Lányok!
Mióta van így, hogy a doki pecsétje számít?!
Én az első terhességemkor végig a védőnőtől kaptam a pecséteket, és megkaptam az egyszeri támogatást is. És így van ez most is, eddig egy pecsétem van a védőnőtől, és épp a héten találkozom vele újra, amikor kapom a következőt. Viszont most megfogom kérdezni tőle, hogy hogy is van ez a "pecsét ügylet" manapság, és majd beszámolok róla, hogy ő mit mondott.
Bogesz: én alapból simán szeretnék szülni, a császárról nincs tapasztalatom. Engem most nagyon érdekel a gátvédelem, a dokimmal még nem beszéltem róla, de legközelebb mindenképp megemlítem neki, és kérem a véleményét. Csütörtökön megyek a kórházba, meeting lesz a szülésznőkkel, remélem a szülőszobákba is bekukkanthatunk. A szülésznőket is megkérdezem gátvédelem ügyben, aztán majd szépen lassan összerakom magamban a képet...
mona: szerintem jól teszed, hogy mész kismama tornára, szerintem nagyon jó. Bár én itthon tornázom, kb. egy hónapja, de szinte minden nap lenyomom, és nekem nagyon bevált, jó hatással van a közérzetemre is. Úgy hogy kitartás.....
Nem tudom ki hogy van vele, de olyan gyorsan telik az idő, pikk-pakk szülni fogunk
Mostanában már mi is igencsak nézegetjük a baba holmikat, kiságyat, babakocsit, stb..Nagyon izgalmas
Krisztike: hova lettél? Jössz csütörtökön a találkozóra?
Móni