A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Ettike nagyon jók és irigylésre méltók a képek (meg a szerencse,ahogy készültek). Hál'Isten,h inkább vissza mennek a ciszták. Remélhetőleg ez a tendencia marad is :) Ez az ingyenesség egyébként pontosan hogy volt?

Kisvirág látom Kendéről én lemaradtam, pont tegnap olvastam,h Veled jött és meg akartam kérdezni,h akkor hol volt :roll: :?:

Cat köszönöm az infót és a gratulációt, én is örültem neki :) Gondoltam,h valami ilyesmi lehet a korrigált MOM (a leletem a doki nem kommentálta csak odaadta...mondjuk nem is Ő az orvosom)

Gyerekorvosok: hát....nagyon úgy néz ki ez is olyan lesz,mint szülészorvost keresni (nehéz, körülményes és sok utánajárást igényel),mert ahogy olvasom nem túl kedvezőek a kilátások :? :(

Mindenkinek,aki dolgozik kitartást, aki meg nem az pihenjen minél többet :wink:

dharma

Kikocska!

Én valahogy átsiklottam eddig a kórházi "élményeitek" felett. :oops: Bocsi!

Remélem Nándi jobban van azóta. Én kiharcolnék neki egy szív Uh-ot és ha az jó, akkor egy EEG-t is. Biztos ami biztos alapon.
Régebben a Madarász utcában csináltak szív Uh-ok kicsiknek, most nem tudom mi ezzel a helyzet.
Vendég

Naaaa, feltettem a TALI-képeket! :D Ezt a rengeteg melót így kora reggelre! :lol: De már szinte a fülemen éreztem, ahogy rágtátok, hogy mikor kerül már fel.

Szóval, nagyon jól sikeredett a tali, kb. 8- n9-ig ott voltunk. Kicsit kevesebben mint ahogy indult a dolog, de majd legközelebb. Kikocskának is közbejött szegény Nándi, Bogi meg mint a sztahanovisták, annyit dolgozott, hogy már nem ért volna oda. Cat-nek is jó hosszú napja volt tegnap, sajna ő sem volt.
De így is voltunk 6-an: Annaszuszik, Dharma, Tünemény, Padri, Kisvirág Kendével és Apával (bár ők inkább nézelődtek a boltokban, hogy anya kicsit kikapcsolódjon) és én.

Hogy ezeknek a Csajoknak be nem áll a szájuk.... :shock: :shock: :lol: :lol: Volt miről beszélgetni, alig győztük kivárni az egyik téma végét, már jött is a másik és a harmadik. Egymásba értek a mondatok. Csak az idő volt kevés. :( Hál' istennek senki nem volt feszült, a hangulat is szuper volt, gördülékenyen ment a csevej. Mintha már jó rég óta ismernénk egymást. Nagyon érdekes volt.

A hely nekem nagyon tetszett, kényelmes székekkel, normális árakkal. Volt forró csokik, habos kakaó, limonádé, fini kaja.

Megbeszéltük, hogy csinálunk még talit. Ha valakinek eszébe jut, vagy kedvet érez, csak feldobja az ötletet és már mehet is a buli. Szerintem már könnyebben fogunk szervezkedni.

Mindenki hiányzott, aki nem volt ott. De majd legközelebb. Meg majd hétvégére is szervzekedünk,hogy a vidékiek fel tudjanak jönni. :D

Kép
Kép
tisa

Házimunka:

Én nem azt mondom, hogy nálunk állandóan rend és csili-vili tisztaság van. Inkább olyan egészséges egyensúly, hiszen egy két és fél éves is lakik a házban. De a kosz még soha nem uralkodott el rajtunk.
Igaz, nekem kéthetente jön egy takarítónő segíteni, és az nagyon jó. Azért a 110 nm egy kicsit sok nekem.
sokkal könnyebb volt a 72 nm-en takarítani gyerek nélkül. Akkor minden hézen el volt húzva minden bútor a helyéről (gardróbszekrén kivételével) és úgy kitakaírtva. Itt már nem csinálom mindig így. Hétközben általában csak porszívózás és feltörlés. Na és persze a konyha minden nap.

Gyors kapcsolatokról:
Mi két hét után már hol nála, hol a páromnál aludtunk. Négy hónap után béreltük ki a közös lakásunkat, ahol utána kicsit több mint 6 évig éltünk, és lassan egy éve már a saját házunkban. Sokan mondták az elején, hogy lassítani kellene, de mi nem így éreztük, és nekünk lett igazunk. :D
Még csak egy vagy két hete voltunk együtt, de elvitt egy céges vacsira. Már egy éve dolgozott ott, de nem volt barátnője soha, így volt nagy meglepetés. (Az egy év alatt nem volt barátnője, előtte az egyetemen persze igen...)
Vendég

sziasztok.

a cisztákról azt mondták hogy egyenlőre biztos hogy nem okoznak gondot,de mindenképp nyúzzam a dokim hogy azért havi egy uh-nem ártana.hogy mitől van azt nem tudni,hormonok,genetika vagy bármi mástól előjöhetnek.

cat:

boldog házassági évfordulót.nekem tegnap bejött a 3 óra :lol: :lol: :lol: :lol:

dharma:

múlthéten felhívtam őket és mondta a hapsi hogy 2.-án megnézik nekem ingyen egy próba vizsgálat keretében.tegnap mikor kérdeztem derült ki hogy 3 hete vannak itt és 1 hónapig az első mindenkinek ingyenes.én azt hittem hogy majd ránéznek a lepényre és annyi,szegény apum kinn fagyoskodott Patrikkal majd 40 percet.ha tudom hogy ilyen sokáig nézzük akkor be hívtam volna.

