A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Vick, hajrá, hátha tényleg beindul reggelre!!!

Mondom én, hogy a magzatvíz elfolyása az egyedüli "bombabiztos" jel.

Dorka, jó pihit és jobb hangulatot holnapra:)
Az aranyér is biztos olyan, mint a méhizomzat... előre "felkészül" meg "gyakorol"

:twisted:
Na jó, ez elég hülye vicc.

Zsuzsi, ha esetleg még olvasnád: a CTG-s szoba ott van a szülőszoba előtt, úh. én is figyelni foglak. Ja, meg utána az ambulanciára is kell mennem a dokimhoz.

Jó éjszakát és jó pihenést mindenkinek,
Puszi
Móni
monke

Móni,
lehet, hogy biztos jel, mert ilyenkor be kell menni, de nem törvényszerű, hogy a fájások is beindulnak, így eléggé elhúzódhat a vajúdás, és a fertőzésveszély miatt x indőn belül beindítják mesterségesen ami baromi erős fájásokat produkál.

Ha fájásokkal kezdődik, kicsit jobban uralhatod a helyzetet. Még picit otthon lehet maradni, ha azt szeretnéd. Nekem ez a szimpibb, azért azt megjegyzem, hogy én utóbbi esetben is kaptam fájásgenerálást.

Na, nem okoskodni akarok, csak segíteni próbálok...Utólag ezek úgyis jelentéktelennek fognak tűnni a babó mellett:)

Fleur, átküldtem a számomat.
Elvileg én szülök utoljára, amire persze semmiféle garancia nincs, de ha mégis így lenne, akkor én még itt leszek és esténként tudom töltögetni a jó híreket. Szóval, ha valaki kéri még a számomat, szóljon :)

Puszi, én is itt tobzódok ....
R

Kép
Kép
34372

Jó reggelt...
A baba ma egész éjjel dühödten dörömbölt a tüdőmön/szívemen, de tényleg olyan érzés volt, mintha mindenáron és azonnal ki akart volna jönni.
Meg is sajnáltam, mert én meg klausztrofóbiás vagyok. De nem sokat aludtam miatta. El is határoztam, hogy első adandó alkalommal bosszúból agyonpuszilgatom a talpát.

Reni, légyszi, gyere sokat és "tobzódj". Nem vesszük okoskodásnak:) én mindig várom, amiket írsz (és nagyon szeretem azt is, ha Blaniról írsz:)

Hát... mivel nem kívánságműsor, nem érdemes túl sokat gondolkodni rajta, hogy lehetne a legjobb.
Igazad lehet abban, hogy jobb otthon vajúdni egy ideig,úgy, hogy békén hagynak.
Csak azt szeretném mindenáron elkerülni, hogy valakit (dokit/szülésznőt) kirángassak az ágyából ("hamis riasztással")

Mennyi egyébként az "egy vagyon" arra a betétre?

Annyi még, hogy: te ugye gyorsan szültél, és magától indult be -akkor mégis minek adtak fájásgenerálást?

Na jó, a meggyturmixot még MA kipróbálom:)

Várom mindenkitől a híreket, és szép napot,

Móni
monke

Reni, én is imádom,mikor este tobzódsz, így reggel mindig van mit olvasni :)
Olyan érzésem van hallod, hogy Márk is kitart még pár hétig, szóval lehet hogy nem skorpió lesz már, hanem nyilas...
Majd mi töltögetjük 2-en a friss babás híreket.
Fájásgenerálás, hát, tavaly nekem is volt, elég szörnyű.
Erről a magzatvízjelzős betétről tényleg írd meg mennyni, bár érdekelne, hogy ezt ilyen időtájt már napi rendszerességgel kéne használnunk, hogy folyásunk van-e vagy a víz szivárog?Érted mire gondolok...
Te mikor mész uh-ra?És ctg-re?

ToldiSzilvi, az én védőnőm is a homeos dolgokat nyomatja állandóan, mintha a homeopátia nagykövete lenne.
Mivel augusztusban-szeptemberben hiába szedtem homeos bogyeszokat és szemcseppet az allergiám ellen, szenvedtem rendesen, én speciell nem hiszek bennük.
Amúgy kaptam egy zacskónyit a sógornőmtől, ami megmaradt neki a szüléséből, és ha kiváltottátok a felicitast, abban is van egy kisköny a homeos bogyókról terhességre, szülésre , szoptatásra.
A szülésznőt kérdeztem amúgy, ő sem hisz benne, mesélte, hogy volt olyan szülő nő nála, akinek pittyegett a telefonja vajúdás és szülés alatt, mikor kell bevenni az újabb 5-5 szem bogyót, na hát elég vicces...
Mondjuk torokfájásra a homeovox és homeogene bevált, de mást nem szednék.
Férjed csak talál kibúvót az oltás alól!
Matracból mi ikeas-at vettünk, szerintem jó áron vannak és most állítólag az a trend, hogy vastag ne legyen a matrac...

Dorka, de jó, hogy hozzátok ilyen közel van a kórház.
Aranyér, hát tudod, az izmok terhesség alatt renyhülnek és ez még ott is kihatással van sajna.

Móni, Zsuzsi, remélem sikerül ma összefutnotok, aztán gyertek mesélni....

Na, egy botmixerre fáj a fogam,
úgy megkívántam a turmixot

Vick????

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Na, megjöttem, megvolt a kenetvétel, beszéltem a szülésznővel és
találkoztunk Mónival!!!!

A szülésznő rendesnek tűnik, a tarifát is megkérdeztem, így legalább ezt nem fogom elhibázni. Adott egy listát, hogy mit vigyek a kórházba és milyen homeo-s bogyókat lehet szedni, ha szeretnék. Jó sok fajta van felírva, különböző sorrendben és különböző esetekben, ha valakit érdekel, megírom.

Azt mondta a szülésznő, hogy ha úgy érzem, hogy eljött az idő, menjünk be a szülőszobára, ott majd megvizsgálnak, hogy ez már az-e és ha igen, akkor a kolléganői hívják őt, ő meg majd a doktort. Ha nem az, akkor hazaküldenek persze.

Reni, ki szeretném várni a sorunkat :-) Csak hát ezek a jelek...
Azt mondta a szülésznő, még két hét is lehet. Nekem jó párotok telefonszáma megvan (akik találkoztunk), valamelyikőtöknek majd megírom az eseményeket, lehetőleg olyannak, aki még nem szült.
Egyébként mindig nagyon hasznosak a tapasztalataid és nagyon megnyugtatóak, szóval csak tessék minket nyugtatni!

