A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Panka, Szelina, Ádám - boldog születésnapot kívánunk!

Minden éjszakázónak kitartás... Nálunk is volt ilyen sorozatban. Én akkor végső elkeseredésemben adtam neki a Panadolt három napig esténként, és jobban is aludt, csak olyan 3-4 alkalommal ébredt. Mire abba kellett hagyni, akkorra meg kijöttek a szemfogai.

Igen, szemfogai, mert már kettőnek látszik a hegye... 10 foga lett Rugónak. Hiába na, valamiben mi is nagyok vagyunk :D

Teregetés - mosás
: nálunk teregetés van. De ha összeköltözne a topic egy nagy házba, a babákra bízhatnánk lassan minden házimunkát. Lenne aki porszívózna, többen teregetnének, van, akinek meg ugye a mosógépbe pakolás megy :D

Tavalyi időjárás: nekem csak nyári terhesrucijaim voltak, és a szülés hetében már csak Gábor kapucnispulcsijaiba fértem bele. Az nem volt már jó érzés, olyan ormótlannak éreztem magamat benne... Hosszú ujjú terhes felsőm sem volt, és nagyon fáztam, mikor nst-re meg amnio-ra kellett járnom.
Aztán mikor hazajöttünk, nagyon szép idő volt vagy 1-2 hónapig, úgy emlékszem. Novemberben jött a hideg, akkor volt az első komolyabb testmozgásom, amíg Rugó a garázsban aludt, a lombseprűvel összeszedtem a meggyfák leveleit. És olyan jól esett. Akkor már szitált valami hószerű, Igaz, el is olvadt.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Zsófi is sokszor ébred éjjel... közénk vettem, egyszer keservesen felsírt, mert Apa felé fordult, ő meg megijedt Apától :lol: Vicces volt :)
Vendég

Szelinek,Pankának Ádámnak boldog szülinapot :)

Dettyk!
én véletlenül az összes smst kitöröltem a telefonomból :evil: s benne minden számomra fontos dolgok vesztek el :(

mi éjszakánk ma jó volt :) cvsupán 1* kellett kispasihoz kelnem :)

KépKép
viranka

Isten éltesse Zsófit, Domit, Bencét, Szelikét, Ádit és Pankát!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

[quote="gremese"][ írta:gremeseb]Kőszegi Timi sms-e:

Szia! Ádám vagyok, ma 16.33-kor 3450 g-mal és 50 cm-rel megszülettem. Anya és én is jól vagyok. Köszi mindenkinek a drukkot. Timi.

Drága Timi! NAgy nagy gratula és sok boldogságot kívánok!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

[quote="t.koszegi"]S írta:t.koszegiziasztok !

Kép . Kép .

Ezt találtam Ádiról

Kép
Kép
Kép
gremese

[quote="melinda80"]S írta:melinda80ziasztok!

Regina babája ma délelőtt kb. 3/4 12-kor megszületett!!! A kis Szelina 3700 gr, 54 cm és nagyon szép! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
gremese

[quote="regcsiken14"][ írta:regcsiken14b]Sziasztok!

Ma hazajöttünk végre a kórházból. Jól vagyunk. Dobok egy képet, aztán majd még jövök, ha már kialakult az új életünk! :)

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok, megoldottam a fiók Rugó általi kihúzásának problémáját.

Kép

Ezt az előbb is elküldtem, de lefagyott. Remélem, nem megy el kétszer. :evil:

Kép
vindolanda

Szelikének boldog szülinapot!

:D

Heni
KépKép
heni81

Viranka: jövő héten terveztem a boltba menést erre ma kaptunk új cipőt ingyé!

Van gyerkőc akinek pici éppen 18-as a lába?Van Fóton egy bolt ahol az ilyen piciket ingyé adják de sajna fiús színekkel A nagyobb cipők 5000.-ok.