így biztos hogy januárban ide még visszamegyünk.akkor már apával és a mamákkal.

megyek képeket nézegetni.

Kép
Kép
ettike

Nagyon jók a talis képek! Remélem a következőn már én is ott leszek! és akkor már még nagyobb pocakkal lehet ücsörögni! :D

Tici! Igen, ilyenkor valóban jó a tengerre gondolni. Bár én imádom a havat és hegyeket, de az esőt és sarat utálom! A másik kedvencünk a párommal a tenger. Az is olyan gyönyörű, mint egy nagy hegy. :) És mi is görög imádók vagyunk. Tavaly voltunk olaszban több helyen is, de nekünk nem jött be. A kaják meg borzalmasak. De a görögöknél mindent szeretünk. Voltunk Kos-on, Zakynthoson és Krétán 2-szer. Érdekes, hogy Kréta egyáltalán nem szép sziget, de mi nagyon szeretjük. Mondjuk a mi nagy szerelmünk egy portugál sziget (Madeira), ahová volt szerencsénk nászútra menni, de nem valószínű, hogy még egyszer kijutunk. Bár még nyerhetünk a lottón! :) Vagy marad a közelebbi szárazföld Svájc! Oda rögtön kiköltöznék. Idén már nem mentünk sehová az építkezés miatt és valószínű, hogy pár évig nem is fogunk, de pont ezért használtuk ki a korábbi éveket, hogy amíg nincsen baba és adósság addig megyünk. Azt hiszem megérte, mert így van mire visszaemlékezni. :)

Judy

Kép
judy_76

Sziasztok!

Nagyon jó volt tegnap a tali!!!! Tisának igaza van, alig tudtuk abbahagyni a beszélgetést :lol: :lol: be sem állt a szánk :lol: :lol:
Én is dobtam fel még 3 képet, ennyit csináltam :roll: :roll:

Kikocs - remélem Nándi jobban van és Ti is megnyugodtatok. Nagyon sajnálom,h ilyen kálvárián kell keresztül mennetek. Vigyázzatok magatokra és gyógyulást!!!!

Cat - Megy a drukk a mai szívhangra :lol: :lol: :lol: És nagyon boldog házassági évfordulót Nektek, jó ünneplést apával :lol: :lol:

Kép
padri75

Ettike akkor nagyon jól jártál,kár,h a fiúk nem látták:( Korábbiak miatt meg is érdemelted,h ingyen volt.
Cat: nem tudsz JÓ takarítónőt,aki XVI. kerbe kijönne és tényleg jól csinálja? Sajna már volt negatív tapasztalatom...

dharma

Dharma!

Takarítónőkkel nekem sem volt jó tapasztalatom eddig.
A mostani végre jó, de Ő csak Telkiben van és Budajenőn. És már így is minden napja foglalt.
De majd érdeklődöm.
Vendég

Imádlak Padri! :D Mennyit vártál, hogy ezt a képet készíthesd rólam??? :lol: Hát azt hiszem, nem ezzel a képpel fogom a portfoliómat feltölteni. :lol: :lol: :lol: Biztos itt is járt a szám, szokásomhoz híven. :D De azért puszi érte!

Kép
Kép
tisa

Cat! Hogy telik a napod most hogy VÉGRE van társaságod napközben és ott az Anyósod?? :D

Kép
Kép
tisa

A képek nagyon jók lettek. :D
Legközelebb én is megyek.
Vendég

Tisa!

A napomról inkább nem nyilatkozom.
A másik topicban már kipanaszkodtam magam, itthon pedig kisírtam. :cry:
Egy biztos, anyós ide többet be nem teszi a lábát egy jó ideig. Én pedig nem megyek át hzzájuk karácsonykor. Majd csak a fia és az unokája.
Így talán elekrüljük az olyan vitákat, mint a mai. Sajnos túl feszült vagyok és nem bírtam tovább. Kiadtam egy részét a hét és fél év alatt felgyülemlett haragnak és dühnek.

De most végre őszinte volt és beismerte, hogy az első perctől nem szeret engem, mert én nem vagyok kedves. És ez volt ma legkevésbé bántó megjegyzése... :twisted:
Vendég

Húúú banyek, ezt nem gondoltam volna! :evil: Hogy még meg is sirattat! :twisted: Az enyém sem egy leányálom... De hogy jön a kisunoka, most jó a csomagolás is (mármint én). Én meg kihasználom. :lol: Azt szoktam mondani, hogy a Páromat én választottam :lol: , a többit meg úúúúúgy kaptam :twisted: . Én is tudnék mesélni, de nem rontom itt a hangulatot,és a 'papír' se nagyon bírná elviselni.

