A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Zsófi :)

Végül nem a mi hibánkból de nem jön össze a március, pont a peteéréskor kaptam az oltást, a következő meg már nem márciusra esik, szóval már nem védekezünk, de az eredmény még várat magára minimum a peteérésig, szóval még akár hárman is lehetünk Zebra tesók :D Egyébként nem vagy indiszkrét, ha nem akartam volna, hogy tudjátok, akkor nem mesélem el ;)
Beninek nagyon boldogságos névnapot kívánok! Kinder buenót én is csináltam nemrég, de nem sikerült, beteszed a receptet, hátha az jobb, mint amivel én próbálkoztam....Nekünk is névnapos lesz a dedünk hamarosan, szóval lehet, hogy megpróbálkozok vele mégegyszer. Végül is csak annyi lett a baj, hogy nem keményedett meg a krém, így nem lehetett szeletelni. (olyan durva, hogy négyes ünnepünk lesz képzeljétek, Málna névnap, apa szülinap, házassági évforduló, és Málna 20 :shock: hónapos is aznap lesz) nektek nem fura ezt így kimondani, hogy 20???
Örülök, hogy megjött az étvágy is, legalább végig eszi a menüt a bulin :D Biztos a végleges gyógyulás útjára lépett! Ez azért is jó, mert így végre te is jössz fórumozni...nézd el nekem, hogy kicsit önző is vagyok!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

ZSófi elvileg most kezdtünk volna, de mivel jövő héten megyünk haza igy a köv. ciklusban :lol:
Vendég

Boni, de szuper!!!!

<
sziszka78
Tolna

Zsófi!
Bencének 3 éves korában jött elő és sulis korára nőtte ki.
Beninek nagyon boldog névnapot!
Szisz nálunk 3-as ünnep van.Tamás nnap, sznap,Miku nnap.
l.veronika

Vera, igazából nálunk is 3-as, mert a 20. hónapot nem ünnepeljük :) Csak pont akkor lesz. Akkor nálatok is nagy buli lesz! Én csak azért nem írok részleteket, mert a férjem is olvassa, de már nagyon készülök ;)

<
sziszka78
Tolna

Szilvi, mikor is ünnepeltek, jövő csütörtök? Vagy előrehozva hétvégén? Biztos nagyon jó lesz!! :) Vera Nektek is jó ünneplést, meg Zsófi Nektek is!! Minden ünnepeltnek sok boldogat!!! :D

Sziszka, szombaton az elsősegély az nem délután 4-kor lesz? Egyébként szerintem ráérünk, egyelőre nincs betervezve semmi, legfeljebb "egy szülés" :lol: ha úgy gondolja a fiatalúr :D :D Eni biztos nagyon örülne Málnusnak, ma is már emlegetett Titeket 8) Akkor majd még írd meg hogy mikor jöttök, vagy hívj, aztán lehet hogy kijön velünk a Zsolti is, ha nem lesz más programja... Milyen barátnőd vigyáz Málnusra? Paksi? És Lackó nem jön?

A próbálkozóknak nagyon drukkolok, remélem megint lesz sok új kismamink :D :D

yuyu79

Kérek drukkokat, hogy megszülessen hétvégén Peti ;-) egyébként is ideje lenne, meg a párom nem nagyon ér rá jövő hét elején :roll: Tanfolyama lesz meg vizsgája :?

Reggel óta senki nem jár erre??

yuyu79

én nagyon drukkolok Julcsi!

csak délelőtt játszón, turiban voltunk, vettem Zsigának átmeneti kabátot lecipzározható belső mellénnyel.1200ftért :lol: aztán most alvásidőben meg nekiálltam kötni a nyuszit Verosnak

délután megint játszó!!!

Aprooo?

Boldog névnapot Beninek.. :oops:

Szisz Vera jó kis tömegesbuli van kilátássbna!

BArbi mi volt a gondozónénivel?
Vendég

Délelőtt mi is voltunk sétálni meg játszón, olyan szép idő van... Szóval nem nagyon kímélem magam, de ez se segít a szülés beindulásában :roll: Meg hát Enivel is próbálom még kihasználni ezt a pár 2-esben töltött napot :)

yuyu79

Egyébként a Lei álltam említett cipővédőt valószínű játékboltokban is lehet kapni, legalábbis a paksi játéksarokban igen, úgy tudom...Ha van nekik raktáron... Így legalább lejön a postaköltség :wink:

