A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Na vagyok, közben megállítottam a fagyis autót, és lezsíroztam vele, hogy a mi környékünkön nem dudál alvásidőben, rendes volt, még fel is írta, hogy nehogy elfelejtse..kellemes csalódás :D

Niki, ezt a barnítót lehet, hogy kipróbálom.
Sajnálom, hogy így alakult anyóssal, remélem ő is hajlandó lesz a kompromisszumokra!

Boni, jó utat hazafelé!

Tegnap este megjegyeztem a férjemnek, hogy ha ma apák napja lett volna, akkor én biztosan készültem volna valami meglepetéssel, neki erre ma hozott egy gyönyörű lila cserepes Kálát :D Málnus adta oda, és nagyon büszke volt magára :D

Barbi, hogy vagytok?

Na megyek, be kell vinne az adóbevallást Szekszárdra, vissza kapok egy csomó pénzt :lol: Ez volt a legjobb hír a hétvégén :) Kiderült, hogy nem kértem az adójóváírást, így most minden visszajár :)

szép napot mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Hát nálunk sem volt valami húú de jó az anyák napja. Én nem szeretem ha az utolsó pillanatba szaladgálnak miattam, hogy azért valami legyen. Azért jól esik, ha látszik, hogy időt szántak arra, hogy valamit kigondoljanak stb. Nem az ajándék értéke vagy nagysága a lényeg, hanem az, hogy látszódjon hogy gondoltak rám és egy kis minimális időt eltöltöttek arra, hogy valamit kigondoljanak....Ezt szóvá is tettem és kisebb vita alakult ki. Sajnos úgy látszik, hogy a férfiak többsége ilyen....:roll:

Akik voltak ma Melanoma Nap miatt bőrrákszűrésen: ti milyennek találtátok? Én teljesen ki voltam akadva, eleve 45 percet vártunk (időponttal!) és 2 perc se volt az egész, holott a telefonba azt mondták, hogy 20 perces, alapos vizsgálat. Hát alapos az nem volt, érződött rajta, hogy ingyenes.....nem is tudom miért vártam mást... :?

Kép
Kép
dia123

Dia: akkor egyformán jártunk, de nem baj, jövőre már a gyerekek csinálnak valamit nekünk :)

Luca, neked akartam még írni, hogy gratulálok Almának az átlépett 9 kilóhoz, csendben jól esik, hogy nem csak nekünk van gondunk a kilókkal, bár mi már majdnem 11 kilók vagyunk, de fogalmam sincs mitől, mert alig eszik a gyerek....

Tényleg megyek :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Köszi Niki, nem is aggódtam túl, csak érdekelt, mert tudod....jobb el sem olvasni a netet ilyen témákban.
Azért nem ártana egy kis diéta azt hiszem. Bár kilókban nem híztam sokat sztem, de mindenki azt kérdezi, hogy még 1 vagy két hét van hátra és ilyenkor kicsit megszeppenek. :roll:
Pedig komolyan csak kétszer eszem egy nap, akkor is tök keveset, szóval nem tudom mire gyúr ez a kölök odabenn, de valahogy nem vágyom egy 5 kilós újszülöttre.
Kíváncsi leszek, mekkorának mérik majd jövő héten.

Lakást sajnálom nagyon. Akkor ezek szerint lehet, hogy megint minden a régi lesz? Ne már, ennyire nem érzi anyós, hogy jobb lenne egy szép 4 tagú családot talán nem zrikálni és nem a nyakukra ülni. Bár igazad van, ebben a kérdésben Te nem tehetsz semmit, csak párod legfeljebb, de főképp anyósnak kéne éreznie, hogy ez már nem "illendő".
Ebből a szempontból (is) akkora mákunk van a szüleinkkel. Apusom minden gyerekét azonnal esküvő után otthagyta az éppen aktuális lakott lakásban. Valahogy mindig el tudta intézni, emlékszem, bátyámék után is munkahelyi lakásban laktunk, tök szuper helyen, aztán az a lakást szerezte meg nővéreméknek (tehát igaz, nekik nem esküvő után, de szerzett lakást) és aztán ezt a kérót nővéremék 3x áron adták el 5 év múlva, ebből sikerült Hűvösvölgybe menniük családi házba.
Nem tudom amúgy apum hogy csinálta, mert pénzügyekben iszonyú, még a bankszámlaszámát sem tudja, meg hogy hogy áll, soha életében nem tartalékolt, de mégis.
És most is, ahogy mi házasodtunk, egy hét múlva ment el, hiába kértük, hogy ne rohanjon, mert már nem 40 éves, hogy új életet kezdjen megint, új helyen, és ráadásul tök egyedül.
Ő ilyen és ezt iszonyúan becsülöm. De anyósomék is inkább meg sem szólalnak, de semmibe nem ütik bele az orrukat. Szerencsére...
Bár tény, hogy eddig senkitől nem kellett kérnünk.

Most viszont iszonyú szarban vagyunk. Képzeljétek, apu visszaigényelt szja-t, ami nagyrészt az enyém is, hiteltámogatás...mindegy, a lényeg, hogy kapott egy olyan végzést, hogy 4 jogász röhög már rajta. Egy bekezdésen belül benne van, hogy mennyit utal vissza, majd hogy mivel a tartozás meghaladja az igénylést, a végzés csak arról rendelkezik, hogy az egész összeget visszatartja.
A rendelkező részben fel van tüntetve 2000 FT késedelmi pótlék, de nincs meghatározva, hogy mire, majd az indoklásban még 3 tétel újabb megnevezetlen késedelmi pótlék és persze egy csomó szabály a magánvállalkozókra vonatkoztatva.
A tételek között szerepel fővárosi illeték... De mondom, ezek csak az indoklásban apró betűvel....
Ami a legszebb, hogy apus nem magánvállakozó, semmi köze sincs 10 éve a fővároshoz, és semmivel sem tartozik, aminek lenne késedelmi pótléka! :shock:
Erre felhívom a barátnőmet, ami apehes, mert persze a csaj, aki írta egy hete elérhetetlen, hogy nézzen már utána.
Barátnőm meg most hívott, hogy nem is értik, egy idősebb nő csinálta és valószínűleg lusta volt újat írni, egy másik határozatot ollózott össze, jobban mondva 3-4 határozatot és emiatt kb semmi sem vonatkozik ránk. Még jó, hogy apus 2 hónappal előbb beküldte, hogy ne a nagy hajrában nézzék meg.
Szóval most elvileg jár a pénz, de mi jövő héten ebből csináltatnánk a fürdőszobát....és még sehol semmi. Faca....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na, még ezt akartam, aztán lépek takarítani:

Nem tudom, hallottatok-e már arról a "hiperszuper" új amcsi irányzatról hogy nincs lány-fiú-apu-anyu...megkaptam az egész cikket erről, ha vkit érdekel, eléggé letaglózó. Emailben tudom küldeni, érdemes átfutni, mert pl. az EU már bevette az irányelvei közé, mint alapvető oktatási elvet...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szisz, örülök, hogy nem kaptátok el! Férjednek továbbra is jobbulást és protexint.
És éljen az adójóváírás.

