A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Barbi, sajnálom. :cry: :cry:

Mazska, küldeném, de nincs meg az e-mail címed. Vagy megvolt már, de nem találom? :roll: Szóval dobj meg vele...
És örülök, hogy ki tudtok kapcsolódni.

Mecsi, ennek a széknek van még saját öve, vagy csak a kocsiét használod már?

Szisz, jó lett a net?

Zsófi, küldtem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aprooka 2010.05.06 13:32-kor.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Barbi, engem nagyon is érdekelne! jobbulást Döncinek, meg párodnak is, na meg persze Neked is!!!!!

Sziszka, jobbulást Málnusnak is! sajnálom az antibiot, de ha kell, akkor kell! :S hamar jobban lesz tőle legalább!

sophie27

ja, és Aproo, a cikken totál le vagyok döbbenve! nem hiszem el, hogy egy ilyen irányzatot kell követnünk!!! ez egy agyrém! remélem, hogy fel lehet kelni ezzel szemben társadalmilag, mert a cikkből is az jön le, hogy nem igazán tetszik senkinek sem!!!! :S

sophie27

Drága Barbi!

Most legyél nagyon erős, tudod, mi is csodáljuk a Te hősiességed, csak most minden összejött, és még babát is vársz, tudom, hogy nagyon nehéz, de tudod, hogy azért Te kapod ezeket a terheket, mert aki küldi, tudja rólad, hogy te vagy az, aki elbírod és megoldod!Egyszer megtudjuk majd, hogy mi- miért történt pott akkor, pont ott és pont velünk!!!

Írd meg, mi a baj hátha tudok segíteni, ahogy te is tetted velem a te sok gondod mellett!

Szisz és a többiek, akik érdeklődtetek Dorca felől!

Nagyon köszönjük, sokkal jobban vagyunk. Bal szemünk teljesen rendben, mióta a szilikon csövecskét beültették. A jobb szemen 17-én lesz egy szürkehályog műtét, ha azzal nem oldódik meg a nyomás, akkor ott is shunt beültetés!
Egyébként mindent dumálunk, huncutkodunk, egyre többet sétálgatunk és néha már a napszemcsit is felhúzzuk!

Egy édes gyerekszáj "Dojcától":

Mama hozza a fésűt, hogy cofit fésüljön mielőtt elindulnánk a vérvételre. Dori meglátja a fésűt és lazán hátraszól nekem: Anya fussunk!!!:)

Ha rájövök a képfeltöltés csínyjára akkor azt is teszek fel, de ti csak töltögessétek, imádom nézegetni: Zsiga dj, Áron, Alma, Eni, akiket a legutóbb láttam, mind zabálnivalók vagytok!!!

Pusz mindenkinek!!!!

KépKép
koadri

Zsófi, na igen....de ahogy látod, több helyen már a gyakorlatban is alkalmazzák. Engem is teljesen ledöbbentett.
Remélem nem jutunk el idáig.

Mi végre együt töltöttük a délutánt, megjött a légzésfigyum is, szeretem az ilyen ealdókat, olyan gondosan becsomagolta, hogy csak na! Utána meg elmentünk olyan fél6 körül egy "rövid" sétára, erre apa úgy belelendült, hogy még lovakat is etettünk, meg repülőket is néztünk és most értünk haza negyed órája. Szóval kivagyok, mint egy liba, de Levit sem kell majd altatni!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Már szétsírtam magam, ma megyünk a párommal wellnesezni erre Áron tegnap óta hasmenés éjjel is , 38,6 a láza alig tudjuk levinni , én meg nem merek elmenni és itthagyni mamáékra mindemellett mindenki mondja hogy menjünk :cry: :cry: :cry: :cry:
Mindegy szerintem úgyis elmegyünk max ha gond van jövünk haza.

Mindenkinek szép hétvégét!!!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Végre újra van gépünk, meggyógyították :)
Mecsi, annyira sajnálom! Bár tudom, hogy mondani sokkal könnyebb, de tulajdonképpen egy vírusos hasmenésnél akkor sem tudsz semmit tenni ha mellette vagy! Így is, úgy is ki kell várni, amíg elmúlik. Szóval ha egyébként jól elvan a mamáéknál, akkor szerintem is menjetek!
Ha elkezd hányni, akkor kérjetek neki B6 vitamint szuriban, csodát tesz, komolyan!!!

Adri, nagyon örülök, hogy jól alakul Dorca szeme, nagyon izgulok értetek, így akkor hamarosan lehet újra tali nálunk :)

Apró, éljenek az ilyen délutánok.

Nekünk most néhány napja nincs beltérink, így nem tudunk tv-t nézni, amíg nem jön meg az új, és két napig nem volt számítógép, fura kimondani, de sokkal-sokkal több időt töltöttünk így egymással...lehet, hogy nem is kellene visszahozni....

Barbi, megírnád nekem mailben vagy priven? Engem érdekelne......

Málnus közben javulgat, még kapja a gyógyszert, de már nem köhög olyan csúnyán....

Na megyek, mert apa újra szeretné telepíteni a programokat, ide kell engednem :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Mecsi, sajnálom nagyon. Tényleg rosszkor jött ez Nektek. Sztem is, ha jó elvan nagyiékkal, akkor mindegy, hogy mentek/maradtok, de megértem, milyen car. Amilyen hüle aggódós vagyok, én tutti itthon maradnék, aztán bánnám, amíg élek.... :roll: :oops: Főleg, hogy még életemben nem voltam wellneselni. De naddon jó lenne kipróbálni egyszer.

Mazska, küldtem Neked is.

Adri, írtam választ, de mivel a babanet kicsit furi mostanában, nem tudom, megkaptad-e...

