A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Ildi! Kedves vagy!!! Köszi!! Én meg már nagyon vártam a mensit.... most "tiszta lappal" kezdhetem az új ciklust. Bááár, a februárt pihenős, feltöltődős időszaknak szánom. Nem görcsölök és nem startolunk ezerrel a mensi után. Már azon is agyaltam, hogy a hőmet se mérem. Most inkább renbeszedem a ciklusom, elmegyek majd a dokihoz és "kikapcsolom az agyam" babaügyben. Szedem majd a csodaszereket és várok. Persze veletek maradok és szorítok Nektek, de én nem akarom túlságosan beleélni magam, mert csak összezavarodok és hihetetlen gondolataim támadnak...
Zora!!! :oops: :oops: :oops: Kb.: 3 kötetes kisregényt írtam.... ne haragudj, akkor én voltam a béna!!!! Millió bocsánat... de nem tudnám most u.azt megfogalmazni.... :cry:
Vendég

Na, erről a vonalzóról beszéltem... EZ MÁR NEM AKTUÁLIS!! 8)
Vendég

Mo, jól néz ki a vonalzód :)
Éva, remélem hamarosan neked is jó kedved lesz - és főleg, lesz amiért jó kedved legyen!!!

Gigi, én bevállalom, hogy vezessem a görbéd :) - ha bennevagy, az iwiw-es e-mail cimeddel megpróbállak beirni.

KépKépKép
ildiko74

Gigi! Klassz dolog ez a hőmérőzés. Hajrá!!! :lol:

Nekem hétvégén tuti megjön rendesen.... :cry: ...minden remény elszállt. Fájdogál a hasam, pöttyözgetek.....ebből már csak mensi lesz. :cry:

Évaaa! Ne késlekedj!!! Szuper, hogy így megérzed a dolgokat!!!! Gyönyörű hétvégét kívánok!!!! Nagyon megy a drukk!!!! :oops: :oops:

Little!!! Csak lábujjhegyen, finoman, mértékkel izgulj értünk!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Éva, drukkolok, hogy igazad legyen a tűszőrepedéssel kapcsolatban, és persze még jobban szoritok, hogy eredménye is legyen :wink: - nagyon hiányzik a jókedved!

Mo, egész jó felállás ez a nem akarom beleélni magam :D - én sem akarom beleélni: naponta elmondom magamnak, hogy biztos most sem fog összejönni, és 1 perc múlva már azon ábrándozok, hogy milyen jó lenne, ha mégis :roll: - pedig bizisten nagyon igyekezek nem görcsölni a témán, mert tudom, hogy az nem jó :(

KépKépKép
ildiko74

Mo, ha még csak pöttyözgetsz, akkor mindenképp jelentéseket kérek a 7végén. Hátha....
Az Anna esete után mondhatjuk, hogy léteznek csodák :D

KépKépKép
ildiko74

ildi,
neked van msn?ott meg tudnánk beszélni a részleteket :wink: meg sok egyebet :lol: :lol: :lol: ha van küld el priviben milyen címmel tudlak felvenni
Vendég

éva,
hát velem ilyen nem történik,nekem még a 15.napon se reped :shock: :shock: :shock:
Vendég

Gigi, irtam privit....
Amúgy, nem vagy egyedül..... én is a 16. napon vagyok, de még semmi repedés nálam sem :roll:

KépKépKép
ildiko74

Éva! Küldd csak a görbéket, én kielemzem. Most pedig hajrá, a váladék a tuti jel! Dehogy unom a történetedet, csak írj!
Mo! Annyira kár, pedig óránként néztem a postát. Majd csak összejön....
zora7

Annaaaaaa!

Nem tudom elmondani, mennyire örülök neked!!!!!! (Mostmár érthető, miért nem kezdted el szedni a clostit! :) ) Vigyázz magadra!!!

Lányok, a fertis vonalzó a tickefactory-s vonalzó!!! Csak a ferti maga irányítja, a fertin belül kell beállítani.

Puszi mindenkinek!

