és segít én biztos vagyok benne.

Keresett Andika is, és sokat beszélgettem vele. nagyon kellett már nekem. Hiányzott ő is nagyon.
Ő is jól van. Újra boldog és rendben van velük minden.

picimami

Sissi!
Nagyon sokat fogytál.És sokat nőtt a pocakod.
nagyon szép vagy!!

Nika! Szépen javul majd az arcod.
Puszillak

picimami

Sziasztok!

Már illene beköszönnöm, nemcsak sunyiban olvasgatni, bár az elmúlt napokban leginkább csak arra volt energiám :oops:

Nagyon édesek a baba és gyerkőcképek, nem beszélve a pocakfotókról :D
Nika! A te arcváltozásos fotó(i)dat is kíváncsian várom. Az tök jó, hogy már néhány nap elteltével is látványosan változott...és ez még csak a kezdet :D Figyelj csak! Megkérdezhetem, h kaptál-e egy Roaccuttan nevezetű bogyeszt? Mert emlékszem anno, tinikorom végefele én azt szedtem a pattanások ellen (bőrgyógyász írta fel) és szigorúan csak úgy lehetett, h az ember nem eshet mellette teherbe (de hát ugye akkor én még ilyenre nem is gondoltam) Elég brutál gyógyszer volt, de néhány hónap alatt teljesen letisztította az arcomat. Azóta sincs gondom vele.
Pici! Örülök, h jobb a kedved, s hogy bizakodó vagy! Helyes! Csak így szabad hozzáállni! Mert amúgy is jól van a kicsi lányod (és jól is lesz), ne ijesztegesd szegénykét :D
Asiye! Örülök, h már ti is jobban vagytok! InshaAllah hamarosan teljesen rendbejöttök és te is kicsit fel tudsz töltődni (és inshaAllah akkor jövő szombat :wink: )
Otthon nem hiszem, h el tudok menni dokihoz, mivel mindegyik helyen tök keveset leszünk...de már el nem tudom mondani, h mennyire várom, h kedden, vagy szerdán itt el tudjak menni!
Kicsit most be is vagyok ijedve, ami azt illeti :shock: Ma reggel óta igaz tompán, de érzem a jobb oldalam. Olyan, mint amikor a peteérést éreztem anno, csak sokkal finomabb....ez mi lehet? Ugye semmi komoly? Már arra is gondoltam, h ugye most kellett volna megjönnie, lehet, h a szervezetem "emlékszik" még?
Jajj, hát ezért is várom már az orvost...olyan jó lenne megnyugodni!

afra.h

Megjöttünk:)

Nócika gondoltam rád,mikor odaértünk,kérdeztem a barátnőmet,hogy ismer-e...nem :cry:

Afra lehet,hogy emlékszik a szervezeted..nekem akkor barnázás volt és nagypánik,közben meg semmi baj nem volt..te is erre gondolj :wink:

Pici örülök,hogy minden ok.Gyere ha tudsz..puszi nektek..

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

afra nem ilyen nevűt nem kaptam de nem is váltom ki mert amit hetente kéne szednem az mellett nem eshetek teherbe így kilőve majd mondom a dokinak két hét múlva hogy utánanéztem és gyermeket tervezők sem szedhetik szép mi??

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?