A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Sziasztok!

Pici!

Örülök, hogy most optimistább vagy!

Afra!

Én is várom már mit mond a dokid.
És szerintem itthon is szakíthatnátok egy kis időt dokira.
Én biztosan nem bírnám ki.

Egyébként, hogyha most kellene megjönnie, akkor a szervezeted emlékezhet rá. Nekem is volt kicsi vérzés. De minden rendben volt végül, láthattad a képeken.
Bár az egri kórházban a szívbajt hozta rám az ügyeletes doki.

Asiye!

Gyerekek jobban vannak?
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Cat!
Nagyon ügyesek vagytok, hogy sikerült szépen leszokni a védőről.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a buliban.
Olyan szép a telód.
Fáj érte nekem is í szívem, de a vodafone olyan brutál drága.. én meg nem szeretnék most számot változtatni.
De apának mondtam magának vegyen egyett, cégesnek.. mert neki is jó lenne.

Asyie!
Várom ám a fotókat a kicsikről.
bízom benne most már gyorsan meggyógyulnak, és hosszú hónapokig elkerüli őket a betegség.
Akartam már kérdezni tőled. Te is itt szültél? SOTE1?
Kinél? Ill volt-e szülésznőd?

Afra!
Az enyhe fájdalom természetes. Mindenkinél.
Biztos nem lesz semmi gond.
Úgy várom már hogy mit mond az orvosod, és hogy halld a pici szívét.

Törpiri!
Milyen volt a kirándulás Lilikével?
Apával kibékültetek már?
Mi a baj??

Nócika!!
Tessék vigyázni a leégéssel.

Gabi!
Hogy telt a hétvégéd??
Pici Mira jól van?

Én egész éjjel nem tudtam aludni.. pisilni jártam.
Izgulok picit hogy mi lesz ma.

De már csak 4-5 hét és elérkezik a szülés annyira várom hogy lássam őt, megérintsem és a karjaimba vegyem.
megszenvedjük rendesen ezt a kilenc hónapot.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Szorítsatok ma nagyon.
Majd írok ha már tudok valami eredményt.

picimami

Sissi
Márk cuki a rövid hajjal is.

picimami

Jó reggelt!

Én kicsit korainak találom ezt a kelést! Ha z egész nyáron így lesz... :shock: Még annyira szükségem lenne arra fél-egy órára amivel eddig tovább aludt Beni.
Marcival semmi gond, ő még alszik. Hajnalban négykor kelt, 10 perci evett, majd aludt tovább pár percen belül.

Pici!

Én is nagyon várom, hogy mi lesz a vizsgálat eredménye.
Olyan jó, hogy most már Neked is van interneted, és rögtön meg tudod nekünk írni.

Hidd el, az az 5 hét olyan gyorsan eltelik.
Legalábbis nekünk, akinek már megszületett a baba. Pocakosan valami miatt sokkal lassabban telik az idő. :o
Vendég

pici ilyen teló van a t-mobilnál is :):)

az a 4-5 hét nagyon gyorsan letelik majd :) drukkok mennek a jó eredményekhez :)

nika70
Salgótarján

Nika!

Én a T-Mobile-nál vettem. :wink:

Pici!

Számhordozással, ha nincs már hűségnyilatkozatod, akkor átviheted a számodat a T-Mobile-hoz. Ott pedig rögtön megveheted ezt a telefont, kamatmentes részletre. A számod természetesen teljesen változatlan marad.
Vendég

Jó reggelt!

Pici jó,hogy irtál..várom a friss híreket :lol:
Jó volt a kirándulás,bár nehézkes volt felszállni a vonatra,pedig csak hordozóba vittem nem a kocsiba....
Apával nem békültünk ki,beszélünk,jött értünk este...de amig ő nem beszél arról,hogy mi bántja vagy mi a baja addig ez nem fog megoldódni.Folyamatosan ez megy..én elmondom mi a bajom,kiorditom,kibőgöm magam ő meg hallgat és semmi nem változik.Azért most már itt egy gyerek.. :roll:

Cat érdekes,de néha nekem is elég + fél óra..bár most,hogy ráálltunk a 6-1/2 7-re igy jobban érzem magam :lol:

Ma jönnek anyukámék is...meglátogatnak apuval..hétvégén meg mi megyünk hozzájuk,de az meglepi lesz. :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ma este van vége a licitálásnak a játszószőnyegre...szurkoljatok,hogy az enyém legyen :wink:

GAbi,hogy sikerült a lánykád vizsgája???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt!