(Én még mindig jól vagyok, csak - ne haragudjatok, hogy ezt mondom - , most nem igazán foglalkoztat a babtéma. :) )

meri

Zora!! Annyira aranyos vagy!!! Megpróbálom újra összeszedni a gondolataimat.. ígérem, írok Neked!!! :lol: :lol:
Ildi! Veletek leszek a hétvégén, írom a jelentéseket......bár szombaton ritkábban jövök majd, mert a férjecskémmel csavargunk. Vásárolgatunk. Azt ígérte, hogy kapok egy új ágyat... na persze nem babaágyat, pedig milyen jó lene....!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Meri! Köszi, hogy segítettél ebben a vonalzós dologban!!!
Ajánlom mindenkinek!! Tök jó, hogy minden magától működik rajta!! :lol: :lol: ( Nekem igazán nagy segítség, mert nem vagyok valami nagy guru... :lol: )
Vendég

Éva! Küldd csak a görbéket, én kielemzem. Most pedig hajrá, a váladék a tuti jel! Dehogy unom a történetedet, csak írj!
Mo! Annyira kár, pedig óránként néztem a postát. Majd csak összejön....
zora7

Zora!! Mondd! Ugye, most megkaptad a privit? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap nem működött e net valamiért, teljesen be voltam sózva, hogy nem tudok babanetezni... Most meg mintha mi se történt volna, működik.

Csak egy picit ugrottam be, velem minden rendben. Este megpróbálok mindent visszaolvasni és tájékozódni, most nincs sok időm, mert nemsokára jön az anyukám meg a tesóm és megyünk vásárolgatni.

Pusz
verzsike

Sziasztok lányok!

Nincs sok időm, mert Vivi nyaggat, hogy menjünk havazni! :lol:

Anna,
nagyon gratulálok! Nem semmi vagy! Kiváncsi leszek majd, hogy mikor is fogant méretei szerint ez a bébi!!!!

Verzsike,
ugye te kérdezted a H&M-ben a kismamarucikat? Nem kifejezetten kismamafelsők szerintem, de mell alatt szabott van egy csomó, jó nyúlós anyagú pamut. Komolyan mondom, hogy megéri benézni!

Eszter,
hol az a kép??? Már nagyon várom ám! Azt hittem, ahogy olvasom, megtalálom a levelezés végén a részleteket... De nem volt sehol! :(

Éva,
tessék apát csábítgatni! :roll: A tojásfehérje szerintem is a legmegbízhatóbb jel, bár én nem nagyon tudtam magamnak sose figyelni. Gyógyszer abbahagyás utáni hónapban volt olyan erős, hogy hirtelen azt se tudtam, hogy az normális-e :oops:
És igen, megúsztam az afp-t :) Levélben fogják kiküldeni az eredményt!

Mo,
örülök, hogy kicsit a lazítás mellett döntöttél! Hidd el tényleg abban a hóban jön hozzánk a bébi, amikor a legkevésbé számítunk rá!
A cickafarkot iszod??? Azt hiszem azzal azért vigyázni kell, mert aki hajlamos a petefészek cisztára, annak előhozhatja!!!

Gigi,
kiváncsi leszek, mi ez a hosszú ciklus?!

Titi,
ha hazaérsz jelentkezz, hogy mi újság veled!!!

...na gyorsan leirom még, hogy velem mi a helyzet!
A babucát szoktam érezni, néha megrugdos, hogy biztos legyek a dolgomban :) Olyan jó érzés ám!
A pocakom nől. Ami miatt kicsit idegeskedek, az az, hogy néha nagyon bekeményedik a pocim! :(

A drágalátos volt férjem pedig azzal húzott fel, hogy (mondtam, hogy 5 éve nem is látta Vivit) az iwiwről átmásolta Vivi képét magához, hogy "lányom Vivien". Anélkül hogy Vivit megkérdezte volna. Könnyű olyannal ékeskedni, amihez/akihez semmi köze, semmi érdeme nincs abban, hogy milyen lett! Irtam neki egy levelet azonnal, hogy ha ezt a gusztustalanságot nem fejezi be, akkor nagyon rosszul fog járni. Persze nem reagált a levélre és a képet is fenn hagyta magánál... :evil: Fogalmam nincs, hogy mit lépjek. De az biztos, hogy ezt nem hagyom! Csak féltem a babát a pocakomban. Ha most elkezdek harcolni vele, bíróságra járni, akkor ő is rosszul jár (legfőképpen anyagilag), de lehet, hogy az én babám egészségére megy rá... :(
Hogy lehet valaki ilyen köcsög??? Annyira utálom, annyira szertném tönkretenni!!!

No, mindegy! Kipanaszkodtam magam.
Megyek, mert Vivi fél tőle, hogy nem vár meg minket a hó :lol:

puszi mindenkinek,
Ági
csné

Sziasztok!

Sajnos tegnap nagyon soká értünk haza és most is rohannom kell,ezért nem jöttem a képpel,de most gyorsan feldobom.

Ági!

