A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Sziasztok!

Brid itt is köszi!!!

Hoztam azaz segitséggel, de hoztam nektek fotokat!!! :oops: :lol: A pocis képen még apa lába látható!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma éjjel azt álmodtam, hogy a szülőszobán vagyok és totál felkészületlenül mentem! Ki voltam tőle, mert se szőlőcukrot, se evőszközt se semmit nem vittem magmammal amit kellett volna! De az még hadján, de fájásom se volt!! Úgy hogy remélem ez csak egy rossz álom és mire jön az én időm ebből semmi se így lesz!!! :roll: :wink: :D

Piri! rendben köszönöm!!! DE agusztusig hál istennek van még idő, bár ahogy elnézem nem sok!! Hisz hamarosan töltöm azaz szerdán a 30. hetet és még a kéménnyel sehol sem tartunk!!! Ugyhogy kéoszban vagyok! Lehet ezért ez a fránya álom!!!! :( :x

Kép

Kép

Kép
nócika

Jó reggelt mindenkinek!
Hát nálunk haladás van, de nincs kész teljesen semmi.
Fürdőszoba: csempe fent, fugázás kád felett kész, kád bent, felfalazva, járólap lent félig.
Wc: csempe fent, járólap lent, fugázás nincs.
Erkély: járólap félig lent.
Ma jön délután a vizes és felteszi a csapokat és a mosdókagylót, és remélem, már este a saját kádamban fürödhetek. És már mosni is nagyon kéne :? :? :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Most takarítok egyet goyrsban, mert jönnek a vízórákat ellenőrizni!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szép jó napot mindnekinek! :D
Nócika!

Szép pocid van!
Jók a ruhák is.
Ilyen tesót eladó bodyról már hallottam. :) lehet, hogy Beni is örülne egynek. :)

Nálam volt szőlőcukor és víz is a szülőszobán, de fölöslegesen. Pontosabban talán ittam 2 korty vizet, de nem emlékszem rá igazán. :roll:
De abban igazad van, hogy az első szülésnél én is ettem és ittam ilyeneket. Akkor volt rá időm.

Zsu!

Nayon gyorsan dolgoznak nálatok az emberek. Ügyesek!
Kérünk majd képeket!

Asiye!

Úgy örülök, hogy jó kedved van és a gyerekek is meggyógyultak. :D

AZt hiszem már biztosan kijelenthetem, hogy az én kicsi fiam is átalussza az éjszakákat. Kilenc körül elalszik esténként, és reggel szinte mindig percre pontosan 8.40-kor kel fel. :D
Éjszaka pedig csak egyszer, maximum kétszer ébred enni.
Ráadásul tegnap este fél órával korábban aludt már.
Most pedig már több mint 20 perce nézi az állatokat csendben a járókában.
Már építettem Benivel alagutat és a mosógépet is elindítottam.
Vendég

Cat! Az a baj, hogy szerintem ez csak olyan tudat alatti para! Pedig felkészültnek érzem magam és lehet, hogy mégsem??? Nem tudom! DE félek, hogy annyi baj zudul ránk mostanában, hogy nem leszünk kész semmivel és csak ez lehet a baj! pedig a párom szegény nagyon teper!!!!!
Meg a szőlőcukrot meg a vízet a szülésznőm ajánlotta! DE biztos viszek be max apa hazahozza, ha még sem kéne!!! :lol: :lol: :lol: és majd ő itthon elcsemegézi!!!
Igen az a tesos feliratú roppant jó! DE sajna a tesó még kilátásba is marha messze van még!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De kaptuk és nagyon tetszik nekem!!

