A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Igen, ez Flóra száma!!!!!!!!!!!! :D :D :D Ha a Sanyika nevet leszámítjuk Flórának még mindig gratulálhatsz a három fiához!!!!!!!!!!! :D

Flóra!!!!!!!!! Küld el priviben Timi számát !!!!!! Légyszi!!!

Kép
muzsuzska

Márti!!!!!!!!! Nehogy bocsánatot kérj!!!!!!!!! Senkinek nem turkálsz a magánéletében, köztünk nincs magánélet, még a gyerekcsinálás idejét is tudjuk egymásról!!! Én csak elmondtam dióhéjban! :oops:
Nyugodtan kérdezz, bármikor bármit,és mesélj ha jó ha rossz!!!!!!!!!
Nagyon aranyos vagy ne szerénykedj, mi boszik vagyunk és nagy szánk is van!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ha nem hiszel nekem kérdezd Tancsut! :D :D

Kép
muzsuzska

Senki nem ér rá ma este??????????Unalmas egyedül írni!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi itt vagy még??? :D

Kép
martik77

NAGYON_NAGY GRATULA TIMINEK ÉS A PICI SANYIKÁNAK!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Nem volt kb egy órát net meg most egy percre áram se,pont mikor írni akartam :?

Kép
martik77

Most olvastam el ki mit szeretne 5 év múlva.Tancsu ha lesz egy kislányod is akkor a környezetembe ő lesz a 4.dik vagy 5.dikZsófi :D Legalább nem tévesztek nevet :lol: :lol:

Kép
martik77

Ameddig senki nem jön leírom én mit szeretnék.Öt év múlva?Szeretném ha akkor is ilyen boldog kapcsolatba élnék a párommal,mert ő az első akinél azt érzem,hogy ő az én másik felem(a jobbik :D ).Döme akkor 17 éves lesz és ahogy most tanul még sokra viheti,vagyis remélem viszi is.Öt év múlva a most még pocaklakó egészséges ovis lesz.Remélem a családban is mindenki egészséges lesz ami sajnos most nem mondható el.Anyagi jólét az jól jönne,de remélem jön is.Amit igazán szeretnék egy igaz BARÁTNŐ.

Kép
martik77

Helló csajok! Kép Kép Kép

Óriási gratula nektek, Timi! :D :D :D :D :D :D :D Isten hozott, Törpe Sanyika! :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Boldog szülinapot neked! :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Halihó!!!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Benó:A táblázatba lévő hiányos adatokat te tudod beírni igaz? :? :roll:

Kép
martik77

Ja igen elővettem a régi kismama könyvemet akkor Döme 18 hetesen mozdult meg.Tehát még van időm izgulni :D

Kép
martik77

Több barátnő nem is lenne jó???? :D

Kép
muzsuzska

Szia Márti! Persze, beírom majd őket. :D
Nyugodtan kérdezz meg mindent többször is.
Nálunk semmi baj nem volt, viszont nem akart jönni a baba, és 3 hónapig Clostilbegyt tablettát kellett szednem, mint itt mindenkinek. :wink: És a 3. hónap sikeres lett, nem tudni, a Closti hatására-e.

Drukkolok a fiúknak, Flóra! :D :D :D :D

KépKép
benó

Csak bekukkantottam, mert fürcsi lesz!

Kép
muzsuzska

Igen, de már csak 2 heted. Amikor én meglátom a babáimat, neked megmozdul a babád. :D

Helló, Zsuzsi! :D

KépKép
benó

Sajna csak egy van de ő olyan öntörvényű a másik barátnöm akit 15 éves koromtól ismerek öneki csak az önös érdekek számítanak ezért csalódtam benne.

Kép
martik77

Itt tényleg nincs magánélet. :D

KépKép
benó

Zsuzsi arra célzott, hogy itt mindannyian jó barátnők vagyunk, leszünk. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Milyen jó lehet most a Timinek! :D :D :D Remélem, ki tudja élvezni és nem pont szenved valami miatt. :roll:

KépKép
benó

Mert nem tudtam Benó,hogy a névhez a pocaklakó vagy a már nagy gyerek neve kell meg a ciklust se értettem,de nekem 28 napos volt mindig.

Kép
martik77

Vettem babateát, ami puffadás ellen van. Tudod, Márti, szegény többieknek az agyára megyek azzal, hogy én lufit fogok a terhesség alatt játszani. :roll: Szerintetek szabad babateát inni?

KépKép
benó

És a kicsi pocaklakó nevét már tudjuk?

KépKép
benó

Az tuti,hogy faradt,de az öröm az amit most igazán érez.

Kép
martik77

Igen Benó! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Még nem olvastam vissza rendesen, ha írtad volna, azért mondom.

KépKép
benó

A teára mondod, hogy igen vagy a Timire? :roll:

KépKép
benó

A pocaklakó nevét nem tudom még.Leírtam mit szeretnék 5 év múlva,azt be tudod illeszteni?Visszaolvastam,hogy egy páran rajta vagytok az iwiw-en,én is Tancsu ismerősei között.

Kép
martik77

Benó ne parázz de írd le a kétejeid aki túl van rajta az meghallgat aki meg most próbálkozik tudja mire számítat! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Persze, azt olvastam, és kívánom, hogy teljesüljön is! Beírom. Oké, megkereslek az iwiw-en és bejelöllek.

KépKép
benó

Lesztek még kb 9 körül mert már megint kitúr a gyerek a gép elöl :?