És meddig marad a Drága????? Hogy nem dobtad ki a lakásból!

És a Párod mit szólt hozzá! Vagy hogy viszonyul ehhez a helyzethet, ami köztetek van?

Ne szomorkodj, nem éri meg, ne add meg neki ezt a boldogságot, hogy lásson Téged ilyennek. Majd amikor elmegy! És gondolj Marcira, nem éri meg! Van épp elég ideg mostanában nálatok. Gondolom ez már azért meghatározza a napodat... De hátha a délután és az este kárpótol! :D

Kép
Kép
tisa

Húú, Cat nem irigyellek! :(

És egy csöppet sem izgatja, hogy babát vársz? Talán nem kellene ilyenkor felidegesíteni a kismamát.... :(
Azzal én is egyetértek, hogy a párunkat mi választjuk, a családja meg hozzá jár. Sajnos. Nekem is volt egy jó pár csatám itt, de most jelenleg nyugi van. Mondjuk nekem nem az anyóssal, hanem a sógornővel voltak nagy veszekedések.
Szerencsés vagyok, hogy az anyósékkal nincsen különösebb baj, csupán annyi, hogy együtt lakunk.... És sok mindent másképp csinálnék a házban és már nagyon nehezen bírom. De ilyenkor mindig próbálok arra gondolni, hogy még pár hónap és elköltözünk! Már alig várom!

Kitartást neked is. Remélem azért a párod melletted áll ilyenkor.

Szebb napot, mint ahogy indult!

Judy

Kép
judy_76

Sziasztok Lányok!

Csak egy nagyon gyorsat, mert rengeteg a munka.

Kikocska nagyon sajnálom hogy a kispicur ilyen beteg. remélem hamarosan meggyógyul!

Cat! szoritok 3-kor hogy megint halljatok jó hireket, ez a gép biztos jobb lesz, és többet tud majd mondani az orvos is! anyós meg remélem elhúz tőletek, nem értem hogy lehet igy viselkedni, és tényleg, párod mit szólt ehhez, gondolom nem volt otthon, mert lehet hogy a fia előtt nem mondott volna csúnyákat. gondolj a délutánra, Marcira, és az évfordulóra!

Tisa, Padri köszi lányok a szervezést, nagyon jól éreztem magam, az idő irtó gyorsan elrepült! olyan jó volt veletek találkozni, képzeljétek arról álmodtam, hogy még mindig ott ültünk az asztalnál, és csevegtünk :lol:

szó volt ugye a vizesedésről... :cry: :cry: :cry: hazamentem és megnéztem a sipcsontomnál...hát bizony nagyon ott marad a nyoma, és ma reggel is....a gyógyszertárba mentem hogy mi kell erre, azt mondta, menjek orvoshoz, mert ennek több oka is lehet. :cry: :cry: vizilólábú leszek :cry: :cry: ma du megyek a védőnőhöz, hátha mond valamit

Dharma ma mész a dokihoz a 18hetesre? örülök, hogy tegnap voltál, és utána meglett az afp-d is!

Etti nagyon aranyosak ezek a fotók, én is úgy néztem, mintha pont azt a kisujját mutatná Alex :lol: a ciszták remélem nálad is felszivodnak!

nemsoká én is teszek még fel tali képeket, meg megnézem a mostaniakat, biztos jók lettek! :D remélem hamarosan lesz még egy, jövöre már többen lehetünk!

Kép
tünemény

na beszéltem a védőnővel, hétfő reggel jön ki hozzánk, mondta hogy natúr, sotlan, füszertelen kajákat kell enni, gyümölcs korlátlan mennyiségű lehet, a mandarinra mondta, hogy az nem sárgit, a répa és a sütőtök nagyobb mennyiségben igen. és hogy 2l vizet igyak meg, ennél több nem kell...hátha segit, mert most ezt kipróbálom

Kép
tünemény

Nagyon csendben van mindenki. Hol vagytok?
És hol vannak a lógósok? Eda! Nagyon rég nem jelentkeztél, minden rendben van? Ildi, Gesztenye, Gabka, Gizu, Békefyné és a többiek?! Sziszike te hol vagy? Úgy emlékszem Te is szerettél volna jönni a talira...

Etti! Szuperek lettek a képek Alexről! És már mekkorát nőt! Gondolom a pocid is jó gömbölyű! Szerintem nem is azt mutatja, amit a többiek mondanak, igenis szép formás a kis keze :D . A ciszták mennyire csökkentek?

Képzeljétek, tegnap reggel már láttam is, hogy mozog a kicsikém. Kisebb hullámvasúthoz hasonlított a hasam. :shock: :D Aztán meg elmentem venni egy kellemes kismamifürdőt és ahogy motoszkált a pocimban Léna, úgy hullámzott a víz is körülöttem. Mókás volt nagyon! :lol:

Kép
Kép
tisa

Tasin! Nagyon eltüntél te is. Lassan bezár az iskola!!!! Van már vizsgaeredmény???

