A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Sziasztok.

Katinkababa, hát igen iker babák:) /lombik/ én is kicsit félek:D

Sannah akkor gondolom neked első baba.Ki a dokid?

J: Ne hari, hogy írok neked is, de szerintem se aggódj. A húgom 2 hónapja szült és 30 kilót hízott. Szülés után közvetlenül lement neki 12 kiló a többi meg már itthon, mert gondolom te is szopiztatni fogsz, és állítólag így hamarabb lemennek a kilók ( nem ehetsz akármit ) .Most a húgin van még 4-5 kiló szerintem az már nem is olyan rossz 2 hónap után:)

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Sziasztok!

Újaknak üdv!!

Beus gratula az ikrekhez:)

Katinka: Kingának jobbulást kívánok!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

béenn
! Üdv nálunk!!!! :) Nekem is nehezebb már a mozgás, hajolás szinte alig. A boka csizmát már apának kell lehúznia rólam. :) Zoknit nehézkesen húzom fel, mert a combom is vastagodott és a hasam is elég nagy. Szerintem az utolsó hónapban vegetálás lesz. :) De akkor úgy is a pihenésé lesz a főszerep!

Katinka
! Nagyon sajnálom Kingát! Remélem hamar meggyógyul!

Cicóka
! ÉN már 15 kg-nál tartok és rajtam se látják. :) Pedig én érzem magamon és látom is, de a hasam nagysága és szép formája elvonja a tekintetet a nagy hátsómról és a sonkákról :)

Cicus! Igen rá kell fogni mindent a "pici nyuszikára" :)

Beus! Üdv nálunk! Ikrek? De jó! :) Gratulálok hozzá! Lányok? Fiuk? Vagy mind kettő? Kelengye ügyben a védőnőnek kellene adnia egy listát, mert minden kórházba mást kell vinni- legalább is a babáknak. De szerintem Annus talán jobban tud segíteni, hiszen ő ott szül. Annus te már megkaptad a listát? Én holnap kapom meg.:)

Sannah! Mi is pont ilyen házban lakunk. tetőtérbe vezető lépcső meredek és szük, úgy hoyg mi is leköltöztünk az alsó hálóba, majd valamikor visszamegyünk az emeletre, hogy külön szobába legyünk.

Ma megyek a vizelet eredményért. Holnap meg a dokihoz. Kiváncsi vagyok mit mond. :(

Kép
bei

Jó reggelt!

Azt a mindenit,milyen termékenyek voltatok itt éjjel és hajnalban! :lol: Na nem mintha mi sokat aludtunk volna! :( 11 óra körül aludtam el este és Zsófi szokás szerint 1/4 3-kor keltett! :? Mint egy kis óramű! :lol: Csak nagy nehezen aludtam megint el 1-2 órát reggelig,rémálmaim voltak... :( Szóval rossz volt,na!

Beus: üdv. nálunk! :D Ikrek? SZUPER!!! Nagy GRATULA!!! Fiúk-lányok?

Béenn: Igen,Zsófit várunk! :lol: És IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Katinkababa: milyen körhinta? Nem értem! :oops:

Bei: "igyál még 1-et és fogd rá a nyuszira!"-így értettem,tudod a Nesquik reklám! :D Remélem a vizelet eredménye nem lesz rossz,drukkolok nagyon és természetesen a holnapi dokilátogatáshoz is! UH is lesz?

Sannah: nekem azért nehéz,mert mindig egy filigrán "kiscsaj" voltam,a kis 50 kilómmal és 165 centimmel. :wink: Most viszont van egy nagy pocakom és bizony nehéz már "cipelni"... Nekem is fájdogál már,ha kicsit többet megyek. :roll: Volt hogy sétáltunk gyerkőcökkel és férjecskével a parkban és 1/2 óra múlva "le akart szakadni" a hasam,nagyon rossz volt! :( Nekem is meg kellett állni és bizony imádkoztam rendesen,hogy sikerüljön hazaérni,hogy ledőlhessek. Nem nekünk való már a hosszabb séta,bár van aki jobban bírja! Pihenj,pihenj,napközben is és sok magnézium!!!

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Béenn, beus: üdv közöttünk! Gratula a babókhoz! Írjatok még magatokról! Szeretünk ám olvasni, és írni is! :D

Hát csajok látom többen nem tudtunk aludni. Mondjuk én lusta voltam kiülni a nappaliba a számítógép elé, csak forgolódtam, de egész éjszaka nem aludtam semmit sem. Szó szerint. Mindenféle hülye gondolatok kavarogtak a fejemben, amikor sikerült picit elaludnom, akkor meg rossza álmodtam, utána ettől ébredtem fel, szorongtam, pisilni jártam állandóan, és hajnalban meg is fájdult a hasam. Már két éjszaka óta ez megy, remélem nem fog állandósulni.
Nekem a magnéziumtól el szokott múlni a keményedés, fájás, de nem örülök, hogy már most fáj, Balázsnál nem is emlékszem ilyenre, nem hogy ennyire korán. Gyanítom, hogy 40 hétig nem fogja kibírni benn a kisasszony.

Tegnap férjem bejelentette, hogy novemberben mennie kell melózni pár napra Horvátországba, előtte október végén meg azért nem lesz itthon, mert anyósomnak segít koszorút árulni. Hát mit ne mondjak nem örülök neki, de remélem nem akkor fogok szülni.

Kocsi megcsinálására még mindig nem adta meg az engedélyt a biztosító, pedig már két hete ülnek rajta. Nem tudom mit kell annyit gondolkodni, mikor a csávó elismerte, hogy miatta volt a baleset. Érdekes, amikor a biztosítás díját kell befizetni, nekünk azonnal kell, de amikor fizetni kell, ők húzzák az időt. :evil:

Ja és be volt dobva a postaládába, hogy jövő héten hétfőn 09.30 és 11.30 között vízóra csere lesz nálunk, itthon kell tartózkodni, ára 9000 Ft. E miatt nem fogok tudni elmenni a talira, ráadásul pénzünk sincs most, miért pont fizu előtt kell ezt csinálni?

Szóval most egy csomó dolog miatt kicsit magam alatt vagyok. :?

Kép
cedis

Sziasztok!

Beus: üdv itt, és gratula az ikrekhez. jaj mi is úgy szerettük volna, ha ikerink lesznek, mi nagyon sanszos volt, mert úgy tűnik,vagyis tűnt, hogy 10-ből 8-szor mindkét petefészkemben volt peteérés. azért így előrehaladva a terhességben én már nem bánom annyira :oops:
Írj még róluk, nemük? Sokat szenvedtetek a mesterségessel? Persze nem kell válaszolnod, ha fájdalmas. Nálunk is volt a családban, de ott sajnos nem sikerült és végül örökbefogadás lett belőle, így lett egy ygönyörű keresztfiam, aki már 10 éves múlt.

