A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

zsu, akkor kisebb, mint a miénk! :shock:
Sajnálom :(
De hová fogtok akkor pakolni? :shock:
(ötleteket gyűjtök, mert nekünk se lesz helyünk...)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Asiye!

Yasemin nagyon aranyos. Egyre nagyobb és szebb a szeme! A kalap cuki! Ilye sem ér feltenni.

Hasmenéssel hogy állnak a gyerekek?

Zsu!

Cseresznyét ne is említsd! Én is ettem kér hete egy keveset. MArcinak fájt tőle a pocakja. :cry:

Sajnálom, hogy meg kell válnotok a bútoroktól.
De azt vedd figyelembe, hogy a ygerekek úgyis a nappaliban játszanak. Soha nem a saját szobájukat használják erre a tevékenységre. Amikor pedig már igen, akkor elkezdhetsz aggódni is. :wink:

Nemlajos!

Ha valóban ő volt, akkor van olyan ismerősöm, aki ismeri őt... :(
Vendég

Na mégis maradnak a bútorok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ilyen lett:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Nagyon szépek az uj ruhák és csinik benne a kislányok!!!

Én ma másodjára találkoztam a sajnálat kifejezésse3l miután megtudták,hogy a második is fiú lesz. Annyira nem értem őket én nem bánom,hogy újból fiam lesz.Miért kell emiatt sajnálkozni????

Sőt ha esetlega majd lesz harm,adik és Ő is fiú lesz ugyanúgy fogom várni mint az első kettőt.

Zsu:örülök,hogy mégsem kell megválnotok a bútoroktól.

Én ma cornflakest ettem.Kisfiam meg szinte egész nap evett :DEnnek nagyon örülök,

Vszinű az időjárást most már én is megérzem,de ma már csak délelőtt volt egy kis keményedés.
Ma apa porszivozott és kiv. egyedül mentem a mh-re ügyeket intézni.

Zsu:most néztem holnap már te is félidőben leszel.Nagyon megy az idő!!!!

Piciről van vmi hir???
Vendég

Két hónapja ilynkor máj nagyon fájt... De már csak pár percig... :D :D :D :D
Vendég

Reggel zuhanyzás közbn azon gondolkodtam, hogy aznap reggel amikor Marci született, zuhanyzás közben éppen olyan érzésem volt, mint aznap amikor Beni született.
De senki nem akarta nekem elhinni, hogy még aznap megszületik. Az NST után én sem nagyon, de az érzés mégis megmaradt.
És Marci is megszületett. :D

Akkor 3730 g és 56 cm volt, ma pedig már 5210 g és 60 cm. :D :D :D
Vendég

Zsu!

Szerintem jó, hogy marad a bútor. VAn is bent hely, de játszani úgysem fog, és ott lesz ahol Te is.

Sissi!

Én is nagyon örülök, hogy Marci fiú. El sem tudnám képzelni lánynak...
Csak azok a fodros rózsaszín ruhácskák... DE nem is tudom mit csinálnék egy lánnyal.
Azokat pedig sokkal jobban sajnálom, akik azon sajnálkoznak, hogy valakinek a második is fiú. Nem is értem őket.

Én is kíváncsi vagyok mi van Picivel. Ma volt orvosnál megint, ugye?
Vendég

Cat:boldog hófordulót Marcinak.Tegnap még z eszemben volt,hohy 2 hónapos lesz.Nagyon megy az idő.

Nekem úgy rémlik,hogy ma ment dokihoz.Mintha azt mondta volna,hogy kedden és csüt-ön kell majd mennie hetente.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!!!

Nekem ötkor kipattantak a szemeim, de még hatig lustiztam és vártam, hogy jöjjön újra álommanó.... de elkerült.... bezzeg pici fiam az végig játszott odabent :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt mindenkinek!
Bocs az eltűnésért.
De apa ügyködött, és meghalt a lakásban a net, a laptop, és a számítógép is..
No komment..
Kicsit felbosszantott.
De már minden működik újra.
Kivéve a netbookom. Azt újra teleptítette volna..
Tegnap minden rendben volt.
Kb 30 perc alatt végeztem. Mert Csaba doki az osztályon megcsinált mindent.