Kép
Kép
tisa

cat, tudsz olyan dokit/telefonszámot, aki csinál gyerek szív uh-ot? mert engem is megnyugtatna. Dokinéni is mondta tegnap egyébként, de a vér is talán fog mutatni valamit.

kikocska

Tisa - :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: én csak ezt az egy képen csináltam rólad és ezért tettem fel, ne hari.... tudom, h az kevés, h szerintem semmi baj a képpel, mert magával szemben mindenki kritikusabb. Ígérem a következő talin összekapom magam fényképezésügyileg is :roll: :roll:

Cat - bocsi,h így foglamazok, de mi a f...nak megy oda hozzátok ha csak veszekedni tud.... csúnya banya.....Ne is foglalkozz vele. Így a fúromon keresztül téged tippelnélek az egyik legerősebb lelkü csajszinak és mégis sírtál akkor tényleg durva lehetett.....kitartás drága... :wink:

Kép
padri75

Köszi a falatka tippeket, kiírtam őket, és megszondáztatom a családot!
Megnézegettem a talis képeket, hát mit ne mondjak, irigykedem, h ott lehettetek! Látszik, h jó volt a hangulat! 8)

Kikocska, drukkolok, h Nándinál többet ne jöjjön elő ez a dolog! Jól rájár rúd szegénykére :? , már ideje lenne, h pihenhessen egy kicsikét!

Cat, mesélj majd, h mi volt a mai UH-n! És nagyon boldog, jó hírekkel teli házassági évfordulót kívánok!!!! Hol vacsiztok?
Azért anyós is tud időzíteni, h pont ma mondott ilyeneket! :shock: Amúgy meg nem is neki kell szeretnie, hanem a férjednek, bár nyilván nem ilyen egyszerű a történet!!!
Próbálj meg nem erre a vitára gondolni ma, ez a nap többet ér ennél! :!:

Dharma, neked is grat a jó eredményhez!!!

Basszus csajok, nem hiszem el, h fiúnk lesz! :shock: :lol: El sem tudom képzelni a mi kis rózsszín csajocskánk után! Apának és a nagypapiknak persze fülig ér a szájuk, ő lesz az első és egyetlen fiú a legfiatalabbak között!

Etti: hú de jó, h a ciszták nem okoznak gondot, gondolom fellélegeztél!!!!

Belegondoltatok, h már mindannyian (bőven) félidősek vagyunk? :shock: Túl vagyunk a pocakosság felén. Hipp-hopp elszaladt ez a pár hónap, az ezt követőek meg még gyorsabbak lesznek! Azt hiszem Kari után nekiállok fiú cuccok meg másik kiságy után kutatni!
Tényleg járogatok szülésfelkészítőre? Emmával mi jártunk, tök jó volt! Sztem hasznos dolgokat lehet megtudni az adott kórház szokásairól, elveiről!

Padri, jól emlékészem, h Te vagy a Tb-s :oops: ? Meg tudod mondani, h ez lehetséges-e illetve van-e értelme, h gyedről táppénzre menjek jobb Tgyás érdekében? Egytalán fogok én tgyást kapni, és ha igen mi után? Köszi

Zsu
svs

Semmi gond Padri! Csak poénkodtam. :D Ez van. Életképek. Hozott anyagból lehet csak dolgozni! Pussz
Nehogy véletlenül is lelkizz ezen egy másodpercet is! :)

Kép
Kép
tisa

Judy majd rakd be a címet a szopipárnáról.

Nekem ezekkel a talis képekkel egy borzasztó nagy problémám van,nem hallom mit pletyiztetek.

Képzeljétek ma úgy ébredtem, hogy húzódik a hasam aljában valami és nem tudok rendesen felegyenesedni sem, mert fáj. Ha köhögök akkor is húzódik.

Cat azt mondja a párom nálunk a szuterinnal egyben kb.300nm a kéró. De itt még nincs törpike aki szét pakoljon,de por az rendesen van 3naponta a parkettán.
Na kedves anyós….én anyámmal vesztem össze,és ráadásul elolvasta a fórumokat is most még jobban haragszik. Pedig ő nem is várandós.
Én a párom rokonságát elkerülve se hétfőn, se kedden nem mentem el a disznóvágásra. Nem is kérdezték mért nem, de kaját küldtek sokat. Ja, Én hozományvadász vagyok!

kocska

Tünemény ha vizesedsz, búcsúzz el a melótól!és pihenj!felrakott lábbal. A munkahelyeden, ha tudod, rakd fel a lábad. Te hány kilónál tartasz? Nekem holnap derül ki. Én 2hete a 8kgnál tartottam. Igen,a sós dolgok is megkötik a vizet.

Padri tetszik ez a csúnya banya elnevezés.

Cat Boldog házasságiévfordulót!!!

Tényleg azt szerettem volna már kérdezni,hogy mikortól vannak szülésfelkészítők és az apás szülés miatt mikor kell,azaz mehet apuka is? Nálunk erről senki sem beszélt még.

kocska

Sziasztok!

Kezdem először a nap legjobb hírével:
Megjöttek a babruhák amiket a teszveszen vettem és olyan ÁLOM szépek, hogy az csak na.Még egy folt sincs rajtuk nemhogy szakadás és mosva, vasalva küldték.Annyira örülök neki!Majdnem sírtam miközben nézegettem őket!Eszembe jutott, hogy nemsokára lesz is neki kis gazdája.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :D .