Teljesen igazad van,de mégis had nyugtassalak meg.Tudod,hogy én is abban a cipőben járok,mint te,ezért merek beleszólni,tanácsot adni.Attól,hogy bemásolta a Vivi képét és kitette az oldalára,attól még Vivi nem lett jobban az övé,mint eddíg,mert a lányod apja az,aki felneveli,gondját viseli,ruházza,szereti,tehát te és a férjed.Az apja ismerősei is tudják,hogy még csak kapcsolatot sem tart a lányával,ettől nem változik semmi.Ne írj neki,ne foglalkozz vele,ti egy család vagyrok és most lesz mégegy babátok,nem szabad egyetlen nyugtalan percet sem szerezned magadnak miatta.A törvények sajnos nem igazságosak.Az én volt férjem sem fizetett soha,pedig már a válóperkor horror összegű gyerektartást ítéltek meg visszamenőleg.Sosem fog,sőt.De sajnos ez senkit nem érdekel.Ilyen országban élünk.És ő sem mond le,mert jogai vannak,de kötelezettségei nem.A lánya képe semmi,mert nem is ismeri őt,nem lessz több általa,sőt,aki ismeri,mind végiggondolja majd,hogy milyen szép kislánya van és még csak nem is törődik vele.Kérlek ne foglalkozz vele,nem ér annyit.

Lányok,légyszi szóljatok hozzá bátran,mert én nem értek hozzá,hogy mi milyen méret,de felteszem a kislányom képét. :D Kép

Anna!

Gratulálok a babátokhoz,légyszi gyere majd a részletekkel! :D

Kép

Kép
anubias

jó reggelt,
na én most visítok,még mindig nem jött meg :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: a 34.napon :shock: dokim szerint a 35napos ciklus a clostyba belefér :? mert azért ahhoz képest hogy closty nélkül akár egy évig sem vérzek a 35 nap rulez :roll:

ági,
a hajam az égnek áll az exedtől és most nagyon diplomatikus voltam :x :evil: pedi ez nem az erősségem :wink: :lol: :lol:

verzsike,
mi is el shoppingolni,meg kell vígasztalnom magam hogy nem sikerült a baba :twisted:

meri,
akkor ne beszélgessünk a babákról :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csak gyereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :wink:

cupp
gigike
Vendég

Sziasztok lányok!

Gyorsan írok magamról néhány sort, azok számára, akik hiányoltak!

Itthon vagyok Miskolcon, ezért nem tudok nagyon jelentkezni, és holnap megyek csak vissza Pestre.

Szóval, tegnap sajnos elindult a barnázás, szinte biztos voltam benne, hogy megjön. Viszont ma megint nincs semmi, és a hőm is fent van, sőt még feljebb ment 1 tizedet. Nem tudom, mi lehet. Még mindig attól tartok, meg fog jönni, de bízom a lehetetlenben is! Hátha mégsem! Gyorsan igyekszem a görbém is felvarázsolni.

KépKép
titi_27

Kép

KépKép
titi_27

Eszter,
annyira igazad van! És nagyon köszönöm! Ettől tényleg nem lesz az apja, csak gusztustalan! :(
De igérem nem idegeskedek rajta többet! Leszarom, és nem rakosgatok fel Viviről új képeket, hogy ne is lássa!!! Örüljön annak, amit ellopott, és dugja fel magának! :evil:
Az uh-s méretekben nem tudok nagyon segíteni! Talán az a crl 3.3 a babukád mérete :D

Gigi,
szegényem, pedig már az is jobb lenne, ha megjönne, mint ez a bizonytalanság!!! :(
Én nem bírok diplomatikus lenni, ha róla van szó!

Titi,
de örülök! Annyira nagyon szorítok neked!!!! Vigasztaljon az a tudat, hogy én több hétig attól féltem,hogy meg fog jönni, már akkor is, amikor babás voltam! :)

Úgy szeretném, ha mindenki 1-2 hónapon belül babás lenne, és át is neveznénk a topikot! :) (mondjuk "már nem próbálkozunk" topikra) :D
csné

Titi,
csodás a görbéd!!!!! :D

A másik topikba is rakd fel, mert a lányok várják!!!
csné

Sziasztok Lányok!

Ági!
Mélységesen fel vagyok háborodva! A gyomrom is forog az ilyen emberektől! Dicsekedni azt igen, de a nehézségekből nem veszi ki a részét!
Sajnos én is csak azt tudom javasolni, amit Eszter! Próbálj meg nem törődni vele. A lehető legrosszabbkor jött most Neked ez a dolog. Szerintem, ha érzi, hogy nem érdekel a dolog nem fog provokálni.
A pocak keményedése ilyenkor már nekem is volt. Igazából nem jelent semmit, de Magne B6-ot szoktak rá adni. Próbálj többet pihenni. Az idegeskedés viszont határozottan nem használ!