Reni, este hallgattuk a babazenét, amit tőled kaptunk. A párom nagyon élvezte, pár perc alatt el is aludt rajta, úgy megnyugtatta. :-)

Vick???? Csak nem? Nem irigyellek a tegnapi orvoslátogatás miatt. Várjuk a híreket!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hali!!!

Vick,gyanúsan csendben van :D :D Remélem azért mert már a szülőszobán van.

Mi megvagyunk,nincs semmi érdekes eseményünk.

Annyi esetleg,hogy picur mintha két napja lustább lenne nappal,aztán este beindul 8 körül,utána alvás.

A homeos bogyókban én sem hiszek,bár az oscill.....-ot szedem hetente,csak hogy valami agyilag megnyugtasson,hogy teszek az infulenza ellen.

Nem fogok málnalevél teát sem inni,és szerintem tejszaporító teát sem.Szerintem nem ezeken fog múlni sem a tágulás,sem a tejcsi.
Majd apa csinál tejszaporító bulit :D :D :D

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Dorka! Az aranyér a megnövekedett súlytól jón elő a terhesség alatt. Nyomja a méh súlya... AKi hajlamos rá, annál ez normális (mármint tünet).

REni, tobzódj csak nyugodtan, szívesen olvasunk! És tök jókat írsz!
Sima lakmuszpapírt még most is lehet kapni a patikában szerintem. Nem lenne jobb inkább olyat venni??? Már megint újra feltaláltak valamit és horibilis áron, más (ál)néven próbálják ránk sózni... Jellemző!

TSZilvi, mi kókuszmatracot vettünk. Én azért választottam ezt, mert keményebb volt, mint a szivacs és szerintem az jobb!
A homeos bogyókat nekem is ajánlgatta a védőnő. Nekem még nem volt tapasztalatom korábban, hogy milyen...

Vick! Remélem a célegyenesben vagytok már!!!

Tegnap kipróbáltam a sterilizálót. Hát, lehet, hogy a gőz sterilizál, de hogy utána egy éjszaka alatt sem száradt ki minden a levegőn, az már durva... hogy lehet így sterilen tartani bármit? Merthát eltörölni sem lehet, mert ugyanott vagyunk, nem? Vagy én vagyok még tök analfabéta ehhez??? Ti hogy csináltátok, nektek nem volt ilyen gondotok?

A másik meg, tegnap kibontottam a kis matracot a nylon csomagolásból és olyan büdös volt... Reggelre sem lett jobb, úgyhogy úgy döntöttem lehúzom a huzatot, kimosom, a kókuszt meg hagyom szellőzni. Igazából így lehúzva külön-külön egyik sem volt hú de büdös, de egyben... brrrr... Még jó, hogy nem hagytam apára, hogy amíg a kórházban vagyunk, addig majd megágyaz (mert az egész így kezdődött), de most elnapolásra kerül az ágyazás és előbb jön a huzatmosás :)

Aranyos volt tegnap párom mikor hazajött megkérdezte, hogy mi vettünk-e a matracra átázás elleni lepedőt, merthogy mondta egy kolléganője, hogy az is kell. Megnyugtattam, hogy igen, már beszereztünk egyet, de azt hiszem majd még egyre szükség lesz a váltás miatt.

Mangora

Kép
mangora

Kriszti, babó nekem is nyugodtabb tegnap meg ma, de este nálunk is dorbézolás volt, na jó, azért csak röviden, de akkor nagyon! Biztos a melegfront miatt.

A tejszaporító buli az jó! Én meg mondtam apának, hogy áttérek majd a vörösborról a sörre :lol:

Mangora

Kép
mangora

Mangora,én úgy csináltam a sterilizálást,hogy mikor kivettem a mikróból rögtön kiszedtem egy már átsterilizált dobozba és ott hagytam száradni,se perc alatt megszáradnak.

Kép

Kép
krisztinaa

Hát Kriszti, nekem nem széradtak meg ilyen hamar... Mondjuk eleve párás a levegő a lakásban,lehet hogy emiatt van... Hmmm

Mangora

Kép
mangora

Csajok hol vagytok????

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Gondoltam jelzek, hogy egyelőre semmi. :( Pedig hittem a mai napban.
Férjem szerint 23-a lesz ebből. Kíváncsian várom. :)

Krisztina, Mangora
Veletek ellentétben nekem Vince igazán aktív egész nap. Tegnap még az uh-os csaj is csak lesett, mennyire mozgékony.

Meggyturmix??? Nem ittam még, de nagyon jól hangzik. :wink:

Reni
Írj csak bátran, azért vagyunk, hogy olvassunk. Legalább a szemünk ne lustuljon! :wink:

Várom a kajámat, mert lusta dög lévén rendeltem és nem főztem. :oops:

Szép napot nektek!

vick
Kép
Kép
ervick

Vick,végre jelentkeztél!!!Már azt hittem esemény van.

Amúgy én is 23.át érzek Anna kibújására,főleg mert a dokim nem lesz ezen a hétvégén :(

Kép

Kép
krisztinaa

Krisztina
Ha nem lesz a dokid, akkor is jó kezekben leszel, ne aggódj! Pozitív gondolkodás, tudod! :wink:

vick
Kép
Kép
ervick

Zsuzsi, akkor szimpatikus volt a szülésznő, ezek szerint, örülök, hogy taliztál vele!
Amúgy nálunk is így működik, ha vmit érzek, hívom telin, megvizsgálnak benn és riasszák őt.
De mi van, ha pl hétvégi nagytakarítás, vagy nagybevásárlás közben van, vagy este ünnepel vhol, vagy ki tudja, érdekes lesz azért.

Mangora, nekem is lassan száradtak, főleg a cumikák bepárásodtak, én egy frissen vasalt konyharuhán csepegtettem le őket amúgy.
Amit Krisztina mond, jó ötlet egy steril edény.
Kíváncsi vagyok, mert én ugye megvettem a chicco féle fertőtlenítő folyadékot is, de az után is száradni kell.
Matrca szag, hát még jó, hogy kibontottad tényleg, mondjuk ilyen nedves időben levegőzni se igen rakhatod ki.
Ti milyen matracvédőt vettetek?
Mi ilyen ikeas-at, de egyenlőre csak 1 db-ot.

