A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Hékás,Brigi! Tiszta Apja ez a gyerek,édes nagyon. Szép kis család vagytok. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

[quote="oszman777"] írta:oszman777Szép kis család vagytok. :lol: :lol: :lol:

De kár, hogy nincs hangsúly. :wink: Ezt érthetném többféleképpen is, ha nagyon félre akarnám érteni :wink: :lol: :lol: :lol:

Szilvi, Mercike gyönyörűűűűűűűűűűűűű még mindig!!! És hol van a kép, ahol mindhárman rajta vagytok? Csak ígérgetsz?? :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nem lett jó, azért ilyen kicsike 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) az összeset elnevettük
Kép
bszilvi25

Miért mondod, hogy nem jó? Mindkettőtök arca sugárzik a boldogságtól!!! Egyébként nekünk is készült vagy 10, csupa grimaszos meg röhögős. Én meg olyat nem rakok fel magamról sehova :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 11:04-kor.
pironya

sziasztok!

Képzeljétek, végre hazahoztuk a babycompot, gyorsan beleraktam a gyerkőcöt, mert nagyon kíváncsi voltam a reakcióra. 3 fokozaton lehet állítani a magasságot, direkt úgy állítottam, hogy leérjen a lába, nehogy megijedjen. Erre belecsücsült, körbenézett, amikor rájött, hogy mindenki Őt nézi, elkezdett sírni, mert rájött, hogy akkor most ki fogja Őt???? Nagyon aranyos volt. Majd holnap csinálok képeket :wink:

Brigi, aranyos vagy, hogy visszanézted az írásokat, és tényleg általában a lap legaljára kerűlt a hozzászólásom :cry: így jártam :P
bluebox

ja, és nem mondtam, nagyon jó a családi képek :wink:
bluebox

Képzeljétek, nagy unalmamban elkezdtem blogot írni. Kedvet kaptam Krisztától :lol: Ha valakit érdekel, hogy is telnek majd mindennapjaink, a honlapon megtalálja a linket :)

Marci kora este nem akart bírni magával, hulla fáradt volt. Beraktuk a nagyágyra, hátha ott sikerül elaltatni. Hát sikerült... Azóta bent alszik. Mi meg itt dekkolunk a nappaliban, várunk, hogy felébredjen :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Márti! ha Ti ünneplitek a hófordulót, akkor BOLDOG HÓFORDULÓT NEKTEK!!! (még belefértem a mai napba, nem? :lol: )

Brigi

Kép

Kép
hékás

na és akkor még egy bejegyzés mára, egy utolsó :wink: Elkezdtem mindenkinek megcsinálni az oldalát a honlapon, ahol havonta látható a fejlődés. Elkülditek nekem az 1 hós, 2 hós, 4 hós, és akinél van, 5 hós hossz és súly adatokat? Akár priviben, akár mailen, akár csak ide beírjátok, megtalálom.

FELÉBREDT!!!!! Visszafoglalhatjuk az ágyunkat :lol:

JÓ ÉJT!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!

Szilvia, nagyon tündéri Mercike a képeken, látszik, hogy kiegyensúlyozott, jókedvű baba. És a családi kép is nagyon jó, szépek vagytok!
Márti, lehet, még nem igényli Kristóf a kompot! De képet kérünk :)
Én a járókán agyalok, hogy mégiscsak elhozzuk és berakjuk a nappaliba. Kristóf szeret benne lenni? Boninál azt látom, hogy sokkal több mindent csinálna a kiságyban, csak ott nincs tér, és mindig beakad a keze vagy a lába, aztán ordítás :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt!

Keltünk 5:20-kor, azóta én ébren vagyok. Apa már elment dolgozni. Merci elaludt, de az elöbb felkelt, és az ágy másik végében lévő játékaihoz beszélt. Megsimiztem a hátát, és közöltem vele, hogy még aludni kell.
Nekünk nem lesz bébikompunk.
Ma úgy van, hogy bemegyek a melóhelyemre, de már most nincs sok kedvem hozzá....... A 3 óra kevés mindenre. Szóval nem tudom. Akkor tudunk bemenni, ha már felöltöztetve etetem meg, és "egyből" indulunk. Az út oda-vissza 2 óra kb.....
bszilvi25

Sziasztok

Most át kell állítíni íz órát vagy nem?

Tv-ben még mindig nem állították át.

Kép
Kép
schopin

Schopin: szerinted??? Tegnap kellett! A babaneten sincs átállítva még, de lefogadom, hogy a Te számítógéped is a jó időt mutatja, mint az enyém! :wink: :wink:
bszilvi25

Sziasztok,jó reggelt!

Schopin:hát ez jó volt,most át kell állítani vagy nem?Igen,tegnap kellett! :lol:

Szilvi:gyönyörű ez a kislány!Na meg persze ti is jók vagytok a képen.

