A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Zsozsónak Boldog 13.hónapot!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Köszönjük a névnapi köszöntéseket! Mi is boldog névnapot kívánunk Kiskolbi Mátéjának! :D

Isten éltesse az 1. éves Lillát és Bercót! :D
Kép

KépKépKépKép
meryke

Jajj, és persze Zsófinak is boldog hófordulót! :D

KépKépKépKép
meryke

sziasztok csajszikák,

köszönjük a köszöntéseket.

keresztelő és a szülinap megvolt, pár képpel jöttem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
h@jni

Halihó!

Először: Isten éltesse Lillát ezen a szép napon!
Zsófinak további boldogságos gyermekkort! (Emese, én tudom ám! Valami miatt nagyon emlékszem, hogy egyetlen hónap van a két manó között. :wink: ) Tudom közhelyszámba megy már, de igazad van, csak úgy rohan az idő, én is kapkodom a fejem és nem is hiszem, hogy már egy éve történt... Hiszen még minden pillanat itt él bennem.
Háááát, az a rózsaszín takaró tényleg nem volt semmi. Momó is fel volt háborodva, de csak ilyen volt. Később már csak a kis kocsi kibélelésére használtam.
Kép
dmaggie

Bercónak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk mi is.

Kép
Kép
h@jni

Akkor jöhetnek a most-képek. :lol:
Már írtam, hogy szeret segíteni a mosásban:
Kép
Kedvenc játéka, hogy mindenfélét, főleg kis labdákat begurít a szekrény alá, majd bekukucskál, keresi és próbálja kikotorni. :lol:
Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Egyéves
Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Ajaj! A Mátékról meg megfeledkeztem. Legénykék, nagyon boldog névnapot kívánok!
dmaggie

Jó sok lettem. :oops: :oops: :oops: :oops:

Csak elmesélek még valamit. Tegnap történelmet írtunk. Dávidnak meccse volt, mi is elmentünk megnézni és ott találkoztunk a barátnőjével. Meg kell mondanom, nagyon jó ízlése van, igazán szépséges a kislány. Igazi lovagként kísérgeti, vigyáz rá. :lol: :lol: :lol: A Kedvessel csak lestünk, ennek is eljött az ideje. Egyébként Dávid talán 6 gólt lőtt és még több is lehetett volna, de elhülyéskedte a dolgot, még hetest is hagyott ki. (Apa előre megmondta) Aki vele szemben volt támadáskor és védekezéskor is szenvedett sokat. Hol a földön végezte, hol meg jól belenézett Dávid labdájába. Szerencsétlen egyszer úgy fogott talajt, hogy vérzett az álla. Én meg sportszerűen vittem az edzőjének ragtapit, hogy tegyék a sebre. :wink: :lol: Már csak azt nem írtam, hogy nyertek. Jövő héten idegenbe mennek, papír szerint zakó vár rájuk.
dmaggie

Már nem nagyon tudok egyenként reagálni, csak ami éppen eszembe jut.

Dettyk: nagyon jók a képek, a torta meg nagyon finomnak néz ki. Egyéves Panka nagyon élvezhette a felhajtást. Úgy szeretem a vidám kis képeit. Naaaagyon szééééép!!!!
Jót nevettem. :lol:

Fleur! Két napja nálunk is három v. négyszeri kelés van, nem nemtommennyi. Bevallom töredelmesen, hogy Sedatifet adok Neki. Hogy ennek a hatása-e, nemtom.

Vindolanda!
Sikerüljön!!!!!!

Marica! Minden OK lesz.

Hajzás: Bercónak is egyre hosszabb és sűrűbb a haja és neki is göndörödik hátul. De még meg sem közelíti a Mátéét. Micsoda anyalka lett a kis gézengúzból! Meryke, Te is készülhetsz a rohamra két ilyen jóképű legénykével a háznál. :lol: :lol:
dmaggie

Jó reggelt!

Hajni! De jó, hogy jöttél! Gyönyörűséges család vagytok!!!! :lol:

Éjszakát jól elkiabáltam, borzasztó volt. :twisted: Megyünk tanácsadásra, majd jelentkezem. Du-n még szülői értekezlet is lesz.
dmaggie

Sziasztok!

Mi ez nagy csend lányok?
Mindenki csavarog?

Maggie jók nagyon a képek :lol: :lol: :lol:
És az új vonalzó is nagyon tuti :lol: :lol:
Éjszaka nálunk most türhető volt. Csak 4* ébredt.
És tudtam aludni egyben 4 :lol: :lol: :lol: órát mert 2-kor volt az első felsírás.
Szerintem fogytál, látszik az arcodon.

