A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Írom a könyvekből a tételekhez a cuccokat. De olykor jövök.

KépKép
benó

Na, ügyi vagy.Csak találtál valamit elfogadható áron. Minek vagyont költeni, ha nem is neked kell? Nem igaz? Nagyon drágák a könyvek.

Kép
flóra 11

Ja, elfelejtettem fényképezni a konyhát. Rögtön megteszem. :wink:

Kép
flóra 11

Halihó!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
martik77

Helló Márti! :D Hogy vagy?

KépKép
benó

Sziasztok.Remélem ti jól vagytok.Én köszi jól bár alig tudtam elaludni.Most normális a net.Flóra én nagyon szeretem a DR Houst-t
Tancsu te egy ügyi csaj vagy ne izgulj minden oké lesz.Köszi a kutyu már jobban van csak nem akar enni.

Kép
martik77

Flóra te is tanár vagy?

Kép
martik77

Jó már a számítógép?
Mindjárt itt a 31., és mész orvoshoz! :D
És mindjárt itt a nov. 11. is! :D
Ja, és holnap már 17 hetes leszel! :D

KépKép
benó

Flóra tanító. :D

KépKép
benó

Izgulok is nagyon a doki miatt de köszi a biztatást.Ne4kem azt mondták ne egyek ilyen össze vissza mint te is mert az okoz gyopmi panaszt,így mióta megpróbálok idöre enni nem sokat csak kicsiket azóta jobb.

Kép
martik77

Hát, én is izgulni fogok, ne izgulj! :lol:
Könnyű mondani, hogy ne együnk összevissza! :roll:

KépKép
benó

Itt vagyok. Máris küldöm.

Ez a konyha.

Kép

Kép

Kép
flóra 11

Ja igen Flóra gratulálok a fiúknak.Nagyon ügyesek.Azt már tudom,hogy három van,de azt tuti nem kérdeztem hány évesek?Vagy igen? :lol:

Kép
martik77

Most irigykedem!Csúcs szuperül néz ki a konyhád :D

Kép
martik77

Én is gratulálok tényleg, majdnem elfelejtettem gratulálni. :roll:
Nagyon szép a konyhád! :D :D :D

KépKép
benó

Itt pedig a fények, amik tegnap lettek felszerelve. Egy lámpát külön is levettem.

És figyelmetekbe ajánlom a mosogató feletti polcocskát. Ezt a F. csinálta.

Kép

Kép

Kép

Kép
flóra 11

Köszönöm. :D Méretre csináltattam asztalossal 7 évvel ezelőtt.

Kép
flóra 11

Marha jól néz ki és hangulatos a kis lámpácskákkal. Ügyesek vagytok. :D Szép lett.

KépKép
benó

Most meg már elsárgultam az irigységtől! :D

Kép
martik77

Még lemaradt a fűszeres polcocska. Ezt is a F. csinálta hozzá most nemrégiben.

Kép

Kép
flóra 11

Nekem is ilyen kispolcra lenne szükségem csak az én párom nem tud ilyet csinálni boltba meg drága.

Kép
martik77

Fűszerespolc?????Na jó itt fejezd be mert már nem bírom!!!!!Csak vicc.Nagyon tuti :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Biztosan nektek is szép a konyhátok! Nekem nincs ebédlőm,nálunk a konyha a nappali is egyúttal. A legnagyobb szobát megkapta a három fiú.

Kép
flóra 11

Majd egyszer lefényképezem a konyhát, de előtte elmosogatok. :lol: Nekünk egy csík konyhánk van, ún. főzőfülke, biztos tudjátok, milyen az. Csík. De én megszoktam már, elférek benne. :D

KépKép
benó

Nekünk az egész lakás 37 négyzetméter.Szóval nagyon kicsi.Fürdő wc egybe,nagyszoba,félszoba,pici konyha pici előszoba. :( De a miénk :lol:

Kép
martik77

Amikor parkettáztam,nem parkettáztattam,hanem a fiammal magunk csináltuk, a listát körbe meg a F. fúrta fel,szóval akkor kimaradt sok parketta elem, ezek nagy darabok. Na ebből lettek a polcok. :D

Kép
flóra 11

Hát igen ti leleményesek vagytok.De nem írtad hány évesek a fiúk vagy igen? :lol:

Kép
martik77

A miénk is ekkora. :D :D :D :D 36 nm. :D :D :D :D :D Nem kicsinyellem (jó szó, mi? :lol:), nekünk pont elég. A fél szoba nekünk az étkező, de majd szerintem visszaalakítjuk szobává, hogy elférjenek a babák. :D

KépKép
benó

Ez a lényeg, hogy a tiétek. Nekünk 81 négyzetméteres, de erkéllyel együtt. Van egy nagyszoba és két egyforma szoba. A két kisebb 3,50x3,50. A nagy 3,50x4,80. A konyha is nagy, 2,60x 4,50.