Kép
melike

Csak most néztem mit írtam :lol: :lol:

Még kóma vagyok.
Nem aludt valami jól az este, így én sem. :D

Kép
Kép
schopin

Jó reggelt!
Nem tudjátok véletlenül, hogy mekkora a legkisebb torta, amit cukrászatban lehet kapni? Nekem elég lenne egy 10 szeletes. Van olyan picike?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Most telefonált a védőnő,hogy a de. folyamán jön.

Telefonáltama meló helyre a GYED miatt.Azt mondta küldenek majd gyed igénylő lapot és postafordultávak küldjem vissza nekik és akkor nem kell várni a pénzre.

Kép
melike

Brigi:talán valami 12 szeletes.De vannak olyan kicsik.

Kép
melike

8 szeletes is van. Ráadásul a Daubner cukiban nagyon fincsit szoktunk venni!
ez volt apa szülinapi tortája nyáron :wink: (8 szeletes)
Kép
(ez eszterházi marcipán bevonattal)
bszilvi25

Állítólag nem volt óraátállítás.
A rádióban sem volt, meg a tv ben sem.
A férjem melóhelyén sem.
A számítógépemen sem.

Kép
Kép
schopin

Jaj, Szilvi, ne is mondd! A Daubner tényleg isteni finomakat csinál, de olyan messze van tőlünk :( Az viszont jó hír, hogy van ilyen pici torta is, köszi Szilvi és Melike. Marcipán bevonatú tuti nem lesz, mert azt apu nem igazán szereti, és mégiscsak neki lesz szülinapja :lol: Közel hozzánk van egy jó cuki, szerintem onnan fogok. A kedvencemet. Szatmári szilvát :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Schopin: akkor Te tudod. Nálunk volt!!!!!!!!!!

És bocsi, de rajta ragadtam a torta témán.
Előgubiztam az esküvői tortánkról készült képet ami színtén Daubneres
Kép Kép
bszilvi25

Jaj,Szilvi de szép!Jó nézegetni,ugye?

Kép
melike

Lehet, de akkor most mennyi az idő?

Már teljesen meg vagyok kavarodva.
9:51 ?
10:51 ?

Nagyon szép volt az esküvői tortád :P
Hami nyami.

Kép
Kép
schopin

Szilvi, nagyon szép tortátok volt, és Ti is szépek voltatok. Nyugi, mindenkinek van mindig egy témája :) Nekem a múltkor a karácsony volt. És nem is olyan korán kezdtem, mer az Árkádban már 2 üzlet is karácsonyi díszben pompázott tegnap!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Schopin, 9:51 van :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Halihó!

Bár engem senki nem hiányol, bejelentkezem. Hazajöttünk Sárvárról, a múlt hetet anyósomnál töltöttük. Manócska jól vislete, csak a foga kínozza egyre jobban.

Jól vagyunk, Dorina is próbál hason előrehaladni a feneke felemelésével, de forogni keveset forog még mindig.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 11:05-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 11:05-kor.
pironya

Sziasztok!

Botikáéknak++++++++++++++++!!!!

Bogi!én hiányoltalak többek közt Téged is! :wink:

Schopin!Megoldódott az "óra ügy?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is más dimenzióban érzem néha magam :wink: 8)

Szilvi!Jók a képek!

Brigi!Tényleg van olyan kis torta!Nálunk csak "jelképes" torták vannak,mert nem szeretjük és olyan kicsit rendelünk vagy süni tortát ami pár szelet!

Márti!Bébikomp remélem bevállik! :wink:
Vendég

Csiri, a torta nálunk is jelképes lesz, azért lesz kicsi. apu 60. szülinapja lesz, arra azért illene torta. de mivel csak 6 felnőtt lesz, szerintem a 10 szeletes torta elég lesz.

Bogi, jó hogy jöttél. Milyen volt anyóséknál? Tudtál pihenni? Én még sosem jártam szerintem Sárváron. Milyen? Szép kisváros?

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok,

megjöttem én is. vettünk a manónak kabátot a tescoban 1800 ft-ért. egy picit nagy csak rá, tavaszra meg lehet hogy ki is növi, de ennyit szerintem bőven megért. ja meg vettünk kecskeméti akciós bébikajákat is. nem is rossz a tesco.. .mi nem szoktunk ott vásárolni egyébként.

csak átfutottam hogy miket írtatok...