Kép

KépKép
anikoh

Köszönjük a köszöntéseket :D !
Panka aludt délelőtt majd' 3 órát, így bepótolta az esti bulit :wink: , kipihenten, jókedvűen ébredt, és már alszik :D .

Anikoh, ingyé???? Akkor nagyon jól jártatok- de ilyenről még nem is hallottam, hogy boltban ingyen adnak cipőt :shock: :D . Minden elismerésem a boltosé!!
Nekünk sajna kimondottan nagy a lábunk, mi is kaptunk volna most egy 20-as cipőt, de nem jó Pankára. Nem magas a lábfeje, hanem vékony hosszú, nagyobb, mint a hugom 3,5 hónappal idősebb lányáé :shock: 8) .

Vindolanda
, nagggyon kreatív :lol: :lol: :lol: :lol: !

Heni
, nagyon szépek vagytok! Apa meglátta a tortátokat (focist), és rögtön ilyet akart a kislányomnak :twisted: :lol: (rózsaszínű focilabdás zoknija már van :roll: ).
dettyk

KépKép
anikoh

Anikoh, ez tök jó :D !

És a világoskék szerintem uniszex, farmerrel nagyon cuki! Nekünk sötétkék tornacipőnk van, mert a rózsaszínű magasszárú, amit börzéztem, kicsi lett :roll: :lol: .
dettyk

Köszönteni jöttem:
Boldog első szülinapot Pankusz, Szeli és Ádi! :D

Egyszer csak sikerül visszaolvasnom, de nálunk majdnem minden ünnep szeptemberben van.:)

Ma egész nap a holnapi családi bulira készülődtem, már kész van a fiúk tortája, holnap "csak" díszíteni kell őket. Legalább most nem emeletes tortát kellett sütnöm.:roll: Bence azt találta ki a múltheti bulira :wink:
És a mostani favorit képem:
Kép Imádom :oops: :oops:

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok !

Nagyon köszönjük a köszöntéseket.
A buli délután 4-kor kezdödött és most mentek el az utolsó vendégeink is.
Sajna én sokat nem fotóztam de a család igen így ha megkapom a képeket rögtön teszek fel.
Viszont nálunk sem jött be a torta Ádi egy falatot sem evett belőle.

Kaptunk egy csomó rucit aminek szívből örülök, mert nekem így nem kell vegyek semmit télre.

Na lépek pihizni holnap délelött megpróbálok képet feltenni.

Mindenkinek kellemes és nyugodt éjszakát kívánok.
20200310173350

Jó reggelt!

Köszönjük a köszöntéseket! :)

A tegnapi szülinap nagyon jól sikerült! Válogatok képeket!
Bár a marcipánt nem tudtam rátenni a tortára (szerintem kevés volt a massza, legalábbis én már vékonyabbra nem tudtam volna nyújtani), viszont isteni lett!!! :) Szelinek is ízlett! ;)

A torta:
Kép

Belenyaltam, nagyon finom! ;)
Kép

Húúú, de sok ajándék!!!
Kép

Kép

Együtt játszottunk a Csajokkal :)
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt :D !

Regi
, nagyon jók a képek, Szeli igazi kis hercegnő :D !
Milyen tortát sütöttél????? Nekem most kellene nekiállni, és egyenlőre gyümitortát tervezek :roll: ...de ha tudsz jobbat, nyitott vagyok rá :wink: :D !

Meryke, gyönyörűűűűű, micsoda bongyor fürtök :D !!

Mi a tegnapi negatív alvásrekord után ma megdöntjük a pozitívot: Pankát este 3/4 8-kor tettem le, és még alszik 8) . 2-kor felsírt, de mire átmentem volna, visszaaludt :) . Mindenkinek ilyen éjszakákat kívánok :D ! Én persze már felébredtem 1/4 7-kor, és Bence is felkelt 3/4 7-kor... :twisted: ...bezzeg iskolaidőben :evil: :lol: ...
dettyk

Dettyk! Őszibarackos túrótorta. Sima piskótatésztás, és zselatin van a túróban, ennyi! Nem bonyi! :) Ha akarod, pü-ben átküldöm a receptet!!!

