A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Pici:neked és a párodnak is BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK!!!!
Vendég

sziasztok!

pici!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!! :) :) :)

cAT! nAGYON ÉDESEK A GYEREKEK!

AFRA MINDENKIT PUSZIL!

MI JOBBAN VAGYUNK, ÉS YASEMIN ESTE FÉL 9TŐL REGGEL 6IG ALUDT :roll: REMÉLEM MEGINT VISSZASZOKIK ERRE, MERT MOSTANÁBAN SOKSZOR KELT. :?

sISSI! éN IS IRIGYELLEK A SZÍNÁZÉRT!
Azt hoiszem itt az ideje hogy én is megszervezzek magamnak egy színházi estet. szigorúan apa nélkül, mert ő nem szereti :( (mit nem lehet rajta szeretni :shock: )

éhes a banda megyek csinálok reggelit!

Kép Kép Kép
asiye

Asiye:én sem apával megyek.Ő sem szereti.
Vendég

Picikém drága SOK BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok nektek

nika70
Salgótarján

Sziasztok...

Cat nagyon jók a képek!

Asiye örülök,hogy lassan helyre álla rend,és minden visszaáll a régi kerékvágásba :wink:

Én is szeretem a szinházat,és már apa is ,bezzeg az elején soha...,de most ha veszek valami jó jegyet,akkor szivesen eljön velem :lol: :lol:

Mi lassan indulunk anyuékhoz...szép napot Nektek :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri: Te hogy kérted a nagyonbabától a személyes vonalzót?
És 11 napja elküldtem nekik a képet és a szöveget (a nevet, születési időt nem, azt is kellett volna?:o), de még semmi hír...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Hát tegnap szegény fiúk nagyon megszenvedtek, mire áthozták a kétajtós szekrényt. Szétszedni nem tudták, liftbe nem fért be, így kettőjüknek kellett a 8. emeletről lecipelniük :? :? :? :? :? :? És nálunk felhozni a 6-ra :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ez volt nekik másfél óra. Aztán a pelenkázó és az ágy, meg a pocok már pikk pakk átjöttek. Szóval kilenckor mentek és fél délben végeztek.

Aztán megebédeltünk, és elmentünk a Baumaxba megvenni a csempéket és járólapokat. Első körben a járólapokat hoztuk el, mert iszonyú nehéz volt. De kinéztünk a csempét is. Aztán itthn majd másfél órát méricskéltünk, hogy milyen mintában rakjuk fel, és így melyikből mennyi kell :?: :?: :?: :?: :?:
Szóval este fél ötkör mentünk vissza és a csempéket is elhoztuk. Hát nagy menet volt. Szegény apa egész nap csak pakolt :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Én meg szurkoltam neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: NAgyon szép terrakotta lesz a járólap és a fürdő alja, aztán jön egy világos réteg, és felül is két sorban két terra. szerintem nagyon szép lesz. Ja, és matt, nem fényes csempe lesz.
Eddig fizettünk a csempékért és a járólapokért 104749 Ft-ot (azt ne kérdezzétek, hogy mindez hány m2 :oops: ). Azt tudom, hogy a csempe 2690 Ft/m2 volt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Picikém!
Mindkettőtöknek
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sissi!
De rendes barátnődtől, hogy segített takarítani!!!!

Cat!
Nagyon jók a képek!!!!! Annyira aranyosak a fiúk!!!!!

Képzeljétek, anyum felajánlotta, hogy jön jövő vasárnap, és itt marad pár napig, amíg kitakarítjuk a lakást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

No mondanom se kell, hogy tegnap elmosot az eső!! :? :? :? :? DE ma is készülünk ki menni, de majd meglátjuk, mert most persze a változatosság kedvéért esik!!! :? :? :? :? :? Nekem meg nincs kedvem az esernyővel bajlodni!!! Szal kéne valami fedett buli!!! Jó kis gyereknap! Pedig épp azt beszéltük apával, hogy idén utoljára van a mi gyereknapunk jövöre már a kicsikénké lesz a főszerep!!!

Én is szeretek szinházba menni, de már olyan régen nem voltam!!! Nálunk se szereti apa, hanem anyummal szoktam menni!! DE mindenkinek aki oda igyekszik annak hajrá és jó szorakozást!!!

Pici! Isten éltessen téged is és a párodat is!!!!

Cat! Nagyon jók a képek! Nos asszem most a kis Beni tűzoltó akar lenni????

