A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Timi!
mi se nagyon próbáljuka fekve szopizást, úgy jobban bukik :?
meg nekem se valami kényelmes
nálunk minden etetésnél va buki, de csak kb.2 kortynyi-szerintem ez még tűrhető határokon belül van :?

Viki!
köszi, jól vagyunk és egyre szebb Emci :P
jó a barátos kép :lol:
nálatok mikor kezdte el figyelni a játékokat?
én is kísérletezek az ágyban a zenélőforgóval, de még elég féloldalasan tartja a fejét, nem figyeli :roll:

Tali!
én sem tudok elmenni :(
de majd képeket szívesen néznék én is :wink:

Lányok!
alvás közben hortyog Emci :roll:
ébren nem...
három hét múlva lesz tanácsadás
vigyem addig be dokihoz vagy nem kell aggódnom??? :?

Kép
kimma

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 10:33-kor.
20150601134430

Viki! Nagyon figyel Lackó! :lol: Rolinak is olyan plédje volt!

Kimma! Szerintem nem kell orvoshoz vinned. Sterimar vagy Fluimar + orrszívás. Attól is lehet a szörcsögés, legalábbis nálunk úgy votl, hogy nem büfizett eleget kajcsi után és letettem. gondolom jött a büfi + tejcsi, ami az orrában kötött ki és attól szörcsögött.

Jázmin tegnap is meg ma is olyan jó kislány! Szinte csak eszik, alszik. Nem tudom mi lelte! Igaz három napja én rontottam el, mert reggel szopizott, nem mértem meg. Gondoltam én hogy nem evett sokat, de olyan jól elaludt, így lefejtem mindkét mellemet. Így szoktam reggel. Csakhogy fél óra múlva felébredt és eszébe jutott, hogy ő nem is evett eleget. Na onnantól fogva két óránként, vagy még hamarabb szopizott, mert ugye én meg lefejtem és alig tudott enni. Na ilyen több nem lesz, mert nem aludt szinte semmit.

Kép
szly27

Egyébként tök gyors lett a Babanet! Nálatok is?

Kép
szly27

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 10:32-kor.
20150601134430

Hát Jázmin már régen nem produkált délutáni egy huzamban 3 órás alvást! De tegnap igen! :lol:

Viki! Lehet Lackó is elért egy kort, amikor változik. Bár ne így legyen! De Jázmin is egy bizonyos idő után nem aludt olyan jókat, most meg megint.

Kép
szly27

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 10:32-kor.
20150601134430

kimma!
Bence is szörcsög rendesen. a mohó evés miatt van és hogy nem tudunk rendesen büfizni. apránként jön neki, és közben ugye jön egy kis tejcsi ami itt ott megáll. és attól van.
gondolomnálatok is. ne aggódj miatta, nem kell külön orvoshoz vinni. próbáld meg orrszívni. nálunk sokat segít. nem sokat szív le de ahhoz épp elég hogy abba maradjon. már amikor :oops:

nézelődés: Törpém kb. 1 hete lett figyelmes a környezetére... de olyan ütemben!!! most éppen azon vagyok hogy valami értelmes játékot vegyek a kiságyba ami felkelti a figyelmét. nagyobbacskát akarok és csörgő-börgőset. valami napocska vagy virágocska félét ami mondjuk tükrös vagy zörgőpapiros vagy csipogós. remélem kapok vmi hasonlót. ha más nem a brendonban van hasonló, igaz horror áron :shock: :?
jah és osztogatja a vigyorokat is.
az ágyán lévő forgóért meg oda van. ahogy mennek rajta a figurák követi a szemével és a zenére is intenzíven figyel.
jah és töltöttünk le tök jó babazenét. azt is imádja.
szóval asszem mi kicsit hamarabb kezdjük el a dolgokat...

jah és a fejecskéjét is néha tudja tartani magától (gondolom véletlen pont eltalálja az egyensúlyt), és hason már emelgeti magát :shock: :shock: (ezt tul korainak tartom!!)

a pelusozón meg egyszerűen nem is merjük magára hagyni mert olyanokat kalimpál!

