A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Boni, igazán nincs mit, milyen lett?
Nem sokkal azután írtál, hogy azt kértem adj egy kis életjelet :lol:

Ezt a babyluuf, mi is?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Még egy zugolvasó jelentkezik!
Régebben párszor írtam hozzátok, de aztán elmaradt az írás...
Az olvasás viszont megmaradt. Elejétől fogva "képben" vagyok, szinte minden nap olvaslak benneteket.
Hogy mi a jó a zugolvasásban? Csatlakozom danyucihoz (szia itt is!). Rengeteg ötletet, tippet, tanácsot "kaptam" tőletek, ami nagyon sokat segített.
Legutóbb pl. Sziszkánál olvastam, hogy a Teletubbies a kedvenc, gondoltam megmutatom Lillának, hátha tetszik neki. (Ugyanis semmit nem néz a tv-ben, ami azért nem baj, de a rajzfilmeknek is megvan a maga jelentősége). Azóta már van 2 kazettánk, és Lilla imádja.
Jó látni, hogy összetartotok, nagyon jó kis csapat vagytok.
Gratulálok mindenkinek!

Üdv.
Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Csenge, Andi: ha erre jársz véletlenül és olvasod....a fa futóbicajnak lehet állítani az ülését? Zéti mikor kezdte el használni, azt hiszem ilyet kap Málnus szülinapjára, és már nézelődünk....

Köszönöm

<
sziszka78
Tolna

Szisz egy szupi balzsam itt a link

http://www.pirulapatika.hu/000004015/adatlap
Vendég

Sziszka!
mi is azt terveztük szülinapra,nálam ez a nyerő:
http://www.szelidbicajosok.hu/
l.veronika

Veros mi van veletek? jól eltűntél :cry: ez a bicaj csajok jó ötlet!

Szisz kenyér jó lett..de még gyakorolnom kell :oops: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Mecsi,
nem volt bántó...

Évi,
szia...

Boni,
összeszedtem minden bátorságom... :oops:

Köszönöm, a kedves fogadtatást...én korántsem vagyok naprakész...de majd összeszedem magam...

Futóbicaj,
szuper ötlet, és hasznos is a talpaknak, de én fiam nem hajlandó semmi járgányra ráülni...ő bogarakat és faágakat gyűjt...pedig van kisautó, kismotor és bicaj is...ez van...most épp traktor, busz és markolóőrület tombol...

Eső lesz ma? Ezek a kölykök még mindig durmolnak...
Szép napot! Danyu
danyuci

Jó reggelt csajok :)

Vera, nekem is hiányoztok, mailt is írtam egyszer egy-két hete, de nem válaszoltál :( Lent lesztek szombaton a Balcsin?
Köszönöm a tippet, az érdekelne, hogy erről vajon leér rendesen a lába? Mert egy ismerősünk vett fémből, és nem tudják használni, pedig fél évvel nagyobb a kislány....

Közben a lányom bevágott majdnem egy fél sajtos tejfölös lángost :shock: azt hiszem a gyógyulás útjára lépett :)

Szia Lillanyuci, akkor Mecsi után most én kérdezek...ha egyszer előbújtatok már, akkor miért tűntök el újra? Valamit rosszul csinálunk?

Csak mert a zugolvasóknak is biztos rengeteg jó ötlete, tippje van, aminek mi pont annyira örülünk/nénk, mint ti fordítva :)

Boni, köszi, az hiszem megrendelem, nem árt ha van egy a fiókban vészhelyzetre :) Én mindig a 4-es programon sütöm a kenyeret, bár én barnát sütök...viszont néhány napja kidobtam a kukába a lapátot, egy órát kukáztam az udvar eldugott zugában :oops: de nem lett meg....már találtam a net-en, kell rendelnem :(

Julcsi, jobban vagytok?

Danyu, nálunk is volt ilyen, és rájöttem, hogy nem megfelelő az autó mérete, kapott egy motort, ami magasabb, mint az autó, és azóta száguldozik, szerintem érdemes egy próbát tenni, akár a játszótéren, vagy ilyesmi....

Na megyek, hiányol a család...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Hello lányok!

Ma voltam Afp +hepa.. vérvételen ezt a sort amit ki kellett várni :? :? annyira nem előzékenyek az emberek , na és ráadásul sorszámmal kellett menni.

Amúgy az jutott az eszembe ,hogy akkor most én vagyok az utolsó bejelentett terhes??? Vagy volt még utánam valaki?

Szisz a babyloof kapható gyógyszertárban is és tényleg nagyon hasznos, még én is bekenettem a hátam apával!

Na hát üdv minden új zugolvasónknak, és sajnos ezzel együtt elég sokan el is tűntek. Ági pl. ezer éve nem írt már nekünk, CsengeAndiék is biztos járják az országot :)

Nézzétek meg a teszvesz vaterán is a futóbringát én ott is láttam! pl:
http://sport.vatera.hu/kerekpar/gyermek ... 01640.html

Mi szombaton megyünk esküvőre, természetesen nincs nadrágom se szoknyám amit felvegyek és gondolom piros lenvászon nadrág fekete felsővel eléggé nem illene oda, bár csak egy délutáni ebéd van kb 20főre. Itt laknak a házba a leendő pár és ők is októberre várják a babát , ma meg is vettük nekik az ajándékot, azaz a minimanóba vásárlási utalványt.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

SOS, hol lehet vágatni matracot Budán? Nem kell kókusz, de olyan kellene, amit azonnal vihetek is!
Levi matraca berohadt, kimostam vasárnap, végig levegőn volt, de használhatatlan, így nincs ágyunk.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Én is olyan rég jártam erre, hogy már a jelszó is alig ment, most is rohanok.

Sziszka a mi futóbringánk is fa, ez két fokozatban állítható.

