A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bond

Énaztánemtudomilyenkormivan.. :roll: :lol: :lol: indigóra váltok ezennel téma lezárva. :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

mégsem mert nem tetszik.

Szonibaba

Még otthon? :lol: Bodzi alszik? :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Jaja. Bealudt a hasamon, miközben telefonoztam.

Bond!
Majd megmondom neki.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Katy: nagyon ügyik vagytok! :D Én még azóta se mertem próbálkozni... :roll: :( Letöltöttem én a Gyerekdalok dvd- t, Katának is /és nekem is/ nagyon tetszik! :D Az nem jutott eszembe, hogy közben ki is cserélhettem volna a fülbevalóját :roll: :)

Szonibaba: chewbacca? :) Ne hagyj minket békén :D

Kép
agi125r

Szonibaba: tipp törölve, nem olvastam a verset.... :oops: :D

Kép
agi125r

Boo!
Közben rájöttem, hogy én Katához jártam (és épp tegnap töröltem ki a számát). De legalább tudom, hogy a tied hol van. Sokat járok arra. Megcsináltassam helyetted a körmeimet? :-)

Akkó csak találgassatok!

A versemet meg sem dícsértétek :-(

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba: szép vers! :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok!

Nagyjából átfutottam a terméseteket :oops: .

Breki: tényleg mesebelei hely, ahol éltek, szépek vagytok Minóval :P: !

Ancsurti: szuper, hogy ilyen napjaitok vannak :lol:!!

Bucus: Nekem volt gátmetszésem, de hála isten nem volt gondom.

Hendegabi: helyesek a gyerkőcök :P: . Gyerekek remélem már jobban vannak!!!

Nyuszi: Lili nagyon édi :P: !

Norkili: Lisa is egy tündér :P:

Rólunk: szemészeten minden rendben volt, kontroll másfél évesen. Képzeljétek Domi, villámsebességgel kúszik, egésznap rohangálok utána, ezért nagyon nincs is időm jönni.
Minden kell neki amit nem szabad, terítő, szőnyeg, papucs, cipő, virág, fiókok és még sorolhatnám. De olyan édi, és fáradhatatlan :lol: .
marietta1982

Marietta

KÉpet hozol, ahogy kúszik?Tom nehéz lesz megörökíteni :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Marietta!
Ismerős. Bodzi is megy mint a tank, tör előre rendületlenül. Legkedvesebb játéka a Marci bilije, ezért nagyon résen kell lenni, hogy mindig ki legyen ürítve a tartalom.

Na elhúztunk a szakadó hóviharban a kozmihoz Bodzi kencéjéért.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba: Bodzi :lol: :lol: :lol: . Fogalmam sincs,hogy miért a "nem szabad" dolgokat akarják :shock: :roll:. Van egy csomó játék a földön , de az nem kell neki, bezzeg az asztalterítő vagy a szőnyeg
:lol: :lol: !
Jó majd megpróbálom fotózni :wink:
marietta1982

Sziasztok.

Megjártuk a dokit.
Vicára azt mondta, hogy nagyon duzzadtak a foginak, biztosra veszi, hogy attól van a hőemelkedés, meg a többi apróság.... aztz mondta, ne lepődjek meg, ha egyszerre, vagy közvetlen egymás után jön neki több is :shock:

Nócimnak csak igazolást akartam kérni, hogy vihessem oviba :oops:
Megvizsgálta azért őt is, és hétfőre visszarendelte, mert még mindig hall valami icipici zörejt. Igazából azt mondta, hogy ez már szinte semmi, de nem, akarja, hogy hamar visszaessen, inkább várjunk még pár napot.

Szoni: eddig még nem volt találat?
Még egy ötlet: kardszárnyú delfin :roll: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Sillia, merre jársz?

Gabi1:te már biztos Nóra után futsz :roll:

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Lassan visszajövök a köztudatba, de ezt most gyorsban muszáj veletek megosztanom :wink: !

Jelentem, a kisfiam tud ülni, egyedül, hátból tartva magát 8) :D :D :D !