Kép

Kép
timi1982

viki!
lackó nagyon édes. tündéri ahogy figyel.

és most látom hogy a pukli is szépen visszahuzódott. gondolom lemaradtam róla korábban :oops: :oops:

Kép

Kép
timi1982

jah lányok még azt akartam kérdezni, hogy van olyan babóca aki elhagyta a babahaját???

mert a miénknek éppen folyamatban van. ugy örültem hogy milyen szép hajunk van (nah jó, nem olyan hosszu mint itt egyeseknek kike professzora meg nóri baba). és most meg elől már tök kopasz és oldalt is jön rendesen! és egyik napról a másikra.
szegénykém most olyan bugyután néz ki... és mi lesz ha tök kopasz lesz???

van akinek elhagyta a babója? és természetes hogy ilyen hirtelen? kb. 4-5 napja.

Kép

Kép
timi1982

Timi

Nekünk még megvan a sérónk....
Sőt, nő :shock:

Méghozzá szőke...
Most úgy néz ki Emma, mint akinek lenőtt a hajfestése... :roll:

Egyébként van, akinek kihullik, és utána ismét nőni fog, szebb és dúsabb lesz. Ne aggódj.
Nekem az egyik ismerősöm a kislányának is elkezdett hullani, erre ő leborotválta... (a marha) :shock: Lett a kislánynak haja...
Ezt azonban és senkinek sem javaslom, én magam is ledöbbentem rajta!
Vendég

marcsi!
hát azt megnézném magamnak :D tök cuki lehet hogy sötét haj után most világos nő :D

Kép

Kép
timi1982

sziasztok

en meg mindig nem voltam 6 hetes kontrollon, mert meg verzek, sot mig mondjuk 2 hete alig most sokkal inkabb :twisted:
Meddig varjak ? Vagy menjek el igy?
Bar nekem ha azt is mondana a doki hogy uccu most aztan mar mindent lehet, eszem agaban sem lenne, baromira faj a sebem. fogalmam nincs ez mennyire normalis, de igy nap vegere mar ha allnom kell minden bajom van:(
Ez valyon normalis?

hajhullas: Annanak is hullik mer 3 hete, de nagyon. Mindenutt haj van- ha egy peluson fekudt haton ugyan arra hasra nem tehetem ra kulonben tiszta haj lesz az arca-es eleg mokas formatumban hullik, mint a papoknak most olyan hatulrol a frizkoja:)
Vendég

Marcsi! Jó lehet a lenőtthaj-effektus! Megnézném! :D

Anyjuk! Szerintem menj így, én is úgy fogok, ha nem múlik el.

Gátseb. Még mindig van egy kis kemény dudor, de nem fáj, csak Apázásban akadályozna. A katéterezés helye sokkal jobban fáj! :shock:
Mikor fog elmúlni? :(

Ma voltunk hallásvizsgálaton. Meg kellett állapítanom, hogy hatalmasak voltunk a többi hónapos babához képest!
Viszont mi voltunk az egyetlenek, akik a vizsgálat végére már ordítottunk! :oops: :lol:
Minden rendben volt, de hat hónaposan meg kell ismételni. :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

kriszta!
egy kicsit nekem is érzékeny még a katéter helye.
kicsit aggódtam is érte, de ha te is irod... persze ez nem jelenti azt hogy normális, de legalább nem vagyok vele egyedül :oops:

anyjuk!
én tuti elmennék dokihoz. sőt ha véreznék még annál inkább felkeresném a dokimat! szóval szerintem te is menj el és beszéld meg vele!!!!!

Kép

Kép
timi1982

Ha addig nem múlik el, akkor rákérdezek erre is a dokinál.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Halihó!