Svs:én már minden nap szoktam mondani, hogy a felén már túl vagyok és, hogy hipp-hopp itt van a szülés de én annyira várom már!!

Judy:te hol nézted a szopi párnát?Én a teszveszen és ott is vadi újak vannak 3000 ft +830 postaköltség.

Nagyon jók lettek a talis képek!!!!
Úgy irigyellek benneteket!

Folytatom a rosszal:
tegnap miután hazajöttem a terheségre felkészítő tanfolyamról meg vacsiztam (kakaó+csokicsoda az aranycipóból) és utána kegyetlenül elkezdett fájni a hasam és fáztam, szédültem meg elgyengültem.Úgy éreztem hasmarsom lesz mert nagyon csíkart de 3szori próbára is csak normál kevés széklet jött.Egész este szenvedtem.Éjjel felkeltem 3kor arra, hogy fáj már megint és mentem wc-re de semmi.
:x :x
Még pukizni sem bírtam. :oops: szóval jobb nem lett mert feszített az egész hasam.4:30 kor már felkelt a párom is, hogy mi az Istent csinálok ilyenkor és csak beszélgettünk fél 6ig ő ment melóba.
ÉN 6 kor elaludtam és 10 keltem fel.De nem stimmel még mindig valami.
Szerintem elkaptam valamit!!
Nektek volt már ilyen?

Kép

Kép
gabka7926

na most RR is felidegesitett, 28. héten 3kg. ot hizni??????

Nálunk most ilyen járvány van,hamenés,hányás.Igyál sok folyadékot,hogy távozzon a rosszaság!

kocska

Zsu- szülésfelkészítő engem érdekelne ha a jánosba is van, majd megnézem. Bár nem tudom mikortól kéne járni? Te mikor kezdted?

Kocska- nekem is volt ilyen, de a doki azt mondta, hogy a babó jó lentre fészkelte be magát. Magnéziumot kell szednem azóta nem érzem.

Megyek, még mindíg meló :(

puszi

Kép
Kép
gaba_30

Sziasztok!

Tisa! Nem tüntem el, mindig olvaslak benneteket, csak a munkahelyemen mindig van körülöttem valaki... :(
Ráadásul jövő héttől jön az utódom is betanításra.... :roll:

Mikor meg hazamegyek írom a szakdolim ezerrel... :shock:

Vizsgaeredményem még nincs!

Cat!
Menjen a fenébe anyósod :evil:

Boldog házassági évfordulót kívánok és remélem jók lesznek az eredményeid!!!! :D

Ettike! Örülök, hogy jó híreket kaptál!!

Gabka! Én szombaton voltam ugyanígy, azt hittem kipurcanok--én arra gondoltam, hogy a levegő beszorult és azért görcsöltem, de szerencsére elmúlt...

Svs! Tök jó hogy fiatok lesz.....azért kipróbáltam volna én is... :lol:
De így is jó lesz...

Tünemény! Néha nekem is megmarad a zoknim helye rendesen.......de ha nagyon vizes leszel, szerintem se melózz....legalább nagyüzembe hímezhetsz!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

Judy mi is szülővel vagyunk,csak mi az én Apummal. Most áruljuk a házat,de ebben a helyzetben ki tudja mikor megy el. Mondjuk bíztató,h oda építették az M0-ást (észre sem vettem,akikor beindult a forgalom),így sok ipari építkezés lesz és a külföldiek majd arra fognak lakást vásárolni. Most ebben bízom :)
Cat nem túl őszinte egy ember az anyósod :? Nagyon durva,amit írtál róla (már csak kis betűkkel írom). Nincs olyan ember,aki ezt sírás nélkül kibírja. Remélem a párod meg tud nyugtatni és bíztat Téged,nehogy ez legyen gond!
Nálunk nagy szerencse ilyen helyzet sosem állt fent,imádok lejárni a párom szüleihez (tatabányaiak) és alig várom már a Karácsonyt is,mert Náluk leszünk. Anyukája már egy éve mondogatta,h mikor lesz már kisDelbó. Amikor meg mondtuk,h akkor most már van,akkor aranyosan megjegyezte,h már azt hitte csak szőrös unokája lesz (kutyánkra gondolva). Nem mintha késébe lennénk így 23 és 26 évesen :)

Tünemény uh csak holnap lesz,de már nagyon izgulok. Sztem a holnapi munkanap vánszorogni fog.

Jó Neked Tisa,h már hullámzol is. Én néha kételkedem inkább,h egyáltalán a kislurkót éreztem-e,mert nagyon sokáig csenben tud lenni. Várom már én is azt a pillanatot,amikor kirúg egy jó kiadósat. Na...fogunk még panaszkodni később, h bordán lettünk rúgva és eléggé fájt :)

Tegnap az ebay-en licitáltam egy 100.000 Ft-ot érő babakocsira 2 dollárral (70 dollár lesz a szállítás). Nagyon megérik az áruk. Kíváncsi leszek :roll:

dharma

Sziasztok!

