Sziasztok!
Bond:
Azt mondta az orvos a korhazban, hogy amig szoptatok addig az izmok a huvelyben szorosabbak es ha mar nem fogok szoptatni akkor azok valamelyest elernyednek.

Hogy ez igy van e, en nem tudom es azt sem, hogy mennyire fognak elernyedni, ezert vagyok nagy gondolkodasban, nehogy aztan meg tul nagyra szabjanak.
Radler,tej, tepertospogi

Nekem tetszik, en siman bevallalnam. Mindegyiket szeretem.
En mar jartam Egerszalokon, csak az a baj, hogy nem a furdoben hanem meg buzgo ministranskent, lelkigyakorlatos taborban meg gyerekkoromban.
Hendegabi:
Remeljuk Vicanak hamar kibujnak a fogacskai es nem fog Neki fajni.
Nocinak jobbulast vegre. Szurkolok, hogy meggyogyuljon mar es mehessen oviba.
Te almaslepenyt is ehetsz fogyokura alatt?
Milyen fogyokura az ilyen? En is akaroooook! En tegnaptol a 90 napos dietaba kezdtem, majd meglatjuk mennyit sikerul lefaragni vele.
Ja es szepek az uj tuzhelygombok, de azert a lanykaid szebbek azon a kepen.
Ancsurti:
Koszi az avokados "receptet". Mi is ki fogjuk probalni. Bocs ha hulyet kerdezek, de lehet azt nyersen is meg fozve is adni?
Hangi mozgasfejlodese

Nagyon ugyes kiscsaj.
Szonibaba:
Nagyon jo a versike amit koltottel. Sokat agyaltam a megfejtesen, de sajna semmi otletem egyenlore.
Jol ertelmezted a lenyeget.

Az orvos csak annyit mondott mikor megvizsgalt, hogy O is szuknek erez. (2 ujjnal mar sziszegtem)
Breki:
En is azt neztem, hogy olyan mintha a hatter csak mogetek lenne szerkeztve. Ettol fuggetlenul is nagyon szepek vagytok.
Katy:
Petra fulbevalo csere- nagyon ugyes.
Lotti is szokta dorzsolni a szemet es Neki is szoktak latszodni az erecskek de csak ha mar nagyon almos.
Boo:
Jo Neked, hogy helyre allt a gyari allapot, sajna nalam nem es tenyleg ujra kell vagni ha tagitani szeretnek. Azt hiszem a korhaz elott meg osszebujok apaval es megfigyelem, hogy mennyire gaz a helyzet odalent. Sajna mi a szules ota ez miatt nem nagyon voltunk egyutt. Meg azert sem, mert olyankor verzek a huvelyfalon levo "foltok" miatt. Igy nem is igazan mertunk egyutt lenni. Ciki de ez van.
Zsiri leamortizalasa.
Szolis no

nem semmi, milyen emberek vannak, meg jo hogy vette a lapot.
Az Alkonyat-ot en is lattam mind a 2 reszet de az elso szerintem sokkal jobb. Mi lattuk az Avatart a moziban mikor otthon voltunk, nagyon tetszett. Mi a Lurdy Hazban neztuk es volt hely meg a film kezdete utan is. Ugyanis 15 perccel a kezdes utan ertunk oda a nagy forgalomnak koszonhetoen.
Norkili:
Udv ujra itt, mostmar ne tunj el es adj neha jelet magatokrol.
Kislanykad nagyon szep.
Sorstarsak vagyunk...

Te nem csinalsz valamit ez ugyben?