Így kezdi...
Kép

Pár szóval felvezeti a produkciót :lol: :
Kép

Kiegyenesedik 8) (bár nem teljesen adja vissza a kép :? ) :
Kép

Integet a rajongóinak (anya közben tapsikol és juhuuu-juhuuu-zik :lol: ) :lol: Kép

Végül körülnéz, hogy mindenki látta-e milyen ügyes, és ünnepelteti magát :lol: :
Kép

(Tudod, tudom, a haja nagyon gáz, elfeküdte :roll: :lol: . Le kéne már nagyon vágni, de apa beteg, 37,2-vel halálán van, egyedül meg nem tudom megcsinálni :? . Ha apa túléli a meghülést, rendbe szedjük a gyereket ígérem :oops: :lol: .)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

Esélyem sincs vissza olvasni. Mindig elhatározom, hogy ha nem is írok mindennap legalább elolvasom mit írtok, de egyszerűen nem megy. Nórától nem tudok ide ülni, mert ha fent is van, egy percenként kell ugrálnom hozzá, mert tuti olyat csinál amit nem szabad. Ha meg most elkezdem azt a 10 oldalt amit termeltetek visszaolvasni akkor megint nem tudok írni. Szóval inkább írok, és megint megígérem hogy mindennap olvasok. Hátha.....
Most épp alszik, egy röpke fél órát, utána indulnom kell a nagyokért a suliba.

Réka itthon van, ugyan is amultkor amikor karácsony előtt arcüreggyulladása volt akkor a fülész nem adott neki antibiotikumot, ennek örömére nem múlt el neki a gyulladás csak csillapodott mi meg azt hittük hogy meggyógyult közben meg ráhúzódott a fülére, most középfül gyulladása van (a 6 év alatt egyszer sem volt neki ilyen) fáj a füle, és persze az arcüreggyulladás is kiújult. Úgy hogy most 1 hét antibiotikum (ő aki a 6 év alatt alig volt beteg, és jó ha 2 x szedett antibiotikumot) most már másodjára kapja. Azt mondta a doki hogy 1 hétig kell szednie ettől majd elmúlik a fülgyulladás, aztán kontroll, és valószínű plusz 1 hét lesz az alapbetegség ami az arcüreggyulladásra kell. Ugyan is először mindig a szövődmény múlik el, és csak azután az alapbetegség.

Hurrá:( Mennyivel egyszerűbb lett volna ha akkor adnak neki gyógyszert a fülészeten.

Nagyok jól vannak.
Nóra után meg állandóan menni kell, mert most már mászik is a drágám, kúszás egyáltalán nincs. ÉS fel áll mindenhol. Pakolgat is. Imádja a kábeleket rágni. Úgy hogy egy perc nyugi nincs. kellett ez nekem? Hát persze, olyan édes, imádom őt. Na meg persze a nagyokat is.

Szemem el kezdett ugye javulni, de aztán abba is maradt. Úgy hogy elmegyek a szemész ismerőshöz.
Na hát dióhéjban ennyi.

Ja azt elfelejtettem hogy Nórára tegnap egy percig nem figyeltem illetve elfordultam, és már a virágoknál is volt, és az egyik virágról amit kaptam letépett egy levelet, amiről nem tudtam hogy mérgező, ő meg persze megrágta. Virág anyunál landolt, szerencsére rögtön észrevettem, és kivettem a szájából, semmi baj nem lett belőle. De azért megijedtem, és figyelgettem őt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kép most így alszik Kép Kép bemászott az asztal alá Kép Kép

Kép

gabi1

Kép evés után Kép Kép grimaszoil Kép kis majom Kép Kép

Kép

gabi1

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Marietta: De jó, hogy minden rendben! :lol:
Kúszás: mintha Katáról írtál volna- neki is az kell, ami tilos :roll: :D A múltkor vettem sarokvédőt, hát az egyiket már le is szerelte :shock: Ennyit a gyerekbiztonsági eszközökről :lol:

Hgabi: örülök, hogy javulgatnak a lányok :D Egyszer nem figyelsz oda, és Vica komplett fogsorral mosolyog rád :D Nöci akkor még nem mehet oviba? :(

Dodi: nagyon ügyesen ül a pici fiad! :lol: Majd betojtam a képeken és a kommenteken! :lol: :lol: A haja meg szerintem tök jó! Kópés! :D

