A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Benó,megnéztem,az mikrogramm, tehát jóval kevesebb,mint a gramm. 1g az 1 000 000 mikrogramm.

Kép
flóra 11

Most lesz a BK.Addig még vagyok. Aztán előkészületeket kell írnom,mert holnap honvédelmi gyakorlatunk lesz,gyalogolunk vagy 10-14km-t. És nekem kell előadást tartanom a kicsiknek a közlekedésről. :evil: Utálom az ilyen napokat. Mi afenének ilyen hülyeség? És akkor még előadásom is legyen,hogy előkészületet is kelljen írnom. :evil:

Kép
flóra 11

Megyek, Flóra, szundítani. Puszillak Jó éjt mindenkinek!

KépKép
benó

Kösz, hogy megnézted. :D
A holnapi naphoz sok sikert kívánok és tényleg szemétség! :evil:

KépKép
benó

Köszi,hogy megértesz. :wink:

Szép álmokat, Benó!

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D
Fejfájással feküdtem, azzal keltem. Pedig ma ki kell tartanom, ma nem jöhetek haza ledögleni (ugyanis du. lesz a temetés, muszáj mennem). Megittam egy kávét, bevettem egy MagneB6-ot, most várom, hátha hatnak, közben kinyitottam az ablakot is.

Tancsu, Gergő lefoglalt, mi? Hogy nem tudtál jönni. :wink:
Edina, téged meg a Miki foglalt le? Javult már az állapota? :wink:
Szilzi, milyen volt a színház? :D
Flóra, drukkolok neked a honvédelmi baromsághoz! :idea:
Zsuzsi, jó szundit! :D
Timi, remélem, nem tojtál be nagyon, szegénykém. :wink: Ígérjük, hogy nagyon fogunk neked drukkolni, ha itt az idő. Csak írd meg nekünk. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Gondolom, most nem fogtok jönni reggel.
Megyek én is lassan, még egy kicsit ülök itt, távoztatom a fejfájásomat. :wink:
Ha szerencsésen túléljük a 12. hetet mind a hárman, Ribizlivel és Szederkével, akkor megváltoztatom a tojásbabámat dupla babákra. Tegnap találtam egy nagyon aranyosat. :D 3 hét múlva.
Tegnap a könyvtárban beleolvastam egy könyvbe, a címe Ikrek könyve, kár volt, mert pont azt találtam meg, hogy a 12. hétig nem is lehet ikerterhességnek nevezni a többes terhességet, csak utána. :twisted: Aztán az Andival még elmentünk egy könyvesboltba is (a tételekhez kellene nekem könyv), és ott már úgy csináltuk, hogy mondtam, milyen lehet az a könyv, ő megnézte, és mondta, hogy megnézhetem-e. :D Jó, mi?

KépKép
benó

Eszem egy szendvicset.

KépKép
benó

Voltam hányni.
Megyek a suliba.

KépKép
benó

Elég gázul vagyok (fejfájás, szédelgés, gyengeség), úgyhogy még egy órát túlélek és hazamegyek lefeküdni.

KépKép
benó

Sziasztok,

sajnálom, hogy megint rosszul vagy Benó! :( Kitartás :wink:

Jelentem a színház nagyon jó volt. Az Operett színházban volt a Csárdáskirálynő! Jó színészek voltak, én ngyon élveztem, persze A. nem lelkesedett annyira mint én! :roll: De mit lehet tenni, a fő, hogy eljött velem! :D De olyan későn értünk haza, hogy már nem volt se időnk, se kedvünk rádiózni! :( Én nem is értem Flóra, Ti hogy csináljátok! 3-4 óra alvással elvagy, nekem kell a 8, néha több! :oops: :oops:

Kép
szilzi

Flóra, 10-14km, nem semmi! :shock: Honvédelmi gyakorlat! :shock: Ti fogtok menetelni a "hazáért"?? Kitartás! :wink:

Kép
szilzi

Ma megint nincs nyugalmam! :(

Kép
szilzi

Sziasztok...