Kép
martik77

Paráznék? :lol: :lol: :lol: Úgy látod? :shock: :shock: :lol: :lol: Á, dehogy! :lol: :lol:
Megyek mosogatni. :D

KépKép
benó

Oksa jövök még.Puszi mindenkinek :D

Kép
martik77

Nem tudom, filmet nézünk, de lehet. Puszi

KépKép
benó

Vissza jelöltelek,de valamiért eltűnt az iwiwről nem mutatja,de az is lehet,hogy itthon a gép vacakol :evil:

Kép
martik77

Sziasztok Lányok!
Bocsi, hogy tegnap este nem jelentkeztem, de nem voltam valami jól lelkileg, megint el voltam keseredve, már annyira vágyom egy babára, hogy szinte fizikai fájdalmat érzek. Ma este pedig azzal kezdtem, hogy visszaolvasom, de az órákig tartana, így a végén már csak átfutottam. De úgy látom, hogy majdnem mindegyikőtöknek van olyan problémája, amit én is átélek mostanában.
Benó: mi újság? Jobban vagy már?
Muzsuzska: Ha jól vettem ki neked sem sikerült még teherbe esned?
Flóra: Valamelyik nap írtad, hogy a párod neked is akkor nem aktív az ágyban amikor pont kéne! Nálunk is ez a helyzet, ha tudja, hogy éppen termékeny vagyok, rám sem bír nézni, mindig a szememre veti, hogy ez olyan lenne, mint ha ba....nánk! Én megértem, de ha nem vagyunk együtt akkor sohasem lesz baba!
Olyan nehéz ezt megérteni?

Kiscsibe01
kiscsibe01

Csilla, titkold a termékeny napod, csak csábits el! :D

Kép
muzsuzska

Valami gáz van az internetemmel, azt hiszem most abbahagyom!
Remélem mindenki jól van! Holnap találkozunk!

Puszi!

Kiscsibe01
kiscsibe01

Na most már rendbe jött! Muzsuzska nem olyan könnyű az, már szerintem átlát rajtam! Jól veszem ki a vonalzód, neked is kedden kell megjönnie?

Kiscsibe01
kiscsibe01

Ti szedtetek már Femibion 800-at? 4 napja kezdtem el, de én úgy érzem, hogy még a vasat is meg bírnám enni!
Benó nálad semmi változás?
Most hogy is van ki szeretne babát és ki a kismama?

Kiscsibe01
kiscsibe01

Ezt a lelki folyamatot mind átéljük rendszeresen. Az előző hónapban kezdte a dokim a stimulációt, closty, puregon injekció-peteérlelőnek, aztán tüszőrepesztő choragon, aztán érett 4 szép petém és a méhnyálkahártyám nem fejlődőtt ki, egy se tudott megtapadni! :twisted: 3nap sírás-rivás
Új ciklusomban, clostyt nem kaptam mert az állította le a nyálkanővését, majd puregon szuri(50ezer Ft), de most a jobb ptefészekben ért 1 darabpetécske, és a bal oldalon van egy petevezetékem! Tehát ez csoda lenne ha átvándorolt volna!
A méhnyálkám csodával határos módon pár nap alatt gyorsan megnőtt, kétnaponta uh-án voltam.

Január óta gyógyszerel meghozott vérzésem vanm lúliusban laparoszkopiám volt, ami 30percesnek készült, cisztaleszívással, amiből 3 órás műtét lett mert daganatot talált a doki ciszta helyett a petefészkemen és fel kellett vágni a hasam! Aztán varratszedés után szétnyilt a vágás, és mindenki imádta,hogy azt mondogatom, hogy meg tudom vakarni a hasam belülről!!!!! :D

El vagy még keseredve Csilla????????

Kép
muzsuzska

Helyesen meg elfelejtettem írni! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Csilla!!!!!!!!!!!!!! Itt vagy????????

Kép
muzsuzska

Jézusom Muzsuzska, akkor én hozzád képest nem szólhatok semmit. 15 éves koromba teherbe estem, nagyon örültem a babának, de a szüleim nem akarták, hogy megtartsam. Azóta nem bocsátottam meg magamnak, hogy megöltem a gyerekemet. Aztán mindig volt valamilyen indok, hogy most éppen miért ne legyen gyerek, bár én folyton vágytam rá. Most már eljöhetne az a pillanat, csak az a baj, hogy cukros vagyok és így most nem tudják, hogy mi legyen. Hétfőn kell telefonálnom, hogy mi legyen a teendő. Azt mondták, lehet, hogy peteéréstserkentő gyógyszert kéne szednem. Mindjárt 30 éves vagyok és már a fél életemet a gyermek utáni vággyal éltem le. Megőrülök! De úgy látom másnak sem könnyű. Muzsuzsak sajnálom, hogy ennyi mindent történt veled, nektek is ez lenne az első baba?

Kiscsibe01
kiscsibe01

Igen az első és egyetlenre vágyunk nagyon! :oops:

Kép
muzsuzska

benó! ti állandóan filmet néztek!!!!!!!!! Könnyen vagy készen vannak az ikrek! :D

Kép
muzsuzska

Csilla, itt nem sajnálunk senkit sem, mind szenvedő alanyok vagyunk! Timi túl van rajta! :D

Kép
muzsuzska

Sajnálom, hogy nektek sem jött még össze! Nekem elméletileg kedden kellene kb megjönnie, de már nem is merek reménykedni. A múlt hónapban pl. már képzelgéseim voltak, mintha nagyobb lenne a mellem, éhesebb lennék, stb. Nem ültem bele a kádba, hanem inkább zuhanyoztam, a táncórán próbáltam kímélni magam, nehogy pont ezzel tegyek rosszat. Komolyan mondom, már elegem van! Te ezt hogy viseled Muzsuzska? Én reménykedem, de szerintem úgy is meg fog jönni!

Kiscsibe01
kiscsibe01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?