Hajni szépek a keresztelős képek na meg a szülinapiak :lol:

Marica nyugi, minden rendben lesz

Panndi veled mi újság?
Hánysz még minden nap?

K.Timi milyen nagyfiú már Ádi :lol: :lol:

Regi Szelike tüneményes :lol:
És nagyon szép "harapj belém" tortát csináltál :wink: :lol: :lol:

Dettyk Panka is nagyon édes :lol: :lol:
Te meg egyre csinosabb (irígy-irígy :oops: :oops: )

Vindolanda szorítok, hogy sikerüljön.
Nagyon jól hangzik :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Grétikém ma frontot érez vagy mi a szösz :roll: :?
Extrán nyűgös. Minden rossz volt.
Napirendünk borult, mert kaja közben kb 3 falat után elkezdett ordítani majd egyszerűen hozzám bújva beájult.
Most hál istennek alszik.
Remélem még legalább 1 órát.
Hogy a du-nal mi lesz nem tudom.
A játszótéren a kis barátai 5 után vannak lent, de Ő akkorra már hulla lesz mert így persze nem alszik majd du :? :twisted:
2-kor tudnánk kimenni de akkor meg sehol egy játszópajtás :roll:
Ááá............
Micsoda dilemma :lol:
Ez legyen a legnagyobb gondom :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na nem szórakoztatom magam tovább.
Megyek elindítom a gépet és vasalok pár dolgot.

Puszi mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, tényleg nagy a csend mostanában...

Nálunk még állás-ügyben nincs újság, egy óra után jönnek ki az alapítványtól házhoz, és beszélünk. De ismernek szegről-végről, ezért gondolom ismerik a helyzetemet is (hogy nem vagyok túl mobil mostanában). Remélem :roll:

Maggie: hát a fiad párjával nem semmi élmény lehetett találkozni :D

Regina: a torta-evés tényleg jó volt :D

Móni, néha nálunk is borul a papírforma a nap során. De valahogy estére mindig kiigazítja magának, én nem értem :roll:

Ja, és az a kefe-szerű dolog nálunk is nyerő, amivel Berci próbálja kiszedni a dolgokat az állvány alól. Rugónak egy piros üvegmosogató keféje volt, amit aztán már eldugtam előle, mert megszurkálta vele magát.

Na és ma reggel magától felmászott a franciaágyra háromszor is! Csak néztem egy nagyot :shock: Lefelé persze nem nagyon megy, ott nyűg az ágy szélén és vágyakozva néz lefelé. Pedig már egy csomószor mutattuk neki a tolatós-technikát :shock:

Marica már biztos túl van a vérvételen.

Na, most megyek. Majd beugrok még délután. Rugó persze reggel fél nyolc óta fenn van, és álmosságnak semmi jele :? :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok, bocsika most kicsit eltűntem:-(

Ma voltunk mérésen:
79cm és 11.8 kg hát van mit cipelnem:-(

Rólunk: Péter továbbra sem megy, 20 mp ceket áll egyedül, de állitólag ráér, szerintem meg sietni kellene, mert nagy pocakkal már nem igen akarom cipelni a nagy súlyát, bár lehet igy fogok tudni megint csak kis súlyt hizni:-)
Egész nap azt beszéli hogy hinta, a kajára azt mondja nyam, na hát ekkor meg kell zabálni.Tegnap is pizzáztunk, na hát mondanom sem kell.... hihetetlen, hogy egy ilyen kis manó ennyit tudjon enni.

Megkaptam ma a várandós kiskönyvemet is, hát csajok nem is mondtátok, hogy most olyan randa fehér van:-( nem is örültem neki.
Én 65 kg vagyok, 120/70 a vérnyomásom, cukor, fehérje nincs a vizeletben, szóval minden ok. Szombaton megyek 14.30 ra 12 hetes UHra.
Kismamák állitólag változtak a kötelező laborok időpontjai? Ti hogy voltatok? a védőnőm szerint 12, 15, 16 hétben kell majd a közeljövőben menni. ( amúgy úgy utálom ezt a védőnőt, olyan kis okoskodó :evil: , mert ő mindent jobban tud :evil: )

Maggie hihetetlenül szépek vagytok:-) Berci édespofa, kis ügyi, te meg csak úgy sugárzol:-)

Hajni ti is szép család vagytok, mindkét gyereked olyan kis angyalarcú tünemény:-)Levágattad a hajad?

REgi nálatok is szuperul zajlott a szülinapozás látom:-)Nagyon ügyes vagy, 2 torta ilyen rövid időn belül. Lehet curász vagy és nem is mondtad?