Sannah: október végéig tervezem a munkát, most már ezzel a féllnapos megoldással, az még ezzel együtt 5 hét. Na persze, ha a doki közben leállít, akkor nincs mese :roll: de remélem erre nem kerül még egyszer sor. Szükségem van ennyire, mert az elmúlt két hétben már kezdtem becsavarodni otthon, hiszen ott sem csinálhattam semmit. Végül is reggel fél óra autó, kényelmes garázs, utána 4 óra iroda felrakott lábakkal, szval nem olyan rossz. Ráadásul végleg át kell adnom a dolgaimat az utódomnak, aki én neveltem ki, még elég fiatalka és nagy feladat lesz neki, nincs még vezetői tapasztalata sem, szóval meg kell raknom a puttonyát útravalóval.

Cicus: a körhinta én vagyok, vagyis én írtam róla :lol:

Látom nem csak én nem tudok rendesen aludni :cry: de ettől az még rosszabb, hogy iszonyatos hangulatingadozásaim vannak, annyit bőgök, hogy az már természetellenes. Tegnap este is összevesztem az urammal és bőgtem, megállíthatatlanul, ja és nem tudtam megmondani, hogy miért :shock: Apa jó fej volt, először próbálta a vitát kezelni, hogy beszéljük meg, na de velem azt nem lehetett, aztán ő jött rá, hogy ez biztos a hormonoktól van, és már röhögött is az egészen és sikerült engem is megnyugtatnia. Ráaádsul nekem is visszatértek az émelygéseim. :cry:

cicóka

J!
Szerintem se aggódj, 9kg az nem sok. Én egyébként úgy eszek mintha fogyókúráznék és így is 10kg van rajtam. Rostban gazdag dolgokat, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget, no cukor, este már semmi és mégis...persze azért nem éhezek, mindig van egy kis nasi, csak hát nem mindegy, hogy mi. Én oda figyelek nagyon és így is... :)

Katinkababa és Menion!
Igen, nincs sok közöttünk. 2-3 nap, de én meg vagyok győződve róla, hogy egy-két héttel hamarabb fog jönni az én kislányom, nem tudom miért de úgy érzem:) Ki hogy van? Nekem a picuri már a bordáimat tágítja, nem túl kellemes...de megéri!! :)

Sannah!
Milyen magnéziumot szedsz? Én most tértem át magneB6-ról a pezsgőtabira, mert sz@rt sem ért a magne...Ez most úgy tűnik jó.
Íjesztőek a keményedések, de ha a méhszáj zárt, akkor nincs semmi baj. Nekem 3 hete még az volt, a héten tervezek elmenni a dokimhoz újabb vizsgálatra, hogy minden rendben van-e. Már csak azért is, mert járok kismama jógára(mindenkinek csak ajánlani tudom!!!) és nem szeretném abba hagyni.

Bei!
:D A zokni, cipő nekem is nehezen megy már pár hete, nekem is a párom segít. És a hajolgatásról is letiltott :D , mert sokszor vérzik az orrom. Ő hajnalban megy el dolgozni és reggel mindig vár valami meglepi írás a hűtőn, meg itt-ott. Most az összes lehetséges helyre kiírta, hogy " nem hajolgatunk!!!:)"

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Béen, Beus: Üdv köztünk!
Beus: Gratulálok az ikrekhez!

Lesz két Zsófink, meg két Rékánk:)

Lányok! Szerintetek ha naponta beveszek egy Magnéziumot és egy Calciumot (500mg-os), és minden hajnalban görcsöl a lábam, ezeknek a mennyiségét lehet még növelhetem????
Még egy kérdés! Nincs fogászati problémám, viszont rettenetesen vérzik a fogínyem minden fogmosásnál (szinte a terhesség kezdete óta), ez normális? másnál is van ilyen?

Cicóka: Totál megértelek, én is nehezen bírnám otthon! Bár azt nem bánnám ha mondjuk nem 8 órában kéne dolgoznom, mert azért egyre nehezebb, mondjuk én jövök-megyek szinte egész nap.

Holnap megyek 4D-s uh-ra 14:40-re. Nagyon-nagyon várom! ezer éve (júl. 28) óta nem láttam Rékát!

Kép
eper74

Cicus! Tudom hogy gondoltad. :D De most a "Nesquik nyuszi" a pocinkaban van. :wink:

Cedis! Sajnálom, hogy apának el kell menni melózni novemberben. De biztos megvárjátok a szüléssel. Ugye nem november végén kell mennie? :shock: Akkor azért necces, de beszéld meg pocak lakóval, hogy várjátok meg apát is. :)

Alvással nekem annyi van, hogy éjjel 2x fel kell kelnem pisilni, de hál isten vissza tudok aludni. De nekem is volt egy olyan időszakom, amikor alig tudtam visszaaludni , csak forgolódtam. Mostanában azért nincs ilyen problémám. :)

Cicóka! Ugye milyen rossz, hogy vissza jött az ami az elején volt? A hangulat ingadozások, érzékenység- amit azok a fránya hormonok művelnek(+ az émelygés,amitől gondolom mégjobban kész vagy.) Nekem is visszajött 1-2 hónapja, pedig már azt hittem elmúlott. Vagyis el is múlott, de újra visszajött. Nálad is ez lehet a probléma. Én is minden hülyeséget magamra veszek és ingerültebb vagyok stb..... :evil: Szóval nem vagy egyedül ezzel. :?

béenn!
Milyen aranyos a párod!!!! :) Én is meg vagyok győződve róla , hogy 1 héttel elöbb jön, azaz november utolsó hetére saccolom. Általában bejönnek a megérzéseim.
:D Nem bánom. Az utolsó hetek úgy is nagyon lassan telnek majd.

Kép
bei

Eper! Fogíny vérzés nekem is van, de nem mindig és nem nagyon. Olyan fogkrémet használj,ami jó fogínyvérzésre- de most figyelmeztelek a paradontax iszonyatosan rossz ízű -sós. :oops:
A másik ,amivel enyhíthetsz rajta, hogy én pl áttértem az elektromos fogkefére. Ez kevésbé sérti az inyemet. De a legjobb megoldás- elektromos fogkefe használata + CORSODYL SZÁJFERTŐTLENÍTŐ, ÖBLÖGETŐ OLDAT,amit vény nélkül lehet kapni kb:1500 ft.( ezt írják róla:
CORSODYL SZÁJFERTŐTLENÍTŐ, ÖBLÖGETŐ OLDAT

A Corsodyl oldat szájöblögető, szájfertőtlenítő, antibakteriális hatású, mely a foglepedék képződését gátolja.