Apró! Mekkora matrac kell? Miénk kikás, ott 60-as és 70-es van, de gondolom nem szabványméretre van szükségetek.

Majd igyekszem írni magunkról is, puszi,

Andi

KépKép
jazmin2005

Aproo, Brendonban is van matrac, olcsóbb típus is, pl. vagy bármelyik bababoltban. Szerintem amúgy nagyon nem csinálják meg az egyedi méretre vágást azonnal! :( legalábbis én nem hallottam még ilyenről! :S

Ma jön ki anyósom, mert én megyek be Csepelre a bőrgyógyászatra... Sajnos a melanoma napos vizsgálat pont arra volt jó, hogy észrevegyék, hogy van a talpamon egy pár szemölcske, így most ezeket irtatom... :(

Mecsi, hát én... :roll: :oops:

Lillanyuci, Danyuci, ManciBarbi üdv itt! jó, hogy jöttetek! képeket, helyzetjelentést rólatok! :)

Takonykór talán alábbhagyott, de még egy napon belül is különböző az intenzitás... Szóval még nyüglődünk picit!

Ma voltam a tegnapi terheléses cuki eredményemért, ami tökkkkéletes lett, de a doki most azt mondta a telóban, hogy akkor ezt hetente ismételtessem! :shock: :roll: :evil: Most rohadtul ki vagyok, mert Benivel ezt nem igazán tudom kivitelezni, az meg, hogy heti rendszerességgel valaki rohanjon ki reggel 7re, hogy én mehessek az éhgyomrira, aztán a 90 perces, reggeli utánira, áhhh! Nagyon tanácstalan vagyok, hogy tényleg ezt ennyire komolyan kell-e vennem, vagy csak a doki nagyon szigorú! :(

Verocs, veletek mizújs??? Te mész vissza melózni mostanság? Vagy maradsz otthon Mikuval 3 éves korig? Ki megy vissza a baba 2 éves kora után??? Hova rakjátok a gyerekeket?

Lei, jó utat nektek! Vigyázzatok magatokra, Csabika egy hős a kutyaharapást illetően!

Mazska, üdv újra a fedelzeten! :) Nagyon jók a fotók!!!

Mecsi, és Te most hova jársz vérvételre? A Bártfai utcába???

Barbi, köszi a helyesbítést Cs-andi ügyben! :) Amúgy most csekkoltam... Nekem május 6-án írta, hogy 2 ujjnyira nyitva van! :) Szóval akkor csak az élet alakította a dolgokat!

Na, mentem a dolgomra, aztán lassan jön anyós pajti... :P

sophie27

Sziasztok!

Sziszka:
a kérdés jogos! Nem csináltok semmit rosszul, dehogyis!
Egyszerűen csak... Fogggalmam sincs. :D
Mert egy kicsit hanyag vagyok irogatás terén sajna.
A 2010 kistestvéri topikba sokáig rendszeresen írtam, de mostanában az is elmaradozott. Sajna nem lesz már idén kistesó...
De dolgozunk rajta. :D

danyuci: motor, autó nálunk se nagyon megy. Egyet-egyet gurul vele Lilla, és kész. Nem nagyon érdekli. Nálunk is menő a bogárgyűjtés és a kertészkedés... Plusz a labda, a torna, a hinta és a trambulin... Ez lesz majd a szülinapi ajándék.

aproo: írtam privit!

sophie: hetente vérvétel? Ilyet se hallottam még... Pláne tökéletes eredmény mellett. Szerintem rosszul mondta a doki. Talán havonta. Bár még így is sűrű.
Beni jól van már?

Évi

Kép
Kép
lillanyuci

hahó! gyors bekukk, megyek doktorhoz uh-ra kérek szorítást,h lássuk a nemét.... :wink: :)

puszi az Előbujtaknak!

este ha tudok jövök helyzetjelenteni
makadu

Sziasztok!

Andi, de jó, hogy jöttél, és köszönöm, alkalomadtán kipróbálnád, hogy Vikinek leér-e már róla a lába? Ezen aggódok, hogy nehogy felesleges vegyük meg! Gyere gyakrabban!

Mecsi, köszi a tippet, mi is nézelődünk a vaterán is :)

Apró, Szekszárdon lehet.....de mitől rohadt be???

Zsófi, örülök, hogy jó lett, de ez a heti rendszeresség kicsit erős, nem mondta miért? Ez szinte lehetetlen megvalósítani, nem is értem hogy lehet ezt komolyan gondolni :shock: Viszont örülök, hogy talán ti is jobban vagytok!

Lillanyu, ezzel mi is pont így vagyunk :lol: Mármint mi is dolgozunk ;)

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Jujj Zsófiiiiii bocsi :oops: :oops: :oops: :P :P :P :P
Amúgy nem a bártfaiba , mert a dokinőm hozzá állása egy vicc!!! Ő nem ad beutalót, mert magánrendel! ez oké, de kérdem én akkor miért nem hív be a kórházba rendelési időre és akkor a bártfaiba el lenne intézve, és nem kéne a körzetibe járkálnom és intézkednem!!! Ettől amúgy falnak megyek, hogy magándoki , fizetek neki 10ezer per alkalom és akkor ennyit nem tud megtenni. Bárkivel beszéltem a dokija intézte csinálta a beutalót stb....... :twisted: :twisted:

Sziszka jó munkát akkor a babagyárba!!! :lol: :lol:

Kitti este kérjük a helyzetjelentést nuni-kuki ügyben!!! Amúgy hogy vagytok???

aproo gmailra linkeltem neked egy szigethalmos csajt, de az fix méretes.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziszka, három fokozatban állítható az ülés a fabiciklin, legalábbis azon amit mi vettünk a Játékforrásban. Zéti később kapta meg, de már a közepső állsá volt neki a jó.

