A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006-ban akarok szülni

csajok!sex nálunk ugy voolt hogy tényleg ha nem fáj akkor cisnáljuk nem fájt söt elárulom nekem terhesség alatt jobban bejött!amikor meg nem akart a kiirt idöpontba jönni a baba akkor meg már csak azért is szeretkeztünk hátha megindul a szülés hát az én kisfiam olyan akaratos még ettöl se jött se a gyorsito gyogyszertöl!

vicc:megszületik a kisbaba és nagy csoda történik egyböl beszél odabujik anyukájához:szia drága anyukám köszönöm hogy megszülettem!odafordul az apjához neki áll a mutatoujjával böködni apja homlokát:jo ez neked?jo ez neked?

képzeljétek ma vettem robotgépet leszeleteltem egy répát probaképen erre a többinél meg se ozdul a szeletelö szétszedtem darabjaira erre amire a tálat kell rakni és pörgeti a szeletelöt elolvadt!még jo hogy nem rázott meg!vissza kell vinnem kicserélniKéppedig már ugy örültem neki!

este jövök

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág, hát ekkorát is rég kacagtam! Még a kollegáimnak is felolvastam! KépKépKép

Aztán csak óvatosan, még jó, hogy tényleg nem rázott meg!

KépKép
titi_27

Lányok, mára búcsúzom. Voltak a T-com-tól megcsinálni a netet, de állítólag holnap ki kell cserélni a modemet, mert azzal van valami gáz. Úgyhogy sajna csak holnap tudok jönni.

Ma este megyek megint a reumára, még mindig fáj a hátam, és ugyebár a babácska miatt nem mentem el végül arra a mágnesterápiás kezelésre. Kíváncsi vagyok, mit fog mondani a doki.

Reggel jövök!

KépKép
titi_27

Sziasztok,
Na, nekem is ez a vicc jutott eszembe. És csatlakozom Virághoz. Nagyfiammal, amikor terhes voltam alig bírtam magammal. Képzeljétek, amikor egy pasi akar lebeszélni a szexről. Viszont a mostani terhességem alatt azért inkább az ellenkezőjét mondhatom el.

Bufo,
Bizony visszük magunkkal. Igaz ezek a séták max.1,5órásak. Szóval etetés után öltözés és megyünk. Eddig mindig végig aludta a túrákat.

Titi,
kíváncsi vagyok, mit mondanak.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Kép

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok!

Én is megjöttem a dokitól.
A lényeg, hogy P2 lett a citológia, de van egy kis gyulladás, ami már gyógyulófélben van.
A vérképen tökéletes lett, a vizeleteben van egy kis fehérje, ami a gyulladás (felfázás miatt) van.
A hormoneredményeim értékelhtetelenek, mert ponta a leglényegesebb hormon adata nem jött meg, úgyhogy még igazából nincs képben a dokim, így semmit sem tud tenni. 1 hét múlva kell visszamennem, addigra talán kész lesz. Úgyhogy lehet, hogy ez a hónap is elúszik.....
A cisztával most nem kell semmit tenni, el kell múlni 2 hét múlva. De 8 hét múlva meg lehet nézetni. No ennyit tudtam intézni.

Virág!
Jól megjártad a reszelővel...remélem rögtön kapsz helyette másikat, mert tuti gyári hibás volt. Jól kiválasztottad....

Juci!
Remélem jó híreket hozol, nagyon várom én is a híreket.

Titi!
Örülök, hogy jól vagy, de én inkább elkerülném a férjemet még pár hétigKép Jobb vigyázni.

Gyöngyi!
Köszi, már jobban vagyok. 10 napig kell szednem a gyógyszert. Már nem vagyok rosszul tőle, de enni kell mellette, mert akoor kikészülök.
Clostit nem kaptam, mert a hiányzó laborérték miatt nem merte felírni. A többi adatból nem tudta eldönteni, hogy kell -e vagy nem. De mire eldönti, addigra lecsúszok a hónapról.....

Momo!
Szerintem is a ciklusodat érezte meg a szervezeted. Nyugi, ha csak ennyi volt semmi baj! Pihenj!!!!!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

baccus!milyen furi eddig mennyien küzdöttünk a babáért lassanmeg már minden kismama eléri a 3honapos kort!ugy irigyellek titeket!tegnap bezséltünk erröl a férjemmel mondtam neki ma kéne megjnni de nem fog majd egy honap mulva hogy jol beleéljem magam aztán csalodjak!mondta most ne éljem bele magam!mondta hogy nem fogom azt várom mehessek dokihoz!hát nehéz nem beleélni magam!mondjuk ebbe a honapba nem rágodtam rajta de egyre nehezebb nem figyelni föleg igy ha nem jön meg!de kezdem feladni és várom hogy meglegyen a betegbiztositás az lesz elsö dolgom hogy összes vizsgálatot elvégeztetem!remélem megoldhato problámát találnak csak!

Virág
Kép
Kép
virág22

Juci,
És persze akár a többiek is! Szóval mi Encivel ugye mindennap ráérünk. kivéve most csütörtök, mert szurit kapunk. Azt tudom, Cupicicának a kedd és a csütörtök szokott jó lenni. Szóvaé akár...KépKép Tényleg jó lenne már személyesen is találkozniKép Mindenkivel!!!
És, hogy mennyire fel vagy dobva. Nagyon jó volt olvasni Téged. Én hasat szeretnék megintKépKép
Jaj Lányok, az én Párom most a második babánál tényleg hős volt. Nem is merem leírni, de félévig kellett bírniaKépKép

Virág,
A reszelővel vigyázz. Aztán ha nem reménykedsz, aóén akkor isKépKép Mostmár mindenkinek kell sikerüljön.

Na, pussz

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Oné,
Nem is emlékszem, vettél már tesztet?