KTimi te meg mind mindig most is nagyon kitettél magadért, jó kis party lehetett:-)Édes Ádó!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Regi: Csodás Szelina, igazi kis hölgy! :D És nagyon szép tortát sütöttél, ügyi vagy! :D

Bongyor fürtök: Máténak főleg a pára hozza ki, most, hogy hideg van eléggé kisimult, inkább hullámos a haja és csak hátul göndörödik, de így is cuki! :wink: :D

K.Timi: Édes Ádi, ahogy megijedt a tortától, vagy inkább nem értette, hogy mi ez a nagy felhajtás körülötte. :lol:

Vindolanda: Drukkolok, hogy sikerüljön az állás!++++++

Dettyk: Ismét meg kell, hogy dicsérjelek, nagyon csini vagy! :D Most már nekem is beindultak a kilók, -8-nál tartok, de még 6-8 jó lenne, ha lemenne. Nagyon szép a te tortád is, és Pankuszt meg kell zabálni, ahogy eszi. Nagyon belevaló kiscsaj! :D

Móni: Éjszakák javultak? Nálunk e téren szerencsére nincs gond, csak ha fogzás vagy takonykór van, de hát akkor érthető, hogy ébred, amúgy csak a cumiért kel fel néha, de azt Peti intézi 8)

Ágica: Örülök, hogy Petrus szemével minden ok és milyen ügyi nagylány ő is! :D

Hajni: Nagyon szépek vagytok a képeken, Lilla is igazi kis hölgy lett! :D

Maggie: Hát olyan jót nevetettem Bercón, ahogy kukucskál a szekrény alá, és keresgéli a játékokat, nagyon ari! :D Máténak sajnos a WC kefe a kedvence :shock: és amikor rászólok, hogy nem szabad el kezd velem perlekedni és mutogat is hozzá. :lol: Persze elég nehéz nevetés nélkül megállni, de próbálok elfordulni, hogy ne lássa. :wink:

Szombaton megünnepeltük mindkét fiút a családdal, majd este hozok képeket. Most mennem kell, mert nemsokára indulok a kozmetikushoz egy kis kényesztetésre :wink:
Szép napot! :D

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Zsozsinak boldog hófordulót! :)

Maggie! Hát Bercó nagyon találékony! Szuperek a szülinapos képek, főleg, mikor az ágyon vannak a tesók! :)
Gratula Dávidnak, de most nem is tudom, hogy a barátnőhöz, vagy a focihoz! ;)

Hajni! Még én is ott tartottam, hogy az a tincsenként fonott hajad (nemtom hogy hívják pontosan) van (nekem tetszett, nagyon vagány!)... :roll:
Gyerkőceid gyönyörűek! :) Lilla tiszta apja, nem??? :roll:

Heni! Köszi! :lol: Egyelőre csak kísérletezem, ez volt a 3. torta életemben, amit sütöttem! :)

Hát mi nem vagyunk túl jól, Szelikém Dáthás lett... :( Kicsit én is. Egész éjjel alig aludtunk. Egyelőre orra nem folyik, de szegénykém alig tud aludni, mert dugul az orra. Hiába cseppentek, porszívózok, nem jön semmi, szerintem még csak az orrnyálkahártya van megduzzadva. Adom neki a Cebion cseppet, remélem, hamar kikecmereg belőle!!!
Ma veszek egy vastagabb hálózsákot, mert hiába takarom be plusz pléddel, addig forgolódik, míg lelöki magáról a takarót... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Csajszikák :lol: !

Csak bekukkantok :oops:
DRÁGA KIS ÜNNEPELTEKET ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!

Lányok, ne haragudjatok, hogy ilyen ritka jelentkező vagyok mostanság :oops: , de totál behavaztam. Most költöztünk ugyebár nemrég, a kertet most szépítgetjük, fvesítés, ültetés stb...A földszint kész, és a tetőtérnek most állunk neki. Közben itt van drága kincsem szerelmem, Botó, aki most indult meg nemrég, tör-zúz, hol magát, hol mást :lol: :lol: :lol: . Na és persze itt az új Szerelem, a kis Meggymagom, aki holtfáradttá tesz :lol: :lol: :lol: . Na, ezért jutok ide most ritkábban!

Most vissza sem tudok olvasni, viszont kérdeznék:
IMóni!!Hol is szereztétek drága Kiscicádnak a kiságyikót?Belinkelnéd majd? Köszi!!!! :lol:
Többi kismamik, Ti átköltöztetitek a Csemetéket új gyerekágyba? Vagy újabb kiságyat vesztek :roll: . Kissé tanácstalan vagyok...Nem mintha sürgetne az idő :lol: :lol: :lol: ...

