Sziasztok,
Arik vagytok, hogy így bíztattok az írásra
Tegnap nem írtam, de egész nap fájt a derekam és görcsölt a pocakom, még éjszaka is. Ráadásul rendszeres időközönként. Hááát nem tudom, hogy meddig bírom, mert a külső méhszáj már nyitva volt legutóbb, szóval csak egy hajszálon múlik. Másrészről meg azért már 5 hete így megy...Bíborka cucca még nincs összepakolva, ma azt is megcsinálom.
Ha megtudok valamit a betét áráról írok, de tényleg van lakmuszpapír? Mert az is simán jó. Kár, hogy én nem tudok elmenni. (a kórházban azt ragasztották rá egy betétre, és azt használják)
Ha addig nincs semmi extra, akkor jövő héten megyek dokihoz, szerintem akkor kezdjük az nst-t.
Homeos bogyó: Én is olvastam sok mindent és javasoltak is, de nekem ez már túl sok....elvileg kb. 10 percenként kellene v.mit bevenni. Ezt nem vállalom. Viszont az Arnicat kipróbáltam előző szülésnél, és tényleg észrevettem, hogy sokat dobott a sebgyógyuláson. Vérzés is csak pár napig volt. Mondjuk 200-as potenciál volt, amit elvileg csak receptre lehet kapni. Állítólag a gazdagréti patikában kiadják reci nélkül is.
Mangora, a hőmérséklettől, szigeteléstől, szellőztetéstől is függ, hogy milyen gyorsan száradnak a dolgok. Nálunk jó a szigetelés és nincs túl meleg, szóval itt is elég nagy a pára. Venni is kell párátlanítót télre. Főleg, ha álandóan babaruhát mosok
Kókuszmatrac: végül nekünk is ez lett, bár inkább az Ikeásra szavaztam volna. Már tanultam a sógornőm hibájából, aki teljesen berohasztott egy vadi új matracot. Kitisztította, aztán, mikor száraznak tűnt, szépen elcsomagolta, hogy ne porosodjon. Tiszta penész volt, mikor kibontotta. A kókusz ilyen...
Szerintem nem szükséges gumilepedő...1-2 olyan szitu volt, hogy a lepedő balesetes lett, (minimálisan) de annál lejjebb nem szivárgott semmi. Nekünk legalbbis csak 2 éves kor után volt olyan, hogy jelentős mennyiség kifolyt a pelusból.
Vick, pedig már azt hittem...Légyszi...én semmiképp nem szeretnék első lenni
Kriszti, azért nem lenne túl szerencsés, ha a dokid nem lenne ott. Ha nem megy túl messzire, akkor azért odaérhet, még ha pont aznap szülsz is nem?
Zsuzsi, az én férjem annyit mondott arra a zenére, hogy akkor hallgassuk, ha ő nincs otthon. Kedves nem?
Kata, nem is mondtam, hogy Blani sokszor emleget, hogy tőled kapta a mondókás dvd-t. Nagyon szereti. Amúgy emlékszik a talira, párszor már el kellett sorolnom, hogy ki volt ott.
Még a szivárgásról: úgy emlékszem, hogy teljesen zárt voltál a legutóbbi vizsgálatnál, akkor nehezen képzelhető el szivárgás. Azt meg, ha tágulsz érzed, mert görcsökkel jár. Én amúgy naponta nézném, és állítólag 3 ezer körül van egy db. de ez nekem hihetetlenül hangzik.
Móni, én sem tudom, hogy miért kaptam oxytocint. A dokim szerint nem voltak eléggé erősek a fájások. Akkor eléggé ki voltam szolgáltatva, de utólag nem értettem egyet vele. Szerintem simán ment volna anélkül is. Amúgy is túl gyors volt ez így nekem.
Sziasztok, megyek barbizni
R