A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

[quote="kfmares"]E írta:kfmarestetés végén éppen Zorán: Üres bölcsőt ringat a hold fénye című szám ment, én énekeltem és bőgtem, szegény kicsi fiam meg csak nézett naaaagy szemekkel :)

:( :cry:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

http://www.life.hu/hazitunder/20110131-sarka-kata-fogyokuraztatja-feleves-gyermeket.html

:shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: Most nooormális, őszintén :?: :x :x Húú de nagyon szépeket mondtam a cikk olvasása közben... :? :?

Kép

Kép
barbcsi

[quote="barbcsi"][ írta:barbcsiurl]http://www.life.hu/hazitunder/20110131-sarka-kata-fogyokuraztatja-feleves-gyermeket.html[/url]

:shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: Most nooormális, őszintén :?: :x :x Húú de nagyon szépeket mondtam a cikk olvasása közben... :? :?

Istenem! Az a házaspár amúgy sem százas szerintem..És még el is mondja. Hihetetlen... :?
Vendég

Csillag! Nagyon szépek vagytok! :wink: Ügyes Gergő, hogy fel tudott ülni magától, azt már én is várom! :)

Ircsi! Merre vagy? Akartam mondani, hogy örülök, hogy újra képekkel köszöntessz minket reggel. :wink:

Mares! Én is képes vagyok akármilyen hasonló jellegű dalon elsírni magam, Bence meg nem érti, mi van velem. :)

Tina! Majd írj uh után! Szerintem biztosan kislány, van egy olyan érzésem! :wink:

Elmegyek ebédelni, majd valamikor még jövök.

Bmass, Bévi, Ilus merre vagytok?

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!
Lejöttem az emeletről telefonálni. Erre a gyerekem a szobájában a földön elaludt játszás közben. :shock: Fura is volt, mert nem hallottam beszélgetni. Most nem merem berakni az ágyba... :roll:

Köszi lányok, mivel nem ettem tegnap este semmit és reggel is csak pirítóst, ezért most jobb a hasam.
Viszont nem mentem el vásárolni, majd holnap torna után Brendonba megyek és szerdán meg lerakom Lilit a nagyszülőknél és bemegyek a westendbe vásárolni. :wink:
Ma csak marad a posta, sajnos csekkfizetési idő van. :?

Csillag, nagyon ügyes Gergő! :lol:
És persze kis cuki is!

Évi, köszi még annyi, hogy mennyi vízben kell megcsinálni 3dl v. több?
Persze Tominak virtuálisan is küldöm a puszikat!

Barbcsi, már értem.
Nagyon drukkolok neked, hogy megoldódjon az egyetemes dolog!
Ja és még azt akartam írni, hogy szerintem mindenkinél megy ez a beleszólásos dolog (mi jó a gyereknek).
Nekem is anyósom tegnap azt mondta, hogy ne adjak a gyereknek krumplit, mert az nem jó.
Csak néztem rá és már meg sem kérdeztem, hogy miért. Szó szerint nem is érdekelt….
A répánál meg mondtam, hogy Bio répa kell, nem ez a tescos répa. Közli, hogy majd akkor ő vesz a piacon. Mondom jó, de azt sem tudom, hogy milyen helyről származik, így maradok a bébiételnél. Viszont fogadni mernék, hogy ennek ellenére is jövő hétre vesz nekem 1 kg répát.

Babakeksz, nekünk Maclaren lesz ilyen: (talán a legszuperebb, viszont nagyon-nagyon drága!!!)
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25
De persze ezt sem itthon veszem meg ennyiért, hülye lennék!!!
(majd áprilisban hozom haza, ha megyek nővéremhez)

Bekri, nagyon ügyes Bálint! :lol:
Milyen méretű az a 4 darabos „szőnyeg”? Meg tudod mondani?
(tetszik, hogy könnyen lehet porszívózni)

Dia, nekem szerencsém van, mivel 15 perc keszitől a Budaörsi új szuper uszoda, és talán délben nincsenek is olyan sokan.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

[quote="babakeksz"] írta:babakeksz
[quote="barbcsi"][ írta:barbcsiurl]http://www.life.hu/hazitunder/20110131-sarka-kata-fogyokuraztatja-feleves-gyermeket.html[/url]

Istenem! Az a házaspár amúgy sem százas szerintem..És még el is mondja. Hihetetlen... :?

