Sziasztok!
A változatosság kedvéjért betegek vagyunk, azt hittem már új dolog nem jöhet, de Alper 5 percenként megy wc-re

ha egy elkezdi a hasmenést

......
de hagyjuk is.
oltásra is ma kellett volna menni, dehát még antibét szed a kislány
Sissi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és pihenj sokat, mert mostmár igencsak "benne vagy a korban"!
Törpiri!
Lilike annyira kis édibédi!

Gondolom azért vetted a kis felsőt, mert rájöttél hogy nem számítottál rá, hogy júniusban ilyen hideg lesz és nincs mit ráadj hirtelen. én is így vagyok, vettem egy valag fodros ruhát, pedig kabát kéne ebben az időben
Pici!
Nagyon-nagyon csinos vagy!

és nagyon-nagyon vigyázz magadra!!!!!!!!!
Zsu!
Nem irigyellek!

de jó hogy lesz segítséged, és hogy ennyi energiád van!
Szép a bútor mondtam már???
Nika! A sár nállunk is favorit, mire elindultunk tegnap anyuékhoz, mind a kettő hót mocskos volt!

de szerintem ez nem is lesz jobb egy pár évig. Gegéről mikor raksz képet??
Nemlajos! Hát most szerencséd volt!
Cat!
Nagyon jók a képek, szépek a fiúk!
Amit múltkor írtál csak annyit szólnék, hogy maximálisan megértem mit érzel, és tudom hatalmas a kétség benned, hogy de mi van ha a 3. is fiú???
Én ugyan ezen mentem keresztül, és nekem szerencsém volt, itt a lányom.

És őszinte leszek, nem szeretem jobban mint a fiúkat, de a lányom mellett lettem megint NŐ, nem "csak" ANYA!
Na nem tudom ez értelmezhető volt e

?
Én első gyereknél annyira fiúra vágytam hogy rendesen kijelentettem, hogy szerintem egy lányt nem is tudnék annyira szeretni

és sajnáltam a kórházban azokat akiknek kislányuk született

mintha nekem valamivel többem lett volna

, mert fiú.
és sosem gondoltam hogy ernniyre fogom vágyni egy kislány után. Azt pedig pláne nem hogy ennyivel másabb és hogy olyan dolgokat érzek amiket előtte sosem........nem a szeretetről beszélek, mert ugy gondolom még mindig, hogy minden gyereket csak ugyanannyira lehet szeretni....
(a vásárlással pedig nem tudok leállni!!!!!!!!!!!!!!!!

apa legnagyobb bánatára