Eszter!
Gyönyörű ez a felvétel! Hidd el minden rendben van! Az orvost pedig ismerem, aki a felvételre van írva. Ha azt mondta rendben van, akkor tényleg úgy van! Milyen furcsa nekem is ő csinálta ilyen idős terhesen az Uh-ot.

Gigi!
Tulajdonképpen ezt felfoghatjuk úgy is, hogy legalább használ a closty. Ne aggódj hamarosan sikerrel jártok!

Szép napot kívánok mindenkinek!!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Titi!

Nem semmi a görbéd,jajj de jó volna... :D

Ági!

Örülök,hogy picit azért megnyugodtál. :D

Éva!

Én nem ismerem ezt a dokit,de nagyon ari volt,és egyáltalán nem izgulok(most éppen :lol: ),csak ti kérdeztetek méreteket ,na én meg azt nem tom,de sok szám van a papíron.Nekem az volt érthető,hogy 6W1D,és az stimmelt. :D Ugy ,hogy hasonlít rám ez a gyerek? :lol:

Gigi!

Nagyon sajnálom,hogy még mindíg nem jött meg,annak ellenére,hogy nincs baba.Remélem hamarosan indul az új ciklus és vele együtt egy újabb lehetőség a babóra.

Ági!

Tegnap este nagyon felhúztam magam valamin és nekem is bekeményedett a hasam.Pedig Bálinttal csak abból az időszakból emlékszem ilyenre,amikor már nagy hasam volt.Én is vettem be Magne B6-ot.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Képzeljétek, irtam a dokinak mail-t a keményedésről... Hát, mire való, ha nem erre, az internetes elérhetősége??? :D
Várom a válaszát...
Vivinél én is csak az utolsó időkben éreztem ilyet! :(
Ma én is vettem be reggel már Magne B6-ot. Nem tudom, hogy mennyit segít?!

Eszter,
van egy oldal, amin a jelölések és a méretek vannak. Ezen nagyjából lehet követni kor szerint! :)
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm

puszi
csné

Sziasztok!

Eszter, nagyon szép babád van :D - igaz, én nem értek sokat a számokból, de szerintem is minden ok., ha a doki azt mondta :D

Titi, szerintem a tegnap volt a beágyazódás nálad, és mára azért is emelkedett még fennebb a hőd :D - nagyon szoritok ........ minden esélyed megvan erre a hónapra. Kivánom neked, hogy egészséges baba legyen, mert igazán megérdemled!!!

Ági, a volt férjedről nekem is megvan a véleményem, de inkább megtartom magamnak :D - és Eszterrel én is egyetértek, hogy most sokkal fontosabb a babád, és ennek érdekében nagyon nyugodt kell légy! - Azzal, hogy egy lopott képet "hirdet", úgy sem kerül közelebb Vivihez!

Éva, te méred a hődet is? Éreztél-e valamit a napokban? Nagyon drukkolok!!!!

Gigi, megpróbáltalak beiratni a ferty-be, de nem engedett, mert azt irta, hogy 1 ember csak 1x iratkozhat(itt gondolom, az e-mail cimre utal), és ugyanarról a gépről csak 1x lehet beiratkozni. Ha véletlenül beiratkoztál az e-mail cimeddel, légyszi szólj! Ha nem, akkor hétfőn a munkahelyről elintézem. Addig, úgy sem lesz mit vezetni, amig nem kezdődik újabb ciklusod.
Az elérhetőség: www.fertilityfriend.com - addig is szétnézhetsz :)
Ha valamit nem értesz, megbeszéljük priviben.

Mo, remélem hamarosan te is jelentkezel!

Meri, mi nem tettünk olyan kijelentést, hogy muszáj babáról irni :D :D - Hiányzol!!!
Erzsike, te is irjál magadról!!!

Lányok, Krisztinka mikor érkezik haza????

puszi mindenkinek, akinek most nem irtam, annak dupla adag!! :lol:

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!

Megint a szokásos hétvégi csend!
Valahogy nekem sincs kedvem semmihez. Olyan álmos vagyok egész nap. Szerintem a havazást érzem. Remélem holnapra nagy hó lesz és lehet menni szánkózni, hógolyózni.

Ildikó !
Te vezettél most görbét?

Zora!
Még adós vagyok a történetemmel és a görbékkel, holnap ígérem felteszem, de ma valahogy még a házimunka is nehezemre esett.

Azért egy görbét teszek fel: Kép

Nem is tudom mit gondoljak lehet, hogy tényleg ilyen korán lesz pé-m? Remélem ez nem jelent semi rosszat.
A Closty befolyásolja a peteérés idejét is?