Flóra:szép kis túra lesz...:)

Benó:lesz ez még jobb is..:D

Timi,Edina:merre vagytok?

Szilzi:bizti jó volt a szinház,én is úgy mennék már...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Lehet hogy lesz még egy új tagunk...:)

Barátnőmet csalogattam ide,mondtam hogy nagyon jó csapat ez..:)

Nem mesélek semmit róla,majd ha jön akkor Ő leirja amit lényegesnek tart magáról...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu, látom már régen voltál... :( Te is felcsaptál Toborzónak, mint a Benó??? :D Csak ügyesen! :D
Sok szeretettel várunk minden új tagot! :D

Kép
szilzi

Sziasztok!

Végre itthon!!!

Kép
flóra 11

Olvasok,közben végre valahára ebédelek.

Kép
flóra 11

Benó, sajnálom, hogy ma megint ilyen vacak napod van.Pedig nem is lesz könnyő ez a mai napneked. Csak ne legyél rosszul a temetésen. Szerintem, ha nem leszel jól,gyorsan vigyenek haza.

Kép
flóra 11

Hú, Szilvi! Csárdáskirálynő? Az az egyik kedvenc darabom,láttam már Pesten, még a Honty Hannával. Nagyszerű volt. Szívesen megnézném én is újból...

Kép
flóra 11

Tancsu,ügyi vagy,jók az új tagok. Én is szívesen hívnék valakit, csak sajna jelenleg nincs olyan ismerősöm,aki babát akar. Szerintem nem is lesz, mert ugye mégsem tipikusan az én korosztályomnak való feladat ez....

Kép
flóra 11

Sziasztok mindenkinek.Tancsu már beharangozta a jöttöm és íme megérkeztem.Magamról csak egy pár szóban:31 éves vagyok.Miskolcon lakom.Ápolónőként dolgozom.Van egy 12 éves fiam(Péter Valentin )az előző kapcsolatomból.A párommal 7 éve vagyunk együtt.de 9 éve ismerjük egymást mert egy helyen dolgoztunk(Ő szintén Ápoló).Eddig albérletbe laktunk azért nem akartuk kisbabát.Egy éve költöztünk saját lakásba.Ha többet szeretnétek tudni nyugodtan kérdezzetek.Puszi :D

Kép
martik77

Szia Flóra :D
Szia Martik77 :D :D Ugye ez a Márti név??? :roll:

Kép
szilzi

Jajj, azt elfeljetettem, üdvözlünk a csapatban! :D :D :D :D

Kép
szilzi

Mióta tervezitek, illetve tesztek a baba érdekébe? :wink:

Kép
szilzi

Flóra, mesélj, milyen volt a túra?? :roll: Jó idő volt legalább?? Jó hamar "lefutottátok", ha már otthon vagy! :D Mi mindent fogsz ma csinálni délután?
Én itt "rohadok" egész délután még, ha jönnél! :( :D

Kép
szilzi

Honti Hannával én is megnéztem volna! :wink: De így is nagyon jó volt, ebbe a Kállai Bori játszott! :D Olyan hangja van annak a nőnek és annyi élet van benne, hogy ha bennem a fele lenne is elég lenne! :wink:

Kép
szilzi

Benó, remélem minden rendben lesz délután! :cry: :idea: :idea: :idea: :idea:

Kép
szilzi

Zsuzska, nem aludtál még ki? :D :D

Kép
szilzi

Hallóóóóóóó, ne hagyjatok egyedül, most picit nyugi van!!!!!

Kép
szilzi

Szia Szilzi! :D

Kép
flóra 11

Szia Flóra! :D :D Jó hangosan kiabáltam, ugye???? :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Na nem megint lelépni! :( :(

Kép
szilzi

Helló Márti,üdv a csapatban. Érdekes,Neked van egy fiad, aki Péter Valentin, nekem meg van három,a legidősebb Norbi, a másik kettő meg Péter és Bálint. :lol: Tudod, a Bálint az Valentin. :lol: Jó nem? :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok csajok!