A Corsodyl oldat javasolt:

- különböző ínygyulladások megelőzésére és kezelésére

- fog- és szájsebészeti műtétek előtt és után a fertőzések lehetőségének csökkentésére

- aphtha által okozott panaszok esetén

- műfogsor okozta gyulladásra

- szájhygiénés szerként rendszeres használatra

Nekem ezt ajánlotta a fogorvosom. Van benne minimális alkohol, de azt mondta,mivel nem nyeljük le ezért nyugodtan használhatom. Nekem bevállt.

Kép
bei

Eper!
Szerintem többet 500mg-nál többet nem szabad bevenni egyikből sem.
A fogínyvérzés sajnos alap...Én mindent kipróbáltam, vettünk paradontax-ot, corsodyl-t, egyik sem használt, sőt. Ha lehet még jobban vérzett tőle. Most a párom taktikáját alkalmazom, miszerint forró vízzel felpuhítom a fogkefét fogmosás előtt és ez valamennyire bejött. Persze valamennyire így is vérzik. Nem lehet mit tenni ellene, majd elmúlik ha meglesz végre a pindúr pandúr. :D
Egyébként azt mondják 1 terhesség=1 fog. Nekem meg volt. 14 hetes voltam, mikor ki kellett húzni a bölcsességfogam...nem kívánom senkinek. Nem mertem bevenni fájdalomcsillapítót, de 1 hétig úgy fájt, mint még azelőtt soha semmi, pedig 29 év alatt lett volna rá esély.

Bei!
Szerintem is nagyon aranyos a párom, IMÁDOM! Őt is és a kis rugdosódót is itt bent. Nagyon aktív kis bébi, olyan kíváncsi vagyok milyen lesz! :D
Arról, hogy úgy érzem hamarabb jön pedig még annyi, hogy én is hiszek a megérzéseimben. És abban is, hogy ha megbeszélek az én kis Zsófimmal valamit, annak van hatása. És én rendszeresen elmondom neki, hogy karácsonykor már itthon leszünk egészségesen, boldogan. :D

Jó mindenkinek, akinek ülő munkája van. Én dekoratőr vagyok, így már abba kellett hagynom. A létrára fel-le mászkálás már nem lenne annyira nyerő. Így itthon vagyok és eléggé hiányzik a munka és baromi unalmas...

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Bei: egyenlőre nem tudni még mikor kell menni, majd a főnöke megálmodja, csak reménykedem benne, hogy nem nov végén, bár szólt, hogy jön a baba, remélem figyelembe fogják venni.

Béenn: tényleg nagyon jó fej a férjed, hogy így üzenget neked! :D

Eper: én is ezt tudom mondani, mint Bei, hogy van kifejezetten érzékeny fogínyre többféle fogkrém, és puha fogkefe, mást nem tudsz tenni, mert a hormonok okozzák, szülés után el fog múlni, persze azért kezelni kell, mert ha fogínysorvadás alakul ki belőle, az gáz, elveszítheted a fogaidat is benne. Csak hogy én is ijesztegessek, mint Bei Spock írásával! :twisted: :P

Kép
cedis

Na itt!
Tegnap kicsit sűrű nap volt,jött anyósom,aztán nővérem,majd hazaért öcsém és a barátnője is.Közben 3 telefonom is volt,valahogy midig megtalálnak a rokonok ugyan azon a napon,nem értem :lol: :lol: De jó volt,csak elfáradtam!
Én se tudtam aludni,ráadásul fájt is a hasam...fél12kor bevettem 2 magneB6ot,úgy tudtam aludni....ma meg fél9kor keltünk,kész kóma vagyok!

Pénteken 4Dre megyünk,az uram itthon lesz!!!Alig várom!

Tali!
Úgy néztem h kb 5-6an leszünk.Titokbaba írta h ő dolgozik,és csak a westendbe tudna kiruccani 11körül.Cedis írta h neki meg az Allee lenne a jobb.A többieknek úgy láttam mindegy kb.
Akkor mit szóltok a hétfő 10 óra westend???Titokbaba akkor tudsz így jönni?Cedis!Neked is beleférne így?Legközelebb meg megyünk az Alleebe!Na???

Eper!
Drukk az uhra!És hozz képet!!!!!

Cedis!
Most olvasom h nem jó a hétfő,de sajnálom :( Főleg a hülye vízórát....

Akkor módosítok!Tali a westendben okt4én hétfőn 10 h tól!!!!!!Legközelebb remélem a most kimaradtak is tudnak jönni!!!

annus11

Cicus!

Az én nagy pocakomhoz meg 153 cm jár....szóval át tudom érezni a helyzetet! :wink:

Amúgy Izussal is elég nagy hasam volt...de hízni meg nem híztam csak 5 kilót.Szerintem most is kb anyi lesz.Ugyan ott vagy,kb 3 kilót hzítam eddig.Múltkor már 4 volt,erre lement.....

Bei!
Nekem nincs listám :lol: :lol: Vagyis saját listám van oszt kész :wink:

Na akkor mint SOTE 2 tapasztalt :lol: :lol: :lol:
Szóval a babáknak a pelenkázáshoz kell pelenka,popsitörlő,krém.Ruhát adnak,azt csak hazahozatalhoz kell vinni.Illetve a köldökápoláshoz is adnak mindent!
Mellszívót és ilyeneket vinni kell,ha nagyon kell hirtelen akkor tudnak adni,de nyilván inkább a saját.

Beus!
Fiúk v lányok vannak a pociban?Esetleg vegyes páros?Ha benn lesze la 32.héttől akkor tudsz majd érdeklődni a dolgokról,meg személyesen is látod h mi hogy megy.Gondolom a patológiára mész majd?Az elég gázos....de a gyerekágy már jobb lesz! :wink:

annus11

Sziasztok lányok.

húúúú Ez ám a pörgős kis fórum, azt látom, hogy szerettek írni, na meg olvasni is:P Igyekszem hozzátok igazodni:P
Először is nagyon nagyon köszönöm a gratulációkat, na meg a kedves fogadtatást.

