A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Sziasztok!

Még élek, de már alig... reggel óta megyek, mint a meszes. És pakolunk apával. Voltam körzetisnél, melóhelyen, piacon, aztán azóta pakolunk le a pincébe. Nem is gondoltamvolna, hogy ennyi c@rt össze tud az ember halmozni :? :? :? :? :?
Na megyek vissza apácskához.
Legyetek jók!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Úgy látszik ma nállunk is front van! Apa kb 1rája, hogy max itthon van, de már kétszer haraptuk át egymás torkát! Ugy hogy ma téglát sem veszünk!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép

Kép
nócika

Gyorsan végigolvastam.

Nócika!

Az inzulint mindig adni adni kell, és enni háromóránként szigorúan. Sajnos most nincs más választásod.
Ha nem vagy éhes, akkor egyél olyat, amiből elég kevés is, mert magas a CH tartalma. Mondjuk tésztát durumbúzából.

Pici!

34. héttől naponta:
Apis mellifica (Apis)c30 1x5
Kalium carbonicum (Dikalii carbonas)c9 1x5 este
Atropa belladonna (Belladonna) c30 1x5 dél
Pulsatilla pratensis (Pulsatilla) c30 heti 1x10

36. héttől naponta:
Caulophyllum thalictroides c5 2x5
Actea racemosa c9 2x5

Nekem ezeket írta fel a háziorvos.
Vendég

Cat! Oké majd igyekezni fogok!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok vagyok én is...

Nócika ilyenkor érzékenyebb az ember,de a doki is szerintem jót akar..vigyázz magadra és ne veszekedjetek az emberrel :wink:

Egész délelött mentünk....
Bent voltam a volt munkahelyemen,megnyitottuk Lilinek a Babakötvényt...majd a fiamnak megcsináltattuk a személyi igazolványát :lol: (már nagy csávó :lol: :lol: :lol: )
Most mondta az okmányirodában a nő,hogy jövő hónaptól Lilinek is meg lehet csináltatni :shock:

Pici holnap majd irj,hogy mi volt a dokinál és csak igy tovább a pozitiv gondolattokkal :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Márk alszik apa pedig kártyázik igy enyém a gép!!!

Piri:mit lehet megcsináltatni Lilinek a jövő hónaptól?

Afra:örülök,hogy jelentkeztél és,hogy minden oké veletek.

Nócika:próbálj egy keveset enni és inkább szurkáld magad.Tudod mindent a babáért.

Zsu:azért próbálj pihenni is.

Pici:holnap várunk vissza hirekkel.

Én pénteken megyek dokihoz és uh-ra.
Ma megrendeltem a babazsákot.A többit majd ha hazajöttünk Szilvásváradról.
Hála istennek a keményedés abba maradt :D :D .Még szedem a gravidát de már csak pár db van belőle.
HA esetleg keményednék mit szedjek majd?A magne b6 jó? Mennyit lehet belőle beszedni?
Vendég

Sissi!
Hát a személyit lehet csináltatni Lilinek, állítólag jövő hónaptól az újszülőteknek is lehet már rögtön személyit igényelni én is hallottam. :wink:

Kép
Kép
minimano74

sissi, magne b6 jó, én 3X2-t szedtem.

Lányok, tegnap volt egy éve, hogy két internetes ismerősöm is megszült, az egyik a 24. héten, a másik a 27-en, mindkettő babája jól van, persze vannak problémák, de szépen fejlődnek.
Úgyhogy ez lebegjen a szemetek előtt, hiszen Ti már mind hetekkel túl vagytok ezen az időszakon!
Minél kevesebb para!

Pici, kívánságodra hozom. Ezek olyan két-három hetesek, de azóta nincs új ( :oops: ) Remélem, még nem láttátok :)
Kép Kép Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!!

Gabi:erről még nem is hallottam. :o

Nem tudok aludni már majdnem 1 órája fenn vagyok :? :?
Tegnap 10 körül elment az áram nagyon örültünk neki :( Akkor is alig tudtam elaludni.

