A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Mia: 20?
Akkor én sem rakok, de akkor minek vettem?? Nálunk éjjel 23 fokra van állítva a termosztát.
Ráadásul vettem neki, egy hálózsákot is, amit szerintem szintén nem fogunk használni, mert akárhogy jön-megy a kiságyban a takaró ugyanúgy a nyakáig van, ahogy betakargatom melött elalszik. Szinte hihetetlen.
Na akkor, ezen sem parázok már. Mondjuk én is filóztam egyik nap, hogy ha hidegebb is lesz, az csak KINT lesz......

Szia Móni!!!
bszilvi25

Szia Szilvi!!!! :D
Vendég

Jó reggelt!

Szilvi, nálunk nappal 22 fok van, éjjel meg 20. Boni vastag hálózsákban alszik, meg rakok rá egy vékonyabb takarót. A hálózsák alatt csak egy hosszú ujjú body van. De jó meleg a lábacskája, tehát elég neki. Utálja, ha beöltöztetem.
Mi is vettünk takarót a fejvédővel azonos mintával, húgom mondta nekem, hogy úgysem fogjuk együtt használni :) Hát tényleg bazi nagy, úgyhogy bent figyel neylonban a szekrényben. Hanna pl. most nőtt akkorára 2 évesen, hogy használni tudja az övét :)
Ja, és hajnalban fogat növesztettünk, úgyhogy fél négy óta buli van :) Boni most elaludt.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Szia Móni! Jó nagy már Mirkó!! Esetleg képet is hoztál róla ? :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!
Mindjárt dobom a képeket! :)
Vendég

Kép Kép Kép
Vendég

Mirkó már kész férfi :lol: :lol: :lol: Elképesztő, milyen nagy már

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hát eszik is rendesen!!Szinte egyfolytába! :)

Ti mekkorák vagytok?
Vendég

Sziasztok.

Húúú
Lehet, hogy túlöltöztetem estére.
Nálunk is napközben 23 fok van, este meg 20.
Adok rá egy hosszúújjas bodyt+vastagabb hálózsákot+nagytakaró
+kistakaró.

:lol: :D :D

Kép
Kép
schopin

Mirkó nagyon Ari.
Nekünk is van brendonos nagytakarónk, de nekem is bennt figyel a szekrényben, alig fér be a kiságyba. :D

Kép
Kép
schopin

Schopin!
Az egy kicsit sok szerintem! :)

Bari merre van?
Szokott még irni?
Vendég

Köszi Shopin! :P
Vendég

Bari törölte magát

Kép
Kép
schopin

Móni, nem tudom pontosan, jövő héten lesz oltás, akkor megmérik. 7,5 kg körül lehet Marci, és 67 centi volt a múltkor, de már sorra növi ki a 68-s bodykat.

Bari nincs már, törölte a regisztrációját. Már csak iwiw-en lehet megtalálni

Brigi

Kép

Kép
hékás

És miért törölte magát!
Lehet tudni?
Akkor Marci is szép nagy már! :)
Vendég

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 11:15-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 11:14-kor.
Vendég

Milyen honlap?
És milyen adatokat küldjek? :shock:
Vendég

Móni, küldtem privit, mindent megírtam benne :)

Kriszta, ugye nem Marciról mondják, hogy tiszta Gyuszi? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok Csajszik!

Mindenkinek köszönöm az 5 hós köszöntéseket, én is szívből kívánom mindenkinek, aki számontartja :wink:

Kriszta: após jön, nem mi megyünk :cry: De én még nem adtam fel :wink:

Móni tényleg jó rég nem voltál és a jelek szerint nem is olvasol minket...... :cry: Mirkó édeskispofa :wink:

Ancsika: tetszik a fürdőszoba, nagyon, meg az egész ház is :wink:

Andóca: tényleg jól eltűntél Te is :cry:

Csiri: képek????????????????????????

A francba, annyian vagyunk hála, elfelejtem hogy miket akartam írni Nektek. Minden babóca csodaszép......... :P

Apa itthon van a héten szabin, nem nagyon leszek, de majd utána pótolok, megígérem :P
bluebox

[quote="moni0825"] írta:moni0825s miért törölte magát!
Lehet tudni?