Kb 100x ültem le a gép elé az elmúlt 2 napban, de mindig pontosan akkor kezd el kiabálni Nóri baba amikor elkezdenék írni! :twisted:
Még mindig nagyon jó itt anyuéknál! Most már délelőttönként csak kettesben vagyunk a babakusszal, de nagyon jól viselkedik, néha már el se hiszem! :D Már többször is elaludt teljesen egyedül, hála a cuminak és a szundikendőnek! Eltartott egy ideig mire rászokattam, de úgy tűnik bevált a módszer! Saját magának teszi a fejére és úgy alszik be, annyira cuki olyankor!!! :lol:
Kép

Tali - egyre jobban agyalok azon hogy hogyan is tudnám megoldani az odajutást, mert nagyon szeretnénk mi is menni! Igyekszem kitalálni valamit!! :wink:

Tojás a tiltólistán??? :shock: Én rengeteg tojást eszem és nem vettem észre h baja lenne tőle Nórinak, sőt, mintha még a tejcsi-mennyiségnek is jót tenne :roll:

Na, megint beindult a háziszirénám... pedig még mennyi mindent akartam írni! :?
Vendég

Hát, csajok, én még nem voltam kontrollon... :oops:

Az az igazság, hogy jó sokáig vérezgettem, aztán pedig a dokim ment szabadságra.
Majdcsak a jövő héten lesz ismét...

Mellesleg nekem még a 6. héten is volt valami kis vérezgetés.
Egyáltalán nem kóros az még, én megkérdeztem a védőnőt, aki szerint még jóval tovább is előfordulhat.
Amúgy mostanra már elmúlt. szerencsére...
A katéter helyét én is sokáig éreztem, még néha sajnos most is. Nekem a kórházban brutálisan fájt, azt mondták olyankor, nem ittam eleget.
Az pedig, hogy érzitek a gátsebet, szerintem teljesen normális. gondoljatok csak bele, mennyire nagy sérülés érte, azt az amúgy is érzékeny tájékot... :roll:
Nekem a tíz éves a kisebbik lányom, és a terhesség végén fájt nagyon az akkori seb.

Wera!
Nonó nagyon aranyos, ahogy alszik!

Sajna a lenövést még nem tudom nektek lefotózni, mert még a fényképen nem látszódik, de amint akkora lesz a lenövés, megmutatom.
Vendég

:D :D :D :D :D :D :D

Kép Kép

Kép

Kép
timi1982

Timi!

Ez nagyon jó!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Timi, ez nagyon baba! :D :D :D
Nekem ez bizti nem jutott volna eszembe!
bencuri

nagyon félve vettem meg ezt a tipegőt. nem is hoztam volna el ha nem nyusziapuva vagyunk.
mutattam neki előtte hogy megvegyem-e... olyan Győzikés ... :? :shock:

Kép

Kép
timi1982

Wera, bizti kitalász valamit!Legfelejebb megkérsz valakit segítsen a hévnél a fel és leszállásba! vannak még segítőkész emberek! 8) Én csak azért félek elindulni, mert nem tudom h tudnék lépcsőzni a két gyerekkel meg a babakocsival? Mert én csak úgy tudnék menni ha őt is vinném!
Valaki hozza még a nagyobb tesót? Nem akarok kilógni a sorból, de én nem tudom de. kire rázbizni!
bencuri

Timi!
Jóképű zebrás Nyuszifiú!

Győzike a fasorban sincs!
20150601134430

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 10:31-kor.
20150601134430

Viki, az a lényeg, h megnyugodott éjjelre és alszik! Tejci meg majd megint rendeződik, ügyesek vagytok ti Lackóval!
bencuri

Én úgy hallottam, hogy még a 8. héten is normális a vérezgetés....sőt van akinek utána 1-2 hét kimarad, aztán ujra. Nekem a 4.hétig volt, aztán 2 hétig semmi. És a mult vasárnap (azaz most már 2 hete vasárnap) ujra kezdődött...és nem hinném, hogy mensi, mert annak meg hosszú lenne. És pont csütörtökön mikor mennem kellett vissza ellenőrzésre, akkor is megvolt, és ugyanúgy megvizsgált a dokinő....sőt, másnap még jobban véreztem. Szerencsére most már talán múlóban.

timi! nagyon jó ez a kép!

