Sziasztok Lányok!
most tudok jönni, mert apa éjszakás, a gépet behozta megint az irodába, és az utód is most ment el.
azt már észrevettem jópár napja, hogy dagad a lábam, mert reggel felhúztam a csizmát, munka után meg már nem tudtam, csak félig felhúzni a zipzárt. tegnap meg szó volt róla, hogy a vizesedést úgy is lehet látni hogy a sipcsontodnál benyomod az ujjaddal, és ha az ujjad nyoma bent marad, milyen gyorsan jön vissza ugyanolyan állapotba. ha ottmarad a nyoma, akkor van vizesedés...hát nekem reggel is, este is, jó nagy 'lyuk' marad az ujjam helyén, jó ideig. most mondtam apának hogy hozzon sok gyümölcsöt, meg jó sok almát, mert mondják, hogy az alma nap, mikor 1-2kg almát megeszel az jó vizhajtó. persze mellette semmi mást nem ehetsz és még vizet se ihatsz! (nekem ez aztán kemény lesz, de ha használ, kibirom)
most egy szemetest felforditottam reggel, és arra tettem rá a lábam, kényelmetlen, de majd hozok otthonról párnát is
Judy a mávban minden hónap második szerdáján van a szülésfelkészitő. én voltam, és szerintem tök jó, nagyon sok infot hallottunk, és pont ezek miatt döntöttünk a máv mellett. azt hiszem Tisa is készül menni, lehet hogy még bandázhattok is
én is a szopipárnát néztem ki, arról az oldalról amit irtatok, mert a brendonban nagyon drágán árulják szinte ugyanazt. és én a tönkölyöset veszem, azt mondják, az nehezebb, de kollegámék vettek mikrogyöngyöset, és egy kis idő után lelapult az egész.
Dharma szerintem nem néz ki rosszul, de én még nem vettem netről semmit, nem tudom, megéri-e mint Gabka irta, a postaköltség meg ilyesmi...meg mi van, ha hibás???
Kocska, én is azon filóztam hogy ki az az RR

de hát Rékák úgyse leszünk, vagyis én nem voltam előtte se vékonyka, most főleg nem, utána meg nem a torna lesz a szemem előtt. én is kb 7kg nál tarthatok...majd hétfőn megmondja a védőnő, hogy mit szól hozzá, miket csináljak/ne csináljak...
Lányok, megint érzek pattogásokat, de ez a jobb oldalamon, a köldököm felett majd 5centivel! érezhetem ott a pattogásokat? rugdoshat már olyan fent, vagy még mindig lent kéne?? vagy a belső szerveimet érezhetem még mindig?? nem akarom mondani apának, hogy nézd, most rugott a lányod, oszt kiderül, hogy csak szél volt...
Tasin! gratulálok a vizsgádhoz! nagyon ügyes vagy, hogy még gyerekek mellett, kismamaként is, késve is, rohanva is összehoztál egy 5-öst!!!
Cat majd szólj, mi az eredmény! Remélem szép estétek van apával!!! anyóssal meg ne is foglalkozz!
olyan kár hogy estére egyedül maradok, és nem tudlak olvasni titeket...majd himzek
most rohanok haza, puszi és szép estét!