Egy fiú, és egy lány van a pocimba:) Nem olyan fájdalmas a lombikról írni, szívesen leírom:)

9 éve vagyunk együtt a párommal, és 3 éve vagyunk házasok. Ez a 9 év alatt nem is védekeztünk, és nem jött össze a baba egyszer sem. Az elmúlt 2 évbe álltunk rá az ügyre.
Kivizsgálások-műtét minden volt a petevezetékeim vannak elzáródva. Így nem is volt inszemináció hanem rögtön lombik.
Hál istennek a legelső sikerült, és kettőből kettő baba meg is tapadt, és 4 van még fagyasztva /majd megyek értük is/ :D

:wink: :lol: :lol: :lol:

Ma egy picit megijedtem már 2-3 napja szúrt/fájt/ a hasam alja, így elszaladtam a helyi nőgyógyászhoz aki meg is vizsgált. Hál istennek zárt a méhszáj, de azt mondta ha legközelebb ilyen van /mármint bajt érzek/ akkor menjek be a kórházba :shock: Na hát az meg 70kilóméterrel arrébb van. :shock: :shock: :shock:

Huu Annus gáz a patológia? Hu-ha mire számítsak ott? :roll: :roll:

Látom vannak akiknek vérzik az ínyük, hát én is ettől szenvedek. Nekem a védőnő gyógyszert írt fel rá (Rutascorbin) ismeri valaki?

Kép

beus84

Sziasztok!

Délelőtt óta jobb oldalt tökre fáj egy ponton megállíthatatlanul a pocim és sajnos kisugárzik a hasam aljára is a fájdalom! :( Na,ettől persze a hangulatom... no comment!
Itthoni melóval sem haladok,mert csinálok vmit 20 percig,majd 20 perc pihi. :oops: Xar egy nap és ez a hülye idő... :?

Béenn: tényleg nagyon édes a párod,el is hiszem hogy imádod!!! :lol:

Eper: gondolok majd Rád holnap és nagyon-nagyon várjuk a 4D-s képeket,meg minden infót babódról!!! :D Szupi ez a babamozizás,imádni fogod!!! Igaz Cicóka? :wink:

Annus: péntek 4D,aztán Te is gyere a babafotókkal! Gondolom már nagyon várod! Iza is megy babanézőbe?

Én még nem kaptam listát a védőnőtől! :shock: Majd rákérdezek következőleg!

A megérzésekben én is hiszek. Én sem hordom túl a gyereket,az biztos! :D Ja,ezzel kapcs.-ban: tegnap szóba elegyedtem egy anyukával és tökre csodálkozott a szülés időpontján,mert azt hitte,én már most szülök nemsokára,merthogy: "úgy lent van már a hasad" címszóval. :shock: :shock: :shock: Na persze,para azonnal beindult... :? Legalább másfél hónapot ki kéne még bírni!!!

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Igen, bocsi Cicus, a körhinta Cicókának szólt. :)

Az én pocakom is irtózatosan nő.... Keményedéseim nincsenek, viszont nagyon húzódik és rendesen fáj a jobb oldalam. :( Meg a hátam. Nem tudom, mit akar kisBogár odabent, de lassan inkább lódarázsra emlékeztet...

Egyébként rólam is mindenki azt hiszi, minimum 1 hónappal korábban szülök. :(

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Sziasztok Lányok!

Először is üdvözölném azokat a kismamikat akik nemrég csatlakoztak a fórumhoz.
Élek!
Csak mint mondtam nálunk egyenlőre nincs net, pedig itt lógnék egész nap. Lelkiismeret furdalásom is van, hogy nem tudok veletek eleget beszélgetni, de sajnos be kell érnem ezzel a kevéssel is.
J: igen a cukor óta nem voltam, de próbáltam ma mindent olvasni és hát kicsit sok volt így egyszerre. Méregettem a cukrom otthon, elég jó let. Szombaton újra kell egy 24 órás, két óránkéti mérés sorozatot csinálnom, aztán újra terhelés, de ha sikerül akkor korpás kiflit és kefírt vihetek a vizsgálatra. Reméljük tényleg csak a Medrol nyomta fel a cukrom.
Amúgy jól vagyok. Uh-n a 21.héten voltam utoljára, már szeretném, ha megnézne a dokim.
Lépcsőzés fárasztó és veszélyes, pedig nekem hol a 4.-re, hol a 3.-ra kell felmásznom lift nélkül.

:( Babó mocorog, van, hogy körbe az egész pocakomba érzem, hogy mind a négy végtagjával boxol. :D
Ha ülök, akkor meg szinte a melleim pöcköli. Előtejcsi is van a múltkor úgy éreztem, hogy fázik a mellem és na miért is? A tejcsi miatt. Nekem először a 15.héten jelentkezett, majd most nem rég a 25. héttől kezdve minden nap van egy kicsi. Meg ha nem is nagyon folyik akkor reggelre rá szárad a mellbimbómra. :)
Nekem a dokim úgy mondta, lehet a Mikulás fogja hozni a picúrt! A császár miatt.(Ez lesz a 37.hét)

Tali: Sajnos a távolság miatt nem tudok menni,Szolnokról. Párom dolgozik én meg nem akarok vonatozni.
Mindenkinek puszi és minden jót!

Kép
Kép
zsanimanó

Csak gyors bekukk.

Zsani: de jó hogy jöttél,szupi hogy minden rendben veletek! Vigyázz magatokra nagyon!!!

Katinkababa: "lódarázs"! :D :D :D Neked is lent van a pocid,vagy rólad miért gondolják,hogy előbb szülsz? Ugyanez nekem,a jobb oldalon irtóra fáj pocak ma egész nap,nem tudom mitől lehet,mert nem volt még ilyen! :shock: Ja és a hát-derék fájdalom társul ehhez még sajnos! :(

Cicus

Kép
cicus78

béenn!
nem aggódok annyira a súlyom miatt... csak mivel úgy kellett kikönyörögni a dokinál, hogy legalább a gondozást vállalja el, az a minimum, hogy igyekeznék betartani az általa állított játékszabályokat... vagy legalább néha megbánást mutatni ezek felrúgása miatt :lol:

zsani!
a medrol tud cukorbetegséget csinálni... szóval jó eséllyel az volt a ludas.
örülök, hogy rendben vagytok :)

csajok!
megvettem a cumisüvegeket :)
aventet és nuk-ot néztem kezdetben... de aztán leragadtam a tommee tippee-nél. ismeri valaki? remélem nem csináltam rossz vásárt vele... de ennek legalább cici-formájú cumikája volt :oops: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

béenn tesómnak is a pezsgős tabi magnézium jött be mert a tablettás nem szívódott fel neki nem tudni miért...a pezsgőssel meg jó volt bár már egy idő után utálta az ízét...
eper a magnéziumot lehet növelni én a kórházban 3x2-t kaptam az 500asból de amúgy nem biztos hogy felszívódik már olyan sok...de altatónak jó volt mert úgy kidőltünk mind akik kaptuk hogy egész nap és éjszaka is aludtunk vagy alig bírtunk ébren lenni...vagy próbáld te is ki hogy pezsgő tabi hátha jobb neked is...nekem is vérzik az ínyem sajnos már amikor sikerül megmosnom egyáltalán mert van hogy a mosdóba menet már öklendezek...
4D-hez pedig drukk!
beus rutascorbint én már a 12.hét óta szedem a vérzések miatt adták és 3x1et szedtem majd mikor már jó ideje nem volt se vérzésem se görcs 2x1re csökkentette a doki...ma voltam megint és rákérdeztem mert szerintem már nem emlékezett rá és most azt mondta hogy már nem kell...de az ínyem azért ettől függetlenül vérzik de gondolom jobban vérezne ha nem lenne a bogyó...vagy ki tudja

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Bei: együtt érzek a házzal kapcsolatban :cry:

Menion: ez jó lenne, majd beszereltetek egyet ha gazdag leszek.....