Kép

Kép

Kép
nócika

VOLTUNK DOKINÁL GERGŐ MÁR MEGINT ÖSSZESZEDETT VALAMI vírust amitől persze a torka már megint vörös :( katunk gyógyit reggelre kiütései is lettek de azt monja dokinéni hogy nem fertőző valami :)

nika70
Salgótarján

Ez ma nem az én napom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Elestem a lépcsőn, megütöttem a térdemet.
Szétment a papucsom.
CTG jó. Dokim szabim, egy másik nézte az uh mat. Aki azt akarja két naponta járjak be, mert a szívén ott van a minimális folyadék. De Júlai szerint sem kell kétnaponta.
Ok, ez mér elmegy. Most elromlott a kocsim.. nem indul. Elegem van nagyon. :evil: :evil: :cry: :cry:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici, vigyázz magadra!!!
nika, jobbulást Gegének :cry:
nócika: a szőlőcukor jót tesz a kórházi lét alatt is, amíg összeszeded magad! Nekem legalábbis életmentő volt!

Hoztam néhány fotót, felvidításnak:
majdnem elér a számig!
Kép

új sapi:
Kép

zsebibaba:
Kép

alszanak a fiúk:
Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Nagyon jók a képek. De hát ilyen alanyról nem lehet rossz képeket készíteni. :wink: :)

Pici!

Arra gondolj, hogy ennél már csak jobb lehet! :wink:

Nika!

Nem gondoltatok arra, hogy esetleg jobb lenne kivenni Gege mandzláját, ha állandóan begyullad? Vagy most nem a mandulája, csak a torka? (Ilyen lehet?)
Vendég

Törpiri!

Nem idegesíteni akarlak, de mi tegnap is vettünk dinnyét a Tescoban, és ez még finaomabb, mint az előző volt.
Vendég

Marci egy kis tízórai után most bealudt.
Beni pedig szenved, mert nem képes összepakolni az építőkockáit, és így nem nézheti a Snoppyt.
Már 3 napja egyáltalán nem nézett tévét. Úgy örülök neki.

Legszívesebben most is kimennék vele, de főznöm kell, és korán lefeküdni, mert ma délután visszük Marcit ortopéd orvoshoz.
Addig ki is kell aludniuk magukat.
Vendég

Nos a mai ebédfözésen túl vagyok! Most löttem be magam aztán megyek és hammolok!

Cat! minekünk is jól sikerült a dinnye vásár és mivel be is nyomtuk a több mint 10 kilot így szóltam, hogy ma dinnye nélkül ne merjen haza jönni!!!! Pedig én ezt eddig utáltam, de most???
És milyen jó is, ha a gyerek nem tévézik!!! Ez nekem is jobban tetszik mint a sogoréknál éjjel nappal a gyerekek a tévé elött ülnek!!! :twisted:

Nemlajos! Olyan édes a kis Döme!!! Nagyon jók a képek!!!

Pici! Csetlesz botlasz te lány??? Vigyázz magadra! A papucs meg a legkevesebb! Azt lehetr potolni!!! Meg 2 naponta szerintem felesleges bejárni!!!! Hüle ez a dokker!!! :roll:

Nika! Sajnálom Gegét! Remélem a pötyik is hamar meg a torok gyuszi is hamar elmulik!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

cat nem állandóan és most nem igazán a mandullája hanem a torka de nem vészes nem is kapott erős gyógyit rá :)
a dokinéni nem ajánlja mert nincs túl gyakran begyulladva talán most volt harmadszor szükség van azért a mandullára :)

A oöttyök már nagyon szépen haélványulnak :)

nika70
Salgótarján

Jelentem sikeresen hazaértem.
Az akksi rosszalkodik a kocsiban.

Miért is ne.

Találkoztam ma Gabival is, ma is nagyon csini volt.
Sajna már gyorsan eljöttem. És kicsit szét is voltam esve. Ne haragudj rám. Kérlek!!
örültem neked nagyon!!

Nócika!
Nagyon csini vagy, és szép a pocakod!!
Ma majd készítek én is.
Megértelek az álmaiddal, nekem is vannak hasonlók. És félelmek is.