Mecsi, az országot nem, csak környéket járjuk, meg a nagyszülőket látofatjuk elég gyakran vidéken :)
Vendég

Szia Andi :lol:
Ezer köszönet!Azzal mi a tapasztalat, hogy könnyebben tanul meg bicajozni? Vagy ilyen még nincs? Néha azért írhatnál pár sort te is...

Egyébként jól vagytok? Erre felé nem jártok?

Mecsi, köszi :lol:

Tegnap olyan jól sikerült a nagymamás nap, hogy ma felhívott a mama, hogy megkaphatná-e ma is az unokát, még egy pihenős délután :P

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Nalunk Oliver velunk fog aludni a kezdeten, addig amig meg ejszaka is kel gyakran. Utana atkoltozik majd Laurahoz, de a gyerekszoba a mi szobank mellett van, igy nem kell majd tul messzire menni, ha barmi gond lesz. Egyenlore ez a terv, aztan meg majd meglatjuk :)

Laura valoszinuleg itthon marad velunk mostmar, es majd csak oviba megy jovore. Egy-ket napra beadnam bolcsibe, de pont akkor lenne a beszoktatas, amikor Oliver erkezik, igy az nem lenne tul szerencses. Remelem sokat fogunk tudni menni majd a ket gyerekkel is. A teltol felek egy kicsit, bar addigra elvileg anyu nyugdijas lesz, igy talan lesz egy kis segitsegem majd.

Aproo - Vecsesen a Kati bababoltban is vannak mindig jo aron matraok, de azok is standard meretuek.
Elolvastam a cikket,amit kuldtel - nagyon durva! Remelem ez azert sosem valosul meg...Egyes es kettes szulo?!!! Mintha gepek lennenk...

Udv a zugolvasoknak! Gyertek gyakrabban! A betegeskedoknek meg jobbulast!

Tegnap visszamentem a fogaszatra, vegul gyokerkezeles lett belole, de azota szerencsere mar nem faj...Remelem igy is marad! Voltam nodokinal is, szerencsere minden rendben - szombaton megyunk majd 4D-s UH-ra, mar varom. Amikor massal beszelek Oliverrol, Laura egybol odajon es mutogat a hasamra :) Remelem jol meglesznek majd! O is jon velunk majd az UH-ra, multkor tetszett neki nagyon - kivancsi vagyok, most mit fog szolni.

Zsofi - a heti cukros vervetel nagyon durva! Nekem egy is sok volt belole...

Kellemes delutant!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziszka! Hajra pihenes! :) Laura nalunk is nagyon szeret a nagymamanal lenni - tegnap delutan ott volt, alig akart hazajonni :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Na milyen nagyüzemi írogatás lett itt, mihelyst tömeges zugolvasói elökerülés történt. Ezt jól megaszontam...

Túléltem a terheléses cukort. A cukoroldat színre és ízre olyan volt, mint egy sürü szölölé. Meg lehetett inni, de nem éreztem olyan hü de nagyon jól utána magam. Pénteken kérdezhetek rá az eredményre.

Ami a futóbiciklit illtei: nekünk terepjárgányunk van nagyon széles gumikkal, így adódott. Az ülés átmenet nélkül minden fokozatban állítható magasságú, de ez inkább hátrány, mert nem tudom annyira meghúzni a csavarokat, hogy ne csússzon le az ülés egy idö után.

A miénk elég nehéz súlyra, így tartani se egyszerü, de Regö már vagy egy éve ezzel nyomul.

Dönci hirtelen gyógyulásnak indult, amióta az antibiotikumot kapja. :) Visszatért a folyton éhes zsiványom. :)

Hétfön voltunk házikónézöben, leadtuk az ajánlatunkat, de az meglehetösen eltér az eladóétól úgy laza 60 ezer Euroval... Szóval a valószínüsége a nulla és a semmi között van, de legalább megpróbáltuk. Területre nem nyernénk vele sokat, mert iszonyú kicsi ház, de amiénk lenne és ez azért bearanyozná. A párom tegnap el is ment a szülökhöz térdre imára, de nem volt igazán boldog a hallottaktól. :(

Ma voltam Eni iskolájában kisegíteni napraforgómagos zsemlék és dippek készítésében. Furcsa élmény volt. Eni annyira más dolgokat tanul itthon, pl. a petrezselyem szára is annak a része, nem kell kibodni, az is mehet a kajába, vagy ne pocsékoljunk az alapanyagokkal, meg a kajával, aki nem szereti, az el se kezdje és így tovább.
A szünetben lementem vele az iskolaudvarra. Egy ismeröröm észrevett és odajött hozzám beszélgetni. Ezt az anyukát már nagyon régröl ismerem, mert együtt kezdtünk Enivel és az ö fiával a játszócsoportban. Akkor is, most is szimpatikusnak találtam. Szóval ö jött oda hozzám és elmesélte, hogy milyen jó volt Enivel együttmüködni és hogy milyen szociális, kedves kiscsaj, mennyire gondos, stb. Erre mondtam neki, hogy ezzel együtt is bukásra áll a másik tanárnö és a lányomat körülvevö közeg közremüködésével, aminek hallatán ez a tanárnö ismerösöm teljesen elsápadt, hogy az nem lehet. Hát nem lenne rossz, ha ennek tudatában szólna pár jó szót a tanári közösségben a lányom javára.

A tanult receptek, amikröl fentebb tettem említést, nem rosszak. A kenyérben pl. sok tej és túró van... :)

Mecsi nagyon csini vagy!

Mindenkinek köszönöm a ránk gondolást és a támogatást. Momentán rendben van a párom, de ez olyan lappangó ügy, bármikor bármi újrakezdödhet.