[quote="pironya"]. írta:pironya..
Cáfoljon meg akinek van ellenkező tapasztalata, de szerintem a hozzátáplálás elkezdésével a gyerek saját magát kezdi gőzerővel elválasztani :( :( :( sajnos (kis butuskák :( )

jaja, ez nálunk sajna így van, de azért lehet terelgetni a helyes útra. Milán pl tízórai és uzsi gyanánt gyümit kap és főzeléket. először úgy kezdtük hogy szopival lakjon jól, és aztán a másik kaja, de már nem hajlandó előtte szopizni, úgy várja a b-menüt. de napi 3szor még mindig szopizik és ez így is marad egy jódarabig, remélem.

Boti: túl sok volt a "segíteni akaró" (gondolom nem a legjobb szándékú) ember, ezért csak a közvetlen ismerősök olvashatják a blogot, akiknek van hozzá jelszavuk. nem az én tisztem ítélkezni a dolog felett, de megmondom őszintén hogy nekem roszsul esett hogy zárva találtam az oldalt. elvégre a blog segítségével tettek szert többszáz, ha nem többezer imára, iszonyat mennyiségű imára, határon túli családok szorítására, stb... és most hirtelen be lett csukva a kapu és nincs róla semmi hír. csak az egyik közvetlen ismerősük blogjából tudok annyit hogy lassacskán javul.. de ennyi. tudom most épp a blog a legkisebb gondjuk mindennél, de eddig épp onnan kértek segítséget, rengeteg fohászt... és kaptak is! na mindegy... ő dolguk, én továbbra is szurkolok nekik, csak nehéz így szerintem hogy nem tudni mi van velük. :?

cukkinit és brokkolit adtatok már a gyerkőcöknek? ha igen, hogy csináltátok meg?

most megyek főzök ebédet apának, délután jövök és visszaolvasok rendesen.

mia_snow

Melike: őszinte leszek. Nem nagyon nézegetem. Évente mondjuk 1*. Most is csak a torta miatt gubiztam elő a cd-t. (alig találtam meg :twisted: :twisted: :twisted: ) .
Hiába, költöztünk!!!!!!! És egyszer kitettem egy képet háttérképnek a monitorra, és nem tudom mit nyomkodtam össze-vissza, de eltűnt a lemezről. Szerintem törölhettem??? Pedig egyik kedvenc képem volt.

9:40-re van időpontunk csütörtökön oltásra. Kíváncsi leszek!
Viszont tegnap se homeó és Karamalz nem volt (mármint nem ettem-ittam) és jól lakott a gyerek
Ezt is lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, hogy nem lakik jól???
Ma figyeltem, még 11-kor amikor harmadszor evett, még dudorodott a pocak :P :P

Eyi: hol vannak a képek???????????????????

Nem megyek a munkhelyemre, apa hívott, hogy maradjunk csak szépen itthon, mert ma korán jön haza. És resztelt májat csinál! jam-jam
Így túra holnapra áttéve. Merci alszik, én lemostam a konyhában a kőről a festéket, és most pihizek.
bszilvi25

Beszéltem a védőnővel, mert annyira nem eszi meg a tápot Marci. Azaz megeszi, 20 perc könyörgés meg hiszti után. Úgyhogy most váltunk. Remélem azzal nem lesz gond. Mert hát éjjel még felkel, akkor nem tudok neki kanalazni...

Csípőszűrés kontrollra kell vinnem hétfőn. Átköltözött a Szépvölgyi útra :twisted: :twisted: :twisted: Km-ben nem sok, de hát az Árpád híd... Katasztrófa lesz oda menni, 5-re...

Oltásra mi is megyünk, csak mi jövő szerdán.

Szilvi, szerintem csak bebeszélted ezek szerint. Meg lehet, hogy azzal, hogy nem stresszeltél miatta, rendesen termelődött is.

Mia, én még nem adtam, de engem is érdekel. Egyenlőre cukkini-főzelék konzervet vettem :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Halihó!

Na, akkor örülök, ha hiányoztam egy kicsit. A kiflizés sokat javult és hason egyre ügyesebb a kislány.

Sárvár gyönyörű, az esküvőnk is ott volt, mert az én családom is onnan száramzik. Anyósnál minden oké volt. Dorina szépen aludt az utazóágyban is, csak a sok vendégeskedés volt egy kicsit megterhelő neki.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Rakok pár képet, mert már rég ígértem őket!
Remélem nem lesz túl sok!

A hálószobánk, még kissé üres...
Kép Kép

Marcika szobája
Kép
Nappali, anyóssal, apóssal, Marcival és a sógor+barátnőjével
Kép

Fürdőszoba: véleményekre vagyok kíváncsi!!!
Kép Kép

Megeszem az ágyamat...+egy mai kép a babausziban
Kép Kép :roll:

ancsika82

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 11:06-kor.
pironya

A konyháról azért nem raktam, mert már megmutattam egyszer.
Tanácsot kérnék tőletek, ti milyen színű fürdőszobaszönyeget tennétek ebbe a zöld-fehér fürdőszobába, ahol lila pipacsok vannak?
Ja és az alsó csempe is zöld. Én vagy fehérre, vagy lilára gondoltam. Szerintetek milyen passzolna hozzá?

