A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Hol így hol úgy! Ha van időd visszaolvasni minden percünket megismerheted és az érzéseinket!

Kép
muzsuzska

Elköszönök, mert megyek dolgozni! majd folytatjuk!

Kép
muzsuzska

Lehet, hogy nemsokára abbahagyom mert a párom itt nézi mellettem a tv-t és nem nézi jó szemmel, hogy babanetezek. Szerinte már túl görcsösen akarom, és semmi másról nem bírok beszélni. Nem akarok problémát, valahol igaza van, de nem tudok nem gondolni a babatémára! Bár az egyik dokim is ezt mondta, de ezt nem lehet megállni!!!! Ti mennyi ideje próbálkoztok?

Kiscsibe01
kiscsibe01

Oké! Jó munkát! Akkor holnap beszélünk!

Kiscsibe01
kiscsibe01

Visszatért az iwiw is na hála.Még hogy milyen jó a net. :evil: Aki próbálkozik közületek ne csüggedjen.Azt mondják mindig akkor jön amikor a legalkalmasabb.Tudom ez csekély vigasz,én is sokat sírtam főleg a januári dolog után. :cry: Meg utána várni az a legrosszabb.Tudom,hogy milyen rossz lehet baba nélkül hisz én egy olyan családba nőttem fel ahol nem lehetett saját gyerek.(A saját anyámnak nem kellettem).Ez van. :?

Kép
martik77

Tancsu hová tüntél?Egész nap itt se vagy :D Picurral minden rendbe?Ma már jobban viseli az időt?Ja tényleg az nem viseli meg,hogy nem otthon vagytok?

Kép
martik77

Atya világ Zsuzsi hány éjszakát kell menned?Mettől meddig?Mi régen 8 órába jártunk de akkor is össze vissza.Egy pár éve meg 12 órázunk,de nincs betartva a nappal,éjszaka, szabad szabad ahogy kellene.Van,hogy 2 éjszakát mentem nekem már az is rossz volt.

Kép
martik77

Sziasztok, visszajöttem.

Lányok,nosmit szóltok a második topikbabánkhoz???

Megszületett a kis Sanyika! :D Timi ,innen is nagy gratula neked,ügyi voltál. :wink:

Kép
flóra 11

Halihó.Éljen a kis TÖRPE!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Most olvasgatok visszafele Tancsu a 451 oldalon megy be szülni.Tök király visszaolvasni.

Kép
martik77

És a 455 oldalon már boldog anyuka. :D

Kép
martik77

Na megyek mert egyedül nem jó itt ülni.Jó éjt mindenkinek :)

Kép
martik77

Bocsika, Timi megkért, hogy néhány topikba írjam meg a hírt,hát elbolyongtam. :lol:

Kép
flóra 11

Én meg megint visszaolvasok!

Kép
flóra 11

Tancsu, köszönöm a gratulációt! :lol: :lol: :lol: :lol: A kolléganőmmel akkorát nevettünk!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Természetesen továbbítottam. Benó, a tiédet is.

Kép
flóra 11

Lányok,elolvastam.

Megyek aludni,két okból. Vagy három? :lol:
Mert álmos vagyok
mert holnap hajnalban kelek, a fiúk 5-kor már indulnak isBP-re
a harmadik.... :lol: :wink:

Kép
flóra 11

Pá...
Jó éjt!

Kép
flóra 11

Csak jó éjszakát jöttem kívánni :D Vagy még Flóra?

Kép
szilzi

Küldtem két hozzászólást és egyik sem jelenik meg! :evil: :evil: :evil: :evil:

Feladom :( jó éjt :D persze ha ez átmegy :evil:

Kép
szilzi

Szasztok,jó reggelt...:)

Az esténk megint katasztrófa volt,ezért nem jöttem...
Előjött a hasfájás,a nyügösködés,a nem evés,minden...
Csak orditott mindenért....!!!!
Ez ment majnem egy órán át...

Aztán fél10 előtt elájult,kelt fél1-kor,félalomban evett,de még arra sem kelt fel hogy átpelusoztam...

Kaja negyed5-kor megint félálomban és alvás fél8-ig..

Akkor ismét kaja beszélgettünk,kb 10 perce alszik...

Rájöttem,hogy estére eltellik a gyerekem,ezért van minden baja,túl sok neki a napi izgalom,nem tudja feldolgozni,nyügös és a végére túl álmos hogy aludjon....ekkor jön a hiszti.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Hát jól mellélőttem!!!

Azt hittem, Timi irt nekem,de köszike ha továbbitod...:D

Kép

Kép[/
tancsu

zsuzska:remélem nyugis éjszakád volt...:)

Timi:vajon hogy telt az első napjuk????

Benó:ikrek????

Csilla:tudom könnyü mondani hogy ne görcsölj rá a baba-témára...
Viszont unokatesóméknak bejött...Ők több mint 10 évig görcsöltek, a végén a férje időre rohant haza,mert meg volt adva,hogy melyik nap hány óra hány perckor kell éppen együtt lenniük.... :lol:
Aztán feladták,a férjének balesete lett és éppen nem a baba-téma volt a legfontosabb...
Most 3 gyönyörü kisfiuk van!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzi:veletek mizujs?
Ritkán vagy mostanság...