Vick, már mindenki azt hitte... :)
Még jó, hogy nem állsz neki mindenórásan ebédet főzni magadnak, hallod!
A héten meglesz az első bébi, juj de jó!

Krisztina, gondolunk rátok, itt kell legyen a dokid, Anna biztos tudja, mikor kell kibújnia, okos baba, ne félj!!!

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Jó, hogy mondjátok a matracot és a sterilizálót. Megnézem, kipróbálom mind a kettőt. Nekünk is kókuszmatracunk van, még gyárilag elcsomagolva. Remélem, jövő héttől otthon tudok lenni (bár már minden napra jut valami program: orvos, CTG, UH, vérvétel, fodrász, masszázs...) és akkor kitapasztalom ezeket a dolgokat.

Egyelőre én csak egy egyszerű nejlont teszek a matracra a kis teste alá (nem igazi matracvédő, hanem ágytakaró...). Azt mondták a boltban, hogy a matracvédő elzárja a levegőt és akkor nem tud szellőzni a matrac és kár megvenni a kókuszmatracot. A fene tudja...

Vick, pedig már kezdtünk reménykedni. Na, akkor majd 23-án :-)

Krisztina, akkor Neked most mit kívánjunk? Szülést még holnap vagy holnapután vagy már csaka jövő héten?

Móni, hol vagy? Csak nem benn fogtak CTG után?

Ma az összes szülőszoba és a vajúdó foglalt volt, várnom is kellett vagy 20 percet, amíg az egyik szülőszobából kihoztak egy anyukát.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,
Arik vagytok, hogy így bíztattok az írásra :)

Tegnap nem írtam, de egész nap fájt a derekam és görcsölt a pocakom, még éjszaka is. Ráadásul rendszeres időközönként. Hááát nem tudom, hogy meddig bírom, mert a külső méhszáj már nyitva volt legutóbb, szóval csak egy hajszálon múlik. Másrészről meg azért már 5 hete így megy...Bíborka cucca még nincs összepakolva, ma azt is megcsinálom.
Ha megtudok valamit a betét áráról írok, de tényleg van lakmuszpapír? Mert az is simán jó. Kár, hogy én nem tudok elmenni. (a kórházban azt ragasztották rá egy betétre, és azt használják)
Ha addig nincs semmi extra, akkor jövő héten megyek dokihoz, szerintem akkor kezdjük az nst-t.

Homeos bogyó: Én is olvastam sok mindent és javasoltak is, de nekem ez már túl sok....elvileg kb. 10 percenként kellene v.mit bevenni. Ezt nem vállalom. Viszont az Arnicat kipróbáltam előző szülésnél, és tényleg észrevettem, hogy sokat dobott a sebgyógyuláson. Vérzés is csak pár napig volt. Mondjuk 200-as potenciál volt, amit elvileg csak receptre lehet kapni. Állítólag a gazdagréti patikában kiadják reci nélkül is.

Mangora, a hőmérséklettől, szigeteléstől, szellőztetéstől is függ, hogy milyen gyorsan száradnak a dolgok. Nálunk jó a szigetelés és nincs túl meleg, szóval itt is elég nagy a pára. Venni is kell párátlanítót télre. Főleg, ha álandóan babaruhát mosok :)
Kókuszmatrac: végül nekünk is ez lett, bár inkább az Ikeásra szavaztam volna. Már tanultam a sógornőm hibájából, aki teljesen berohasztott egy vadi új matracot. Kitisztította, aztán, mikor száraznak tűnt, szépen elcsomagolta, hogy ne porosodjon. Tiszta penész volt, mikor kibontotta. A kókusz ilyen...

Szerintem nem szükséges gumilepedő...1-2 olyan szitu volt, hogy a lepedő balesetes lett, (minimálisan) de annál lejjebb nem szivárgott semmi. Nekünk legalbbis csak 2 éves kor után volt olyan, hogy jelentős mennyiség kifolyt a pelusból.

Vick, pedig már azt hittem...Légyszi...én semmiképp nem szeretnék első lenni :)

Kriszti, azért nem lenne túl szerencsés, ha a dokid nem lenne ott. Ha nem megy túl messzire, akkor azért odaérhet, még ha pont aznap szülsz is nem?

Zsuzsi, az én férjem annyit mondott arra a zenére, hogy akkor hallgassuk, ha ő nincs otthon. Kedves nem?

Kata, nem is mondtam, hogy Blani sokszor emleget, hogy tőled kapta a mondókás dvd-t. Nagyon szereti. Amúgy emlékszik a talira, párszor már el kellett sorolnom, hogy ki volt ott.
Még a szivárgásról: úgy emlékszem, hogy teljesen zárt voltál a legutóbbi vizsgálatnál, akkor nehezen képzelhető el szivárgás. Azt meg, ha tágulsz érzed, mert görcsökkel jár. Én amúgy naponta nézném, és állítólag 3 ezer körül van egy db. de ez nekem hihetetlenül hangzik.

Móni, én sem tudom, hogy miért kaptam oxytocint. A dokim szerint nem voltak eléggé erősek a fájások. Akkor eléggé ki voltam szolgáltatva, de utólag nem értettem egyet vele. Szerintem simán ment volna anélkül is. Amúgy is túl gyors volt ez így nekem.

Sziasztok, megyek barbizni :)

R

Kép
Kép
34372

Igazából jó lenne szülni a héten,még akkor is ha doki nem lesz hétvégén.Nagyon nem izgat hogy ott lesz e,de azért jó lenne ha már együtt csináltuk végig a 9 hónapot.
Kirándulni megy,úgyhogy tuti távol lesz.

Nekünk is kókuszmatrac van,én tettem a lepedő alá,gumilepedőt,ha nem kell majd kiveszem.

A hétvége vidzont abból a szempontból jobb,hogy a párom itthon van és jöhet bátmi :D

Kép

Kép
krisztinaa

Vick, azért jó hogy jelentkeztél, bár már nagyon bíztam benne, hogy összejött! De még összejöhet :)
És nemvagy lusta, ha kaját rendelsz, főleg, h tegnap olyan szerul voltál! De Vince akkor tényleg aktivizálta magát, ő már készül kifele :) Eleven kis csöppség lesz ő is :D

Kriszti, Anna meg fogja várni az orvosotokat, ne aggódj, Anna tényleg tudja, mikor kell jönnie!!!