Nemlajos:nagyon édes Döme a képeken.
Vendég

Jó reggelt.
Sissi!Jó korán keltél ma.
Örülök ha már nem keményedik a pocid.
De jó, holnap te is láthatod Ati babát.

Cat!
Milyen volt az estétek?

Nemlajos!
Csodaszép Döme.
Már csak hetek kérdése, és jöhettek udvarolni :wink:

Nekem kedden elfogyott az antibiotikum, és rögtön földagatdam, hogy le sem megy, ha fekszem sem. :shock:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Zsu!
Nagyon sokat dolgoztál tegnap.
Vigyázz magadra.

Nócika!
Remélem már kicsit nyugodtabb a párod.
Mi is szoktunk néha..
de mióta kórházba voltam, toleráns nagyon
És félt.
De néha nehéz a pasikon kiigazodni

picimami

picimami

Sziasztok!

Tegnap fél kettőig voltak vendégek.
NAgyon jót kártyáztunk.
Kettőkor elaludtam, és Marci fél ötkor kelt. Tíz perc múlva aludt újra, és még mindig. :D
Beni nyolc után pár perccel kelt. :D

Szóval még ki is tudtam pihenni magam.
Vendég

Kicsit kiakadatam most. :twisted:
Azt hittm TGYÁS ugyanannyi lesz majd, mint a táppénzem volt... Hát nem. A fele. :evil: :evil: :evil:
Ez most egy kicsit rosszul érintett. :( :( :(

Szóval hajrá lottó! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Estére hál istennek apa lenyugodott meg én is, de azért még az ágyban közölte, hogy nagyon nyügös vagyok mostanában! na erre ugy láttam jónak, ha inkább nem szólók semmit csak le tettem a szemüvegem és elfordultam szunyizni!!!! És basszus most ébredtem!!! És ha nem kellett volna menni pipilni akkor valszeg még mindig alukálnék!

Csajok! Kérek valami jó tippet mit fözzek ma??? Anniyra tanácstalan vagyok!! Apát kérdeztem, de neki szokás szerint mindegy! Én meg jelen pillanatban a májkrémes zsömimet kivánom amit csak negyed óra mulva ehetek meg az inzulin miatt!! :?

Csajok, d a személyi azért nem kötelező ugye???? vagy jobban járunk, ha megszületett a Regi, hogy akkor mi is megcsináltatjuk neki???

Kép

Kép

Kép
nócika

Jó reggelt!

Cat!
Sajnálom! :( hajrá lottó! :)
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :)
régen mi is sokat kártyáztunk éjszakánként, volt egy baráti házaspár, és ők jöttek, a fiúk aludtak, mi meg jókat batakoztunk, meg römiztünk :roll: :roll: régi szép idők! :roll: hiányzik a kártyázás is ,meg a barátaink is! Elváltak egy éve.......... :(

Nócika!
Megértelek, és tudom hogy nagyon nehéz :( Kitartás!Már te is közelebb vagy jóval a végéhez, mint az elejéhez! :) :) :)

Pici!
Jajj :? és akkor ez azt jelenti, hogy a végéig szedned kell az antibét? :shock: Majd jelentkezz hogy mit mondtak!várunk a hírekkel! :)

Sissi!
Én is sokat szedtem belőle mint Nemlajos! 3x2 mehet!

Nemlajos! Nagyon-nagyon édes Döme vigyora! :roll: :roll: ugy becsókolnék :oops:

Afra!
Jó utat hazafelé!
Insallah minden rendben lesz, és nem késik a gép meg stb....
én is nagyon örültem, hogy találkoztunk, de ott nem akartam mondani: TE LÁNY, NAGYON VÉKONY VAGY!!!
Szedd össze magad! :) :) Bár hallom hajnalban már megy a reggeli! :) :) :)

Gabi!
Aszta! Már mindjárt megszülsz!! :shock: :shock: :shock: De izgi! :roll: :roll: Lehet hogy lemaradtam, de megjött a babakocsid?Bocsi ha írtad, de ostanában nehezen megy az olvasgatás! :oops: :)

Zsu!! Nekem nagyon tetszik így a szoba. Elég ez bőven! :roll:

Kép Kép Kép
asiye

Nócika:nálunk ma paparikás krumpli lesz.Én teljesen rá vagyok kattanva.