Lei jó utat, várjuk a képeket!

Most kicsit befejezem a fecsegést, annyi munkám van, hogy már a látványtól meg lehet örülni.

Na jó, még egy történetet a végére, mert nem hagyhatom ki: említettem már korábban, hogy a szomszédunk nemzett egy francia származású, de nem európai külsejü növel egy gyereket. A növel sose költözött össze, nem is szándékszik. A gyerek egész idö alatt hol az apjával van két.három napot, hol az anyjával, mikor kinek kell egy kis alvás. Ez a kisgyerek mindent megkap, csak egyet nem: egy müködö családot, szeretö szülöket, testvéreket. Az apukával minap összefutottunk a pincében. Én felfelé tartottam a csiper csapatommal, ö elöször a mosókonyhában volt, majd jött utánunk felfelé. Jött nekünk egy nagy csomag, mondja ö. Mire én, hogy azt én fel nem bírom cipelni, de javaslok egy cserét (mert magától ez a k-német ember ilyesmire nem gondolt): ö ideadja a karonülö gyerekét, öt felviszem én, a csomagot meg ö. A szavakat tettek követték, ki-ki felcipelte a maga terhét. Felérve elmesélte, hogy a fia mindig odakúszik (már bö egy éves, de még nem jár) az ajtóhoz, ha hallja a gyerekeinket. Megkérdeztem, hogy akkor miért nem engedi öt is ki, játszhatnának együtt. Ö nem akarja. Aha. Közben a hátam mögött nyitott ajtóba beült az ö kisfia Döncivel, majd apródonként bejebb kúszott feltünés nélkül, lemeózta a cipöinket, majd ötösbe kapcsolva besprintelt a szobába a többiekkel és rettentö boldog volt. Mondtam a meglepett apjának, hogy na akkor a gyerek el is döntötte volna helyette, hogy mi neki a jó, majd késöbb értejöhet. Közben megérkezett a meleg váltáshoz a bébi anyukája, ök visszamentek a férfi lakásába eszmecserélni, míg a kisfiú nálunk rettentö boldogan felfedezöútra indult. Amikor a szülei megjelentek az ajtóban és hívogatták, esze ágában se volt visszamenni a magányba. Rendesen be kellett érte jöjjön az apuka és nem volt valami boldog, hogy a fia ennyire jól érzi magát nálunk. Azt is elmesélte, hogy neki nagyon nem hiányzott ez a gyerek, mondtam neki, hogy akkor tegye le szépen és távozzon, mert nekem nem gond öt is megtartani. Csóri kiskölyök, sose hagyja el a száját egy mosoly, de nálunk teljesen kivirágzott. Amikor az apja visszavitte, mondtam neki, hogy bármikor átengedheti játszani, de erre azt felelte, hogy majd akkor, ha beszélni tud és szépen megkéri. Hát csessze meg a jóisten az ilyen barmokat! Bocsátassék meg nekem ez utóbbi mondat, de teljesen kiakadtam erre az embergúnyába öltözött állatra...

Tényleg megyek, mert közben több doboznyi legot borítottak ki és senki se érzi magát felelösnek, következésképpen nem akaródzik a dolog rendbe rakódni sem...

Az újaknak javaslom a legközelebbi nyilvános személyes randink felkeresését kölcsönös megszimatolás végett. :) Szóval gyertek ti is a talinkra!

Puszi: én
Vendég

Zsófi!Én is hetente jártam,de neken magas volt a cukrom.:(

Szisz!Pár hete nem volt 1 hétig netünk és nem jött át utána semmi.Biztos akkor irhattál...Szombaton csak délutántól leszünk lent.
l.veronika

Köszi mindenkinek a privit, chatet, hsz-t....sikerült egyedi méretre vágás, ráadásul szuper kemény, majdnem olyan, mint a kókuszmatrac, jó vastag és sztem nagyon kényelmes...
persze amikor odaértem, épp áruért volt, így mehettem vissza, de sajna netes címük nincs, mert idősebb családi vállalkozás.
Na mindegy, fő az eredmény.

Most sztem a felére nem tudok írni, amit elterveztem, mert iszonyúan fáradt vagyok és holnap hajnalban jön a burkoló, újra költözünk, de mivel ma este későn értünk haza, bepakolnom még holnap olyan 6 óra felé kell reggel. Szóval csak mi eszembe jut:

Mecsi, szuper a kép!

Kitti, uh?

Futóbicaj: én azt hallottam, hogy jobb a fém mert ha kell alkatrész, vagy csere, akkor azon sokkal olcsóbb. Szisz, ismerősöknél honnan volt a fém? Mert a dechatlonost dícsérik nagyon.

Üdv az új/régi zugolvasóknak!
Boróka név nálunk is nagy kedvenc, de ugye megelőzi a Zselyke Zsuzsanna....illetve megelőzni ha kapnánk egy kiscsajt is ajándékba, de csökkennek az esélyeink. :roll:

Zsófi, ha kell és rendeződünk 1-2 hét múlva, ide bedobhatod Benit a vérvételek idejére!

Andi, tényleg jól eltűntél. Egy játszóterezés jövő hét második felében? Zsófi ez persze Neked is szól!

Csandi akkor most már babázik?

Barbi, köszi a privit, ne haragudj, de most kicsit szét vagyunk esve. Örülök, hogy azért vannak jobb napok is. Házhoz drukkolok!

Szisz, kimostam, napon, szélben száradt, szóval nem tudom. Talán a kora is már megengedi, hogy ezt tegye, sztem 15 éves legalább, ha nem 20. De szupi kis darab volt....igazándiból a szaga ütős, mint egy nagy halom trágya. :?