Itt egy fotó, csak Szeli belenyúlt a porcukorba, ott vannak az ujjacskái nyomai! :lol:
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Meryke! Máté annyira helyes azokkal a fürtökkel!!! :D
Emeletes torta??? Húha, az nem semmi meló lehet... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, irtó jól néz ki, nagyon megköszönném, ha elküldenéd, jobb lenne, mint a gyümölcstorta :D !
dettyk

Sziasztok !

Akkor az ígért képek.

Kép reggel a szülinapi ajándékkal
Kép szuper ez a játszó asztal
Kép egy másik ajándékkal
Kép a házi tortával
Kép ennyire örült a tortának
Kép azért megkóstolom
Kép ez volt a másik tortám
Kép és a pezsgő nem maradhatott ki a buliból

Szép napot mindenkinek.
20200310173350

Kaqk
Nagyon édes a lányod és szépek vagytok így együtt.
És csúúúcs az a fotel :)

Móni
:lol:

Miléna
Ez a kép tényleg nagyon főnök uras :)

Silka
Hurrá no látod!!
Vékony rugi...
Állati jók a szülinapi képek és tuti, hogy fogytál a képek alapján :) jól nézel ki!

Ágica
De édes, ahogy Petrus alszik

MAggie
:( kitartás...horrorak lehetnek az éjszakák

Nektarin
Fúú nagyon ügyi vagy a fogyókúrával, csak így tovább :) és a képek szuperek. Hát éppen láthatsz is. :)

Pandi
De jó, hogy így utólag te is leírtad a születés történeted és Zsófi is olyan kis lapos orrú, mint Lilla volt :) születés után persze :)

Dettyk
Megerősítem tavaly ilyenkor határozottan sokkal jobb idő volt. Még az egész szeptember csodaszép napsütéses, enyhe volt.
És de nekem is semmihez nincs kedvem hangulatom van, mióta hétfőn megjött ez a hidegfront.

Regi
:( sajnálom...kitartás. Ilyenkor nem is tudom mit lehet kívánni, hogy gyorsan legyen vége, vagy hogy éljen még. Én apósom is rákban halt meg.:( most lesz 2 éve és Lilláról sajnos már lemaradt.

Móni
Részvétem :( emléxem, hogy meséltél róla....

Vindolanda
Olyan édes :)

Sense
Jó, hogy jöttél és örülök, hogy jól vagytok. HA ez megnyugtat mostanában szerintem minden baba hisztisebb kicsit. Akart meg nálunk is van. Egész nap küzdünk.
Most szereltünk fel ajtózárat a konyhai szekrényekre. Totál kiborult, hogy nem pakolhat.

Timi
Látom a torta tényleg "mosolyt" csalt a gyerkőc arcára :lol:

Boldog 1 szülinapot Zsófi, Domi, Szeli, Ádi
Kép

Boldog 5. szülinapot Bence
Kép

Zsófik Boldog névnapot!
Kép

KépKép
KépKép
fleur

sajna nem tudok visszaolvasni, semmit sem tudok, mert nagyon nagyon sok a munkam! meg 3 het kb es jovok remelhetoleg ...

afp-s vervetel hetfon mar eloe parazok!

Kép

Kép
mmarica

Sajnos ma nekem sem ment a visszaolvasás, ugyanis még mindig egyedül nyomom, bár már Gábor úton van hazafelé.
De mire hazaér, Rugó szinte le is fekszik aludni, lehet.

