Sziasztok!
Mi is itt, de inkább kinn.
Levin kitört a tavaszi "láz", totál be van zsongva. Szerencsére a láz elmúlt, még köhög és iszonyú mennyiséget szívunk le az orrából, de ennek örülök, mert amíg betegebb volt, nem jött szinte semmi.
Nekem megint fáj a torkom, a változatosság kedvéért most a másik oldalon....
Kert jól halad, ma belehúztam, apa meg tegnap, így már csak a mulcs, egy tuja ültetés és 2-3 hét múlva a balkonládák vannak. Kb. 2 tonna szemetet égettünk el tegnap végre.
Így mára jutott nekem a kocsimosás, vásárlás és az egész udvar összetakarítása. Úgyhogy most pihegek, mert egy kicsit sok volt.
A fiúk elmentek lovakat etetni, addig ledőlök, aztán még van pár apróság, de nagyjából készen vagyunk, nem egy szemétdombbal megyünk neki az ünnepeknek! Juhé!!!
Volt tegnap a füriszobás, talán 3-5 hét múlva belevágunk.
Nem tudtok esetleg olcsó kád lelőhelyet sos-ben? Mert a szabványméret 150-től kezdődik, az hozzánk nem fér be, csak a 130-as (de nem ülőkád) ebből a nagyáruházak nem tartanak, a bauhaus tudna rendelni, 40ért, hihi. Mondtam, hogy akkor a feleáron kapható 170est vágom inkább félbe.
Egyet találtam ugyan Érden, de az meg gyanúsan olcsó, 8e. Szóval ha ismertek esetleg füriszobást, burkolót, vagy bárkit, aki tud olcsón kádakat, akkor segítsetek!!!köcccc
Barbi, örülök, hogy megérkeztetek rendben!
Julcsi, Nektek is üdv otthon. Remélem Eni pár nap alatt belerázódik a kistesós dologba, az apásság meg természetes. De ettől függetlenül tartok tőle, hogy pl. engem meg fog viselni a dolog.
Mecsi, sajnálom, hogy ennyire pocsékul vagy! Azért szuper lenne, ha már elmúlna lassan! Drukk!!!És köszi a mailt.
Zsófi, mesélj, mizu? Helyrerázódtál?
Dia, sajnálom a homokot. Azt hiszem Taksonyban, vagy Harasztiban van egy nagy bánya, mi onnan hoztuk, bár nálunk is dupla annyit adtak, csak szórták a kisteherautóra, azt hiszem olyan 3000 volt. Ha többen összeálltok, talán még onnan is megérné hozatni. Mármint, ha ezt visszamondtátok végül.
Kitti, javulgassatok!
Tényleg, jó kérdés: kinek mik jönnek szóba névügyileg kismamik? Niki, Neked akartam írni, hogy a Lőrinc nálunk is nagykedvenc. Mármint főleg nálam.

Apa itt is a nagy vétós, semmi sem tetszik, de nincs egy ötlete sem. Szóval nekem lesz egy névtelen második fiam sztem.