Tényleg annyira szépek, na és persze ügyesek is a babák!
Olyan jó nézni a képeket.
Bocsi, ha nem mindenkinek írtam. Jó sokat kellett visszaolvasnom.
Lánykám, reggel 7-kor felébredt játszott az ágyában és kaja nélkül visszaaludt. Még mindig alszik. Így most reggeli közben van időm válaszolni. Ez a hét még ilyen lesz, mivel még itt vannak nővéremék, de sajnos szombaton már utaznak is vissza.
De legalább, most tényleg minden szabad percemben együtt voltunk. És a legnagyobb öröm, hogy augusztus első 2 hetében jönnek ismét, így együtt lesz a család lányom 1 szülinapján. (majd rendezünk egy jó nagy bulit)
Tina, nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek!
Fantasztikus a 4d kép. És kiscsaj!
Mik a lehetséges nevek?
Limo, Berci olyan kis cuki.

A kedvencem a játszószőnyeges kép!
Szilvás, Eni is milyen nagy lett. Olyan régen láttam képet róla, így jobban feltűnik az embernek.
Bekri, nagyon sajnálom a férjedet. Szegénynek tuti borzalmas lehetett az egész.
Napsi, nagyon aranyosak a képek. Borisz már igazi nagyfiú!
És nagyon szép a kép, amit csináltál!
A gondokat nagyon sajnálom. Remélem sikerül mindenkinek megoldani, nagyon drukkolok!
Szilvi, Tiva igazi kis pasi! Olyan édes a haja ott elől.
Ircsi, üdv újra otthon!
Biztos szuper lehetett a családoddal ez a 2 hét. Örülök, hogy Katus jól viselte az utat.
Nagyon jó a mászós video is!
Réka, olyan ügyes kislány.

És milyen jól kacag.
Brik, örülök, hogy jelentkeztél.
Nem semmi Bence, ügyes nagyon.
Drukk a sulihoz!
Dia, Áron milyen ügyes. Jó sokat elvándorolt.
A szomszédos dolog elég fura nekem. Ha nekem SMS-t írna valaki, akkor egy idő után én is rávágnám az ajtót az tuti.
Tényleg ahol laktok az egy társasház, sajnos ott vannak szomszédok és mindenkinek el kell viselni és kész. Az teljesen más, ha egy rock zenekar lenne a szomszédban, akkor tuti én is szólnék. Illetve, ha este 10 után is üvöltőzne valaki, de napközben ne már. Az emberek élnek, játszanak beszélgetnek stb…
Az hogy most közli veled, hogy beteg az meg nem szép dolog. Persze sajnálja az ember, de nem kell erre fogni a dolgot.
Tehát én ezt egy kicsit nem értem. Szerintem nem éri meg vele többet beszélni….
Évi, tök jó ez a lavóros megoldás.

A ma esti fürdésnél is minden ok volt?
Kíváncsi vagyok, hogy most mekkora Tomi, mivel szerintem is sokat nyúlt.
Barbcsi, biztos nehéz lehet most nektek dönteni. Az tuti, hogy külön család vagytok, így külön életet szeretnétek és, hogy kellene legyen. (amíg együtt vagytok anyósodékkal ez nem lesz meg)
Én ha választani lehetne, olyan helyet néznék ami közel van a nagyszülőkhöz (valamelyikhez), de nem a szomszéd lakás! Az a legrosszabb, akkor ismét nem vagytok egyedül (külön család). Én ezt azért gondolom, mivel ha te vissza szeretnél menni tanulni, akkor jó ha a közelben van segítség és tud valaki vigyázni Bencére. Vagy netán el szeretnétek valahova menni közösen est, akkor is jó ha van ott a közelben valaki.
Persze be lehet vállalni, azt hogy távol vagytok mindenkitől, de ezt is figyelembe kell venni, hogy könnyebb akkor ha van a közelben segítség. Én a nővéremen látom, hogy milyen az ha nincs nagyszülő velük, illetve bébiszitter. Szó szerint nem mennek el a gyerekek nélkül sehova. Pedig szerintem egy párnak igenis kell néha közös program gyerekek nélkül. Ők csak akkor mennek el, ha valaki kint van náluk, vagy itthon vannak. (de ők ezt mérlegelték, amikor a férje elfogadta ezt az állást, tehát tudták mit vállalnak)
Nektek is végig kell menni a lehetőségeket, és remélem jól döntőtök a végén.
Talán nekem Győr tetszene valahol a külvárosban, ahogy Tina is írta…
És a képek szuperek!
Csillag, sajnálom a fűtés gondot. De ez a közös alvós kép a gyerekekkel nagyon szép és megható!:D
Mares, látom nektek is gond van a fűtéssel. Drukkolok, hogy minden ok legyén és hogy a pécsi tali sikerüljön!