Gabi1: sejtettük, hogy Nóra már lassan a maratoni futásra készül :D Nagyon ügyes és ahogy nézem, nagy huncut! :lol:
A kábel nálunk is nagy sláger, nem győzöm őket dugdosni :roll:
Virág: :evil: Én már szervezem a diffenbachia elajándékozását /a múltkor a teki nem bírta, nem kockáztatom meg, hogy Kata is megrágja/
Kár, hogy szegény Réka így járt a fülével. Jó sokáig fog tartani, mire meggyógyul :(

Mi ma kimentünk sétálni a hóesésbe, és amikor szép nagy pelyhekben hullott a hó, akkor kivettem a babakocsiból Katát, és egyfolytában vigyorgott meg berregett a hónak! :lol: Nagyon tetszett neki :lol: :lol:

Kép
agi125r

Gabi!

Húúúúú, Nóri nagyon ügyes :shock: :D :D :D .
Már én is látom a "vesztem", mert Botond egyre többet "kutyázik", és mindig onnan tudom, hogy felkelt, hogy kiabálva jelzi, hogy keresztbe elakadt a kiságyban négykézláb :lol: . Ja, és csak hátrafelé kúszik :shock: :lol: . Aztán meg persze nem tetszik neki, ha elakad a lába a járókában, vagy ha minden erőfeszítése ellenére nem közelebb jut az előtte lévő kiszemelt tárgyhoz, hanem távolodik tőle :lol: . egy párszor már elmagyaráztam neki Bond-stílusban, hogy 'na igen, erre készülj fel, az élet már csak ilyen kegyetlen', de egyelőre nagyon lelkes :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi Nóra is így volt hogy hátra felé haladt, de elég hamar rájött hogy előre is lehet.

Ez volt az a virág, a legutolsó

https://www.babanet.hu/publ/viragok.htm

Kép

gabi1

De jó, hogy jöttél, Gabi!
Épp az imént hiányoltalak.

Réka betegsége: :x szegény, biztos nagyon fájhatott is neki. Hallása rendben van? Mert Nócié 1-1 arcüreg v. középfülgyulladás során rendszeresen elmegy.

Képek igen jók, jól elkaptad a pillanatokat. A grimaszolós és a tesót lebirkózós a kedvencem! :D

Kép
Kép]
hendegabi

Szonibaba

Sarki róka szárnyakkal? :roll:
Vendég

Gabi1: apával minden ok?
Kronon: anyámnak tele van az egyik szoba ilyenekkel. Nem is tudtam, hogy mérgező, jó lesz vigyázni!!!!!!

Dodi: Vicus is "rákban fókázik" :lol: de mostanában nem igazán szeret hason. Jobban ő is üldögélne, mint a nagyok.
Mi a bajod a fiad sérójával? Tök vagány így! És nagy kópé, ahogy lesi, mit reagáltok!!! :D

Agi: talán kedden mehet oviba legkorábban. Most azt számolgattam, ha kedden megy, és legalább 1 hetet kibír (most 1 hét 3 nap volt, amit kibírt, mielőtt újra beteg lett), akkor pont tudunk menni farsangolni!!! :)
Az én lányom egyszerűbb állatka szeretne lenni....

Kép
Kép]
hendegabi

Norkili

Üdv újra köztünk. Örülök, hogy visszajöttél. Mostmár ne menj sehová.
Anyós ülésbe ülés :lol: :lol: :lol: .
Lisa nagyon szép még mindig.

Boo

Loislanere gondoltál?

Gabi 1

Hihetetlen mennyire ügyes Nóri, mennyi mindent tud:shock: :P :P . Tesós kép szuper :P .

Dodi

Nekem nagyon tetszik Botond sérója, ő is ügyes már.