Hamza nem ment oviba, nagyon csúnyán köhög :? Alper még taknyos és még ma antibét kap. Yasemin.....hát majd holnap kiderül. de este megint zöld cucc volt a szemébenegyszerűen nem tudnak meggyógyulni, mert össze-vissza fertőzgetik egymást :?

Cat!

majd megszokod ezt a korai kelést is! :lol: :lol:

Pici!
Én a II.számú klinikán szültem :) de szerintem mind a két klinika nagyon jó és megbízhatsz bennük. talán a szülészetek-kórházak forumon keresd meg az I-es klinikát és kérj tanácsot-tapasztalatot -tippeket.
én is ezt tettem, mert ugye szülés előtt egy hónappal ment oda a dokim. és én is itt a babaneten kerestem topicot és ott kértem tapasztalatokat. :wink:

Nika!
Nagyon ügyi vagy a fogyással, és majd várom én is a képet az arcodról. át ne haragudj, de tényleg nagyon csúnyák voltak már azok a foltok az arcodon :(

Törpiri!
Lilike megnyugodott?
ha minden igaz ma megkapod a csomagot, de legkésőbb holnap. pénteken feladattam a dokimmal.

Afra!

Nem akarok erőszakoskodni, de szerintem a Gajdos fogadna soron kívül is ha beszélnél vele telcsin és mondanád hogy csak pár napot vagytok itthon, és kisterhes vagy . :)
mennem kell mert szana szét ették a reggelit! :?

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri! Sajnálom, hogy nem békültetek ki, de igazad van amíg nem beszélget veled a gondokról addig nem változik semmi. csak ezt a férfiak nem értik :evil:

Kép Kép Kép
asiye

trpiri! Anyuszis játszószőnyeg?
most néztem. rádlicitáltak, ugyhogy húzz bele! :) megy a drukk! :)

Kép Kép Kép
asiye

Asyie,köszi..de ráért volna a csomag,mondtam,hogy ne csinálj belőle problémát...

Sajnálom a gyerkőcöket,most már csak meggyógyulnak...

Lili jól van,köszönöm,tényleg csak a szél zavarhatta be,mert tegnap már ismét egy kis angyal volt.
:wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Tudom,hogy rám licitáltak,de várok délutánig,mert igy nem megy fel annyira az ár :wink: (remélem:)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Most nézem..fiam első órája történelem,a füzete meg itt figyel az asztalon :twisted: :twisted:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Pici.várunk a hirekkel.Minden rendben lesz.Ma jó hamar keltél.

Igaz Márk is már 1/2 7kjor ébresztett.Rá 1 órara pedig már kukás autót néztünk :D

Piri:remélem sikerül megnyerned a játszszönyeget.

Asyie.jobbulást a gyerekeknek.Remélem most műár teljesen meggyógyulnka.

NiKA:ha tudod tedd fel a képet az arcodról.

Most meygek porszivozni.

Képzeljétek Márk megkapta a wc szűkitöt és magától szokott oda menni rátenni és ráülni.Igaz pisi még nem ment bele,de szerintem ez már jó jel.
Vendég

Sissi!

Remélem kitart Márk lelkesedése!
Bár néha nem tudom, nem könnyebb-e, ha van van rajtuk pelus...
Hallottam egy-két érdekes történetet pisilni akaró gyerekről a csúcsforgalom közepén... :roll: :D

Asiye!

Jó lenne, ha már mindenki egészséges lenne!
Antibiotikum mellé adod nekik a Normaflore-t is? Szerintem nagyon jót tesz. És az is, ha mellette kapnak valami immunerősítőt. Aloe Vera gél vagy Oscillo...
Vendég

Még nincs semmi.. Várakozás. majd hívnak mikor mehetek uh ra.
Nekem céges vodás telóm van, és most lett decbe hosszabítva a hűségem.
és ezen beszélek ingyen egész áak..
Szóval ez a bibi.
Ott meg brutál drága a készülék.
De nem is számít most.

Törpiri!
Igazad van, most neked Lili és a nagy fiad a fontos.
Mondja el mi bántja őt.
Van most rajtad elég teher.

Gabi itt van a klinikán, ha minden jól megy találkozom vele.
Csak meg kell várnom mikor hívnak uH ra.

Nika!
Gege hogy van? Apa dolgozik már??
Minden rendben veletek?

picimami

Most jön Gabi!! :D :D
Puszi nektek majd jövök.

picimami

Még gyorsan 3 ma reggeli kép a gyerekekről, aztán megyek hozzájuk játszani.

Beni szeme:
Kép
Még kell egy kicsit más szögből is készítenem, mert ez nem az igazi, de Őt olyan nehéz mostanában fotózni. Tiltakozik ellene.