Kata, én a bababoltban vmi noname matracvédő lepedőt vettem, de egyenlőre én is csak egyet, mert elég drága volt...

Zsuzsi, ez a nem szellőzős matrac elgondolkodtató... De akkor hogyan takarítod? MErt ugyan a kókuszmatracot lehet átmosni is, annak nem árt, de ilyen időben nemszárad meg egyhamar... :shock:
Azért attól, hogy minden nap mész valahova, az ilyen dolgokra biztos fog időd maradi, ne aggódj emiatt! Én is így csinálom, minden napra van vmi intézni való :)
De masszázsra milyenre jársz és hova? Mert rám is rám férne, de pocakkal nem lehet hasra feküdni :lol: És használ? Nekem a derekam szokott nagyon fájni. Ahogy a medencecsont alakul át és készül a szülésre (meg tartja a nagy súlyt) úgy egyre jobban... De ezt a hátralévő időt már fél lábon is kibírjuk :)

Móni, jó barbizást! :) Édes Blani, hogy így megjegyzi a dolgokat, hihetetlen memóriájuk van a csöppségeknek! Nem hiába mondják, hogy az ember csak hülyül, miután megszületett... :D

Mangora

Kép
mangora

Reni, jó hogy tudtál jönni így napközben is. A te féle cd-dbe én bevallom mikor adtad belahallgattam, de majd babócival hallgatjuk.
Móni félét is megnéztem mikor kaptam.
Örülök, hogy Blaninak tetszik amúgy a mondókás.
Azt hiszem, lesz elegendő időnk ilyenekre novembertől :lol:
Szeretem, ha írsz, mert mindig olyan praktikus dolgokat tanácsolsz és annyira megnyugtató tudsz lenni, mint Fleur.
Görcsöket sajnálom, de jövő héttől már nincs gond, ha Bíborka ki akarna bújni, nemde?
Nálunk 35.héttől van ctg, ezért már holnap kezdünk.
Mosás/ párásodás-még csak másfél hete van ilyen időm, de már most mérgelődök.
Egyetértek, oxytocin nagyon kegyetlen!

Zsuzsi, Mónit csak nem fogták bennt, tényleg.
Na, babacucc rendezgetésre, tanulmányozásra biztosan lesz időd tényleg jövő héttől.

Mangora, sztem egyenlőre elég az 1 matracvédő, ahogy Reni írta és ha kéne másik, vegyél az ikeaban, 1300 ft körül volt.

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Kata, Reni, köszi a tippet az ikeás matracvédőre vonatkozólag!

Most búcsúzom, mert lassan indulok jógázni, utána ha lesz erőm még benézek!

Szép estét mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Megérkeztem én is de ritka egy szar napom volt ! Ma legszivesebben egész nap sírtam volna!
Kezdve h szarul aludtam! El akartam indulni a kocsival lemerült az aksi, ne ez még nem volt sem gond, apos bebikázott erre elindulok megyek kétszáz mtr és leengedett az új kerék, közbe a nagyikék ott vártak az auchannál.. úgyhogy vissza kellett hívnom aposomat a munkából h adja már kölcsön a kocsit h haza tudjam őket vinni! Kész voltam. :evil:

Amúgy a Máté nekem is kevesebbet mocorog napközben , inkább este intenzívebb!!
Vick én is szurkoltam neked de még bármi lehet még nincs vége a napnak és , cseppet se bánkodj a főzés miatt, nagyon is jól tetted h nem főztél most pihizned kell!! Drukkolok neked! :D

Mi is kókusz matracot akarunk venni, de nekem azt tanácsolták mikor érdeklődtem h nem kell rá védőt venni mert akko rnem szellőzik! :oops:

Most ennyire volt erőm a mai rossz nap után de holnap jobban átolvasom miket írtatok!

További szép estét!

Szilvi

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

bocsi,de most sajna tényleg nincs időm/erőm visszaolvasni,de ha még itthon leszek holnap,akkor pótolok mindent! :wink:

ma reggel voltunk nst-n,elég durva fájásaim voltak... :shock: uh-n is voltunk,ott minden rendben volt,Grétus már megint nőtt, most kb 3400 gramm. 200 grammoot hízott a múlt csütörtök óta! :shock:
na, szóval ma reggel 8 óra óta óránként,de néha gyakrabban fájásaim vannak. eddig még nem sűrösödtek,úgyhogy m ég itthon vagyunk,és megállapodtunk abban,hogy ezek még csak jósló fájások... :roll: ha mégsem,akkor Katának küldök üzit!

pussz mindenkinek, és drukkoljatok,mert még nem szeretnék ma szülni..... :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

DY nyugi, és kitartás.. de még sztem korai lenne a szülés!!! Pihizzél!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Dy, drukkolok, hogy Gréta még ne jöjjön, de ha jön, minden rendben lesz!!!

Mi is kókuszmatracot vettünk, + egy gumilepedőt 300 Ft-ért.

Voltam ma dokinál, minden rendben, most 3300 grammot mért. A méhszájam teljesen zárt, lehet, hogy csak november lesz.Holnap megyek nst-re és vérvételre.

Vick, kíváncsi vagyok, mikor szülsz! :D

T.Szilvi, remélem holnap már jobb napod lesz!

Szép estét mindenkinek:
Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok,

Nem, nem fogtak bent CTG után hálistennek:) minden ok, de csak most értem haza (kórház intézkedés vásárlás fodrász stb) és halálosan fáradt vagyok. Remélem a baba ma hagy aludni:( Mert éjjel annyira rúgott, hogy feküdni nem bírtam.
Hab a tortán, hogy még Zolira (a férjem:) is rájött éjjel a horkolás és még morgott is... egyiket se szokott.

- :P

Szóval nem vagyok igazán beszámítható állapotban.

Szép álmokat mindenkinek,
Puszi
Móni
monke

Sziasztok,

Edina, csak nem Te leszel az első??? Hivatalosan két nap van közöttünk...

Lányok, ha Móni holnapig nem jelentkezik, írok neki sms-t. Lelkifurdalásom van, behívták NST-re és én eljöttem...

Ma 8-ig dolgoztam, rengeteg mindent be kell fejeznem még, szerintem sosem leszek kész. Bár volt, aki már mondta, hogy toljak át mindent szépen a szemben ülő kolléga asztalára :lol: , hiszen úgyis ő kapja meg a nagy részét, mert új ember nem lesz helyettem.

ToldiSzilvi, sajnálom, hogy rossz napod volt.