Képek csodaszépek! :wink:
kispocc

Regi én mostanában Grétikét normál, nagy méretű takaróval takarom be és nem rúgja le magáról :wink: :lol:
Bármerre forgolódik alatta marad :lol: :lol:
Mondjuk elég nagy az ágy és azon elfér a nagy takaró.

Kispocc http://www.czotter.hu/agykeretek-gyerek ... aktik.html
Mikor teszel fel vonalzót a meggymagodnak?

Meryke nem igazán.
De azért igyekszem ennek az időszaknak is meglelni a szépségét.
Majdcsak visszatérünk a régi jó átaludt éjszakákhoz :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

köszönjük a dícséreteket.

látom a hajam mindenkit sokkolt. :lol: :lol:
szval ez úgy volt, h volt ugye hosszú, aztán félhosszú, aztán az afro (fonott) és mikor azt leszedettem ( az csak 3 hónapig lehet fent) akkor levágattam, de nem tetszett, így ragasztottam hosszút, viszont a hajam nagyon hullik, így végül azt is leszedtem és most hagyom pihenni. :?
de nagyon nem tetszik ez a rövid. :evil:

Kép
Kép
h@jni

Lányok megvan valakinek ez a könyv?
http://www.libri.hu/hu/konyvek/eletmod_ ... _type=book
érdemes megvenni?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kispocc:
nekem Marci 2 évesen költözött át, sztem érdemes, mint még egy rácsos ágyat venni.

Heni:
szép méretei vannak Péterkédnek.

Kép
Kép
h@jni

Zsózsó: Boldog hófordulót!!!

Maggie, Hajni: csodás képek!!!

Hiába minden gyerkőc olyan édes! Imádom nézni a képeket! Ja és a torták!!!!! kérek kérek.... itt csak akkor van ha sütök. :-( itt nem tudnak sütni!!!! a sütisnél olyna fura sütik vannak. :-( hát nem csorog a nyálam...
gyorsan sütök is egy kis Mesi féle csokis muffint. :-)

a takarítás nállunk is menő: a legjobban a porszívózás, a mosógépből ki pakolás..megy.
Újabb hóbort!
mivel a kövek, gesztenyék...pici labdák mindig begurulnak az ágy alá...cél szerszámként a pókhálótlanító műanyag valamit vettük elő..na azóta nem véletlen kerülnek be a dolgok..csak hogy ki lehessen venni. akárcsak Bercó!!!!

Állandóan hason fekszik Emma az ágy előtt és próbál valamit kihalászni az ágy alol.
édes.

most mértem ..nem nevetni...:-) colostokkal ( vagy hogy kell írni ) 74 cm...annyit nőtt. minden naci bokavillantós. De hát ideje volt. már.

ma lesz mázsálás..ha nem felejtem el

Ha kérdezem : ki éhes..már szalad is a szék felé, emeli a lábát és cuppog meg mondja mama ( gondolom ham ham..mert ezt szoktammondani. )
annyit eszik mostanában..nem győzöm etetni.

de így a jó!!!

na megyek mert ebéd van!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Megjártuk a hadak útját, Bercót elaltattam, pótoltam az elvesztett kalóriákat, most kifújom magam.
:lol:

Egyéves adatok: 11,25 kg és 80 cm. Petikét azért nem körözte le. :wink: :lol: (csak magasságban). Lassan kezdek megnyugodni, hogy csak el fog tűnni a kutacsa a gyerekemnek. Bercó ugyanis (szerintem) óriási kutaccsal született. Dokibá persze megint elnézően mosolygott rajtam akkor is és most is. Lényeg a lényeg, kezd alakulni a dolog.
A szerszám körüli mizériámat is megmosolyogta, szerinte ott sem vészes a helyzet, folytassuk csak a fürdéskori húzogatást tovább.

Móni! Köszi szépen, talán megindult valami, remélem lesz folytatása is. Biztosan segítenek az éjszakázások is. :wink: Hú, a négy óráért nagyon irígy vagyok, nekem még nem jött össze ennyi egyhuzamban. Kívánom, hogy javuljon még a helyzet. No, jól jöttek a télies holmik? Én most jó hasznát veszem a napsütésben vásárolt harisnyáknak. :lol:
Gréti meg majd feldobódik a gyerekektől, csak Te bírd ki hazáig az utat a nyűgös gyerekkel. :wink: :lol:
Hol tartasz Norbi-ügyben?

Vindolanda! Már biztosan tudod, remélem jó! A porszívó tartozéka a kefés dolog. :lol: Porszívózni is imád Albert. Jaj, nagyon jó ötlet volt, hogy majd a gyerekek takarítanak. :lol: :lol: Mi meg felváltva alszunk. :wink: :lol: :lol: (éhes disznó)
Meg fogja tanulni, nyugi. Berónak is ezerszer mutattam már, mégsem tudja. Lehet, hogy én mindig megelőzöm? Ő még nem mászott fel.