Húú, nagyon jók a talis képek, olyan jó nézegetni őket:)

Kikocska: Remélem már jobban van Nándi, szegény Kismanó, mostanában mindig történik vele valami :(

Cat: Nagyon boldog házassági évfordulót és gondolok Rád 3-kor.

Kocska: Nem tudom Judy melyik szopipárnás címre gondolt, én az enyémet a www. szopiparna.hu-ról rendeltem.

Gabka: Remélem nem támadott le valami vírus és már jobban vagy!

Tünemény: Ennek a vizesedésnek pontosan milyen jelei vannak? Elkezd dagadni a lábad??

Kép

Kép
sildi83

A lánykám meg éjjel egy ideig úgy rúgdosott, hogy azt hittem kiszabadul valahogy a hasamból. Csak tudnám, hogy ilyenkor hogy érzi magát, hogy azért mocorog ennyit, mert fene jól van, vagy mert valami nem komfortos odabent :roll:

Kép

Kép
sildi83

Kikocska! Most olvastam, hogy mi történt!!!
Remélem már minden oké és csak egyszeri eset volt!!!!!!!!!!!!!!

Most jött meg a vizsga eredményem : 5-öst kaptam!! :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

Remélem az anyóstól függetlenül egy szép vacsi v. valami boldogság lesz a 3. évfordulótokon Cat!

dharma

Tasin! Gratulálok! Kis zseni vagy!

Kép
Kép
tisa

Szülésfelkészítőre bármikor el lehet kezdeni járni. Főleg, h a témák általában folyamatosan mennek körbe, így könnyen lehet pótolni a kimaradtat. Sztem Apukák végig mehetnek, de nem előfelétele az apás szülésnek, viszont elmondják hogy mi kell az apukának a szülőszobába. Pl. papucs, tiszta fehér trikó vagy boltban vehető „apás szett”. Vagy hogy zajlik a császár, apuka mit csinál; milyen lehetőségek vannak a fájdalomcsillapításra, kap-e pótlást a baba, ehetsz-e vajúdás alatt....
A Jánosban régebben keddenként volt 5-kor, a büfé épületében.

Gabka, biztos nagyon jók a babruhák, gratula, én most a babakocsikat nézegetem a vaterán.
Sajnálom az éjszakádat, remélem már jobban vagy. Lehet, h el kell búcsúznod a csokitól, az nagyon fog! :?

Dharma, milyen járgányt néztél ki?

Kocska, ki az az RR? :oops: :roll:
Én összesen híztam 3,5-et Emmával! :oops:

Tasin, gratula a vizsgához! Lehet, h mégiscsak máskor is ilyen kalandosan kell menned!! Felmegy az adrenalin, és már kész is a teszt! :wink:

Zsu
svs

ildi na erre lennék én is kiváncsi,hogy a jó vagy rossz miatt rugdos,de nyugtatom magam, hogy csak éli a kiséletét a pancsiban,és ismerkedik a méhem oldalaival:)

tasin gratula!Én is fogok egy 5öst kapni ma biztos,ha meglátja a párom,hogy a számítógép asztalán és körülötte rendet raktam.Ilyenkor jön majd,hogy nem talál semmit! De én már szóltam,hogy rakjon ő rendet!Még tavaly.Azt hiszem elég türelmes voltam :shock: :lol: :lol: :lol:

kocska

RR drága nyeszlett Rubint R...

kocska

http://cgi.ebay.com/Baby-Dreamer-Conver ... 7C294%3A50

Remélem ok a link. Ez a babakocsi. Vélemény?

dharma

Dharma:ezt a bézs -fekete színű babakocsit kell nézni?De akkor most feljebb ment az ára ugye?Szerintem jól néz ki.
De még sokára zárul le a licit nem?És ha hozzá megy a posta költség akkor itthon is tudnál venni és akkor élőben kipróbálhatod.

Kép

Kép
gabka7926

Sildi!

Én is a www.szopiparna.hu -ról néztem ki. Még most fogom megrendelni. Most akció van ott is. De a tesz vesz-es ár olcsóbb. MOndjuk szerintem ez a 4 eFt se olyan drága, ahhoz képest, hogy valahol 10 ezer felett van.

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a MÁV-ban is van ilyen szülésfelkészítő dolog???

Bocs, reagálok legkésőbb holnap a többire, de most megyek mert Ferenc nap van és névnapozunk! :))

Ja! Még egy kérdés. Én már 23 hetes vagyok. Szerintetek az normális, hogy 2-3 napig van, hogy nem érzem a babót?