Csak a tortás képeket láttam, és meg kell állapítsam, hogy ügyesebbek vagytok, mint én :roll:

És Ádám piros mintás ruháját szúrtam ki, ami nagyon menő 8)

Lányok, befutott hozzám egy családbarát állásajánlat, ami mellett itthon lehetnék... Kutatni kellene itthonról, zárótanulmányokat írni, meg néha interjúzni itt-ott... És elég rendes fizetést is kapnék. Hétfőn megyünk a részleteket megtudni, kíváncsi leszek, lesz-e ebből valami, vagy nem fér bele az itthoni munkakörömbe :roll:

Kép
vindolanda

Vindolanda
Nagyon szorítok neked!

Éjszaka: én is együtt érzek a nem alvókkal, az átlag 3 kelést tartjuk...:( de általában még több is. Okát nem tudjuk, de visítás van, ha nem megyünk így elég nehéz hagyni, de azért kicsit mindig húzzuk az időt.

Amúgy ma is elég nyüszike volt, főleg délután. Nagyon rossz, hogy nem nagyon tudunk levegőre menni.

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt :D !

Verem a fejem a falba, amiér vasárnap magamtól felébredek 6 órakor :evil: :evil: ...

Tegnapi buli jó volt, de jobb lett volna, ha a kertben grillezhetünk, mint ahogyan az a terveimben hónapok óta szerepelt :cry: ...

Képek:
Kép Dolgozom...
Kép Menj innen, baba!!!!
Kép Add ide!!
Kép Fúúúúj, milyen a kezem?!?!
Kép Kép Végre kultúráltan ehetek :D !
Kép Kép Így azért gyorsabb, mint a villával :wink: !
Kép Kép Egy kis meglepi estére anyáéknak :lol: ...
dettyk

K.Timi, micsoda buli volt :D ! Jól látom Ádi pólóján a feliratot?! Ez igen :lol: :lol: !!

Vindolanda, munka miatt nagyon szorítok! Erre is jöhetnének családbarát állásajánlatok :wink: :D ...

Marica, nyugi, minden rendben lesz! Majd jelentkezz hétfőn!!!
dettyk

Emlékeztetőül, jó kedvre derítésként :D :
A gyermekek száma miként változtatja meg a szokásokat:

Az anyuka ruhái
Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.
Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.
Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre
1.: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2.: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.
3.: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Babakelengye
1.: Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2.: Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3.: Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

Aggódás
1.: Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2.: Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3.: Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a babakocsit.

Cumi
1.: Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és kifőzöd.
2.: Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3.: Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.

Pelenkázás
1.: Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2.: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3.: Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag miatt panaszkodni kezdenének vagy kifolyna.

Pelenka tisztítás
1.: Mosás, szárítás, vasalás.
2.: Mosás, szárítás.
3.: Szárítás.

Babaprogramok
1.: Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-klubba.
2.: Eljártok babatornára.
3.: Eljártok a boltba. Mert, kell a kimozdulás!

Kimozdulás
1.: Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2.: Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol elérhetnek.
3.: Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.

Otthonlét
1.: Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a gyermekben gyönyörködsz.
2.: Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja, böködje
vagy megüsse a kicsit.
3.: Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.

Lenyelt pénzérmék
1.: Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért.
2.: Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelenka tartamát, hogy távozott-e. (És csak akkor aggódsz, ha a lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz.)
3.: Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzéből.

A BOLDOG NŐK 5 TITKA:

1. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, akivel megoszthatod a
felelősségeket és a háztartási munkát, és hogy legyen egy jól fizető
állása.

2. Fontos, hogy egy boldog férfit találj, aki imád táncolni, utazgatni
és mindig megnevettet.

3. Fontos, hogy egy romantikus férfit találj, akire érzelmileg
támaszkodhatsz, anélkül, hogy ő ezt kihasználná,és ráadásul nem
hazudik.

4. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, aki tökéletes szerető és imád
veled hancúrozni.

5. Fontos, de nagyon fontos, hogy ez a 4 férfi ne ismerje egymást!

A NAP IMÁJA:

"Istenem, kérlek:
adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat,
adj szeretetet, hogy megbocsáthassak neki,
és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit!

Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonütném.
Ámen." :lol: :lol: :lol:
dettyk

Bercó sok boldog születésnapot :lol: :lol:

Lilla sok boldog születésnapot :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Eg27RyD4 ... re=related

Mátéinknak nagyon sok boldog névnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dettyk ez nagyon jó :lol: :lol: :lol:
Az ima a legjobb :wink: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lillának és Bercónak boldog szülinapot :)[/b]

[b]Dettyk!
az ima tényleg a legjobb :) kirakom apjuk elé :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Mátéknak boldog névnapot! :)

Kép

Betyár Bercinek és Lillának boldog 1. születésnapot!!! :D

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Boldog Szülinapot Bercó és Lilla!!

Dettyk: Anyukám nálunk van és alig bírtuk abbahagyni a nevetést nagyon jó az összes!!Imádnivaló Panka ahogy várja a tortát :lol: Regi féle tortát sütötted? :wink:

Regi: Megkapahtom én is receptet?Szelinél már néztem milyen kis guszta mikor eszi :lol:

Kép

Kép
agica1126

Máté babák boldog névnapot!!

Kép

Kép
agica1126

Tegnap este Szelinek fogrkémmel mostam a fogát (eddig csak vizes fogkefével), és közben ezerrel vigyorgott! :D Vettem neki Elmex gyerekfogkrémet, rá van írva, hogy az első fogaktól, és naponta 1x szabad használni, 2 éves kortól 2x. De azért én reggeli után is átdörzsölöm neki vizes fogkefével.

Vindolanda! Szorítok!!!

Dettyk! Nagyon szép lett a torta! És bocsi még 1x, hogy elkéstem a recepttel, de pótolom!!! :) Hát Panka nagyon édes, ahogy falja! :lol:
Engem Szeli ébresztett fél 6-kor, én is legszívesebben verném a fejem a falba! :lol:
Még jó, hogy átvittem Anyuhoz, így tudok pihizni. Bár nem pihizek, mert már megjártam a tescot (busszal), kipakoltam a ruhásszekrényt, mosogattam, mosok, ebédet főzök... :roll:

Ágica! Akkor a recept meg a gmail-re, csak jussak el odáig! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Betyár Bercinek és Lillának boldog 1. szülinapot!!

Mátéknak boldog névnapot!!

Regi, köszi, fel tudjuk még használni a receptet máskor is :D !

Ágica, majdnem olyan volt, mint Regié, csak nem túrós, hanem joghurtos :D . Biztosan fini volt, mert elfogyott 8) ...

Ima, én is felolvastam apának, annyit reagált: "Ha-ha..." :lol:
dettyk

Szülinap, L.Móni említette a múltkor, Grétinél mekkora siker az Alma együttes száma...a mi gyerekeinknél is sláger, tegnap csumán egymás után 6x hallgattuk meg, a végére 5 gyerek énekelte teli torokból....lehet, mostanában hanyagolni fogjuk :wink: :roll: :

http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70
dettyk

Lillla, Berci - még sok boldog szülinapot kívánunk!

A Mátéknak pedig boldog névnapot!

Rugó reggel fél nyolc óta fenn volt, most aludt be éppen :lol: Ez az érzés már nagyon rám fért 8)

Dettyk, velem olyan nem fordul elő, hogy csak úgy kivet az ágy reggel hatkor :D
Igaz, én olyan éjszakai típus vagyok, az esti elalvással vannak gondjaim, mindig jár a fejem és nem tudok lenyugodni. Pláne, ha másnap valami fontos dolgom lesz :?

Az ima tényleg tuti, bár Gáborral azért nem ennyire nem súlyos a helyzet :D

Marica: mikor lesz eredménye az afp-nek? Már el is felejtettem :roll: Biztos minden rendben lesz, ne izgulj!

Köszönöm a drukkokat holnapra, olyan estefelé találkozunk a sráccal, aki megkeresett. Kíváncsi vagyok, mi lesz, és beleillik-e valahogy az életembe.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Lillla, Berci nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Mátéknak pedig boldog névnapot!

