A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

mintha :oops:

Kép
vindolanda

Panndi, amúgy szép bútorok :wink: Nekem is a foltok jutottak róla eszembe amúgy :D

Később jövök majd komolyabb hozzászólásokkal is. Nem csak macskákkal meg foltokkal :wink:

Kép
vindolanda

Napsugarast :)

Máté!
Nagyon boldog szülinapot :)

Móni!
miért akarod azta könyvet megvenni? szerintem nagyon ráérnek még abilivel,majd nyáron kezdjük mi is,akkor lehet egyszál kukiban+bugyiban rohangálni :)

Regi!
bocs de ez hülyeség h. gyereket bölcsibe szobatisztán kelljen adni 8) mikor Míra ment(2 évesen) mind a 10 gyerek pelusos volt,mire elkezdődött az óvi addigra lett mind szobatiszta :)

Hajni!
szerintem jobb ez a haj mint a befont afrofrizura :) annyira aranyosak a gyerekek :)

Tegnap megjártuk Bálintkomával a fülészetet,mert szombat este vmi elkezdett kifolynia füléből(lehet h. fülzsír volt,büdi nem volt,vszínű nem genny volt) hallójáratgyulladása v. micsodája van,csütörtökön meheünk vissza :(
Húgomat közben Míra beparáztatta,h. nem egy baba hanem 2 kisfiú van a pocakjában :) Eszter kissé kiakadt s viccesen megjegyezte ha lányomnak beválik az ítélete megveri 8) de a doki azt mondta jelenleg 1 vmi van a pocakban kb. 4 hetes,de még osztódhat :) szóval még 3 hétig parázhat :)

csók

KépKép
viranka

Viranka! Nem kell, csak én így képzeltem! ;) De akkor átállítom az agyam! :)
Bálónak jobbulást! :( Barátnőm kislányának is külső fül gyulladása volt (valszeg az úszástól), és valami cseppentőt kaptak rá, hamar meggyógyult! :)

Kép

Kép
regcsiken14

S ötleteket kérek h. tudnám Bálintot a ciciről leszoktatni?Megszereztema doki által felírt tápszert(Milupa lett a neve Nutrilon helyett :? s az okos gy.tárban ezt nem tudták,a másikban meg rögtön rávágták :roll: ) .Kinek milyen cumisüveg vált be?
Sajtos tejfölös lángost akarok enni :oops:

KépKép
viranka

Látszik, hogy nem zörögnek: Szeli 2 órája alszik! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka! Szeli Aventes cumisüvegből itta utoljára, variábilis cumival, de barátnőm kisfia (ott is hagyják el a szopit) sima "cumis" Jana-s üvegből issza a tápszert! :lol: Szóval majd Báló eldönti, miből akarja inni! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Isten éltesse az anyalarcú Mátét!

Panndi! Valami tüneményes ez a leányzó! A nyálcsorgatós motoros kép tuti. :lol:
Tényleg nagyon szép a lakásotok. :lol: Hogy vagy?

Regi! Bercó kap valami multivitamint (Eurovit). A vassal együtt kellene szednie, csak sokszor elfelejtem beadni. :oops: :oops: Ezt ajánlották a gyogyótárban, mert a Vitacolant nem lehetett kapni. Éppen átminősítik táplálékkiegészítőnek. :twisted: Dokibácsi első körben a Vitacolant ajánlotta. Régen én is ezt adtam a gyerekeknek. Amit belinkeltél én nem ismerem, nincs infom.
A szobatisztaság bizony csak ilyenkortájt alakul ki, kell az érés hozzá. Én is úgy tudom, hogy az óvodai felvétel kritériuma a szobatisztaság.
Szelikének jobbulást. A nátha, taknyosság nem betegség, csak állapot a hivatalos vélemények szerint, de én akkor sem szoktam gyerekek közé vinni. Úgy gondolom, gyengébbek ilyenkor, fogékonyabbak más betegségekre. Orrszívóval végül nem nagyon jutottunk semmire, ha jól emlékszem. Rendeltetésszerű használatkor nem okozhat semmiféle bajt.