Ma meg mentünk vissza fülészetre, másfél órát vártunk, Levi már teljesen kész volt, bepörgött, mint egy búgócsiga, én meg annyira morcos lettem, hogy csak na. Komolyan kb. 30 ember várt ott és egyiknek sem jutott volna eszébe hogy bemehessek. A legszebb, hogy ebből 3 idős volt, a többi 20-40 között. Utálok amúgy tolakodni, meg a soronkívüliséget is, a múltkor amikor a dokinő felajánlotta az időpontos menetelt, direkt mondtam, hogy kösz nem, de most elfogadtam....ugyanis sajna még így hónapok után is van folyadék a jobb fülünkben, most kaptunk vmi eredetileg allergia elleni lötyit, ami lehúzza talán. Szóval semmi tünet, csak mivel ez pangó volt már ezer éve, ezért nem akar eltűnni. Újabb kontroll két hét múlva. Már nagyon kezd elegem lenni. :? :cry:

És ma jöttem rá, hogy vasárnap ugye költözünk és addig még főzni, mosni, takarítani, bútort toligatni és letakarni, elpakolni, locsolni kellene és persze mindent szétkapni a füriben. És még ott a kert, a fűnyírás és egyebek.
Jó persze nem ezer évre megyünk és nem több 100 km-re, de akkor is.
Péter meg csak 3 nap szabit kapott, pont csütörtökre kell visszamennie, amikor a burkoló kezd, ő motoros, így mindent hozni kell majd neki. 25 kilós csemperagasztó, fúga, stb...és persze rám hárul majd a feladat hogy hajnaltól szaladgáljak vele/neki.
Remek kis program jövő hétre...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Apro, durva Levi füle, tudják mitől lehet, jogy nem akar elmúlni?
Hova mentek a felújítás idejére? Erről lemaradtam! Akkor te igazoltan leszel távol, ha nem jössz pár napig :) kitartás!

Mecsi, mi újság? Elmentetek?

Mi tegnap nekiálltunk kocsit mosni az udvarbam, Málnusnak nagyon tetszett, végig segített, kicsit vizes lett...eredmény, ma újra elég vacakul van szegény, ráadásul én is... Nem tudom mikor kecmergünk ki ebből :(

Barbikám, megkaptam! Teljes döbbenetben vagyok, ahogy lesz egy kis energiám válaszolok! Nagyon sok erőt neked, szükségrd lesz rá!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok

Én is kicsit ritkábban jövök, mert a jó időben ZSigivel kinnt vagyunk :lol:

BArbi engem is érdekeltek..küldesz privit, sajnálom hogy min kell keresztülmennetek... jó nagy teher van most rajtad szívem...

Aproo szegény Levi reméelm sikerül végre meggyógyítani fülecskét...költözéshez kitartás!

Szisz tv és netmentesség hurrá! hála nálunk is ritka.. bár a reggeli Thomasozáshoz ragaszkodik ZSiga . otthon viszont anyuéknál a tv közelében sem voltunk..
Mecsi remélem Áron jobban van és ti is eljutottatok a kastélyba..

na megyek tovább mindenkinek csóka!

jövő héten ha valaki állatkertezne jelezze..köfi :) eltűntek egy pár sorig gyertek mán.

:wink:
Vendég

Sziasztok!

Szisz, holnap költözünk anyósékhoz, nem messzire, de most nálunk minden kicsit összezavarodott.
Jövő szombatra jöttek volna Peti húgai segíteni takarítani, mondanom sem kell, talán egyikük el tud jönni, a többiek nem.
Nővéremre is nagyon számítottam, de tegnap Ő is visszamondta.
Közben kiderült, nem lesz kocsi, hogy el tudjak menni dokihoz, így 5 hét után....
És a legszebb, megszálljuk anyósékat, de sógornőmék a fél múlt hetet ügyeleteken töltötték, mert zsibbad minden végtagja. Most kapott MRI időpontot talán, de ugye náluk van a 3 éves és a 11 hós kisgyerek és múlt héten ők is ott laktak anyóséknál, és lehet, ez lesz a héten is. Szóval hirtelen 3 kisemberrel tömegszállássá alakul a dolog, miközben nekünk folyamatosan rohangálnunk kell, így Levit nem is nagyon tudjuk hova tenni.
Ennek tetejébe jövő hétvégére, amikor ugye haza kéne költöznünk és előtte kiganajozni a lakást, a dédipapa disznóvágást talált ki hajnali ötre és tesómék meg családi ünnepet egész vasárnapra.....no comment.

Na, reméljük valahogy csak lesz, mert olyan nincs, hogy sehogyan se legyen, de most kicsit magam alá estem ettől az egésztől.....

:? :cry:

Nektek jobbulást!

Fül: a doki szerint hónapok óta tartott, ezért olyan makacs, remélem most már kikezelik végre.

Boni, jól teszitek, hogy kinn vagytok, Levi is egész nap levegőn lenne, alig lehet bevonszolni, néha még a vacsit is csak kinn hajlandó megenni.
Bokád?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

NA mindenki eltűnt..én meg várom hogy megsüljön a kenyerem... :lol:

Aproo remélem hogy azért lesz segítségetek a költözésnél :cry:

bokám kék zöld ráadásul péntek óta a fogam úgy fáj,hogy be...ok.. barátrnőm fogorvos,irt fel antibiotikumot rá,az enyhítette, a cataflám se segített, tengap ,már "túlgyógyiztam" magam éjjel félrebeszéltem apának.. :oops: reggel megyek a fogászatra barátnőmhöz...
Vendég

SZiasztok!

Betegeskedők jobbulást, Málnus, Levi fülije , Barbi................!

Hát mi végül elmentünk de a délután 2helyett 6ra értünk le, már hívtak minket , hogy megyünk e egyáltalán. Kommunikáltam dokinénivel, megvettem mindent ami kell, Áron pedig hősiesen viselte a betegséget és szófogadó volt mamáékkal is. Láza szerencsére szombatra lement, hasmas még mindig van szóval diétázunk. Úgy látom ez még a múltkori léguti betegségnek a maradványa is, mert szegénykémből ez a nyálkás trutyi jön alul is :( a popsija meg már baromira fáj.