Ahogy elolvastam a cikkből az jön ki,hogy nem rossz ha megcsináltatjuk.

Még vissza tudtam aludni. :D

Pici:mikor mész a dokihoz?Az nem jó,hogy megint vizesedsz.De a kórházban biztos mondanak rá vmit.

Cat:örülök,hogy jól telt az estétek.
Vendég

Nócika:
pörkölt, paprikás krumpli, krumplis tészta, gomba pöri, lebbencs leves, pásztor tarhonya, fasirt petrezselymes krumplival, milánói-v.bolognai, spenót, zöldbab főzelék, káposztás tészta, mákos guba, rízses hús, ............ :lol: :lol: :lol: :lol:
nekem ma gyümi napom van, ugyhogy banán :)

Kép Kép Kép
asiye

Alpert csak előjegyezték az oviban, és korban is ő a 2. aki esedékes, meg ugye odajár a Hamza, ugyhogy lehet hogy már ősszel mégis megy az oviba. Azt mondták, indig van 2-3 gyerek aki mégsem kezdi el az ovit, és azok helyére felvesznek mást.
:)

Apától tegnap este kaptam 4 nyári felsőt! :roll: :)
olyan édes a drágám, ostanában mindig kapok vaélami apróságot, vagy ezt-azt :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Gyors jelentés: kád kint van, már verik le a csempét. Elvileg délre már végez is a srác és holnap jöhet az új csempe.

Vigyázzatok magatokra!!!!!

Puszi mindenkinek

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Személyi:
Én is gondolkodom rajta, hogy megcsináltatom. HA most születne Marci, akkor szó nélkül. De így megint vissza jkell majd mennünk az Okmányirodába. Sajnos nekünk előbb lesz szükségünk fényképes igazolványra, és ez ilyen kicsiknél jelenleg csak az útlevél lehet.

Ami miatt jó a személyi, hogy a schengeni országokba nem kell útlevél, csak fényképes igazolvány. Na most ez eddig 14 éves kor alatt nem lehetett személyi. Pedig az ingyenes, az útlevélért pedig fizetni kell.
Vendég

Aseiy! Köszi a tippet! A krumplis tészta meg fogott! Lehet az lesz! Gombás és halas és májas cuccok kilöve! DE a többi jól hangzik!!!

Nemlajos! Basszus el is felejetette meg diccsérni a kis Dömét! Én is megdögönyözném az tuttkó!!!

Köszi a személyiről az infot! Akkor azt is megcsináltatjuk szerintem! Ki tudja!! Eggyel több papir van itthon már nem számit!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

NEmlajos Döme nagyon cukor :lol: :lol:

Azt mondta az okmányirodában a csaj,hogy nem tudja még pontosan,hogy lesz,mert ugye hetente változik a babák arca... :shock: ,de én bizti megcsináltatom...
Apa már akkor akarta amkor még csak a hasamba volt :wink:

Cat örülök,hogy jól telt az estétek...már én is azon agyalok mi lesz ha lejár a 6 hónap és a TGYÁS-t fogom kapni...arra is kevés,hogy a hitelem meg a rezsit kifizessem :cry: :cry:

Én nem szedtem ennyi MagneB6-ot..csak 2*1-et...a végén meg 3*1-et. :wink:

Hajrá Zsuzska.lesz szép fürdid :lol: :lol:
Én ma ránott sajtot és rántott gombát csinálok ebédre...

Sissi,mikor mentek Szilvásváradra???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: Te most kapod a Tgyást :) GYED-et akartál írni? :wink:

Cat:
kérdezz utána, én is nagyon kevés tgyást kaptam először, aztán meg jó sokat, mert kompenzáltak (az elszámoláshoz kellett idő). Nekem kicsivel több a tgyásom, mint a táppénzem, mivel ugyanúgy számolják ki, csak a tgyásból valamit nem vonnak, amit a táppénzből igen. Úgyhogy tuti, hogy nem ennyit kapsz!