Éva

Kép
balimama

csajok,
segítségre van szükségem :oops: most jött meg.egész nap egy pötty sem,szóval totál semmi és most estére nem nagyon ugyan de megjött.na és akkor most melyik az első nap???????????????????????????????????????????????????????????a mai volt vagy a holnapi lesz?mert én őszintén szólva a holnapot venném annak,mert ugye azért akkorra fog igazából megjönni de azért ven bennem némi bizonytalanság :roll: sztetek???????????????????????????????????????

ildi,
én semmihez nem nyúltam,semmit nem regisztráltam :roll: sőt,nem voltunk itthon úgyhogy még csak most fogom megnézni a linket is :oops:

éva,
sztem nem.csak elősegíti a tüszőérést vagy adott esetben fulturbózza a tüszőt.nekem még nem volt olyan hónapom amikor ugyanakkor lett volna pém :? vagy mondjuk korán lett volna.mikor a 13.cn 24mmes domináns tüszőm volt akkor sem repedt meg csak a 15.napon :shock: :roll: pedig már azon csodálkoztak hogy addig kibírta :lol: :lol: :lol: szóval nekem pl nem rövidíti a ciklusomat...............

na most el kölköt altatni aztán vissza 8)
Vendég

Gigi!
Ezel a számolásal nekem is bajom van. A múlt hónapban 3 napig volt enyhény rózsaszín valami mielött megjött és fogalmam sem volt, hogy honnan számoljam a napokat. Én a fertire hagyatkoztam, ami csak akkor indítja az új ciklust, ha már rendesen megjön. Így viszont lett egy 24 napos ciklusom is, szóval nem tudom. Nekem azt mondta az orvosom, hogy a barnázást és a rózsaszínes dolgokat nem kell beleszámolni a napokba, mivel tanácstalan voltam, amikor a hormonprofil készült, hogy akkor most mikor vagyok hányadik napon.
Lehet, hogy nekem is a closty lesz a következő lépés. Talán nem is nőnek meg akkorára a tüszőim, amekkorára kellene. Kicsit játszottam a fertivel, ha nem esik vissza a hőm, akkor beteszi tegnapra a pé-t. Szerintem a 8. nap azért kissé korai.

Éva

Kép
balimama

Sziasztok! Akkor jön meg, amikor először jön piros vér. A barna pötyögés nem számít. Puszi mindenkinek, majd jövök! Ja és Mo. Köszi a privit! Írj még!
zora7

zora,éva,
igen,ezt én is így tudom hogy az az első nap mikor rendes piros vér jön.na de ha csak kevés és az is este 8kor???????????????????????????????mert velem ez történt ugye,csüt este volt pár csepp rózsaszín aztán semmi.és most este nagyon nagyon kevés,de rendes vér.
és mivel én értehetetlen vagyok konkrétabban megpróbálom :lol: :lol: :lol:
nekem az én jelen esetemben ma vagy holnap van az első cn?????????????????????????????????????????????

éva,
figyi a barnázás a prolactin a rózsaszín a progi.na már most ha te rózsaszíneztél akkor a progid alacsony és arra van a closty,úgyhogy kezd el már végre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó estét lányok!!!

Itt vagyok végre, az imént mértem meg a hőmet, ami még mindig 37,3, tehát még fent van!!! Ki tudja, meddig tart még?! :( Szerintem reggel már nem fogok 36,8 feletti értéket mérni. :(

A barnázás dél körül ismét megjelent, úgyhogy próbálkozik megjönni. Szerintem 1-2 nap, és beindul. Hiába a szép görbe! :(

Próbálom hívni a dokit, hétfőn igyekszem kérni tőle egy időpontot, kérni fogok egy vérvételt, nézzük meg a hormonokat, had nyugodjak meg, hogy nem amiatt nem esek majd teherbe. Remélem, nem fog hisztisnek gondolni! Éva, köszönöm a tanácsot, még mindig nem sikerült utolérni a dokim, hétfőn próbálkozom újból. Ha megjön, akkor is megkeresem, egy vérvételt mindenképp megér ez az egész!

De hallom, nem csak nekem probléma ez a megjön-nem jön meg igazán dolog. Talán a stressz is befolyásolja a menstruációt, biztosan nem segítünk ezzel a túlságosan görcsösen akarom a babát hozzáállással. De nem megy másképp, igaz? :(

Lányok, ígérem, hétfőtől újra visszatérek a régi önmagamhoz, legalábbis remélem, és akkor fogok ismét mindenkihez szólni, addig is kérlek benneteket, nézzétek el nekem, kicsit magam alatt vagyok. Most valahogy megint minden összejött! Olyan negatív vagyok! :(

Jó éjt mindenkinek!!!

