Sziasztok!!!
Annyira örülök, MA tudtam olvasni a MAI termést!

Kis dolgoknak is lehet örülni...
Öcsém jobban, férjem belemenőben. Nagy torokgyulladásuk van, lázzal, orrfolyással, köhögéssel, stb. Csak az a baj, kezdem úgy érezni, én is elkapom...

DE: ha nem leszek beteg, MEGYÜNK a TALIra. Hogy pontosan kik, még nem tudom, minimum én és Danó. De lehet, jonnek a nagyobb fiúk is.
Esztó, nagyon szép a képetek, meg nekem mind a 2 variáció tetszik. Sztem tök elegáns a barnaárnyalatos verzió is, de a második is jó. Tök jó ötlet!
Anita! Hajrá a sok melóval, kitartás! De megéri, nem?
Kutyafüle, sajnáloma szomorkoidásokat, bosszankodásokat, de ANNYIRA jó olvasni, hogy örültél a szopinak!
Tinu, aranyosat írtál, köszi!
Szofi, novelláidra még nem futotta, de majd... És köszi neked is!

Grat a fogyáshoz! Milyen az a 90 napos cucc? Én lehet, kipróbálnám gyüminapostól is akár, mert simán van íg is olyan, hogy csak gyümit eszem, és még több a tej.
Lányok, sajnálom a tejgondokat!!! Trixi!!!

Annus, te meg ügyin beosztod!

Reny, huh, én is kíváncsi vagyok, mennyit esztek, ha ennyit iszik ez a manó! De ha megivott ennyit, elégedett?
Ági, de jó lehetett! Szépek a gyermekeid!
Ildi, hős vagy a fejéssel!

Csak így tovább!
Mozza! Te ugyan mit szégyellsz???

Jó, olvastam, hogy kissé macerás az ügy, de biztos meg lehet oldani a talin a szopit!
Kalloni!

Az a jó, hogy a fiúktól tudnék 7 órát is aludni 1huzamban, mert Danó annyit bír éjjel 1ben, meg előtte is, utána is alszik vmennyit, de nekem az a nagy könnyebbség, hogy amikor a 2 gyerek alszik, akkor tudok a saját háztartásommal foglalkozni. Mert a nap az emberek ellátásával zajlik. SZóval már örülök a 3 óráknak is!
Mindenkinek köszönjük a jobbulások kívánását, igyekszünk. És ha lesz időm, majd nem tudtok lelőni!
Vicces fiaim: Danó 1 hónapja forog hasról hátra, 2 hete hátról hasra. Samu mondogat dolgokat (még mindig nem beszél igazán, de nagyon édesen próbálkozik), legújabb szavai: jájió, abbaty (mostmár: abbak), majji. No, tippek, mik ezek?
Lehet, tudok még jönni, de nem biztos. Ha nem, mindenkinek szép estét, jó pihit!