Heni! Nagyon cuki lehet Péterkéd. Jó kis méretei vannak Neki is!!!!! Gratulálok a kiskönyvhöz. Lassan mehetsz uh-ra is!

Meryke! Te meg itt sutyiban elfogysz? Gratulálok!!!! :lol: :lol: Bercó még nem fedezte fel a Wc-kefét. Figyelmét teljes mértékben a papír letekerése köti le. Nem győzöm visszatekerni még azelőtt, mielőtt jól széttépdesi. Fogyóeszköz lett. :lol:

Regi! Gyors gyógyulást a gyönyörű Szelikének és Neked is! Úgy tudom utálni a náthát, annyira alattomos, jól leveri az embert a lábáról.
Dávid kézizik. :lol:
Ahhoz képest, hogy most először sütöttél tortát, igazi remekművek lettek.
Szeli mindent ilyen elmélyülten vizsgál meg? Annyira cukkancs a képeken!

Kispocc! Érthető, de nagyon jó hallani Rólatok!

Hajni! Nekem nagyon tetszik így a hajad. Erre szavazok. :lol:

Szobatisztaság: Nem akarok én belebeszélni semmibe, de szerintem nem mondhat sok újat ez a könyv. Szerintem ez is úgy van, mint a többi, ha megérett rá a gyerek, akkor szépen kialakul ez is. Nagy praktika meg nemigen kell hozzá, mindenki észre szokta venni, hogy hogyan végzi a dolgát a gyerek. Sok babának rituáléja is van. Egy idő után meg ő maga fog jelezni, hogy valami van a pelusban. De hangsúlyozom, ez csak az én véleményem.

Kaqk: Éljenek a bokorugró nacik!
dmaggie

Henikém még Neked akartam írni, hogy teljesen megértelek. De sajnos nem lehet siettetni a dolgot. Pedig Bercót is elég cipelni, majd' megszakadok mire felérek vele az elsőre. Ha meg még néhány táska is van nálam.... Ilenkor én is azt szoktam mondani, hogy igazán jöhetne már a lábán. :lol: :lol:
dmaggie

Sziasztok, hát végül egy köztes megoldásban egyeztünk meg, egyelőre mellékállásként működik pár hónapig, és ha Rugó nagyobb lesz, akkor valószínűleg tovább lépünk majd, ha mindkettőnknek megfelel a dolog.

A tanítás újrakezdését is olyan februárra terveztem amúgy.

Azért egy kicsit meg is nyugodtam :oops:

Na, hát majd kialakul :D

Regina, sajnálom :cry:

Heni: de furcsa lehet megint kiskönyvet kapni :D

Kispocc: kitartás.

Hajni: akartam írni még tegnap, hogy milyen vidám képeket hoztál :D

Most hirtelen ennyire futotta tőlem, lehet, este még benézek.

Ui.: Gábor ma adta le a disszertációkat a kötészetre
:oops: . Hát, már rosszul voltam, mikor ránéztem belőle egy részre. Ha leadom, sem pillantok bele, biztos találnék hibát.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

ÓÓÓ oldalt kezdtem.
Ja, és köszönöm, hogy gondoltatok Rám.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Na megjöttünk a nyaralásból. Szuper jó volt csak azok az éjszakák.... Sajnos Marci nem nagyon tudott aludni az utazóágyban így sajnos mi sem.De a nappalok kárpótoltak.A tengert imádta.Rengeteg kavicsot gyűjtött (a szájába is :? )
Az utat Horvátországba nagyon jól viselte.

Megtartottuk hétvégén a szülinapját is. Nagy muri volt a teljes család felvonult.A végére azért jócskán elfáradt.

Még elutazás elött voltunk dokinál kistesóval.Minden rendben.Dobog a kis szive.
Következő vizsgálat 10.09.
Addig intézem a körzeti dokit, vérvételt, védőnőt, ekg-t.
Mi egyébként Marci 1 hónapos kora óta nem láttuk a védőnőt, de gondolom most is mint Marcinál is, elvárja majd hogy én havonta menjek. Igazából addig működött ez a dolog amíg mi jártunk hozzá.

Amíg nem voltunk itthon egyébként egy bolond nő randalírozott a kertünkben.Megdobálta az ablakokat. És természetesen kettőt a most kicserélt ablakból be is tört.

Regi! Pont ilyen kockaházat vettünk mi is 5 éve.Azóta szépítgetjük. Gratulálok a vételhez.