Viranka! Gyors gyógyulást Bálintnak! Míra hozza a formáját? :lol: :lol:

Bongyi! Már azon voltam, hogy felhívlak, erre jelentkezel. :lol: :lol: Gyere, mesélj!!!!!!!
dmaggie

Viranka: Rugó semmilyen cumisüvegből nem volt hajlandó inni soha. A vizet kiskanállal vagy pohárból kapta. Kb. egy hónapja rájött azoknak a kis kupakos műanyag flakonok használatának a titkára, miután pár hetet játszott vele (addig nem ment). Azóta nincsenek tócsák és vizes rucik itatás után.

Szóval nálunk is a Regina által is írt kis üveg jött be, ásványvizes flakonból nyomjuk a mai napig.

Ja, és a csőrös itató sem kell neki. Szóval egy csomó mindent kipróbáltunk, mire a megfelelő megoldást megleltük.

A fülgyulladásra jobbulást nektek!

Most a műanyag quadját gurigatja a hátom mögött, és dudorászik hozzá.

Na, megyek elvetem az ágyat :oops: :arrow:

Kép
vindolanda

Máténak boldog szülinapot kívánunk!!!

Most már tényleg megyek ágyat bontani.

Kép
vindolanda

akkor próbálkozom :) köszönöm az ötleteket :) elköltök vagyonokat,mint anno Hajni s valamelyik csak beválik :) az a gáz h. inni is laig iszik a gyerek,max az én poharamból néha :(

Regi!
Lenkeiből bölcsiben Mírának a csoki ízű rágótablettát adtam :) imádta :) s beteg nem volt amíg adtam :) de Bálintnál ki sem próbálom,nem édesszájú a lelkem :)

KépKép
viranka

KépKép
viranka

Mi semmilyen vitamint nem szedünk :oops: Igaz, nem beteges Rugó, szóval ha az lenne, biztos adnék neki valamit.

Igaz, én sem szedek soha, csak mikor terhes voltam, akkor ettem Gravidát.

Ja, egyszer még kamaszkoromban kaptam egy doboz Supradynt, hogy megerősödjek. Mikor elkezdtem szedni, a nyirokcsomóim közül az egyik kb. 2 cm-esre nőtt rögtön utána pár nappal, még az onkológiára is mennem kellett. Azóta hanyagolom ezeket. Inkább próbálok gyümölcsöket enni minden nap több félét. Bár néha csak a csoki-pizza kombóig jutok, de azért általában teljesül. :D

De ez egyéni hozzáállás, hangsúlyozom.

Mikor pl. Rugónak írtak fel vasat hét hónaposan, azt lelkiismeretesen beadtam neki.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Regi én szoktam adni hébe hóba Cebion 2x multit, főleg az miatt vettem, hogy egész nyáron egy gyümölcsöt sem evett meg Péter. Szeli valószinű a gyerekektől szedett össze valamit :(

Zsófi nagyon édes, szupi a fehér kanapé, nekünk halványkék van, mindig takargatom, a plédedt meg már lassan hetente mosom. :evil:

Viranka nálunk az aventes 4 es cumival issza Péterke a tápit.

Erről jut eszembe, hogy a [b]tejet hogy kell bevezetni??? [/b

Szobatisztaság: azt olvastam a minap, hogy a bilireszoktatást lehet a kakival kezdeni, sőt már 1 éves kor után javasolt, rá kell ültetni mindig reggel, mert általában akkor kakil a gyerek. Na én meg is vettem a bilit, hogy majd lassan elkezdjük a játékot, hát azóta Péterke minden reggel kaki pelussal ébred ( nem tudom mikor produkálja bele)

Még van egy videó amit megosztanék veletek: ( nekünk az első igazi szavunk a mama után a hinta)

http://www.youtube.com/watch?v=YCp6Cfciopc

Heni
KépKép
heni81

Viranka és mit adsz inni Bálintnak? és mit iszol te? mert nálunk sem volt ivás, amig rá nem jöttem, hogy nem izlik neki az amit adok ( granulátumos tea) majd megfigyeltem, hogy a mi gyümis teánkat issza a csészémből, betöltöttem az üvegébe, lehúzta, szörp szintén nyerő.