Zalacsány jó volt , jókat aludtunk, biliárdoztunk és dartsoztunk , nagyon nem mászkáltunk mert ott nem igazán van látni való. Összeismerkedtünk egy velünk egyidős fiatal párral akikkel jókat ökörködtünk és degeszre zabáltuk magunkat. Én kb a 3 havi lemaradásomat pótoltam be a 3nap alatt.

Aproo van öve az ülésnek itt vannak képek elvileg 9hótól 12éves korig ajánlják, de találtam egyetlen helyet ahol lehet kérni rendelésre de 65ezer körül van. :shock: :shock: Szóval azt hiszem ezt nem veszünk.
http://www.amazon.com/Graco-Nautilus-Ca ... B0011URFRE
Aproo kitartás csak lesz mégis segítség!

Boni jóó sétikálást! Ma mi is voltunk ligetbe, kicsit kivittük tökit a szabadba!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok! Nem tudtam visszaolvasni, de sos kérdésem van:

Sajnos nem vagyunk jobban, Eni minden éjjel lázas, Apa ma reggel visszavitte, és kapott antibiotikumot... Meg Mucopronot, Ezzel kapcsolatban kérdeznélek Titeket, mert az van ráírva, hogy 2 éves kortól... Na jó, Eni már majdnem annyi, de Petinek is ezt írta, mert ő is csúnyán köhög még mindig. De úgy látom pl. a lándzsás utifűt is csak 6 hós kortól lehet... Akkor mit lehet adni ilyen picinek köhögésre??? Stodalt mikortól lehet?

Én meg csípőszűrésen voltam Petivel, azzal minden rendben... De 3 hósan még vissza kell vinni. A lábujjaira mondott valamit, hogy torlódnak, vagy mi, ti hallottatok már ilyet? De azt mondták egyelőre nem kell foglalkozni vele...

yuyu79

Mint látom nem sok mindenről maradtam le :wink: Boni jobbulást a fogadnak, meg minden kis és nagy betegnek!

Adri, örülök hogy jobban van Dorca szeme, remélem a másikat is sikerül rendbe hozni... :)

Barbi, én is kiváncsi vagyok rátok, de legutóbb annyi időm se volt, hogy 2 sort írjak, bocsi :oops: Kicsit zombi vagyok, az elmúlt héten nem sokat aludtam... Volt hogy óránként keltem valamelyik gyerekhez :roll:

Most meg alszik mind a 2, Eni elaludt 9kor a tv előtt amíg szoptattam Petit... Biztos megint lázas lesz :( :(

yuyu79

Aproo, kitartás és sok erőt Neked!! Megvolt a tegnapi költözés? Majd mesélj ha tudsz jönni...

yuyu79

Kedves Yuyu!

Bocs, hogy zavarlak, zugolvasó vagyok a 2008. aug. babáknál és gyógyszerész.
A Rhinathol gyerek köptető uaz a hatóanyag, mint a Mucopront, csak kisebb hígításban és 1 hós kortól adható, recept nélküli.
Az Ambroxol szirup is köptető, 1 hótól adható, de az jobban megköhögteti, esetleg öklendezhet is.
Jobbulást Nektek!

üdv, verka
Kép
Kép Kép
nverka

Jajj, ez privi akart lenni, bocsánat, többiek :oops:

üdv, verka
Kép
Kép Kép
nverka

Verka, nagyon köszönöm! Azóta Anyukám volt a gyógyszertárban, ott is a Rinathiolt ajánlották a nagynak, a picinek meg homeós bogyót csak. Akkor a Rinathiol is 1 hós kortól adható?

Ha már így lebuktál,írhatnál Magatokról egy kicsit :wink: Tudod már hogy fiú vagy lány lesz a 3. baba? Gondolom fiút szeretnétek, nem?

yuyu79

Julcsi jobbulást nektek! Úgy látszik ti is jól bele estetek ebbe a nyavalyába :( mi lázcsillapítást úgy csináltuk hogy 4óránként adtunk nurofent mert az 4Xadható estére fürdés után kúp. De ha napközben is magas a láza 38,6feletti akkor hűtőfürdöztünk kicsit és egy kúp a délutáni alvás előtt. A másik hogy pl az orrszívóval le se tudtam szívni rendesen az orrát , jobban kijött a trutyi ha fújta a noziját.

Szuszu nagyon édes Andris , te is jól eltűntél a nagy munkába.

Málnusnak pedig nagyon jól áll az orvoskodás :)

kicsit nézegettem a képeket :)

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Hja, lebukásban jó vagyok...
A fórumot szinte kezdetektől olvasom, rengeteg klassz anyukát "ismertem meg" itt!!!!

Igen 1 hónapostól adható a Rhinathiol 2x2,5 ml.
Kitartás, gyakran a köhögős része a legembertpróbálóbb ezeknek a felső légúti bajoknak...
A babánk neme még nem ismert, de teljesen őszintén mondom, hogy fiúnak, lánynak is ugyanúgy örülünk majd!

üdv, verka
Kép
Kép Kép
nverka

Verka, hamar bevállaltátok Ti is a következő babát :wink: A nagy idén már iskolás lesz, vagy csak jövőre? Nem tennél fel egy képet a csajokról? És miért nem írtál eddig? (Gondolom van egy másik topic ahol már régóta tag vagy... mondjuk nekem se lenne többre időm-energiám) :wink: De szívesen látunk ám bármikor :)

yuyu79

Sziasztok!