Beus: igen, első baba, a dokim pedig Dr. Újvári.

Cicus: pihennék, de mindig van mit csinálni, le szoktam dőlni napközben is, eszem a magnéziumot is rendesen.

Cicóka: értem, nekem olyan jó érzés volt átadni az aktákat, ráírni, hogy miben mit kell még csinálni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: biztos neked is jó lesz!!!!!

Béenn: magneb6-ot ettem eddig 3*2-öt, de semmit sem ért, most magne citricit szedek és a vitamintár magnéziumát, sokkal több bennük a magnézium, mint a magneb6-ban.

Annus: vendégsereg áhh,

Beus: de jó, super páros.

Zsani: de jó, hogy jelentkeztél..... mocorgó baba, nagyon édes lehet. Nekem is a 37. hetet emlegetik a császár miatt, de az november vége... nem is bánom.

Eper: képeket nagyon várjuk.

J: én ezt a márkát nem ismerem, aventos cumisüvegeket vettem, de a Brendonban nézegettem a Tommy cuccokat, lehet, hogy veszek egyet kipróbálásra. Több terméke is van és a minimanó újságban nagyon dicsérik.
Vendég

cicus no para! ma azt mondta a doki hogy:" ha most kibújna a baba akkor is gyereke lenne!" pedig én még nem töltöttem be a 29 hetet se...te meg előrébb vagy már... ne idegesítsd magad feleslegesen!
az én hasam meg sehol sincsen...valahogy felfelé nő a gyomrom és tüdőm felé és nem előre...nem vagyunk egyformák...én most úgy nézek ki éhgyomrosan mint aki egy 6 fogásos kajálás után lennék...de senki nem néz terhesnek...

Kép
menion
Budapest

Menion: mennyit lehet szedni a magnéziumból?
ha jól értem, Te naponta 3000-et szedsz?
Vendég

menion!
úristen!
miféle magnéziumból szedsz te ennyit???
testépítőknek, nehéz fizikai munkát végzőknek az ajánlott napi adag 800 mg körüli. babásan is 4-500 mg a max... túl lehet ám adagolni (gyomor-bélrendszeri tüneteket, hányást, hasmenést okoz)!!!
(érdemes magát a hatóanyagot megnézni... a magne b6-ban pl tablettánként alig 50 mg van)

sannah!
köszi az infót a tommee-ról. megnézem majd az újságot... bár mindegy, már megvettük... mondtam is, hogy legfeljebb rossz vásárt volt... aztán majd veszünk másikat :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok.

Menion akkor én is elkezdem szedni a gyógyszert,mert eddig egyáltalán nem mertem.

Nektek nem szokott bekeményedni a hasatok?Nekem tegnap kemény volt, meg is ijedtem rendesen.A doki felemelte a Magne B6-ot 3x2.

Kép

beus84

beus!
nekem 19. hét óta rendszeresen és viszonylag sokat keményedik a hasam. azóta meg is kapom minden kontrollnál, hogy be kéne feküdni. sajnos ennek köszönhetően a külső méhszájam is kinyílt cca 4 hét alatt. holnap megyek megint orvoshoz. kíváncsi vagyok, hogy állunk.

amúgy jó reggelt :!: :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt!

Éjszaka végre tudtam aludni. Már lefekvés előtt megittam egy magnéziumot, így nem is fájt a derekam, hasam az éjjel, szóval ezt a stratégiát fogom választani. csak 3x voltam pisilni. Ti is kijártok éjjel is pisilni?

Cumisüveg: ezt a Tomee Tippe-t már én is láttam a Brendonban, de nem tudom milyen lehet. Nekünk van itthon egy csomó, mert Bazsinak nem igazán jötttek be a cumik, végül a Nuk-ot szerette meg.

Zsani: jó, hogy jelentkeztél, és hogy minden ok veletek, azért néha adj helyzetjelentést magatokról.

Lovaszkata is olyan régen nem járt már erre, mi lehet velük?

Cicus: nyomasd a magnéziumot, és pihenj. Nekem is fájt egy ponton hétfőn a hasam egész nap, de másnapra nyoma sem volt. Remélem már nálad is minden ok.

Mindjárt indulok a pajzsmirigyes vérvételi eredményemért, remélem minden rendben vele. Már kicsit unom, hogy a védőnő, a pajzsmirigy szakrendelő, a kórház és a doki magánja között ingázom, és még most jön a java, amikor majd sűrűbben kell járni. :shock:

Én úgy emlékszem, hogy Balázzsal a 32 héttől már 2 hetente kellett menni, és a 36. héttől pedig hetente, az utolsó héten pedig nekem naponta, mert nem volt jó már a flowmetria, így benn is fogtak.

Írigy vagyok az előtejesekre, nekem semmi sincs. Szerintem most sem leszek sikeres a szoptatásban, de most már legalább tudom, hogy mire számítsak, és nem csinálok belőle lelkiismereti kérdést. balázs is szépen felnőtt, egészséges, és betegesnek sem mondanám, jó kis erős immunrendszere van. Szóval nem ettől függ ez sem.

Annyira bosszant ez a vízórás dolog, hogy pont hétfőn jönnek, és nem tudok menni, bár így hogy a Westendben tartjátok, elég hamar el is kellett volna jönnöm, de azért persze mentem volna.

Kép
cedis

cedis!
örülök, hogy végre jót aludtál :)

én is sokat járok pisilni éjjel... bár van, hogy már azért kínlódok az ágyba, mert már csak azért sem megyek ki még :) van, hogy egy kicsit ilyenkor még visszaaludni is sikerül.

tegnap óta beindult a jobb cicimből is az előtej. párom rámnézett, ahogy jáccottam a melltartóbetéttel, és megkérdezte: az is defektes lett? :shock: :lol: jah... ereszt :lol:

most más fórumokon is közvéleményt kutatok tomee tippee ügyben... eddig nem is láttam ilyet, de most a tecsóban vettük... az aventtel kb egy árban van (nem csak az üveg, hanem a sterilizáló is, a mellszívók is, stb) szóval reménykedem, hogy nem csináltunk rossz vásárt.
egyébként ahogy olvasgatom, csak jó vélemények vannak róla... viszont viszonylag kevés... kevesen ismerik :o

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Zsani! Örülök, hogy újra hallani rólad. :)

Cicus! Igen, nagyon lent van és nagyon nagy a pocim. Igazából annyira lent, hogy még a kismama-naci is nyomja.