Ugye? :? Szerintem nem most kéne fogyókúráztatni szegény babát, hanem inkább nagyobb korában kordában tartani az édesség, chips, gyorséttermi kaja fogyasztását... Nem minden baba eszik tankönyvi számoknak megfelelően, sőőőt! Ők sokkal jobban tudják, mennyire van szükségük, valakinek a kevesebb is elég, valamelyiknek több kell... Meg ha tényleg elérkeznek a nagyon mozgékony korba, akkor úgyis "lefaragnak" az esetleges többletsúlyból... Szerintem.

Kép

Kép
barbcsi

IDIÓTÁK!!!!
pfú...Gergő sem mászik....8170 gr...most fogyókúráztassam?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Lili evett paradicsomos burgonyát hallal (Kecskemétis). Iszonyat halszagú a gyerek. Nagyon büdös. :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976

IDIÓTÁK!!!!

Szerintem kellene. Légyszives negyedeld le az adagját. :wink: :lol: Hogy lesztek így trendik? :lol:
Vendég

[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976

IDIÓTÁK!!!!

Szerintem kellene. Légyszives negyedeld le az adagját. :wink: :lol: Hogy lesztek így trendik? :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
barbcsi

[quote="babakeksz"]L írta:babakekszili evett paradicsomos burgonyát hallal (Kecskemétis). Iszonyat halszagú a gyerek. Nagyon büdös. :lol: :lol: :lol:

De még a kiadás része milyen lesz! :D
limo73

Sziasztok!

Na, olvastam kicsit :oops:

Sütőtök-vita :lol: szerintem, főzve, sütve, mindenhogy jó. Én múltkor megcsináltam Bálint első alma-krumpliját, és a sütőben készült az alma. Finom lett és jó puha :-)

Cékla: sokáig kell főzni, de nem 2 óra, az tuti :-) Főleg, ha feldaraboljátok. Nagyon finom, édes, én álmomban nem gondoltam volna - ha nincs gyerekem, még most se tudnám :lol:

Autósülés: én most nem mélyedtem el eléggé, mert Bálint megkapja Kristófét... Nekem a választás egy labirintus volt anno, utáltam az egészet :-)

Háztartási keksz: nekem is mondta a védőnő. A gluténnal kapcsolatban végeztek kutatást, elég nagy "gyerekanyagot" vizsgáltak, több országban is, és mindenhol erre jutottak. Hogy miért a háztartási keksz a javaslat Mo-on? Azt nem tudom. Talán az a legegyszerűbb, legminimálisabb cukrot, térfogatnövelőt stb. tartalmazó. :roll: Ez csak egy tipp :-)

Clarika, a mi éjszakáink is borzalmasak... Már kezdek besokallni a másfél-két óránkénti kelésektől... :? :? És nem éhes az esetek többségében... Tuti a foga...

Évilány, tejpépet a délutáni, esti étkezésre javasolják.

Szamóca, földrengés, durva lehetett!

Barbcsi szavai és stílusa: én nem értettem félre, nekem nem tűnt okoskodásnak, kioktatásnak, másokat számonkérőnek stb. Lehet, engem azért nem zavar, mert korábbi önmagamra emlékeztet :lol: :lol: Bár lehet, még most is ilyen vagyok, ezt ti tudnátok eldönteni :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Tény, hogy Barbcsi irtó precízen, szabatosan adja elő a gondolatait (és igen, ott van benne a fiatalság világmegváltó gondolkozása= ha én tudok valamit, elmondom, és attól minden megváltozik ---- csak hát ez nem így történik rendszerint).
Van, aki meg csapong, idekap-odakap, mindenki véleményében talál olyat, amivel egyetért, nincs súrlódása, nincs kényes téma stb. Ettől színes a kép :D

Sarka Kata: biztos attól tart, hogy a HP génjeit örökölték a gyerekek és lesz rajtuk súlyfelesleg :roll:
Annyi esze van, mint egy hintalónak :?

Woody, Decathlonos szőnyeg: 120×120 cm.

Köszi a dicséreteket!

Na, hát ez őrület, most már az ifjabbik is számítógépezni akar! Hová fajul ez a világ :lol:

SOS!
Pécsiek és környékiek :D , ismeritek a baranyai menyecskedombocskákat?????????????????????

bekri

Ez a Sarka Kata egy idióta :shock: :shock: :shock:

Mi az, hogy napi adagja másfél deci?????