Verka, üdv itt :) Málnussal Druszák a csajok, neki is Adél az első neve :) Nem bánnám, ha írogatnál, egy gyógyszerész már nagyon sokszor jól jött volna a csapatban ;) :lol:

Julcsi nektek is jobbulást, mi sem vagyunk jobban, szerintem most pont felénk jár ez a hülye betegség. Málnusnak önkényesen 5 nap után abbahagytuk az Ambroxolt, mert teljesen ki volt tőle, napi 3 falat kaját hajlandó csak magába venni, viszont 10 X cicizne helyette, és 6-8 hasmenéses pelusa volt, szóval abbahagytuk, de semmit nem javult, ugyanolyan náthás és nagyon köhög :(

Közben én is beleestem, és bár Málna nem lázas én az vagyok, szerintem 10 éve nem voltam, nagyon ledöntött a lábamról.(persze a kistesó projekt is pont most lenne aktuális, így nem is merek gyógyszert szedni....lehet, hogy ez sem a mi hónapunk lesz)

Még tűnődök, hogy menünk-e orvoshoz, vagy itthon kúráljuk, Málna is kapja a lándzsás útifüvet...azt olvastam egy könyvben, hogy a nátha gyógyszeres kezeléssel 1 hét alatt elmúlik, anélkül pedig 7 nap alatt :) talán kivárok.....

Mecsi, örülök, hogy jól éreztétek magatokat? Mi lett a bokáddal? Remélem segít majd a barátnő a fogadon! Akkor Áron meggyógyult már?

Apró, hogy álltok?

felébredt, mennem kell...

<
sziszka78
Tolna

Sikerült vissza altatni.

Mecsi, köszi a dicséretet, én is meglesem a nyaralásos képeiteket :)

Julcsi, köptetőnek mi prospant kaptunk, de ez is csak egy éves kortól van, de legalább gyógynövényes....

<
sziszka78
Tolna

Ja, és azt akartam írni, hogy Málnus már szopogatós 100 mg-os c vitamint kap, nagyon szereti, szerintem adhatnátok ti is!

<
sziszka78
Tolna

Enikőnek ma vettem Cebiont, mert már egy pár hete nem adtuk neki. De most jó sok mindent kap :( Antibiót mától, köptetőt, Calcimuscot, Normafloret...És mindent utál bevenni. Mondjuk az utolsó kettőt bele lehet csempészni az ivóvizébe :wink: Ja és persze még szükség esetén a lázcsillapító... vagyis a kúp, mert tegnap már az epres nurofen is visszajött neki :(

Szóval akkor Nektek is jobbulást Sziszka... majd összejöhetnénk egyszer, ha vége ennek az egésznek :wink:

yuyu79

Sziasztok!

Köszi, köszi a kérdéseket: vizes ma befejezi. Persze kiáll a falból két vastag cső, ami olyan, mintha fűtés lenne, de víz és az egész konyhát is bontani kellene, hogy tudjuk hova megy és el lehessen tüntetni. Így ezt passzoltuk, mert nem férne bele, se időbe, se pénzbe, se idegekbe, hogy átfúrják a betont/falat és több helységet romba döntsenek. Így most agyalunk, ellenben a vizes végez ma.
De a burkoló csak csüt.-pénteken ér rá. A hajamat tépem, mert így két nap kiesik, Péter kedd-szerda ügyel és persze ma hívták, hogy akkor ma is be kellene ugrania vki helyett, mert meghalt a nagyija. Iszonyúan sajnálom, de 8 doki van Htelken, nem hiszem, hogy mindegyik azért nem ér rá, mert a családja elköltözött és épp szét van verve a fürije. Na mindegy, ezen jól hajba kaptunk, mert kértem, hogy ha ma, akkor holnap ne, de ne 3 napig egymás után, miközben felújítunk, disznót vágunk.....

A legszebb, hogy Levi megint ugyanazt adja elő, mint máskor. Itt nem alszik. Este 9kor hányásig spannolta magát, majd éjfélig 10 percenként nézegette, hogy ott vagyok-e mellette. A szobát meg nem lehet sajna besötétíteni, így reggel 6kor már fenn volt. Aludt a 11-12 órája helyett 6-ot, aztán délben megint hányt, mert nem akart aludni és 50 percet sikerült neki. Iszonyú hisztis, tör-zúz, rá sem lehet ismerni, annyira fáradt. És most ezt hogy bírjuk ki péntekig???
A matracát meg kimostam így ma még tutter itt alszunk, sztem én is vele esek össze majd 8 körül. Most szerencsére anyósom kivitte a játszóra, mert én már a falat vakirgálom. :oops: :roll:

Aztán holnap összetakarítunk otthon, wc lesz, ennyi elég a túléléshez, és majd visszajárunk mindennap fürdeni, de nagy valószínűséggel hazaköltözünk, mert ezt 4 napig nem hiszem, hogy bárki tolerálja, ahogy a fiacskám viseli a nem megszokott környezetet. Pedig imád itt lenni, semmi baja, de ahogy közelít az alvás, totál kiborul. azy meg, hogy 4 napig itt hányogasson/éberkedjen.... :?

Na, ennyit rólunk, majd túléljük, csak a mai nap kikészített...

Mecsi, örülök, hogy tudtatok pihizni!Áronnak jobbulást.

Szisz, javulgassatok. A Stodal nem vált be nálatok?
Julcsi, sztem amúgy ez adható már Petinek.
Illetve a hagymatea, na ez nem Petinek, hanem Szisz nálatok....csodákat művel, meg a mázes kakukkfűtea. Utóbbi 2-3 nap alatt marha jól felszakít nálunk minden trutyit.

Boni, jaj, sajnálom a fogadat. Nekem is sajna beindultak a rettegett alsó bölcsességfogak. Amikre a doki azt mondta a 16. hét környékén, hogy ha azok jönnek, akkor műtét. Most még lapítok és algopirinezek, hátha kitart a dolog nyárig így. Na, azért nem viszem túlzásba, eddig két car estét okozott.
Gyors javulást Neked!

Szia Verka! Mutatsz képeket is a szépséges csajaidról?
Gyere gyakrabban!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró: mi stodalt még nem kaptunk sosem, igaz eddig még náthásak sem voltunk, de most 3 hét alatt kétszer elkapta szegényt :(

Részemről én is a gyógyteákra esküszöm, így napi 3-4 litert tuti megiszok, kakukkfű, kamilla és ökörfarkkóró (utóbbi nagyon tuti torokfájásra) ezt iszom....na meg a c vitamint tömöm én is...nem akaróznék orvoshoz menni....