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

zseppy nem vett még gyöngyi tesztetKéppedig én már olyan kváncsi vagyok!

zsepy hasat én is szeretnék már!

az én férjem is hös akkor mert áprilistol szeptember 30ig birta!ugyanis ha akartunk volna se tudtunk volna szeretkezni!nincs több ezer km-es kukijaKép

Virág
Kép
Kép
virág22

Szep jo reggelt nektek!!

Virag!!

Vicc nagyon jo volt!=Kép
A reszelo tenyleg veszelyes,talan inkabb a penzt kellene visszakerned.

Koda!

Biztos,hogy minden ok lesz hamarosan,es neked is osszejon .Pozitiv hozzaallas!=Kép

Rimar!

Ird meg legyszi hogy mi volt az ultrahangon,mekkora a baba,mindent!=Kép

Kicsijuci!

Latom azert te is nagy ultrahangos vagy!A hugom multkor mondta,hogy hozzam haza a kepet hogy a babanaplomba beletehesse.En meg megkerdeztem,hogy melyiket???Kepzeljetek,meg az erett tuszomrol is van kep,meg tudom majd mutatni neki,hogy abbol lett.Na,jo,a papaja is besegitett.=Kép

OLyan jo,hogy minden ok es megnyugodhattal.
A segitsegedet elfogadom,megirom a tel.szamom ,ha gondolod,te is megadhatod.
email cimem:joshuacat66@hotmail.com.

Mar csak azert is mert 14 ev itteles utan par emberken kivul nagyon nincs senkim otthon+az elejen internetem se lesz.Fura lesz visszaszokni,otthon elni.
Amugy te hol laksz?Mert en most a 9.keruletben,a Nagyvarad ternel,ugyhogy szerencsere onnan konnyu kozlekedni.

Azt hiszem toled meg nem kerdeztem,a lanyok mar megirtak a velemenyuket de en meg mindig filozom.
A dokim a viszeremre bebi aspirint irt fel hogy azt szedjem par nappal utazas elott.Na de en kutattam,olvastam,sehol nem ajanljak,sot egyaltalan,az aspirin nem igazan a melyvenas trombozist hivatott megelozni,inkabb az arteriakban.
Olvastam,hogy mehlepeny levalast is okozhat,es nekem az elejen a beagyazodassal is volt gond.Kockaztassam meg,hogy elkezdek verezni???
Igaz,verrogot se szeretnek...nem tudom,a ferjemet mar kiakasztottam.O olyan,hogy bizik a dokikban..de en mindent megkerdojelezek.=Kép

Feltem a picit nagyon.Gondoltam hogy mi lenne ha bevennek 400egyseg E vitamint,az is verhigito+az a kompresszios zokni.
Azt tudom,hogy a lombik programnal adjak a noknek,hogy segitse a beagyazodast.Micsoda dilemma,mi?=Kép

Lanyok!

A tobbiekkel is szeretnek talalkozni,ha raertek,marmint aki Budapesten el.Mert kocsim az nincs.

Na,megyek a dolgomra.Ma megint megprobalkozom a turogomboc gyartassal,eddig mindig szetesett.ANnyira kivanom!

Puszi nektek
momo35

Titi!

Na mar en is tudok mosolygosat es szomorut csinalni,bar azt hittem,hogy az egyenloseg jel is kell,ezek szerint nem.
Hanyingered van meg?
Hasam nekem is el kezdett noni,korainak tartom.Azt hittem,hogy csak az evestol,de mar reggel se megy le.Hat kivancsi leszek hogy fogok kinezni,lehet,hogy nehezen fogom viselni a hizast,eleg maniakusan vigyaztam a sulyomra eddig.Na,mindeyg,legyeg hogy a baba jol legyen!Kép
momo35

Sziasztok!
Ma megint szomorkás az idő, nagyon nem tetszik. Én napsütést akarok!!!

Momo
Én már meg sem próbálom a túrógombócot elkészíteni. Lehet kapni előte bekevert tútógombóc port zacsiban és én olyat szoktam venni. Nekünk ízlik így nem kísérletezem.
Már nekem is kezd látszani a hasam, bár mindenki szerint ez még nem has. Hízni pedig nem híztam. Gondolom azért valamikor csak beindul az egész.

Virág
Tetszett a vicc!
Nagyon rossz egyedül lenni? Mi van a munkahellyel, mikor kell kezdened?

Zseppy
Tényleg hősök vagytok fél év nem semmi. De gondolom mind a kettőtöket érzékenyen érintette a dolog. Miért voltatok eltiltva?

Juci
Izdalmas orvosos hét előtt állsz. Kitartást a várakozás óráiban. Gondolom ahová te jársz ott is sokat kell várni. Ha tudsz tegyél fel majd képet a piciről.

Koda
Fel a fejjel egy hónap ide vagy oda már nem olyan vészes. Így legalább a következő tuti sikeres lehet, mert nincs bibi.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Jó reggelt lányok!

Igen, jó trutyis idő van itt is (Kispesten). Kép

Juci, de jó, hogy minden rendben van, és úgy irigyellek, hogy már tudod is, hogy ott a picike, aki már nem is olyan picike. Kép Én is menni akarok!!!
Köszönet a meghívásért, de jó volna kihasználni, egy romantikus hétvége Sopronban, egy színházi látogatással egybekötve... elgondolkodtató! Még sosem jártam Sopronban, most legalább volna még több indok rá. Mindenesetre még egyszer köszönet érte!

Koda, reméljük, ebben a hónapban minden kiderül és rendeződik, és utána teljes erővel neki lehet vágni a babaprojektnek!

