Jó reggelt!
Én már 5 óta talpon....lakás már rendben, mosás szárad...nagyon belehúztam.
Férjem holnap jön, már nagyon várom, úgy hiányzik, sz*r nélküle.
Kitty!
Szopihoz: Én nagyon irigykedem

, hogy ti ilyen könnyen tudtok szoptatni, bárcsak nekünk is menne. De mivel d.u. már eléggé megcsappan a tejem, max. 80-100 at tud kiszívni, ezért nekem nagyon kell trükköznöm, hogy az tutira meglegyen...kész szertartás a szopi, mérem az elején, majd a szopi végén, a pótlás végén pedig megint...így tudom biztosan csekkolni, hogy mennyit tud szopizni...nem szeretném, ha észrevétlenül ez a 80-100 lecsökkenne....
Lili nagyon izgága, össze-vissza mocorog szopi közben....kb. úgy eszik mint én a TV előtt, nézelődik, néha beszél cicivel a szájában....egyetlen 1 póz van, amiben biztosan ki tudja szívni a cicit, ez pedig egy féloldalas fekvés, amikor én enyhén fölé hajolok és így totál hozzáfér a cickóhoz, így totál be tudja kapni a bimbit és viszonylag nyugiban van. Ülve, szopiszékban egyszerűen nem megy!
(múlkor kiváncsiság képpen kipróbáltam, hátha.....de annyira nyüzsög úgy, hogy 50-60nál elfogy a türelme és hisztizik....)
Szóval nincs más választásom, elhihetitek, nem viccből csinálom.
Kitámasztó: egy egy takaró, amit speckó módon összetekerek félig, így teszem rá Lilit és így hajolok fölé...kicsit megemeli a buksiját és nem tud elmocorogni szopi közben.
Szopi alátét...ez egy sima vastagabb textil pelus, mindig tiszta....mivel a kanapén fekszik a gyerek, ezt teszem alá. ad1: nem szeretném, ha ott lenne a buksija, ahol előzőleg pl. az apja feltett lába, ad2: ha gyorsan jön a tej kifolyik a száján és eláztat mindent
Tápis párna: ezen kapja a pótlást cumisüvegből, félig megdöntött pózban...így nem tud félrenyelni, ha nagyon mohózik.
Tápis alátét: ez egy huzat a párnára, ami mosható, így ha leeszi, vagy beleizzad, akkor csak leveszem, fel a tisztát és kész.
Tudom, hogy ez szörnyen macerásnak tűnik, de mániákusan higénia és rendmániás vagyok, már azt hiszem, írtam.
Pl. utcai ruhában nem szeretem, ha Lilit vállra veszik...vagy poló csere, vagy pelus a vállra (Lili majszolja a vállakat-nyakakat....ja és azt sem szeretném, ha pl. anyum nyakáról lenyalogatná a parfümöt....

)
Ági!
Nagyon szép az a part ahol voltatok! Pontosan melyik is?
Hogy reagáltak gyerkőcök a tengerre?????
Anita!
Hány főt hívtatok holnapra? Kaját ti csináljátok, vagy azért besegítenek?
Nekem is fájt reggel a fejem sokáig.....és még szédelegtem is. Doki szerint vérnyomim alacsony, vércukrom brutkó alacsony + a szülés alatti vérveszteséget (elég sok volt) még nem tudta a szervezetem megoldani....így amit nekem ajánlott: ébredés után: rögtön: 1-2 kocka csoki, 2 szem vastabletta, majd KV, és sok víz...nálam ez max. 1 óra alatt mindent helyrehoz. Próbáld ki, hátha neked is bejön.
Tápis-pótlós mamik!
Tudtátok, hogy TAURIN van a tápikban????

U.az mint a Redbullban pl., vagy a Bomba hatóanyaga is ez...
És nem is kicsi mennyiségben.....
Totál ráparáztam....tegnap kikérdeztem a dokit és azt mondta, hogy ez fontos az idegrendszer fejlődéséhez a babáknak
Szóval előfordul, hogy a tápis/pótlós babák ezért aktívabbak napközben és a motorikus mozgásuk ezért fejlődhet néha gyorsabban....