Heni
KépKép
heni81

Nekünk meg pont azt tanították (pszichológia egyetem), hogy egy-két éves kor között mlg nem tudatosan kakilnak, véletlenül lehet, hogy a bilibe megy a kaki, ha rajta ül, de nem érti, miért dicsérik meg, mert nem tudja mit tett (hisz akaratán kívül történt, ő nem tett semmit).

Köszönjük a Zsófi bókokat :D

Vitamint én sem adok neki, de sok gyümölcsöt eszik, meg még sosem volt beteg, szóval ha beteges lenne, én is adnék.

Ma kapott először tejet (nekünk a doki nénink azt mondta, maximum 2 dl-t egy nap, és forralva), de nem ízlett neki :?
Vendég

Heni: ez a hintás videó :D Szerintem nem kell izgulni Péterke miatt, hiszen már beszél is, meg a múltkor írtad, hogy 20 mp-ig is tud állni. Rugó pár mp után elvágódik, mint egy zsák :D

Egyszer mi is vettünk granulátumos teát neki (még a vashiányos korszakban erdei gyümölcsöset, mert a gyógyszertárban ajánlották). Hát, nem fogyott... De aztán megkóstoltam, és rájöttem, hogy én sem tudnám meginni.

Én amúgy csapvíz-párti vagyok (itt szerencsére iható), és Rugónak is azt szoktam adni. Kb. 9-10 hónapos koráig forraltam neki, onnantól csak úgy simán.

Na, most már elzárom magamat, nem is hozzám beszéltek, én meg válaszolgatok mindenre.

De a mai reggelünk olyan nyugodt valahogy, simán tudok írogatni Rugó mellett.

Kép
vindolanda

Zsófinak a csapvíztől megy a hasa :roll: Ő ásványvizet iszik.Péterkés videó csúcs :lol:
Vendég

Tényleg Panndi, ugye a Pázmányra jársz?

Akartam írni, hogy kb. két hónapja találkoztam egy másod unokatestvéremmel, akit kb. 3 éves korában láttam utoljára. És ő is a Pázmányra jár pszichológiára, de azt nem tudom, hogy hányadik évfolyamra.

Na, most aztán már tényleg :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

Hát Robesz napok óta extra nyűgős, pedig az éjszakák - lekopogom- tök jók, de egyszerűen nem tudja lekötni magát, és ha nem az van amit ő szeretne, hát akkor sír, eddig volt olyan, hogy 30 percig is eljátszott, most ritka, remélem majd javul, a nózija már nem folyik és az összes kisrágó foga kint van:)

Marica, drukk az AFP-hez, minden rendben lesz

Dettyk, én is irigy, mennyire csini vagy:), jók a képek

Maggie, nagyon jók a születési képek, meg a többi is, és te is nagyon jól nézel ki:)

Hajni, nekem tetszik ez a haj is, bár a fonott is tök jó volt, a lánykád nagyon aranyos

Móni, lásd fent, Robesz is hisztiske, szinte egész nap kint lenne, és menne, sétálna, hozza folyamatosan a cipőjét, és megyünk is napi kétszer, legalább ma jobb az idő

Regi, de jók a képek:), tényleg mikor fogtok majd költözni?

Kispocc, én is azt tervezem, hogy még jócskán marad a rácsos ágy, aztán majd ha jön a kistesó meglátjuk, bár a kérdés, hogy mikor jön. Amúgy mi olyan ágyat vettünk, hogy ki lehet venni a rácsokat és szupi kiságy lesz belőle.