Limo :lol: :lol:

Emese: hehe.....tényleg büdi lesz ha kijön :lol:

királylány

[quote="limo73"] írta:limo73
[quote="babakeksz"]L írta:babakekszili evett paradicsomos burgonyát hallal (Kecskemétis). Iszonyat halszagú a gyerek. Nagyon büdös. :lol: :lol: :lol:

De még a kiadás része milyen lesz! :D

Ne borzoljátok a kedélyeket :lol: :lol: :lol:

Barbcsi, gmailre anno elküldted a mikrohullámú sütővel kapcsolatos infókat? Nálunk most megint ez a téma: árt-e vagy sem... És miért abban melegítem a dolgokat... Meg a mobiltelefon... Van, aki azért nem keres minket sosem, nehogy Kristóf mobiltelefonáljon, mert az ártalmas... Erről nincs valami okosság? Én elhiszem, hogy nem jó, ha állandóan az ember fülén lóg a telefon.

Ja, Tündi, olvastam múltkor a kolléganőt, hogy meg kell nyálazni a kekszet... Meg Évi reakcióját, azóta is mosolygok, ha eszembe jut :D Látjátok, ez az igazi tapasztalat a gyereknevelés terén, fogadni merek, hogy egyikőtöknek se jutott volna eszébe ez a megoldás :wink: :wink: :wink:

bekri

Dia, férjem 02.02. nem cifrázta túl a dolgot :D

Barbcsi, egyéni tanrendet felétek nem kultiválják?

Egy oldal olvasását kihagytam a nagy buzgóságomban :oops: :D

bekri

én nem ismerem :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bekri,én sem ismerem,nem is tudom mi az :shock:

Csillag,nagyon jó képek,imádom a fiatalurat,alig várom hogy megdögönyözzem :)

Woody,én egy bögre vízbe csináltam.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Izomagy :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Dia mai tali:drukk,tök jó lesz,gyere ám mesélni!
Croissan ha marad,jöhet :)

evilany

Évi, nagyon komoly a kép!!! :D

Baranyai menyecskedombocskák: valamilyen husi (ez lett volna a kérdésem), rajta sonka, rajta félbevágott barack, rajta lapkasajt, és a tetején egy szem mazsola... És ebből az egészből kettő kell :wink:

bekri

Csillag, "ne dugulj el képügyileg", Gergő is egy belevaló pasi, jó nézegetni a képeit!

Mares, nekem még nem tűnt fel, hogy butaságokat kérdeznél, mondanál! Nagyon kedvesek az írásaid, szeretem olvasni.

Barbcsi, megtaláltam a sugárzó dokumentumot.

Én fogok most már elhalkulni. Nem jövök egy hétig, most meg mindent egyszerre akarok bepótolni :roll: :roll:

bekri

sziasztok!

Csillag megmutattam Zoénak a Gergő képeket, és azt üzeni, hogy: beeej tsssssssssssz! szerintem már hiányzik neki! :wink: :lol: :lol:

Mares és a tea íze még mindig ugyanolyan, mint 20 évvel ezelőtt!!! csak a citromkarikák nem úszkálnak benne, mint régen... biztos a válság... :wink:

Bekri kolléganő :arrow: :arrow: :arrow: kb így nézhettem rá: :shock: , majd így: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Csak ideérek...
Ma az édes kicsi csemetém majmocskát játszik és szaporítja magának a tejet. Szopizik 1,5-2 óránként, olyan rendesen. Próbáltam neki kaját adni, attól teljesen felháborodott. Úgy visított, hogy szerintem az egész város hallotta :oops:
Most hazaért apája, kicsit lepasszoltam Chloet :oops:

Gyerkőcök gyönyörűek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sucer
Gratulálok Ilangnak :lol:
Én használok etetőszéket, igaz, Chloe ül már rendesen.

Woody
Jobbulást!

Tina
Megnyugodni már sose fogsz!
A pozitív teszt, 40 évnyi aggodalom kezdete :oops: :wink:

Bekri
Nagyon ügyes Bálint!
Régen láttunk rólatok képet! Vagy csak én nem emlékszem... :oops: :wink:

Barbcsi
Kellene neked valami gyerekmentes program! (nemcsak a vásárlás)
Gyógyszertári asszisztensnek se rossz lenni! (Azért ne add fel az egyetemet!!!!!!)

