Sziasztok:)
Először is elnézést Mindenkitől!
Igaza van Áginak
Kicsit félreérthető voltam. Én akkor tényleg terhes voltam, és itt is van a baba a pocakomba! Egyszerűen félrenézték. Igazából bent volt a méhben, jó helyen beágyazódva. Tehát a megműtött méhenkívüli terhességem 35 hetes a pocakban és Bencének hívják:)
és akit érdekel a folytatás......:
Utána annyi volt még, hogy azt mondták szerintük nincs terhesség, ha van is rossz helyen.....A 12. hétig nem fogadtak az orvosk, nem mehettem tanácsadásra, azt mondták várjak türelemmel, majd az idő eldönti a dolgokat. Annyit még hozzátettek, ha beindulna a vetélés, akkor menjek be.
Mentem fűhöz-fához.......Uh-ra is csak saját pénzemen mentem magán úton, mert szerettem volna tudni, hogy mégis fejlődik -e a baba. A 12. héten elöntött a vér....Rohanás ide miskolcra. hazaküldtek, hohy nem vetélés, igazából nem látnak semmi bajt, a baba szépen fejlődik. Menjek haza és szedjek Mg B6-ot......
Na ekkor átmentem Barcikára, ott találtam egy jó orvost. A 14. héten megint véreztem, úgyhogy kórházban feküdtem. Aztán úgy látszott, kicsi a baba. Aztán szerencsére behozta lemaradást.........aztán bevérzett a méhszájam....aztán a lepény olyan rossz helyen feküdt, hogy azt mondták, elég egy tüsszentés és leválhat, ami maitt elvérezhetünk.Karácsonykor szabadultam megint a kórházból, szerencsére a lepény felkerült jó helyre, a baba is szépen fejlődik. Voltam vagy 30 uh-on a 35 hét alatt. Most tanácsadáson a szívhang mindig gyors, mert ez a doki itt Miskolcon felidegesít folyton. Amikor az én barcikai dokim nézi a babát, minden oké. Szóval az idegállapotom nem tökéletes. 20 hetesen 45 kg voltam! Most már összeszedtem magam, 52 kg vagyok. (44 kg voltam, mikor terhes lettem).
Gigi:)
A ma este szerintem is jó lenne a closty bevételére, de a holnap dél sem rossz. Ha ragaszkodsz a 3. naphoz, akkor inkább legyen a holnap. Akkor is tuti időben vagy!!!
És igen, jó magnéziumot vettetek!:) Csak már így szoktam meg, hogy magnéziumcitrát, így mondták a kórházban is:)
Erzsike:)
Jó ez a pizza evés-nem evés

Nem vársz te babát véletlenül???
Anna!
Nagyon izgulok értetek!!!!