Vindolanda, bele ne nézz, hú én csak jóval a védés után lapoztam bele, minda két esetben, és Fleur után szabadon, én is rengeteg hibát találtam:)

Nyekrit, ez nem semmi

Boldog szülinapot Bercus, Lilla és a többi ünneplőnek, már nem tudom sajnos hol maradtam el!

Máték boldog névnapot!

Felur, ne aggódj, megeszi Lilla ami kell neki, de megértem, h ogy aggódsz, Robesz egész jól eszik ezzel nincs baj, csak azzal, hogy olyan akaratos, mindig más kell neki az asztalnál, ma a só és bors szórót szúrta ki, és addig nem evett míg oda nem adtam neki, de hát nem adhatok mindent oda.
Jövő héten talizhatnánk???!!!

Mi is megyünk szerdán tanácsadásra, kíváncsi vagyok hány kg.

Ja fogyás, Meryke hát te hová fogytál ennyit, de jó, most én is nagyon kitartó vagyok, remélem valami eredménye is lesz, eddig oylan mintha semmit sem fogytam volna, igaz a mérlegből kifogyott az elem, a melegítőnadrágon pedig nehéz lemérni, remélem azért beindul, márcsak a kitartás miatt is.
Tegnap előszedtem a szobabiciklit:)

No ennyire futottam, még biciklizni kell, Apa nézi este a km az órában:)

Kép
Kép
nektarin

Tényleg vitamin, Viranka, mennyi volt, mármint árban az a rágótabletta, nem emlékszel?

Kép
Kép
nektarin

vindolanda: Károlira járok :)
Vendég

Panndi: nem is én lettem volna, ha eltalálom :lol:

Kép
vindolanda

vindolanda: :lol: Jártam a Pázmányra is, jogra, de aztán jobbnak láttam nem erőltetni :wink:

maggie: köszi a kérdést, viszonylag jól vagyok, két kilót fogytam mióta babát várok, néha csak naponta kétszer hányok, néha négyszer-ötször, hááát, kb mint Zsófival volt (csak ott öt kilót fogytam, és több volt a plusz, amiből le tudott menni).
Vendég

Közben most látom először az új szomszédainkat. Tegnap vették meg a házat. Suhogós melegítőben vannak, valamit szerelnek az utcafronti ablakra, talán rácsot :shock:

Na, ez elég off volt.

Kép
vindolanda

Mondjuk az előző család 60 kg-os harci kutyája nem fog hiányozni :roll:

Kép
vindolanda

Szegény Szelikémnek tiszta piros a popója, és sír, mikor hozzáérek. :cry: Ez lehet a náthától, ugye? Semmi olyat nem evett... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Máténak boldog szülinapot!!

Ismét előjött az a fránya penész :evil: :evil:

:arrow:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!!!

Vindolanda: szomszédok :o :lol: :lol: ! A mi szomszédaink öregek, és nem komplettek :lol: . Van két pitbull kutyájuk, mikor kihúztuk először a drótkerítést kettőnk közé, az volt az első, hogy a kutyuk átrágták magukat :shock: :shock: . És enyhén agresszívak, ha meglátják a babakocsit, őrjöngenek :shock: . A gazdik is mondjuk ilyenek :roll:

Panndi!Én is fogyok! 165 cm vagyok kb, és 49 kilóról indultam, szerintem már lement 1 minimum. Én is hányok. Sebaj! Jeleznek a gyerkőcök, hogy tessékmárfigyelni, itt vagyunk!!! :wink: :lol: :lol:
Képek nagyon aranyosak!!!Mi is ilyen kanapét szeretnénk. IKEA-s?