Az a fog elég durva, kitartás! Na meg a többihez is, remélem Levi ma este kidől....

Julcsi, mindenképpen összehozzuk, csak gyógyuljunk már meg!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Ezt a kedves fogadtatást, köszönöm, aranyosak vagytok.
Kicsit szégyenlem is magam, hogy több, mint 2 éve zugban olvasok, de nem merem ám bevállalni, hogy naprakészen itt vagyok. De ha segíthetek, akkor hajrá!

Öööö, nem tudok képet kicsinyíteni, de az iwiwen Turopoli-Nagy Veronika vagyok.
Sziszka, Adélunk ott a szülőszobán "választotta" a nevét, volt egy éjfél előtt és egy éjfél után születik verzió. Ma már nem tudnám elképzelni, hogy Blankának szólítom...

Julcsi, a kis korkülönbség most új lesz, nem bánom, októberben megtudjuk mennyire kemény.Meg az van, hogy 34 éves vagyok és még negyedik babát is szeretnénk... a mi Julcsink még ovis lesz egy évig, októberben lesz 6.
Amúgy nem írogatok sehova, inkább olvasóként vagyok a Babaneten, na de majd ezután :lol:

Aproo, én azt csodálom, hogy még nem hullottál darabjaidra, félelmetes aktív kölyköt kaptatok ti Levivel, látom te is szinte egyedül viszed a hétköznapokat a válladon...

Mi holnap elutazunk, szép napokat mindenkinek!

üdv, verka
Kép
Kép Kép
nverka

Sziasztok!

Verka egy kérdést ha megengedsz?! Mi a jó a zugolvasásban???? Nem érezted még úgy hogy meg kéne szólalni is??? Ezt a kérdést akár szánnám a további zugolvasónak is aki még nem jelentkezett.

SZiszka jobbulást, csak nehogy ti is ebbe a köhögős náthás nyavalyába esettek bele. Nálunk is lázzal kezdődött ,nekem még torokfájás. Áronnak nem segített a lándzsásutifű :( Jobbulást nektek.

Julcsi hogy vagytok ma?

Boni ment fogorvoshoz nem én! Helyzetjelentés Boni?

Zsófi hogy van a pocaklakód? Beni ?

Barbi , javulófélben van már kicsit a családi béke ,rend? Apája? Remélem nincs nagy gond!!!

Áron még mindig hasmas kicsit , kapja a smecta port , meg normaflort +diéta. De meddig húzható a hasmenéses állapot? Mondjuk ma reggel kisírta magának a kakaót
:shock: :shock:

Többiek??? nagy a csend! Akkor most kezd kihalni majd a topik?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Látom, rengetegen jöttetek tegnap óta...... :roll: :wink:

Verka, majd a második maga lesz a nagybetűs nyugalom. Vagy amíg egymást püfölik, addig is nyugtom lesz...ezért jó, hogy ifjú legény lakik odabenn, már most kapja a kiképzést. Ma reggel is majd megszültem, úgy rápuffant Levi a pocakomra tiszta szeretetből.

Szóval nincs burkoló sajna csütörtökig, így ma megyünk délután takarítani, este visszajövünk fürdeni anyósomékhoz, és utána megint haza aludni. Holnap valahogy kihúzzuk otthon a sittet kapirgálva és apa holnap bemegy melózni, csütörtök helyett, akkor otthon marad és cseszegeti a burkolót, hogy 1 nap alatt végezzen. Mondjuk kb. 10 csempét kell feltenni, szóval muszáj neki elkészülnie.
De ma megvettünk minden nehéz dolgot, tehát ha nekem kell otthon maradnom a burkolóval akkor sem kell cipekedni már.

Képzeljétek, tegnap is kérdezték a játszón, hogy még ebben a hónapban szülök, ugye? Vicces volt, mert közben volt ott egy anyuka, olyan 180 cmes, 27. hétben ráadásul másodikkal terhes és lányok, semmi hasa nem volt. De komolyan, szóval nem látszott terhesnek. Sztem ez a másik véglet, de tényleg, még egy kis dudor se. Neki meg ez a baja, hogy a dokik állandóan rémisztgetik. Nagyon murisan néztünk ki egymás mellett. Stan és Pan kb. :lol:

Amúgy az éjjelünk sokkal jobb volt, sztem Levi annyira kivolt már, hogy háborús övezetben sem lett volna vele semmi vész alvás terén. Volt is nagy vita este, de meg sem rezzent én is csak úgy félálomból hallottam.

Most apával szunynak és ha felébredtek, akkor indulunk a délutáni nagy menetre! De este már otthon alhatunk!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aprooka 2010.05.11 12:44-kor.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Mi is megerkeztunk - mar ketszer gepeltem be egy jo hosszu szoveget, es megint elszallt...Meg egyszer megprobalom.

Jo mar itthon lenni, foleg a jo ido hianyzott. Azert az 5-10 fok majusban nem az igazi....Szerencsere Laura etvagya is visszatert, Sziszka at tudom erezni a helyzetedet mostmar, kint Laura sem akart normalis etelt enni, meg sem kostolta...

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Kint most vasarnap volt anyak napja - Laura es Toomas hozott egy-egy csokor narciszt, bar Laura a puszi utan ugy gondolta, hogy a viragot inkabb megis megtartja maganak...:) Ebedre volt torta is - ugyhogy az egesz csalad kitett magaert. :)

Kint egyebkent eleg sok anyak napi akcio volt a boltokban, polok, utazasok, csaladi wellness hetvegek kulon anyak napjara. Ami a legjobban tetszett, hogy az egyik barban meg a koktelok es habzo borok is anyak napi akcioban voltak, kar hogy most nem ihattam...

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Ami meg tetszett egyebkent, hogy Tallinnban a tomegkozlekedest ingyen lehet hasznalni, ha 3 ev alatti kisgyerekkel utazol. Ezt itthon is bevezethetnenk. Kint egyebkent csak masfel eves korig jar tamogatas az allamtol, de az ugy tudom a korabbi teljes fizud. Viszont a bolcsi helyzet ott sem sokkal jobb.