Mi ma voltunk védőnőnél! Laura két hete 4030g és 53 cm volt 36-os fejkörfogattal. Mai mérésen 4320g és 56 cm, 37-es fejkörfogat. Minden rendben volt....megint agyon dícsérte a védőnő, hogy hogy tud már figyelni, meg milyen szép a bőre...stb., meg nekem ki kellett töltenem egy papírt, addig elbabázgatott vele. :)

d.dodó

Sziasztok!

Köszi a reagálásokat időnként nekem is ez a véleményem!!!

Bencúri: nyugodtan hozd Bencét is. Hol kell lépcsőzni? Ha csak a margitszigetnél az megoldjuk.
Wera neked is segítünk!!! Sőt Wera ha a 2-es vilivel jösz odáig el is megyek és segítek leszálni a viliről és mehetünk együtt a szigetre.
Bencúri te is eljöhetnél a Jászai-ig vilivel és ott fel a 26-os buszra ami bevisz a szigetre.
(szóljatok megtervezem az útvonalat, nagyon gyakorlott vagyok :wink: )

Leventének is kopik a haja, ghátul egy sávban hiányzik meg a feje tetején is.
A babák általában sötét hajjal és kék szemmel születnek és utánna alakul ki az igazi színűk. Olivér is sötétebb hajjal született mondjuk nem olyan sötéttel mint Levente és hamar szőke lett.

Wera: gratula Nóribabuci alvásához!!!!

Ami: mi volt a dokinál?

Bencuri: jobbulást Bencének, küldök gyógyító puszit!!!

A gyógyítópuszi megy Otinak is!!!

Viki: nagyon cuki Lackó fickó!!!

Timi: nekem eszembe sem jutott győzike!!! :wink: Nagyon édes Bence!!!

Bocsi akit kihagytam, de elfáradtam!!!

Jó éjt!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

jó reggelt! drága fiam ma is átaludta az éjszakát. Tegnap pont azon beszélgettünk a férjemmel, hogy mekkora mázli, hogy eddig akárhányszor nyűgös napunk volt, éjszaka akkor s tök nyugodtan aludt. Még egyetlen éjszaka sem volt sírás :) Aztán eszembe jutott, hogy minden este teszünk a fürdővizébe levendulaolajat, lehet hogy az ennyire hatásos? Mondjuk nekem mindegy mitől ilyen, én csak élvezem, de akinek problémája van az éjszakai alvással, az kipróbálhatja. :)
Na most jár le a fejés, még egy kicsit visszabújok...

KépKép
muffin

ja, és 2 hónap alatt megvolt 2 kg hízás. egy hónappal hamarabb elértük a műtéthez előírt 5 kg-t. :)

KépKép
muffin

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 10:31-kor.
20150601134430

Wera! Én is bkv-val megyek a szigetre! Majd megkérem a sofőrt, hogy segítsen! :wink: Jó lenne ha tudnátok jönni! Ari Nóri a szundi kendővel!

Tegnapi kérésemre senki nem válaszolt! Tud valaki üzit küldeni a találka időpontjáról?

Timi! Bence nagyon cuki ebben a ruciban! :D

Szabi is kopaszodik! :D

Muffin! Eliot egy tündér, hogy alszik éjszaka! :D

Tappancs! Voltál a kórházban? Elmúlt a vérzés?
Vendég

Viki! BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!! :D :D :D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 10:20-kor.
20150601134430

Viki! Egy tündér vagy! :D Köszi
Vendég

Most megyek mert ordít a manóm!
Vendég

Jó reggelt!

Muffin! Gratula a 2 kg hízáshoz!

Titi! férjeddel kapcsolatban nekem is az a véleményem, mint a többieknek! Szültél neki két gyereket és az a legfontosabb, hogy fogyjál le! :twisted: Hát elég érdekes a hozzáállása. Én ha valakit szeretek, akkor azt feltétel nélkül teszem!