Viranka!Bálintnak gyógypusszancs a fülére++++++. Botondom egyszercsak maga visszautasította a cicit :shock: . Próbálkoztam két napig, de már inkább jól megharapott, hogy vegyem már észre, nem kell neki :lol: :lol: :lol: . Ez most volt, mikor pozitívat teszteltem. Lehet, érezte. Na de azóta AVENT variábilis cumival issza a tejet. Semmi gondunk nincs. Nekem jobban hiányzik a szopi, mint neki :roll: :lol: .
kispocc

Panndi, jaj te szegény, telejsen együttérzek, én Robesszal végig hánytam:(

Ágica, óh ne már, doki mit mond?

Bicikliztem, fáj a fenekem tőle:(

Kép
Kép
nektarin

Kispocc, telejsen megértelek, én is így voltam a szopival, no most már eldugulok

Kép
Kép
nektarin

Regina, 10 percet böngésztem a neten, de nem találtam olyan cikket, ami a babák popsi-problémáit a náthára vezette volna vissza. De lehet, csak nem találtam meg, szóval nem mérvadó. Hátha a többiek okosabbak :roll:

Kép
vindolanda

Köszi a vitaminos infókat! :)
Egyébként Szeli se beteges (eddig legalábbis), de megelőzésként szeretnék adni neki valamit.

Tej: én még várok vele. Csak kajába kapja, ha azzal kell készíteni.

Bili: Én azt olvastam, hogy nem szabad túlságosan dicsérni és örülni neki, ha sikerül a bilibe, mert akkor, ha haragszik a kisgyerek, vissza is tarthatja a székletet, az meg nem egészséges! (Csak érdekességképpen írtam le.)

Én is csapvizet adok Szelinek, mint Vindolanda. (Már én sem forralom, nálunk is jó az ivóvíz!) Nem jó a fogaknak semmi más ízesített lötty!
Apa most kitalálta, hogy a házba már nem kell emeletre cipelni, akkor megint ásványvizet fog inni... :roll: Na, ennek mi értelme, ha már a csapvizet issza???

Nektarin! Hát nem tudom, hogy le merjem-e ide írni... ;) Szeretnénk a karácsonyt ott tölteni!!!

Vindolanda! :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! :shock: Mit akarsz Te, hogy Péterke járjon, amikor ő a beszédtanulással van elfoglalva! ;) :lol:
Szeli még csak közel se beszél így!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka! És Bálintnak nem adsz vitamint? Vagy az allergia miatt nem próbáltad? Azért néztem ezt a folyadékot, mert úgy gondolom, hogy a rágótabletta korai még, nem??? :roll: Ezt a lötyit meg beleteszem valamibe.

Kép

Kép
regcsiken14

Nyerkit!Biztosan nagyon jó volt a kirándulásotok!!Védőnőd :shock: :( . Mondjuk Boti védőnénije se vitte túlzásba anno...Most meg, hogy elköltöztünk, Meggymagocskával fel kell keressem az itteni védőnénit. Kíváncsi leszek!
Ha jól emlékszem, Neked is magas volt Marcival a cukrod, ugye? Mert nekem igen, és diétáztam elég keményen. :roll: . Utáltam... :roll: Persze a Gyerkőcökért mindent. Te mit tudsz erről, ilyenkor a második várandósságkor is van rá esély? Már most kell esetleg valami diéta-féle :roll: ??

Fleur!
Én megmondom őszintén, hogy Botival éreztem már magam többször is kimerültnek. Legutóbb kb. két hete. Volt, hogy mire késő este hazaért a férjem, bőgtem a fáradtságtól. Ment egész nap és éjjel a hiszti, 24-ből 25 órát kellett folyamatost szórakoztatni :? . Szóval igenis vannak ilyen időszakok. És nem minden gyerek egyforma nyugodt temperamentumú...enyém Botó nagyonis heves vérmérsékletű. Szóval kitartást, és hidd el, jön még könnyebb időszak is :wink: . Nálunk ugyanez a jellemző, mint Nálatok: bent nyügi, kint vidámság :lol: . Bár a múltkor kint is nekilátott a hisztinek, leült a járdára, és full erővel hanyattvágta magát :shock: . Akkorát koppant a feje, pedig volt rajta kapucni, sapi :shock: . Volt sírás... :oops: :lol:

Maggie!Kitartást az éjszakákhoz!!!Milyen szép család vagytok, jó nézni Titeket!!