Dia, melanoma napról majd érdeklődöm, hogy milyen volt Csepelen. Na, de hát tényleg, ami ingyen van...

Anyák Napja, hááát: én is megemlítettem, az volt a válasz Pétertől, hogy Levivel majd később, mert úgysem fogja fel, és neki meg nem én vagyok a mamája....no comment, most úgy vettem, hogy meg sem hallottam.
Cserébe viszont nem balhézott, hogy ma lecsaptam egy légzésfigyelőre és este remélem megvehetek egy szuper hordozót. Ezzel minden drágább dolog megvan, juhé. Most ezt kapom Anyák Napjára, igaz, magamtól, de nem érdekel... :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró, neked szerettem volna írni, hogy Emmával a 2. értékem 6,9 volt. Van, ahol 7,8, de máshol 7,1 a határérték, és ez esetben én elég közel voltam. Az orvosom azt tanácsolta, hogy ne számoljam a kalóriákat, csak csökkentsem jelentősen a cukorfogyasztást, és ha nem muszáj, ne egyek süteményt, csokit, fagyit. Persze nem tilos, csak mértékkel. És a súlyomnak is jót tett.

Anyák napját mi is elfelejtettük, délelőtt virágot vettünk Ádám mamájának és nagymamájának, és a családi ebédkor esett csak le, mikor elhangzott, hogy köszöntik a három édesanyát, hogy én is az vagyok :shock: :D . Azért pótolták egy kertben szedett orgonával, amit Emma adott át.

Szombaton szuper helyen voltunk, bringával Nagymaroson, a Duna-parton homokoztunk. Este kerti parti volt, Emmában ás Ádámban is volt kullancs, szóval mindenki vigyázzon, rengeteg van idén...
Tegnap este meg a barátaimmal szabadtéri Quimby koncerten voltunk, jó volt kikapcsolódni, Muc2-nek meg vagy tetszett, vagy nem, de nagyon elemében volt :lol:

sushy

Egy kép ízelítőül Nagymarosról (vonattal egyébként 40perc a Nyugatiból)
Kép

sushy

Sziszka köszi a kérdésed, ha rám vonatkozik, azt kell mondjam, hogy igen szarul.

Úgy néz ki, hogy Enit meg fogja buktatni a tanárnöje, de most sajnos jogosan van nála a labda. Ma hívott, pedig ma már egyszer beütött a mennykü, hát most beütött még egyszer, nehogy holnap jobb legyen.
Eni iskolai teljesítménye minden igyekezetem ellenére, napi 5-6 óra gyakorlással, ami inkább verbális közelharc, mint érdemi munka, a béka segge alá ért. Eni fel sem fogja, hogy ez már nem vicc, amit most csinál, az a továbbmeneteléröl dönt, ö most minden ellen van, de legföbbképpen ellenünk. Teljesen belebetegszünk mindketten, a magam részéröl kevés hiányzik, hogy idegösszeroppanást kapjak. Eni hajkurászása miatt semmi másra és másokra nincsen idöm, a többieket is szívatja a hozzáállásával. A párom immár teljesen leírta öt, én meg nem tudom, hogy hogy keveredünk ki ebböl a csávából. Annyi azonban biztos, hogy ha pünkösdi szünetig nem történik csoda, akkor jövöre is másodikos lesz és én elsüllyedhetek a szégyentöl, mert akkor mindenki beigazoltnak véli nézetét, miszerint túl korán lett beiskolázva. Sajnos ez Eninél nem a kora okozta bonyodalom, hanem a természetéböl fakad és az mitsem változott születése óta s feltehetöleg már nemis nagyon befolyásolható. A párom legszívesebben internátusba küldené, de én még a gondolatába is belebetegszem, ha arr kell gondoljak, nincs minden gyerekem a közelemben, nem tudok támasza és vígasza lenni, amikor szüksége van rám. Hogy Eninél mit szúrtunk el ennyire, nem tudjuk, de erösen törjük rajta a fejünket.

Hát ennyi. Megyek egy kört bögni, már akkora a gombóc a torkomba, hogy nyelni alig bírok. Kikészültem...
Abbahagyom, mielött a könnyeimtöl nem látom, hogy mit írok.

Puszi: én
Vendég

Sziasztok lányok!

Nem alvásom közepette jöttem és csak az utolsó oldalra futotta eddig, bocsi érte, de mindjárt reagálni szeretnék Barbi írására, mert rögtön megszakad a szivem!
Többiek ne harahudjatok, hogy nem priviben, de mindannyian kerülhetünk még hasonló helyzetbe az életben valaha....

Drága Barbi!

Nehogy magatokat okoljátok és főleg ne ezt a tünemény kislányt! Apa le ne írd Őt!!! SOHA SOHA internátus! Elmondok egy példát, -kérlek fordítsd le apának Barbi!: Volt egy édes aranyos fiam, aki kicsit mindig különc volt, nem tudta az átlag gyerekek életét élni. Egész más dolgok érdekelték, mint a többit és egyszerűen nem úgy viselkedett szituációkban, ahogy az elvárható lett volna.

Aztán egy szép napon gyönyörű koncerten voltunk a székesegyházban, akol a kb 3 éves kisebbik fiam is sokkal különbül viselkedett, mint Marci, aki állandóan zörgött, szöszmötölt, idétlenkedett.
Akkor már sokadik kísérletem is kudarcba fulladt, hogy "megneveljem őt", ami ez esetben azért is hat furcsán, mert alapjában egy nagyon jó és értékes gyerek volt, gyönyörű lélekkel, amit csak mi ismertünk igazán, mert kifele inkább tünt bohócnak, szórakozottnak, nem is tudom...- valószínűleg fájt, hogy ezt kifele, másokkal nem igen láttatja. Szóval akkor és ott a koncerten elhatároztam, hogy most bekeményítek és hazafele az autóban sokadik papolásom most arról szólt, ha ez így megy tovább, akkor nincs más hátra, sajnos internátusba kell, hogy adjunk téged, ahol nincs jó éjt puszi, meg kedvenc kaja, és feltétel nélküli szeretet és elfogadás. Majd ott medtudod, mi a Magyarok istene, úgy nagyjából erről szólt a szentencia, de akkor még nem is sejtettem, hogy nagyjából fél év mulva az internátus -vagy inkább kollégium réme nagyon is valóságs lesz...
Ezen eset után kb. fél évvel Marci elveszítette a látását, ami világokat rombolt össze mindannyiunkban. Ezt így utólag sem vagyok képes tisztességesen megfolgalmazni, talán azért, mert nincs is rá földi szó.... Szóval gyászoltunk, hosszan és keményen. meg kellet gyászolnunk egy édes, aranyos különc kisfiút, akit elveszítettünk és meg kellet ismernünk az új Marcit, akit kaptunk a régi helyett. Nehéz volt nagyon, gondolom neki is aki még csak 8 éves volt, de az elfogadásban is különc, olyan gyrek, akinek csak hálával tartzozom a mai napig is, aki soha nem mondott olyan dolgot, amit tudta, hogy nem szertnék hallani, aki SOHA nem panaszkodott a sorsát illetően. -Azóta is mindössze egyszer láttam sírni, kb 3 éve, mert nagyon szerette volna látni a tüzijátékot, amit öcsi látott, ő viszont hiába meregette a szemét, felmászott az ágyára és csendben pityergett..-

