Zsebi,
Köszi a babakocsis infót, rágom még egy kicsit, aztán aug-ig csak találok valami jót.
Erika,
Mekkora show lenne ha mi is Herceghalomra költöznénk, anyám tutira belebetegedne, tegyük fel elmegy a húgomat meglátogatni és milyen kellemetlen hogy hozzánk nem jönne el. Haha.
Nagyon király a babakocsid, biztosan élőben is az lesz. Majd számolj be róla ha kipróbáltad.
Én már most használom a klímát az autóban, ki se bírnám anélkül. Mértékkel, szépen és időben lekapcsolom mielőtt megérkeznénk a célállomáshoz.
Ja és a lakásban is be fogom kapcsolni, majd keresünk valami Marcikímélő üzemmódot.
Orsi,
Ezek szerint már volt 3-as találatotok ? Nah az jó bemelegítés az 5-öshöz.
Gabi,
Rendi Kobold h így segít porszívózni, beszélhetne Marcival is hogy ő is szálljon be az ilyen bulikba. Most is hallom hogy püföli a zsiráfot, én meg készítem a kajáját. Ja igen akkor hogyan is tudok írni ? Hát úgy h már csak melegszik.
A helyzet az hogy autós közlekedésre gondoltam. Persze ha lenne P+R és normál közlekedési lehetőség Pesten belül.... de akkor sem, a rózsadomb csücskén a hármas határhegynél dolgozom úgyhogy mindenképpen autóval kell h közlekedjek.
Szerintetek az gáz hogy tervezzük (inkább én tervezem) h angolul beszélek Marcikához ?
Bébic,
Orvos, főleg h jön a hétvége…
Írtam korábban h Marci óramű pontossággal elintézi a kakit, volt ez így az elmúlt 4,2 hónapban.
3 napja napi 3x kakil !!!!!! Úristen mi van itt ? Rájött a gyerek h spórolni akarok a pelenkákon ?