Egyébként meg hogyhogy még nem derült ki számodra, hogy mennyi az annyi? Marci már két hós elmúlt :shock:

Lányok, köszi a dicséreteket! :)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na csajok akkor ez most kötelező lesz a személyi??? mert hogy ezt megcsinálják egyből a kórházból vagyis aki júlisu 1 után szül annak már szenmélyit kap a gyerek hogy lesz benne fénykép?? a kórházban csinálnak? vagy nem lesz nekik? hiszen hónaponta változnak a babák??
nálunk ma gombapöri volt apa meg csinálja a somlóit igaz nem ehetem csokit de ebből ennem kell már hiányérzetem van :):):):)
na itt van pár friss kép :)

Kép Kép Kép [/url]

nika70
Salgótarján

Hát igen Nemlajos kicsit zizi vagyok :oops: :oops:
Első hónapban én is nagyon keveset kaptam(nem számolták el a betegállomyányt mert a kórházba voltunk és későn katák meg a beteglapom),aztán nagyon sokat,most meg normálisat :wink:

Nika nem lesz kötelező..ha nem akarod,nem kéred....de szerintem egyszerübb lesz :wink:
Jók a képek :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos!

Mivel nem volt hetekig TAJ kártya, így nem tudtam megigényelni a TGYÁS-t. Amikor pedig ogen, azutn ez volt az első kifizetés. A munkahelyemen valami miatt nem utalták hó közben.

Még én sem értem miért csak ennyi, hiszen azt hittem ugyanannyi lez, mint a táppénz. Kb. a duplája volt.
De állítólag az az oka, hogy tavaly nem volt meg a 180 nap biztosítotti viszonyom.
Most majd kiderítem, hogy ebbe mi tartozik bele.

Döme tényleg nagyon édes. És nagyn sokat fejlődött már.

Nika!

Gege is aranyos. :wink:

Az útlevet is két évre adják. Beninek 10 hetesen csináltattuk az elsőt, de két évesen is felismerhető volt a képekről. Akkor járt le, és készült a mostani.
Most Marci szintén 10 hetes lesz jövő héten, amikorra időpontunk van az okmányirodába. :D
Vendég

Sziasztok!

Nos asszem akkor mi igényleni fogjuk a szeméylit a kicsinek aztán majd a rendőr bácsi el hiszi 1 év múlva, hogy az én csöppön van a képen!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nika! SÓMLÓI???????????????????? Nyami! én is kérek!!!! Az arcod, hogy van??? Nagyon jók a képek!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok :lol: :lol: :lol: :lol:

Asiye, még nem irtam, így nem is olvashattad még nincs meg a babakocsi, de lassan azért ha nem is az akkor is lesz valamilyen. (az a baj hogy abban színben nincs amit szerettem volna, csak zöld-szürle, vagy piros-bézs :oops: de majd élőben is megnézem jövőhéten hátha ez a két szin is bejön. :wink:

Most jött el az idő amikor már egyre nehezebben birom, és tegnap észrevettem hogy elkezdett repedni a hasam a köldököm mellett :oops: pedig van kb. 5 hetem :oops: mi lesz igy velem :oops:

Nika, nagyon jók a képek!

Zsu, hajrá hogy minél hamarabb kész legyetek :wink: :wink: :wink: :wink:

Nemlajos, Döme nagyon édes a képeken.

Pici, mi volt ma a dokinál.

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Holnap megyek 1/2 10re dokihoz és uh-ra.Majd küldök sms-t vkinek ,mert utána mennem kell apa nagynénjéhez mivel a fiúk ott lesznek.

Én most épp cseresznyét vacsizok igaz előtte már fagyiztam :oops:

Személyit Atinak biztos megcsináltatom,aztán majd Márknak is.