Momi, ügyi vagy, örülök, hogy sikerültek a smile-k! Kép Azt olvastam, hogy a has növekedés valószínű az emésztés lassulása miatt lehet. Számomra is felfoghatatlan volna, hogy már ilyenkor el kezdene nőni a hasikó a baba miatt?!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Koda!
Szerintem is igaza van a többieknek. Így legalább minden rendben lesz, és a következő hónap már tuti. Remélem együtt izgulunk akkor.
Tudom milyen szörnyű kivárni, de én is így vagyok most mint te. Szinte már hetente a dokihoz járok, és sokszor feleslegesen. Most is csak azért akarok elmenni, mert hátha meglesznek az eredmények, és akkor felírja a Clostyt.(Persze biztos nem lesznek meg a leletek.)

Reggelre a hőm már csak 36,7 volt. Az arcom meg tele van pattanással, sőt még a számon is van egy seb. A szervezetem már nagyon dolgozik, csak szerintem nem tud megjönni. Még sose volt ennyi pattanásom.Iszonyú ez a várakozás. Bár ezt Virág tudja a legjobban, igaz?
Na mindegy majd csak lesz valahogy.

Juci!
KÖszi már jobban vagyok, és nagyon rendes tőled a meghívás, de Sopron tényleg nagyon messze van. Pedig szerintem is szép hely lehet. Jó lenne egyszer eljutni oda is.

Lányok nem is írtam, hogy Húsvétkor a párom meglepett minket egy úttal, és Sümegre megyünk, ahol lovagi játékok is lesznek. A gyereknek meg különböző programok, még tojáskeresés is a várban. Remélem addigra elmúlik a mensim.

Tényleg Anita! Merre vagy? Készülsz már az esküvőre?

Momo!
Remélem sikerül a túrógombóc. Én annó a Nagyváradtéren szálltam le a buszról, amikor még Pestre jártam suliba. Meg sajnos a mamám is mindig az István kórházba került amikor még élt.

Na rohanok, mert még ebédet kell csinálni, de azért benézek még.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné

Sziasztok Lányok!

Régóta olvasgatlak Benneteket, és nagyon jó látni, hogy bátorítjátok, vígasztaljátok egymást, ha szükség van rá, vagy együtt örültök az örülőkkel Kép
Csatlakozhatnék Hozzátok? Ha minden igaz ( a teszt egyértelűen mutatta) akkor én is babát várok!!! Persze addig nem merem nagyon beleélni magam, amíg nem megyek dokihoz, ez pedig a jövő hét vége felé lesz.

Derűs, szép napot Nektek!

Fidoli

Zita
KépKép
fidoli

SziasztokKép

FidoliKép
SziaKép nagyon örülünk neked, gyere csak közénk! És örömmel olvastam a csíkos híredet! Még nem gartulálok, de nagyon szurkolok! Mindenről tessék beszámolni nekünk! Mikor, mennyi idő után, hol...Kép Na jó, csak annyit, amit elszeretnél árulniKép

Köszi mindenkinek a biztatást, de igazából nem vagyok elkeseredve. A próbálkozást sem kell felfüggeszteni. A doki mondta, hogy semmi akadálya a babagyártásnakKép A gyulladás egyértelműen gyógyul, a ciszta pedig nem kavarhat be. Annak úgy is ki kell pukkadni a mensi után. Szóval semmi ok az elkeseredésre.Kép

Ha kell valakinek tuti túrógombóc, ami soha nem esik szét, akkor este bepötyögöm! Én csináltam már, anyukámtól tanultam. Tényleg nem pereg szét!

JucikámKép
Ugye, hogy nem vertünk át! Mindenki bízott benne, hogy "csak" emiatt nézik annyira a véredKép És azt ne is gondold, hogy most már lesz egy perc nyugtod is! Ahogy megfogant a babátok, merő aggodalom lesz az életetek. Csak mindig más.

GyöngyiKép
ha látnád, hogy rajtam mennyi pattanás van! Én nem bánnám, ha ez a mensi jele lenne nálam. Tudod, a sok gyógyszer miatt.....Ha pedig neked is megjön, akkor szerintem csak jó lenne, ha a dokid felírná a gyógyszert. Az pont erre hivatott, hogy beállítsa szépen a ciklusodat. Nagyon kíváncsi vagyok a hormoneredményeidre. De miért ülnek rajta ennyit????? Meg az enyémen is....
Szuper lesz ez a kirándulás nektek! Mi is nagy utazók vagyunk, de csak és kimondottan az országban barangolunk. Nászúton Kőszeg-Sopron volt a cél. Szuper volt.
A többieknek is tényleg ajánlom ezeket a városokat!

ZsuzsaKép
Nálunk is esik rendületlenül...Jól meg is áztam vásárlás közben.

MomoKép
Hát tényleg nem vagy könnyű helyzetben! Az E vitamin nem árthat, de azért jó lenne, ha valaki segítene neked! Megpróbálok én is utánanézni mit írnak a repülésről. Bár ez inkább a nagy terhességnél okoz gondot, nem ilyenkor!

TitiKép
A pocid akár a baba miatt is növögethet, de szerintem még nem ő látszik. Majd csak később, a 17-20. hét között kezd látványosan kidomborodni. Vagy a sok hami látszik!?Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

UI:
Minden kedves jelenlévő tartozik nekem egy ebéddel!! Ugyanis odaégett, amíg írtam nektekKépKép

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Fidoli!

Üdvözöllek köztünk, és gratulálok a pozitív teszthez. Elsőre sikerült a baba, vagy régóta próbálkoztok? Ha nem probléma, akkor írjd meg. Mi mindenre kíváncsiak vagyunk.

Momo!
Alényeget persze elfelejtettem leírni. Szóval azt akartam mondani, hogyha már itthon leszel, (és kell mennem a dokihoz a klinikákra), akkor ha gondolod találkozhatnánk.
Persze a többiekkel is szeretnék találkozni, ugyhogy mostmár megbeszélhetnénk a nyári találka időpontját. Nekem mindegy hová beszéljük meg.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné

Koda!