Mondjuk nálunk még nem annyira sürgős, ma voltunk először kint motorral, de nem sokat ment vele Eni... De ez a nyuszi-moci ami van neki, kicsit kicsi is már, ha ráérez az ízére venni kell majd egy nagyobbat...

yuyu79

Jól eldumálgatok itt magamban... na akkor inkább ledőlök egy kicsit, akkor úgyis mindjárt ébred Eni :lol:

yuyu79

Julcsi, én is drukkolok ezerrel! :) (pont most leveleztem Csandival, ő is sokat gondol rátok! és igen, neki még bő 6 hete van vissza! :))

Boni, szuper ügyi vagy! melyik turiban voltatok? ott a közelben???

köszi a névnapi köszöntéseket, vasárnap lesz amúgy! :) csak holnap tartjuk, mert akkor érnek rá a rokonok! vasárnap meg elvileg a budakeszi vadasparkba megyünk! remélem, hogy nem fog esni...

Boni, Sziszka, mennek a drukkok tesóproject ügyben... na meg még, aki szeretne mostanság, annak is! ;)

jó ünneplést mindenkinek a hétvégére! ja, Szisz, a kinder buenot így fogom csinálni...

http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=25631107

remélem, hogy sikerül! ha nem, akkor kanalazzuk! :P

délelőtt mi is játszóztunk, Beni még alszik, pedig elég korán elaludt már, de nem is baj, pihenje csak ki magát! :) apa jön hazafelé lassacskán, aztán csinálom a második sütit, utána meg pakolok, holnap már csak takarítani kell délelőtt, hogy ne úgy nézzünk ki, mint pl. ma... :(

na. eldugulok. úgysincs errefelé senki! :(

jó hétvégét mindenkinek!!!

sophie27

Zsófi, én is innen sütöttem :oops:

JUlcsi, ha nem mondod ezt a délutánt, én elmegyek holnap reggel 10-re...köszi :) Így viszont még nem tudom hogy lesz, egyeztetek a barátnőmmel (nem paksi, szekszárdi) Aztán hívlak majd!

Kismotor ügyben, Málna egyáltalán nem használja amelyik alacsony, a nagyot pedig imádja, lehet, hogy érdemes lenne beruházni rá.

Most mennem kell!

<
sziszka78
Tolna

Julcsi,
Drukkolok nektek!! Most már bármelyik pillanatban... :D

Zsófi,
Mi IMÁDJUK ez a kinderbueno receptet, én a mindmegette-ről néztem de dettó ugyanaz. Egy tuti tip: a csokis krémhez sima csoki helyett én olvasztott tortabevonót teszek, ahogyan kihűl a krém ettől nem lesz olyan lágy, jobban egyben marad az egész. Ja meg a tetején lévő tejszínhabot még egy kis fahéjjal is beszórom. Jó étvágyat hozzá!! :wink:

Kismotor cipővédő: Virág imád motorozni, viszont az a gond hogy ő hol leszáll a motorra, aztán visszapattan és megy vele egy kicsit aztán megint leszáll stb, szóval kicsit körülményes lenne állandóan szaladgálni utána, hogy akkor most vegyek le/fel stb. Vagy ebben lehet menni is rendesen, nem zavarja a járásban?

Kép
Kép
dia123

Szisz, miből gondoltad hogy 10-kor lesz? Akkor majd írj, vagy csörögj rám, hogy mikor jöttök...

yuyu79

Ja, 10-kor kézműves-foglalkozás lesz, nem azzal tévesztetted össze? :wink:

yuyu79

Sziasztok!

gyors bekukkantásra van csak energiám, ez a hányinger nem hagy... :roll: :cry:

Betegeknek jobbulást, és boldog névnapot!

Julcsi megy a drukk! azt hiszem Te kérdezted a bogyesz nevét-LadeeVit.

visszaolvasni nincs energiám-bocsánat így nem reagálok azt hiszem szinte semmire-még jó,h jöttem :lol: :lol: :roll: . megyek is fürdeni. jó hétvégét! nem utolsó sorban Petinek szurkolunk (is)!
makadu

Julosi++++++++++++++++++

Kitti már csak 3 hét :wink:
Vendég

sziasztok!