Dodó! Laura is szépen nő4

Viki! Én még sosem adtam tápszert Jázminnak, de ha nekünk is nyűgös napunk van, ő is kiszív mindent és nem tud jóllakni. Olyankor én ha féllábon is, de kihúzom a három órát és addigra két ciciből jól tud lakni!

Épp most vettem észre, hogy Jázminnak is hullik a haja. A fején még nem látványos, de a peluson a feje alatt ott vannak a pici hajszálak.

Este 9-kor elaludt, 2-kor ketl és azóta is alszik! A cicim már szétdurran! De nem merem lefejni egyiket sem, amíg őnagysága nem szopizott!

Ma érdeklődik apa a kocsi miatt! Remélem tudnak már mondani valamit. Olyan rossz így autó nélkül.

Kép
szly27

Jövő héten csütörtökön viszem Jázmint szemészetre.

Wera! Nonónak egy átmosástól rendbe jött a szeme teljesen?

Kép
szly27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 10:30-kor.
20150601134430

Drukkoljatok 11-kor mert megkapjuk az oltásunkat! Remélem nem lesz nagy sírás!
Vendég

Sziasztok!
Muffin!
Nagyon szépen hízik Eliot, ügyesek vagytok!
Amugy Laura is ilyen, hogy akár milyen hisztis napja van, este és éjjel egy angyal. Én fürdés előtt szoktam babaolajjal átmasszírozni!

Viki!
Sok boldogságot a házassági évforduló alkalmából!

Laura most negyed 3-kor és fél 7-kor kelt. És ismét csak fél ciciből evett, és elég volt neki. Szóval pár napja az a másfél óránkénti ciczés, és nyűglődés azért volt, hogy növelje a tej mennyiségét (saját magának). Akkor két cici után is sírt az öklét szopogatva....most meg egy cici elég.

d.dodó

Sziasztok!
Babu:megy a drukk az oltáshoz :wink:

Domika este fél 8-reggel fél 8-ig aludt,egy megszakítással,úgy három körül,amikor is tíz perc szopi következett :D

Dominál mindenki elcsodálkozik hogy mekkora haja van,fiú létére,és nem is hullik egyáltalán,csak nő bele a nagyvilágba :D

Talihoz előre is mindenkinek nagyon jó időt,és szórakozást kívánok,nekem maradnak a fényképek-de sok legyen ám! :wink:

Babókák egytől-egyik tündériek :D

Fejem már napok óta fáj,kissé bosszantó,és ami nem tetszik hogy Vercsike is gyakran mondja hogy fáj a feje.
Fogam javulóban van,lehet hogy mégsem kell visszamennem a dokiho-kopp-kopp :)

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! Boldog házassági évfordulót! Hanyadik?

Babu! Drukk az oltáshoz! Általában az anyukákat jobban megviseli mint a babákat! :lol:

Kép
szly27

Sziasztok!

hát én ilyet még nem láttam...

Emma 1/2 10-kor aludt el az este, és én ébresztettem reggel 1/4 8-kor. :shock: Egész éjszaka aludt...

viszont most a szopinál nagyon megijedtem.
Többször is elfelejtett levegőt venni. Pedig nem aludt el, figyelt...
Utána pedig jól megijedt ő is.

A ti babáitoknál is fordult már elő ilyen?
Vagy tudtok erről valamit?
Nagyon ijesztő volt! :shock:
Vendég

Dodó!
Köszi! ;)
20150601134430

Szly! Remélem igazad lesz! Köszi a drukkot!

Kike! Neked is köszi! Jobbulást a fejednek!
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 10:19-kor.
20150601134430

De ő nem vett levegőt...

Aztán pedig következett egy kis fuldoklás...
Vendég

Félre sem nyelt, csak észrevettem, hogy csak szívja-szívja, levegő pedig nuku.
aztán elfogyott, akkor nagy kerek szemek, és nyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........
Utána sírás.
Vendég

Lehet, hogy nagyon éhes volt? És csak enni akart? :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?