Mit főztél. Én küldenék, ha tudnék, de majd ha találkozunk meghívlak egy ebédre.
Amúgy mi is szeretünk az országban barangolni. A Rezivel autókázni nem egyszerű dolog. Egész úton le kell kötni valamivel, hogy a székében maradjon, de szerencsére Sümeg nincs annyira messze. (Legalábbis remélem)

Képzeljétek, tegnap mikor hazaértünk angolról, akkor kérte a bilit, és addig nem hagyott békén még le nem vettem pelusát. Aztán sikerült neki belepisilni. Most először, pedig nem is erőltettem neki. Utánna csak bugyit adtam rá, igaz fürdésig sikerült bepisilni, de szegénykém ráakart ülni, de már késő volt.

Kép

Kép
oné

Ja a lényeg megint lemaradt.
Koda!
Állítólag ezekhez a hormonvizsgálatok valamilyen izotóp kell, ezért később készülnek el. Ráadásul az izotópot külföldről hozzák, de remélem nem arra kell várnunk.

Kép

Kép
oné

Köszönöm, hogy jöhetek.Kép)Rólam annyit röviden: Tavaly májusban volt az esküvőnk, de előtte még februárban átestem egy gerincműtéten, és ez év januárjáig nem próbálkozhattunk. Alig vártam , hogy leteljen a tilalom Kép Érdekes, hogy februárban volt egy mélypont a munkahelyemen nagyon nem találatm a helyem, nem láttam sok értelmét annak , amit csinálok: egy szóval legszívesebben babázni szerettem volna. Annyira rá voltam görcsölve a témára, hogy csak na. (meg nem vagyunk már nagyon fiatalok, én 31 vagyok a férjem 39)Aztán lelkileg rendbejöttem, és ezt az egész "azonnal terhes szeretnék lenni" dolgot elengedtem...és sikerült. Magam is alig hiszem el...
NAgyon szurkolok, és drukkolok én is Mindenkinek!,

További, szép napot Nektek!
U.I Kedves Koda, mit óhajtasz ebédre? Kép

Zita
KépKép
fidoli

Kép Szegénykém, akkor most állhatsz neki megint főzni?! Én hülye tegnap este még húslevest főztem, meg rántott húst, mert vasárnap nem jutottam el oda, hogy főzzek. Szóval, kész voltam, majd' leszakadt a hátam estére.

Jut eszembe... a reumán gyógytornát javasoltak, holnap mennék is, csak kiderült, hogy estébe nyúló munkánk lesz, úgyhogy nem lesz holnap sem szabad este. Kép Aztán most telefonált a legkedvesebb barátnőm, hogy itthon vannak Hollandiából, és pénteken meglátogatnak! Szóval, jó zsúfolt ez a hét is. Nem tudom, mikor fogok tudni megpihenni egy kicsit. Kép

Fidoli, gratulálok, de én is csak csendesen! Majd írd meg, mi volt a dokinál!

Rimar, ma mész... úgy drukkolok!!! Aztán remélem, kapsz fotót is, és fel is teszed majd nekünk.

Koda, még mindig fix a 2 hét múlva hétvége. Remélem, nem változik semmi sem, és tudunk találkozni végre! És hogy van a betegséged? Ki fogsz tudni mozdulni?

KépKép
titi_27

Oné, ez nagyon jó, biztos azért sikerült neki, mert nem noszogattad folyton. És folyton látom a szemem előtt a fotóját, mikor neked írok. Olyan szép kislány. Ha lesz egy kis időd, még tehetnél fel párat, és nagyon szívesen nézegetem a fotókat.

De ez mindenkire vonatkozik lányok, fotót, fotót!!! Légyszi-légyszi!!!

KépKép
titi_27

sziasztok!

hát koda én akkorát röhögtem!elöször mikor csak eejét olvastam mondom bizti a talira gondolsz erre tessk odaégett!KépKépgyere én meghivlak ebédre!de most indulj hozzámKép

oné hát igen én már nagyon tudom milyen a várakozás de most elhatároztam már csak azért sem várom!a kislánykád meg tudja hogy mikor kell a bili ha nem erölteted magátol rájön!tényleg ugye még nem jött meg a mensid?

bufo!hát nagyon gáz egyedül de gyerekkel jobb!mikor még ö nem volt akkor nagyon idegbeteg voltam(nem szo szerint)Munka?nem tudom még nem jelentkezett a pasi!de jo lenne ha már mondana valami biztosat!

jucus nagyon örülök hogy minden rendbe és végre megnyugodhatsz és várhatod boldogan a picibabád!

fidoli!én csak nagyon halkan gratulálok a kétcsikodhoz és remélem hogy van babád!üdvözöllek közöttünk!

pont tegnap gondoltam rá csajok hogy nem jönnek ujak és tessék itt van fidoli!tök jóóó

titi ne aggodj nagyon gyorsan telik idö neked is mindjárt itt a 12hét pedig még csak most jelentetted be hogy pozitiv a teszted!milyen gyorsan elszáll ez a kilenc honap!

rimar!remélem képpel jösz!kiváncsi vagyok ám a pici pocilakodraKép

momo ez volt hibás ha többibe nincs hiba akkor inkább gépet kérem!mert nagyon jo kis gép!ez nem reszelö amugy hanem robotgép meg turmixgép egybe!Kép
én is ugy találkoznék már veletek de képzeljétek ha ez a melo összejön nem tudunk nyáron hazamenni majd csak karácsonyra!de sebaj addigra meglesz mindenkinek a kisbabája én meg sorrajárlak titeket és akkor már a babátokat is kényeztethetem!persze csak ha megengeditek!

tücsike veled mi ujság?

anita merre van?

