Reni: nekem most volt ilyen, friss az élmény. soha életemben nem volt benőve a körmöm, de legutóbb a pedikűrős nagyon bevágta, és be is nőtt. fájt-fájt, de két hétig húztam, gondoltam mi bajom lehet. na két hét után, amikor már alig tudtam menni, elmentem bőrgyogyóhoz, aki hozott egy akkora ollót mint a fejem, és se szó se beszéd, már le is vágta a fél körmöm. megszólalni sem tudtam a fájdalomtól, sokkal inkább egy szülés mint ez. úgyhogy valamit nagyon gyorsan csinálj vele...pl. kend be tetrán krémmel. vagy nézesd meg, de ne várj vele.
Kakti:

ok, megírom Dani önéletrajzát, aztán körbe tudod küldeni a rokonoknak.

Mondjuk sok izgalmas nem lesz benne, nem nagyon tudok beszámolni híres felmenőkről. talán ez valamit számít: apukája angolul beszél hozzá, úgyhogy már angolul is meg magyarul is tud gügyögni a gyerek.
Nyaralás: mi Balatonra (Révfülöp) megyünk, ismerősnek a nyaralójába, 1 vagy 2 hétre. Tényleg, légzésfigyelőt hogy rakjátok az utazóágyba? vágattok bele lapot? mondjuk még utazóágyunk sincs...
Nóri: bátrak vagytok, én nem mernék elindulni ilyen hosszú útra. mostanában nagyon nem szeret utazni a kölyök. Luca is ilyen jól bírja az utazást?