KépKép
titi_27

Eszteeeeeeer!!! Nagyon örülök neki, hogy hallhattad és láthattad a kisbabádat! Remélem, kicsit megnyugszol végre! De hogy kislány?! Ezt honnan gondolod???!!! Lemaradtam valamiről?

KépKép
titi_27

Hello!

Éva! Nagyon jól döntöttetek a bölcsival kapcsolatban, szerinten ez a plussz egy év, hogy tudod, még nem kell rohanni, mindenképpen segíteni fog és nemsokára babás leszel te is. És persze Balázskának is sokkal jobb lesz.
A férjed ugye nem utazott most el? Akkor a hétvégén minden esélyetek megvan, h összejöjjön a baba. Drukkolunk nagyon.

Little! Köszi szépen… Annyira édi lehet a kisfiad, ilyen történetek után egyre türelmetlenebb leszek, hogy a miénk mikor mond ilyeneket. Nagyon jó olvasgatni.
Légyszi írd meg, honnan vetted a bukfences babát, én is szeretnék vmi aranyosat. Köszi

Ági! Annyira jó, hogy negatív lett az integrlt teszted! Tudom h írtad már, de elfelejtettem, hányadik héten mozdult meg először a baba?
A volt férjedet meg mindenképp próbáld kikapcsolni, bár tudom nagyon nehéz, nehogy legyen valami bajotok.

Andi! Az elevitben nincs annyi magnézium amennyi elég? Nem lenne túl sok, ha még külön is enném? Nagyon szorítok, hogy a baba okozza a tüneteidet…

Eszter! Ez nagyon jó hír, mostmár remélem megnyugszol egy kicsit. Puskáztam egy kicsit az én képemről, azokon a méretekről be tudtam azonosítani a betűket… A CRL az én képemen a baba mérete, nekem utána még rajta van a petezsák mérete is, de a tiéden azt nem látom.

Lehet, hogy egy kicsit többet kellene pihennem, de hazérek a munkahelyről és tényleg nem csinálok semmit, csak pihizek. És már ettől az esti pár órától is majd megőrülök, h nem tudok csinálni semmit. Úgyhogy azt hiszem jobb nekem az irodában, ott legalább egy picit elterelem a figyelmemet.
Tegnap már annyira készen voltam, hogy közöltem a párommal, ha ez még sokáig ilyen lesz, csak egy babánk lesz, mert meg fogok bolondulni, pedig hármat szeretnénk.

Anna! Nagyon GRATULÁLOK! Akkor tulajdonképpen mennyi idős is?

Gigi! Persze, h megcsináljuk neked, habár szerintem ez neked is menne, én se tudok angolul, de a lányok mindenben segítettek és nekem csak reggelente az aktuális hőmet kellett beírnom. Amíg bele nem jöttem minden nap cxsak feltettem és elemezgették nekem. Úgyhogy bátran fogj hozzá.

Mo! biztosan jót fog tenni egy kis pihenés, meg különbe is ilyenkor szoktak becsúszni a véletlenek…

Titi! Ugye megkaptad tegnap az sms-t? Légyszi ne haragudj a mindenféle mellébeszélésért, de nagyon nehéz volt kitalálni, mit mondhatok, hogy te értsd, a párom meg ne…
Mint azóta kiderült nem is mondta meg a szüleinek, hogy a cigi miatt nem mentem. De legközelebb már muszáj lesz, jobb, mint ha a szülők kitalálnának vmi hülyeséget…

A tegnapi napunk nagyon jól sikerült… A tesómmal meg anyukámmal egész nap lófráltunk (bababútort nézegettünk) és traccsoltunk. Mikor délután hazajöttünk a párom meg virágcsokorral várt, mert tegnap volt együttlétünk 8 éves évfordulója, valahogy nekünk ez fontosabb, mint a házassági évfordulónk.
Estére jól el is fáradtam, fél kilenckor már aludtam is.

Szép napot mindenkinek!
verzsike

Titi!

Olvastam a másik topikban hogy légtisztító berendezést szeretnél. A tesón balesete után anyukám vett, h minél inkább csökkentsük a tesómra leselkedő veszélyeket. Elég drága volt, de azt mondják megérte. MAjd megkérdezem neked, hogy a szagokkal mennyire és milyen gyorsan bánik el.