Móni! Gréti nem esik ki az ágyból?Reggelente Marci olyan kis kómás dülöngélős.Attól félek hogy reggel mikor elindulna kizakózna az ágyból.

A képeket még lusta voltam feltölteni, de ha megtettem akkor jövök és feltöltök nektek is párat.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Nyerkit, a bolond nővel kapcsolatban. Gáborék azt hitték, hogy a kertben a kukoricájukat a szarvasok dézsmálják (az erdő a porta végén van, és bejárnak néha a faluba a szarvasok, sőt egyszer egy vaddisznó is bejött). De meglátták az ablakból, hogy Sanyi, aki fogyatékos, valamint a második szomszéduk, átugrál a kerítésen, letarolja a kukoricát, és a kinti wc-ben kicsavargatja az izzót.

Kavicsok: na, azt én is szedegetem a szájából folyton, nekünk a kocsinyomban az van.

Jó pocakososdást a továbbiakban.
V.

Kép
vindolanda

pocakosodást :oops:

Kép
vindolanda

Marica
Addig is szorítok az AFP-hez

Dettyk
:lol: látom Panka is kipróbálta a Lilla módit :) fejem a tortába nyomom
:lol: jó ez a kis szösszenet.

Maggie
Jó, hogy feltetted a születési képeket, meg a többit is. Nem voltál sok!
Wow csajozik a nagy fiad :) és egész pontosan mennyi idős is? Amúgy gartaulálok a nyeréshez!
Én is próbáltam a Sedatifet, de Lillánál nem használt. Vagy csak nem voltam elég kitartó?? Nálunk enélkül van ennyi kelés. Vagy ne legyek úgy kiakadva??!!

Hajni
Nagyon szépek voltatok! Hova lett a vagesz fonatos hajad?? Most egész rövid, de jó! Hát tényleg rakhatnál képeket gyakrabban is :) A lányod, meg tiszta te! Nagyon édes.
No hajkérdésre már válaszoltál...

Móni
Lilla is elviselhetetlenül hiszti volt ma és tulajdonképpen ez már egy hete tart :( :( tudnám miért van ez....

Regi
Puszi Szelinek!

Kispocc
Mi még nem költöztetünk. Szerintem 2 éves koráig jó lesz ez az ágy. Hacsak addig nem érkezik tesó, de egyre valószínűbb, hogy ez már csak Lilla 2 éves kora után lesz.

Cipelésben tuti én nyertem: minden nap a 4.-re cipelem fel legalább 2x meg ugyanennyi le is .....persze igaz ő még csak 9 kiló

Vindolanda
Ne is tedd, csak a védés után. Én is akkor lapoztam bele újra és találtam egy csomó hibát. De akkor már nem idegeskedtem rajta.

Nyekrit
Mit vétettetek annak az őrült nőszemélynek???!! Tényleg nagyon elborult lehet, ha ilyenekkel szórakozik. Fényképet nem hozol?

Boldog szülinapot Bercus, Lilla
Kép

Máték boldog névnapot!
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Amúgy ismét érdekesek Lilla étkezési szokásai. Újfent nem eszik. (ez tegnap óta) Tulajdonképpen a gyümölcsöt meg a kölesgolyót eszi szívesen és slussz, no meg párizsit. Tápszert ellöki, csak hajnalban félálomban eszi meg. Pedig többfélét is próbáltam már. :(
Remélem nem megint fogyás lesz a vége.

A kedélyállapota is érdekes. Mostanában olyan gyakran hisztis, pedig már volt egy időszak, hogy azt hittem rájöttem a hisztik kulcsára, de tévedtem :( idefent gyakoriak a hisztik. Tulajdonképpen folyamatos foglalkoztatás mellett lenne jókedvű, ami ti is tudjátok, hogy nem mindig kivitelezhető. Általában lent nincs gond, de nem lehet mindig lent vele, főleg, hogy jön a tél. Kicsit tanácstalan vagyok, hogy hogy szoktassam le erről.

És hát az alvás, az sem fényes.

Nem szoktam rinyálni, de most kicsit kivagyok és elfáradtam......:(
gondolom ez a trutyi idő is rátesz egy lapáttal, bár ma sütött is a nap egy kicsit és olyan jól esett. :)

Szerdán 1 éves állapotfelmérés és oltás....

Ja és megy a hasa kissé, remélem nem lesz beteg.

KépKép
KépKép
fleur

Halihó!

Vindolanda! Remélem jól műxik majd a dolog. Sok sikert.