Nem titok, kb másfél hete történhetett, itt a fórumon. kicsit visszaolvasol, és minden világos lesz :wink:

Na elmentem főzni. Majd jövök még

Brigi

Kép

Kép
hékás

Márti!
Nálam nincs olyan,hogy olvasó üzemmód!
Vagy olvasok is meg irok is.
Nincs idöm sajnos!
De legalább néha benézek!
De le is léphetek! :lol: :lol:

Hékás!
Mindjárt összedobom a dolgokat aztán küldöm is!
KÖSZIKE!!!!!! :P
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 11:14-kor.
Vendég

Hékás!
Most nem megy a dolog mert Mirkó sir!
Rajta leszek a témán és küldöm az adatokat!
Vendég

Hali mindenkinek!

Kriszta: de jó hogy jöttél, már tegnapelőtt kérdeztem tőled, de nincs kedvem visszakeresni,hogy te hogy adod Zétinek a tejpépet estére, hogy cumisüvegből tudja inni? Vettem jó éjszakát tejpépet, és azt szeretném vacsira adni neki, de cumisüvegből! Te hogy csinálod?
A fürdőszoba az én ötletem volt, én szerettem bele a lila pipacsokba.
Zétiről rakhatnál pár fotót!

Móni: Mirkó csodaszép nagy fiú már! És hamarosan 6 hónapos, hihetetlen. Jah és írd meg gyorsan az adatokat, hogy te is felkerülj a honlapra! És nem lelépni! :lol: :lol:

Márti: jó apázást!

Csiri: Zoéról kérünk képet!

ancsika82

Sziasztok!!! Gyönyörüek a babák.
Ténleg jol sikerült topik ez. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tele sok-sok szép babával,de szerintem egy idegen ha belátogat az oldalra,annak is ez lenne a véleménye.
Szilvi!! Takaro,nekünk gyapju billerbek van. Nagyon szeretjük. Milánra csak egy pamut tipegőt adok.Nagy de sebaj,ovis gyereknek jo,hosszra.
Szia,moni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Schopin!
Tul öltöztetted szerintem,nagyon.
Szerintem egy jo meleg takaroval ha betakarjátok a gyereket,akkor nem kell több rájuk.

Tárkonyos ragu leves.

Hozzávalok: 1 kicsi fej hagyma,
1 babérlevél,
kevéske csirkemell,izlés szerint,
3 teáskanál száritott tárkony fűszer,
fél citrom,
zöldségek:brokkoli,karfiol,répa,
gomba,borsó,
Só,delikát,fehér bors.2dl oké tejszin.

Csirkemellet felkockázom. Hagymát picike olajba megdisztolom. Rádobom a husit,addig kavargatom mig ki nem fehéredik.
Izesitjük tárkonyal,félbe vágott citrommal,vagy csak egy karikával.
Zöldségeket bele dobom,kavargatom.
Aztán felengedem vizzel kb.4-5dl.
Sózom,delikátot bele,fehér borsot.
Mikor felfőztem,bele öntöm a tejszint.

Be is lehet rántani,bár én nem szoktam.
Fehér rántást.

Hűha mentem ,mert Milán kiabál.

Kata&Milán

oszman777

Ja,még a tejszinnel főzöm picit.
Ma ezt csinálom. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 11:13-kor.
Vendég

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 11:13-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 11:12-kor.
Vendég

na megjöttem én is...