Kép

Kép

Kép
nócika

Káoszban:
Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ágy még heverőként-szekrény-pelenkázó:
Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ZSuzska!

Lesz itt munka összepakolni! :wink: Még jó, hogy anyukád olyan kedves, és segít mad.

Most már örülj neki, hogy a fiúk nem tudták szétszerelni a szekrényt. Így jobban bírja majd. Ezeket ugyanis nem arra tervezték, hogy szét- és újra összestereljék őket. Tapasztalat. A miénk is ennek egy másik változata.

A csempe biztos szép lesz. Majd kérünk róla képet!

Amikor mi vettünk, haza sem tudtuk volna hozni. Kisteherautóval is nehézvolt. Három munkás pakolta le, és elfáradtak. Van benne anyag rendesen.

Színház: Én nagon szeretm, de régen voltam. Szerencsére a párom is szereti, kivéve az operát. Bár a balettot még nem említettem neki...
De már hangversenyen is voltunk a Művészetek PAlotájában, s az is tetszett neki.

Az a baj, hogy egy évig most újra nem tudunk menni, mert Marcit nem tudja más megetetni este.
De majd ha más is le tudja felktetni, akkor az egyik első dolgom lesz. Annyi minent szeretnék megnézni.
Addig pedig marad majd a mozi. Ot kilenc után is kezdődik előadás.

Nócika!

Ma nálunk is esett az eső.
Ráadásul mi el is áztunk, mert bementünk a Kossuth térre a gyereknapi rendezvényre. Beni most egy mentőben és aváltozatosság kedvéért egy tűzoltóautóban ült. Nagyon élvezte.

Lányok!

Én tegnap annyira elbizonytalanodtam.
99%-ig biztos vagyok benne, hogy nem akarok harmadik gyereket. De tegnap amikor Marcinak ruhákat válogattam a Tescoban összefutottunk az egyik szomszéddal, akinek 6 nappal fiatalabb a lánya Marcinál. A közös ruhanézegetés közben rájöttem, hogy nekem mégis kell egy baba, akinek ilyen fodros rózsaszín uhácskákat vásárolhatok... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Mi is áztunk a minimaxc rendezvényen.Márk kb 20 percet aludt igy anyuéktól hazafelé szépen bealudt.De most itt rosszcsontkodig az apjával az ágyban.
Uncsitesóm kisfiaval nagyon aranyosak voltak.Holnap megyünk az állatkertbe remélem nem fog esni az eső.

Cat:én nem mondom tutira a 3. gyereket,de én nagyon szertnék.Persze nem most hanem kb 5-6 év múlva.

Ma Ati végre megmutatta magát a nagymamájának. :D
Most is fenn van :D :D

Zsu:biztos szépek lesztek,majd kérünk képeket ha minden kész lesz.
Vendég

Kiváncsi lennéka véleményetekre a hordozóval kapcsolatban.
Nekünk van egy még az egyik bnőmtől kaptuk.Megnéztem a hátulját és nem látszik rajta aszám (szerintem már amikor kaptuk sem volt meg).
Vegyünk másikat vagy jó lesz ez nekünk Atihoz is.Ill. mennyire szigoruan nézik az ellenőrzéskor?
Vendég

Sissi!

Hordozó ügyben én elég konzervatív vagyok.
Nem az ellenőrzés vagy a KRESZ miatt veszem, hanem a gyerek biztonsága érdekében. Nekünk már volt pár balesetünk, belénk is jöttek... Nem kockáztatom a gyerekeim biztonságát.
Ez az egyetlen dolog, amire nem sajnálom a pénzt.

Nekünk egyébként van egy előző modell Peg Perego, csak talp nincs hozzá, mert azt mi használjuk a másikkal. (Anélkül nem lehet használni, de azt lehet venni külön is a Brendonban.) Apa el szeretné adni. Végül is csak itt áll. De egyikünk sem tesz semmit az ügy érdekében.
Vendég

zsu, nagyon szép! :D
Mármint a bútor, a kupi... hát, nem irigyellek :shock:

sissi
, jó kérdés, pasz :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt Mindekinek!!

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket és jókívánságokat.
Aranyosak vagytok.

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége.
és pihentek sokat.

Zsu!!
Szép kis káosz, de a vége nagyon jó lesz :D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Cat!
Nagyon aranyosak a fiúk!!
Beni mennyit nőtt megint :shock:
Megértelek a kislánnyal kapcsolatban.