Ma a bnőm megvarrta nekem a szopi párnát.
Mostanában minden reggel amikor felkelek nagyon fáj a lábam között a csont(mintha az egséz éjszakát végig szexelném :oops: bocs de máshogy nem tudok fogalmazni).Ez mitől lehet?

Ati ma is nagyon aktiv és már a hasam tetején a cicim alatt érzem a mozgását.

Pici:mi volt a dokinál???
Vendég

Gabi!

A piros-bézs szerintem szép lehet. Nincs róla kép?

Sissi!

Ati feje nyomhatja a szeméremcsontodat. Nekem is volt ilyen. Kicsit többet is pihenhetnél.
Nekem küldhetsz sms-t.
Vendég

Cat.de csak a reggeli ébredés után fáj.Utána semmi bajom.

Szilvásvaradra 16án megyünk és 25-én jövünk haza.

Pihenni akkor szoktam amikor Márk is alszik :D
Ennél többet kellene? :D :oops:

Cat.akkor majd neked küldök sms-t.

Megyek fürdeni.Apa már alszik :D
Vendég

Sissi!

Mennyit alszik Márk?
Mert ha minimum 2 órát, mint Beni és Marci, akkor talán elég.
Én még mindig annyit alszom velük délutánonként hetente minimum négyszer. :D

Pár hét múlva gyakrabban fog fájni. Ahogy egyre lejjebb megy Ati.
Vendég

Cat:általában másfél-két órát alszik.Van amikor kevesebbet.De mostanában eléggé rááállt a 2 órás alvásra. :D
Ennek én nagyon örülök,mert eleinte csak 1 órát aludt.
Vendég

Jó reggelt

Picivel mi van???? :shock:

Mi azt hiszem betegek leszünk,szörcsög az orra,köhög is ahogy lefolyik neki hátra....
Most fertőtlenitem az orrszivót hátha segitek rajta egy kicsit :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt!!

Minden ok velünk.
tegnap kidőltem és aludtam mikor hazaértünk, nem volt erő gépet bekacsolni sem. :oops:

picimami

22. én dől el mikor születik Dalma.
Ha addig nem indul el.
Úgy néz ki 06.23-.07.07. között valamikor, programozott császár, ha nem jön közbe valami.

picimami

Törpiri!

Orrfolyás náluk még természetes is lehet. És hetekis tarthat.
Ha csak átlátszó (fehér)és naponta elég 2-3-szor szívni, az még nem betegség.

Pici és a baba jól vannak. Remélem benéz majd!

Beni ma fél nyolckor kelt. De így legalább tudtam időben reggelizni.
Mától visszaállok az egészséges étkezésre.
Jövő hét szombaton ballagásra megyünk, és valami normális ruhát kellene felvennem. A sok édességtől már akkora a hasam, mint a 4. hónapban volt. Csakhogy akkor büszkén mutogattam, most pedig... :oops:
szóval addig le kell mennie valahogy.
HA lenne időm, és főleg energiám, akkor sötétedés után el kellene mennem futni. De ugye caak egyedül tudnék, mert valakinek itthon kell maradnia a gyerkőcökkel.
És a kedvenc sorozataimat sem hagynám ki, így csak 10 után tudnék elindulni... De lehet, hogy ráveszem magam.
CSak az a baj, hogy nagyon nem szeretek futni. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Nemsokára indulok a dokihboz.Izgulok egy kicsit mert még soha nem voltam nála.Eddig mindig az apjánál voltam.

Pici:örülök,hogy minden oké. Nincs is messze a szülés időpontja.
Vendég

Pici!

Az már nagyon közel van. :wink: :)
Izgulsz?
Vendég

CAt nem folyik hanem hallom hogy tele van és eddig nem köhögött miatta
Most leszivtam...hófehér trutyi...most elaludt,mert kisirta magát :cry:
Nekem is kéne mozogni,bár úgy veszem észre a szoptatás miatt szépen csordogálnak le rólam a kilók :wink: meg talán az is sokat használ hogy naponta minimum 1 órát sétálok vele...