Mazska, igen, eléggé elképesztő egy irányzat. Most várakozó álláspontra helyezkedtem, mert ha az ovikban ezt bevezetik, akkor az én gyerekeim oda be nem teszik a lábukat. Mi jöhet még, körbeülnek is fogdossák egymást ebéd után?
De remélem azért egy magát kereszténynek mondó kormány nem engedi ezt élesben... :evil: :shock: :?

Na, lányok azt hiszem lassan eldőlök, drukkoljatok, hogy holnap elkészüljön a burkoló.

Ja, a legjobbat még nem is mondtam: ma mondta anyósom, hogy akkor szombat hajnal a disznóvágás. Két hónapja készülök és kérek segítséget szombatra a nagymelóra. Tesómnak nincs kocsija, sógornőim tanulnak, mindenki disznót vág, egyedül édesapám jön ki a 74 évével kora reggelre segíteni....olyan szomorú lettem. Persze megértem meg minden, de olyan rossz szájíz, hogy nem tud összeállni a csipetcsapat. Még úgy is, hogy állítólag végeznek 8-9 felé és akkor jönnek majd segíteni. De hogyan? Jó malacosan, fáradtan? Mert a disznóvágáshoz olyan 3-4 felé kelnek......

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziszka! Ma rápróbáltam Vikit az alsó ülésmagasságnál, de még jópár centi hiányzik, szerintem mindenképp rá kéne próbálnotok Málnust is. Cintus egyébként gyakorlatilag csak átült róla a bringára.

Apro! Benne vagyunk a taliban, majd egyeztessünk. Egyébként pár hete volt is egy fáklyás felvonulás Miklóson ez ellen az identitástudatos dolog ellen egyházi szervezésben.

KépKép
jazmin2005

Panna szeretném megkérdezni ti melyik hotelban voltatok Törökbe???
Próbálunk nézni valami utat majd június közepére, ami még elfogadható áron lesz, bár ugyis csak last minute megyünk!
De ha van még valakinek Törökbe tapasztalata az is jól jön!
Köfike

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Reggelt!

Szisz sajnálom a keverőlapátot! :cry: viszont Zsiga is apa is imádja az én kenyerem.. :lol:

Aproo de jó hogy sikerült matracot vágatnod.. rokonságnak toll a fülibe! hánykor kezdik hogy ö9re kész vannak? remélem tényleg... és segítenek! hát én szívesen elmennék segíteni ,mert átérzem de apa vidékre ment ma reggel.. :cry:

Mecsi nekem van egy akár kismamis elegáns felsőm boleróval.. hugom is belefért nadrág sajna nincs illetve neked lehet nem jó de ha van fekete nadrágod az egy bandázzsal jó lehet..nem? Kép

illetve van egyszínű kismama felsőm egy világosbarna és egy rószsaszineslilás(nem jut eszembe a szín neve , égő ) azt is szívesen kölcsönadom.. ezek olyanok amiket hétköznap is simán fel lehet venni.

Barbi még nem volt érkezésem a privire válaszolni ... de a szívem meghasadt érted...
szomszédodra használt jelződ elfogadott..
:twisted: renméelm Eni ügyében történik pozitívum!!!

Adri drukkolok nagyon Dorcinknak!

Lillaaanyu nem eltűnni.. meg a 2010es kistesóból sem, nekünk se jött össze , de pocakba még beköltözhet 2010ben :wink:

MIndenkinek pussz

ÁLLATKERTEZNI JÖVŐ SZERDÁN SENKI NEM SZERETNE? MAZSKÁÉKKAL EZT A NAPOT TŰZTÜK KI!!!
Vendég

ja Mecsi most olvasom.. szerintem a piros lenvászon nadrág a fekete felsővel szerintem nem rossz.. pláne ha csak egy egyszerű ebéd lesz.. :wink:
Vendég

Jó reggelt, ha jó látom, én leszek a jó hír hozója :D

Ma reggel 8 kor megszületett Lelle Hajnalka :D

3620 g, 54 cm :)

MIndketten nagyon jól vannak :) Végül ha jól értem az sms-t, akkor burokrepesztéssel megindították, és két óra alatt kint volt a hercegnő :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

Mecsi, dokinőd akkor eléggé érdekes... :( sajnálom a hercehurcát! és ahhoz a körzetis doki nem szól semmit, hogy csak a beutalókért jársz be? mert másik topicon volt ebből is gond egy ikres anyucinál! :shock:

nagyon csinos kismami vagy! mennyivel vagy mínuszban Áron pocakossághoz képest?

nálatok még nem derült ki a neme???

Kitti, uh???

Barbi, tökéletesen egyetértek veled! nem semmi szülők vannak... :roll:

Aproo, hol vettétek a matracot végül? és mennyiért, milyen méretet?

játszóterezés jó lehet! remélem, hogy meggyógyulunk, illetve 24-től mi 28-ig Balcsizunk! ;) de előtte, utána bármit! :)

vérvétel! hát én is rendesen kiakadtam... gondolom, hogy azért mondta, hogy hetente kell ellenőrizni, mert nekem eleve van gondom az inzulinnal, de szerinte az inzulin ilyenkor már nem érdekes, csak a cuki! de az meg jó! szóval lehet, hogy renitens leszek, és csak akkor fogok hetente járni, ha a terheléses, cukilötyis tesztem szar lesz, az meg még kb. 12 hét múlva esedékes csak! ... nem tudom! azért persze nem szeretném a babát és magamat sem veszélyeztetni, de ezt én is túlzásnak tartom!

ketteske nálunk is velünk lesz 1 szobában egy darabig, aztán meg Benivel kerülnek össze! szerintem nem lesz gond belőle, csak meg kell szokniuk egymást!

na most megyek, orrot szívni, aztán meg a kertbe, mert nem nagyon bírunk már magunkkal... :) ja, nekünk a szerda sajna nem jó állatkertezni, majd talán legközelebb!

