Olgi, nem tudtam, hogy mérgező a mikuvirág, bár az a fehér nedv, amit ereszt gyanús volt. Majd nem engedem megenni neki
Szilvi, de ügyes ez a Samuka! Berkónak fel kell kötni a gatyóját!
Huncutkodás: az én gyerekem mindig huncut, de az evés vérkomoly, azzal nem szórakozunk. Ha eszünk, akkor eszünk (mielőtt megkérdezitek, én is

). Ha elveszem a kaját, visít. Semmi vigyorgás, csak táplálkozás.
Zene: imádja!!! mindenfélét (amit csak mutattam eddig, az tetszett neki), mondjuk ébren a ritmusos zenét szereti, aludni a smooth jazzt, komolyzenét, ilyesmit. Rengeteget énekelek neki, azt nagyon élvezi, főleg népdalokat, gyerekdalokat, musicalaket, meg kb. bármit, ami eszembe jut. István a királyt, Jézus Krisztus szupersztárt, Hairt, Kabarét, Józsefet, Operaház fantomját - ált. beteszem lejátszóba, és énekelek vele. Ritmusos mozgást nem vettem észre, csak úgy kapál, de azt nagyon. Viszont imád velem énekelni! Néha meg is kell állnom, akár soronként, mert ő is mondani akarja (hőőő, áááá, úóóó). Nem kicsit vicces pláne, ha közben mosogatok is vagy vmi. Inkább élőzene párti amúgy, szóval énbeklés, il. én szoktam zongorázni, meg gitározni is (mondjuk az utóbbi nagyon alapszinten). Az a vicces, hogy ilyenkor abszolút nem röhög, hanem néz nagy komoly levesestányér méretű szemekkel, mint a nagyanyám a Zeneakadémián. De élvezi, gondolom, mert leköti, nem visít, stb. És ilyenkor a játék sem kell.
Fürdés: én mégnem mertem nagy kádban fürdetni, de lehet, hogy ebben a melegben kipróbálom, hogy együtt fürödjük vmikor a hétvégén

Bár újabban nem csípi a fürdést a kis halacska, pedig régebben szerette...