Szóval ennek a kisgyereknek nagyon sokat segíthetett volna, ha a gyász elmúltával -kb. 1 év - amikor már beletörődtünk???? a megváltoztathatatlanba és nem volt szükséges minden percben magunk mellett tudni védtelennek tűnő gyermekünket, szóval akkor jó lett volna, ha beíratjuk a Magyarországon egyedül tisztességesen és jól működő Vakok Ált. Isk-ba Busapestre Kollégiumba...
DE HOGYAN? Hogyan küldhetném olyan helyre, amiről azt festettem a gyerek elé, hogy ott majd megtudod? Hát nem volt elég a büntetés, most szakítsam el a családtól is és rettegjan az intarnátustól is egyszerre? utólag már hogyan magyarázom meg, hogy az mégis jó és segítő közeg ám?

Szóval nem vittem oda, helyette magam mellé vettem és értelmi sérültek közé intagráltam a saját munkahelyemen - mondjuk jó helyen volt, de ez egy más téma, és csak két újabb év elteltével tudtam elüldeni ebbe az iskolába, de akkor is csak másfél tanévre, mert az internátus réme bejött, a gyerek itt is nagyon kilógott, mert más volt, ésén, mi a család semmire nem vágytunk jobban, mint, hogy újra velünk legyen, hoyg 9tthonról, közvetlen közelről segítsünk megoldani a problémáit, hogy az a kisgyrek SOHA többé ne érezze egyedül magát a világban, hiszen CSAK MI VAGYUNK NEKI senki más....

Akkor és azóta is nagyon fájt minden nem odaillő mondat, minden kézlegyintés és minden hangos szó, amit előző életében a ygerk tőlönk kapott és mivel a múlt már megváltoztathatlan, változtattunk hát a jövőn.
Hálát adunk és adtunk minden percnek, amit együtt tölthet a család, már nem érdekel, hogy ki miben különc, próbálom terelgetni 3 apróság életél, de maximálisan tiszeteletben tartom, hogy minden ygerek más, és nekem mindössze annyi a feladatom, hoyg elfogadjam, a gyerek nem vagyok én, , hogy minden gyerek Istené és én legfeljebb segíthetek beteljesíteni a küldetést, hogy segítsem őt harmonikus, kiegyensúlyozott személyiségként élni, és ha cipőfelsőrész készítő lesz, de BOLDOG ember, aki képes szertni, akkor mindent elértem, amiért egyáltalán gyreket vállaltam.

Barbikám és Eni apuja!
A hiba nem eniben van... Talán a tanárnéni, talán a közeg, amiben éppen van, talán egyéb olyan dolgok a felelősek a történtekért, amit Ő még szavakkal megfogalmazni képtelen és nem is fontos... az a fontos, hogy most Ő is nehéz élethelyzetben van, nem csak mi és ilyenkor van a legnagyobb szüksége rán, nem az internátusra, nem a lemondok róladra, hisz én tudom a legjobban, hogy milyen értékes kedves kislány és az enyém!!!!! Ha a környezete nem tudja értékelni őt megfelelően, azzal csak ők veszetnek és Eni majd megmutetja nekik, hogy mit... Ahogy József Attila is rta a Születésnapomban: Bár az egyetem fura ura eltanácsolt őt, ő mési egész népét fogja tanítani, de nem iskolás fokon!!!!

SOSE TUDHATJUK:)))))

Csak a szeretet számít, sosem a külső elvárás!!!!!
Ölellek bennetekel és Enit!

KépKép
koadri

Szépséges reggelt kívánok, visszatértünk! :lol:

az otthonlét egyre jobb..kicsit mindig fáj a szívem amikor visszajövünk, de örülök is, mert hiányzik az otthon :lol:

elsősorban köszönjük a köszöntéseket!
Zsigi és Zoza változatlanul imádják egymást! :lol: szerencsére az én szerelmetes fiam nagyikkal dédikkel is jól megvan. és anyósomék szembe szomszédjába új lakók költöztek egy vele egyidős szőke kisfiúval :lol: hát mondanom sem kell imádták egymást a fiúk.rosszalkodtak.a kisfiú nagyon sirt amikor eljöttünk, mert sajnos a környéken egy kis gyerek sincs.
:cry:
Anyák napján az én kicsi fiamtól egy bambuszba bújtatott rózsát kaptam..a nagyik dédik pedig meg voltak hatódva ZSigikémtől. az egész hétvégét végig motorozta, babakocsiba nem is ült.. hatalmasakat aludt.és jó sokat evett :lol:

Kapott thomasos halászsapkát, meg mágneses könyvet illetve egy ikeás favonatot.

júniusban jön haza sógorom 3 hétre mi is lemegyünk :lol:

ja anyák napján leestem egy egész lépcsősort kiment a bokám..
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

BArbi megszakad a szivem értetek!

Adri végigbőgtem a soraidat! :cry:
Vendég

Nekem is potyognak a könnyeim Adri. Nem akarjuk internátusba adni, ez a mumus. Valamivel felrázni, hogy most, vagy soha. Nem az a baj, hogy nem lesz egyetemi végzettsége, hanem hogy elemi számolási tudás nélkül semmire se megy az életbe. Nem mindegy, hogy 10 fillér, vagy 10 millió van a zsebemben, s hogy mennyit ad a kasszás vissza és még sorolhatnám. A puszta túlélés van veszélyben, ha valaki még erre sem képes, mert nem akarja. Nekem a világon a gyerekeim és azok boldogsága, boldogulása a legfontosabb, mindent odaadnék érte, ha a számukra pozitív irányba tudnám tartani az életük folyamát.

Most mennem kell. Késöbb majd jövök még.