Csináltam új avatart..vonalzót..de olyan rosszaka képek. nagy felbontás miattilyen mikor kicsinyítem??

KépKép
kaqk
Debrecen

BOLDOG EGYÉVESSÉGET LILLÁNAK!!!!

[quote]R írta:ólunk:
megjöttem az nst-ről, volt magzatívzvizsg, turka meg minden.
Kérdezte a doki mikor akarok szülni, mert a méhszáj az kész. Mondom ma. Erre ő: ok.
És lefejtette a burkot kézzel. Nagyon fájt, fáj még most is, vérzek. A hasam is görcsölget. Szval csajok, drukkoljatok légyszi, h rendszerződjenek a fájásiam.

[quote]I írta:ndulunk a kórházba, 3 percesek, nagyon fáj már. Áúúúúú.
Drukkoljatok.

[quote][ írta:size=200]Ma 18.31-kor megszületett Lilla! 2780 g, 48 cm. Mindketten jól vagyunk!
Hajni! Óriási gratula a kicsi lánykához! Csak kibújt a drága! Sok tejecskét kívánok nektek és gyors felépülést! Várunk vissza
[/size]

Kép
Kép
Kép
gremese

[quote="h@jni"]M írta:h@jniost csak kép, a többit talán holnap. :oops:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

ISTEN ÉLTESSEN BETYÁR BERCI!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

BOLDOG NÉVNAPOT MÁTÉINKNAK!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Időm nem sok - már megint, de majd igyekszem.
Az összes tortás-szülinapos kép parádés!!!!! :D És hihetetlen, hogy már 1 évesek.....

(Zsozsi ma 13 hónapos...)

Éééééés fürtösek a babáink! Ez csúcs! Ádi, Máté, Szeli..... Zsozsi is kunkorodik hátul. (Képzeljétek, milyen lehetne, ha nem vágtam volna 6x a haját...)

Ma meg csattokat vettem neki a DM-ben. Csajos-csillogósokat. :D

Pocakosaink legyenek szívesek gyakrabban jelentkezni!

A mai szülinaposokról pedig kérünk képeket, Bercóról meg duplát! (Születése utánit!)

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Lassan lecseng a szülinapi ünneplés, Bercó piheni a fáradalmakat. :lol:

Jaj, Lányok, köszönöm, köszönjük szépen a kedvességeteket!! Olyan jó, hogy ennyien örülnek velünk.

Bár akkor még nem jöttem közétek, az én hírem: 18.41-kor 4070 g-mal és 53 cm-rel megszületett!!!!!!!!
(Reggel óta olyan könnyen tudok pityeregni. :lol: :lol: )

No, akkor két kép. Az egyik az első találkozásunk, a másodikon már több, mint félórás a szentem. Ott meg az anyukámmal ismerkedik.

Kép
Kép

Már fel is ébredt, össze akar bújni velem.
Pusszancs, majd még jövök.
dmaggie

Boldog 13.hónapot Zsozsónak! :D

Kép

Kép
agica1126

Jaj, de édes Bercó... abban a rózsaszínű takaróban... :lol: Tényleg tündériek voltatok a képeken!

Ágica! Édes vagy nagyon, nem azért írtam, hogy felköszöntsétek, csak azért, mert annnnnnyira telik az idő... :(

Egyébként a korábban általad feltett ruhadarab neve: tipegő. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: Tudom hogy nem azért írtad de gondoltam ne felejtsük el továbbra sem a köszöntéseket :lol:

Köszi akkor most már végre tudom a nevét :lol:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Lillának és Bercónak Boldog 1.Szülinapot!
Kép

Mátéknak Boldog Névnapot!
Kép

Eszméletlen jók a képek jókat mosolyogtam rajtuk. :D :lol:

bocsi ,hogy csak ennyit írok de holnap megpróbálok pótolni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?