ági merre van?

puszi mindenkinek

ui:
olvastam tök jo turosgomboc receptet ez sem jön szét!megcsinálod keményre a tejbedarát fél liter tej 4-5kanál dara megvárod még kihül utánna belekevered a turot!egy kicsit hagyod állni majd gombcookat formálsz és piritott zsemlemorzsába rakod!nekem ez jo mert lehet itteni turoval is csinálni!

Virág
Kép
Kép
virág22

Teljesen kész vagyok. Szépen elkészültünk és elindultunk a jászóra, de odáig nem jutottunk el. Dávid végig hisztizett az utcán toporzékolt és a földre vetette magát, mert egy másik gyereknél meglátott egy macit és rájött, hogy neki is kell az övé. Így szépen visszajöttünk. Persze itthon azért üvölt, hogy menjünk le. Tiszta hülyének néz. Nagyon mérges vagyok. Na jól kipanaszkodtam magam.

Fidoli
Üdv köztünk!Kép Még csak halkan gratulálok a pozitív teszthez. Mikor kellet volna megjönnie?

Koda
Szegény kezdheted újra az ebéd készítést, és még büdös is van.Kép
Mit égettél oda?

Oné
Kitartást! a pattanások is elmúlnak idővel. Egyébként ezen kívül semmi jelét nem érzed, hogy meg akarna jönni? Nem csinálsz egy tesztet?

Virág
Ez a túrógombóc egészen egyszerünek tűnik, lehet, hogy kipróbálom. Köszi.Kép

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo

bufo azért jo mert nem kell már utánna vizbe fözni igy nem mállik szét!

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág
Igen. Nekem mindig a főzés a kritikus pont. Mennyi túró kell hozzá?

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Túrógombóc tejbegrízzel (Latsia)
15 gombóc lesz belőle

Főzz egy jó sűrű tejbegrízt, úgy, hogy keverni még tudjad, de ne
legyen lágy.
Hagyd teljesen kihűlni, dermedtre.
Szórd meg vaníliás cukorral és reszelt citromhéjjal.
A túrót keverd hozzá.
/Én az itteni Kesellát használtam, az nagyon krémes, ha a magyar túró
más, akkor nyomd át krumplinyomón./
Formálj gombócokat és hempergesd meg pirított zsemlemorzsában.
Nagyon finom, másnap is teljesen puhácska, már ha ugye megéli a
másnapot!

Hozzávalók:

Tejbegríz: /1/2 l tejet forralj fel és keverj hozzá 4 ek búzadarát /grízt,
folyamatosan kevergesd amíg jó sűrű lesz/ kb 10 perc
25 dkg túró
1 ek vaníliás cukor
1/2 citrom reszelt héja
pirított zsemlemorzsa

Virág
Kép
Kép
virág22

SziasztokKép

Jaj de aranyosak vagytok!
Viccből írok, hogy nincs ebéd és erre mindenki odaadná a magáétKép Na ezért szeretek ide jönni!
De lehet, hogy megússzátokKép mert úgy néz ki, sikerült egy részét megmenteni. Erdélyi rakottkáposztát csináltam, aminek odaégett az alja. De a felső részt még meg lehet enniKép

A találokzóban én is benne vagyok még mindig, elvileg mi is tudunk mozogni bármerre! És akkor ebédelhetünk egy nagyot együttKépKép

Titi!
Már nagyon várom a találkozót! Eszterke is jöhet, ha van kedveKép Bár olyan régen nem írt!
És megint egy kis ejnye-bejnye! Kissé túlhajszolod magad a leírtak szerint! Több pihenész Titikém! Nem viccelek!Kép

GyöngyiKép
te ilyeneket tudsz, hogy izotóp meg minden? Akkor nem csodálom, hogy ülnek rajta 3 hetet. Egy biztos, a prolaktin szintem tuti jó lett, azzal nem lehet gond. Most az LH, FSH szintet akarják megnézni. Ebből csak az LH szint van meg. Na majd úgy is mondom a híreket, ha megvan az eredmény.
Nagyon gratulálok a kislányodnak! Nemsokára el is fogja hagyni, ha így haladKép Képzeld, nekem Marci a héten lett szobatiszta. De tényleg úgy, ahogy a többi anyuka mondta. Szinte egyik napról a másikra. És csak wc-be akar pisilni, kakálni.

ZsuzsaKép
Mintha magamról és Marciról olvastam volnaKép Detto ugyan ez! Neki is van egy macija, amit ha véletlenül otthon hagyunk, elkapja az ideg és leveri magát a földre......Két perc múlva meg másért....

Virág drágaKép
Mi az hogy, a mi babáinkat fogod dajkálni! Szépen elfogsz menni dolgozni, utána meg a dokibácsihoz! Aztán nem lesz időd, hogy a mieinket babusgasd, mert lesz dolgod a sajátoddal!Kép Csak lásson már a dokibácsi! Lehet, hogy csak egy ici-pici rásegítés kellKép

FidoliKép
nagyon ügyesek vagytok, hogy ilyen gyorsan összehoztátokKép Akartok tesót is? na jó, ne menjünk a dolgok elébe, előszőr szülessen meg ez a picurkaKép
A gerincműtét nagyon rosszul hangzik! Ugye teljesen rendbe jöttél?

