Hencsi, azok a tápik, amik vanília, meg őszi ízesítésűek, egyáltalán miből vannak? És mitől lesz aromájuk? Nem tudom, van-e a vaníliának olyan állapota, amit jó szívvel adnék egy 3-4 hósnak…
Az idegenfélelem 6-8 hós korban jelenik meg. A szülők (elsődleges személyek) felismerése már 3-4 hósan is megvan, később, a memória fejlődésével jelenik meg az aggodalom, hogy esetleg a szülők kimennek a szobából, és az nekem diszkomfort.
Persze stressz már korábban is van, hiszen Anyánál a legjobb. Plusz a vendégek is lehetnek bizonytalanok magukban, amikor átveszik a babát, amit a gyerek seccperc átvesz.
Esztora! Nyunyi tereget
Pillangó! Én is óva intenélek a cukortól!!! Pillanatok alatt rá lehet szokni, és utána már a főzeléket is cukorral fogja csak elfogadni! Manóval értek egyet: 1. nem százas a védőnő, 2. keress természetes édes falatokat. (sült sütőtököt pl. nem lehet elsők között? az nagyon édes, és lehet csak kicsi darabokat is megsütni)
Cukor és só nagy ellenség, csak jó a marketingjük…
Húgom nagy kakaós lett, mert Anyukája nem figyelt oda elégé, és mire észbe kapott, már késő volt. Minden esti kakaónkat add meg nékünk ma… 5 évesen 4 foga már tropára ment. Mondjuk a fogváltással valamelyest megoldódott a dolog.
Após
egész jól viselkedett. Szerencsére egyre erősebb a kölök, így már csak kicsit szakadt ki a karja az állandó függesztéstől. Mindig az arcát akarják nézni és fogni is egyszerre. Ezt pedig csak szoptatás közben lehet egyelőre
Gyerek jól telibe hányta