Csillag
Törött csont kb. 6 hét alatt forr össze! :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Blogháttér
Mióta megújult a blogspot, nagyon egyszerűen lehet bármilyen képet betenni háttérnek!
Tervezés-sablontervező-háttér-kép feltöltése
:wink:

Woody
Lili álmos volt, elaludt :lol: :lol: :lol: :lol:

Dia
Milyen volt a találkozó?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ádám már hozta a dedet, hogy szerinte enni akarna...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbabadám már hozta a dedet, hogy szerinte enni akarna...

:lol: :lol: éhenkolbász lett Chloé :)

evilany

Megvolt a találkozó. Kicsit hangosra sikeredett :lol: valamelyik mindig sírt. Volt olyan is, hogy egyik elkezdte a másik meg folytatta. De összességében jól sikerült, babák-mamák jól érezték magukat. Alakulni fig ez úgy érzem. Legközelebb másnál lesz majd. :lol:

tominak jók ezek az izompólós képei :lol:

Katus meg pont úgy néz ki, mint aki éhezik :D

királylány

Dia a szomszéd mit szólt? 8)
Hányan voltatok? Szuper kikapcsolódás ez babának mamának! Örülök!

evilany

babakeksz-lehet fogyóztatni kéne :D
Évi-Tomi gyönyörűséges pasika :D
bekri-köszi :wink:
Tünde-Zoé édes lehetett :D (Geri csak mosolyog némán a képeken....)
Ircsi-thank's :D :D -remélem siet ... :)
1 hét már lement :wink:

imádom a pasimat....ez az új fürdetőkarika...Isteni találmány :)
:P

Kép Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia-jók a babatalik...ez mindenkinek egy "felüdülés"...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

Na megvolt a genetikai UH, minden rendben van, minden porcikája korának megfelelő, minden mérete jó, egészséges KISLÁNY! 232 g, ép koponya, gerincoszlop követhető, csigolyák zártnak, megtartottnak látszanak. Szív 4 üregű, billentyűk ábrázolódnak, stb

NB: 4.8 mm (orrcsont)
BPD: 44.1 mm (fejátmérő)
HC: 155.7 mm (fejkörfogat)
AC: 123.7 mm (haskörfogat)
FL: 27.6 mm (combcsonthossz)

A méhlepény már nem lóg rá a méhszájra(eddig ez volt a gond), bár továbbra is közel van (1.5 cm)

Csillag, Geri baba irtó cuki!!!!!!!!! :lol:

Babakeksz, mindegy volt, hogy lány vagy fiú, csak 3 hete már mondták, hogy valszeg lány... és bizonyosságot szerettem volna...

Elfáradtam. (Más bajom nincs... kopp, kopp, kopp)

Kép
xtina75

Tina-ez szuper!!!Gratulálok!!!!....és köszönjük :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tina szuper!! Gratula!! 232 gramm,de fura is ezt olvasni! Húú de jó!

evilany

Évi! ...Kétszer is meg kellett néznem...tényleg a Tomi ilyen kis izompacsirta!

Csillag! ...Szuper ez a fürdető karika! Szépek vagytok!

Tina! ...Örülök, hogy rendben minden. A méhlepény majd feljebb megy, nekem is közel volt. 24 hetes körül még kb. 2 centire volt a méhszájtól. Azt mondta a doki, majd ahogy nő a baba és a méh, az majd húzza. Igaza lett! :)

Tündi! ...Hogy ízlet Zoénak a cékla?

Ma Bercibó is éhenkórász volt...ebédre a főzelék után, még leküldött 90 ml tápszert, az uzsit meg türelmetlenül követelte.
limo73

Már megint kétszer jött le amit írtam....ezért újra: :idea:
limo73

Limo, a próféta szóljon belőled!! 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xtina75 2011.02.01 06:03-kor.

Kép
xtina75

Ma elfáradtam.... bocsika... gyermetegem nem sokat aludt, most persze durmol, így anyukája is követi :oops:

de a lényeg: GRATULÁLOK A KISLÁNYHOZ TINA!!!!

holnap uram bitorolja a gépet, de azért majd próbálok jönni!!!!

cuppantás mindenkinek!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tökéletes babácskád van! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

REggelt Mindenkinek!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csodás reggelt!