Megyek összekaparom az ebédet,ami még ehető belőleKép

koda

Koda

Kép

Kép
koda

koda!én decemberre irtam hogy a mostani kismamák babáit fogom dajkálni mert addigra mindenkinek meglesz!nem jövöre!jövöre már nekem is lesz de idén már nem!hacsak össze nem jött március mert akkor én is babával mehetnék a talira!de kétlem!

na megyek pakolgat5ni meg lehet átrendezem a nappalit olyan rendezgethetnékem vanKép

majd késöbb benézek addig is pusz mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Itt vagyok én is, olvasgatlak benneteket, csak időm nem volt írni.
Fidoli: üdv közöttünk, remélem minden rendben lesz és tényleg egy baba cseperedik benned.
Tényleg jó lenne egy találka, bár én innen egy kicsit messze vagyok tőletek, de talán meg lehet oldani.
Gyöngyi: Sümeg, az itt van a szomszédomban. Talán 40 km. Tényleg nagyon jók a várjátékok, már mi is voltunk. Biztos élvezitek majd.
Virág: Az nekem is mániám, hogy időközönként átrendezem a lakást, már ami mozgatható.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Szia Anita!Babát szeretnékből vagyok.
Hogy álltok az esküvővel?Milyen ruhád lesz?Képzeld a párom megkérte a kezem,szeptember 23.-án lesz az esküvő.A héten megyek ruhát nézni.A meghívókat mikor kell elvinni?

Kép
breni

Lányok, ideje volna már bebabásodni valakinek a "régiek" közül. Az előző hónapban sem volt senki, aki régóta itt próbálkozik?! Egy hónapot még meg lehet bocsátani, de kettő azért már sok volna, úgyhogy hajrá!!!

Bufo, szegénykém, sok-sok türelem, és kitartás!!!

Koda, igen, pihenni akarok, úgyhogy a ma esti programot lemondtam, de ott a sok vasalnivaló, meg minden házimunka. Már lassan megfulladunk a portól. Az ablakpucolásról meg ne is beszéljünk, azt már nem fogom megcsinálni. Istenem, ha lenne egy kicsivel több pénzünk, esküszöm, hívnék egy kis segítséget!

KépKép
titi_27

Virág!

Jó pakolgatást, és köszi a receptet. Olyan könnyűnek tűnik, hogy ki is próbálom.
Még mindig nem jött meg, de a hőm reggelre már csak 36,7 volt.

Koda!
Hát ez szuper! És rögtön a Wc-be. Hogy csináltad? Már éjszakára se adsz fel neki pelust?
Az izotópot meg a dokim mondta, nem magamtól tudom. Gondolom azért, mert tudta, hogy későn lesznek meg az eredmények. Nekem csak a prolaktint és a progeszteront nézik. Ráadásul 5x vettek vért. Mikor lesz eredményem!!!!!

Titi!
Olyan aranyos vagy. Majd teszek fel képet. Angolra a Rezin kívül még 3 kisfiú jár. Képzeld tegnap szoknyát adtam a Rezire, és az egyik kisfiú azt mondta neki, hogy Szép vagy!Olyan édesek voltak.
Ti kisfiút szeretnétek?

Bufo!
Ne izgulj ez nálunk is előfordult már. Ami másnál van az kell neki is. Múlt héten kitoltam a kis piros biciglijét (persze még nem tudja hajtani, de tolni kell rajta). Egy kislány arra biciglizett egy rózsaszín biciglin. Na mondanom se kell, hogy fél óráig azt kellett hallgatnom, hogy "jóóóóózsaszín biciglit akajok".
Kezdek gondolkozni a teszten. Lehet holnap veszek egyett, ha addig nem jön meg.

Na rohanok vasalni.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné

Gyöngyi, mi kisfiúra hajtottunk, de most már kezdem azt mondani, mindegy, csak ne legyen semmi gond!
Vasalás... nekem is kellene. Kép

A teszt pedig megnyugvás volna mindenféleképpen! Szerintem is csináld meg!

KépKép
titi_27

Koda,

Igen szeretnénk több gyerkőcöt, Kép bár nekem csak egy bátyám van, de mindig nagyobb (3 gyereket) családot szerettem volna, aztán meglátjuk mennyi adatik. A gerincműtét komoly volt , de hála Istennek szinte teljesen panasz mentes vagyok. Oda kell persze figyelnem hogy mit mennyit emelek és hogyan, meg persze úsznom kellene. Épp most szeretnék újra járni, csak nem tudom hogy amíg nem megyek dokihoz ez ok-e, vagy inkább kerüljem az uszodát, mert fenn áll a fertőzés veszélye. Ti mit gondoltok?
Bufo,
Még friss vagyok, tegnap előtt kellett volna megjönnie, de valahogy éreztem, hogy most nem a szokásos késik 1-2 napot, hanem másképp érzem magam....így vettem egy tesztet és 2 erős csíkom lett :-) Persze félve örülök, de örülök nagyon!!!! Szegény férjem reggel korán nem nagyon fogta a dolgot Kép

Zita
KépKép
fidoli

Koda,

Igen szeretnénk több gyerkőcöt, Kép bár nekem csak egy bátyám van, de mindig nagyobb (3 gyereket) családot szerettem volna, aztán meglátjuk mennyi adatik. A gerincműtét komoly volt , de hála Istennek szinte teljesen panasz mentes vagyok. Oda kell persze figyelnem hogy mit mennyit emelek és hogyan, meg persze úsznom kellene. Épp most szeretnék újra járni, csak nem tudom hogy amíg nem megyek dokihoz ez ok-e, vagy inkább kerüljem az uszodát, mert fenn áll a fertőzés veszélye. Ti mit gondoltok?
Bufo,
Még friss vagyok, tegnap előtt kellett volna megjönnie, de valahogy éreztem, hogy most nem a szokásos késik 1-2 napot, hanem másképp érzem magam....így vettem egy tesztet és 2 erős csíkom lett :-) Persze félve örülök, de örülök nagyon!!!! Szegény férjem reggel korán nem nagyon fogta a dolgot Kép