Odett tegnap óta mondja, hogy mamamama, nemnemnemnem :shock: :P , és már ő is tud tapsikolni,annyira még nem ügyesen, de próbálkozik :P .
Van egy olyan sejtésem, hogy Odett hamarabb fog beszélni, mint
járni :roll: .Be nem áll a szája :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Kép
Kép
orsi777

Aranyos videó az apukák "problémamegoldásáról"

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/a ... VMM4Q8ggos

Kép
Kép]
hendegabi

Ezek meg az én csöndes kis lánykáim! (hanggal nézzétek)

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/k ... 615?play=1

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Bond:
Azt mondta az orvos a korhazban, hogy amig szoptatok addig az izmok a huvelyben szorosabbak es ha mar nem fogok szoptatni akkor azok valamelyest elernyednek. :? :?: :? Hogy ez igy van e, en nem tudom es azt sem, hogy mennyire fognak elernyedni, ezert vagyok nagy gondolkodasban, nehogy aztan meg tul nagyra szabjanak. :oops: :oops: :oops:
Radler,tej, tepertospogi :lol: Nekem tetszik, en siman bevallalnam. Mindegyiket szeretem.
En mar jartam Egerszalokon, csak az a baj, hogy nem a furdoben hanem meg buzgo ministranskent, lelkigyakorlatos taborban meg gyerekkoromban. :roll:

Hendegabi:
Remeljuk Vicanak hamar kibujnak a fogacskai es nem fog Neki fajni.
Nocinak jobbulast vegre. Szurkolok, hogy meggyogyuljon mar es mehessen oviba.
Te almaslepenyt is ehetsz fogyokura alatt? :shock: :roll: :D
Milyen fogyokura az ilyen? En is akaroooook! En tegnaptol a 90 napos dietaba kezdtem, majd meglatjuk mennyit sikerul lefaragni vele.
Ja es szepek az uj tuzhelygombok, de azert a lanykaid szebbek azon a kepen. :D :D :D

Ancsurti:
Koszi az avokados "receptet". Mi is ki fogjuk probalni. Bocs ha hulyet kerdezek, de lehet azt nyersen is meg fozve is adni?
Hangi mozgasfejlodese :shock: :roll: :lol: Nagyon ugyes kiscsaj.

Szonibaba:
Nagyon jo a versike amit koltottel. Sokat agyaltam a megfejtesen, de sajna semmi otletem egyenlore. :(
Jol ertelmezted a lenyeget. :oops: Az orvos csak annyit mondott mikor megvizsgalt, hogy O is szuknek erez. (2 ujjnal mar sziszegtem) :oops: :oops: :oops:

Breki:
En is azt neztem, hogy olyan mintha a hatter csak mogetek lenne szerkeztve. Ettol fuggetlenul is nagyon szepek vagytok.

Katy:
Petra fulbevalo csere- nagyon ugyes. :D
Lotti is szokta dorzsolni a szemet es Neki is szoktak latszodni az erecskek de csak ha mar nagyon almos.

Boo:
Jo Neked, hogy helyre allt a gyari allapot, sajna nalam nem es tenyleg ujra kell vagni ha tagitani szeretnek. Azt hiszem a korhaz elott meg osszebujok apaval es megfigyelem, hogy mennyire gaz a helyzet odalent. Sajna mi a szules ota ez miatt nem nagyon voltunk egyutt. Meg azert sem, mert olyankor verzek a huvelyfalon levo "foltok" miatt. Igy nem is igazan mertunk egyutt lenni. Ciki de ez van. :oops: :oops: :oops:
Zsiri leamortizalasa. :shock: :lol: :lol: :lol:
Szolis no :lol: :lol: :lol: nem semmi, milyen emberek vannak, meg jo hogy vette a lapot. :lol: :lol: :lol:
Az Alkonyat-ot en is lattam mind a 2 reszet de az elso szerintem sokkal jobb. Mi lattuk az Avatart a moziban mikor otthon voltunk, nagyon tetszett. Mi a Lurdy Hazban neztuk es volt hely meg a film kezdete utan is. Ugyanis 15 perccel a kezdes utan ertunk oda a nagy forgalomnak koszonhetoen. :roll:

Norkili:
Udv ujra itt, mostmar ne tunj el es adj neha jelet magatokrol.
Kislanykad nagyon szep.
Sorstarsak vagyunk... :( :( :( Te nem csinalsz valamit ez ugyben?

Kép
Kép
bucus80

Éééééééésss most boo szépen elmegy és megnézi jól az Avatart és utána a feje :o :o :o :D :D :D :D :D :D :D .
:wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Dodi!
Boti nagyon ügyi
Haja miatt no para, neki legalább van minek összekócolódnia :-)

Sillia!
Egész jó, eddig te vagy a legközelebb

Orsi!
"Odett hamarabb fog beszélni, mint
járni"
Végülis nőből van v. mi?!

