Sziasztok Mammikák!
Örülök, hogy szóba került a henna, én évekig azzal festettem a hajam, sőt a bőrömet is sokszor hennáztam

Vannak jó kis receptjeim. Azt tudnotok kell, hogy a henna mindenképp vörös
árnyalatú lesz, nem szőke, és nem fekete, és nem is gesztenyebarna, alapban a henna vörösre szinezi az emberi pigmenteket, és ugye a hajban is az van. VISZONT! Soha olyan szép nem volt a hajam, mint amikor hennáztam, se korpa, se zsírosodás, gyönyörű fény. Az nők állandóan kérdezték, hogy mivel van festve, mert gyönyörű, és nem csak 2 hétig. DE ez a másik bajom a hennával, nem lehet szabadulni tőle, a vörös árnyalat megmarad, még ha feketére is fested a hajad. Egyébként én illóolajokat is tettem bele mindig, mert én az egyszerű port használtam, de azzal nagyon nehéz festeni, jobb ha megkértek valakit, mert olyan mint a sár.
Bútorok: én használtakat figyelem, vagy elkészíttetjük asztalossal.
De a Lányok itt a Faktum bútort nagyon dicsérték, van Pesten is kirendeltségük az RS bútoráruházban.
Timi26!Kispocc! Nagyon csinosak vagytok! Szép formás a pocitok!
Niki! Te mióta vagy vegetáriánus? Én is az vagyok alapban, de a terhességem óta eszek halat, baromfit, felvágottat, májat. Őszintén szólva kívánom is sokszor az állati fehérjét, bár főleg a terhességem elején, a többség most is a zöldség és a tejtermék.
Nem lehet, hogy tényleg egy bizonyos szintű energiahiány lépett fel nálad? Szóját, babot, hüvelyeseket gyakran eszel? Mert azoknak elég nagy a fehérjetartalmuk. Meg spenótot? Annak meg a vastartalma. Bár én úgy tudom, hogy a növényi dolgok másként szívódnak fel.
Lányok

! A lepel a képen sarong (indiai kendő) itthon gyakran abban vagyok, az utcára is szoktam hordani, de most nem ér körbe rendesen
Jógázni pólóban, és hosszú bő nadrágban szoktam, aminek gumis a szára, hogy ne csússzon le fordított testhelyzetnél
KőszegiTimi! Köszi a linket, nagyon jó. Én eddig itt okosodtam, esetleg ezt is nézzétek meg:
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL
Puszi Nektek!