Bocs hogy csak igy ismeretlenül, de lenne egy eladó babakocsim hátha érdekel valakit!!
Szerintem az egyik legjobb babakocsi.
Ha érdekel Tel.: 06 30 2951327.

Kép
Kép
Kép

Kép
fiona66

Igen,meghallottam. :lol:

Vagyok, csak pont megjött suliból a Bálintom,tudod,csak emlegetni kell.... :lol:

Kép
flóra 11

Jó ez a babakocsi, csak kár, hogy nincs rá szükségünk! :( :( :( :(

Kép
szilzi

Hát igen.... :(

Kép
flóra 11

Kép
szilzi

Átkéne csinálnom a vonalzómat is...

Kép
szilzi

Most értékelni tetszik??? :roll: :roll:

Kép
szilzi

A túrát túléltem. Viszont odafele szörnyű volt. Én vittem a saját osztályomat, felügyeltem rájuk.Mögöttem a negyedikedek jöttek, mint kiderült, felügyelet nélkülindultak el. Gondolom látták, hogy mennek a többiekés követtékőket. Viszont hibáztak,mert kötelességük lett volna megvárni az osztályfőnököt. Ez az egyik. Másik viszont, hogy felügyelet nélkül irtózatos rosszak voltak. Rugdosták az én gyerekeimet,köpködtek rájuk, ráléptek a sarkukra és azon nevettek,hogy lejött a gyerek lábáról a cipő, aztán lökdösődtek, de durván,az én osztályom mint a dominók ledőltek mind a földre. Katasztrofális volt. Undorítóan viselkedett az az osztály.És hiába szóltam rájuk,még nekik állt feljebb, hogy nem vagyok az osztályfőnökük. :evil:

Kép
flóra 11

Szilvi,én ezt a hőgörbédet nem igazán értem. Ha felugrott, akkor mit ugrál megint le-föl? :shock: :shock: :shock:

Kép
flóra 11

Ilyen hülye gyerekek vannak???? :shock: És akkor nem értjük a sok erőszekot! de ha már a suliban is ez van, ráadásul 11-12 éves gyerekeknél! :shock:

Kép
szilzi

Pedig azt mondanám,hogy volt pé-d,mert felugrott. De miért megy minden másnap le? Annak fent kéne lennie. Nem fáztál azokon a reggeleken? Vagy esetleg voltál kint pisilni, nem aludtál eleget előtte?

Kép
flóra 11

Na látod Flóra, ezért mutattam meg! :D :lol: :lol: Ennek semmi értelme, csak öt perccel kevesebbet alszom! :lol: :lol: De ebben a ciklusban mérem, már csak kíváncsiságból is! :lol: :lol: :lol:

Szerinted sem volt pém??? :shock: :lol:

Kép
szilzi

Nem voltam pisilni, eleget aludtam, mármint hat óránál picit többet.
Ha az első ugrásnál volt pé, az jó, mert akkor történt ez+az! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ha beírod a googl-be, hogy hőgörbék, akkor az első helyen kidob egy csomó görbét. Na ott is van egy-két furcsaság!

A tiéd milyen volt múlt hónapban? Muti meg!

Kép
szilzi

Hát most képzeld el.Ilyenek a mai gyerekek. De nem vagyok soviniszta,de komolyan mondom, hogy ezt a viselkedést magyar sulin sose tapasztaltam. Szlovák sulin is dolgoztam már többször is,ott viszont mindig ezzel találkoztam, ilyen primitív megnyilvánulásokkal. Szerintem ez jellemző rájuk. :evil: Ilyen bunkók, ezt látják otthon is....

Kép
flóra 11

A "fertility" kármin hogyan kell csinálni? :shock:

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?