Hiányoztatok nagyon.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Zsu!
Jó reggelt neked is.
Te is jó korán ébren. :D

picimami

Tegnap minden rendben volt az orvosnál.
CTG szuper, vizelet negatív, vérnyomás is ok.
Holnap lesznek a nagyobb vizsgálatok.
10-re ctg, vizelet, vérnyomás.
11-kor biometria+flowmetria+magzavíz zsebecske vizsgálat.
Majd 13-kor ECHO, Júlia néz meg.
És akkor beszéljük meg hogyan tovább

picimami

Hát igen.... eddig mindig sikerült vissza laudnom, de most valahogy nem megy. Úgyhogy inkább felkeltem.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nagyon szépek a kicsik. Édesek az új ruhácskák is.

Zsu!
Örülök, hogy mégis befért a bútor.

Cat!
Megértelek a kislánnyal kapcsolatban.
És én úgy érzem, valamikor valóra válik majd az álmod.
És a kisfiúk mellé, lesz egy kishercegnőd is.

Asyie!
Yasemin csuda szép. És édes kis manó.
Remélem jobban vannak a fiúk is már.

Képzeld, apa lehet megint megy Törökbe.. már a gondoltattól kész vagyok.. most kb egy hónapig jó lenne ha nem menne.

picimami

Sissi!
pihenj te is többet!!

Gabi!!
Te hogy vagy???
Már régen írtál.
Minden ok veled?
Mikor jössz legközelebb a klinikára??

Nekem éjjelenként eléggé görcsölget a hasam, és Dalma nyomja a csontomat. Ami szintén fáj..
Kezdek félni, de szeretnék már túl lenni a szülésen, de még 2-3 hét kell hogy benn maradjon.
Már fogy az erőm. Napjaim nagy részét ágyban töltöm, és alszom.

Arwen!
Remélem te is jól vagy.

Andi! Csucsu! Sokat gondolok rátok is.
Remélem jól vagytok mindketten.
Hiányoztok ám!

picimami

Csak gyorsan, mert közben Marci felébredt...

Pici!

Örülök, hogy minden rendben van.

Nekünk ma van a 8. évfordulónk, és Marci első oltása.
Majd csak holnap jövök, mert ma este póker lsz nálunk.
Vendég

Jó reggelt ..

Pici akkor most bent vagy még a kórházban???
Örülök,hogy minden rendben!!!

Nekünk tegnap végre hatásos volt a kamillatea..tele lett a pelus... :lol: :lol: aludt is ma rendesen reggel 6-ig.majd bekuckózott kettőnk közé és még egy órát szundikált :wink:

Ja és lányok 2 év után kész a konyhabútorom!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

MArcikának boldog hófordulót(ami tegnap volt) :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

CAt sok boldogságot,és szurkolok,hogy Marcika ne szenvedjen az oltás után...

Puszika neki :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Utólag Lilinek is boldog hófordulót!

Beninek soha semmi baja nem volt az oltástól remélem Marci is hasonló lesz.

Egyébként ma olyat tettem hajnalban, amit még soha. Fél ötkor megettem Marcit az első nyikkanásra. Máskor ilyenkor még hagyom egy kicsit, és visszaalszik két percen belül. De most annyira tele volt a cicim hogy már fájt. Ez pedig egyszerűbb volt, mint lejönni és fejni. Azóta is alszik. :)
Vendég

Ádámnak se volt soha problémája..Lilikém meg 1 órán keresztül sirt ahogy megmozdult a lába :cry:
De most már egyből be fogom borogatni ahogy hazaérünk,nem várom meg a délutánt....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat!
Sok Boldogságot Nektek.
Marcikának kitartást a szurihoz.

Törpiri!
Örülük, hogy a kamilla tea hatásos volt.
Nem vagyok benn.
Itthon vagyok még szerencsére. :D
Csak heti kétszer járok föl ellenőrzésre.
Csak nem kell sorba állni ambulancián, hanem az osztályon minden pikk pakk megy. :oops: 8)

picimami

Cat!
Ha még olvasol majd, és lesz időd.
Segítesz nekem??
Miket kellene szülés előtt, közben és után homeós bogyókat?
Akkor beszerezném.

picimami

Jó reggelt Lányok :lol: :lol: :lol:

Bocsi az eltünésért, azért olvastalak titeket, csak nem volt kedvem irni. A hétvégén elég szar volt (párom egy kicsit (nagyon) dilis volt egész hétvégén bögtem), de inkább ne is beszéljünk róla.

Mi jól vagyunk, tegnap már volt egy kis görcs meg derékfájás, de kibirtam :wink:

Ma jön meg az ágynemű a pólya és a pelenkázó szivacs :lol: :lol: :lol: :lol:

Picimami!
Én hétfőn megyek dokihoz, meg ctg-re.