Ez pedig Marci mosolya, ami egyre gyakoribb szerencsére:

Kép Kép
Vendég

Jó reggelt, szép hetet!
Megjöttünk, szuper volt, kivéve az oda utat, mivel jó kis viharos este mentünk, s amíg el nem értünk olyan helyre, ahol már leszakadt az ég, Döme egyfolytában üvöltött, majdnem két teljes órát! :shock:
Zárt kocsiban ez azért eléggé megviseli az embert :?
De otthon szuper volt!
Döme szépen aludt az otthoni járókában, miután hagytam, hogy mellettem aludjon el.
Hazajöttünk, leraktuk Dömét hasra, és háromszor fordult meg hasról hátra!!! :D

Picinek drukkolok az eredményért!
Sissi, nekem tetszik az új frizura, és a pocakod is szép nagy! :)
afra, már nagyon várom én is az uh-dat! :roll:
Mint ahogy Zsuzska uh-ját is, hogy kiderüljön, mije lesz :wink:
Zsu, Te mit szeretnél? :)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

De édesek :lol: :lol: Cat meglátod napról napra jobban és többet mosolyog :wink:

Lilihez már elég ha odaállsz a kiságy mellé és fülig ér a szája..annyira édesek ilyenkor :lol:

Itt azért már látszik,hogy nem annyira olyanok a vonásai mint Beninek,de igy is nagyon gyönyörűséges :lol: :lol:

Pici kitartás..gyere majd...és ne idegeskedj!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos nagyon ügyes Döme... :lol: és örülök,hogy jól telt a hétvégétek...

Zsu eddig azt mondta kislányt szeretne :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Tegnapi utazós kép:)

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a megnyugtató szavakat, bár még mindig érzem a hasam, de nem vészes és most már kicsit nyugodtabb vagyok (meg végülis semmi vérzés, barnázás nem volt).

Asiye! Igen, gondoltam én is arra, h bejelentkezek egy gyors Gajdos vizsgálatra, de ugye péntek délután megyünk fel Pestre (este program), szombat egész nap fent leszek, de ugye délelőttől program, vasárnap pedig vasárnap van :D Szóval semmi időm nem lesz...

Törpiri, Cat! Nagyon édesek a picúrok és Beni szeme is milyen szép :roll:
Nemlajos! Örülök, h jó hétvégétek volt :D Reméljük ez a jó széria folytatódik otthon is. Köszi a drukkot, már én is tűkön ülök....
Pici! Várom én is nagyon a híreket! Drukk!
Tyűha, Zsu mostanában tudja meg, h kit hord a szíve alatt? De izgi!! :D

afra.h

asiye nem haragszom tudom én nagyon jól ezért mentem el végül dokihoz :):)

a képek :)
ez a régebbi
Kép

ez meg három nap kezelés után :)
Kép

nika70
Salgótarján

Sissi!
Informatikus könyvtáros szakra járok, a bajai főiskola pesti kihelyezettjére. Most vagyok másodéves!!!!
Nagyon jók lettek a képek!!!!!
A torta naggyon tecc:-)))))))))))))))))
És milyen szép a pockód is!!!!
És az a marcipán traktor.... meg van még???? Én imádom a marcipánt, így nálam sokáig nem tartott soha:-)))))
Márk nagyon aranyos ezzel a rövid hajjal!!

Asiye!
Örülök, hogy kedved jobb már!!!!
Gyerekeknek mielőbbi jobbulást kívánok véglegesen most már!!!!!
Ventolint szerencsére azóta nem kellett fújnom. Az megmaradt vész esetére. De most már mindig a tatyómban van.... Pulmicort-ot meg reggel-este fújom. De van mindig nálam Calcium és Pipolphen is (ez hörgőtágító, Ventolin mellé lehet bevenni roham esetén).

Szerdán megyünk genetikára, remélem, most már szétdobja a lábikóit a kis drágám:-)))))))))))))))

Nika!
Húúúúú... tényleg elég csúnya volt az arcod!!!!
Remélem, most már sokkal jobban van!!!!!

Picikém!
Tudod már, meddig kell bent maradnod, vagy majd a vizsgálatok után derül ki????
Nagyon szurkolok mára a vizsgálatokhoz!!!!
Minden rendben lesz, én ia szt érzem!!!!!!

Piri!
Drukk estére a játszószőnyeghez!!!!!

Cat!
De gyönyörű szeme van Beninek!!!!! Annyira jó ez a kép!!!!
Marci meg annyira aranyosan mosolyog!!!!!

