Sziasztok lányok!
Nincs sok időm, mert Vivi nyaggat, hogy menjünk havazni!
Anna,
nagyon gratulálok! Nem semmi vagy! Kiváncsi leszek majd, hogy mikor is fogant méretei szerint ez a bébi!!!!
Verzsike,
ugye te kérdezted a H&M-ben a kismamarucikat? Nem kifejezetten kismamafelsők szerintem, de mell alatt szabott van egy csomó, jó nyúlós anyagú pamut. Komolyan mondom, hogy megéri benézni!
Eszter,
hol az a kép??? Már nagyon várom ám! Azt hittem, ahogy olvasom, megtalálom a levelezés végén a részleteket... De nem volt sehol!
Éva,
tessék apát csábítgatni!

A tojásfehérje szerintem is a legmegbízhatóbb jel, bár én nem nagyon tudtam magamnak sose figyelni. Gyógyszer abbahagyás utáni hónapban volt olyan erős, hogy hirtelen azt se tudtam, hogy az normális-e
És igen, megúsztam az afp-t

Levélben fogják kiküldeni az eredményt!
Mo,
örülök, hogy kicsit a lazítás mellett döntöttél! Hidd el tényleg abban a hóban jön hozzánk a bébi, amikor a legkevésbé számítunk rá!
A cickafarkot iszod??? Azt hiszem azzal azért vigyázni kell, mert aki hajlamos a petefészek cisztára, annak előhozhatja!!!
Gigi,
kiváncsi leszek, mi ez a hosszú ciklus?!
Titi,
ha hazaérsz jelentkezz, hogy mi újság veled!!!
...na gyorsan leirom még, hogy velem mi a helyzet!
A babucát szoktam érezni, néha megrugdos, hogy biztos legyek a dolgomban

Olyan jó érzés ám!
A pocakom nől. Ami miatt kicsit idegeskedek, az az, hogy néha nagyon bekeményedik a pocim!
A drágalátos volt férjem pedig azzal húzott fel, hogy (mondtam, hogy 5 éve nem is látta Vivit) az iwiwről átmásolta Vivi képét magához, hogy "lányom Vivien". Anélkül hogy Vivit megkérdezte volna. Könnyű olyannal ékeskedni, amihez/akihez semmi köze, semmi érdeme nincs abban, hogy milyen lett! Irtam neki egy levelet azonnal, hogy ha ezt a gusztustalanságot nem fejezi be, akkor nagyon rosszul fog járni. Persze nem reagált a levélre és a képet is fenn hagyta magánál...

Fogalmam nincs, hogy mit lépjek. De az biztos, hogy ezt nem hagyom! Csak féltem a babát a pocakomban. Ha most elkezdek harcolni vele, bíróságra járni, akkor ő is rosszul jár (legfőképpen anyagilag), de lehet, hogy az én babám egészségére megy rá...
Hogy lehet valaki ilyen köcsög??? Annyira utálom, annyira szertném tönkretenni!!!
No, mindegy! Kipanaszkodtam magam.
Megyek, mert Vivi fél tőle, hogy nem vár meg minket a hó
puszi mindenkinek,
Ági