Cat, Boldog Évfordulót nektek :lol:

Asiye, sajnálom, hogy már megint betegeskedtek. Jázmin még mindig zabálnivaló :wink: :wink: :wink:

Törpiri, Lilike új rózsaszín felsője esetleg Tescos :wink: :lol: :lol: :lol: én is ezt néztem ki a kis Mírának :wink:

Kép
Kép
minimano74

Szia Gabi...mi a gond..remélem már megoldódott...

Igen a felső TESCO-s..és annyi szép dolog van még amit megvettem volna :? :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi!
Nagyon sajnálok a hétvégédet!
remélem most már jobb napok következnek.
Oh, sajnálom hogy hétfőn mész, én majd kedd és csüt eddig úgy néz ki.

Csini rucikat vesztek a lányoknak. :D

picimami

Köszi csajok egy kicsit jobban vagyok már, de bocsi de nem akarok róla beszélni, inkább már el akarom felejteni....

Picimami, hát ez tényleg sajnálatos de nekem hétfőn kell mennem utaná meg hetente de lehet hogy egyszer-kétszer elcsúszik, mondjuk keddre :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Megértem, ha nem szeretnél róla beszélni.
Az a lényeg már jobban vagy.
Hátha majd elcsúszik keddre.. akkor talizunk, iszunk jó habos kávét. :lol:

picimami

Sziasztok!

Bocsi, hogy én sem voltam, bár olvastalak titeket, de nem sok kedvem volt írni! Mi a hétvégén végül mind a 3 nap kint voltunk a vágtán! A 3. nap fellökött egy ürge azt majdnem meglincselték! Erre a párom közölte na akkor mostantól sehova nem visz! mondom marha jó egy bunkó és figyelmetlen ember miatt sinylödök! Ez kasa! DE most nem baj, mert ma megyünk a tégláért meg malter ha jól tudom! Ami kell! Nos lesz melonk böven!!! Ugyhogy jöhet a kémyén bontása épitése majd a szobák festése! Ez is jó, mert decemberben lett festve most meg mehet minden elöröl!!!

Gabi és Pici! Én is kérek egy jó kis habos kávét!!!!!!!!

Cat! Boldog évfordulot nektek! Szegény kis Marci remélem nem lesz semmi baja az oltástól!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Pici:örülök,hogy minden okés veled!!!Holnap is minden rendben lesz, várunk a hirekkel.

Gabi:sajnálom a rossz 7végét de ezután már csdak jó jöhet.
Te már jövő héten ctg-re mész???Hihettelen!!!

Cat:remélem Marci jól fogja viselni az oltást.
Boldog évfordulót nektek.Mentek vhova?
Vendég

Sziasztok!
Szokás szerint egy percem van! :?

Cat! Boldog évfordulót nektek, és Marci nagyfiúnak is boldog hó-fordulót! :roll: :)

Sissi!
Nekem is sokszor sajnálkoztak mikor meghallották, hogy a második is fiú! :? az emberek már csak ilyenek, ne törödj vele!
Hangsúlyozd ki, hogy egészséges!!!!!!!!Hála istennek! :) :)

Pici! Háááááát nem semmi mennyi vizsgálat előtt állsz! :roll: örülök, hogy jól vagy!

Nócika!
Nem semmi az ürge! :shock: legalább elnézést klrt??
Jó sok melótok van! :?

Kép Kép Kép
asiye

Asiey! Nem kért sajna, de ez meg is látszott rajta, hogy milyen bunkó volt!!! Sajnos ezt kell megérnie az embernek!!!! De ez van!
A sok melot ne is mond! Pedig ma már kezdek emberi formát ölteni! Föztem mostam pakoltam meg minden, de hogy hogy lesz majd a nagy takaritás ettől viszont rettegek!!! De muszály túl lenni rajta!!!