Holnapi ctg-hez, nst-hez mindenkinek drukkolok!

Mangora, Káposztásmegyerre járok masszázsra, ülve csinálják, egy nagy, dönthető támlás szélre ülök és nekidőlök a támlának. Jól esik.

Nálunk meg éppen száraz a levegő és párásító kell. Anyukámék adják majd ide az övéket, külön emiatt nem veszek.

Erről a lakmuszpapíros dologról még nem hallottam, de jól hangzik.

Reni, Blani egy kis tündér és hihetetlen, hogy mennyi mindenre emlékszik.

Jó éjt!
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi, drága vagy, hogy aggódsz:)
De minden ok.

Puszi
Móni
monke

Móni, de jó, hogy megvagy :-)
Pedig amikor eljöttem a kórházból, még eszembe volt, hogy fodrászhoz is mész.

Remélem, most jobb éjszakád lesz.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

TSzilvi, cseppet se aggódj, ez egy ilyen nap volt, nekem semjött össze semmi... :( Pihenj sokat, remélem jobb éjszakád lesz ma!

Dy, tényleg pihizz és kitartás! Bár mondjuk szép nagy már Gréti, nem mondták az uh-n, h kb mekkorára saccolják a szülésre? Nehogy túl nagy legyen :shock:
Mondjuk az nem meglepő, hogy egy hét alatt ekkorát nőtt, nekem legutóbb azt mondták, hogy hetente kb 150-250 grammot híznak (mert ilyenkor már csak husisodnak a babók :lol: ).

Mangora

Kép
mangora

Zsuzsi, de vágyom én is egy jó masszázsra. Ha megvan Marci és én is rendben leszek, akkor elmegyek mindenképpen!!! Rámférne már,hogy jól megdögönyözzenek (és most nem olyanra gondolok, mint mikor apa csinálja :lol: ).
És én is csak azt mondom, hogy told át a kollégád asztalára. Neked most már ne a munka legyen az első. Még a végén a melóhelyről mész szülni :) Ilyeszd meg őket, hogy ha nem hagynak elmenni, akkor megszülsz az irodában :)

Jó éjt mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Na sziasztok!

Ne aggódj Reni, minden rendben lesz! Én is keményedek most is, mégis itthon vagyok még. :(

Férjecském szerint 23-a lesz a nagy nap. Hát... kíváncsian várom, azért én még reménykedem, hogy akár ma is.
Ma Eszterkém mutatta, hogy tud fél lábon ugrálni, erre megmutattam, hogy én is tudok, és rájöttem, hogy én pocakos vagyok, talán nem kellene ilyenekkel próbálkozni. Ricsinek ( életem párjának)csak kerekedett a szeme, hogy így tényleg megszülök ma. :lol:

Gumilepedőt én sem használtam, csak mikor már szobatisztaságot tanultunk.Nem is volt rá szükség.

Toldiszilvi
Sajnos vannak ilyen kaka napok, túl kell élni, aludni egy nagyot, holnapra rendeződik minden!

Csak optimistán lányok! Szép álmokat!

vick
Kép
Kép
ervick

Örülök, hogy mindenki megkerült!
Délutántól szörnyű orrfolyás és torokfájás kínoz, lehet a múltheti gyomorbaj már ennek az előjele volt?
Marha nyűgös vagyok...
Holnap kórházban nst, csütörtökön Móni fogdokijánál időpont, kész vagyok teljesen, kimozdulni se akarok.

Jó éjt mindenkinek,

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

HI!

Mostanra jó lett a gépünk, holnap jövök! Hírekkel, mert most történés volt nálunk is.

Kicsit olvasgattalak most Titeket: kitartást Mindenkinek, éjszakákra jó pihenést!

Ervick, hajrá-hajrá!

Krisztinaa, próféta szóljon belőled, akkor eltűnik a viszér? Adja ég! Reményt adtál, köszönöm!!! Sikosító király ötlet! Végülis azt nem, de ezen tanácsod alapján beraktam egy avonos bimbővédő krémet, olyan termékminta kiszerelésűt erre a célra. :wink:. Ezt is köszönöm!

Magzatvíz elfolyás: hát igen, ez a legbiztosabb jel. Mondanom se kell, én nem láttam még magzatvizet, bár már szültem. Azért írtam, hogy menjetek az első jelre, még ha nem is vagytok benne biztosak, mert én nem vettem az "adást", hiszen a dokim azt mondta előtte 2 nappal, hogy ebből mostanában nem lesz szülés. Én meg jókislány módjára nem mentem be, merthát ha ezt mondta, hát így van, annyira meg nem fáj, sőt egyáltalán nem, ez tuti nem szülés, csak a tökéletes 10 perces rendszeressége annak az érzésnek volt nyugtalanító. Így kerültem be 3 ujjnyival "köszönjük, hogy befáradt" viccelődtek is. Burokrepesztés volt, és onnantól összefüggő fájás. Gyors volt, beérkezésem (papírozás, ügyeletes vizsgál, dokit hívjuk, szülőszobábamenés, bugyiprocedóra, stb.) és gyerek születése között 3 óra telt el (első gyerek, 3720g). Én nem gondolom, hogy az a szerencsés, aki gyorsan szül, sokáig haragudtam a világra, hogy nem volt túl sok időm átélni ezt a hatalmas változást az életemben.

Toldiszilvi: Fiam fórumán egyvalaki volt, akinek a boltban folyt el a magzatvize, sorban álláskor. Nagyon segítőkész volt Vele mindenki, elkísérték más helységbe, míg jött érte valaki. Ne félj ettől, nem lesz gond...őőő, vagy inkább azt mondanám maradj otthon pihenni :D

Jó Éjt Mamikák!!!!

Kép
Kép
friday

Jó reggelt!!!

Hú csajok kegyetlen rossz éjszakám volt:((( azt hittem már szülünk. Éjfélkörül elkezdett keményedni+ görcsölni a hasam kb 5 percenként, egy darabig vártam, hogy múljon aztán mg+alkohol, hálistennek elmúlt, de most se vagyok v.mi fényesen,érzem az egész hasam, meg tegnap is egész nap keményedtem óránként félóránként!!
Azért nem szeretnék utolsóból első lenni!!!!!!!!
Nagyon aggódok mert apának 23-án van a szülinapja, és hát nem igazán szeretnék babát ajándékozni!!!!