Köszönök mindent drága Adri!

Puszi: Barbi
Vendég

Mit kell csinalni, hogz jo legzen a billentyuyet :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
elfelejtettem, es nem tudok irni

:cry:

<
sziszka78
Tolna

Barbi, nagyon sajnálom, és remélem sikerül valahogy meggyőzni Enit, hogy szedje össze magát egy kicsit a saját és mindannyiótok érdekében :roll:

Boni, és már jól van a bokád? Az első képen is Zsigi van? Ebből a szögből teljesen más :lol:

yuyu79

Húh, Sziszka, én is elfelejtettem ... Alt és még valami , nem?? De itt adta a tippet valaki, mikor ilyen gondom volt... Boni, nem Te??

yuyu79

hú erősen gondolkodom.. pedig én mondtam...

Julcsi igen ő

és unokahugi, akinek a szemeiről mindig MÁlnus jut eszembe. Kép
Vendég

nem lehet hogy az Alt+shift et kell megnyomni?
Vendég

sziasztok!

Barbi, nagyon sajnálom a kálváriátokat Enivel! remélem, hogy rendeződik hamarosan...

egyébként az nem lehetne segítség, hogy most ne te, hanem az apja foglalkozzon vele? lecke kikérdezés, gyakorlás, stb. stb. nem tart tőle jobban, tudom, hogy hülye szó ez így, de érted mire gondolok!? vagy nem hallgat rá jobban esetleg Eni? lehet, hogy neked is kellene egy kis pihenés az idegeidnek, és aztán újult erővel mehettek neki a harmadik osztálynak!

Adri, annyira szépeket írtál Barbinak, hogy én is végigsírtam az egészet! persze most hiper érzékeny is vagyok, de szerintem baba nélkül is bőgtem volna... :oops:

Sziszka, van lent a tálcán, ahol a start menu is van, egy EN felirat most elvileg... arra kellene rányomni, és akkor HUra állítani, mert most angol lett a billentyűd... sajna a kombinációt nem tudom! :S

Boni, nagyon jók a fotók! Zsigi még mindig nagyon édeske! bokádnak jobbulást, és vigyázz magadra jobban!!!

Anna, Emma is nagyon cuki a homokozóban! :) vagyis a Duna parton... mi is lent voltunk a Dunánál, csak mi Tökölnél, de nagyon élvezte Beni is! imádja a vizet, a kavicsokat, és a sarazást! :)

sophie27

most néztem, hogy fiam lemásolta a legalsó vonalzón való pozitúrát :lol: egyébként most is így alszik :lol:
Vendég

jaaaa, és még egy kérdés! ti találkoztatok már olyannal, hogy a libero pelenka full sima, fehér színű? nincs rajta a színes nyomás???

tök lehidaltam, egy teljes mega pack-nyi pelust vettünk a 7végén, és mind sima fehér... írtam is a liberonak, hogy ez most hogy!? ilyen formán akkor sokkal olcsóbban is adhatnák, hogy semmi dizájnja nincs a cuccnak! :evil:

sophie27

Mecsi! nagyon boldog szülinapot!!!!

sophie27

Zsófi!

Sajnos nem megy, a páromnak idegösszeroppanása, pánikbetegsége és depressziója van, már dolgozni is alig tud. Úgy érzem magam, mint egy lavina kellös közepén és még hol a vég!?

Fél délelött bögtem. A párom könyörgött, hogy maradjak vele, simogassam, de ne öleljem át, mert bepánikol töle, de mennem kellett és vinnem magammal az összes gyereket, mert Iminek idöpontja volt az egészségügyi hivatalban. Nagyon szuper kiscsaj, intelektuálisan körökkel jobb az átlagnál, mégis csak esetleg iskolaképesnek sorolta be a doki az ismert okokból: visszahúzódó és bizalmatlan. :(

Mentem, mert szétrobban az agyam.

Puszi: én
Vendég

Sziasztok!

Mecsi, Isten éltessen sokáig! Hogy vagytok? Mikor jártok felénk? Azt ne mond, hogy jövő hét, mert akkor nem vagyunk....:-)

Szisz, sajna nem tudom, de biztos ott van vhol a beállítások között.

Barbi sajnálom hogy minden összejött.

Adri, válaszoltam, de jelezz, ha nem ment át, mert mostanában sokx vacakol a babanet.

Boni, édes képeket tettél föl. Levi is égnek álló popesszal alszik el, csecsemő kora óta. Imádom, úgy megharapdálnám, ha nem ébredne föl rá!

Anna, köszi, azért 6,9 sztem nagyon jó. Legalábbis bőven az átlag, ha a 7,8-t vesszük. Emma milyen édesen homokozik. Imádom a Duna-kanyart, olyan szép, de nekünk sajna nagyon messze van. De igaza van Zsófinak, itt a mi kis Duna szakaszunk, meg itt van a taksonyi holt Duna-ág, ezek is baromi szépek, csak nyáron borzasztó szúnyoginvázió van.
Meddig mersz még biciklizni? Nekem nagyon nem ajánlották sajna, pedig szereztünk széket is Levinek....

Lányok, rettenet, már nem merek kimenni az utcára, mindenki a pocakommal szivat.... hogy mekkora, és hogy kizárt még a 3 hónap. Nem tudom mi lesz így, de olyan rossz folyamatosan ezt hallgatni a játszón, a boltban, az utcán...meg fogok vkit már csapdosni.
:wink: :oops: :roll:

Tegnap viszont jó volt anyóséknál, Levi kifutotta magát este ugyan fél10kor aludt el,de reggel 9kor kelt. Olyan fincsi volt ennyit aludni, mert most kivételesen mi is 10kor elájultunk.

Apának tetszik az új hely, tegnap kezdett, de később szabadul, így az ügyelős napokon kb. 10 percre tud majd hazajönni. Mint pl. ma meg holnap. Szóval még sűrűbb lesz a köv. fél év, de végre kardion van, erre vágyott már mióta. Izgi! :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

SZiasztok !

Na végre itt, olvasóban voltam sokáig, mert estére mindig kidőlök.

Köszönöm a köszöntést kedvesek vagytok!
Apájától és a picikémtől kaptam egy tortát meg 32szál kedvenc virágom tulipánt :) ajándékot még behajthatom de az személyes választás lesz :)
Kép
oda a tottát
Kép

Amúgy már végre talán meggyógyultunk, Áron még köhög de hát ebbe az időben azt se tudom mikor mit adjak a gyerekre.
Na most megpróbálom behozni a lemaradásom.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Barbi kitartás!

Mecsi boldog szülit! Az öltöztetéssel nem vagy egyedül bajban. :roll:

Boni nagyon édes Zsigi alvós póza :lol: . Hol vettétek a mágneses mesekönyvet? jobbulást a bokádnak.