Ja és azt nem is meséltem, hogy a diabos doki szerint én egy felelötlen anya vagyok!!! :shock: :shock: :roll: :cry: :cry: :cry: Mert volt 2 este, hogy nem szurtam meg magam, mert nem birtam lenyomni egy falat kaját se a torkomon és tudtam, ha eszek akkor az bizony ki is jön a róka segitségével! Így nem ettem tehát nem szurtam! Tegnap rákérdeztem, hogy ilyenkor mi van erre beszolt, hogy akkor minek járok terápiára tök felesleges! Meg olyan nincs, hogy ne tudjon valaki enni! Max kihányom! na kössz mondom! Most kérdem én az mennyivel jobb, ha az ember degeszre zabálja magát és csak hány?? Szerintetek is felelötlen vagyok?? És nekem nem való akkor a gyerek sem???? Mondjuk ez már késő bánat, de egyenlöre én érzem, hogy nekem mi a jó és nem az a dagadt doki!!! Úgy fájt, hogy ezt mondta!!!Párom mondta is, hogy akkor többet ne menjek hozzá! Mert ez a pasi mindig csak leszed a 10 körmömről! Soha egy dicsit se kapok csak a lecseszést!! Pedig gyönyörű az inzulintól a cukrom!! Nem tudom mi kell még!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika: felelőtlennek semmi képppen nem vagy felelőtlen de..... a cukrosoknak az anyagcsere beállítás miatt muszáj enniük nincs olyan hogy nem eszem hidd el ha mindig csak kicsiket eszel akkor nem fogod kihányni és amig kihányod akkor is felszívódnak értékes tápanyagok a szervezetedben
sajnálom hogy fellökött az a bunkó pedig már láthatóan pocakos :twisted: :twisted:

picikém még kb két hetet bírjál ki dalmival 2-1ben és nem lesz semmi baj

gabi: sajnálom hogy rossz napjad vannak voltak

Cat boldog év és hófordulót a családodnak :)

zsu: örülök hogy meg tudtátok oldani a bútor kérdést hamár ennyi pénzt kifizettetek érte

mi jól vagyunk mai szülőit átteték holnapra és ezért tegnap képesek voltak szólni nem előbb na mindegy holnap leszek okosabb :):):):

nika70
Salgótarján

nócika, ne vedd úgy a szívedre (könnyű mondani), de azért vigyázz magadra!
Az inzulint mindig adni kell, én úgy tudom!
És két falatot muszáj lenyelni :(
De már nem sok van hátra, kitartás!

Nézd meg a lányokat, bakker, MINDJÁRT BABAESŐ!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nócika!
gyere te is habos kávézni!!
örülnék neked is.
Végre téged is megismernélek.
Nikát is nagyon szeretném már látni, Nemlajost is.
Asyieit is.
Mindenkit szívből!!!
Remélem hamarosan össze fog jönni.

Nemlajos.
Döme fotót kérhetek??
Olyan rég láttam. :oops:

picimami

NIka! Biztos igazad van, de valahogy szerintem most a 7végén, hogy olyan tré idő volt ezért volt, hogy nem ment le egy árva falat kaja se! Az ebéd is már immel ámmal ment! Pedig én alapjáraton nagyon sőt túl jó evő vagyok!!! Sajna!!! De én az egész terhességem alatt egyszer hánytam menrt degeszre ettem magam! Na és én nem is szándékozom többet rókázni! Bár tudom nem kivánság müsor, de sajna ez van!

Nemlajos! Hát igen!! Könnyü mondani! És pláne itt a síros hangulatom ideje és most is ilyennekkel traktál az a genyó! Azért majd igyekezni fogok!
És igen! Hamarosan babaeső lesz! Gabi Pici Sisi aztán én meg Zsu!!! Olyan hihetetlen!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pici! Mikor mész legközelebb a barosba???? mert, ha ugy jön ki a lépés akkor megejthetjük a habos babost!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nika!
Ki fogom bírni.
Nem akarom, hogy inkubátorba kezdje a kincsem az életet.
Lányok én annyit eszem, mint egy ló!!!

Nócika!
Sajnálom, hogy azt mondta a dokid, de nyilván nem viccből nem adtad be.
Én megértelek. A kajával én is így vagyok.. ha nem megy, akkor nekem tömhetik.
Az inzulinhoz nem értek.
Kitartást neked is!!

picimami

Nócika!
Szerintem válts orvost, ha ilyen dilis.

Holnap megyek, és előreláthatólag jövő kedd, és csütörtök.
De ezt pontosan holnap beszéljük meg.
Mindíg az aktuális eredményektől függ.
Remélem holnap már nem lesz folyadék, semmi a szívnénél.

És kiváncsi vagyok a méretére is.
A 4d n azt mondták kissebb a koránál. A barosban hogy pont jó, debrecenben hogy nagyobb..
Na akkor most mi van :shock:

picimami

Pici! Én mindig jó evő voltam! Sőt tul jó De ez sajan látszik is! Pláne miota nem sportolok intenziven! Sőt az elhizásom miatt van a cukor is szerintem!! mert szerintem nincs duci ember cukrosság nélkül!!! De mikor beteg vagyok akkor nem eszem! Akkor lehet az palacsinta vagy rántott husi! Tök 8 nem megy!!! Meg tudod engem mindig ugy neveltek a szüleim, hogy ha az utolsó falat ami ugye álltalában a legfinomabb és az már nem megy akkor ott marad! Sosem voltam a kajára kötelezve!! És én is ezt az elvet vallom! Lehet hülyeség, de ami nem megy azt nem kell erőltetni!!!!! 8)

