sziasztok,
megjöttem én is. vettünk a manónak kabátot a tescoban 1800 ft-ért. egy picit nagy csak rá, tavaszra meg lehet hogy ki is növi, de ennyit szerintem bőven megért. ja meg vettünk kecskeméti akciós bébikajákat is. nem is rossz a tesco.. .mi nem szoktunk ott vásárolni egyébként.
csak átfutottam hogy miket írtatok...
[quote="pironya"]. írta:pironya..
Cáfoljon meg akinek van ellenkező tapasztalata, de szerintem a hozzátáplálás elkezdésével a gyerek saját magát kezdi gőzerővel elválasztani

sajnos (kis butuskák

)
jaja, ez nálunk sajna így van, de azért lehet terelgetni a helyes útra. Milán pl tízórai és uzsi gyanánt gyümit kap és főzeléket. először úgy kezdtük hogy szopival lakjon jól, és aztán a másik kaja, de már nem hajlandó előtte szopizni, úgy várja a b-menüt. de napi 3szor még mindig szopizik és ez így is marad egy jódarabig, remélem.
Boti: túl sok volt a "segíteni akaró" (gondolom nem a legjobb szándékú) ember, ezért csak a közvetlen ismerősök olvashatják a blogot, akiknek van hozzá jelszavuk. nem az én tisztem ítélkezni a dolog felett, de megmondom őszintén hogy nekem roszsul esett hogy zárva találtam az oldalt. elvégre a blog segítségével tettek szert többszáz, ha nem többezer imára, iszonyat mennyiségű imára, határon túli családok szorítására, stb... és most hirtelen be lett csukva a kapu és nincs róla semmi hír. csak az egyik közvetlen ismerősük blogjából tudok annyit hogy lassacskán javul.. de ennyi. tudom most épp a blog a legkisebb gondjuk mindennél, de eddig épp onnan kértek segítséget, rengeteg fohászt... és kaptak is! na mindegy... ő dolguk, én továbbra is szurkolok nekik, csak nehéz így szerintem hogy nem tudni mi van velük.
cukkinit és brokkolit adtatok már a gyerkőcöknek? ha igen, hogy csináltátok meg?
most megyek főzök ebédet apának, délután jövök és visszaolvasok rendesen.