Emma annyira édes a parton....én nagyon totál para vagyok, nem merem ilyen helyekre vinni a gyereket, beleesik valami elszívóba, régi csőrendszerbe..teljesen beteg vagyok ilyen téren, rendesen rettegek tőle... :roll: :cry:

Aprózsófi ne foglalkozz velük, mondd,h fel vagy fújódva csak azért látszik akkorának a pocakod... :lol:

Anyák napját mindenkinek utólag boldogat. Tavaly én is úgy jártam mint most Aprózsófi, dettó ue mondta a férjem.
idén viszont kaptam a kisfiamtól saját kézzel "szedett" gyöngyvirágot.
Pénteken mi is alföldön voltunk, Szentesre mentünk ballagásra és "buliztunk" Csongrádon. rokonoknál szedte Csöppöm a virágot. nagyon jó buli volt csak kár volt,h nem volt ki vigyázzon Levimre így én rohangáltam utána egész este, vacsi helyett is és utána mentünk fürdeni aludni és nem tudtam Apával rázni egyet pedig nagyon jó buli volt. :cry:

Csandival mizujs? Jön azért majd mesélni vagy nagyon megbántódott?

több mint 2 hete voltam a kombinált vérvételen és mondták,h 10 nap és eredmény, de sehol semmi :shock: :roll: :cry: , gondoltam majd akkor holnap megcsörgetem a dokit, hátha hallott valamit az eredményem felől. :roll:

ma meg elmentünk a Dédihez (enyém Mami) Győrbe, egész jól bírta a Csibe az utata, de mindenhol traktort kell keresnünk (tiszta traktor matyi lett-takto-.beugrottunk a baumaxba, mert mi is felújítunk majd most nesokára és kádat mentünk nézni, kisfiam az első hidrós kádba bemászott és szétkapta az egészet, mert ugye a kiállítási darab nincs rendesen összerakva, kiszedte a fuvókákat, csapot, kibelezte az ártáblákat. segítséget kellett kérni újra összerakni az egészet, bár rendesek voltak nem morogtak velünk érte. :)

na eldugulok.
jah Kinél hogy fogják hívni a Tesókát? Mire jutottatok?
makadu

Mecsikém! Isten éltessen sokáig!!! Remélem most már rendbejöttök?! És főleg, hogy már jobban vagy ami a rókákat illeti?! ;)

Barbi sajnálom, remélem rendeződtök!

Adri én is megkönnyeztem az írásodat és tökéletesen egyetértek a gondolataiddal!

Apró, mi az hogy már nem "mersz" kimenni az utcára;) le van tojva mindenki, igenis tessék kihúzni magad és büszkén viselni a pocakodat! Én nap mint nap ugyanezt kapom, de örülök neki, ismerek olyat, aki előttem jár 2 héttel, de meg nem mondanád róla, hogy babát vár. Na akkor melyik a jobb állapot?! ;))) szóval csak büszkén!!!

Zsófi, pont pár napja mesélte az egyik szomszédasszonyom, hogy ő is meglepődött, amikor kibontotta a Libero csomagot...

Sziszkém, ahogy Boni is írta: Alt + Shift a kombináció.

na megyek altatni, jó éjt!

sniky

Mecsi,
Sok sok boldog születésnapot!! :D :D

Kép
Kép
dia123

Minden elmaradt és nem köszöntött ünnepeltünknek Utólagosan és Nagyon Boldogot és jó egészséget Kívánunk!

Mazska érezzétek jól magatokat jók a repülős képeitek már meg is kuksiztam!

Zsófi a kis babocskád nagyon édi a képen! Mit szólt a család a kis bérlődhöz?
Benivel is mindig történik valami hihetetlen kiskrapek!

Sziszka hogy álltok a babyprojecttel? Látod csak eljött nálatok is az átalvós éjszakák ideje, kicsit bár sokáig tartott , de most annál édesebb a pihenés. Leszámítva a fogzást az mindig bekavar.
Recepteket megkaptam nagyon köszönöm.
Kubut szerintem hígítsd vízzel , lehet nem lesz annyira sűrű de ártani se árt. FAgyis autó király! Akkor már csak a kutyákat kell csitítani és álomba ringatni őket alvásidőben :D
F2 vagy F4 ha jól emlékszem.

Julcsi Eni ügyes, fél szemed rajta és bízz benne! Én még csak pocakosan de Áron úgy itt hagy a telepen hogy már sokszor utol se akarom érni mert nem lehet inkább a másik irányból megelőzöm. Két U alaku épület között van még két ház azok körül csak füves játszóteres rész szóval esélyem sincs hogy utolérjem.

Boni örülök hogy jól sikerült az otthonlét és hogy helyre állt a családi béke. Zsigi láthatóan élvezi új kis vonatos játékát! :) Áronnak a traktor tetszett a legjobban :D

Dius ti mikor álltok neki a babagyártásnak? HD-t sajnálom!
Kéne csinálnunk egy fotóstúdiót :lol:

A mi drága Barbinknak most sok erőt kívánok és kitartást! Miért van gond azzal pl ha a gyerek büdőset csinál, talán az óvónénié virágillatú??? még ilyet :x :twisted:
Férjedet hogy lehetne összeszedni , hogy ne hagyja el így magát?
Azért a torokfájásod már enyhült legalább?Bár ez most mellékes azt hiszem....

Adri annyira szívszorító amit írtál! Dorka szeme amúgy, hogy van, vagy inkább ő hogy van hogy viseli a megpróbáltatásokat és ti meg a család?

Niki Barnus milyen kis pille :lol: súly :) holnaptól rossz időt mondanak majd gyere mesélj merre járkáltok ! Anyóssal való kapcsolat :roll: :roll: nem könnyű, remélem változik a helyzet és lesz külön szoba!!!
Azt olvastam megszűnik a fotoalbum.hun a tárolási lehetőség !

Anyáknapja nálunk is elmaradt, apa szánom bánom nézés és ennyi. Másnap Áron tépett egy szál virágot a kertben és hozta nekem :)
Majálisoztunk is hétvégén a ligetbe, ezren meg ketten és horror árak de azért lufit-ufit kapott a töki autósat . Meg nagyon büszke voltam rá mert a padnál egyedül akart ülni és enni késsel villával!

Aproo ez micsoda? :"hiperszuper" új amcsi irányzatról hogy nincs lány-fiú-apu-anyu.
Hát nem járunk mostanság felétek sajnos, ha igen és előre tudom mindenképp szólok!
Hát ami azt illeti tényleg nagy a pocakod , na és akkor mi van, én is úgy nézek ki mint aki már 6hónapos :) ne is foglalkozz velük irigykednek .