Kép

Kép

Kép
nócika

Pici! Szerintem minden rendben! Ne parázz!!! Hát szerintem meg pont akkora amekkorának pont most megnött! se kisebb se nagyobb! Ugy sem lesz 2 egyforma véleméyn ugy se! Szal ezen ne idegeskedj!!! Mikor megszületik akkor majd minden a legnagyobb rendben lesz hidd el!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Nem idegeskedem.
Teljesen átadtam neki magam.
És érzem hogy sokat nőtt.
Hisz már a bordáimál van valamilye, hogy néha levegőt is alig kapok.

Én is úgy vagyok vele. Ha ott marad, ott marad. Azért nem tömöm be, hogy ne hagyjam ott.
Én kis evő voltam..
Mostanáig.
Igaz, piciket eszem most is, de azt állandóan. :lol:

picimami

Na végre Pici! Ez a beszéd! Most már csak mindent pozitivan!!!!
És azt ugy is te is kell érezd, hogy mekkorát nőtt a baba! meg különben is ahány gép és ahány doki mindig mind mást fognak mondani!!!!

Itt ugy feltámadt a szél!!!!! és kezd beborulni!!!!!! Remélem esni is fog!! Mert ültettünk azaz vetettünk fű magot!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Itt is nagy szél van.

Dalma ruháit pakolászom.
Olyan édesek, úgy imádom mindent.
Várom már hogy benne legyen.

Kaptam fini sárga dinnyét, azt majszolom.
És fő a paprikás krumplim.. én ezt enném állandóan.
:D

picimami

Húúúúúúúú! Az a dinnye bizti nagyon fini!
Egyébkéntz vissza térve a dokira amugy lehet nem bántana ugy a dolog, ha kicsit másképp tálalja! mondjuk finoman nem felemelve a hangját és persze nem ugy beszélne velem mint a hülye gyerekkel! Mert megértem én! Nekem is van 3 iskoláról papirom! Nem csak 6 osztályt jártam! DE ha ugy is lenne akkor se lenne joga így beszélni velem! Mert elöttem egy 34 hetes kismami volt bennt! És halottam minden egyes szavukat, hogy már a járolapozásról is szó volt engem meg miutzán jól lehordott ugy kirugott, hogy lábam se érte a földet! Bár nem igen lett volna kedvem vele beszélgetni!! Az tuti!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Én is pakolásznám már a lnykám ruháit! De még nem lehet, mert most kezdjük az épitést! DE sebaj! Néhány héten belül már én is itt dicxsekszem vele, hogy milyen szép a kis szobácskája!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Egy gyors bekukk még ITTHONról! Most épp anyósoméknál vagyunk, nekik sajnos dolgozniuk kell, így párommal édeskettecskén vagyunk, úgyhogy most net is van, meg időm is, így bekukkantottam.
Nagggyon hézagosan olvastam csak vissza, de így utólag is
BOLDOG SZÜLINAPOT PICI!!!!

Néhány szóban össze tudnátok foglalni nekem az utóbbi napok eseményeit?

Nálunk, velünk elég sok minden történt. Most mondtuk el a leendő nagyszülőknek az unokát :D Mindenki nagyon örült neki! Nővéremtől megkaptam a várandós könyvét, meg kinyomtatta a pocakfotóit nekem :)
Kedves barátnőimmel is nagyon jó volt együtt lenni!
Nagyon örültem, h találkoztunk Asiye! :) És jelentem, a lánya tényleg állandóan mosolyog. Sőt! Úgy vettem észre, ha megfogom a pici, puha lábát és úgy igazán, izomból megrángatom, akkor az borzasztóan tetszik neki :wink: Nagyon édes volt, elfogadnék én is egy ilyen kis tündérbogarat
:)

Ne haragudjatok, de mennem kell, majd még jövök. Holnaptól tán gyakrabban

Sziasztok, puszi mindenkinek :D

afra.h

Szia Afrah! épp ma gondoltam rád! De látom remekül vagytok! Ithon voltatok már dokinál?? mi volt?? Uhukép van??

Kép

Kép

Kép
nócika

Afra!
De örülök neki!!
Köszönöm a köszöntést!!
Édes vagy!

Biztos boldog a családod, hogy érkezik a kicsi a családba,

Puszillak
És gyere majd.