Nyerkit! Üdv újra itthon! Ez a betörősdi tényleg dúrva. :twisted:

Fleur! Te, Drága! Mindenkinek más a sok és ha már valaki megszokta, hogy éjszaka nyugodtan alszik, akkor bizony sok az egyszeri felkelés is. No, ilyen nálunk soha nem volt még. Három volt a legkevesebb, ezért viszonyítok ehhez. Úgyhogy nyugodtan panaszkodj csak! Nem is csodálom, hogy elfáradtál. Ki tudsz azért néha kapcsolódni? Nagyon kellene. Igaz, nekem sem sok szórakozás, kikapcsolódás adatik. A múlt héten jegyeztem meg, hogy néha én is elmennék egy-egy meccsre. El is mentünk, de én végig a gyerekre figyeltem, míg apa vígan szurkolt. Nem teljesen így képzeltem. :wink: :(
Szerintem vannak ilyen periódusok a gyerekeknél, hogy csak néhány dolgot esznek meg. Adj neki bátran azt, amit kér, majd változik. No para!!!!
Hasmenés remélem csak átmeneti. Nem tudom, hogy mennyire, de nem elfelejteni, hogy egyszeri laza széklet még nem hasmenés, sőt szerintem még a napi kettő is belefér. Nyugi! Gondolok Rátok szerdán.

Valaki kérdezte az afp-eredményt. Ha jól emlékszem kell néhány hét hozzá, talán kettő. Azzal lehet menni a kövi genetikai uh-ra a 18-19. héten.
dmaggie

No, csak arra nem válaszoltam, hogy hány éves Dávid. :oops: :oops:
14.
dmaggie

Maggie
Szerencsére Peti igyekszik pihit biztosítani nekem. Hetente 2x elmehetek tornázni és többször is előfordult már, hogy átvállalja Lillát. Ha már nagyon kivagyok ő kel hozzá, ha nagyon nagyon kivagyok én kint alszom a nappaliban és ő kel Lillához. Pont azon gondolkodtam, hogy amikor újszülött volt és 2,5 óránként kellett szoptatni azt jobban viseltem, mert tudtam, hogy azért ébred mert éhes. Evett és aludtunk. Hamar ráállt az 1x-i kelésre, amivel én elvoltam, mert kiszámítható volt. Most nem az, és ez fáraszt el igazán, sosem tudom milyen lesz az éjszaka és ha már ébred, rögtön üvölt és fogalmam sincs sokszor, hogy miért....és ez az ami nagyon rossz. Én segítenék neki, de olyan mintha végül is semmi komoly nem lenne, csak úgy kel.

Sajnálom, hogy a múltkori meccsen nem kapcsolódtál ki, apától mindenképpen követelj magadnak néhány nyugodt percet. Azért 3 gyerkőc mellett tuti nem sok van.

Már volt egy ilyen időszakunk akkor sem halt éhen :lol: de azért jobban szeretném, ha enne, mert a nem evés nekem mindig kicsit stresszes.

Ma jó pár volt ,4-5. de majd csak holnap derül ki, ha lesz még az oltások is veszélybe kerülnek. Persze betegnek nem tűnik.

Már 14 :lol: az szép kor. Innentől már jönnek a csinos lányok (fura lehet anyaként megélni ezt, persze biztosan a lányos anyáknak sem könnyebb mikor a csemete beállít egy pasival) :)

KépKép
KépKép
fleur

látom mi ketten tartjuk a frontot így estében :lol: no én is megyek pihenni.

Egy szép altatódal
http://www.youtube.com/watch?v=XQZJXkh88oM

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Tudom, már pihizel. :lol:

Én is sokszor úgy érzem, hogy inkább rossz szokás ez az állandó ébredezgetés. Volt ilyen a nagyobbaknál is, de talán nem volt ilyen sűrű. Aztán egyszer csak úgy, magától megváltozott minden. Ezt várom már nagyon. Az a legjobb, hogy általában mindenki azt mondja, egyáltalán nem látszik rajtam, hogy ilyen sokat éjszakázom. :lol: :lol:
Pedig néha ezerévesnek érzem magam.
Én örülök, ha naponta el tudok vonulni valamelyik gyerek szobájába, hogy elvégezhessem a gyakorlataimat. :lol: :lol:

No, igen, ez már bizony hasmenés.
Fogacskák? A keresztlányomnak is hetekig ment a hasa, mielőtt a szemfogai kibújtak.

Jaj, nagyon vártam, hogy láthassam a kislányt. A legszebb az az egészben, hogy kissé emlékeztet a fiatalabb énemre. :lol:
Szombaton meg itt lesz majd velünk. :lol: :lol: Meg talán a Gergő barátja is. Szóval lesz nyüzsi rendesen. Csak egy kicsit nagyobb lakás kellene! :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Jó reggelt! :D

Meryke, Máténak nagyon boldog 1. szülinapot!!

