Sziasztok!
Először is nagyon szépen köszönöm Csirinek, Briginek és Ancsinak a hiányolást. Nagyon jólesett. Aranyosak vagytok.
Most sikerült visszaolvasnom, megpróbálok sorrendben mindenre reagálni és nem kihagyni semmit. Nem voltam már egy jó pár napja, mert kint voltunk 2 napig a telken, meg anyósoméknál és anyukáméknál voltunk a 4 nap alatt.
Sonkafotók: nagyon jók!
Mia: Nagyon király a babaúszis kép!!!! Naggggyon tetszik!!!!
Ancsi: Kitti sem fordul meg magától. Valószínű, nem szeret hason lenni. Én meg nem sürgetem, ha egy nagyon picit segítek neki, akkor simán megy neki!
A babapiskótát nekem nem ajánlották, mert tej van benne, viszont a HIPP-nek van keksze, ami nagyon fini, nekem azt ajánlották helyette. Igaz egy kicsit drága... Más kaja ügyben sajna nem tudok segíteni.
Nekem a TGYÁS-ról küldött az OEP egy papírt, hogy meddig jár!
Nagyon jó képeket tettél fel, jól néz ki nagyon a házatok és milyen helyesek vagytok az usziba! Marci nagyon édes, ahogy ül az ágyban. Szerintem fehér szőnyeg a jobb.
Eyi: Mira baba nagyon aranyosan nevet! Nagyon édi!
Meli: GYED én bemegyek az OEP-hez, és leadom az igénylőlapot (előtte a munkahely kitölti!) Máté baba nagyon ügyesen fekszik oldalt, igazi nagyfiú.
Kriszta: köszi a sinlacos segítséget. Gratu a párodéknak. Nem is tudtam, hogy indultak a szupermaratonon... Írtad és én voltam figyelmetlen, vagy nem írtad? Én a Microsoft Office Picture Manager-t használom a képek kicsinyítéséhez. Ha kell segítség, akkor szólj és segítek lekicsinyíteni.
Kata: még nem próbáltam ki a hozzátáplálást, de köszi a segítséget.
Stella: nagyon jók a képek Boni babáról, ő is igazi nagyfiú a motorjával.
Szilvi: Nagyon jók a képek, nagyon tetszik Mercike tátott szájjal. És nagyon aranyos a családi kép is, nagyon jól sikerült.
Ja, és Szilvi írta: hogy honnan tudjátok, hogy az ínye kínozza a babát. Ti honnan tudjátok, hogy az fáj???? Nekem Kitti mostanában éjszaka felsír, de csak annyira, hogy felveszem, egy kicsit feszíti magát a kezembe (csukott szemmel), és utána visszaájul. Én a fogára gyanakszom…
Brigi: Nagyon jó képeket tettél fel, a családi idill nagyon tuti!!! Nagyon aranyosak vagytok, jól sikerült a kép. Ja és nagyon tuti a honlap újítása.
Márti: szerintem jó ötlet, hogy fényképezzük le a kajcsikat, amit felteszünk a honlapra, ha nem nagy macera Briginek…
Topictali: nagyon jó lenne. Én Miára „szavazok”, de csak azért mert ő itt lakik nem messze tőlünk. Viszont Üllőre nem mernék elmenni autóval (anélkül meg…) Jó lenne, ha össze tudnánk hozni. Csajok szervezzük meg. Jó lenne, ha minél többen tudnánk talizni!!!
Ja, és akinek van blogja nem tenné fel az aláírás mellé??? Hogy bele tudjak olvasni???
Csiri, Márti, Ancsi: boldog hófordulót, én is szívesen emlékszem minden hónapban, 1 éves koruk után, úgyis csak évente ünnepeljük őket. (meg magunkat is

)
Remélem semmit nem hagytam ki. Ha esetleg valami kimaradt ezer bocsi, írjátok meg újra és reagálom!