Zita
KépKép
fidoli

Szia Breni! Ide válaszolok neked inkább, ha nem baj, remélem elolvasod.
Gratulálok; először is remélem, hosszú, boldog életetek lesz együtt gyereksereggel körülvéveKép.
Nekem ekrü színű ruhám lesz, majd ha megvolt az esküvő megmutatom képen,( akkor mindenképpen teszek fel képeket, megígérem. )
A meghívókat a helyetekben olyan július környékén már elkezdeném szétosztani, bár ez attól is függ hányan lesztek, ha sokan célszerű hamar elkezdeni, ezért javaslom a júliust, ha csak családi körben lesz elég 1 hónappal az esküvő előtt. Azért legyen ideje felkészülni anyagilag a meghívott vendégnek is.Kép
Manapság már nem kevés pénz ezt megszervezni. A barátnőmék 80-an voltak és 1,5 millióba került, pedig nem volt semmi extra. A magam 20 főjével is benne lesz 200.000 Ft-ba.
A csokromat pénteken rendzzük a párommal, vagyis Õ rendezi, de én is ott leszek. Még nincs semmi elképzelésem. Nem akarok nagy csokrot, hisz ez már 2. esküvő. Valami egyszerű szép csokrot szeretnék. Arra gondoltam, hogy valamilyen tavasz virágokból állítatok össze. Na, de még meglátom...
Nektek összejött már a baba? Ne haragudj, de nem nagyon követem a Ti életetek a babát szeretnékből, nekem még mindig nem jött össze, ha olvasol minket gondolom tudod...
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Oné,

Nem tudom a korábbi levelemből mennyire derül ki: január óta próbálkozunk, úgy hogy a februárt teljesen elbénáztuk: a hó elején megjött (5 nap kiesés) egy hétig a férjem volt beteg, egy hétig én, aztán elutaztam a Bakonyba egy hétre, szóval nem nagyon volt időnk a babaprojectre, le is voltam hangolva rendesen. Már épp venni akartam PG53-at, de aztán rájöttem, hogy ha jönnie kell a babának, jönni fog és ne ahhoz időzítsük az együttlétünket, hogy mikor vagyok termékeny, mert akkor olyan "munkássá" válik, és kevésbé szerelmes, meghitt. Amúgy egy barátnőm sokat segített azzal, hogy elmondta, hogy az első babával a menstruációját követő 8. napon a másodikkal meg a 18. napon esett teherbe, tehát nem feltétlenül az ovulációkor. Úgy megkönnyebültem mikor elmesélte, hogy tényleg letettem a számolgatásról,csak annyit figyeltem, hogy azon a héten amikor legvalószinűbb az ov. akkor lehetőség szerint (spontán Kép ) legyünk együtt.
Amúgy most kértem idpontot a dokinőmtől és csak április 26-ra tudott adni Kép Hát addigra már a szívhang is hallható lesz legalább,(ha lesz baba)

Zita
KépKép
fidoli

Pékné Anita,

De jó, hogy esküvőre készülődsz! Gratulálok és szívből kívánok NEktek sok-sok boldogságot, bőséges gyermekáldást!! Kép Kép Kép
Nekem is ekrü ruhám volt, és nagyon jól éreztem magam benne Kép Kép Pedigvolt egy kis bonyodalom a ruha körül aznap...
Nekünk is kb 1,3 millió volt, de mi 117-en voltunk, és tényleg nem volt nagy felhajtás (se kocsi, se fizetett fényképész, se zenekar) viszon szuper dekoráció és nagyon finom kaja, és jó étterem.

Zita
KépKép
fidoli

Anita!
Kb.100-an leszünk,de ebből még nem biztos hogy eljön mindenki.Én május-júniusra gondoltam a meghívókat elvinni.Az én csokromat sárga-narancssárga rózsából képzelem el.(rózsa nem kötelező)Sajnos nem jött össze még a baba,ez a 7.hónap,de most nem is bánom ha nem jön össze még 3 hónapig az esküvő miatt,de ha mégis akkor én leszek a legboldogabb.Sajnálom hogy még neked sem.Kép

Kép
breni

Ma egész nap úgy kóválygok idebent, mint egy álomszuszék, vagy épp éberalvó. Kérdezték is a kollegák, hogy mi van velem, aztán ráfogtam, hogy nem érzem jól magam, mert meg fog jönni. Aztán jöttek a poénok, meg a kolleganő részéről, hogy "sebaj, majd a következő hónapban"! Kép De már nem sokáig kell titkolódzni, már csak 2 hét. Olyan szar az emberek szemébe hazudni, hogy nem vagyok terhes. Egyszerűen nem bírom kimondani. Olyan, mintha megtagadnám a gyermekem. Tudom, ez hülyeség, de ezek az érzéseim. Kép

Fidolin, tudom, hogy nehéz lesz kibírni ezt az időt, de legalább már tényleg lesz szívhangja a babának. Én a 6. héten voltam először, aztán a következő héten (mert voltak problémáim) és azóta várom a 12. hetet.

Ha jól számolom, akkor a 7. héten mész ugye? Hidd el, előtte nem is nagyon kellene, addig lehet, hogy még a babát sem látnád. Csak nyugi, és tessék elterelni a figyelmed, sokat jönni közénk beszélgetni, és elszalad ez a röpke 3-4 hét!

KépKép
titi_27

Breni!
Én nem szeretnék rózsát, mert az első esküvőmön rózsa csokrom volt. Így ezért más virágból szeretnék.
Erről jut eszembe. Miért nem jössz gyakrabban ide?
Valami baj van, hogy nem jön össze a baba?
Fidoli: Köszi a gratulációkat, remélem ez a házasság sikeresebb lesz, mint az első volt.
Na mennem kell, lejárt a munkaidőm, ha tudok este jövök.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Fidoli!

Udv. nalunk,tenyleg jo itt,nem erzed magad egyedul.Gratula a babahoz(psszzz!).