Kép

Most csak ennyi, megyünk méredzkedni, már vagy 3 hónapja nem voltunk :oops: , kivi vagyok...majd jövök...
dettyk

Sziasztok!

Emlékeztek még rám, ugye?

Hát az ősz eleje kicsit bonyolultabbra sikeredett, mint ahogy vártam, ezért megint ott tartok, hogy még olvasni se nagyon volt idő!

Közben volt itt sok-sok ünneplés, kívánok én is sok egészséget, boldogságot minden kis manónak!

Hát ez jó, végre ideültem, erre most kezd Zita hisztizni....mennem is kell..........

KépKépKép
bongyi

Sziasztok!

Igyekszem visszaolvasni, meg hoztam pár szülinapi fotót. Az ünnepelteknek boldog születésnapot továbbra is, most pár napig kiestem a vérkeringésből... :oops: Kép

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Jó reggelt!

Máténak boldog 1. születésnapot! :)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Reggel villant be az agyamba, hogy a múltkor beszélgettünk erről az orrporszívózásról, és tök nem emlékszem, hogy most ez jó-e vagy sem... :roll:
Vagy kétfelé oszlanak a vélemények, azért nem emlékszem???
Mesi! Mit is mondott anyukád ezzel kapcsolatban???

Tegnap sikerült vastag hálózsákot vennem, és még szép is! :) És van ujja. Direkt ilyet kerestem, hogy ne kelljen hosszú ujjút ráadni mindenképpen, így mehet a rövid ujjú pizsi is alá! :) Remélem, tud majd benne forgolódni, bár nem olyan vészesen vastag az ujja szerintem. Még szárad, de ma este már felavatjuk! :)

Kaqk! Örülök, hogy jó Emma étvágya! :)

Maggie! Gratula Bercó méreteihez! :)
(Nekünk ma kéne menni, de nem tudom, hogy így taknyosan elvigyem-e... :roll:)
Bakker, tényleg, kézizik! :oops: :oops: :oops:

LMóni! Te már el akarod kezdeni a bilizést?
Én majd nyáron az új kertünkben! Ott aztán Szeli szaladgálhat pelus nélkül! :)

Vindolanda! Bele ne nézz!!! Én már utána se nyitottam ki, azóta is el van süllyesztve a szakdolgozatom. ;)

Fleur! Te nyertél, én „csak” a 3.-ra cipelek... :roll: Igaz, én 10,15 kilót! :lol: De csak napi 1x megyünk le általában! :)
Próbáld ki a tejpépet tápszer helyett, nálunk bevált!
Az idő miatt is lehet nyűgösebb Lilla!!! Nem biztos, hogy így marad!!!

Panndi! Szuperek a szülinapos képek! Zsófi nagyon csajos, szép kislány!!! Szép a torta is!!! :)
Az igen, fehér huzat a kanapén... :shock: És Te ezt bevállalod egy kisgyerek mellett? Le a kalappal! :) Gyönyörű! Imádom a fehéret!

Kép

Kép
regcsiken14

Most jut eszembe, hogy Szeli szülinapján itt voltak a Csajok, és most kezdték az ovit meg a bölcsit, lehet, hogy ők hoztak valami bacit, nem is Szeli fázott meg... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Csajok!

Adtok valami multivitamint a gyerkőcöknek??? Télen azért jó lenne!
Ezt ismeri valaki?
http://drlenkei.hu/component/page,shop. ... /vmcchk,1/
Jó???

Kép

Kép
regcsiken14

Fehér kanapé, levehető, mosógépben mosható huzattal :wink: :lol:
Két komolyabb folt volt eddig rajta, az egyik lecsó (khm, nem Zsófi volt), a másik csoki (khmmm, az sem Zsófi volt) :lol:
Vendég

A bilizés még nálunk is odébb van. Amúgy is csak két éves kora körül akartam elkezdeni, esetleg jövő nyáron, bár nem tudom, kistesó érkezése hátráltatja-e majd, de tegnap is tanultuk az iskolába, hogy átlagosan két-három évesen érnek meg rá a gyerekek.
Vendég

Panndi! :lol: Hát igen, nálunk is inkább Apa eszi le a kanapét! :lol:
2-3 évesen? Hú! Én 2-ről tudtam. Jó lenne azért a bölcsibe már szobatisztán mennie... :roll: De majd ezt úgyis Szelike dönti el! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Takarítás apa után: na, ahol Gábor éjszakánként dolgozik, az az asztal nálunk úgy néz ki, mint ha három kismacska megkaparintotta volna a ropis zacskókat, és hajnalig játszadoztak volna vele. :shock:

Minden reggel új élmény, az biztos :lol:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?