Moni: Mirkó nem kicsi! :D és gyönyörű szemei vannak. ;)

öltöztetés: Milánt hosszú ujjú bodyba és ujjatlan plüss rugiba öltöztetem éjjel, erre megy egy ... hát nem is tudom, nem takaró az inkább pléd, nem is túl vastag, de polár-szerű. nálunk éjjel-nappal 20-fok körül van. :)

nappalra a nadrágja alá újaban harisnyát adok mert rájött hogy a zoknit milyen jó buli lehúzni. a harival nem boldogul ilyen könnyen. :twisted:

kaja: gombaleves lesz ma és csirkepöri. fel is teszem hozzá a tésztát lassan mert apa délre jön enni. :)

Milán-kaja: tegnap adtam neki cukkinit. egy kis krumpli egy kis cukkini és fél alma. hisztizett mikor elfogyott. :D ... de basszus olyan mennyiségeket eszik, ha elmegyünk valahová szerintem nem lesz elég 1 üveg bébikaja, kelleni fog 1,5 simán. pedig nem dagi vagy ilyesmi... 7,5 kg lehet szerintem. jövő szerdán megyünk szurira akkor mérik. hosszra még mindig nem nőtt szerintem, bár már nem kell visszahajtani a 62-es gatyák alját. :lol:

mia_snow

Köszönjük a bókokat! :oops: :)
Vendég

Kriszta:bocsi az előző oldalt nem olvastam vissza :oops: :oops: :oops: 8)

Képzeljétek, most főzelékevés közben bealudt a drágám. Annyira ari volt. Márcsak azt sajnálom, hogy nem fényképeztem le. :?

Bettica: oltáson mi volt? Gondolom már túlvagytok rajta.

Takaró: nállunk éjszaka kb. 20 fok körül van, és Marcira egy hosszúujjú badyt adok, meg melegebb hálózsák, + vékonyabb takaró.
Ezt a takarót még a tesóm adta, a fia használta, így már be van járatva, és szépen rásimul a gyerekre. Amit én vettem a fejvédővel együtt az nekünk is bazinagy, majd később jó lesz.

Hékás: azt hiszem te írtad, hogy a brendonban néztetek lábzsákot univerzálisat. Milyen fajta volt, mert asszem nekünk is kell venni egyet. Amit kinéztem gyapjubéléses, az marhadrága majd leestem a székről mikor az árára pillantottam. Akár egy új babakocsit is lehet annyiért már venni.

ancsika82

[quote="bszilvi25"]h írta:bszilvi25ol a gyerek???
eltakarta magát a nyuszival, és így alszik.
Kép

és most látom, hogy a fényképezőn sem jól jár az óra! :twisted: :twisted:

Szilvi!

Kerestem is a gyereket! :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szia Móni! Gyere sűrűbben!

Alvás: nálunk rövid ujjú body és ujjatlan vékony rugi, plusz vékony takaró. Mondjuk mi panelban lakunk!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

és ha már rólunk nem hiányoltok képet, azért én teszek... :lol: :D :lol: :D
Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Araaaaaaaanyos Kittid nagyon! :)
Vendég

Andóca: nagyon jó a kép!!!!! Tuti a hintád!!! És ahogy Kitti mosolyog!
Móni: Mirkó is írtó nagyot nőtt, és igazi nagyfiú lett Ő is tényleg!! (de az nem ér, hogy 2 havonta jösz egyszer!!!! -ezért sem vagy/voltál a honlapon) Úgyhogy tessék sűrűbben jönni!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Kriszta: nem kezdtem el még semmit. De köszi, hogy eszedbe jutott! :wink:

Képzeljétek az egyik munkatársam aki kb 4-5 héttel szűlt elöbb mint én, tegnap küldött egy képet mms-ben, hogy FELÜLT ÉS FELÁLLT EGYEDÜL A LÁNY!!!! olyan hihetetlen, nem????????????????
Ez olyan, mintha Andi (Csiri), vagy Móni írna ilyet!!!!!!!
Én meg örülök, ha néha átfordul hasról hátra.

És a másik jó hírem!!!! Ma megszületett az egyik legjobb barátnőm kislánya! 2830 gr, és 50 cm. Szegénykém majd egy napig vajúdott, és végül császár lett.

És végül! (NE HARAGUDJATOK MEG LÉGYSZI RÁM MIATTA!!!!!)
Ne csináljuk már, hogy kit vagy mit nem hiányolunk......... képek stb.
Én sem foglalkozom ilyennel, ha kedvem van, felteszek egy pár képet a kicsiről, pedig soha nem kéri senki!!! :wink: :wink:
Mondjuk, ha valaki nem ír egy hétig az tényleg más!
bszilvi25

Ancsika, igen, én voltam a lábzsákos :D Ez az univerzális: Gyermekvilág Footmuff univerzális lábzsák ( a termék cikkszáma: 197798).