Nagyobbakat elindítottam a suliba-Geri és apája még aluszkálnak.
Én a lábam miatt nem igen tudtam-de sebaj!lesz ez még így sem! :D

Csak hogy sokkoljalak benneteket így korán reggel (fiam telójáról szedtük le) :D

Összefogott hajjal :(
Kép
Kibontott hajjal :(
Kép

Gergővel :D
Kép

Remélem nem lett senki rosszul a képeimtől :)
Na csajok-erre számítsatok :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Brutál éjszakánk volt. Nagyon régen nem volt ilyen, én hajnal 3-kor etettem Lilót. Zombi vagyok...

Woody! Tényleg szuper az a babakocsi, csak igazad van, nem olcsó. Nekem most a chipolinok tetszenek. Megyünk Miskolcra, mert Lilinek eltört a fülije, és ki szeretném cseréltetni. Majd ott a főutcán szét nézek kocsi ügyileg.

Évi, Csillag, nagyon jók a képek. Olyan jó ezeket a babás képeket nézegetni, mert mindegyik olyan gyönyörű.

Tina! Tökéletes baba méretek, csak így tovább. Mikorra vagy pontosan kiírva? És olyan jó, hogy KISLÁNY. 8)

Anúgy akkorákat röhögtem a halas bébiételes hozzászólásokon. Jelentem még nem jött ki az anyag, de már előre félek. :lol:

Lehet, hogy már kérdeztem, de ide hogy lehet képeket berakni? De úgy mondjátok el, mintha 4 éves szellemi fogyatékos lennék, mert én az ilyen dolgokhoz tök hülye vagyok...
Vendég

Csillag
Jól nézel ki :lol:
Tessék egy kis önbizalmat magadba szedni!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

jó reggelt mindenkinek!

Tina szuper adatok! juuujjj, de izgi! és tök jó, hogy itt vagy velünk és megosztod... egy kicsit újra átélhetjük ezt a csodás időszakot! én imádtam a várandósságot, szerencsés voltam, végig problémamentesen egy nap híján végig dolgoztam, de nem ez a lényeg! élvezd ki minden pillanatát! :D

Limo tegnap kicsit zűrös lett a délután, így nem adtam neki a céklából, majd ma!

kicsit összevissza napunk volt tegnap, a délutáni alvás nagyon gyatrára sikerült, ezért kora este még aludt egy fél órát, ennek az lett a következménye, hogy este pörgött, mint a taxióra! végül fél 11-kor sikerült elaludnia, viszont reggel 7-kor ébredt először! :wink: :D

Babakeksz mije tört el Lilinek? nem éééértem... :shock:

Kép
gtunde75

Képfeltöltés

1. módszer
-képet le kell kicsinyíteni max. 600x600 pixel méretre
-melléklet hozzáadása

2.módszer
-valahova netre feltölteni a képet (pl. picasa album, blog)
-képen jobb egérgombbal katt... tulajdonságok...URL kijelölése-másolása
-itt amikor hozzászólást írsz...katt KÉP feliratú kockára...link beillesztése...megint KÉP-re katt...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]C írta:lombikbabasillag
Jól nézel ki :lol:
Tessék egy kis önbizalmat magadba szedni!!!!

köszike
önbizi?nem lenne rossz! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="gtunde75"]
írta:
gtunde75
Babakeksz mije tört el Lilinek? nem éééértem... :shock:

ok, magamtól is rájöttem :arrow: fülbevaló! :wink: :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Geri fél 8kor kelt-evett...
kimondottan nyügike :(
viszont a képeket néztük a g-n...és teli szájjal vigyorog.....eeeeeeeej....őőőőőőőőőőőő :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

basszus-ezt nyertem meg :(
.......és már nincs is rá szükségünk...
valakinek?

http://www.teszvesz.hu//gyonyoru_vilago ... 42381.html

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok
Fél 9kor keltem :oops: 8) apa kihozta Tomit :)
Ma megyünk a meóhelyre ügyintézni,aztán oltás :( :(

Limo,eszembe jutott,ez az étkezési tábla nem említi meg az éjszakai evést...netán erre a korra már nem kéne egyenek éjjel? :roll: Tomi menetrendszerint eszik 3-kor...gondolom éhes..

Csillag,mi a bajod,jól nézel ki,na de mióta vagy szemüveges? :shock:

Ircsi Chloe visszatért a régi étkezési menethez?

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?