Pusz
verzsike

Csak gyorsan benéztem, mert le kell írnom valamit, ami tegnap történt! Az esett a nővérem egyik ismerősével történt meg. Szóval az egész terhesség alatt nem tudták, hogy fiuk lesz e vagy lányuk, mert a baba az uh-on mindig úgy fordult, hogy nem lehetett látni. Sajnos 4D-s ultrahangra nem tudtak elmenni, mert anyagilag nem állnak olyan jól. Tehát számukra is meglepetés volt a baba neme. Aztán tegnap megszületett a baba. Mivel az apa nem akart bent lenni a szülésnél, csak kiszóltak neki, hogy kisfia lett. Persze gyorsan sms-ezett, és telefonálgatott, hogy elmondja mindenkinek a jó hírt! Arról viszont fogalma se volt, hogy közben az orvos odabent megállapította, hogy bocsika mégsem fiú, hanem kislány a baba. Állítólag az tévesztette meg, hogy a kislánynak nagyon nagyok voltak a szeméremajkai, és azt hitte kisfiú! Jó kis nőgyógyász, ha még azt se tudja megkülönböztetni. :lol: Aztán nem nézte senki hülyének az apát, amikor újra sms + telefon, hogy bocsika, nem fiú, hanem kislány!

Eszter! Nagyon aranyos a kislányod, tiszta anyja! :wink:

Erzsike! A képeket a clipart.lap.hu-ról szoktam leszedni. Ott van egy csomó oldal, ahol ilyenek vannak.

Egyébként kismamik azt olvastam, hogy a has keményedésére nagyon jó a bor, sőt a terhesség alatt egyébként is jót tesz! Az az igazság, hogy mi nem vagyunk nagy ivók, viszont szilveszterről maradt egy kis Sangria spanyol gyümölcsborunk, és én mostanában eléggé kívánom is. 7% az alkohol tartalma, úgyhogy inkább olyan, mint a must, nagyon fini.

Itt a bizonyíték, bemásolok nektek egy dokinő válaszát:

"vörösbor

Kedves Doktornő!

Azt szeretném megkérdezni, hogy terhesség alatt - most 20 hetes vagyok - elfogyasztott szigorúan 1-2 korty vörösbor havi 1-2 alkalommal, tehát nagyon-nagyon elenyésző mennyiség, okozhat-e bármilyen rendelenességet a babánál?
Előre is köszönöm válaszát!
Üdvözlettel:
Nóri

Dr. Radványi Krisztina / 2006-01-29 20:07 Válasz / #7285

Nyugodtan heti 1-2 pohárral is! Sőt jót tesz. "
Vendég

Erzsike! Egyébként itt van pár kép ami nekem már el volt mentve.
De ha nem tetszik egyik sem, akkor amit írtam, azon az oldalon nagyon sokat lehet találni!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Vendég

Jaj! A karatés kiscsávót meg lehagytam.
Kép
Vendég

pálinkásjóreggelt :lol:

asszem feladom a hőmérőzést :mrgreen: ma mai első mérésem úgy nézett ki hogy nem tudtam mérni mert elfelejtettem hogy nem kéne felkelni és kipattantam az ágyból mert bnek pisilni kellett :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: kezdetnek nem rossz :twisted:

de én még mindig nem tom melyik az első cnom a mai vagy a tegnapi volt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok:)
Átmerészkedtem a másik topikból:)

Little:)
Először is nagyon gratulálok a kicsi pocaklakóhoz!!!!!!!! Ügyesek voltatok :)

Anna:)
neked is megy a grtaula! nagyon érdekes az eseted. Kíváncsi vagyok én is a baba méretére, meg hogy mikor foganhatott:)

Verzsike:)
Ha nem haragszol meg, ide másolom az Áginak írt üzenetemet a magnézium szedésével kapcsolatban. Nekem volt szerencsém kitapasztalni ebben a terhességben........

"""""Azt mondják az orvosoknapi 1-1 szem Magne B6 olyan, mint a szenteltvíz. :P Nem ér semmit.
Nekem napi 1500 mg magnéziumot kell szednem+ Elevit(100 mg). Panaszmentes terhesség alatt is 450-500 mg a minimum. Még az enyém sem számít extrának, van aki 4000 mg magnézium szed. A magne B6-ban, 1 db-ban pedig csak [i]48
mg van...ezért mondják, hogy olyan mint a szenteltvíz. Ezért kell legalább 5-6 darabot megenni belőle naponta. De az meg pénzzel nem lehet bírni. """""
Szóval az Elevitben lévő sem nagyon elég. Én ezt az 1600 mg mennyiséget a 12. héttől szedem így, tehát lehet huzmos ideig. Hidd el jól utánajártam én is:) Na meg orvosi utasításra szedem, nem magam találtak ki :) Majd mostanában kell abbahagynom, 35. hétig javasolják.

