Sziasztok!
Képzeljétek megkaptam
a faldekorációt,amit Vateráról rendeltem. NAGGGGYON JÓ!!!!!

Nagyon tetszik. Van benne felhő, nap, virág, pillangó, teknőc mókussal a hátán, nyuszika, sün, gomba,méhecske. ( 21 darabos) Hazamegyek és fel is rakom a falra.2 oldalas ragasztóval lehet felrakni és állítólag ha leveszem nem sérül tőle a fal. Ha majd akkora lesz Réka, hogy elérné és kapargatná,akkor feljebb rakom.

De egyébként dekor habbol (ami elég kemény)van és egészségre ártalmatlan festékkel van festve. Majd lefényképezem nektek.

Aszt hiszem 5000 forint volt, de most kerestem vaterán, hogy belinkeljem ide nektek, de már nem találom. Pedig ezek újak, nem használtak.
Tegnap meg megkaptam a sterilizálót 2 cumis üveggel és 2 cumival Tomee Tipes 3500 forintért vettem. Az eredeti ára 7000 ft.volt és Brendonba vették.
Légzés figyelőt kaptunk kölcsön. Még a bébiőrőn gondolkozom.

Egyébként megvan minden. Most már csak arra kell koncentrálnom, hogy meglegyen minden a kórházi csomaghoz.
Bogi! Nagyon szép nevet választottatok!!!!

És a falvédőd!!!!! Isteni lett!!!! Gratulálok! Én sajna nem tudok ilyeneket. Vagyis tudnék, csak varrógépem nincs, mert varrni azért tudok.
Beus! Nem tudom mitől szúrhat neked. És már az elejétől van vér a vizeletbe? Ez akkor lehet, hogy terhesség alatt megengedett?

Na mind1. ha nem írt rá semmit a dokid,akkor biztos nem kell rá semmi.Ha nem okozott eddig más problémát és a laborod is jó,akkor ne izgulj!
Annus! Megy a drukk 4D-re Képeket hozzál ám!!

Én is felébredek minden éjjl 2-3 körül pisilni és ma is Réka nem hagyott visszaaludni, mert táncolt a hasamban- csak azt nem tudom , hogy a zenét hol hallotta. ???

NA persze ha tőlem örökli a tánc szeretetét,akkor már értem mit művelt ......
Cedis! Nekünk sima állványunk van a kis kádhoz,ami összecsukható , így csak az 1500-as kádat kellett megvenni. Az állványt kaptuk ,de biztos nem olyan drága. És mi is a szobában fogjuk fürdetni.

De egyébként ha nem lenne állványunk,akkor megoldanánk a nappali étkező asztalán, vagy bármilyen asztalon. Láttam én is ilyen állványt,amiről te beszélsz,de nem tudom megéri-e. Mennyibe kerül?
Nekünk ilyen állványunk van ( Ez nem a mienk, csak egy kép a netről)