Asyie!
Örülök, hogy jól vagytok.
Remélem most már nyugisabb időszak következik.

Itt egész hétvégén esett az eső, és hideg volt.
De nem bánom.
Tegnap is egy óráig ágyban voltunk apával..
Majd kerti parti, de benn volt a lakásban..
Mert hideg volt kinn.

picimami

Kép Kép

Hoztam a megígért pocakfotót.

picimami

Sziasztok, elnézést a zavarásért, de segítséget szeretnék kérni!

Kislányomat Alexát beneveztük a nőiportálon egy szépségversenyre. Nagyon nagy a verseny. Szeretnénk az első 10-be bekerülni. Jelenleg a 19 és a 21-ik hely között mozgunk.
Szükségünk lenne néhány szavazatra, rendszeres szavazóra. A verseny június 20-ig tart, egy órában egy gépről csak egy szavazat adható.

Íme a link ahol szavazni lehet, nem kell regizni:

http://www.noiportal.hu/noiportal_babas ... p.472.html

Előre is köszönöm segítségeteket!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

picikém még mindig nagyon csini vagy :):)

itt is két napja esett az eső bár most hogy jöttöünk haza anyóstól még a nap is kikandikált a felhők mögül bár most már megint szomorkás az idő :(

nika70
Salgótarján

Nika!
Nagyon kedves vagy.

Most már itt is süt a napocska.
Lehet kiköltözöm majd a kertbe.

Jól vagytok??
Megy a fogyókúra?
Biztos sokat szépükt a bőröd is.
Gege???Jól van?

picimami

Zsu!
Nagyon szép a bútor. Tetszik nagyon.

Nócika!
Mi is készültünk, de én örülök ha élek, nincs már erőm ilyen nagy rendezvényekhez.
Olyan erőtlen vagyok. :cry:

picimami

Pici!

Nagyon szép a pocakod! Jó helye van Dalmának!
Pihengess csak amennyit tudsz!
Vendég

Én pedig teszek fel mai képeket.
Hétvégén úgyis olyan keveset írunk...

Beni és a pocsolya:
Kép Kép Kép

Marci és Beni:
Kép Mi van ott?

Marci:
Kép

És végül Marci velem:
Kép
Vendég

jaj a pocsolya az nálunk is nagyon dívik vennem kell a ygereknek egy gumicsizmát mert naykig vizes lett mikor hazafelé beletrappolt :):):)

Picike jól vagyunk köszönöm most az arcom kicsit stagnál de hát mondta a dokinéni hogy nem lesz ez rövid futam :):):):) most megint jönnek elő a ragyáim de ez is benne volt a pakliban :)én kenegetem majd a héten visszamegyek legfeljebb azt írja majd hogy folytassam de majd iratok fel vele valami olcsóbb gyógyit a másik kapszula helyett mert nekem arra nincs pénzem és lehet gyorsitaná a gyógyulást :)

nika70
Salgótarján

Nika!

Nálunk teljes vízálló ruházat van: gumicsizma, vízálló kantáros nadrág és dzseki. Ennek ellenpére mikor bejött az utcáról cserélni kellett a ruháját. Még ez sem bírja, hogy a pocsolyában térdeljen és a motort mossa miközben benne tapicskol... :D

Kíváncsi vagyok mit mond majd neked a doktornő.
Vendég

Nagyon durva ez a repülőgép katasztrófa... :( :( :(
Vendég

Jó reggelt mindenkinek...még alszotok???

Lili 3 napja nem produkált csak pisit..most nem tudom,hogy ezért vagy az idő miatt,de tegnap is és ma is hajnal 4-kor már nyűglődött :cry: :cry:

Cat tényeg durva ez a katasztrófa...
Nagyon jók a képek....gyönyörűek a gyerkőcök.(és Te is :wink: )
És látom megmozgatta a fantáziád egy kislány...hát tényleg más mint egy fiú..függetlenül attól.hogy a fiamat is imádom :wink: :lol:

Picikém nagyon szép a pocid,pihenj sokat..holnap kell megint menned???

Nemlajos én ezt a nagyonbabán állitottam be,nem küldtem képet,semmit sehova.... :?

Zsuzska gyönyörű a bútor...de nehogy megerőltesd magad,várd meg a segitséget!!!!