Barbi, örülök, hogy most jobban van az urad!!!

sophie27

Boldog születésnapot Lelle Hajnalkának és sok tejcit mindkettőjüknek! :) azért ő sem siette el, ahogyan Csengi sem anno... ;)

sophie27

:)

Ha már kicsit Csandinál tartunk, talán ő sem haragszik meg, ha ezt leírom nektek....Boni múltkori megállításával kapcsolatban, miszerint még törölte is magát, annyira megbántottuk....

Igazából egyetlen ember van a fórumon,akire haragszik, vele személyes nézeteltérés volt, szóval az egy ember pontosan tudja is ezt. A többiekkel pedig az ég világon semmi problémája sem volt. Csak úgy ítélte meg, hogy akivel szeretné, azzal a fórumon kívül is tudja tartani a kapcsolatot, ill. aki vele szeretné azzal is, és így lesz a legjobb.

Az ő döntése volt, és tiszteletben kell tartanunk!

<
sziszka78
Tolna

Jó reggelt!

Isten hozta Lelle Hajnalkát a nagyvilágban!

Sziszka,
minden járművet úgy kapott, hogy a boltban "rápróbáltuk", de azóta egyik sem kell...mi játszóra nem járunk...

ZSófi,
én majdnem megpusztultam mindkét gyereknél a cukros löttytől...nem bírnám hetente...képet nem tudok felrakni, de majd küldök párat Boninak...ő a titkárnőm... :lol: :lol: :lol:

Barbi,
egy saját ház tulajdonlása óriási boldogság...én ezt még csak ízlelgetem, de már így is nagyon boldog vagyok...

Zugolvasás,
talán azért sem írtam eddig, ti olyan jó kis csapat vagytok, sokat találkoztok...nekem erre esélyem sincs, esetleg Bonival...

Boni,
milyen kenyeret sütöttél??? gépben?

Ma azt hiszem szobafogságra ítéltettünk...de az eső nagyon kellett már...
Estleg tudtok abban segíteni, hogy hol lehet gyerek gumicsizmát venni???

Gabim tegnap a bogárgyűjtés helyett ráállt a csigagyűjtésre... rettentő boldog vagyok tőle... :lol:
danyuci

Ebéd a sütőben :) Mecsi Mákosguba, ez neked is jó lenne :)

Apró, az ismerősömnek is dechatlonos a futóbicaja (az egyiknek) a másik ismerős, akinek nem ér le a két és fél éves lába, ők a net-en rendelték....
Jó kérdés ez az alkatrész dolog, talán Csenge Andi vagy Jázmin Andi tudna erre is válaszolni, hogy kellett-e egyáltalán hozzá valami....

Hogy áll a burkoló apró? A családod pedig sosem tartja tiszteletben a ti dolgaitokat, nekem ez nagyon fura nekünk egyik oldalon sem így működik a család....és nem is szabadna így működnie, disznót vágni különben is hidegben kell, kicsit későn jött a felismerés, most már beköpik a legyek, nem is értem :shock:

Kitti?

Jázmin köszönök minden eddigi segítséget!!!

Mecsi, ma jön a barátnőm, ők tavaly voltak Törökben, kifaggatom!

Barbi éljen a házikó, remélem hozzátok szegődik a szerencse, itt annyira áll í lakáspiac a válság óta, hogy bagóért lehet hatalmas családi házakat venni, gondolom nálatok is hasonló lehet a helyzet, szóval ez a tökéletes időpont a vásárlásra.....
Örülök, hogy átmenetileg javulni látszanak a dolgok, de továbbra is azt gondolom, hogy a férjednek segítség kell, remélem ő is belátja majd! A szomszéd pasi egy idióta!!!!

Zsófi, Balcsi??? Irigy :oops: :lol: :lol:

Vera, akkor mesélj egy kicsit magatokról,akár mailben....mikor jöttök felénk????

Na megyek teregetni!

Szép napot mindenkinek, itt egyenlőre gyönyörű idő van, tegnap délután volt egy nagy zápor....

Új zugolvasóink ti merre laktok????

Danyuci, én a Lidl-ben láttam aranyosakat, de a kínaiban is van állítólag bagóért, ilyet talán ott is érdemes....
Keszthely tényleg jó messze van....

Lillanyu, neked akartam még írni, hogy nekünk most a csiribiri még a nagy kedvenc, semmi mást nem néz, csak ezt a kettőt, lehet, hogy érdemes lenne kipróbálnod, egyforma ízlésűek a gyerkőceink ;)

Vasárnap Halász Judit koncertre megyünk, nagyon várom :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Újra én:

Megtennétek, hogy szavaztok itt a Málnusra, ez egy szekszárdi babafutár cég facebook adatlapja, és ha mi kapnánk a legtöbb szavazatot, meg lenne a futóbicaj :)

Még sosem kértem ilyet....Köszi lányok...

http://www.facebook.com/photo.php?pid=1 ... 8312449987

Be kell másolni a Linket a keresőbe, mert nem tudom megcsinálni, hogy innen is megnyíljon....:(

Szilvi
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2010.05.13 11:00-kor.

<
sziszka78
Tolna

na helló,megint rohanásban, az Afp-m 0,83 lett. :lol: és a doki is kiscsajnak nézte, de 2 héten belül megeyk genetikára és ott is megmutatja magát reményeim szerint. :lol: Édesapával madarat lehetett volna fogatni.... :wink:

visszaolvasni nem volt időm, de igyekszem, jah és a vérvételes genetika is negítv lett.

pusza
makadu

[quote="sziszka78"]: írta:sziszka78)

Ha már kicsit Csandinál tartunk, talán ő sem haragszik meg, ha ezt leírom nektek....Boni múltkori megállításával kapcsolatban, miszerint még törölte is magát, annyira megbántottuk....