Tettem fel kepeket a Picassara, majd nezzetek meg, ha van kedvetek.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Aproo - nem semmi tortura megint, remelem hamar tul lesztek a felujitason! Nalunk Laura szobaja meg mindig szetverve, keszul az uj szigeteles, addig velunk alszik egy szobaba - de szerencsere nagy a haz, igy kenyelmesen elferunk igy is. Azert reggel o sem alszik tul sokaig igy.

A fogam nekem is faj, tegnap elmentem az ugyeletre, azt mondtak, hogy valoszinu Oliver leszivta a maradek kalcium forrasomat is...nem nagyon tudtak semmit adni ra. Ma elmegyek azert meg egy masik dokihoz, mert alig birtam ejjel aludni. Most mar nem birtam, ebed utan bevettem egy Algopyrint, most mintha jobb lenne egy fokkal + Nebucaint ettem, mert a TantumVerde nem hasznalt. Aproo, Verka - ha barmilyen javaslatotok van fajdalomcsillapitasra, orommel vennem - remelem az elkovetkezo 12 hetben nem fog ennyire fajni....Elkezdtem kulon kalciumot is szedni, ugy latszik muszaly. Boni, a te fogad hogy van?

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska, homeos cuccok? Belladonna, chamomilla, de ne várj csodát, legalább 3 napig kell szedni, hogy elkezdjen hatni.
Sajnálom, javulgass Te is.
Hú, és erről jut eszembe, én meg 2 napja nem vettem be semmilyen gyogyót. Lehet, ezért fáj a hasam? :oops:

Jó, hogy hazaértetek.

Akkor egy szobába kerülnek a Prücskök majd? És hogy védekeztek a por meg minden ellen? Engem jól körberöhögött Peti, amiko minden ajtót lefóliáztam, hogy ne szálljon be a sittpor. Majd ma kiderül, volt e értelme. Sztem nem kell majd minden cm-ről vakarni a port.
Pocakod mekkora?

Tényleg csajok, tegyetek fel már pocakos képet. Senki sem tett föl, csak én a picassára....vagy csak elkerülte a figyelmemet?
Na jó, Annáét láttam a bringásokon, nem semmi. Mintha a 16. hétben lenne. :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Tenyleg mindenki jol eltunt, azert remelem nem hal ki teljesen a topik!

Mecsi, jo hogy el tudtatok menni hetvegere - jobbulast Aronnak - meg persze az osszes tobbi betegnek!

Julcsi, hogy birod a ket beteg gyerekkel? A setak hogy mennek nalatok, Eni abszolut nem akar mar babakocsiban lenni?

Kellemes delutant!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

sziasztok!

bocsi, hogy így eltűntem. igazából különösebb oka nem volt, csak én is járok jobbra-balra, meg a 7végék, mikor apa itthon van, akkor mindig nagyon sűrűek! aztán Beni ismét betegeskedig! már az agyamra megy szegényke... én kezdtem. nekem a torkom fájt, meg taknyolok, de még mindig, és alig bírom kifújni, szóval nem az az orrfolyós taknyolás :S Beni meg vasárnapra robbant le, neki sincs láza, csak náthás és szar napjai vannak. az éjjelünk is katasztrófa volt, meg most már köhög is, így ma önhatalmúlag elkezdtem adni neki a múltkori köptetőt, elixírium, vagy mi... remélem, hogy most már meggyógyulunk, mert különben mérges leszek!

Barbikám, köszi a mail-t, ne hari, hogy neked sem válaszoltam még. nagyon sajnálom az otthoni szitut, remélem, hogy a párodnak sikerül hamar felépülnie, és az iskolai, óvodai mizéria is elül végre. na meg Dönciről olvastam a másik topicon, hogy megint lázas! mi a baj? sikerült dokihoz mennetek??? jobbulást az egész családnak!!! tényleg, nálatok a legkisebb trónörökös neve már megvan?

Sziszka, jobbulást Málnusnak és Neked is! sajnos, ha egy köptető nem jön be, akkor váltani kell, mert akkor ezek szerint, az nem hat... nálunk a rinathiol egyáltalán nem jött be, az amroxol meg hánytatja Benit, szóval azzal nem is kísérletezem már jó ideje. most ezt a gyógyszertárit kaptuk legutóbb, ezt szívesen be is veszi, szóval most ezt adom neki újra... ja, és ráadásul nem is jár le 4-6 héten belül, mint az összes többi... :evil: én csak azért félek ezektől a hülye taknyolásoktól, mert nálunk már volt rá példa, hogy ráment a fülére, vagy arcüregére, mert nem tudtam rendesen kiszívni, szóval csak adjad neki a vitamint, meg szívd az orrát, mert sajna muszáj! :( nálunk most az jött be, hogy előbb a Peti baba orrát szívjuk ki, aztán a Beniét! :D

Mecsi, köszi a kérdést! jól vagyunk, és bár voni szerint ma töltöttem a 12. hetet, sajnos még 1 hetet várnom kell az uh-ig, mert 1 héttel kisebbnek mondták a manót, meg a dokim is úgy számolta ki, hogy 19-én aktuális a genetikai uh... szóval még szerdáig izgulunk! amúgy bejelentkeztem a sejtbankhoz is a down kombináltra, oda csütörtökön megyek! :)

Julcsi, jobbulást nektek is! sajnálom, hogy Eni nehezen veszi be a gyógyszereket, bár megértem tökéletesen... :) remélem, hogy Petinek is használ a köptető, mert azért ez a hosszú, elhúzódó köhögés senkinek sem jó! :(