Magnézium: Én ritkán szedek, akkor is pezsitabi formájában. Keményedni nem nagyon keményedik, csak feszül. Az meg inkább estére jelentkezik, a súlyától. :(

Cumisüveg: Én az Avent-es kezdőcsomagot vettem meg. Meglátjuk. Reméljük, nem lesz rá nagyon szükség. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat fogínyvérzés ügyben. Így, hogy tudom, hogy ez teljesen "normális" és másnak is van, nem aggódok miatta.
Egyébként elektromos fogkefét használok én is és Listerin szájöblítőt.

Lovászkata és Árvalány hiányzik!

Éjszakánként egyszer kelek pisilni, egyébként szunya van!

J: Remélem holnap rendben lesz minden, és NEM tartanak bent!!!!

Cedis: Mi van a vérnyomásoddal? Drukkolok a pajzsmirigy eredményekhez!

Cicus: Pihenj amennyit csak tudsz!

Zanimanó: Örülök, hogy rendben vagy. Hiányoztál!

Nekem sincs előtejem! Szerintetek ez összefüggésben van azzal, hogy lesz-e majd tejem? Szeretnék majd szoptatni!

Ja! Képzeljétek kaptam szoptatóspárnát.

Várom a délutáni uh-ot! Nagyon-nagyon! Jövök majd utána!

Kép
eper74

Helló Lányok!

Zsani: úgy örülök, hogy minden okés veletek is. Apukám is szedett Medrolt, és neki ai ugrándozott attól a cukra, pedig se előtte, se utána nem volt baja vele. Bízok benne, hogy nálad is csak az a ludas.

Annus, J, Eper: irigy vagyok a 4D miatt, pedig mi is alig egy hete voltunk csak. Nagyon várjuk a képeket.
Ja, a Tommy T cumsüveget barátnőm használta, nála bejött, először csak azt fogadta el a gyerek, aztán később már mást iss. Szóval szerintem ezen ne aggódj, a minőséggel nincs semmi baj, azt meg úgy is Áron dönti el, hogy tetszik-e neki :lol:

Cedis: végre jól aludtál :lol: ma én kaptam hajnaltól bulit Barnitól. Igaz csak 5-kor ébresztett, az nem olyan vészes. Hát egyik nap ilyen, a másik olyan. A hanyatt fekvéstől nekem is elkezdett fájni a derekam :( Kár, hogy nem tudsz jönni hétfőn :cry: , de remélem még össze tudunk futni a szülés előtt :wink:

Eper: előtej nincs összefüggésben a szoptatási képességgel, ezt olvastam, de anyukám és a barátnőm is alátámasztotta. Nekik se volt egy csepp se mégis jól tudtak szoptatni. Nekem sincs még, de nem parázok ezen. Ha lesz akkor nagyon fogok neki örülni, ha nem akkor se tehetek majd róla, akkor azt kell elfogadnom.

Tegnap este becibáltuk a növényeket a teraszról, mert ma éjjel már nagyon alacsony lesz a hőmérséklet. Jó sokat nöttek a nyáron, így most kicsit zsufi a hely, valószínűleg kell majd belőle elajándékozni. Átrendeztük a nappalit is. Sajna a könyvszekrény helyére nem fért be az íróasztal, borult a tervem. De így sem lett rossz, csak meg kell majd szokni. Na persze mi biztunk, így az uram kipakolta a könyvszekrényt áttette, majd jött az asztal, nem fért, akkor mindnet vissza. Jól elszórakoztunk :roll: sebaj, legalább lepuceváltam a polcokat és könyveket. Végre azonban Barni szobája kiürült, most már csak az ő dolgai jönnek oda :D Ma ha hazaérek még el kell rendeznem a kisebb növényeket, vagyis apa kaktusz gyűjteményét, tegnap ugyanis csak a nagyobb növényeket helyeztük el. Mjad az ebéd utáni szundi után neki látok :wink:

cicóka

Sziasztok Csajok!

Üdv minden újnak! Bár már Ti többet vagytok itt, mint én az elmúlt 31 hétben :D

Beus: Irigyellek az ikrek miatt. Bár nem lehet egyszerű két picivel, de valahogy mégis olyan jó dolog ikreket várni!

Keményedés: Nálam mostanában megszűnt. 27 hét környékén sokszor volt, de 30. hét után elmúlt. Én akkor vagyok nagyon rosszul, ha vacsorázom, és azt valami miatt nem tudom kihányni. Így azt is elárultam, hogy még mindig hányok, így rajtam csak 5 kg plusz van eddig... Hát inkább lenne 9 kg, csak ne hajolnék folyamatosan a WC fölé..

Tali: Nekem tökéletes a westend! 11 körül tudok ott lenni. Csak, hol az az ott? :D Valamelyik kávézó vagy középen az étterem rész? Lehet, hogy írtátok, csak én vagyok figyelmetlen.

Holnap tárgyalok utoljára. Furcsa érzés. Azt hittem,hogy megkönnyebbülök, felszabadultabb leszek. Erre tessék! Már most hiányoznak a vádlottjaim, a tárgyalótermem légköre :). Persze van a munkának rossz oldala is. Tegnap egész nap arabokat tárgyaltam, és az egyiknek kiderült szifilisze van. Persze csak akkor, mikor az orvosi papírjait megnéztem. Utána tüzetesebben nézegettem a kezét, bőrét, és fekélyes, kiütéses volt, bár nem nagy mértékben. Én meg persze addigra már végig fogdostam az igazolványát, a papírjait. Remélem nem értem hozzá, mert pont van egy kis seb a kézfejemen. ááááá! Egész este a netet bújtam, és sajnos találtam olyan cikket, ahol leírják, hogy bőrön lévő fekélyes rész érintkezésével is terjed. Én meg nem tudok visszaemlékezni, hogy egymáshoz értünk-e. Azzal nyugtatom magam, hogy ez szexuális úton terjedő betegség, úgyhogy nincs szinte semmi esélye annak, hogy elkaptam, de terhesen valahogy jobban beparáztam. Tiszta hülye vagyok, hogy agyalok, és gyomorgörcsöm van megint. És csak 2 hét múlva mutatná ki a vérvétel is. Na hagyjuk. Majd megkérdezem a dokimat jövő héten. Hátha ő okosabb. Ha a TBC-t és a Hepát nem kaptam el a vádlottjaimtól, hátha ezt is megúsztam! És még veszélyességi pótlékot sem kapunk...