Judy

Kép
judy_76

dharma, én ezt fixárasnak gondolom, nem is látom, hol van licit a buyitnowprice-on kívül, meg gyanús, hogy négy van belőle :). egyébként nem a plikonak az utánzata? vagy valami hasonló? a kis hordozófül nagyon pegperegos :)

ja, ha valaki más tud gyerek kardiológust, az is érdekelne. kórházban esélytelen, több hónap az előjegyzés :( és lám,nem is csinálták meg... szóval priv kellene.
nagyon borzasztó a hangulatom ma. Egy mentős - óvónéni tesója - azt mondta, gondolhatnánk az autoimmun betegségre, hát én nem akarok... kár, hogy beleültették a bogarat a fülembe, bőgni van kedvem, ha eszembe jut. ennek jegyében telik a nap... nem is depizek tovább.

kikocska

Sziasztok Lányok!

most tudok jönni, mert apa éjszakás, a gépet behozta megint az irodába, és az utód is most ment el.

azt már észrevettem jópár napja, hogy dagad a lábam, mert reggel felhúztam a csizmát, munka után meg már nem tudtam, csak félig felhúzni a zipzárt. tegnap meg szó volt róla, hogy a vizesedést úgy is lehet látni hogy a sipcsontodnál benyomod az ujjaddal, és ha az ujjad nyoma bent marad, milyen gyorsan jön vissza ugyanolyan állapotba. ha ottmarad a nyoma, akkor van vizesedés...hát nekem reggel is, este is, jó nagy 'lyuk' marad az ujjam helyén, jó ideig. most mondtam apának hogy hozzon sok gyümölcsöt, meg jó sok almát, mert mondják, hogy az alma nap, mikor 1-2kg almát megeszel az jó vizhajtó. persze mellette semmi mást nem ehetsz és még vizet se ihatsz! (nekem ez aztán kemény lesz, de ha használ, kibirom)

most egy szemetest felforditottam reggel, és arra tettem rá a lábam, kényelmetlen, de majd hozok otthonról párnát is :D

Judy a mávban minden hónap második szerdáján van a szülésfelkészitő. én voltam, és szerintem tök jó, nagyon sok infot hallottunk, és pont ezek miatt döntöttünk a máv mellett. azt hiszem Tisa is készül menni, lehet hogy még bandázhattok is :D

én is a szopipárnát néztem ki, arról az oldalról amit irtatok, mert a brendonban nagyon drágán árulják szinte ugyanazt. és én a tönkölyöset veszem, azt mondják, az nehezebb, de kollegámék vettek mikrogyöngyöset, és egy kis idő után lelapult az egész.

Dharma szerintem nem néz ki rosszul, de én még nem vettem netről semmit, nem tudom, megéri-e mint Gabka irta, a postaköltség meg ilyesmi...meg mi van, ha hibás???

Kocska, én is azon filóztam hogy ki az az RR :lol: :lol: de hát Rékák úgyse leszünk, vagyis én nem voltam előtte se vékonyka, most főleg nem, utána meg nem a torna lesz a szemem előtt. én is kb 7kg nál tarthatok...majd hétfőn megmondja a védőnő, hogy mit szól hozzá, miket csináljak/ne csináljak...

Lányok, megint érzek pattogásokat, de ez a jobb oldalamon, a köldököm felett majd 5centivel! érezhetem ott a pattogásokat? rugdoshat már olyan fent, vagy még mindig lent kéne?? vagy a belső szerveimet érezhetem még mindig?? nem akarom mondani apának, hogy nézd, most rugott a lányod, oszt kiderül, hogy csak szél volt... :lol: :lol:

Tasin! gratulálok a vizsgádhoz! nagyon ügyes vagy, hogy még gyerekek mellett, kismamaként is, késve is, rohanva is összehoztál egy 5-öst!!!

Cat majd szólj, mi az eredmény! Remélem szép estétek van apával!!! anyóssal meg ne is foglalkozz!

olyan kár hogy estére egyedül maradok, és nem tudlak olvasni titeket...majd himzek :D

most rohanok haza, puszi és szép estét!

Kép
tünemény

Kikocs! Én még nem is hallottam ilyen betegségről. :shock: Most gyorsan megnéztem a neten mit írnak róla, de nem lettem okosabb. :shock:
Szerintem meg se halld (tudom, hogy már benne van a bogarantyú a füledben) az ilyeneket. Várd meg, amíg spec. orvos megnézi Nándit és majd ő felállítja a diagnózist. Sajna én nem tudok orvos ügyben segíteni. Cat meg azért nem válaszolt még, mert ma van a szív UH a bébinek, meg házassági évforduló vacsival + Anyós...De szerintem, amint gépközelbe ül, reagálni fog neked. Tényleg Kikocs, oda nem jelentkezel be ahova ma mentek Cat-ék? Az is szívspecialista...
Egyébként hogy van a Kiskrapek? Bírja a gyűrődést valamennyire?Millió pusszantás Nektek!