Kitti, kitartást! bár nekem nem volt ilyenben eddig szerencsém, remélem, hogy legközelebb is elkerül... nem bánnám! de tényleg, reménykedjünk, hogy 3 héten belül rókakoma huss! ;)

Dia, szerintem ezt a cipővédőt simán hordhatja normál járáshoz is. nem hinném, hogy zavarja benne! persze nem hosszú távon, de amíg kint vagytok levegőzni, addig simán!

ma nagyon korán keltünk, de legalább lesz időnk összerámolni a vendégek előtt! na. megyek is!

szép hétvégét!

sophie27

ZSófi jó mulatozást mára! :lol: nekünk Május 2 a nagy nap, mert Zoénak és Zsiginek együtt lesz a névnapja! :lol:
Vendég

sziasztok:)

Látom mindenki élvezi a gyönyörű napsütést és a 7végét:) és ez így van rendjén;)

Julcsi nagyon szorítok, hogy Peti megszülessen a 7végén;) izgulunk érted!!!

Ünnepelteknek sok sok boldogságot kívánok!

Boni, örülök, hogy ti is belevágtok;) és Sziszka neked is drukkolok, na meg Zsófiéknak is!

Zsófi, engem ez a lusta asszony rétese érdekelne nagyon, megteszed, hogy feldobod a receptet? Előre is köszi!

Kitti, kitartást neked, majd csak elmúlik és könnyebb/jobb lesz;)

Mi jól vagyunk, de. lent voltunk vagy 2 órát a játszótéren, homokozóban, jól el is fáradtunk mindketten. Én egyelőre egyedül itthon, Barnus fél órája alszik, így nekiálltam főzni, várom haza apát. Du. remélem ilyen marad az idő, jó lenne minél többet csavarogni;)

nagyon kellemes 7végét kívánok mindenkinek!

sniky

Köszi a drukkokat, egyelőre hatástalanok... :lol: Pedig nem szeretnék hosszú túlhordást, kórházba befekvést... :roll:

Délután talizunk Málnussal a játszón, majd megpróbálok képeket csinálni a csajokról :)

Niki, örülök hogy jól vagytok :D Cukorral most mi van? Kaptál már utasításokat, hogy milyen diétát kell tartanod?

yuyu79

Ja, Eni is alszik már egy órája, én is ledőlök :wink:

yuyu79

Julcsi, hétfőn de. megyek a dokimhoz, illetve uh-ra, utána többet tudok. Egyelőre nem aggódom túl, óvatosan eszegetem a szénhidrátot, de nem számolom, hogy miből mennyit. Majd hétfőn megtudom a sorsom;) a sütikről, csokikról átmenetileg lemondtam;)

úgy tudom húst, tojást simán lehet enni, na meg zöldséget is, így azóta ezeket helyeztem előtérbe, na meg a halat nagyon kívánom;)

sniky

Olyan szép idő van vétek bennt ülni :lol:

Julcsi+++++++++++

Niki remélem minden rendben lesz a cukroddal :lol:

tegnap kivettük rácsot az ágyból... éjjel 3 szor mentem át fiamat összekanalazni a szoba közepéről :? de majd megszokja :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hú, milyen nagy itt a pangás ma!

Pöttöm, ha erre jársz, akkor nagyon boldog születésnapot kívánok neked! Remélem rendeződtek a dolgaitok!

Mi is csavarogtunk ma is, tegnap is. Tegnap Pakson voltunk és Julcsiékkal is találkoztunk. Akkorára nőtt a pocakja, hogy alig hittem a szememnek :) Le is kaptunk, mindjárt felteszem! Lehet, hogy azért nem jelentkezett ma be, mert Peti meggondolta magát? Bár megígérte, hogy rögtön ír, ha megszült :)
Eni annyira édes volt, mondtam neki, hogy nagyon vigyázzon apára, amíg anya nem lesz itthon, erre ő bőszen bólogatott :D Mintha komolyan vette volna amit kérek :) (Málnus az igent még nem bólogatja csak a nem-et)

Boni, leesett vagy lemászott Zsigi? Málna eddig összesen ennyiszer, nem egy éjjel...remélem hamar megszokja, de mi 3500-ért vettünk egy egy méteres leesés gátlót, amit nagyon könnyen le fel lehet tenni, egy mozdulattal...

Niki, holnap gyere a hírekkel!

Zsófi, hogy sikerült a mai buli?

Mazska, milyen volt a színház?