Móni!Köszönöm szépen!!! :lol: Majd akkor teszek vonalzót, ha bizti van Meggyem :lol: ! Holnap megyek dokibához :roll: ...

Meryke!Gyönyörű család vagytok Ti is!!! Mátékádat Isten éltesse sokáig!!!! :lol:
Jaj, mennem kell, felébredt...
kispocc

Aham, kanapé IKEA-s, Ektorp :) Mindenünk ikea-s, mi nagyon szeretjük :)
Vendég

Máténak boldog születésnapot!

KépKép
kaqk
Debrecen

Azta, hogy pörögtök :shock: , pedig azt hittem, ilyen szuper időben mindenki csavarog :wink: ...végre az én öngyi-depi hangulatom is eltűnt :lol: ...
Addig jutottam a visszaolvasásban, hogy Viranka sajtos tejfölös lángost akar enni...és majdnem megfulladtam, mert tele volt a szám sajtos-tejfölös lángossal :oops: :lol: :lol: ...reggel hoztam a piacról, és most jutottam odáig, hogy megegyem...
Piacról 2 szatyor ruhát turiztam Pankának, magamnak, és 2, azaz kettőezer forintot hagytam ott :lol: ...húúú, de feldobott...aztán doki bácsinál 1,5 órát kellett várni, alvásidőbe belecsúsztunk, hiszti ezerrel...de meg lettünk dícsérve, sok fogunk van, és láthatóan nincs baj az étvággyal sem... :lol:
9850gr és 72,5 cm. :shock:
3 hónap alatt 0,5 cm-t nőtt???
Megállapítottuk, hogy védőnéni nem 100... 8)
Gyorsan kimosok, amíg ilyen szép idő van, aztán jövök olvasni, lesz mit 8) !
dettyk

Fleur, nagyon sajnálom :cry: , szerintem Lillára is hatással van ez a szürke vacak idő, Panka is sokkal hisztisebb, mióta bent vagyunk...
Milyen oltást kaptok 1 évesen :shock: ?

Maggie, tényleg szép, hogy a kislány rád emlékeztet :D . Tudat alatt a fiad az olyan lányokat keresi, akik hasonlítanak az ő imádott anyukájára :D ! Annyira szép vagy a képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bongyi, akkor jössz, amikor tudsz! :D Hiányzol ám a csapatból!!!

Panndi
, nekem is feltűnt a gyönyörű fehér kanapé :lol: :lol: !! Hááát, nálunk szerintem fél órája sem lenne... :oops:

Mennem kell....
dettyk

Jaa, Zsófi is kapott oltást tegnap az egy éves státuszon, de semmi baja nem volt tőle. Igaz, neki a korábbiaktól sem :) Ő agyhártyagyulladás ellenit kapott.
Vendég

Regi igen lehet náthától is, virustól, de lehet fogzástól is simán. Nálunk a hintőpor válik be ilyenkor csak.

oltás: nem csak 15 hósan van a következő?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Mindenkit puszilunk és gondolunk rátok, csak nehezen jutok géphez... :(

Remélem nincs sok beteg, nálunk tombol valami vírus... Zétivel nem bírunk a náthából és társaiból kikeveredni. :cry:

Egyébként minden oké, lakásvásárlás kb. a háromnegyedénél tart.

Hányós kismamiknak jobbulást!!

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Ide nekem is a tejfölös lángost!!!!!!