Pl ma sem aludtam.. egy szemet sem. Nem tudom mi van velem.
Már nagyon a vége felé tartok.

Dalma 2300 gram körül van, nem tudok pontosat, mert az ügyeletes dokkker nem adott vissza semmi papírt.
Az UH-s kérdezte, minek küldött a dokim.
:shock: Hisz majd 36. héten kellene menni csak.
Hát no komment.
Kicsit fennforgások vannak, sok doki szabin van, és nem tudják merről hány méter.
Megint picit kevesebb a magzatvíz. De ha az én dokik heti 2 ctg t állapított meg, nem megyek kétnaponta.
Jó lenne már ha 22. lenne, akkor lesz ő és beszéljük meg a továbbiakat.

picimami

Nika!
Gegének jobbulást kívánok!!
Remélem hamar meggyógyul majd.

Asyie!
Örülök, hogy jól vagyok.
És a fiúk is elevenek.

Törpiri!
Lilike gyönyörűséges.
Milyen édesen alszik.

Cat!
Örülök, hogy Marci baba már ilyen ügyesen alszik az éjjel.
Remélem majd Dalma is hamar bele fog tanulni.
Úgy félek attól, hogy elalszom, és nem ébredek föl a
sírására :oops:

Nemlajos!
Döme nagyon dögös kispasi!!!
Olyan szép kisfiú!!!
Kis figyelmes a drága. 8)

picimami

Pici! Örülök, hogy épségben hazaértél! DE azt viszont el kell mondjam, hogy annak viszont nem örülök, hogy egyedül mentél és, hogy te vezetted le ez ta hosszú utat! Értem én, hogy a párod nem tud kivenni ennyi szabit meg minden, de akkor is kéne valaki melléd!!! Legalább egy barinő vagy akárki!!! Bár mi lehet!!! Sajna!!
A pocikép diccset köszönjük!!! Az álom meg ezzel kapcsiban ez volt az első és remélem, hogy az uccsó is mert ez nem volt valami jó!!!! :(

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok.

Mi egész nap csavarogtunk...bent voltam a melóhelyemen és sétáltunk a városban. :wink:
Lili a tegnapi egésznapos alvás után 3/4 10-től megint 1/2 7-ig aludt :wink: :wink:

Cat de idegesitesz :lol: :twisted: :twisted:

Nagyon ügyes Marcika,hogy már megfordult..Lili szerintem soha nem fog mefordulni,mert utál hason lenni :? :? :wink:

Pici vigyázz magadra...!!!!!
Nem keddenként kell menned???

Nika,sajnálom Gegét,mi úgy néz ki megggyógyultunk,ma már nem is szivtam az orrát,tegnap is csak reggel :lol: :lol:

Asiye jól vagytok???

Nemlajos,Döme annyira édes...nagyon szép kis pasi :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én azt álmodtam apa elvesz feleségül :oops: :lol: :lol:

Mondtam neki...reakció..."Nem mondod :shock: :shock: ???" :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Piri! Hajrá lagzi!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok Lányok!

Picimami, délig voltam ott kb. fél 12-kor kerültem be ctg-re, de minden okés, hétfőn megyek legközlebb.
Belinkeled nekem a babakocsit, vagy csak a nevét leirod, köszike :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nócika, csini vagy nagyon.

Nemlajos, nagyon édes Döme baba. :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

picimami

Törpiri!
Eddig úgy kellett. A héten hétfő, és csüt volt megadva..
Kicsit kavarodás, de ez van. :oops:

picimami

Sziasztok!

Apa itthon van igy nehezen tudok gép elé kerülni.
Ma voltunk a tescoban vettem magamnak apának felsőt,Márk pedig sapit kapott és egy verdás kendőt.
Jövő hétre is már el kell kezdenem összeirni a dolgokat.Végülis 10 napra megyünk azért oda sok mindent kell vinnünk.

Pici.örülök,hogy minden rendben.Azt csináld amit a dokiddal megbezséltél.
22 én jön vissza a szabiról?

