Sziasztok!
Mostanában a visszaolvasás is nehezen megy,kicsit usznak a dolgaim...
de örülök,hogy jól sikerült a találkozó,remélem a következöre már eljutok!
Most kifejezetten dühös vagyok,és bocsánat,hogy panaszkodom,de ki kell hogy irjam.
A t....m tele van a biztositókkal!!!!!!!!!!!!!
Nov.11 körül megkaptuk a -mostmár régi- biztositónktól az autó kötelezö biztositásáról a tájékoztatót,hogy mivel káresemény nem történt B1 -böl B2-be lépünk,ennyi és ennyi lesz a jövö évi KFGBnk.Gyorsan körülnéztünk,és mivel a legtöbb helyen olcsóbbat ajánlottak,ugy döntöttünk váltunk.El is intézten ÉN! NETEN! keresztül,(sikeresen

) 24-én.Visszaigazoltak,hogy a régiekkel meginditották a szerzödésbontást,és folyamatban van az ój szerzödés!
ERRE tegnap kaptunk a régi biztositótól 25-i dátummal! egy levelet,hogy a 2007.10.31-én történt káresemény most került lezárásra,vagy fizetünk 57000 forintot,vagy B1-böl ugrunk M1-be(7e helyett 22e a negyedév)!!!!!!!!!!
Akkor valóban volt egy kis malörünk(a tetöcsomagtartón szállitott lécek leugrottak,mert a gumipók amivel le volt fogatva azt mondta én most elszakadok...

)egy autó motorháztetejét sikerült behorpasztani,becsülettel ki is töltöttük a betétlapot,de a srác mondta,hogy lehet,le sem adja,mert az anyósa biztositónál dolgozik,meg az elözö héten az oldalát zuzták meg kicsit a kocsinak(szegény

)ha tudja megpróbálja egy kalap alatt intézni.Ezek szerint nem sikerült,ami még nem is baj,de ne mondja nekem senki,hogy egyrészt több mint egy év kell hogy egy ilyet egy biztositó elintézzen,másrészt meg hogy 11-én még semmi nyoma a rendszerükben a dolognak,25-én meg egy nappal a szerzödés felmondása után hirtelen elökerül!!!!!
Most ezerrel megy a telefonálgatás,de nem sok esélyt látok arra,hogy megmarad a régen várt ágyra végre összejött pénz...komolyan sirhatnékom van,pedig nem vagyok az a pityogós fajta...
Na hát ennyi igy az éjszakába...
Bocsánat,hogy terheltelek vele benneteket,de annyira bosszant a dolog,meg hátha tud valaki valami okosat...
más:
Cat,gratulálok a délutánhoz,tök véletlen keveredtem a másik topikodba,és ott olvastam hogy minden ok!Talán ez volt a mai napban a legjobb...
Apa is éjszakás....
Azt hiszem a legjobb,ha én is megyek megpróbálni aludni...
Jó éjt!