Itt voltak tenap a cserépkályhások is ilyen kupi még nem volt nálunk mint most minden úszott a koromba!!!!!

Este Nst kiváncsi vagyok lesz e fájás, nem bánnám ha megint a dokim ügyelne.

hú nagyon nyügi vagyok én már most pl olyan szintű hányingerem van.....!!!!!!!!!!!

Friday!

Nekem is ilyen gyors szülésem volt és én most ilyenre készülök!!!
Mostanába nem túl nagy a fájdalom tűrésem:((((

Kata!

Sajnálom a náthát:(( remélem azért jobban vagy!!!!

Vick!

Rajtad a fórum szeme.......!!!
Lehet egy kis ugrálás után tényleg elindulna v.mi de inkább ne próbálkozz!!!!

Dy!

Nyugi Gréti már szép nagy baba nem lesz semmi gondd, pihizz és nem lesz gondd!!!!

Szilvi!

sajna vannak ilyen napjaink:((
remélem ma már jobb lesz!!

Reni!

Nem hangzik jól a te napod se:((( ettől függetlenül követtem példádat:(((((( mert a tegnapom kb ilyen volt.
Még vagy 2 hetet el kéne így kínlódnunk!!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Jó reggelt!

Edina, Enikő, Reni... ti még várjatok egy kicsit azokkal a görcsökkel... melegfront lesz egyébként is.

Vick, te viszont akár már ugrálgathatsz is a lányokkal:) Azt álmodtam, hogy megszületett a babád, és a férjed írt a fórumra. Ja, álmomban lány volt...
Tegnap a CTG-m 45 percig tartott (a baba egész éjjel dühöngött, aztán persze bealudt). De minden ok. Aztán a dokim vett le mintát streptococcushoz.
(szóval csak mondani felejtette el előre)
Ezzel el is telt a napom fele... aztán fodrász... újabb IKEA túra (ilyen finomságok, mint vécétető meg kuka stb...) Ma megyünk szőnyeget venni.

Minden ok volt a dokinál, a méhszáj nem tágult 6 hete semmit (akkor elég para volt, most meg már jó lenne, ha...) - a koraszülés helyett most már azon kezdek parázni, hogy 42. hétre jön, és mondjuk 6 kg-val.

:P
Reni, te írtad egyszer, hogy ez a méhszáj-dolog szerinted nem a járkálástól függ. hát szerintem se. fogalmam sincs mitől függ, néha azt gondolom, jobb lett volna nekem nem megtudni a 32.héten, mert csak fölöslegesen paráztam miatta egy jó hónapot.

Homeopátiás bogyókban én se nagyon bízom, de főleg az a bajom velük, amit Kata is Reni is írt - hogy iszonyú macerásak... a szülés közben mobiltelefon-pityegés meg konkrétan horror lehet -szóval ennyit nem ér.

Zsuzsi, jövő kedd 9.-re megyek legközelebb CTG-re, ha te 8.45-re, tényleg találkozhatunk. Majd beszéljük meg, hol pontosan, bemegyek picit hamarabb.
A szülésznő két hetet mondott? Az még elég korai neked, nem?
Jól hangzik a jövő heti programod:) ezek az orvosi procedúrák gondoskodnak a szórakoztatásunkról.

Kata, király, hogy kaptál időpontot a fogdokitól, remélem, szimpi lesz - ha esetleg nem, akkor is nagyon rendesen, gyorsan és kíméletesen dolgozik.

Majd jövök még, de nem akarok egy egész oldalt egyedül "feltölteni" ...

Szép napot,
Pussz
Móni
monke

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Képzeljétek, ma reggel a postás már meg is hozta a Mei Teit, amit tegnap előtt rendeltem. Egy plusz pont a magyar postának :)

Friday, jó hogy te is jelentkeztél. Én azért vágyom olyan "rövid" szülésre, mint a tied volt Borssal. Bár gondolom, ha beleszámítod azt az időt is, amíg otthon vajúdtál, akkor már hosszabb lesz! És itt a bizonyíték, hogy a babát csak a kórházban lehet megszülni. Nekünk is azt mondta a szülésznő, mikor párom rákérdezett, hogy mi van, ha nem érünk be, hogy ne aggódjunk, a gyerek magától nem fog kipottyanni :)

Enikő! Veled ellentétben nekem nagyon jó éjszakám volt. Időben el tudtam aludni este, pisilni is csak 1x kellett felkelnem és reggel addig aludtam, mí a párom ébresztője meg nem szólalt! Utána még kis összebújás reggel az ágyban felkelés előtt... Jaj, nagyon jó volt, teljesen jól indul így a napom. És még a napocska is próbálkozik kisütni nálunk!!! Mindenkinek ilyen szép napot kívánok!!!
Szerintem ne aggódj, párod biztos örülne szülinapjára érkezne Báti!
Pihizz amennyit csak tudsz, biztos kikészített a tegnapi felfordulás. Gondolom volt mit takarítani!!!
Az esti nstről majd beszámolót kérünk!

Kata, jobbulást!!!

Vick, aranyos lehetett, ahogy fél lábon ugrálsz, de egyetértek Mónival, miért is ne? :D

Móni, örülök, hogy a mintavétel is megvolt! Csak tudják a dokik, hogy mit kell csinálniuk? :shock: Én legalábbis bízom benne!
Jó, hogy már az apróságoknál tartotok, akkor már a költözés is a célegyenesben. Legalább emiatt nem kell aggódnod, bár el tudom képzelni, hogy a mászkálás elég fárasztó lehet, de hát a jó cél érdekében mindent :)
Hát, nem tudom hogy igazából mitől tágul a méhszáj, de azért gondolom a séta is rásegít, csak hatással van rá a gravitáció és a súly...
Azért jó, hogy minden rendben veletek!
És írj nyugodtan!!!

Mára nekem főzés lesz a fő program. Zöldborsóleves és túrógombóc lesz a menü. Lassan el is kezdem, de leszek majd még!

SZép napot mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

Enikő, sajnálom a rossz éjszakát és a felfordulást. Anyukád ott van még, tud segíteni a takarításban? Szerintem is örülne a párod a születésnapi ajándéknak, de még nem Báti van soron, szóval csak maradjon szépen benn!

Mangora, örülök, hogy jól aludtál!

Kata, jobbulást! Majd írj, mi volt az nst-n (szorítok) és a fogorvosnál. Akkor ma nagyon fárasztó napod lesz...