Igazából egyetlen ember van a fórumon,akire haragszik, vele személyes nézeteltérés volt, szóval az egy ember pontosan tudja is ezt. A többiekkel pedig az ég világon semmi problémája sem volt. Csak úgy ítélte meg, hogy akivel szeretné, azzal a fórumon kívül is tudja tartani a kapcsolatot, ill. aki vele szeretné azzal is, és így lesz a legjobb.

Az ő döntése volt, és tiszteletben kell tartanunk!

nem én mondtam!!!!

Lelle Hajnalkának meg sok szeretettel gratulálok a világrajövetelhez!
Vendég

[quote="mecsi"]
írta:
mecsi

Én úgy láttam hogy Csandi törölte magát a babanetről
Sokszor hiányoltuk ,de hát ha így se jön mit tegyünk ...

Szép jó éjszakát mindenkinek!

csak hogy tisztázzuk, nem én vagyok a hunyó
Vendég

Bocsi, bár nem is ez talán a lényege annak amit írni akartam....

:oops:

<
sziszka78
Tolna

Danyu ez csak gépi kenyér.. rozsos.. házikemencéskenyérre majd hozzátok megyünk :wink: :lol: tudnikell hogy Danyuval mi földik vagyunk :lol: teszveszen esetleg..mellesleg megyünk haza 3 hétre júhius 4.én.. nem úszol meg minket!

Kitti éljen a sunnás! :lol:

Zsófikám és melyik nap lenne jó?

Vera ti sem értek rá? Snicky ? Anna?

Szisz azért majd szívesen beneveznénk nyáron valamikor hozzátok is egy minitalira :oops: :lol: de előtte még el kellene jutnom Snickyhez is! :lol: :oops: meg Aprooékhoz majd :lol: lehet el kellene kezdenem megint vezetni..
Vendég

Szisz tudom :wink: ce úgy szúrta a szemem :oops:
Vendég

Sziasztok!

Cs-Andinak gratula a pici lányhoz sok egészséget kívánunk! :)

Kitti!
Örülök, hogy minden rendben! Szuper, hogy úgy tűnik nunis a pocaklakó :D

Mecsi!
Csini kismama vagy, csak úgy sugárzol a képen! :D

Lei!
Nektek jó utat!

Barbi! Szomszéd :shock: :shock: :shock:
Azta, fura emberek, sajnálom is az ilyen családban felnőtt gyerekeket!

Sziszka!
Kérdésedre válaszolva, a munkahelyemmel a gond, hogy utolérte a gazd.válság és féltem, hogy mit mondanak, ha majd vissza akarok menni.
Szerencsére -amit én nem tudtam, illetve nem így tudtam- a gyerkőc 3 éves koráig védett vagyok, tehát nem mondhatnak fel nekem. Ami azért is jó hír, mert mi kb. jövő augusztusában szeretnénk próbálkozni a kistesóval, úgyhogy az időzítés jó lenne. Mindenképpen szeretnék kicsit dolgozni, mert megmondom őszintén, hogy én annyira társasági ember vagyok, hogy muszáj kicsit kimozdulni újra itthonról, dolgozni kicsit és utána újra készen állok az itthoni "magányra". Igaz, hogy létszámstopp van és munka sem biztos, hogy lesz, de majd valahogy kihúzom azt a közel 1 évet.
Gergő bölcsibe megy, most 3 hely között vacilálunk, majd még szeptemberig eldöntjük, hogy melyik lesz a befutó. Én pedig kiveszem a szabikat és így kb. október utolsó hetében állhatok munkába, pont jó lesz, mert így megy majd a beszoktatás is. Szóval, egyenlőre jó úton haladunk :)

Barbi
Kép
manci79

Ja, igen!
Szerettem volna Málnusra szavazni a facebook-on, de valamiért nem sikerült. Nem találtam semmiféle jelzést, hogy mire kattingassak. :oops: :oops:
Azért még próbálkozom, nem adom fel olyan könnyen :D :shock:

Barbi
Kép
manci79

Sziasztok!

Úgy tűnik, ma nem lesz kész a nagy mű. :cry: :cry: :cry:

Szisz, azért ez nem teljesen így van, mert most is itt csövelünk Bfokon, meg egész héten, ami nagy segítség, de tény, hogy kicsit nehezen akar összejönni a dolog. Nem adom föl, bár jó lett volna holnap már takarítani kicsit egyedül. Előre dolgozni...
Futóbicajra Bucsek mondta, hogy a sima dechatlonosat akármelyik kerékpáros javítja, ha pl csapágyas, vagy kerékcsere kell, de a fát nem vállalják sajna. Nem tudom, persze függ a gyerektől is, de nekem picit strapabíróbbnak tűnik a fém, bár a fa sokkal jobban tetszik persze!

Isten hozta Lelle Hajnalkát!

Boni, így van, lassan már medence is lesz! :D

Kitti, grat!

Zsófi, Bártfai utca, 5500 55x119 cm, sztem ez jó lesz majd, ha ősszel ágyat kell cserélnünk, a szabványágyba is....remélem. Szuper kemény, jó vastag, de a légzésfigyu is még érzékel, ez jó a Kicsi miatt majd. Szóval tetsz nagyon a dolog eddig!

NA, megyek ikeába szekrényt nézni, a füribe....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szisz, nekem sem jött össze. :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Boni,
szívesen találkozunk Veletek...majd egyeztetünk...
még csak rombolunk, aztán majd építünk...a kenyeret nem felejtettem...ha elkészül a kemence, behajthatod rajtam :lol: , de az még fényévekre van :oops: :lol:
danyuci

Na én is itt!

