Sziasztok!
Vagyok, csak múlt héten 2 beteg, haldokló pasit kellett ápolnom
A babócák csodaszépek és ügyesek is!
Szilvi a te ikreidet kiemelném most, mert olyan ritkán jössz és mutatod meg a porontyaidat

Elismerésem, hogy így bírod a strapát!
GYED papírok: Én személyesen adtam be őket a Váci úton és csak 1 pl kellett mindenből és nem a második példányt pecsételték le, hanem adtak egy papírt, hogy mit vettek át...
Bence már jobban van, de még mindig nem akar enni

Visszaléptünk, mert nem akarja a főzelékeket megenni, még azt sem amit eddig jóízűen megevett. Párom már a husival nyaggat, hogy adjunk neki, ne de hogy ha a krumplit sem akarja megenni??? Áááá, kész vagyok, de azért még reménykedem
Sajtlevest megcsináltam tegnap: Apának nagyon ízlett, így csinálnom kell ezen a héten is neki. Picit elsóztam, de hát ha szerelmes a szakács...
Szóval Hékás köszi!!!
Jaj, mit akartam még??? Süssön nekem is vki vmit

ha nem lennék ennyire lusta és a gyerekem ellenne kicsit jobban magában (meg nem ülnék a gép előtt, mikor alszik), akkor tuti sütögetnék én is. Receptek nagyon is jól hangzanak és a méterest én is szívesen megnézném / kóstolnám

Asszem nekem engedélyezett minden nemű "seggnövelő" ... Mondtam is Apának, hogy vásárolgasson csak hízlaló dolgokat, aztán meg majd meg kell erősíteni az ágy lábait, hogy ne boruljon össze, mikor ráülök
Taliban benne vagyok!!! De ezt már Andócával ma délelőtt ledumáltuk
Igyekszem ismét visszaolvasni és most már név szerint reagálni, nem csak globálisan