Bucus!
Nem akarok nagyon lovagolni a témán, de nem értem. Mondjuk nekem soha nem volt metszésem, de az nem úgy van, hogy a varrásnál csak a bemenetet varrják össze? Arra akarokkilukadni, hogy a luk szűk v. az egész belső rész?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Hgabi jó hogy ezt mondod, mert apával egy kicsit megijedtünk hogy mi lett a hallásával, ugyan is mindent 10x kell elmondani mire egyszer megérti vagy meghallja. Apával minden ok, szerencsére sem ő sem én nem vagyok olyan hogy sokáig haragszunk, ő lemondta amit kitalált, elmentünk vásárolni, és másnap jött a kolléga.

Kép

gabi1

Sziasztok,

Lisa neveben koszonom a dicsereteket :)

HGabi! En is parazok am a vezetestol, es pont ugy gondoltam mint Te, hogy nem leszek kepes megtanulni, de a kenyszer nagy ur ;) Meg elegge batortalan vagyok, de remelem idovel majd alakul a dolog. Inkabb a vizsga gondolatatol ver ki a viz… Az irasbelit is minden nyelven meg lehet csinalni, csak magyarul nem. Bar attol tartok kevesbe, inkabb a gyakorlati resze lesz izgalmas :lol:
Vica fogacskai :shock: nem semmi, egyszerre tobb is?

Bond, miert ne lehetne ujra regisztralni a korabbi nick-kel? Ezt most nem nagyon ertem… :oops: :roll: Gondolom csak akkor nem lehet, ha menetkozben valaki “lecsapott” ugyanarra a nevre, nem?
Kadba kakilas :lol: Nekem egyszer furdes utan csinalta a gyerek, mikor mar torolgettem… persze bele is nyultam :roll: :lol:

Marietta, de jo, hogy Domi mar igy kuszik! Van neki valami elkeritett resz a hazban? Mi vettunk egy bazi nagy “keritest” meg puzzle formaju szivacsokat, es kialakitottunk neki egy sarkot, ahol majd maszkalhat. Mondjuk meg nincs teljesen kesz, de Lisa amugy sem kuszik, vagy maszik meg olyan formaban ahogy kene, inkabb gurulva kozlekedik meg mindig.

Gabi1, Nora nagyon-nagyon gyorsan fejlodik, hihetetlen! :lol:

Orsi, nagyon cuki lehet Odett, ahogy dumcsizik :lol: Nalunk basszus lehet, hogy az angol fog elobb menni neki, mert kb. ugyanannyit hallja mindkettot. Egyenlore a baba, thatha, apa a meno… anya az sehol :roll: :)

Bucus, errol a szoptatas-izom osszefuggesrol meg nem hallottam. Nekem iszonyat szulesem volt, mar reg csaszarozniuk kellett volna, de hagytak szenvedni, vegulis kipreseltem a gyereket, de repedtem ossze-vissza es vagtak is. Ami azt a bizonyos dolgot illeti, inkabb priviben irom meg :oops: :lol:

Kép
norkili

Norkili!
Lisa nagyon szép kislány! :wink: Sokat nőtt, mióta nem láttuk!

Dodi!
Megzabálom Botondot! Petrusom már alszik, de holnap megmutatom neki! :lol:

Gabi!
Nóra hihetetlen ügyes! Petra még csak kúszik, de ma én is a dohányzóasztal alsó polcánál találtam, be ugyan nem mászott, mint Nóra, de előszeretettel pakolászott. :D

Petrának is kevés hiányzik a mászáshoz, sokat van négykézláb, a kezét már teszi előre, de a lábaival még vacilál. Néha van páros lábbal ugrás, de úgy általában pofára esik. Olyan édes! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marietta!
Jó, hogy most ilyen sokáig nem kell mennetek! :D

Ági!
Próbáld ki a fülbevaló cserét így, hátha összejön. Fájni nem fájhat Katának sem, szerintem inkább megijedt a múltkor, hogy látta, hogy jól rákészültök. Ha mással van elfoglalva, akkor egy óvatlan pillanatban ki tudod venni a régit, aztán be az újat, utána meg már csak be kell kapcsolni. Aztán jöhet a másik füle. :D