Én írtam Csandiról hogy törölte magát , mert ha a keresőbe beírtam úgy adta ki magát mint névtelen,ezért gondoltam már sehol se ír.
Szerintem jó páran hiányoltuk már és úgy gondolom, talán azért írhatott volna pár sort mi van vele ha tényleg van és olvas minket, annak ellenére ,hogy 1valakivel nézeteltérései vannak. Így akkor mindenki dobhatná a topikot és akkor már csak egymásnak írogathatnánk emailba stb....Persze ez nem azt jelent hogy mindenkinek vannak egymással problémái. Meg aztán előbb utóbb mindenki benéz még pár sorra is, ha csak annyi ideje van.
Sajnálom hogy nem jön és nem ossza meg velünk a dolgait , DE sztem NEM VOLTAM bántó egyáltalán ezzel a két sorral amit Boni belinkelt!!! Ezért nem is érzem úgy hogy bocsánatot kéne kérnem.

Üdv és gratula CSandinak Lelléhez jó egészséget kívánunk!

Kitti hurrá kislány! Erősíteni kell a csajos oldalt! Én is gyúrok rá , bár inkább fiúra készülök akkor nem ér csalódás amúgy meg fő az egészség!

SZiszka nyamika!!!!!

Aproo hurrá matrac.

Zsófi most a 8keri nődoki írt beutalót és egyáltalán nem lepődött meg rajta, szte a dokinő spórol a kórháznak..... :shock: :shock:
Neme majd 27dikén UH! Áronnal 16hetesen még csak 59kg voltam most 3,5-el több.

Boni vezetéssel én is így vagyok hogy el kellene kezdeni !!! És ne szúrja a szemed én felvállalom amit írok mert ami a szívemen a számon!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Boni és köszönöm a ruha felajánlást felsővel nekem sincs gondom inkább az alsó rész okoz gondot és nincs időm elmenni se venni, ezért gondoltam a piros len nacira. De marad is a felállás , apa is bordós inget vesz majd fel. :)

Szisz nekem se sikerült szavazni :cry: Mellesleg említettem apának milyen jó lenne ha jövő pénteken mikor megyünk mamáékhoz beugranánk kicsit hozzátok, csak neki nem tetszik az ötlet :( de még meglátja. (persze ha otthon lesztek esetleg)

Mi ma f11kor keltünk :shock: így f2ig játszóztunk , Áron már szunyál most én is fekszem még kicsit , remélem most nem kel 3kor a szokásos idejében .

Kép

KépKép[/url]
mecsi

JA, Mecsi, Neked akartam még írni:
Sajna a szabályok szerint vannak olyan magánrendelők, ahol nem írhatnak beutalót, mert ott nincs naplószám.
Ettől függetlenül, lehet nálatok nem ez a helyzet de pl a g1 intézetben az én dokim nem tud írni. Ahol meg tudna a Kútvölgyi, ott ugye meg horror árak vannak, 21e egy egészséges rendelés, ebből kiindulva a reci is szép összeg lenne.
Én amiatt voltam meglőve, hogy egy barom a házidokink, aki ezt nem fogja fel és engem szid, ha hozzá megyek, holott őt kb. ezért fizetik, hogy recit és beutalót adjon.
Meg sajna pl vércsopi meghatározásra, meg ellenanyagra nem is adhat beutalót a házidoki sem, legalábbis ezt mondta és mivel az enyém eltűnt, ezért majdnem totál meg voltam lőve, hogy ezt senki sem tudja megírni nekem, és akkor mehetek egy ismeretlen 3. nődokihoz.
Aztán végül házhoz jött a kórház, mert Peti egyik hajnalban ébresztett és megcsapolt. Ami fura volt, hogy Ő nem is nődoki, nem is szakorvos, mégis megírhatta a papírt, míg a 60 éves házidokim nem..... :evil:

Hülye ez a rendszer és car.
De a lényeg, hogy a nődokim nem hazudna erről, az tutti, tehát nem minden magánban van sajna naplószám, ez tőlük független, de anélkül nem adhat papírkát.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziszka, én sem találom, hova kell kattintani, pedig csakis ezért regisztráltam magam :) :(

Milyen sok zugolvasónk tűnt fel hirtelen, tök jó, kicsit fellendült a topic :lol:

Csak gyorsan, mert Peti ébred... szegénykém még mindig náthás meg köhög... de azért javulgatunk már...

Enit Apa hétfőn visszavitte dokinénihez, mert még mindig minden éjjel láza volt, így mégis kapott antibiót, azóta nincs láza, és a torka se piros, de ő is még köhög meg náthás. Úgyhogy hétvégéig még szednie kell a gyógyszereket, meg Petinek is a köptetőt, most ő is az az Elixirum Thym... akármit kapta, amit asszem Zsófi Benije is.

Pár napja így jobban is alszunk, de kb egy hétig óránként keltünk éjjel, úgyhogy elég kemény volt :roll: De remélem lassan túl leszünk rajta tényleg. Tegnap vittem őket megint vissza Anyuval, meg meg is mérték Petit, 6 hetesen 5450 g és 60 cm.

Mondjuk én is elkaptam kicsit, meg Apa is, de nálunk nem olyan vészes...

Na ezt elküldöm, bocs ha sok az elütés, siettem :oops:

yuyu79

Bocs, a reagálás most nem biztos hogy menni fog, de a legfontosabb:

Gratulálunk Csandiéknak!!

És sajnálom, hogy elment közülünk Csandi, de szerintem egy ember miatt nem biztos hogy kellett volna :shock: De nem tudom milyen jellegű volt a probléma, így nem is akarok beleszólni... viszont örülök, ha hoztok valami hírt felőlük :wink:

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?