Kitti, neked kitartás!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok! Látom sehol senki reggel óta, de jelzem, hogy még mindig semmi nem történt nálunk :roll:

yuyu79

Na, közben Sziszka is ideért :wink: Nem, nem gondolta meg magát :lol: Málnus tegnap hamar elaludt, vagy hogy vészelte át az estét, Apa nélkül?

yuyu79

Én is hoztam képeket:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

yuyu79

Julcsi :)
Akarom őket!!! :lol: Nagyon jók lettek! Ehhez csak egyet tennék hozzá engedelmeddel:
Kép

Akkor valamit rosszul csinálunk csajok, hiába drukkoltunk, nem lett meg Petike :)

Julcsi, láttad amit egyszer Boninak írtam Editről apró betűkkel? Tegnap elfelejtettem mondani, de anya és a baba is nagyon jól vannak! Málnus amúgy elaludt útközben, és mire Klárit hazavittem Szekszárdra, Lackóval egyszerre értünk a ház elé. Simán át tudtam tenni az ágyába, cicizett és aludt tovább. Viszont a hasmenése nem akar múlni, azt hiszem holnap is jövünk Paksra orvoshoz. Remélem nem kaptátok el, bár nem hinném, hogy fertőző, mert mi sem....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Köszi a kiegészítést, nekem nem volt magamról ilyen :lol: De szerintem azért nem is olyan nagy :)

Én is remélem hogy nem kaptuk el, nem hiányozna most :wink: De azt hittem már elmúlt szegénynek, vagy most újra visszajött neki a hasmenés?

Ja igen, olvastam, hogy jön Editéknél is a tesó... mikorra várja? És simán összejött megint , vagy valami segítséggel? Nem akartam még gratulálni neki, mert nem tudtam, publikus-e már...

yuyu79

Pöttöm, sok boldogat!!

Sziszka, a képeket majd küldöm természetesen... De láttam ám már, hogy tettél fel picasára is párat :wink: Vannak még?

yuyu79

Már küldöm, de nagyon lassan megy!

Van itt még valaki? Jól telt a hétvége? Remélem mindenki meggyógyult már, most hogy itt a tavasz :wink:

yuyu79

Julcsi gyönyörű pocak! ez a Peti gyerek :lol: kislányok is édesek!

Szisz végül elsétáltunk RSbe ma és vettünk egy leesésgátlót. 4600Ftért . remélem így már jó lesz :lol: álmában addig helyezkedett.. pörög forog mindig... gondolom úgy és amikor észrevette hogy "hideg és kemény" a fekhely szólt nekem :lol: egyébként nem mászkált ki a rácsosból ezért voltam bátor eggyel továbblépni.. :lol: remélem Málnusnak elmúlik hasmars :cry:
Vendég

Julcsi, van néhány azon kívül is, de zömében olyan ami neked is megvan. Homokozós, kapucsukogatós, ha kell átküldöm, a miénk nem olyan sok!

<
sziszka78
Tolna

Azért küldd át majd... Az enyém elvileg átment, megkaptad?

yuyu79

Julcsi, mindjárt megnézem, de biztos, én is tolom már! Tegnap már elmúlni látszott, azért is hittem, hogy gyomor rontás, de hajnaltól újra nagyon fosott, bár délután óta nem volt semmi, de délelőtt még nagyon...nem akarja bevenni a smektát, mondjuk nem csodálom :( Olyan mintha gipszet itatnék vele...öklendezik is szegény...
3 perc és küldöm én is!

Nagyon remélem hogy nem fertőzünk, bár mi sem kaptuk el, gondolom ha fertőzne, akkor nekünk is jutna a jóból.....kicsit most aggódok Eniért...

Boni, így mi is sokkal nyugodtabban alszunk, ennyit pedig megér :wink: Mikor utaztok el?

<
sziszka78
Tolna

CSütörtökön indulunk és Húsvét utáni kedden jövünk :lol: de anyósomnál van net :wink: :lol:

megyek alszom egyet! jó éjt!
Vendég

Köszi, megjött, már töltöm le őket!! Jó éjt, és jobbulást Málnuskának!!

yuyu79

Napsugarasat!
Vendég

Jó reggelt!
Felénk inkább madárcsicsergéses!
Julcsi?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

nekünk ismét egy horror éjszaka van a hátunk mögött...

Beni még mindig nem 100%-os, sőt! ma voltunk a gyerekdokinál, kaptunk antibiotikumot, meg hörgőtágítót, mert megint hall valami sípolást a tüdeje felett, meg tegnap óta megint lázasak vagyunk. ja, és a jobb füle be van gyulladva... :( tökéletesen kész vagyunk! :(

csütörtökön kell visszavinnem, bár a dokinéni nem vígasztalt, szerinte nem lesz jobban addigra olyan nagyon, de mégis ráhallgat! ajánlom, hogy jobban legyen, mert szerintem lazán visszaküld minket a kórházba! :( és azt több okból sem szeretném... na de ne is gondoljunk ilyesmire!