Végre aludtam egyben 5 órát!! Petra éjféltől 5-ig nem kért enni! :D

H.Gabi!
A homeós kúpot nem próbáltad fogzásra? Viburcol asszem a neve.
Az első videót már láttam, szerintem Orsi tette fel egyszer! :lol: :lol:
A másodikat viszont nem játssza le nekem. :( Azt írja, hogy hiba a videó letöltésekor. :roll:

Sillia? :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

Sillia!
Az az egy mondatos hsz-ed elkerülte a figyelmem. :oops: :oops: :oops: :oops: De ettől eltekintve mostanában nem nagyon írsz. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

katy Nóránál meg fordítva volt, a lábait tudta rakosgatni de a kezeit nem. Most meg 1-2 napja nagyon gyorsan beindult. Mondtam is apának hogy meg kell vennünk a lépcsőhöz a korlátot lentre is meg fentre is, mert most már jön utánam.

Ja és feladtam a jelentkezést a védőnői szakra. Lehet izgulni hogy elég lesz a pontom.

Kép

gabi1

Gabi1

Örülök, hogy minden jóra fordult, és jól sikerült a napotok.

Katy

Jól emlékszel, én tettem fel ezt a videót :roll: .

Szonibaba

A róka stimmel? Vagy lehet még esetleg farkas? Szoni képzeletbeli lénye, vagy mesehős?

Kép
Kép
orsi777

Gabi1

Megy a drukkkkkkkkkkkk.

H. Gabi

Értetek még kell izgulni?

Kép
Kép
orsi777

Orsi!
A szárnyas stimmel, a róka már közelebb van mint az eddigi tippek (emlős is, ragadoz is és bundás is).
Igeeen, Szonji kitalációja, egyik nap amikor búvárovi volt az oviban, akkor találta ki.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Gabi!
Szorítok. Mikor derül ki? Hogy fogod bírni? Gondolom levelező, vagy?
Én anno szülésznőnek akartam menni, de anyós lebeszélt róla, így lett belőle közgáz, majd HR. Brrr, de úútálom

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szoni: jegesmedve (de hogy kerülnek rá a szárnyak??? :shock: )

Gabi1: biza, attól lehet a halláscsökkenés, de ez az antibigyó hatására rendbe jön. (Nálunk mondjuk nem mindig így volt, de az orrmandula miatt, amit aztán ki kellett vetetni).
Megy a drukk a felvételihez. :D

Orsi: hát, igen is, meg nem is. Pillanatnyilag stagnálóban van a helyzet, de tekinthetjük megoldottnak is. Csak én attól félek, hogy még nincs igazán vége ennek. Van még 2 év, amíg bármi lehet....
De köszi, hogy gondoltok ránk. :)

Katy: nem tudom, miért nem nyitja meg. Próbáld úgy, hogy a videán (ahol az első is fenn van), megkeresel engem, mint felhasználót, és ott a lányokról készült videót elindítod.

Dodi: apuka leküzdötte az óóóóóóóóóóóóriási lázat???? :roll:

Kép
Kép]
hendegabi

Gabi drukkolok!

Szonibaba, miert hagytad, hogy anyosod lebeszeljen arrol amit szerettel volna?

En is egeszsegugyi vonalon szeretnek majd itt tanulni valamit, de majd csak 2 ev mulva kb, amikor mar nagyobb lesz a kislany.

Kép
norkili

Katy koszi, Petra is nagyon szep kislany!
Es milyen ugyes, hogy mar mindjart maszik O is! Nem tudom Lisa mikor szanja mar majd ra magat!

Na fel is ebredt...

Kép
norkili

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szonibaba

Szárnyas fóka!!! ?? :D :D :D
Vendég

Mindenkinek köszönöm a hiányolást, itt vagyok, olvasok.
Ígérem majd írok is :oops:
Vendég

Sziasztok!

A kép tényleg eredeti, semmi sincs odavetítve. Vác főterén készült nagyon jó fényviszonyokkal. Minó óta nem igazán van időm képeket buherálni (hátteret varázsolni amúgy sem tudok, max egyszínűsítem a kupit). De készül annyi kép, hogy van köztük jó néhány olyan, ami tálalható bármilyen trükk nélkül is!