Lanyok,ha minden igaz a gombocaim egyben maradnak.Legalabbis fent lebegnek a viz tetejen.EGYBEN!Kép
Milyen keves eleg a boldogsaghoz,mi?

MIndjart jovok,csak befejezem+csinalok francia salit+megparolom ferjem lazacat.Atkins dietat csinal.Kép
momo35

Köszi Titi_27 és Momo 35. Kép
Hát igen nem lesz könnyű kibírni, de mit csináljak ez van...Ez legyen a legnagyobb bajom. Inkább csak az lenne jó, ha tudnék a dokinővel arról beszélni, hogy mehet-e az úszás vagy nem, stb....Titi, Te hányadik hétben vagy? Próbáltam visszaolvasni a hozzászólásokat, de nem találtam meg.
Momo35 kiváncsian várom, hogy egyben maradtak-e a gombócaid ???? Kép Kép Kép Én búzadarával csinálom, de oda kell figyelni a menniységre, mert nekem meg néha kemény maradKép
Lassan indulok haza, és otthon nincs netem, legközebb reggel tudok jönni. Legyen szép estétek!! Kép)

Zita
KépKép
fidoli

Koda!

Koszi,en is nezgelodok,de majdnem tuti,hogy nem veszem be az aspirint.AMugy is utalok minden gyogyszert.De van amikor muszaj,te is hamar rendbe jossz,es piff,paff,ott a baba Kép
Tudom mar irtam,de tenyleg igaz szerintem hogy mindennek meg van az oka,valamiert meg kell tortennie,es egy baba is csak akkor jon amikor kell,amikor fent van egy lelkecske akninek eppen mirank van szuksege.
Nem okoskodok tovabb.

Bufo!

Azert te mar joval elobbre jarsz a terhessegben mit en,kell is hogy pocid legyen.
Estenkent ferjem mindig argus szemmel figyeli ahogy eszem.Elotte nem voltam valami nagyevo.

One!

Ok,talizhatunk,csak arra kernelek,hogy kuldjel mar egy telefonszamot,mert ha hazamegyek akkor nem leszek internet kozelben,vagyis a forumon nem tudnank lebeszelni.

Ezt mindenkinek szanom,van emai cimem a profilomban azt hiszem es oda kuldhetnetek es akkor lehetne randizgatni.Kép

Szoval One,en se vagyok nagyon ismeros a kornyeken,meg csak osszel vettuk at a lakast...erdekes lesz felfedezni a kornyeket.De ott van mellette az Istvan korhaz,megnyugtato.Valahogy mindig korhaz mellett lakunk,itt is szemben van egy korhaz pont.Kép

Virag!

Olyan szupi recepteket irsz mindig.De most kivetelesen ez sikerult,a mindmegette.hu-rol irtam ki.ALig varom,hogy huljon es megkostolhassam.Kép

Titi!

Pihenes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép
Ablakot meg ne is moss,nem azt mondtad,hogy majsban fognak vakolni,akkor meg ugyis olyan koszos lesz,majd meglatod.Tudom hogy nehez megalln,hogy ne csinalj dolgokat,de azert probald meg.ELvegre elotte mar rendesen vegig dolgozgtal egy napot a munkahelyeden.Nem vagy te su[per woman!KépJolehet,hogy az vagy,csak most ne akard bizonygatni.
Tudod mit szoktak mondani,hogy ugy allj a munkahoz,hogy mas is hozzaferjen!Kép

Jo hir!!!Bocs,marmint nekem.
Az a doki elvallalt,aprilis 27en kell mennem eloszor hozza,es o ket helyen is szul(marmint en szulok ,o ott van Kép ) es majd eldontjuk.

Kicsijuci!!!

Meselj!
ANyukam elintezte,aprilis 25en megyek eloszor uh-ra majd kesobb a vervetelre.Nektek is ket kulon helyre kellett mennetek?
Mar dokim is van,most mar csak legyen minden rendben.

Megettem egy gombocot,isteni!Kép
momo35

Momo, tényleg igazad van, a vakolástól úgyis tiszta kosz lesz. Kép
Ez tiszta jó, már van időpontod is?! Vérvételre a laborba kellett mennem, a doki csak uh-t csinált, ő küldött el a további vizsgálatokra. Egyelőre még csak az első vérvizsgálaton vagyok túl.

Fidoli, a 10. hétben járok. Már csak 2, és mehetek végre a dokihoz! Már alig bírom kivárni.

KépKép
titi_27

Most veszem észre, hogy az utóbbi időben valahogy olyan szűkszavú vagyok... pedig olvasok mindent, csak valahogy olyan fáradt vagyok, hogy az ujjaim is alig bírom mozgatni. Kép
Ma nagy alvást tervezek!!!

KépKép
titi_27

Sziasztok!!!!!

Hát ez megint nem az én hetem!!! Most értem haza a kórházból, a tesóm ma reggel bement, és már haza sem engedték a ruhájáért. Õ most 20hetes és nagyon fáj a hasa, de a babával minden rendbe van, és a méhszáj is zárt. Nagyon aggódom, elég sz@rul néz ki szegénykém.

Én csütörtökön megyek uh-ra már alig várom!!!!!!
6 hete nem "láttam" a kis drágámat.

Azért hűségesen elolvasok minden hozzászólást, csak nem tudok mindenkinek írni, és írigykedem hogy nap közben is hozzá tudtok szólni! Már alig várom hogy itthon legyek.

Üdv Fidoli, és gratulálok!
Titi! Látod hogy szalad az idő? Már csak 2 hét! Azért pihenj néha!
Virág! Hogy bírod egyedül? Sikerült a munka?
Koda: Mi újság mikor mész dokihoz??? (Bocs ha már írtad)
Még jövök.... megyek enni.

KépKép
eszterke80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?