Aproo, de jó! jöttök végre haza! bár gondolom, hogy nehéz lesz, de mégiscsak itthon a legjobb Levinek is, meg neked/nektek is! hasad miatt ne aggódj! szerintem inkább ez, mint a másik anyuka, akinek szintes semmi nem látszódik! az még durvább lehet... emlékszem Columbine Ágit is mindig ezzel cseszegette a dokija, aztán lett egy szép, és egészséges kislánykája, de akkor is idegesítő lehet!

ja, lányok! Csandinál érdeklődtem a leányzóval kapcsolatban még a múlt héten. akkor írta, hogy már ki volt nyílva a méhszáj valamennyire, szóval múlt héten biztosan kibújt Lelle Hajnalka baba! azóta nem tudok róluk semmit, de majd rákérdezek mail-ben, amúgy meg mindenkit puszil! ;)

nverka, hello itt! és egy picit én is azt kérdem, amit Mecsi!? szerintem itt mindenki annyit jön, amennyit tud, senki nem haragszik meg a másikra, ha nem jön napi rendszerességgel, de legalább néha ad magáról életjelet. szóval tessék írni, mert mi is kíváncsiak vagyunk rád, nem csak te ránk! :)

még egy régi közös ismerősünkről hoztam nektek hírt! mégpedig Bende Veráékról! írt nekem üzit, hogy mindenkit puszil, és mindenkinek minden jót, sajnos most már ennyi ideje sem lesz a fórumra, mint eddig volt, mert megy dolgozni, igaz, nem a régi helyére, de reméli, hogy Nikinek nem lesz nagy lelki törés, és már miért is lenne!? a nagyinál lesz, szóval egyelőre nincs bölcsi, és családi napközi sem, így tudták a legegyszerűbben megoldani! ;) Vera, minden jót az új munkahelyen, és sokszor pusziljuk Nikit is! :)

remélem, hogy mindent leírtam, amit szerettem volna, most már majd jobban visszakapcsolódom a napi kerékvágásba, csak ez a betegeskedés egyikünkre sem volt jó hatással! :S

sophie27

Sziasztok!

Akkor mégegy zugolvasó jelentkezik :oops: :oops: :oops:
Bonit és Zsófit ismerem egy másik topikból...

Mecsi, Zsófi,
igazából a zugolvasásba semmi izgalmas nincs, csak rengeteg kérdésemre választ kapok...

Mikor Gabim született, még nem babaneteztem...nem is ismertem...ráadásul Ti annyira szupe,r összeszokott kis csapat vagytok...a kérdéseim és dilemmáim viszont hasonlóak voltak...sok jó ötletet, tippet kaptam tőletek...talán ezért is vettem a bátorságot, hogy most jelentkezem és megköszönjem...viszont naponta képtelen lennék reagálni, főleg mióta Boró megszületett...talán ez tartott vissza...

Danyu
danyuci

Sziasztok!

Én is jelentkezek, bár nem vagyunk ma sem jobban, bár talán Málnus egy kicsit, legalábbis a közérzete már egész jó, végre ma rendesen evett is....

Mazska, örülök, hogy itthon vagytok :) Szuperek a képek, nagyon tetszenek!

Apró, Mecsi is tett fel a picasara, bár hihetetlen vékony még, bát ezt nem irigylem tőle ebben az esetben...

Verka, meglestem a képeket, nagyon édesek a gyerkőcök, és így a képek alapján nagyon hasonlítanak egymásra! Még egy közös vonás, mi is sok gyereket akarunk, bár én a 3-nál megállnék, de a férjem egyenlőre kitart a 6 mellett, kezet foghatna Barbikámmal :)

Bendét én is puszilom, sajnálom, hogy nem ritkán tud csak jönni, sokan hiányoznak a régi bandából...

Danyu, üdv neked is :) Jó, hogy mindig van egy hullám, amikor előkerül néhány zugolvasónk, kicsit feldobjátok a topikot :)
Csodaszépek a gyerkőceid, Boró ő Boróka? Nálunk is nagyon esélyes volt, csak egy jó barátunk "beelőzött" :) Hogy bírod a két csöppel?

Az engem is nagyon érdekelne, hogy ki hova helyezi el a kistesót, mert nálunk is csak két szoba van, így valószínűleg Málna mellé kerülne, de viszont Málnus elég éber alvó, nagy dilema ez nekünk!
Ti hogy oldjátok meg?

Zsófi, sajnálom, hogy ti is beleestetek, remélem hamar kivánszorgunk belőle!

Mennem kell....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Csandi tegnap még egyben volt, ma indítják, ha magától nem történne semmi, mert ez már a 41. hét.
Vendég

Sziaszka,
köszönöm :oops: a vonalzóimat Boni csinálta... :oops:
képet sem tudok felrakni...nem vagyok egy számítógépes zseni...
Igen lányom Boróka Dóra, fiam Gábor Benedek...
Nagyon jól bírom, mindig is ANYA szerettem volna lenni...gyerekkoromban a szomszéd gyerekeket pesztráltam :lol:
Nálunk is csak 1,5 szoba van, ráadásul egy légtér...az első 2 hét kemény volt, mert Gabim minden zajra felriadt, de megszokta a dolgokat...kezdik felfedezni egymást...már most nagyon ragaszkodnak...Gabim minden reggelét Boró kiságya mellett kezdi a napot, ha nem látja, hogy az ölemben van :lol:
danyuci

Jó ez az utolsó mondat...2-kor keltem :oops: :lol:
danyuci

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, bár ritkán jövök, de olvaslak benneteket, amikor időm engedi.

Barbikám! Remélem javult a helyzet körülöttetek, kitartást és sok-sok erőt küldök!

Zsófi! Jobbulást nektek, elhiszem, hogy már nagyon izgatott vagy a szerda miatt.

Málnusnak is sok gyógypuszi, remélem hamarosan mindenki meggyógyul!

Mi szerencsére jól vagyunk, reggeltől estig kint vagyunk a szabadban, sokat bicózunk, homokozunk, hintázunk, szóval élvezzük a jó időt. :)
Holnap megyek be a munkahelyemre, kíváncsi vagyok mit mondanak :? túl sok jóval nem kecsegtetnek.