Van új cumisüvegünk, és hiszti nélkül eszik Marci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andóca, Kitti nagyon édes ahogy hintázik. Élvezi már? Mert nekünk is ilyen van, és még csak bambán bámul, ha beleültetem

Mia, a 1,5 üveg nagyon jó!!!! Én örülök, ha fél üveggel megeszik. :oops:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ja és még valami eszembe jutott. A minimanó fotózás. Rákérdeztem, és bár sokan voltak, de nem kellett sokat várni, mert folyamatosan jönnek. És úgy tervezik, hogy minden hónap második szombatján fognak ilyen fotózásokat tartani :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Megvolt az utolsó babamasszázs,megkaptuk az oklevelet.Nagyon jól viselkedett Máté,végig csendben nézelődött. :lol:

Móni nagyon nagy és szép fiú Mirkó!

Én is hosszú ujjú bodyba és plüss hálózsákba fektetem Mátét este és vékony takaróval takarom,de azt mindig letornázza.

Szilvi:de jó kép!

Andóca:nagyon aranyos Kitti!Mennyi volt a hinta?

Kép
melike

[quote="bszilvi25"]
írta:
bszilvi25És végül! (NE HARAGUDJATOK MEG LÉGYSZI RÁM MIATTA!!!!!)
Ne csináljuk már, hogy kit vagy mit nem hiányolunk......... képek stb.
Én sem foglalkozom ilyennel, ha kedvem van, felteszek egy pár képet a kicsiről, pedig soha nem kéri senki!!! :wink: :wink:
Mondjuk, ha valaki nem ír egy hétig az tényleg más!

én sem gondoltam igazából! :lol: :D :lol: :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca: mesélj, hogy állsz a tejcsivel?????
Most hogy eteted Kittit?? Ahogy írtad tegnap?!?
bszilvi25

A nyáriaknál olvastam, hogy Muffin horrorfej. Remélem jól írom. Én ilyet azért nem, de ha tutira tudnám, hogy segít, biztos megcsinálnám.
Bár nálunk az a baj, hogy Merci cumisüvegből még az anyatejet sem fogadja el.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Azért ez nekem elég nagy bánatom ám.....
És ha nem lesz tényleg elég, akkor mi lesz??? :twisted: :twisted: :roll: :roll:
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 11:11-kor.
Vendég

köszönjük a dicséreteket. egyenlőre csak nézelődik a hintából, és csak úgy engedem neki, ha fogodzkodik. Sajnos nem tudom az árát, mert ajándékba kaptuk. De láttam itt a lakótelepen használtan 7000 Ft-ért.

képzeljétek mi is megyünk 2 hét múlva babamasszázsra!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilvi: köszi kérdésedet. Hát most úgy etetem Kittit, hogy megmaradjon a napirendje, szóval 2 etetés között betettem + 1 etetést, így másfél óránként eszünk, de csak az egyik ciciből. Kivéve akkor, ha sétálunk, akkor kimarad a plusz etetés. Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz! Péntekig csinálom, aztán majd meglátjuk. Te hogy állsz? Gratula a barátnődnek, ez akkor tök jó, ha még közel is laktok egymáshoz!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

jaj, és elfelejtettem az előbb írni:
Móni: Mirkó nagyon szép! És mekkorát nőtt! Tessék sűrűbben jönni!!! Mi a 'tudománya'? Ül, forog, dumál stb.???? Honlapot meg tudod nézni a lenti webcímen, és Hékás (Brigi) a gazdája! :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

TOPICTALI???????????????

Érdeklődés nincs??? (Brigit, és Miát kivéve)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Engem is érdekel a topictali!
Én "ahogy eddig". Mi 3 óránként eszünk két ciciből......
Reggel még mindig sok van, de aztán fogy.

A barátnőm sajna a balcsin lakik, így nincs valami közel! :cry:
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?