Anna szupi szép hely Nagymaros! Ez a szabad strandi része?

Kitti jó hogy jöttél már te is , ti is nagyon el vagytok tűnve! Nekem egy hét után meg volt a kombinált teszt eredménye!
Nevek hahahahaha mi csak fiú nevekben tudunk gondolkodni , pedig még nem is tudjuk ki a kisbéka :D
Én úgy láttam hogy Csandi törölte magát a babanetről
Sokszor hiányoltuk ,de hát ha így se jön mit tegyünk ...

Én viszont a 4D-s UH-s képeket hiányolom, lányok senki nem megy ? Mi már tervezzük tuti a praxisba megyünk a Hajdú Krisztához aki annó Áront is nézte tudjátok mikor volt az agykamratágulatos rémhetünk. szóval a 20dik hétre be is fogok jelentkezni.
Aki meg volt az ossza csak meg a képeket velünk hamahamar!!!!

Na próbáltam pár napot behozni és reagálni tisztességesen ,másfél órája olvasok és csak írok :oops: :oops:
apa most pakolta tele a mosogató gépet helyettem :)

Szép jó éjszakát mindenkinek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziszka!Köszönöm a gratulációt, de Alma rapszodikus evése sajnos nem bizonyít semmit.Bár mostanában, hogy szinte az egész napot kinn töltjük a levegőn és van, hogy a szomszéd gyerekek társaságában töltjük a vacsorát,uzsonnát,tízórait így eléggé beindult a csajszi :lol: .

Dia!Nekem nagyon pozitív volt a melanóma szűrés. 10percet mondtak a telefonban és annyi is volt. A doktornéni még Almát is megvizsgálta és még a kérdésemre is válaszolt. 15p kellett várnunk.

Anyák napján,

Kép

ezzel a képpel köszöntöttük a nagymamákat. Én azt szerettem volna, hogy erre a napra felmentsenek anyai teendőim alól, de ez természetesen nem sikerült.
Attila köszöntött fel a lányom nevében.
Szombaton lagziban voltunk és Alma éjfélig táncolt.Ő volt az utolsó gyerkőc aki kidőlt a sorból. kb.15 gyerekvolt az 1hónapostól a 3,5évesig.

Anna!Nagyon aranyos Emma homokozós képe és Nagymaros tényleg gyönyörű. Attilával Verőce-Maroson esküdtünk örök hűséget egymásnak.Pont a Duna partján.
A cipőkkel kapcsolatosan pedig nekünk is ugyan ezt mondták az ortopédián.

Mecsi!Nagyon Boldog születésnapot. Áron képei pedig szuperek és a kis családod körében pedig nagyon szép vagy
:D .

Boni!Zsigi képei is nagyon tutik.

Barbi!Nagyon sajnálom,hogy ilyen terheket kell egyedül vinned a hátadon. Jó tanácsot nem adhatok, bár én is voltam olyan cipőben mint Eni,csak gimnazista ként.Azt igazolni tudom, hogy ez senkinek sem könnyű.Én szerettem az iskolámat és csak az mentett meg a bukástól, hogy iskolát váltottam.
Még az is kiderült, hogy diszgráfiás vagyok és emiatt felakartak menteni a nyelvtanulás alól, de utólag azt mondom Hála Istennek, hogy nem engedtek.Pedig szenvedtem tőle még a főiskola alatt is, de lett végül nyelvvizsgám és diplomám is.
Imátkozom értetek.

Yuyu!Megkaptad az emaileket?
feluca
Mezőszemere

Kitti mágneses könyvet a booklineon rendeltem az olcsó pudingokkal egykét oldallal visszább vannak linkek és úgy megéri, vagy személyes átvétellel.
Scniky sajnálom ezt azúj kialakult helyzetet.. úgy látszik ez a kereszt megmarad :(

MEcsi irigy irigy a tulicsokorért.. utólag is boldogságosat!

Aproo éljen az új munkahely! pocakot pedig büszkén előre.. fül mellett elengedni a hüélye megjegyzéseket! szúszá engem érdekel ez az új irányzat..mi a f..c ez?

FEluca azt hittem elfelejtettétek véletlen
:oops: Alma gyönyörű ebben a ruciban!

Anyák napján én se kaptam volna semmit ha a férjemen múlik..de édesanyám lement a boltba és ő vett virágot. ugyanezt mondja párom,hogy neki nem én vagyok az anyukája.. érdekes tavaly az voltam?
gondolom ezzel vágnak vissza a a teremtés koronái azért hogy apák napja nincsen... ááá
:roll: az én apukám minden évben ad anyunak virágot megköszönve neki a 3 gyereket. :oops:
Vendég

Luca, megkaptam, köszönöm, de sajnos nem nagyon találtam kedvemre valót :oops:

Alma nagyon kis csini a képen :D

Mi meg betegeskedünk :( Peti köhög 1-2 , Eni meg múlt éjjel belázasodott és hányt is. Dokinéni azt mondja vírus, lázcsillapító és calcimusc, aztán 2-3 nap alatt el kell múljon. Ja és diétáztatni kell Enit, főztem neki rizst, a krumplit nem nagyon eszi meg :oops: Az is jó, nem?

Most mindketten alszanak, Eni elaludt elmónézés közben Peti meg cicin :wink:

Szóval kérünk gyógypuszikat, remélem nem lesz rosszabb és hamar túl leszünk rajta :roll:

yuyu79

Mecsi, utólag sok boldogságot!!

yuyu79

yuyu szerintem jó a főt krumpli és a főtt répát is mondta nekem még a dokinéni. Jobbulást nektek és huss vírus !!!! Mennek a gyógypuszik cupcupcup

Feluca Alma nagyon édes a képen szép a képkeret is ! Hogy megy az angol?

Hát lányok én kivagyok már a sírás kerülget! Örülök hogy végre tűnőben a hányinger rókakoma, erre most jött az ájulás :shock: :shock: Tegnap előtt elájultam nappal , még szerencse hogy Áron velem egy szobába volt és becsuktam minden ajtót . konyhába sertepertéltem jöttek a szinek a sötétség befutottam a szobába és eldobtam magam.
Erre ma megint! :cry: :cry: :cry:
Reménytelen eset vagyok

Kérek ötleteket sütőben készíthető ételekre amiket nem kell szagosan előfőzni, mert még mindig nem tudok főzni és nem bírom a szagokat se, csak olyanokra vagyok képes mint rakott krumpli, tepsis csirke amit csak betolok a süttőbe és készen kiveszem :(

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Hello csajok!

Visszaolvasni nem tudok, mert rohanok anyóséknál vagyunk, de megyek is csempéshez, Mecsi boldogat!

