Halihó!
Megjártuk a hadak útját, Bercót elaltattam, pótoltam az elvesztett kalóriákat, most kifújom magam.
Egyéves adatok:
11,25 kg és 80 cm. Petikét azért nem körözte le.

(csak magasságban). Lassan kezdek megnyugodni, hogy csak el fog tűnni a kutacsa a gyerekemnek. Bercó ugyanis (szerintem) óriási kutaccsal született. Dokibá persze megint elnézően mosolygott rajtam akkor is és most is. Lényeg a lényeg, kezd alakulni a dolog.
A szerszám körüli mizériámat is megmosolyogta, szerinte ott sem vészes a helyzet, folytassuk csak a fürdéskori húzogatást tovább.
Móni! Köszi szépen, talán megindult valami, remélem lesz folytatása is. Biztosan segítenek az éjszakázások is.

Hú, a négy óráért nagyon irígy vagyok, nekem még nem jött össze ennyi egyhuzamban. Kívánom, hogy javuljon még a helyzet. No, jól jöttek a télies holmik? Én most jó hasznát veszem a napsütésben vásárolt harisnyáknak.
Gréti meg majd feldobódik a gyerekektől, csak Te bírd ki hazáig az utat a nyűgös gyerekkel.
Hol tartasz Norbi-ügyben?
Vindolanda! Már biztosan tudod, remélem jó! A porszívó tartozéka a kefés dolog.

Porszívózni is imád Albert. Jaj, nagyon jó ötlet volt, hogy majd a gyerekek takarítanak.

Mi meg felváltva alszunk.

(éhes disznó)
Meg fogja tanulni, nyugi. Berónak is ezerszer mutattam már, mégsem tudja. Lehet, hogy én mindig megelőzöm? Ő még nem mászott fel.
Heni! Nagyon cuki lehet Péterkéd. Jó kis méretei vannak Neki is!!!!! Gratulálok a kiskönyvhöz. Lassan mehetsz uh-ra is!
Meryke! Te meg itt sutyiban elfogysz? Gratulálok!!!!

Bercó még nem fedezte fel a Wc-kefét. Figyelmét teljes mértékben a papír letekerése köti le. Nem győzöm visszatekerni még azelőtt, mielőtt jól széttépdesi. Fogyóeszköz lett.
Regi! Gyors gyógyulást a gyönyörű Szelikének és Neked is! Úgy tudom utálni a náthát, annyira alattomos, jól leveri az embert a lábáról.
Dávid kézizik.
Ahhoz képest, hogy most először sütöttél tortát, igazi remekművek lettek.
Szeli mindent ilyen elmélyülten vizsgál meg? Annyira cukkancs a képeken!
Kispocc! Érthető, de nagyon jó hallani Rólatok!
Hajni! Nekem nagyon tetszik így a hajad. Erre szavazok.
Szobatisztaság: Nem akarok én belebeszélni semmibe, de szerintem nem mondhat sok újat ez a könyv. Szerintem ez is úgy van, mint a többi, ha megérett rá a gyerek, akkor szépen kialakul ez is. Nagy praktika meg nemigen kell hozzá, mindenki észre szokta venni, hogy hogyan végzi a dolgát a gyerek. Sok babának rituáléja is van. Egy idő után meg ő maga fog jelezni, hogy valami van a pelusban. De hangsúlyozom, ez csak az én véleményem.
Kaqk: Éljenek a bokorugró nacik!