Móni, hú, nem semmi, mennyi mindent csináltál tegnap. Elhiszem, hogy elfáradtál.
Majd még keddig "megbeszéljük", hogy mikor találkozunk.
De jó, hogy megvolt a kenetvétel is, látod, tényleg tudja az orvos, hogy mit kell tennie.
Szóval nem használt Dévidnak a jegeskávé! Azért ha kijön, remélem nappal lesz ébren és éjjel fog aludni.
Még a végén egyszerre szülünk!
Azt mondta a szülésznő, hogy ezek már jóslófájások, még két hét is lehet, de nem ismeri a méhszájamat, nem tud semmi konkrétat mondani. Már betöltöttem a 36. hetet, tehát a két hét elvileg már nem lenne korán, de szeretném megvárni a soromat!

Ja, az én páromnak 27-én van a születésnapja, én sem babát szeretnék ajándékozni!

Most éjjel én is jól aludtam, csak egyszer keltem fel, éjfélkor, amikor a párom jött lefeküdni. Borzasztóan kellett pipilnem, mert 10-kor behúztam 3 dl málnalevélteát. Nem is volt rossz, de legközelebb korábban fogom inni, az biztos. Ezt főzni kell vagy forrázni? Én forráztam.

Na, majd jövök még!

Puszi
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Mangora, Zsuzsi!

Persze apa örülne ha szülinapi baba lenne mivel Anna meg az én szülinapomra jött.....de azért azt mondta neki akkor is szülnapi lesz ha novemberbe jön, amúgy ha időre jön akkor anyukám ajándékal
esz:)

Nem értem mert tényleg melegfrontot mondtak az nem szokott nekem bezavarni.....

Zsuzsi!

Takarítás megvolt tegnap anya most ment el:(( ilyenkor mindig pityergek:((( Olyan jó ha itt van, de nem sokára jön megint, remélem addig egybe maradunk.
Málna levelet mióta iszod??? Akkor gondolom már mg-t nem szedsz??
Erre ma rákérdek én is!!

Tegnapra fánk volt tervezve de 11-től 9 ig tartott míg mindent végig tudott takarítani:(( én csak keveset tudtam segíteni mert nagyon nem voltam jól, erre ma reggel mire felkeltem már várt a fánk az asztalon!!!

Mangora!

Nekem kimaradt az életemből a vajúdás szivesen kihagynám most is!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Hali!!!

Mindenki egyben?? :)

Csajok nekem ez furi,hogy mindenki görcsöl össze vissza,nekem meg semmi bajom,semmi görcs ,semmi keményedés,éjszaka semmi pisi és jó alvás.
Már nem merem hívni a családot mert mindenki várakozik és mindig azt hiszik azért csörgök mert szülünk.
Fogantatás alapján a csütörtök az én napom,hát kiváncsi leszek rá.

Csüt. este megyünk nst-re is,ja és én hiába eszek csoki előtte Annát nem izgatja,a joghurtra indul be nagyon :D :D :D
Mióta hideg van rászoktam hogy este főzök kakaót,imádjuk és picurnak is nagyon bejön.

Kép

Kép
krisztinaa

Móni!

Nem akartalak kihagyni.:))
Örülök, hogy a sok görcs ellenére így a végére ilyen jól vagy!!
Azon meg már ne aggódj, hogy 1 hónapot pihiztél, ártani biztos nem ártott, és már nem sokáig lesz pihi!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok lányok,

megjöttem az nstről, babóca az elején alukált aztán úgy felélénkült, azt hittem felmondja a készülék a szolgálatot :lol:
A szülésznőm csinálta, aztán áthívta dokimat megnézni, rendben van minden, megjegyezték, hogy elég hiperaktív a kispasas...
Vizelet, vérnyomás is ok.
jövö csüt. délután kell legközelebb mennem, 3kor uh, aztán ctg.
De jövő héten külföldön van a dokim, mondtam Márknak, nehogy ki merészeljen bújni addig.
Alig aludtam az éjjel, ömlik az orrom, a fejem szétrobban, szóval a holnapi fogdokit sztem muszáj lesz lemondanom, mert levegőt se kapok...

Mangora, örülök, hogy megjött a hordozókendőd, így már gyakorolhatsz is.Túrógombócból nem küldenél? :lol:

ToldiSzilvi, nagyon sajnálom a tegnapi napodat, szegénykém, de egyedül vezetve már nem kéne ilyeneket bevállalnod sztem.Féltünk ám!

Enikő, Anyud egy földre szállt szorgos kisangyal, legalább túlvagytok a napplai nagytakarításán is, és hogy reggelre megsütötte a fánkot, csúcs.
Báti is várjon még picit, görcsöket, újabb keményedéseket sajnálom.

Friday, örülök, hogy megy a net.Hú, kicsit beijedtem ettől a 3 óra alatt megszültél történettől.Bár 2 napig se akarok szenvedni.
Aventes bimbóvédő krém is jó lesz sztem.
Én dm-es babylove-ot vettem.

Móni, nem semmi napod volt tegnap!És gyakorlatilag bármikor szülhetsz.Jó lett a hajad?És még ikeaban is voltatok, elhsizem, hogy nem írtál tegnap.

Hú, Zsuzsi, ez a 2 hét tényleg picit ijesztőnek hangzik.Málnalevélteát amúgy forrázni kell, jól csináltad.én jövő héten kezdem el.

Krisztina, azért csak benne lesztek az első 3-ban!elhiszem, hogy nem bírsz már várni...

Dy, Gréti már meg is születhetne akkor.Szép nagy baba.Várom ahíreket!Pihenj és nincs munka, ok?

Képzeljétek, ma mire 9 körül beértem a kórházba, már 5 kisbaba született fél 8 óta.
Volt egy császáros nő, pont 35 hetes mint én, 2 kisfia és 1 lánya lett, mindhárom baba 2kg fölött van.

bacimentes puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Zsuzsi, én is forrázom a málnalevél teát és pár percig hagyom lefedve, így készítem.

Enikő, jó, hogy anyud ilyen sokat segített és a fánk (egy tündér!!!)... nyamm-nyamm. Mi is kérünk! :D

Kriszti, úgy látszik mi együtt érzünk (meg Anna és Marci is), mert vasárnap óta én sem görcsölök. Ugyan ma kicsit elevenebb a drágám, mint az elmúlt két napban, de semmi egyéb! Még pocikeményedés sincs.