Jól vagyunk Zorka egyre rosszabb :)
Zalán meg képzeljétek már mindíg átfordúl hasról hátra (olyan büszke vagyok (3 hónapos)) Ja és levágtam már a haját is, mert túllógta a fülét 3 cm-el. Nagyon vagesz lett! Bocsánat, de otthon nincs netünk rossz és hiába várom a szewrelőket. Megyek mert sürgetnek.

Szóval ha lesz netünk akkor bepótolom, most rohanok! Mindenkinek puszi!

Ja Julcsi ne izgulj Zalán 2* is volt náthás, de a lefolyása tök enyhe volt, mert megvédi a tej. Még tőlem sem kapta el, mert azt olvastam, hogy én ellenanyagot termelek a betegség ellen és ez megy át a tejbe.

Na puszi

Kép
rituspoc

sziasztok csajszik!

sajna mostanság csak olvasni van időm! jól vagyunk, Beni nagyon komoly, hasam még nem nő :S és nem is érzem magam túl terhesnek... :) remélem, hogy minden okés odabent, de mostanában már ezzel sincs időm foglalatoskodni! reggeltől estig kb. a téren vagyunk, Beni nagyon jól elvan a többi gyerkőccel, szerezzük az újabb bibiket, de semmi komoly, csak egy kis horzsolás itt, egy kis lila folt ott! :)

Dia, a melanóma szűrés itt Csepelen eléggé gyors volt, talán a 10 perc megvolt, ahogyan Luca is írja, de engem eléggé kellemetlenül érintett, hogy a 2 asszisztens előtt vetkőzzek bugyira... szóval ez picit zavart, de végülis minden okés volt, leszámítva jó pár szemölcsöt a talpamon, amit el is kezdtünk lefagyasztani, szóval most járhatok vissza kezelésekre! :) a dokinő amúgy nagyon rendes volt, kis fiatalka, de alapos!

ja, és képzeljétek Pöttömmel is összefutottam! :D ő is ott volt a bőrgyógyászaton, pont akkor jött ki, mikor mi odaértünk! :)

Luca, Alma nagyon édes! :)

Mecsi, azért vigyázz magadra! és az ájulás mitől lehetett!? hirtelen álltál fel, vagy a vérnyomiddal lehetnek gázok??? :(

Barbikám, sok sok ++++++++-t küldök! próbáld meg felrázni a bandát, nehogy már így elhagyjátok magatokat! a sok erő, amit küldünk nektek, kell, hogy segítsen!!! ;)

Aproo, ne foglalkozz a sok idiótával, akik a pocakméreteddel vannak elfoglalva! szerintem nagyon szép, amennyit az autóból láttam! :) már én is úgy várom, hogy elkezdjen nőni! nem is tudom... nektek mikor indult neki a növésnek???

Julcsi, jobbulást a gyerkőknek! remélem, hogy hamar kilábalnak a takonykórból! ;)

Kitti, jó, hogy jöttél!

a dolgozó anyukák Beleki és Katica, ti is jöhetnétek pár friss infóval magatokról! ;)

nem is tudom, hogy mit szerettem volna még... szép napot mindenkinek!

sophie27

Sziasztok!

Mecsi, Boni, küldtem Nektek a cikket, érdemes végigböngészni, mert az uccsó oldalon jönnek a legnagyobb "pofonok". :shock: :?
Szóljon akit még érdekel, elvégre a mi gyerkőceinket is érint/érintheti...

Mi jól, kicsit elpillendve, apa jól megszívta tegnap, közvetlen főnöke ügyelt, hazahúzott, ő meg kikapott két vadállat dokit, akik rányomták az összes betegeiket és elmentek kukutyinba zabot hegyezni. Egész nap elérhetetlenek voltak, Peti meg lévén második napja, totál egyedül....fél6ra ért haza, és 15 perc múlva ment ügyelni. Abszolút nem volt ki szegény....és ma is detto ez a helyzet.
NA, remélem azért ez alakul, mert így durva lesz a köv. fél év.

Luca, Édes Alma!

Mecsi, jobbulást. Rengeteg husit lehet csak simán tepsibe, meg ott a tepsis krumpli is. nyámíííí

Ritus, képeket is hozzál!

Zsófi, mizu Pöttömékkel?

Na, lépek, belesek Levihez, meg lassan 3 órája szuny és este szeretnék emberi időben ágyba kerülni...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Eni nem eszi meg a Nurofent, illetve kihányja :( Vegyek valami más fajtát, vagy mennyire egyforma az ízük?? Vagy marad a kúp,. de azt csak 8 óránként lehet... Megint 38 fölött van a láza, de délután már kapott egyet. A hűtőfürdővel meg az a gond, hogy pár napja simán fürdésnél is ordít :roll: Akinél volt ilyen, Sziszka, Panna, hogy lett vége? Ugyanolyan megmagyarázhatatlanul, mint ahogy jött?

Rakok pár majálisos képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

yuyu79

És akkor pár újabb kép Petiről is, ha fel nem ébrednek közben a betegek...

Na, Eni fel is ébredt, éreztem :(

yuyu79

Julcsi én általában a drnéni által felírt lázcsillapító kúpot és a nurofent szoktam váltogatni 4 óránként. a lényeg magas láznál, hogy két különböző fajtát váltogass. ( ha nem azonos összetételű, akkor mehet sűrűbben is..kérdezd meg drnénit vagy gyógyszertárost ).illetve a kis kezére bokájára tegyél vizes ruhát..a kezén akár rajt is hagyhatod éjjelre is.

szerintem egyizűek :(

jobbulást.

Szisz én is visszakaptam egy csomó pénzt legalább a fennmaradó összeg egy részét ki tudjuk fizetni amit a biztosító nem fizettet ki (500eF) reciket köszi

Aproo köfi a cikket..elolvasom...

Mecsi miért nem rendeltek erre az időre kaját haza? sajnálom.. illetve ha rosszul érzed magad tedd gyorshívóra Andi barátnőd számát hogy tudjon segíteni.
Vendég

Julcsi, mindegyik lötyiből van narancsos meg epres...Levi a narancsost mindig kihányta, az epres viszont nyerő.
A kúpot is lehet 4 óránként.
Illetve már ódákat zengtem párszor a cataflamról, tényleg csúcs, de kérdezz rá dokinénitektől.
Jobbulást!
Képek nagyon jók lettek.

Boni, hogy van a bokád? Majd kíváncsi vagyok, mit szólsz a dologhoz.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Julcsi nekünk a narancsízű a nyerő, bár a málnásat nem próbáltuk, de rhinatiolból azt is nyeli. Próbálj beadást követően egyből itatni vele pár korty lötyit vizet valamit. Hátha most iritálja és azért is jön vissza.
Dokinénis kúpból meg már a 200g-osat kell használnunk mert 10kiló felett vagyunk.
Cataflan csepp tényleg szupi!

