Sziasztok Csajok!
Üdv minden újnak! Bár már Ti többet vagytok itt, mint én az elmúlt 31 hétben
Beus: Irigyellek az ikrek miatt. Bár nem lehet egyszerű két picivel, de valahogy mégis olyan jó dolog ikreket várni!
Keményedés: Nálam mostanában megszűnt. 27 hét környékén sokszor volt, de 30. hét után elmúlt. Én akkor vagyok nagyon rosszul, ha vacsorázom, és azt valami miatt nem tudom kihányni. Így azt is elárultam, hogy még mindig hányok, így rajtam csak 5 kg plusz van eddig... Hát inkább lenne 9 kg, csak ne hajolnék folyamatosan a WC fölé..
Tali: Nekem tökéletes a westend! 11 körül tudok ott lenni. Csak, hol az az ott?

Valamelyik kávézó vagy középen az étterem rész? Lehet, hogy írtátok, csak én vagyok figyelmetlen.
Holnap tárgyalok utoljára. Furcsa érzés. Azt hittem,hogy megkönnyebbülök, felszabadultabb leszek. Erre tessék! Már most hiányoznak a vádlottjaim, a tárgyalótermem légköre

. Persze van a munkának rossz oldala is. Tegnap egész nap arabokat tárgyaltam, és az egyiknek kiderült szifilisze van. Persze csak akkor, mikor az orvosi papírjait megnéztem. Utána tüzetesebben nézegettem a kezét, bőrét, és fekélyes, kiütéses volt, bár nem nagy mértékben. Én meg persze addigra már végig fogdostam az igazolványát, a papírjait. Remélem nem értem hozzá, mert pont van egy kis seb a kézfejemen. ááááá! Egész este a netet bújtam, és sajnos találtam olyan cikket, ahol leírják, hogy bőrön lévő fekélyes rész érintkezésével is terjed. Én meg nem tudok visszaemlékezni, hogy egymáshoz értünk-e. Azzal nyugtatom magam, hogy ez szexuális úton terjedő betegség, úgyhogy nincs szinte semmi esélye annak, hogy elkaptam, de terhesen valahogy jobban beparáztam. Tiszta hülye vagyok, hogy agyalok, és gyomorgörcsöm van megint. És csak 2 hét múlva mutatná ki a vérvétel is. Na hagyjuk. Majd megkérdezem a dokimat jövő héten. Hátha ő okosabb. Ha a TBC-t és a Hepát nem kaptam el a vádlottjaimtól, hátha ezt is megúsztam! És még veszélyességi pótlékot sem kapunk...
Cedis: Jó volt olvasni a szoptatós soraidat. Nekem nem sikerült szoptatnom. Pedig LLL-es tanácsadó is volt kint - horror összegért - és neki sem sikerült jó tanáccsal vagy ötlettel szolgálnia. A fiam így már 5 hónaposan husit evett, mert a tápszer is kifolyt a szájából

. Lehet, hogy azért ilyen vasgyúró

! Én is lelkiismereti kérdést csináltam belőle, de most ha nem fog menni,biztos, hogy nem sírok éjszakákon át!
Ne haragudjatok, hogy nem reagálok mindenre és mindenkire. Majd október 18. után talán több időm lesz!

:D
Puszi