Cedis: Jó volt olvasni a szoptatós soraidat. Nekem nem sikerült szoptatnom. Pedig LLL-es tanácsadó is volt kint - horror összegért - és neki sem sikerült jó tanáccsal vagy ötlettel szolgálnia. A fiam így már 5 hónaposan husit evett, mert a tápszer is kifolyt a szájából :). Lehet, hogy azért ilyen vasgyúró ;)! Én is lelkiismereti kérdést csináltam belőle, de most ha nem fog menni,biztos, hogy nem sírok éjszakákon át!

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok mindenre és mindenkire. Majd október 18. után talán több időm lesz! :D:D

Puszi

titokbaba

Sziasztok!

Elnézést kérek a betolakodásért!

Azért jöttem, mert eladó sorba került a légzésfigyelő készülékünk.
Angelcare Ac 100 típusú.

Én szerettem, nyugodtabb voltam mellette. Téves riasztásunk sosem volt. (Illetve nem is riasztott.. :roll: :P )

Irányára 13 000.- Ft.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, az alábbi e-mail címre tegyétek fel.

bergendine@t-online.hu

További szép napot mindenkinek!

Kép

Lilla 1994. 03. 23.
Laura 1998. 02. 26.
Emma 2008. 07. 10.
t.maria

sannah és julcsi én most nem szedek ennyi magnéziumot mert már nincs se vérzés se görcs...ez akkor volt mikor 10 hetesen vérzéssel kerültem a kórházba...akkor bizony ennyit szedettek velem...ipari mennyiséget...nem tudom azóta se hogy volt-e értelme mert volt ott olyan orvos aki ezt vitatta és azt mondta felesleges mert ennyit úgyse tud a szervezet feldolgozni de én nem vitatkoztam csak feküdtem és szedtem amit mondtak...sőt 1x kaptam infúzióba is magnéziumot és ott is húzta a száját a szülésznő hogy elrendelte a doki mert szerinte kisterheseknél nem is hat...hát ki tudja akkor hogy mi a jó :roll:
mindenesetre ma már csak esténként veszek be egy vagy 2tbl 250mg-os magneB6-ot hogy ne görcsöljön a lábam...van amikor elég csak 250 de már kitapasztaltam hogy mikor és ha úgy érzem akkor 500-at veszek be hogy ne ébredjek arra hogy húz a csúz :D

mindenesetre a kórháziból kiindulva el lehet menni ezek szerint 3000mg-ig is...de nem azt mondtam hogy akkor most szedjen annyit valaki...

Kép
menion
Budapest

ja és ez akkor nem magneB6 volt hanem amit ott a kórházban kaptam!!! magnesii citrici500mg vagyis julcsi ebben tényleg 500mg volt a hatóanyag!
de semmi más mellékhatása nem volt azon kívül hogy mindenki aludt éjjel-nappal (mert a 4-ből 3-an emiatt voltunk bent és mind ennyit kaptunk)...ez azért is volt "érdekes"mert pl a szobatársam kb 45kiló volt ágyastúl tehát még azt se lehet mondani hogy rámnéztek és azt mondták testsúlykg-ra kell ennyi :?

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Én nem bíztam a véletlenre ezt a keményedés témát, mert ijesztgetett mindenki és biztos, ami biztos elmentem a dokimhoz. Méhszáj szuper (cx2000), sok pihenés és persze a magnézium.
És járhatok tovább jógázni.
:D

Titokbaba!
Oh, te szegényke! Én csak az elején hánytam, "hányingereztem", de én nagyon nehezen viseltem! Együttérzésem, remélem elmúlik előbb-utóbb!

Zsanimanó!
Én is Szolnoki vagyok. És ahogy nézem lehet, hogy a szülőszobán talizunk?

És csajok, mindenkinek ajánlom alváshoz a szoptatós párnát (lehet, hogy tudjátok, csak gondoltam..), mert amióta van, azóta szuperül alszom, bár 1x azért fel kell kelni pisilni. :?

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Örülök,hogy mindenki jobban aludt,mint az előző éjjeleken,jelentem Én is! :D Most 3/4 2-kor lettem keltve Zsófi által,de vissza is aludtam rögtön 4-ig,akkor megvolt a szokásos "pisi-járat". :D (Merthogy én is minden éjjel kimegyek pislantani,igaz csak 1x szerencsére!) Utána viszont 7-ig durmoltam tovább,ki sem akartam mászni ágyikóból,olyan jó puha,mekeg volt... :P de muszáj volt. :? Ki indítaná suliba gyerkőceimet? :lol:

Szoptatásról annyit mondanék,hogy nekem személy szerint soha nem volt előtejem,mégis 9 hónapig szoptattam a fiamat és a lányokat is fél évig. Alkatfüggő,ugyanúgy mint az,hogy mekkora babája lesz az embernek,az sem az Eleviten múlik! lelkiismereti kérdést sem szabad ebből csinálni!!! Lesz lesz,nem lesz nem lesz,ennyi.

Már nagyon várom a 4D-s kismamik jelentkezését,bár gondolomcsak du.,illetve estefelé jöttök,de drukkolok nagyon!!! :wink: Kíváncsi vagyok az édes kis babapofikra! :lol:

Pihenjek? Aranyosak vagytok,de nálunk mindig van mit csinálni és ha férjem itthon van,képes hajtani engem! :( Most is ledőltem kicsit,de addig csapkodott jó hangosan-mert szerelt vmit-,amíg inkább kimentem elmosogatni... :? Na mind1,legalább lenyugodott,persze egyből csönd lett. Nem tehet róla,így nevelték!

Menion: köszi a megnyugtatást,ja és jelentem,elmúlt az a bizonyos fájdalom,ami tegnap egész nap kínzott! Mára semmi nyoma!!! :lol: Biztos úgy feküdt babó,hogy nyomott vmi ideget. De amíg szinte egész nap mocorog,addig én sem idegeskedek. :D

Titokbaba: jó hogy Te is jöttél!!! Minden rendben lesz,hidd el!!!!!!!!!!!!! (de persze azért a dokit majd kérdezd meg! )

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Megjöttem. Véreredmény rendben, csak jódot is kell az L-thyroxin mellé szednem 200 mikro-.grammot naponta.

Eper: vérnyomásom stabilizálódott a 120-130/90 között, ez így jó. Nem tudom mitől volt a múltkor magas, de a lényeg, hogy elmúlt, és a vizeletvizsgálat eredménye is ok.

Titokbaba: na látom te is mindenféle népséggel vagy összezárva, sajnos az én munkám is ilyen, de én már táppénzen vagyok. A hányingeres dolgot nagyon sajnálom, szörnyű lehet, de vigasztaljon a tudat, hogy el fog múlni, most már tényleg nemsokára.