Asiye jól vagytok??Gyerekek???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Tegnap állatkertben voltunk azért nem jöttem.Majd délután anyuéknál edbédeltünk utána irűány haza.
Estére nagyon bekeményedett a pocim.Az mitől lehet?alig birtam megmozdulni. Lehet amiatt hogy 2 napig szinte semmit nem pihentem?

Piri.remélem ma már lesz vmi termés a pelusban.

Cat:nagyon szépek a gyerekek!!!!

Apa itthon van egész héten igy nem tudom mikor jövök legközelebb.
Szép napot
Vendég

Sissi inkább az időtől keményedhet a hasad,tesóm is szenvedett :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

A pénteki szerzeményem :wink:

Kép

És egy nyelvnyújtós kép :wink:

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Nagyon aranyos Lili ahogy nyelvét nyújtogatja.
És nem ér rózsaszín ruhácskákat feltenni!

Sissi!

Időjárástól is keménydhet a hasad, de attól is, hogy nem pihensz eleget! Nem kell állandóan menni! Figyelj oda Atira is!
Vendég

Törpiri!

Ilyenkor már lehet természetes, hogy akár 4-5 naponta van csak kaki, és az is, hogy naponta többször. Anyatejes táplálás szépségei... :wink: Próbáld meg kitalálni, hogy most minden rendben van-e.
Vendég

Hát ez az..de szerintem nem normális,hogy egy kisbaba 3-4 napig nem kakil :shock:
Neki sem hiszem,hogy olyan jó!!!

Most megyek veszek kamillateát,azt mondta a védőnéni adjak neki egy kicsit...kiváncsi leszek!!! :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri, tényleg, nem is Lili van a képen :oops: :roll:

Cat
, ez a repülőgép-katasztrófa engem is kikészített, végigbőgtem a híradót :cry:

Ma nem mentem jelnyelvre, szerencsére, mert negyed 10-kor hívtak, hogy ugye nem indultam el, mert csak 2-en jöttek, és elmarad :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Hát azért az öröm üröm lett.... marha jó a bútor, de szerencsétlen gyerkőcnek semmihelye nincs játszani majd. Szóval újra kell gondolnunk a bútor dolgot:? :? :? :? :? :? :? :? :?
Arra gondoltunk, hogy az ajtó mellé bekerül a régi bükk színű szekrényünk, az jó mély és bele fog férni az a temérdek ruci, amiket kapunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A kétajtós helyére átjön az ágyikó, mögé meg a pelenkázó. Így a radiátor oldala felszabadul, oda pedig jöhet a szopis szék majd és lesz hely játszani is. Most még a játszószőnyeget sem tudom letenni sehova :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Szóval valószínű, eladó lesz a kétajtós szekrény és a játéktartó kisszekrény is. Ez van.... pedig olyan jól néz ki így :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

A változatosság kedvéjért betegek vagyunk, azt hittem már új dolog nem jöhet, de Alper 5 percenként megy wc-re :? ha egy elkezdi a hasmenést :? ......
de hagyjuk is.

oltásra is ma kellett volna menni, dehát még antibét szed a kislány :?

Sissi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és pihenj sokat, mert mostmár igencsak "benne vagy a korban"! :)

Törpiri!
Lilike annyira kis édibédi! :roll: :roll: Gondolom azért vetted a kis felsőt, mert rájöttél hogy nem számítottál rá, hogy júniusban ilyen hideg lesz és nincs mit ráadj hirtelen. én is így vagyok, vettem egy valag fodros ruhát, pedig kabát kéne ebben az időben :?

Pici!
Nagyon-nagyon csinos vagy! :roll: és nagyon-nagyon vigyázz magadra!!!!!!!!! :)

Zsu!
Nem irigyellek! :x de jó hogy lesz segítséged, és hogy ennyi energiád van! :)
Szép a bútor mondtam már??? :)

Nika! A sár nállunk is favorit, mire elindultunk tegnap anyuékhoz, mind a kettő hót mocskos volt! :? de szerintem ez nem is lesz jobb egy pár évig. Gegéről mikor raksz képet??

Nemlajos! Hát most szerencséd volt! :) :) :)

Cat!
Nagyon jók a képek, szépek a fiúk! :)

Amit múltkor írtál csak annyit szólnék, hogy maximálisan megértem mit érzel, és tudom hatalmas a kétség benned, hogy de mi van ha a 3. is fiú???
Én ugyan ezen mentem keresztül, és nekem szerencsém volt, itt a lányom. :) :) És őszinte leszek, nem szeretem jobban mint a fiúkat, de a lányom mellett lettem megint NŐ, nem "csak" ANYA!
Na nem tudom ez értelmezhető volt e :? ?
Én első gyereknél annyira fiúra vágytam hogy rendesen kijelentettem, hogy szerintem egy lányt nem is tudnék annyira szeretni :oops: :oops: :oops: :oops: és sajnáltam a kórházban azokat akiknek kislányuk született :oops: :oops: :oops: :oops: mintha nekem valamivel többem lett volna :oops: :oops: , mert fiú.

