Niki, Riki csuuuuucs

enyim lanynak ilyen haja lenne biztos vicces hajakat gyartanek neki
egyebkent no nekunk is a hajunk!!! Olyasmi mint Lilinek mar
Eszto, Almi nem valtozott sokat, mindig meseszep

en mar mar nemtudom mit talaljak ki h epp mivel jatszunk, mert Boro egesznap jatszana

kepet majd Almirol meg a nyaklancrooooool

es ha legkozelebb Almos brutal modon kiereszti a hangjat, VIDEO!! nagyon kivancsi vagyok ra
mozza, Lili hany gramm mar?

nagyon husiii, szepseges mint mindig

apukajara nagyon hasonlit a kek pottyos kepen !!
kepzeljetek, babatornaztato ala tettuk Borot...... es annyira tetszett neki mint meg soha!!
az oke h mar en feltem attol h kek zold foltos lesz a gyerek ugy csapdossa a jatekokat, kozben siman meg is fogta oket!! de o teljes mamorban volt toluk!!!!!
ES rajott h ha nem a jatekokat piszkalja hanem meg csimpazkodik az oldalso fába, amin vannak a jatekok .. szoval ha azt rangatja akkor mozog minden! igy tortent h keresztbe forditotta maga felett a tornaztatot, tobbszor is! aztan felpakolta a labat oldalra
ES ezek utan gondoltuk durvabb dolgot mar nem csinalhat.. es megis.. ahova felpakolta a labat, nos oda felhuzta magat!!! elkapta a fat es huzta huzta magat

a masik kezevel is meg akart csimpazkodni!!!! en ilyet meg nem lattam komolyan!!
leirva valoszinu senki nem erti most

de akinek van ilyen tornaztatoja (az egyen) az talan! holnap megprobaljuk levideozni, akartuk most is de senki nem akart az emeltrol lejonni a kellekekert

mert nem akartunk lemaradni semmirol!!!!! ja meg a felso rudon levo korokbe kapaszkodott es totalisan huzta fel magat.....
meg akartam kerdezni h az nem fajhat neki ahogy ezekhez a fa allatokhoz neki vagja a kezeT? vihog rajta, de sztem durva azert amit levag
O meg igen, eszre vettem h par helyen mintha szaraz lenne a bore, de olyan reszeken ahol tamaszkodni szokott pl terd, konyok.. a vallanal is lattam de nemtudom miert.. kenjem be vmivel vagy mi?? kb fel centisek.. es ott ilyen szaraznak tunik nekem, meg erezni is!
otlet??
Annus