Julcsi, hogy telt az éjjel!? szültetek? :)

Málnusnak jobbulást, most Beni is fostis párja, mert reggel óta nekünk is megy a hasunk, bár gondolom, hogy itt a betegség a fő ludas...

ja, az én jobb szemem pedig irtó jól néz ki! be van duzzadva, ég, fáj, stb. lehet, hogy árpa nő rá, vagy már van is ott valami, csak nem látom! :( szóval nagyon készen vagyunk mindahányan!

most megyek, valami ebéd szerűséget kellene magamnak gyártani, vagy rendelni, mert semmi kaja nincs itthon, és a kisbabám babusgatása mellett most időm sincs semmire, bár igaz, most alszik... ;)

Barbi, mi van Döncikével? olvastam a másik fórumon, hogy kórházba mentetek! :(

sophie27

ZSófi kitartás!

miért is ne Zsiga is beteg lett reggelre! :cry: köhög, folyik az orra ezerrel és 38 fokos a hője :cry: most főztem fokhagyma és vöröshagyma krémlevest, megette kenyérbél volt beleáztatva ..

remélem csütörtöökig rendbejön.. mert nagyon comorú vagyok.már karácsony óta nem láttam a családomat!!!
Vendég

Boni, jobbulást nektek is!!!

azt szeretném kérdezni, hogy nálatok ez a bronchitis mivel jár? minden megfázásnál, betegségnél előjön? vagy szedtek rá gyógyszert folyamatosan? bocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek! :)

sophie27

Zsófi általában sajnos ha megfázik ZSigi akkor a vége hörghurut lesz.. és mindig antibiotikum..már 4szer kapott szegénykém antibiotikumot.. fulladásos köhögésre Ventolint kaptunk meg Spiropentet eddig előbbi hatásosabb szerintem.

az előbb bevágott egy tányér fokhagymavöröshagymakrémlevest beleáztattam a kenyérbelet.. most alszik

megyek én is pakolni

ja és a teájába is tettem hagymát

:oops: :lol: a rendelőbe biztos szereteni fognak minket! :wink:

Julcsi!!!!!!!!!!!!
Vendég

ja és nem kell folyamatosan szedni, ez egy hajlam, aputól örökölte..
Vendég

most mi is ezt a másikat kaptuk... a spiropentet... ventolint bent a kórházban nyomatták neki...

kit érdekel, hogy mit szólnak a rendelőben, de különben meg jó a hagyma ilyenkor! ;)

sophie27

Sziasztok!

Hát én is jól eltűntem ami azt illeti.
Most Alma beteg. Láz,köhögés,orrszívás és nyűglődés.4 napja. Elösszőr a dr. néni felső légútit állapított meg nála és csak orrcseppet kapott,lázcsillapítót és c-vitamínt, de ma vissza viszem, mert ez egyre rosszabb.
A szüleimnél voltam egy hétig,akik persze nem voltak otthon, mi csak kibéreltük a lakást a húgommal és két porontyával együtt. Jól is mentek a dolgok egészen csütörtökig, mert akkora betegedett meg Alma, pénteken pedig már az ő kisfia Zsombor is elkapta. Az unokahúguk pedig tüdőgyulladást kapott.
Szóval összejöttek a dolgok, de azért reménykedem még benne, hogy mi nem kerülünk ilyen rossz helyzetbe. Amúgy tényleg csodaszép idő van és ennek ellenére, hogy beteg még is ki kivánkozik a levegőre és hála Istennek nagyon sok gyümölcsöt eszik,pedig amúgy enni nagyon keveset minden másból.
feluca
Mezőszemere

Pöttöm, utólag is nagyon boldog születésnapot! Bende, neked pedig holnapra előre! ;)

Luca, jobbulást Almának is!

nekem amúgy azt mondták ma, hogy ettől függetlenül sokat legyen levegőn! szóval nem hinném, hogy ártana nekik, bár Beni most nem is nagyon kívánkozik ki, godnolom, ha lázas, annyira nincs kedve csavarogni! :(

Julcsi, merre vagy!? NST!? vagy már babázol??? Sziszka, hozzad ám a híreket! ;)

Mecsi, Aproo, kismamijaink is nagyon el vannak tűnve!
:( remélem, hogy minden okés mindenhol!!!

sophie27

Málnus és Eni nagyon édesek együtt is, külön-külön is! :) na meg Julcsi, az a pocak... nem semmi! bár szerintem sem annyira hatalmas, már így fotóról, de, ha Sziszka azt mondja, hogy az, akkor elhiszem neki! :)

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?