és sosem gondoltam hogy ernniyre fogom vágyni egy kislány után. Azt pedig pláne nem hogy ennyivel másabb és hogy olyan dolgokat érzek amiket előtte sosem........nem a szeretetről beszélek, mert ugy gondolom még mindig, hogy minden gyereket csak ugyanannyira lehet szeretni....

(a vásárlással pedig nem tudok leállni!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: apa legnagyobb bánatára :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Játszós képek!
Már játszik a drágám!és mindent megakar fogni, de nem mindig sikerül! :) :)

Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Képezeljétek az egyik ismerősöm mára van kiírva :roll:
és van törökben egy ismerősöm, akiről tegnap tudtam meg hogy a 6. hónapban van és a 4. kislányát várja! :)

tudom hogy nagyon vágyott egy kisfiúra.
röviden:
1998-ban született egy kislánya, akinek bajok voltak a szívével, megműtötték, de 3 hónaposan meghalt :cry: :cry: :cry: borzaszó szenvedés után (4 év totál teljes depresszió, és lassu javulás), 2005 júliusban született a második kislánya Yesim, majd 2008. februárban a 3. kislány Ayse , és most a 6. hónapban van és kislány! :)

Kép Kép Kép
asiye

Pici!
Még mindig iszonyú irigy vagyok az alakodra ám... naggyonis jól nézel ki :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Cat!
A képek nagyon jók!!!!!
Beni látom, élvezte a pocsolyázást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép anyuci vagy :wink: :lol: 8)

Sissi!
Jó apázást nektek :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Törpiri!
Nagyon édi a pénteki ruci szerzemény :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lili meg zabálni való, ahogy nyújtogatja a nyelvét 8) 8) 8) 8) 8)

Asiye!
Hát nálatok aztán rohan az élet!!!! Ismét csak mihamarabbi jobbulást kívánok!!!!
Jázmin tündéri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ismerősödéknek meg gratula!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Asiye! Yasemin még mindig gyönyörű!!! :D

Zsu, mekkora az a szoba, hogy így betelt?
Nincs nappali, ahol játsszon a baba? A gyerekszobába nálunk se tudna (pedig még szekrény sincs bent...) :?

Nálatok is lassan lehet az oldalakat tekerni, vagy megint nálam szaraxik a net? :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

törpiri gergő amíg anyatejes volt 3 naponta kakilt és az tök normális:) x

majd teszek képet de lemerűlt a fényképező :) este vagy holnap :)

nika70
Salgótarján

Nemlajos!
Kisszoba: 195*320.
Nagyszobát meg vissza kell majd rendezni, mert jelenleg ott sem tudna játszani majd gyerkőc.
Lehetőségek:
- gyerekszoba egyben eladó
- kétajtós szekrény + 6 fiókos együtt, vagy külön is eladó

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

és akkor még két kép, mert az előbb megérkezett a legújabb szerzemény :oops:
de annyira szeretem az ilyen madeirás cuccokat :roll:

Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tündéri a kiscsaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap kaptam anyuéktól egy nagy tál cserit.... alig bírom abba hagyni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Saját termés :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Asiye...azért is vettem :oops: van neki 2 fehér kocsikabátja,de már nem tudok aláadni egy hosszúújjút..ugyhogy muszáj volt megvenni :oops: vettem ám mégegyet,e azt már nem raktam fel... :lol: :oops:

Yasemin édes cuki falat :lol: :lol: :lol:

Az elöbb a nagy sétálás alatt is sikerült egy nadrágot polóval beszereznem....de a fiam is kapott egy polót,hogy mind a kettő egyformán kapjon :wink:

Zsuzska,csak találtok valami megoldást és nem kell eladni a gyönyörű butorokat.... :shock:
Irigy vagyok a cserire,de ugye mi szoptatós mamik azt sem ehetünk
:cry: :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Hát sajna pedig nagyon úgy néz ki a dolog, hogy a szekrényeknek menniük kell :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:cry: :cry: :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X