Nemlajos:Döme nagyon édes :D

Nika:sajnálom,hogy beteg Gege.Jobbiulást neki.

Cat:majd ird meg mi volt a dokinál.
Nagyon öügyi Marci,hogy ilyan jól alszik :D :D

Asyiye:örülök,hogy végre meggyógyultak a gyerekek.Már ideje volt.

Gabi:te már nst-re jársz? Ilyen korán?
Vendég

Vettem dinnyét a Plus-ban...és FINOM :lol: :lol: :lol:

Most jöttünk fel..ma szinte egész nap a levegőn voltunk...olyan jó idő van :wink:

Cat mi votl a dokinál???NEm az uh-ra kellett vinned Marcit...???

De jó Nektek már jövőhéten mentek???
Mi 5-én..alig várom :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Piri! A csomi megérkezett!! Köszönöm!!! mit küldjek cserébe??? És ezek milyen nagyságu pelusok??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez komoly???? Drága kenyér!!!!! :lol: :lol: :oops: :oops: Neked egy nap mennyi kellett ezekből?? Mire számitsak ugy sacc per kb???

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Képzeljétek, nagyanyám az össze gyerekruhát, amit uncsitesóm nekem tett félre oda adta apum unokatesójának :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Iszonyú mérges vagyok rá!!!!! A legszívesebben el sem vinném hozzájuk a gyereket karácsonyra.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!
Sajnálom, hogy a pároddal összezördültetek.... de remélem, hogy most már jóan vagytok!!!!! Neked sem hiányzik most az idegeskedés!!!!!!
Azt a babakocsis címet elküldenéd nekem???? Valamleyik nap megnézném én is!!!

Nemlajos!
Annyira édesek a képek Döméről!!!!!!

Nika!
Nagyon jók a képek, olyan aranyos Gege!!!! És mekkora már!!!!!
Jobbulást neki!!!!

Afra!
De jó, holnap láthatod a picikédet uhu-n!!!!!!

Pici!
Abszolút nem vagy önző!!!! Kell ez a néhány kikapcsolódás a baba mellett, hogy nőnek érezd magadat!!!! Apa meg majd csak kibírja azt a pár órát Dalmival!!!!

Törpiri!
Lilla zabálni valóan mosolyog!!!!!

Sissi!
Utólag is nagyon boldog szülipnaot kívánok!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sissi!!
Hogy telt a szülinapozás?
Miket kaptál?

Igen, 22 én megyek hozzá, úgy beszéltük meg vele. Júlia után.
És akkor hívja őt is be, megbeszélni a császárt, és a pici vizsgálatát, mert ott kell legyen majd, hogy a szívét megnézze.

Zsu!

Tényleg nem volt szép dolog. Hisz annyira vártad.
Én szívesen elküldöm majd neked, ami nem lányos, hisz Dalmi addigra kinövi.

Poci fotót szeretnék tőled is!!!!! 8)

picimami

Afra!Úgy várom a híreket a kicsikédről.
Már jó kis formás lesz.
Remélem kapsz majd képet is :wink:

Siess majd és írj nekünk.

picimami

Kép

34+3 hetes pocak

picimami

Nócika..ez a legnagyobb méret és igazából a csaszi után raktak be ilyet,meg másnap használtam,aztán már a sima Always-t használtam.
Ugyan ne hülyéskedj,mit kérnék cserébe...semmit.Használd egészséggel!!!! :lol: :lol:

Zsuzska ez durva :cry: ,én is küldenék,de én most csupa rózsaszint vettem :oops:

Na megyek mert fürdetés,aztán meg jön az m1-en a 24,utána meg az RTL-en a Szökés :wink: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici,ez csak has...nem is igazán hiztál,nagyon csinos vagy,és nőtt amióta nem láttalak :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!!
Híztam én.. sokat is. és iszonyú vizes mindenhol a testem. De most sokat nőtt a pocak az tény.
De hisz ő is már két kg fölött van :D