Márti:az igaz barátnő nagy kincs...
Megjelöltem iwiw-en Marikát és visszaigazolt.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Na azt hiszem elvonulok reggelizni,majd jövök...

Itt annyiból rossz,hogy a szoba az emeleten,az étkező lent és alig hallom ha sir a gyerek...:(

Na majd később jövök még...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Halihó mindenkinek.Nincs jó napom.Beteg a kutyusom és nem tudom mi a baja.Megy a hasa napok óta,pedig már úgy örültem mert a BOON-on bejutoot a kutyaszépségverseny döntőjébe. :(

Kép
martik77

Látom Tancsu mint egy jó anya magadtól is rájössz a dolgokra előbb utóbb.Ugyi :D

Kép
martik77

Sziasztok. Bejelentkezem, nehogy azt higyjétek megint,hogy lekoptam. :wink: Vagyok, csak .....

Kép
flóra 11

Megfejtettem, mi a F. baja,miért nem "teljesít" mostanában. Hát megint a munka. Mostanában nagyon korán itthon volt, sőt egyre korábban,mondogatta, hogy kevés a munka. Mostanra teljesen elfogyott. Az a kisvállalkozó, ahol dolgozott most nem akar új munkát felvállalni. Tehát hétfőtől mást kell keresnie. Ő mint vállalkozó dolgozik, jelenleg fűtésszerelőként. De szerintem biztos talál egy másik kisvállalkozót vagy egy céget, csakő bepánikol,nem látja a jövőt biztosítva és ma reggel azt mondta, inkább mégse legyen baba. :shock:

Kép
flóra 11

Na ezt nagyon gyorsan kidumáltam a fejéből,vagyis igyekeztem,hiszen időnk nincs.Mondtam, hogy nekem nem fontos,de ő később bánni fogja, hogy nincs gyereke. Szal meg egy csomó érvvel álltam neki elő. Aztán később már enyhült. Majd délelőtt nagyon ügyi voltam,elcsábítottam őt alaposan!!! :wink: Egészen két adagra is!!!! :lol: :lol: :lol: És ami mégjobb, meggyőztem őt,hogy most nyugodtan lehet, nincsenek termékeny napjaim. :oops: Talán ezért is sikerült. :wink: Rossz vagyok? :D Csak a célérdekében,igaz? :lol:

Kép
flóra 11

Most az lenne a szuper, ha pont ma lenne vagy holnap pé-m. Akkor most telibe találtunk volna.Múlt hónapban és előtte is a 12,23-dik napon ugrott fel a hőm,tehát előtte egy nappal volt pé. Ha ez bejönne.....

Kép
flóra 11

Na, megyünk kajcsizni.

Ja,aztán voltunk piacon, vettünk sok finomatés atemetőbe egy olyan hatalmas virágot!!!! Őrült nagy!!!
Aztán üzletben is voltunk. Vettünk akonyhába a kredenc aljára szerelhető pontfényeket,olyan kicsi lámpácskákkal. Háromszög alakúak.Ha be lesz szerelve, majd lefényképezem. :wink:

Kép
flóra 11

Szia Flóra!

Kép
muzsuzska

Halihó mindenki.Gratulálok a csábításodhoz Flóra :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Tancsu!!!!!!!!!
Valamiről lemaradtam, hol nem otthon vagytok???? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Szia Márti!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Nem aludtam ki, csak a köcsög szomszédok lóversenyt játszanak és lódobogás jön fentről!!!!!! Nagyon hangosak!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Az egyik szemem sír a másik nevet.Elvittük az orvoshoz a kutyát:nincs nagy baj de kapott 5 injekciót ami 7 ezer forintba került

Kép
martik77

Flóra, ügyes vagy mint mindig!
Tehát az előőrs kiskatonákat elküldtétek! Helyes, jön a karácsony! :D

Kép
muzsuzska

Na, ez jó hír! Nálunk a doki 10ezerért néz rá a kutyára!
Milyen fajta?

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi! :D

Kép
martik77

:D

Kép
muzsuzska

Ő egy tacskó de úgy néz ki,hogy törpe tacsi.Szept 7-én volt egy éves.

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Márti, kereslek Tancsu iwiw oldalán de nem talállak!

Kép
muzsuzska

Kiss Márta néven

Kép
martik77

Nagyon aranyos! :D

Kép
muzsuzska

Köszi.De nagyon rossz.Nektek van kutya vagy valami kiskedvenc?

Kép
martik77

Megvagy!!!!!!!!! Bejelöltelek!!!!!!!!! Legalább megnézheted a képem! :D

Kép
muzsuzska

Köszi,visszajelöllek.Meg te is nézd meg a képeket nálam.

Kép
martik77

Remélem Flóra meg a többiek is megjelölnek mert így Tancsunál könnyű engem megtalálni. :D

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?