Pici örülök,hogy minden oké Dalmival..viz sehol???
Juj az már nemsokára itt lesz :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sissi ne izgulj,biztos ő is aranyos lesz...gyorsan ird majd a hireket :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

picikém nagyon szupi már beléptél a 35. hétbe kitartás már csak két hét a minimum :) örülök hogy minden rendben van :)

kisfiam első szülöije lezajlott kb két órát volrunk ott gyerekem nagyon unta pedig az apjával jött ment a gyerekek között az udvaron csak később már nem volt egy gyerek sem így már unta magát :)
katica csoportos lesz és csillag a jele :)vegyes csoport lesz és van egy vagy két anyuka akiket már ismerek az egyikkel együtt jártunk mindig a védőnőhöz mnikor terhesek voltunk :):):)környezettudatos ovi viszik öket mindenhová szelektív hulladékgyűjtésre tanítják stb
kis családi hangulatu ovi 4 csoport van összesen ezért vannak vegyes csoportok de Gergő csoportja alegkisebb és egy anyuka szerinta legjobb csoport a négy közül amibe bekerűlt majd meglátjuk ha már oda fdog járni :):):)

nika70
Salgótarján

Nika örülök,hogy jól sikerül akkor minden...és igy meg még szupibb,hogy vannak ismerős anyukák :wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika!
Nagyon édes Gege a fotókon.
Majd ha már nagy lesz.. és akkor készül ilyen csajos kép. :D

Sissi!
Szorítok neked.De minden rendben lesz.
Dalmi engem is nyom.
Most már lenn a csontomat is nagyon, ha nem ott akkor fönn a bordámat.
Nem nagyon fér, és iszonyúan tud fájni.

Cat!
Én imádok futni, majd én is szeretnék menni.
Kicsit izgulok, de tegnap a dokim jelenléte megnyugtatott.
Olyan jó hogy mindent megbeszélhetek vele.

Törpiri!
Vizesedés van.. brutál.. de már nem tudnunk mit kezdeni vele.
Pihenek,
ma is ágyban egész nap.
Apa ment vezetőire kecskemétre motorral. Én sok gyümivel, és kajával.. ágyban 8)

picimami

Nika!
Öcsémnek is csillag volt a jelen :wink:

Cat!
tegnap is fantasztikus volt Júlia. Sokat nevettünk, beszélgettünk.
Kiderült anyukám 94-ben volt nála, húgommal.
És elmeséltem neki.
Volt egy hívása, egy apuka hívta hogy azonnal fogadja a feleségét, fenyegető vetélés miatt.kb húsz perc alatt értette meg vele hogy ő abban nem tud segíteni.

Tegnap az osztályon tiszta bunkó volt a főnővér, mintha nem tetszene neki hogy segíteniük kell.
A dokim szabin lesz, és mondta hogy menjek majd ugyanúgy az osztályra, én meg mondtam neki, hogy azt érzem nem örülnek ott nekem. Fogta a telefont, és intézkedett, szépen.
Mert ugye tegnapra nem intézték el nekem az uh kat..
ami kellett volna, tisza ideg volt.
Ja, és kapok utiköltséget is, ami nem mindegy.

picimami

Jól teszed,pihengess...
én most gyorsan megcsinálok mindent amit tudok,mert ha felébred nem tudom milyen hangulatban lesz a drágám.
Tegnap is egész délután sirt....
A széklettel is küzdünk...én nem tudom most miért állt át erre,hogy nem sikerül minden nap :?

Azt hiszem azért déluán megmutatom a doktornéninek,hogy ne igy induljunk neki a hétvégének :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici az tök jó....mert gondolom igy brutál hetente 2* feljönni :shock: :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Szegény Lilike.Sajnálom. Jól teszed, hogyy megmutatod orvosnak.
Kis picurka. Puszi neki.

Kicsit kemény, már nem merek számolni sem.. mert agyvérzést kapok amit már elköltöttünk

picimami

Afra!
Jól vagy??

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?