Boni már múltkor rendeltem akkor a teletáltól de az nem igazán jött be nekem, nem ízlett annyira, meg nem tudták olyan időben se hozni hogy jó legyen . Én meg úgy akartam hogy Áron is tudjon belőle ebédelni. Te is rendeltél ha jól emlékszem, kitől ?

Pénteken én is megyek megcsináltatni az adóbevallásom, Dia azt hiszem te kérdezted a pénzügyeket a második babóra , most majd rákérdezek hogy is van!

Ma apája hosszúzik, én dugom magam az ágyba és nézem a sz. feleségeket hacsak nem elalszom :)

Jó pihit mindenkinek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ha esetleg valaki valamikor találkozik Graco Nautilus gyermeküléssel mindenképp szóljon hol lehet kapni!!! Én ezt néztem ki következőnek csak itthon még nem láttam, csak a Travel & living adásán a Kate és a 8gyerek műsorban. :oops: :P :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Aproo elolvastam és fel vagyok hábporodva. a legeslegjobban a bekeretezett részen!!!! na ha ide eljut az ország tuti elköltözök a Marsra-... :twisted:

MEcsi én utoljára a http://www.gastroyal.hu/ ról rendeltem

illetve az http://www.gasztria.hu/ sem volt rossz.

nekem már reggel hozták

esetleg érdeklődj körbe nincs e lehetőség napi menüt venni étteremben vagy általános iskolánál..
Vendég

Julcsi, panadol baby-t is kipróbálhatod. volt idő, hogy Beni is kihányta a nurofent, főleg, ha úgy adtam be, hogy ő nem akarta bevenni... :S

fotók nagyon jók! édes Eni, Petiről is hozz majd később! :)

Aproo, cikket nekem is átdobod!? köszike!

Mecsi, e-food! mi tőlük rendeltünk, nekünk nagyon bejött! www.efood.hu ja, és a szállítóval próbáld meg lezsírozni, hogy hozzátok hamarabb jöjjön! :) hátha!

sophie27

Sziasztok!
Tegnap végül teljeseb behányt a gépünk, este írtam egy hosszút apa telójára, erre lemerült mielőtt elküldhettem volna! A tegnapi nap méltán pályázhat az idei év legrosszabb napjára, úgyhogy fel is adtam...
Julcsi, Málnusnak sosem volt ilyen magas láza, de ő minden gyógyszert és vitamint ügyesen beszed, most éppen kezdődő hörghurutja van, és megkaptuk életünk első antibiotikumát, de azt mondtam neki, hogy varázsszer amitől meggyógyul a köhögése, olyan hősiesen eszi :)

A képek csuda édesek egytől egyik!!!!

Barbi, mi történt a férjeddel? Annyira nem ilyen típusunak tűnt, és amikor itt voltatok, akkor sem láttam rajta semmit! Imit nagyon- nagyon sajnálom, valami megoldásnak lennie kell, muszály!!!!!

Adri, annyira szeretem a stílusodat, úgy sajnálom, hogy ilyen ritkán írsz! Remélem ha túl lesztek a műtéten akkor több energiád lesz! Mikor műtik Dorcát? Azóta is minden oké?

Mecsi, nagyon boldog születésnapot kívánok!!!! Kérdésedre válaszolva egyenlőre semmi, de dolgozunk rajta :)

Boni, továbbra is lennék nálatok gyerek ;)

apro, szerintem se foglalkozz ezzel, élvezd inkább, hisz olyan gyorsan
elmúlik!

Julcs nektek jobbulást, együtt érzek, Málnus is oda van szegény. Mecsivel egyet kell értsek, én se tudom sose, hogyan is kellene öltöztetni! Képzeld Editnek nagyon rossz lett a Dawn kór eredménye, kedden vesznek mintát a magzatvízből :(

na, mára ennyi voltam, kicsit kényelmetlen telóról írni, holnap este talán készen lesz a gépünk...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Megerkeztunk szerencsesen. Laura jol birta az utat, de utana par napig eleg nyugos volt - nem nagyon talalta a helyet. Mostmar talan feltalalja magat - mondjuk itt eleg huvos van, szerdan meg havas eso is esett - lehet, hogy ez a nagy idovaltozas nem tetszett neki...

Kepeket tettem fel Picassara - sokat kirandulunk, voltunk jatszohazban, allatkertben, ma a Skanzenbe megyunk. Mi is ki tudunk egy kicsit mozdulni kettesben is - megneztuk az Avatart, tegnap este meg kartyazni voltunk, Laura szerencsere teljesen jol elvolt a nagyszulokkel (egy kicsit feltem). A jatszoteren mindenkivel baratkozik - jo hogy naluk meg nem okoz gondot semmi nyelvi akadaly - mindenkivel ugyanolyan jol elvan, legyen az eszt, orosz, arab kisgyerek...

Aproo - ne foglalkozz a megjegyzesekkel, mikor legyen nagy a pocakod, ha nem most! A cikket nekem is elkuldened?

Boni - utolag is boldog nevnapot Zsiganak - orulok, hogy jol ereztetek magatokat!

Anna, jo a kep Emmarol a parton. Ti beadattatok a kullancs elleni vedooltast? En vacilalok rajta, hogy mikor lenne jo beadatni Lauranak...

Barbi - kitartast, remelem megoldodnak a gondok! Vigyazz magatokra!

Mecsi, remelem hamarosan jobban leszel mostmar te is! En annak idejen a gastroyaltol rendeltem, meg voltam veluk elegedve es nekunk ay ajto elott hagyta reggel az ebedet, amikor felkeltem mar ott is volt, csak be kellett tenni a hutobe.

Most ennyire futotta - mennem kell. Sziasztok!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Hát lányok a hajó csak süllyed rendületlenül tovább. Úgy érzem magam, mint az olajfúrótorony mexikói öbölben: felül kiégve és darabjaiban, alul elsüllyedve és több sebböl vérezve. Ha valakit érdekel a probléma veleje, leírom priviben, de nem szívesen teszem ki nyílvánosan.
Párom ma reggelt elindult a városba dolgát végezni, de ki kellett szállnia egy megálló után a metroból, annyira nem bírta a bezártságot, el kellett érte mennem. Teljesen munkaképtelen.
Engem lebénít az aggódás és a kétségbeesés. Ráadásul Dönci beteg lett, tegnap este az egész nap evetteket hányta rá a mellemre, mert felkaptam az ágyból, ahogy hallottam, hogy valami gubanc van készülöben. Ennek mindig így kell lennie, ha baj, akkor csöstöl.

Mentem is, mielött itt ér az idegösszeroppanás.

Barbi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?