Eszter:)
Itt vannak a linkek a méretekkel kapcsolatban. A többieket is érdekli szerintem, ezért rakom ide:)

1. http://64.233.183.104/search?q=cache:QI ... lr=lang_hu

2. http://www.med.upenn.edu/fetus/gestage.html

3. http://209.85.129.104/search?q=cache:t8 ... clnk&cd=29

4. Ez PDF formátum...
http://www.geburtshilfe.usz.ch/NR/rdonl ... grafie.pdf

5. http://www.9monate.de/Sono_daten.html

6. http://209.85.129.104/search?q=cache:j3 ... clnk&cd=34

7. http://www.awog.it/tabelle/crl.htm

Remélem tudtam segíteni valamit:)

Mindekinek puszi: Koda!

És azt már mondanom sem kell, hogy mit kívánok MINDENKINEK még. Vagy inkább KIT.....:wink:

Koda

Kép

Kép
koda

Erzsike:)
Azt persze elfelejtett odírni, hogy én természetesen nem MgB6-ot szedek, a nagy mennyiség miatt.
Én magnecitrátot szedek. 1 doboz 340 ft, receptre 60 ft. és 1 db tabletta 500 mg-ot tartalmaz, tehát problémantes terhesség idején elég 1 szem naponta.
Számold ki:) 1 doboz MgB6 900 ft és napi 5-6 szem kell belőle. És van benne 3 napra elegendő..... :wink:

Puszi!

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Koda!!!!

Köszi a gratulációt! A hasznos linkeket is nagyon köszönjük! Gyere bármikor, minden fontos dolog érdekel minket! :lol:
Vendég

Koda! Köszi szépen, akkor én is veszek és megpróbálom nem elfelejteni, hogy meg is egyem.
verzsike

Verzsike, köszike az infót a légtisztítóról, kérlek szépen kérdezz rá!!!

Rólam néhány szót... szóval próbálkozik megjönni, de még mindig csak olyan barnás izé van, már harmadik napja. A hasam is fáj, de a hőm még feljebb kúszott. Szerintem holnapra megjön. A dokit holnap hívom!

Kép

KépKép
titi_27

Sziasztok! Tegnap nem tudtam írni, mert nagy úton voltunk. Millió ágyat megnéztünk, aztán vettünk egy szépet. Mire becipeltük a lakásba és a régivel is elbántunk, addigra jártányi erőm se maradt.

Gigi! A ciklust a rendes piros vérzéstől számold!! A barnázás még csak előjel. Különben én is így vagyok most ezzel. A jelek már a múlt héten jöttek, de az igazi mensi a hétvégén kezdődött. Én innentől számolom az első napomat.

Titi! Azonnal írj, ahogy gépközelbe kerülsz!!!!

Koda! Te mindig nagyon jókor jössz!!! Én is tanulmányozgattam amit küldtél. Szuper!!

Eszter!! Köszi a csodás képet!!! De, jó neked!!!
Vendég

Mire bepötyögök mindent, addigra itt is vagy!!! Szia Titi!!
A görbéd csodálatos: ezt is elviszed a dokihoz?? Jaj, nagyon aggódok érted!!
Szerintem ne keseregj!! Ez most olyan babás...
Ilyen magas szokott lenni a hőd??
Vendég

Titi! A görbénél csak a hőre pillantottam. Tegnap - lett a teszted?!
Vendég

Sziasztok!

Titi!

Nagyon érdekes,hogy a hőd kúszik fel,de közben próbál megjönni.Én borzasztóan szeretném,hogy baba legyen,de azért jobb volna,ha az a barnázás abbamaradna.

Koda!

De rendi vagy,nagyon köszönöm az infokat.

Bocsi,de volna egy SOS kérdésem.Ma délelőtt óta van egy furcsa érzésem.Bocsi,de ezt nem lehet máshogy leírni. :oops: A hüvelyemben és környékén,belső comb,néha farpofák...szóval a méhszáj és annak környékén van egy olyan érzésem,mintha mondjuk izomgörcs,vagy izomláz,vag valami lenne.Nem fáj,de érzem és nem tom mi ez? Ugye nem tágul a méhszáj? Eléggé aggaszt,mert nem tudom mit és főként miért érzek! :roll: :? Légyszi,ha bárki észlelt már hasonlót,vagy tudja,hogy mitől lehet,írjon.Köszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

mo,
ennél konrétabban már nem tom feltenni a kérdést :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: feladom :mrgreen:

eszter,
nagyon sajnálom de nem tudok segíteni :(
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?