Kispocc!
Szuper jól emlékszel.Igen diétáztam a cukrom miat. Anno azt mondták 95 % az esély hogy a többi terhességnél is előjön és valószínű az öregkori cukorbetegség is.Én most bízom az 5 %-ban.
Gondolom egyébként hogy nem véletlenül van a terheléses cukorvizsgálat a 23. hét környékén.Szerintem akkorra nem elég az inzulin kettönknek.
Hát a diéta nekem se hiányzik.
Szóval keresek is egy lángossütőt míg még lehet.

Nálunk is csapvíz van.

Én is gondolkodom egyébként a szobatisztaságra szoktatáson, mert őszintén elborzaszt hogy áprilistól két feneket pelenkázzak.
Meg azthiszem ha meglesz a kicsi kissebb gondom is nagyobb lesz, mint hogy Marcit győzködjem a wc-re járás előnyeiről. :?
Na tanácstalan vagyok még igazából.

Azért írtam egyébként az ablaktörő nőre hogy bolond, mert tényleg az volt. Azt hitte a 18. kerületben van (ez a 21) a volt férje házánál aki ellopta a mobilját és hallotta a hangját ahogy az új nőjével beszélget és nem akarták beengedni. Ezért bosszúból bedobálta az ablakokat.

Én lassan kilábalok a roszulétekből. Éljen-éljen!

Képzeljétek délelött voltunk zenés-éneklős foglalkozáson.Marci nagyon élvezte. Nagyon meg nézte a gitárt, furulyát meg az egyéb zajkeltő dolgokat. Többségében nála pár hónappal nagyobbak voltak akik már stabilan szaladgáltak. Ezen annyira felbátorodott, hogy ő is átszelte a szobát. Persze ebben nagy szerepe volt az éppen neki éneklő foglalkozást tartó néninek. Őt célozta be. :D

És ha már ott voltam maradtam a kismama klubbon is. Összességében baba-mama jól érezte magát ugyhogy azthiszem ezentúl rendszeres látogatók leszünk.

És hoztam nyaralós, szülinapos képeket:
Kép
Kép
Kép
Kép fagyi tölcsérrel
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép készenállok hogy ünnepeljetek
Kép
Kép
Kép
Kép már megszereztem egy szőlőt

Máténak nagyon boldog szülinapot!

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Minden szülinapos és névnapos aprónépnek utólag is minden szépet kívánunk!

(Zárójelben hozzáteszem: amint aláírtuk a banki papírokat és fedelet érzek a jövőben a fejünk felett abba is hagyom a gyógyszert. Remélem jövőhéten le is zajlik a dolog. :oops: :D )

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

EZ a dupla pelenkázós dolog tényleg nem lesz túl jó móka, de én meg nem szeretném "erőszakkal" szobatisztaságra szoktatni. Meg sok friss szobatiszta gyerek visszaesik, amikor testvére születik, szóval én pár hónapig duplán pelenkázok, aztán remélem jövő ilyenkor már csak egyet :)
Vendég

Helló, Lányok,
olvaslak Titeket pár naponta, csak írni nincs időm normálisan.
Elnézést, amiért nem egyenként és csak utólag, de boldog születésnapot szeretnék kívánni minden 1éves és hófordulós babócának, pardon, totyogósnak (!) sok szeretettel!

A beteg babácskáknak jobbulást, gondolok Rátok!

Megnéztem a nyaralós, szülinapos és egyéb témájú képeket, olvadoztam rendesen. És megállapítottam, hogy itt vannak a legdögösebb kismamák ;-)

Pocakos kismamáinknak jobbulást!

