Na itten vagyok,köszi hogy hiányoltatok!
Csak picit magam alatt voltam...Apa ugye szombaton is dolgozott és úgy volt h vasárnap pecázni megy...így pénteken kicsit kiakadtam...5 hete ez lett volna az első nap h veünk van egész nap!!!De tudtam h menni akar majd,kell neki is a kikapcsolódás,csak nem gondoltam h most rögtön...Szombaton nagy idegességemben takarítás,mosás és társai,majd apa elé mentünk,csak délig dolgozott,fél1re mentünk a vonat elé és együtt sétáltunk hazáig!Aztán este kiderült h egyikünknél sincs pénz...így apának elment akedve a pecától meg lusta is volt így itthon maradt ma!
Anyósom is beállított tegnap este,csak fürcsi után ment el.
Ma főztem,rántott csirkemell volt krumplipürével.Tök rég ettem már!Holnap fasírt lesz és főzelék!
Már be van táblázva a szeptember...Szept 1-2 éjszakai vágányzár apának,aztán 8tól vagy 3 nap készenlét..aztán 12én Szolnok gulyásfesztivál,aztán 18tól megint vágányzár 3 napig,21től lemegyünk Karcagra,majd 25től megint vágányzár 3 nap....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNa szóval kivagyok...
Tejem picit helyreállt,bevettema leszarom tablettát...azóta több a tej

Iza viszont kel éjjel 2-3 körül szopizni...és vagy 200mlt bever....ma is több mint 200 hajnali 3kor,aztán 8 kor 170,11kor 70 és most 4kor 120.

Mindez pótlás nélkül!!!Tegnap is csak az utolsó 2 kajánál pótoltam!Ma úgy néz ki csak este kell ha kell
Én is adtam a hét elején pár kanál barackot Izusnak,semmi fintor,ette mint kacsa a nokedlit,de többet azóta sem kapott,mondom megvárom a dokit,nem kavarok be!Egyelőre fogalmam nincs hogy hogy kéne...kiváltani a kaját vmivel?Vagy csak kaja után adni vmit?stb..túl sok a kérdés bennem ezzel kapcsolatban....
Petra!!esetleg nem tennél fel vmi irományt erről????

Annyit tudok h lassan fokozatosan....
Anikó!Mennyi lesz akkor a kajapénz?Hányan leszünk?össze tudtad számolni?
Képek szupik!!!Bogi és apa láb haláli!!!!
Itt vannak nagyobban felújításról a képek!
http://felujitas09.annus.fotoalbum.hu/
Edua!
Nem tom mért nem sikerül....hogy próbálkozol????Amúgy mint már említettem szuperül csinálod a fejést!!!De ha nagyon nagy a nyomás rajtad akkor szerintem adj neki mást is,kis tápi vagy ilyesmi.Csak annyiszor fejj ami még belefér és nem terhel le teljesen!4 hónapja fejsz

Nem semmi!!!!
Tinu!
A te szavaiddal élve,na nehogy már te is parázz!
Dóri !
továbbra is jobbulást!
Anita!
Majd mesélj!!!És hozz képeket!!!!
Na ez jutott így hirtelen eszembe az olvasottak után...
Iza meg nagyon ügyi!!!Ha kézben van szinte ülésbe húzza fel magát, a hátra fordulással is próbálkozik...na meg menne egyem is meg!Küzd nagyon,próbál kúszni,felnyomja a seggét is,annyira cuki!!!
Na dugulok,sok lezsek így egyszerre