Volt szó a kubu ivásról, én higítva adom Gerginek, ebéd után, ő is imádja, de szerencsére megissza a vizet napközben és sokat, simán túlszárnyal még engem is, pedig én is iszom rendesen :lol:
Mi még mindig a tejtermékekkel kűzdünk, néha eszik valamilyen joghurtot, de kakaó, tejbedara vagy csak simán a tej nem megy. Adhatom neki bármiben, megnézi és, ha nem stimmel a színe, akkor adja is vissza és rázza a fejét :)

Az éjszakai alvások még mindig nem az igaziak, sőt, most már napközben sem alszik el magától, úgyhogy valamit ki kell találnom, mert nem bírom már el a 13 kilóját :shock:

Uhh, felkelt, megyek is, mindenkinek sok puszi és zugólvasok írjatok magatokról és képeket is szívesen látnánk!

Barbi
Kép
manci79

Sziasztok!
Mi is megvagyunk, habár pénteken utazunk elvileg Írhonba :) feltéve, hogy megy a gép.
Csabit a hétvégén egy kerti partin megharapta egy kutya, úgyhogy a hétvégén mentünk a HEim Pálba az ügyeletre. Szerencsére szépen gyógyul a seb, nem fertőződött el. A kutya be volt oltva, úgyhogy reméljük nem is lesz semmi baj.

A bal lábán van a seb, minden nap megyünk átkötözésre, a utazás alatt meg majd mi fogjuk átkötözni.
zerencsére a kutyáktól sem fél, valahogy nem is fogta fel hogy mi történt, mert először a kismotorral esett el és ahogy sírt, a kutya megijedt mellette és úgy kapta el a lábát. Csabi nem is fogta fel, hogy a kutya mit csinált. Azóta is megy a kutyákhoz és nem fél tőlük, ennek azért örülök, hogy nem lett ebből nagyobb trauma a kis lelkének.

Sajnálom a betegeskedő babákat :( mielőbbi gyógyulást kívánunk mindenkinek.

Az utazás után majd jelentkezünk!

puszi mindenkinek addig is.
lei

SZiasztok Zugolvasók! Ahogy Sziszka írta ilyenkor tényleg mindig kicsit feldobódik a topik, és sokan előkerülnek.Bár Aproo azt mondta kicsit agresszív vagyok (dolgoznak a hormonok ):D:D :lol: , de nem bántónak szántam az írásom!

Lei jó utat nektek érezzétek nagyon jól magatokat! Tök jó hogy Csabi nem ijedt meg a harapás után. Áron imádja a kutyákat ,de amióta a saját kutyája megnőtt azóta tart a kutyáktól kicsit ha ugatnak, de ha barátságosan közelednek le se lehet vakarni róluk.

Mazska nektek üdv itthon nagyon szép helyeken jártatok, a faház belső berendezése annyira hangulatos a maga régiességével :) a vízesés meg jó hangos lehetett! :)

Mancibarbi örülünk a pár sornak is sztem mostanába, lassan senki nem fog naponta jelentkezni. Remélem hamar megoldódik az alvásgondotok!

Elhelyezés téma, nekünk 1+2fél szobánk van, ha itt maradunk akkor hozzánk a hálóba kerül a kicsi egy időre amíg Áron megszokja a dolgokat és egy szobába kerülhetnek. Nálunk is Áron eléggé éber és felkel ezért találtuk ezt ki. Pályázunk egy nagyobb lakásra ami 1+3fél szobás remélem van esélyünk megkapni és akkor mindenki saját szobás lesz!

Csandinak kitartás és gyors szülést, kicsit lusti ez a kicsilány!

na akkor aproo kérésére dobok én is egy nagypocakos 15hetes fotót hétvégéről, hozzáteszem képzeljétek híztam 1kilót :)
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

In BNBNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN uuuuuuuuu 7bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbvvvvvvvvvvv, öööööööm k
n 6u cn vu7vb m ím cv[/b]

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Engem szabadságra küldtek, apa elment meccsre, Málnus pedig a mamánál van.....én pedig pihengetek :)

Barbi, írtam neked mailt!

Lei, nagyon jó utat nektek péntekre wuduzd meg a vulkánt ;) :lol: Örülök, hogy nem lett nagyobb baj, a közözés nem nagy dolog, mi is csináltuk Málnus kezén, szóval az a lényeg, hogy megúsztátok ennyivel!

Barbi(Manci), jó hallani rólatok, hozhatnál képet te is! Mi a baj munkahelyeddel? Nem akarnak visszavenni?

Kitti, közben azért nem jelentkeztem a május elseje miatt, mert a betegség miatt nem jöttünk el, majd pótoljuk! Te is jól eltűntél :(

Mecsi, akkor itt nem is volt benti medence ahol voltatok, vagy csak ott nem lett fénykép? Nagyon csini vagy! Áronnak nagy puszi az értékes hozzászólásért ;)

Barbi, te is nagyon csendben vagy, fura ez a szűkszavúság,nagy a baj?????

Verka, jó utat! Hova mentek?

Danyu, az én vonalzóimat is Boni csinálta ;) Nincs mit ;)

Boni, adj te is életjelet!

Csandinak millió puszi, és kitartás. Lélekben veled vagyunk!

Kellemes estét mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Végül egy jó kis program a hétvégére, Balaton imádóknak!

http://karnyujtasnyibalaton.blog.hu/

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Hűha újabb zúgolvasók :lol: Danyu na végre előbújtál :wink:
nverka szijja neked is! tessék ám jönni :lol:

Mazska örülök,hogy itthon vagytok

Szisz köszönöm a telefonos segítséget

:lol: :oops:

Kis betegek remélem hamar meggyógyulnak :cry: :)

Aproo
kitartás szivem!

MEcsi édes pocak... na azért van látnivaló arrafelé.. :wink: :lol:

Lei sajnálom harapást! jó utat!

köptető nekünk a muchopront vált be...és a baby luuf a hátra napi kétszer
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?