Kata, grat a jó eredményekhez! Márk baba nemfog kímélni téged. De az a dolguk, hogy elevenek legyenek,nemde? :D
Jobbulást neked!!! Ez a fogorvos nagyon a mumusod :lol:

Küldöm a gombócot, épp most lett kész, mindenki nyissa az ablakot, aki kér! :lol:

És a hármasikrek... Mi is szerettünk volna ikreket, most nemjött össze, de azért tény, hogy nehezebb, mit nehezebb, kész kihívás... Vick biztos tudna róla mesélni :)

Mangora

Kép
mangora

Kata, jobbulást!
Örülök a jó híreknek!
Na, majd meglátjuk egyébként ezt a két hetet, hiszen csak úgy rávágták, még az is lehet, hogy a végén indítani kell.
Ejha, szép nagy babák!
Én is DM-s bimbóvédőt vettem, ma pedig megyek gátmasszázs-olajat venni, saját kezű felhasználásra, ha értitek... :oops:

Tegnap nálunk is tumultus volt a szülőszobán, a vajúdú is tele volt. Hiába, a melegfront.

Lekopogom, én jól vagyok, ezek az apró "jóslók" és a derékfájás elmúltak.

Krisztina, kitartást, nem marad bent a baba, de elhiszem, hogy már a karodban tartanád :-)

Enikő, nagyon aranyos anyukád van :-) Legalább működik a kályha és a nappali is rendben van. Kérlek, egy fánkot egyél helyettem :wink:
Remélem, ahogy a front megy, jobban leszel. Biztosan nem Te leszel az első!

Friday, nekem azért ez a 3 óra még mindig szimpatikusabb mint a 15-16 óra. Mondta aszülésznő, hogy annyi simán lehet. :cry:

Ja, a párom most nappali szülésben reménykedik.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kép

Tegnap csináltunk képeket

38 hetes pocak

Kép

Kép
krisztinaa

Kép

Kép

Kép
krisztinaa

Kriszti! Nagyon jók a képek!!!

Mangora

Kép
mangora

HI!

Mangora, :D , ezért kell felismerni hogy vajúdik az ember, akkor én sem 3 órának számítanám, hanem többnek, de ha egyszer az csak "egy valami" volt, mit számoljam bele? :D Ilyen is csak én lehetek, azt se veszem észre, hogy szülök :lol: .

Rólunk: nem írtam, mert féltem, hogy félreértitek írásom. Amikor írtam Grétimről a múltkor, sokan úgy értettétek, hogy "fikázom" az itteni egészségügyet. Tegnapra kitisztult minden, már bátran írom mi van velünk: 2 hete voltam a dokinőnknél és egy tiszta szituációban kiderült, hogy nem vette észre a rizikófaktornak számító problémánkat. Ez elég ok volt arra, hogy orvost váltsunk. Tegnap voltam egy másik orvosnál, akinek úgy érzem, hogy egyértelmű volt, hogy elveszítettük a bizalmunkat, mivel a pesti orvos vette észre a problémát az után, hogy igazából ide jártunk terhesgondozásra. Teljesen megnyugtatott, hogy a magzatunk jól fejlődik, áramlás is rendben van (amit a dokinő azután sem ellenőrzött, hogy felhívtuk a figyelmét az egy artériás problémára). Egy hét múlva mehetek ctg-re, bónuszként, mert Svájcban nincs ctg, csak a betöltött 40.héttől. Végeredményben azt kell mondjam, hogy kifogtunk egy orvost, aki lehet hogy jó, de sajna semmi okot nem adott rá, hogy megbízzam benne... bár az a dolga, hogy ellenőrizzen, elszúrta, szakmai felkészültsége számomra egyértelmű.... Lehet, hogy ő az egyetlen ilyen itt Svájcban, de ha egyszer csak vele volt dolgom, nyilván kivetítem az egész eü. rendszerre. Tegnap úgy érzem reményt kaptam arra, hogy megússzuk ezt a kalandot és hogy egészséges kislányom legyen.

Este pedig szülőszoba és gyerekágyas osztály látogatáson voltunk, 2 normál és 2 alternatív szülő szoba van. Momentán nekem mindegy, csak jutnék már be akármelyikbe :wink: .

Kép
Kép
friday

Sziasztok!!

Ma már jobb napom van, csak most lettem mérges tök sokat írtam erre elszállt az egész!!! :evil: !
A tegnapi nap után ma jól kiadtam a dühömet egy jó nagy takarítást csináltam , már jobban is vagyok , erre most meg elszáll amiket írtam nektek!!

Kata jobbulást és örülök a jó eredményekért!!

Na most pihizek aztán jövök még!! HÁt ha lenyugszom!

puszika!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Friday, én nem éreztem úgy,hogy "fikáznád" az ottani eü-t. Sőt,annál inkább gondoltam azt, hogy aggódsz Grétiért, amit a magyar doki diagnózisa után teljesen megértettem. Nagyon örülök, hogy találtál végre kint is egy olyan orvost, aki látja, érti a problémát és meg tudsz benne bízni! Csak így tovább és minden rendben lesz!!!

TSzilvi, nyugi! Ne idegeskedj! Majd bepótolod, amit írtál, de fontosabb, hogy kipihizd magad! Azért irigykedem a takarítás miatt. Nálunk is jó lenne, de nem nagyon bírom rávenni magam. Nem is beszélve arról, hogy ha csinálnám, akkor nagyi kiakadna, hogy miért én, mikor ő is szívesen megcsinálja. Na igenám, de szegény annyira nem lát (meg igazából nem is érdekli a dolog), hogy szinte olyanok a porszívózás után a szőnyegek, mintha nem csinált volna semmit. Pedig segíteni szeretne. De pszt, ezt el ne áruljátok neki!

Amúgy ma délután én is elég hulla vagyok, attól függetlenül, hogy jól aludtam éjjel... Biztos ettől a nyomi időtől. Talán jön vissza a meleg, mert én akkor szoktam álomkóros lenni :)

Mi holnap reggel (mit reggel, hajnali fél 7-re) megyünk ctg-re, vérvételre meg ultrahangra, meg elvileg a doki is leveszi a kenetet a strepto...izéhez :) Utána megyek a melóhelyre, majd ügyvédhez, de ha hazaértem, akkor jelentkezem! Már várom az eredményeket, nagyon kíváncsi vagyok Marcikám mit fog produkálni! :lol:

Mangora

Kép
mangora

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?