Oh én is megyek 24 et nézni.
Jó éjt.
reggel vérvétel és védőnő.. majd jövök.

picimami

Lányok, annyira aranyosak vagytok!!!!!
Igazából pont azt beszéltük anyummal, hogy legalább így mi magunk tudunk shoppingolni mindent a picurnak.... és sokkal szebbek lesznek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak a gesztus zavar nagyon, hogy ezt megtette nagyanyám.... de ez van.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csak most olvasom, hogy 24 volt a tévében... Na mindegy. Ezt már lekéstem.
Szerencsére én már tuti láttam. Hiszen túl vagyunk a 7. évadon is. Már cak azt várom, hogy a nyolcadikat elkezdjék végre forgatni.

Pici!

Egyedül voltál Pesten? Ez felelőtlenség. Már nem is vezethetnél, nemhogy egyedül és ilyen hosszú úton.
Azért örülök, hogy minden rendben van. A pocid nagyon szép.

Törpiri!

Örülök, hogy sikerült venned finom dinnyét.

Nika!

A doki biztosan jobban tudja mi a jó Gegének, mint én.
CSak abból indultam ki, hogy nekem is kivették gyerekkoromban, és azóta max kétszer volt torokgyulladásom.
Vendég

Mi nem Uh-os csípőszűrésen voltunk. Nem is tudom az milyen. Mit lehet nézni UH-ggal a csípőjén?

Na mindegy. A lényeg, hogy kicsit kötöttek az izmai, amit én is éreztem már. Megmutatta, hogyan kell tornázni, és egy hónap múlva kell visszamennünk kontrollra.
Semmi komoly, erre számítottam.
Beninek is kötöttek voltak egy kicsit az izmai, de szerintem ez családi örökség. Sem Apának, sem nekem nem laza az izomzatom.
Vendég

Zsuzska!

Én is felajánlanám Neked a Marci ruháit, de még beszélnem kell húgomékkal, hogy tervezik a kistesőt. Illetve tervezik-e egyáltalán.

Egyébként nézzetek el a Tescoba! Saját márkás ruháik nagyon jó áron vannak, és jó minőségűek. Én múlt héten vettem egy csomó bodyt, és csak 385 Ft volt darabja.
Vendég

Pici: mától meg kezdődik a cool-on a 24 6. évada!!! :)
Minden este lesz, igaz, 23.00-tól, de én olyankor úgyis fent vagyok.
És már régóta tervezem, hogy megnézzem újra a 6-ot, hogy aztán az összekötő filmet és a 7-et is megnézzem.
Inkább Te is ezt nézd az egyedül vezetgetés helyett!!! :shock:

Ma jelnyelv, kánikula, felhők... drukkoljatok.

Sajna mostanában szinte csak olvasni van időm Titeket, rákattantam a varrásra, egyelőre még csak elméletben, állandóan erről olvasok :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok jó reggelt!

Picimami köszi a linket.

Sissi, igen én már most megyek hetente ctg-re az előzmények miatt a dokim igy akarja. Tegnap azt mondta, hogy júl. 10-12. lesz a csaszi időpontja. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Zsu, itt van neked a babakocsis link:
http://www.babakocsi.net/kapcsolat

hétfőtől-pénteking 8.30-tól 15 óráig be lehet menni megnézni és kipróbálni a babakocsikat (tegnap hivott a csajszi, hogy jöttek új babakocsik)

Kép
Kép
minimano74

Picike!
Nagyon szép a pocakod!!!!

Cat!
Na elég legyen csajok!!!!!
Nem azért mondtam ám ezt a ruha dolgot, hogy ti lássatok el engem velük.... csak egyszerűen felháborodtam rajta..... de nem is baj.... igaz, hogy így nekünk kell vásárolgatni egy csomó mindent, de ez nem lesz gond.
Amúgy a barátnőm is mondta már, hogy a TESCO-ban érdemes venni rucikat, ő is nagyon szereti.