Kép
flóra 11

Márti, legalább nekünk nem kell örökké takarítanunk, nem igaz? :lol: :lol: Ez nagy előny. :!: :D :D :D

KépKép
benó

Nektek van Skype-otok vagy Msn-etek?

Kép
martik77

A fiúk: Norbert 19, ő májusi, Péter decemberben lesz 18, Bálint egy hónap múlva 14.

Kép
flóra 11

Mondjuk takarítás szempontjából tényleg jó. :lol:

Kép
martik77

Van Márti, csak nem szeretem használni,mert amint fenn vagyok az msn-en rögtön ír valaki és akkor nem tudok veletek beszélgetni. :D

Kép
flóra 11

Akkor Bálint és Döme között csak 5 hónap van.Tök jó :D

Kép
martik77

Hát igen, az örökös takarítás. :twisted:

Kép
flóra 11

Az Msn-el én is így vagyok.kolleganőm kislánya szokott írni,válaszolok neki azután nem reagál vagy egyfolytában ír.

Kép
martik77

És majdnem ő a legmagasabb. Tegnap mértem őt, 175 cm magas. A Bátyjai csak 2 cm-vel magasabbak. És 43-as a lába. A Péternek 46-os. :lol:

Kép
flóra 11

Nekem nincs, én se szeretnék szétaprózódni. :lol:

KépKép
benó

Akkor nekem Döme nem is olyan nagy.Most velem egy magas 162cm 39-es a lába és kb 42 kg.Szóval vékony. :D

Kép
martik77

Ja,igen tanítok, de nálunk nincs különbség tanító és tanár közt. Ugyanazt a sulit végzik, ugyanaz a képesítés. Nálunk egyetemete kell végeznie mindkettőnek. Nálatok a tanítók főiskolát végeznek. Nálunk ezt nem ismerik el. Itt nincsenek is főiskolák. Van három éves képzés, ezt bakalári végzettségnek hívják, erre építhető még plussz két év és akkor az már mester fokozat, ami már titulussal jár. A tanárképző viszont eleve 5 éves, ebből három éves nincs is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.10.26 09:20-kor.

Kép
flóra 11

Most fog nőni! Nekem egy év alatt 19 cm-t nőtt a gyerek. :D

Kép
flóra 11

Kinőtte az egész ruhatárát. Eddig mindig maradt valami a nagyobbak után,de ennek a korszaknak vége. Most alig maradt ruhája. .... De fokozatosan vásárolgatok neki ezt-azt. :D

Kép
flóra 11

Egyszóval nektek rengeteget kell tanulni.Mondjuk nálunk is meg van osztva az ápolói munkakör:segédápoló(1 év tanfolyam vagy az se),általános ápoló(érettségivel vagy anélkül.),Okj ápló(2 éves képzéssel szerezhető)és végül diplomás ápoló(főiskolához kötött).

Kép
martik77

Nekem mindig kell vásárolni mert az ex szülei a nagyszülők hiába báláznak meg van lóvé igazából csak az ünnepekkor adnak a gyereknek ha adnak. :?

Kép
martik77

Igen, itt is nagyjából így van az ápolókkal. Azt tudom, hogy sokan vannak, akik oklevelesek vagy diplomásak. Hát sajna, örökké tanul az ember. :? De én szeretek is tanulni, nemcsak tanítani. :lol:

Kép
flóra 11

Te mit szoktál enni reggelire, Márti? (Tök más téma. :lol: )

KépKép
benó

Én lusta vagyok tanulni :oops: Egyébként már 10 évesen eldöntöttem,hogy ápolónő leszek és igazából nem látom értelmét a napi rutinmunkához a fősulivak ahhoz már igen ha valaki műtőben van vagy aktív osztályon,de egy fekvő osztályon szerintem a hozzá állás a lényeg.Amúgy is küldenek ilyen tovább képzésekre is.

Kép
martik77

Hát ruhát az enyémek sem kapnak senkitől. A nagyszülők általában elintézik pénzzel az ünnepeket, vagy könyvel.

Kép
flóra 11

Mikor mi jut eszembe Benó.Még ma nem ettem és gondolkoztam is mi van a hűtőbe.

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?