Szilvi, Hékás! Jók a családi fotók, nagyon édesek vagyok rajta!!!
Mercike, és Marcell csodaszépek!!!Mint mindig!!!

Bogi: én is hiányoltalak, bár csak gondolatban, mert már rég attál hírt magatokról. Mi is az a kifli ügy? Erről lemaradtam.

Andóca merre vagy?

Mi majd csak szerintem a jövő hét végefelé megyünk szurira.

ancsika82

Húúú, Ancsika, tök jó hogy végre hoztál képeket :) Nagyon szépek lesztek. Én személy szerint a fehér fürdőszobát nem szeretem, de ahogy meg van bolondítva ezzel a zölddel, kifejezetten tetszik.
Marci is nagyon ügyes, és nagy szép. De jó Nektek, hogy még nem kellett lerakni a kiságyat :wink: Ha számon tartjátok, akkor boldog hófordulót Nektek

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kiflizés: gyerek hátrafelé feszíti magát

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Ancsika!
Ti ilyen szurira mentek???? :shock: :shock: :shock:
a nem kötelezőre ugye?mert nekünk legközelebb 15 hósan kell menni!

Tetszik nekem is a fürdő!fürdőszobaszőnyek:ha kihívóbbat szeretnél,akkor szerintem egy csempén fellelhető zöld árnyalatút keresnék!ha extrémet,akkor 1 bordót ésha beleolvadot,akkor bézst!szerintem!

a többi kép is jó!tetszik a lak és jó a babauszis fotó is! :wink:
Vendég

Ancsika, én fehéret raknék, halványlila mintával. Esetleg halványlila és halványzöld mintával. De nekem mindenképp fehér lenne az alap, az jól mutat majd a zöld padlón

Brigi

Kép

Kép
hékás

Bogi: így már értem. Köszi! De akkor már minden rendben ahogy olvastam. Örülök!

Piri, Hékás, Csiri: köszi a dícséreteket! És köszi a köszöntést, számon tartjuk, de a szülinap lesz igazán fontos!!!

Hát igen nálunk még egyenlőre maradhat a kiságy, bár már körbejárja hason az egészet. Hékás nincs video a Marcellról miket ügyeskedik? Olyan kíváncsi lennék rá!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsika82 2008.10.27 13:42-kor.

ancsika82

Köszi az ötleteket, én is valami ilyesmiben gondolkodtam. Remélem találok is olyat majd!

Szuri: mi ugye kissé elvagyunk maradva az oltásokkal, és még csak most kapja meg az amúgy 3 hós oltást a drágám, meg a rota második felét. Szóval mi még járunk egy ideig oltásokra. Köv. hónapban is, aztán meg jöhet a pneumo.

ancsika82

Ancsika, ami videók vannak, azok fent vannak a youtube-on. Ha megnézed a honlapon Marci oldalát, ott megvan a link. Böngéssz kedvedre :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Márti: Boldog Hófordulót Kristófnak is!!! Ha jól emlékszem ti tartjátok!

Brigi: ti nem kötelező oltásra mentek ugye?

ancsika82

torta:
Kép

szamos-tól rendeltük, a felső és az alsó rész trüffel, a középső pedig eszterházi. vaaaaah k.rvafinom volt, minden túlzás nélkül. :D

lehet hogy a zuram szülinapjára rendelek ugyanilyet... hmmm ez tökjó ötlet. ügyes vagy mia. :lol:

csiri: ha online leszel vagy online vagy, üzenj rám msn-en légyszi. nem látlak online de gyanús nekem hogy csak rejtőzködsz. ;)

ancsi: nagyon jók a képek!! a fürdőszoba nekem nagyon bejön! pont ez az a zöld ami nagyon bejön nekem. :)

nekünk most zsúfolt napok-hetek lesznek, ezen a héten indul nálunk a ringató, megnézzük milyen. az uszi szerdánként van, a ringató csütörtökönként, ráadásul most minden hétvégére lesz valami... most a halottak napja meg a zuram nagymamájának a 80. szülinapja, jövő héten megyünk wellnesselni, következő héten lesz a zuram szülinapja, aztán meg hurka-kolbász készítés... aztán lehet is készülni a karácsonyra. :D

mia_snow

Nem, azokat egy időre letudtuk. A második pneumot fogja Marci megkapni

Brigi

Kép

Kép
hékás

Mia: tök csinik vagytok a képen mindketten, és a torta is szuperul néz ki, meg is tudnék enni belőle egy szeletet. :lol: :lol: :lol:
Mesélj majd milyen is az a ringató. Elképzelésem sincs. :? :roll:

ancsika82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?