4D Uh-s élménybeszámolókat, képeket nagyon várom én is.

Most picit lepihenek, már megvisel a sok utazgatás.

Kép
cedis

cedis már elég rég minden éjszaka megyek pisilni...van hogy 2x is...pedig oriási a hólyagom kapacitása de a baba biztos nyomja...meg volt olyan is hogy egész nap alig ürült ki amit bevittem folyadékot aztán éjszaka járkáltam és sokat pisiltem...

előtej hát nem tudom mit nevezünk így mert nekem nincs olyan amire betétet kéne betenni de már volt 3-4x hogy kijött egy picike pötty...de a picike azt jelenti hogy egy gombostű fej nagyságú átlátszó...na most ez előtej vagy csak izzad a bimbóm :shock:

titokbaba nem semmi hogy ilyen helyen dolgozol...nekem is mondta már egy terhes az ügyeleten hogy mit keresek ott ahova a betegek sorra jönnek "bátor asszony"mondta kicsit cinikusan...és én is elgondolkodtam rajta de a pénz is kell sajnos...

Kép
menion
Budapest

én nem tudok mit kezdeni a párnával alvás közben...miután úgy megszívtam a töltelékével és végre jó illata van kipróbáltam de csak tettem ide-oda...nem tudom hogy kellene használnom hogy jó legyen de nekem borzasztóan nagy bumszli...mintha egy 10 éves gyerekkel kéne összebújva aludnom...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Megjöttem az uh-ról :D
Egyszerűen szuper volt, teljesen a hatása alatt vagyok, itthon a férjemmel is megnéztem, nagyon meghatódott! Olyan jó volt látni!

Szóval van egy pisze orrú Rékánk, aki jelenleg farfekvésben helyezkedik el, 1015g-os, mindene rendben van, 28 hetesnek felel meg a méretek alapján.

Megpróbálok feltenni képet!

Kép Reka Kép Reka1 Kép Rékaláb

Kép
eper74

Epeeeeeeeeeeeeeeeer: már annyira vártalak!!! :D
SZÉP SZÉP SZÉP Réka és gratulálok és örülök és átérzem teljesen a boldogságodat!!! :lol: :lol: :lol: Tünemény kiscsaj!!! :) Ezt a lábat meg egyszerűen meg lehet zabálni! :) :) :)

Cicus

Kép
cicus78

de jó ki husis lábija van...nagyon cuki az orra is :D

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Gyors életjelet adok, sajnos nincs időm rendszeresen jönni, asszem az 51. lap környékén voltam itt utoljára.... Néha olvasgatok, de, hogy pontosan kivel mi történt, azt nem nagyon tudom, bocs. :roll:
Isten hozta az újakat a fórumon! Örülök Nektek! :)
Velem nagyjából minden rendben, bár múlt héten a védőnőnél 150-es vérnyomást produkáltam, azóta mérnem kell ithhon, de itthon jó. Valószínű pillanatnyi fehérköpeny szindróma lehetett, mindenesetre megfenyegettek, hogy befektetnek, ha nem megy le. A kontrollon már oké volt minden, vér, vizelet teljesen jó.
Voltam dokinál is, egyenlőre faros a baba, méhszáj 3100, tapintásra nagy baba lesz. Szombaton délután megyünk megint 4D-re, már alig várom, aug 21-én láttuk utoljára. A baba egyébként sokat mocorog és imádom! :D
Találkozó sajnos nekem esélytelen, a 265 km az 265 km.... Pedig szívesen veletek tartanék, majd kérünk a gmailre fényképeket! :)
Mostanában sokat fáj a fejem, és alig alszom, úgyhogy én is szenvedek néha. Kicsit sok a stressz is, de próbálom kezelni és csak pozitívan!
Vigyázzatok magatokra lányok, mindenkinek szép hetet! Hétvégén megpróbálok többet visszaolvasni és reagálni!
Puszi

Kép
orsolymors

Annyira aranyosak vagytok!

Képzeljétek itthon amikor újra megnéztük még sírtam is, olyan boldog voltam, és azt éreztem, hogy nem tudom szavakba foglalni mennyire szeretem!

Kép
eper74

Eper: tökéletesen megértünk! :lol: Ennél szebb már csak az az érzés lesz,mikor végre előbújik és a karodban tarthatod!!! :wink:

Orsi: végre jöttél,örülök hogy rendben vagytok Ti is!!! :) Vigyázz magatokra,gyere sűrűbben ha tudsz! A 4D-hez megy a drukk Neked is,a képekkel viszont kötelező jönnöd!!! :D

Cicus

Kép
cicus78

Eper: tünemény a kiscsaj, ja és tiszta anyja :lol: :lol: szépséges

cicóka

eper!
nagyon jó képek lettek :) tündéri :D

mi nem voltunk ilyen szerencsések. a törpe egy tábla csoki után is mindössze 2 rúgással jelezte, hogy nem kíván a nézelődésben partner lenni... na nem fordult el, egyszerűen csak nem volt hajlandó megmozdulni. a köldökzsinórt lábai közé csapta (azért a zacsi látszódott :) és a fütykös is kilógott mögüle :)) az arcát pedig belefúrta a lepénybe...
a doki egy ideig próbálkozott... aztán feladta. nem is méregette, hiszen holnap úgyis megyek a saját dokimhoz... 3 hét múlva pedig megint uh van.

azért egy viszonylag jó képünk van... ő itt a szélesorrú-csodaszép:
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Eper!

Gyönyörű a kiscsaj!!!!!!Jaj alig várom a pénteket én is!

Béenn!
Én is szolnoki vagyok,de már csak látogatóba járok haza.Most Pesten lakunk :wink:

Jut eszembe!Már meg is jött a házassági anyakönyvi kivonat Szolnokról :lol:

Menion!
Lehet h rosszul használod?A neten is :lol: van fenn kép hogy célszerű használni a párnát,bár az a lényeg h úgy gyűröd és oda ahogy akarod! :wink: Mondjuk furi h nagynak mondod...lehet h ikres párnád van:Mérd már meg,kíváncsi vagyok!!

Zsani!
Örülök h jól vagy,majd gyere és tegyél pocifotót!!!

Orsi!
Már téged is hiányoltalak,na meg az aktuális pocakképet is! :wink:

Titokbaba és a többi talis!
Gondolom h úgyse egyszerre érkezünk,szerintem talizzunk lenn az alsó szinten középen,ahol a szökőkút van(ha üzemel épp).A telefon számom fenn van gmailen,aki később jön az csörögjön rám,szerintem majd átülünk a kajáldákhoz,keresünk vmi félreeső helyet!De biztos észrevesztek majd,sok pocakos :lol: Plusz Iza jön velem ha minden igaz :wink:

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?