Nemlajos!
Szívem mélyén kislányt szeretnénk mindketten. De egyre inkább fiút érzek.... hát majd szerdán kiderül remélem!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nika!
Tényleg sokkal szebb most már az arcod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

picike gege jól van :) apa dolgozik bár nem ablakozik per pillanat de be kell vállalni mindent ami jön ez is 7000 ft / nap

hú cat ez profi kép Beniről :):):) a lányok pisilni fognak utána :):):)

Nemlajos : Gergő 4 hónaposan végig ordította az utat a kocsiban hazafelé pestről :) cici kellett neki ami megnyugtatta :)

azért ha nem is látványos de látszik hogy enyhült az arcom mondjuk élőben ez azért jobban látszik :):)
meg most nézem az arcomon látszik afogyás is :) a csúnya kép az kb két hetes kép nem annyira friss de a második az tegnapelőtti :):):):

nika70
Salgótarján

Nika!

Tényleg látszik az arcodon már 3 nap után is, hogy javul.
Csak így tovább!

Egyébként a párom bőre is érzékeny a csokira. Nekem szerencsére soha nem volt gondom ezzel.

Nemlajos!

A párod nyugodtan tud vezetni az ordító Döme mellett?
Az enyémet rettenetesen idegesíti...
Örülök, hogy jó vlt a hétvégétek.

Zsu!

Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Nektek! Remélem tényleg megmutatja.

Törpiri!

Nagyon édesen mosolyog Lili!

Afra!

Egy óra az orvosnál nem fér bele valahova a programaba? Olyan szívesen nézném az UH képeteket.
Vendég

Nika!

Igen, az is látszik az arcodon, hogy fogytál! Egyre szebb leszel! :wink:
Vendég

Cat! Szerintem maximum otthon (a szülővárosomban) tudnék talán megejteni egy plusz vizsgálatot.

Nagyon remélem, h holnap, vagy holnapután azért tudok már hozni egy Uh fotót :roll:

Nika! Wow, tényleg látszik már a javulás! Hajrá, csak így tovább!

Zsu! Akkor szerdáig tűkön ülünk :wink:

Nem tudom, miért, de olyan rossz hangulatom van, most a semmin is tudnék sírni :cry: pedig nem történt semmi rossz, sőt! Ma végre megyünk orvosnézőbe, pár nap múlva meg HAZA!!!
Mégis valahogy nagyon el vagyok kenődve...suliba se mentem (már amúgy sincs sok értelme, mert csak ez a 3 napom van hátra, illetve már csak 2 :oops: )

afra.h

Afra!

Hormonok dolgoznak benned...
Vendég

Sziasztok!

Meg jöttem én is! Én nem tudom mi van velem, de olyan fáradt vagyok és rettenetesen álmos! Lehet minjá be is dölök az ágyikomba! Ha nem kellene a szurkára figyelni valószinű, hogy ki sem keltem volna, de sajna az inzulin időre van!!!

Piri! Engem sajna nem sokan ismernek, mert nem rég költöztünk ide! Na jó lassan 5 éve,de én egyenlöre csak a szomszédokkal vagyok beszélő viszonyban! DE remélem, ha már meg lesz a pici akkor a játszon majd több anyukával is megismerkedem!!!! Egyébként Ők itt Monoron merre laknak??? És ez a fejpánt haláli! Nagyon tecc!!!!

Cat! Olyan szépek a fiúk! És Marci szerintem egyre jobban rád hasonlit mig Beni meg az apukájára!!!!

Pici! Jó korán keltél! És ha aszülésznőt így megkergette akkor szerintem sincs semmi baj a kicsilány szívecskéjével csak most jól megilyesztettek! A szemetek!!! Amugy az a 4-5 hét hamar elmegy maj meglátod!!! Ugy hogy észre sem veszed ugy röpül majd az idő!!! A híreket én is nagyon várom ám!!! Amugy a kedves anyosod most nem cseszetett a 7végén mig otthon voltál??? Kiszolgált legalább???

NIka! Ez igen! Nagyon szépen jön helyre az arcod!!! És valóban látni az arcodon a fogyás! Csak igy tovább!!! Szorítok!!!

Nemlajos! Sajnálom, hogy az odafele ut nem volt zökkenő mentes, de legalább kikapcsoltatok kicsit míg otthon voltatok! Lehet tudni, hogy merre felé voltatok??