Szóval amiért nem nagyon tudok jönni: munka, és ismét betegeskedés :shock: Most épp nátha (tegnap láz, az éjjelt meg hagyjuk is: 3 órás dajdaj), meg fogáttörés, de ha minden foghoz egy erős nátha vagy középfülgyulladás jár bónusz, hát én megőszülök :cry: Közben elkiabáltam, mert csodadoki sem tudta még kikezelni Ádit a pelenkadermatitiszből, már minden márkát kipróbáltunk (kivéve a tescós pelust, mert az anno kapásból kiverte Ádit, igaz, később elhasználtuk). Tanácstalanul állok a gyerekem lángvörös feneke és heréi előtt. Hol jobb a helyzet, hol az egész lángol, pedig kezeljük, ma megyünk kb. 5-ödszörre a bőrgyógyászhoz. :shock:
És hát ami a legjobban fáj: továbbra sem hízott semennyit, úgyhogy beutaltak minket a gastróra, hátha kiderül vmi. Ami gyanús, hogy szerintem egész tűrhetően eszik már Ádó, viszont rengeteget kakil (sokszor és sokat). Szorítsatok, hogy minden rendben legyen!
Viszont, lányok, Ádi mászik!!! Úgy örülök neki, és már felálldogálni is próbál, a bébitaxija elképesztően bejött neki, mindenféle mozgásokat próbálgat rajta-vele (a kedvencem: hátratolatás közben szed fel dolgokat a földről ;-))

Maggie és többi nemalvós: csak csodálni tudlak Titeket, fogalmam sincs, hogy bírjátok. Engem az a kb. 3-4-szeri felkelés is kiborít.

Vindolanda: gratulálok az új álláshoz! Jól értem, hogy aztán februártól 2 munkád is lesz tkp-en (a tanítás meg ez)?

Kép
Kép
irina

Panndi lehet, hogy még könnyebb is lesz 2 gyereket pelusozni, mert azért a bilizés is elég macerás ám, pláne az elején.

Én állitólag 1.5 évesen már szobatiszta voltam, de én szerintem extra gyerek lehettem, mert 1 évesen már beszéltem, jártam... anyu szerint, de amire én emlékszem az az, hogy 3 évesen sem ettem még egyedül :D jól megkeseritve anyuék életét, sőt nem is akartam enni :evil:7 éves koromig cumisüvegből ittam a tejet:-)
viszont 5 évesen már 2 nyelven beszéltem, na ezt remélem Péter is fog.

Regi remélem már az új házban karácsonyoztok:-) elkezdtétek már a felujitást?

Miléna hajrá!!!!

Nyerkit szuper lehetett a nyaralás, a tortát jaj de megenném, édes Marci baba.

Heni
KépKép
heni81

Irina jó, hogy jelentkeztél:-) szegény Ádó :( nálunk is sokszor van piros popó, de szerencsére még mindig elmúlt, fogzáskor nagyon erőseket kakik, sőt hasmenése is van. Biztos a pelus lesz a hunyó?

A munkáról nem is irtál? milyen? Ádira ki vigyáz mig tanitasz?

Heni
KépKép
heni81

Nyilván eröltetéssel nem sokra mennék ugysem a szobatisztasággal. Ha elkezdem is maximum eljárogatunk a wc-re.
Örülünk ha sikerül valami, ha meg nem hát kijövünk. Nem tervezem, hogy órákat töltenénk ott.

Egyébként igen, már én is hallottam másoktól is hogy a tesó érkezése visszaveti a szobatisztaságot.

De még én is vaccillálok.A fejfájásos, hányingeres időszak vége elött egyébként se tervezek semmi nagyszabású projektbe belevágni.

Ami miatt engem igazán érdekel ez a dolog az az, hogy mióta szilárdat eszik Marci pár napnál tovább nem tudjuk elkerülni a fenék pirosságot. A dokinéni szerint sok a sava és ez csípi ki a fenekét.Csak sajnos ugytűnik teljesen mindegy mit eszik a savmennyiség nem csökken.
Szóval a pelenkázás nálunk végig üvöltéssel és menekülni próbálással zajlik.Amit mondjuk meg is értek mert már akkor ordít ha hozzáér a víz a fenekéhez.
A krémek váltogatása hoz némi javulást aztán visszatér a pirosság.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?