Gabi, Dodi!

Gyerkőcök nagyon ügyesek!

Gabi!
Neked a sulihoz megy a drukk! Ármin ugyanúgy alszik, mint Nóri (pont mint én, amikor pocis voltam).

Nyuszi!

Lili csudaszép és cuki a fotón...Árminnak nem is merem megmutatni, még a végén átmászik a monitoron Lilihez :)

Teaajánló: Rooibos magic aloe (kimérve teaházakban kapható...lehet, hogy máshol is??), életemben nem ittam még ennél finomabbat. A másik favorit a St Jamess Flower China sencha.

Kerítésünk nekünk is van...most már használatba is vettük!

Boo! Majd később ha lesz időm teszek fel Neked pár jégcsapos meg madaras fotót, van köztük nagyon jó is (bár a madarakat hálón keresztül fotózta Párom, így nem annyira élesek, de szépek)

1-2 fotó és videó (Dodi helyett hintás is):wink:

http://www.youtube.com/watch?v=CSntrqwK4i8

http://www.youtube.com/watch?v=PCSMya :wink:

Kép "elkerítve"

Kép Hóbohóccal 1

Kép Hóbohóccal 2

Kép Cumivarázsló

Tickerplayground.com
breki76

Szep jo reggelt mindenkinek!

Marietta:
Orulok,hogy minden rendben Domi szemevel. Villam sebesseggel kuszik :shock: :lol: :lol: Gratula hozza. Tipikus kisgyerek O is, mindig az kell ami nem szabad. Lotti meg nem maszik de O nagyon ugyesen tud tolatni es hason forogni. :lol: :lol: :lol: Igy O is eleri amit nem kellenne.
Kepet kerunk Domirol.

Dodi:
Szia! Vegre ujra itt. :D Boti egyszeruen zabalnivalo, nagyon helyes kispasi. Szerintem sincs semmi baj a hajaval. Tok edi. Hatalmas gratula az uleshez. Milyen kis rafkos, lecsekkolja, hogy ki latta. :lol: :lol: :lol:
Apa kigyogyult mar a halalos betegsegebol? Remelem jobban van mar. Nincs is rosszabb egy halalan levo ferfinel. :lol: :lol: :lol:

Gabi1:
Szurkolok,hogy sikeres legyen a felveteli jelentkezesed es ,hogy Reka minnel hamarabb rendbe jojjon.
A szemed is legyen mar vegre okes! Mitol van ez egyebkent? Lehet,hogy irtad mar de akkor elkerulte a figyelmem, bocsi.
Mindig amulok,hogy Nora mennyire ugyes. :shock: :shock: Hihetetlen, hogy 7 honaposan mar ennyire jol megy Neki minden.
Biztos, hogy hatalmas nagy motivacio Neki a nagyobb testverek, hogy jatszanak Vele. Egyutt jatszos kepek nagyon jok, azok a kedvencek.

Agi125r:
Tok edi lehetett Kata ahogy vigyorgott es berregett a honak. Mikor raksz Katarol ujra kepet?

Orsi777:
Odett nagyon ugyi, tapsikol meg beszel? :shock: :D :D

Kép
Kép
bucus80

Marietta!

Nagyon örülök, hogy minden rendben van a Kisfiad szemével!
Gratulálok a kúszáshoz!!!! Annyira jó, hogy nyoma sincs már a kezdeti aggodalomnak!!!!! Képet kérünk a Nagyfiúról!!

Bucus!
Te is tehetnél fel képet Lottiról, igen hason forgás, gurulás nagyon müxik itt is!!

Orsi!

Minó is folyton beszél!!!Apja ugyanazt mondta, előbb fog beszélni, mint járni :wink: :D ! Majd teszek fek egy videót ha lesz időm, még január elejei....kúszni akar és mondja, hogy "nem megy"!!!! mamama, bababa, papapa, brrrrrrr, nemnemnem, apapap, ajaja ezek mennek!!! Annyira édesek ahogy nyílik az értelmük!!! Fantasztikus

Tickerplayground.com
breki76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?