Asiey! Szegénykéim! Most már tényleg nagyon meggyogyulhatnátok! Mert szerintem csak a gyerköcök egymást fertözik össze vissza!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Afra! Ismerem ezt az érzést! Ezen én is átestem, de elmulik! Aztán, hogy ne vigasztaljalak kezdödik előről! Legalábbis nekem most igy van! Mindenen meghatodom! De tudom, majd másképp lesz!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nika tényleg szebb lett az arcod....hajrá!!! :wink:

Afra,ha sirnod kell sirj..az jót tesz..ezek tényleg csak a hormonok játéka :cry: :lol:

Nócika,azt hiszem Somogyi B u....pontosan a cimet nem tudom..csak odatalálok :oops: :lol:
De remélem legközelebb majd összefutunk :lol:

Pici??

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Most mentek el anyumék...1 órát bírtak itt lenni :evil:
Apukám be volt sózva....anyu mondta neki legközelebb nélküle jön :wink:

Hoztak friss borsót,salátát,zöldséget..epret,(a múltkor is bűnöztem 3 szemet ettem :oops: )

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Piri! Sajna a Somogyi B. utcát így most nem tudom behatárolni! DE én is remélem, hogy ha legközelebb erre jársz-jártok akkor talizunk!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Hát szerintem eéggé Monor végén van..(bár attól függ honnan nézzük)
Ha innen megyünk akkor a Péteri táblánál megyünk el balra...és onnan megyünk be Monorra... :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Akkor az a vonatállomástól igen csak messze van!!!!! Ugye???

Kép

Kép

Kép
nócika

MOst jutott eszembe, hogy állítólag ma döntenek nálunk az óvodai felvételről. Holnap teszik ki az eredményt.
Nagyon kíváncsi vagyok.

Azt álmodtam valamelyik nap, hogy felvették Benit, és pedig nagyon rosszul éreztem magam miatta, mert az új oviba akarom vinni. (Ami még el sem kezdett épülni, de állítólag októbertől működni fog... :shock: )
Vendég

Cat! Lehet, hogy most még nem épül és most felveszik a gyerekeket és majd átviszed! Vagy ez nem lehetséges?? És mivel elmondtad az álmod nem valószínű, hogy beteljesül!!! :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Cat, hát mit ne mondjak, a párom nem a türelméről ismerkszik, úgyhogy eléggé ideges volt... :?
Én már ki tudok kapcsolni, ha olyan sírás van, amin nem tudok segíteni, ő nem.

Nika
, tényleg javul az arcod, örülök! :)

nócika: viharsarok, ha ez mondd valamit :)

zsu
, akkor szerdán siess az eredménnyel (remélem, megmutatja magát a kis ebihal
:wink: )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Márk alszik én meg jöttem egy kicsit olvasni.De azt hiszem én i megyek pihenni.

Nika:téníleg látszik az arcodon a javulás,Csak igy tovább.Ügyi vagy a fogyással. is.

Zsu.azt hittem ma mész uh-ra de rájöttem,hogy csak 25e van :( nem baj kibirom ezt a pár napot.

Pici.remélem minden rednebn.Várunk a hirekkel.Olyan jó,hogy tudsz irni :D :D

Cat:annyira édesen mosolyog Marci.Beni szemei meg egyszerűen csodálatosak.Béár az én fiam sem panaszkodhat akkor szempillái vannak :D

Piri.Lili is édes :D :D
Vendég

Nemlajos:örülök,hogy jól telt a 7vége,sirás az utón nálunk is volt. Sőt még az idén is előfordult.)bár az lehet,hogy még tavaly volt :D )

Afra:remélem végre el tudaz menni dokihoz.Már várom a hirkeket.
Vendég

Nmlajos! Öszinte leszek! Nem!

Kép

Kép

Kép
nócika

sziasztok! Most csak a beígért képekkel jövök, bár csak a kislányról.
Kép Kép Kép

törpiri! nem tudom mennyit akarsz rákölteni, és remélem azért megnyered, de ezt találtam 5700-ért. és vadi új
Kép
ez nem olyan mint amilyenre liitálsz?

Kép Kép Kép
asiye

Kép Kép Kép
asiye

Köszi Asiye a tesz-vesen is van ilyen vadiuj 5970-ért talán...ugyhogy ha eddig jutunk akkor inkább az újat fogom választani :wink:

Aranyos vagy köszönöm.
Yasemin annyira dögös csajszi már :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Egyik UH megvolt. Júlia majd nemsokára fogad, csak szegényre szó szerint ráomlott a vakolat.

Egy élő magzat, fejvégű fekvésben.
A lepény a bal oldalon tapad. Másod fokban érett. Átlagosnál valamivel kevesebb magzatvíz.
Norm flow.
Nem centralizált keringés.
A jobb oldali a. jelzett uterinán KDM. A bal a. uterinán KDM nincs

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?