Kép
Kép
tisa

Sziasztok!
Nem tudtam ma írni,mert nagyon sok a meló odabent,délutánra meg úgy elfáradtam,hogy megszunnyadtam kissé.Még a ázimunkához is csak most kezdek majd hozzá. :oops:
Tasin!Gratulálok a vizsgához!Jól értettem,Gyöngyösre jársz Te is?Milyen szakra?Ez volt az utolsó vizsgád?Csak azért kérdezem,mert én is oda járok,gazd.szak,pénzügy szakirány.Nekem még ez az év hátravan.Most még két vizsgám lesz,jövő félévben,meg ki tudja mennyi.
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat a talin!Hátha egyszer hétvégére is szerveztek majd,akkor felvonatozom én is.Megyek is mindjárt képeket nézni.
Tegnap a lehetőségekhez mérten felöltöztettem a lakást,már kezd karácsonyi hangulat lenni! Ésazt úgyszeretem.Csak eshetne végre hó is,mert még csak mutiba volt egy milike.
Mindjárt javítom a táblát is,mert lett neve a kisbabánknak.Erik!!!!!!!És ahogy a vonalzómon is látjátok Rikinek fogjuk becézni.Azt hiszem már csöppet sem bánom,hogy nem lányunk lesz.Már most imádom a KISFIAM!!!!!! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bokád és lábad megduzzadhat vagy a nap végére bedagadhat. Ha elég vizet fogyasztasz, ez a tünet enyhülni fog, de ha huzamosabb ideig fennáll, próbálj meg magasabb káliumtartalmú ételeket is becsempészni étrendedbe: pl. egy-két banán magában vacsorára. Ha esténként 30 percre felpolcolod a lábad, az nemcsak a vizesedés, dagadás enyhítésében segíthet, de a visszerek kialakulása ellen is hatékony. Figyelj rá, hogy zoknid, harisnyád, cipőd ne szorítsa el a lábad.

ez a heti jell.ben volt

kocska

tünemény, a durva vízhajtás nem megengedett!!! semmiféle ilyen célú gyógyteát sem szabad inni. én is vizesedek, a kezdetektől, nem tudom megállni a sótlanságot :) én kanállal eszem a sót, tényleg, gyerekkorom óta.
lehet kapni nátriummentes sót a tesco-ban, használd azt. Sok petrezselymes, tormás ételt, és sokkal több vizet, mint amennyit szoktál inni, kényelmes ruhák, hogy a pangó víz meg tudjon indulni. így legalább tudod, hol van az a hét kiló :) a fele biztos víz :) én is biztos ezért kapok fel olyan sokat mindig.

azért mondtam, hgy más is írjon, mert emlékszem, hogy valaki volt gyerek-kardiológián kontrollon, és nem emlékszem, ki volt :oops: de hátha neki is van tippje.
caték már biztos tök nyugodtak :) olvastam, amit írt anyósról a másik topicban, kíváncsi voltam nagyon, hát, nem semmi a nő... de vannak ilyenek.

majd összeszedem magam, és nem csak kukkolok, hanem írok is rendesen, ha nem leszek ilyen nyomi, mint mostanság. Már rég olvashattatok igazi kikocs-regényt :wink: gondolom naggggyon hiányzik mindenkinek :D
a fényképeket is megnéztem, és úgy írnék mindenkinek valami kedveset, de csak nézek ki a fejemből... nem megy. ma semmit nem csináltam egyátalán, najó, lángost vacsira, meg délben pizzát. de ennyi :D

kikocska

Kutyafüle!

Én kereskedelmi szakirányra járok ..és már csak 1 vizsgám van!
Január 10-én :lol: :lol:

Ha a szakdolim meg tudom írni december 31-ig :shock: :shock: , akkor márciusban államvizsgázom.... :roll:
Ha minden jól megy......................

Köszi egyébbként a gratulációkat!!

Most értem haza fogadóóra volt a suliban...hulla fáradt vagyok... :cry:

De már csak 19-ig dolgozom!!Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszilok mindenkit, igyekszem minnél előbb jönni!!!

Kép

Kép
tasin

Kép babakocsim Kép babakocsi

Ja, megvettem a babakocsit, 110 ezer ft volt, még hordozót akarok venni hozzá, már meguntam a válogatást.....
végül is nálam szempont volt, hogy jó nagy kereke legyen és mózeskosár is legyen hozzá....
Ennek jó nagy bevásárlókosara van, és egy ujjal lehet "vezetni"
Mivel kertes családi házban lakom, így nem kell cipelnem....egyébként könnyű, mert aluminiumvázas....

ABC design

Miután megrendeltem a neten, következő héten felemelték 128-ra :shock:
De a Brendonban még mindig 110 körül van, csak éppen nincs raktáron...

Kép

Kép
tasin

Gabka azt kell nézni :D
Egyébként én nem nagyon értek hozzá (kikocska) így nem tudom,h fix áras-é :oops: Apum a nagy ebay-es, Neki van is vagy 1000 élete (sörösdobozokat gyűjtött régen),Ő azt monda,h egy dollárral van feldobva, mondtam Neki,h akkor legyen kettő, mit veszthetek :D Egyébként Európán belül kb 15000 Ft-ért szállítják,úgyhogy még így is jól jár az ember. Bár sztem egy kicsit tényleg nonsense az ára. Majd meglátjuk :)

Ja egyébként Gabka Neked akartam írni,h nekem nagyon erős és mélyreható mensis görcsöm volt múlt héten. Éjszakánkén arra keltem és szó szerint nyögdécseltem,meg volt,amikor munkahelyen le kellett gyorsan ráznom ügyfelet,mert nem bírtam tovább. Az a furcsa számomra nagyon,h ilyenkor mihelyt felállok és mozgok rögtön elmúlik :shock: Tudom,h Neked nem ez volt,de elég ijesztő, úgyhogy azért egy kérdést megér. Én a neten szoktam ilyenkor egy "netes orvost" keresni biztos,ami biztos :wink:

dharma

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: