Helló, Lányok,
olvaslak Titeket pár naponta, csak írni nincs időm normálisan.
Elnézést, amiért nem egyenként és csak utólag, de
boldog születésnapot szeretnék kívánni minden 1éves és hófordulós babócának, pardon, totyogósnak (!) sok szeretettel!
A beteg babácskáknak jobbulást, gondolok Rátok!
Megnéztem a nyaralós, szülinapos és egyéb témájú képeket, olvadoztam rendesen. És megállapítottam, hogy itt vannak a legdögösebb kismamák
Pocakos kismamáinknak jobbulást!
Szóval amiért nem nagyon tudok jönni: munka, és ismét betegeskedés

Most épp nátha (tegnap láz, az éjjelt meg hagyjuk is: 3 órás dajdaj), meg fogáttörés, de ha minden foghoz egy erős nátha vagy középfülgyulladás jár bónusz, hát én megőszülök

Közben elkiabáltam, mert csodadoki sem tudta még kikezelni Ádit a pelenkadermatitiszből, már minden márkát kipróbáltunk (kivéve a tescós pelust, mert az anno kapásból kiverte Ádit, igaz, később elhasználtuk). Tanácstalanul állok a gyerekem lángvörös feneke és heréi előtt. Hol jobb a helyzet, hol az egész lángol, pedig kezeljük, ma megyünk kb. 5-ödszörre a bőrgyógyászhoz.
És hát ami a legjobban fáj: továbbra sem hízott semennyit, úgyhogy beutaltak minket a gastróra, hátha kiderül vmi. Ami gyanús, hogy szerintem egész tűrhetően eszik már Ádó, viszont rengeteget kakil (sokszor és sokat). Szorítsatok, hogy minden rendben legyen!
Viszont, lányok, Ádi mászik!!! Úgy örülök neki, és már felálldogálni is próbál, a bébitaxija elképesztően bejött neki, mindenféle mozgásokat próbálgat rajta-vele (a kedvencem: hátratolatás közben szed fel dolgokat a földről

)
Maggie és többi nemalvós: csak csodálni tudlak Titeket, fogalmam sincs, hogy bírjátok. Engem az a kb. 3-4-szeri felkelés is kiborít.
Vindolanda: gratulálok az új álláshoz! Jól értem, hogy aztán februártól 2 munkád is lesz tkp-en (a tanítás meg ez)?