Gabi!
Köszi a linket!!!! szerintem ma megnézzük. Apa itthon van ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok..Lili 1/2 7-kor evett és azóta megint alszik :wink:

Cat...minden nap megy most az m1-en a 3.évad...
Uh-on a csontok állapotát és a csipőcsont helyét nézik gondolom,de azért kézzel is megvizsgálják őket...

GAbi..jesszus,már nemsokára Mirázhatsz :lol: :lol: :lol: de jó :wink:
...

A TEscos cuccok tényleg jók,én két kis felsőt vettem ott a múltkor,de már el sem merek menni,mert mindig találok valamit :oops: :lol:

Ádi holnap megy kirándulni és csak csütörtökön jön haza...nem tudom mit csomagoljak neki..de azt hiszem rántott husos zsömit,az talán nem romlik meg a melegbe,mert csak este kapnak vacsit...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára törpiri 2009.06.09 08:11-kor.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Zsu, az nagyon jó majd kérek beszámolót milyenek a babakocsik (mi is lehet hogy ma megyünk, ha a párom haza tud szökni egy kicsit a munkából :wink: ) majd meglátjuk. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Hát a linken megnézed a kinálatnál (SMART, AXEL,....)ott vannak árak is, de én felhivtam öket és amit én kinéztem AXEL márkát a honlapon 73.000.- azt hiszem a telcsibe a nő meg azt mondta, hogy most 68.000.- ft-t hát nem mindegy. :wink: (de én ebbe nagyon beleszerettem, bár ugye rózsaszin nincs :cry: ) most a zöldre koncentrálok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Tesómék ezt nézték ki....49.900 ft...

http://www.tesz-vesz.hu/item646198830_u ... _aron.html

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!!

Piri Gabi! nagyon jó kis babakocsik ezek!

Gabi! Neked köszönöm a poci deccset!!!

Pic! Te tényleg nagyon csini kismami vagy!!! Úgy lennék én is ilyen kis vékonyka, de ez mivel alkat kérdés én tuti nem leszek ilyen!!!

Tényleg nakem ma jutott pont eszembe, hogy elvileg a 9 hónap alatt, hány labor van??? Mert ugye nekem még csak egy volt a 12. hét elött meg volt a cukros nyavaja az afp és azon kivűl semmi!! Nem kellett volna küldjenek még valahova??? Jővő hét szerdűán megint látom a kis kincsem! Már nagyon várom!!!

Cat! Mivel te is inzulinos voltál! Te mennyi időnként mentél uhura???

Kép

Kép

Kép
nócika

hja, igen, Pici, akartam, vagy dicsértem is a pocakod? :D
Nagyon szép kismama lettél! 8)

Zsu: a Tecsós cseroki cuccok az igen jók, legalábbis én imádom őket :)
Na meg a netről vásároltakat :D
Már saját eladóim vannak, akik először nekem mutatják meg az árut :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos,szopi helyrejött???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Ilyenkor anyukám nekem mindig szalámis zsemlét készített. De ilyen melegben ki kell hagyni belőle a vajat, nehogy baj legyen belőle.

Nemlajos!

Az összekötő film nem olyan izgalmas, de a hetedik évad igencsak érdekes. :wink:

Pici, Gabi!

Mindjárt babáztok Ti is! Ez olyan izgalmas.

Nócika!

Elméletileg azt mondják, hogy inzulin mellett érdems havonta menni UH-ra. Én elég sokszor voltam, de ebben volt mindenféle. Magán is elég sok...
Vendég

Törpiri!
Ezt én is néztem már, csak nagyon nehéz a váza :? :? :? :? :? :?

A melltartó szól a bugyihoz:
- Kikapcsolódásra vágyom...
- Ne mááá, tegnap is miattad toltak le!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?