Tancsu:Ja beszélgettünk,de legalább én is lefáradok.Anita még maradt tovább csak én éhes voltam.Próbáld ki a teát a tea nem árt legfeljebb nem használ.
Helló Tancsu! Milyen teát javasolt a Márti?
Ja, tényleg, ha majd a Timi visszatér, akkor körkérdésként felteszem nektek a beöntés nevű rettenetet (persze, én nem ismerem ), hogy az hogy is volt? Mert erről nem igazán meséltetek.... ha akartok, meséljetek, jó? Mert én ettől marhára be vagyok parázva. Már megint, mi, Márti?
Azt beszéltük Mártival,hogy ne az inaskának adjak teát pocifájásra (édeköményt),hanem én igyam és akkor a tejcsin át megkapja ő is és hátha nem fog annyit fájni neki...
Nem tudok nyilatkozni,mivel nem kaptam beöntést... Viszon állitólag nem fájdalmas,csak kellemetlen,de sokkal jobb szülésnél....
Nem jársz úgy mint én,úgyhogy válaszd,ha pedig nem adják maguktól,akkor kérd inkább...
Viszont a ketéter egyáltalán nem fáj,azt kaptam és kellemesen csalódtam....pedig én meg attól féltem...
Valami rémlik, de hol van már a Szomszédok! Mondd meg a Lacinak, hogy a ti lányotok nem lesz részeges.
A mi lánynevünk: Minka. A 19. században volt egy magyar költőnő, akinek Czóbel Minka volt a neve, és más Minkát természetesen nem is ismerünk. Ezért esett rá a választás, meg tetszik is nekünk. Anyuék szerint Dinkának meg Milkának fogják csúfolni. Szerintem meg a mai gyerekek nem ismerik azt a szót, hogy dinka. A Milkát igen.
A fiúnevünk nincs meg.
(Merthogy ugye az egyik fiú lesz, a másik lány.) De a Tündiék (a hastánctanárék) szerint Minka (a lány) és Munka (a fiú) nagyon jól passzolnának. De ez csak vicc, persze.
Na jó Benó veled úgy se lehet bírni.Szóval én kaptam beöntést mivel már akkor fájás van így igaza van Tancsunak csak kellemetlen.Olyan mitha feszítene belülről és tartani kell amíg bírod.Olyan érzés mint amikor hasmenésed van és próbálod visszatartani.Ennyi.
Benó, a beöntés semmi különös. Csak megtöltenek vízzel, kicsit csikiz. Aztán tartogatod kicsit, átmosódnak a beleidés aztán jól meghajt. Kimegy belőled minden. Utána zuhany és mehetsz szülni.
Nem a vécén. Egy helységben, ami rögtön a vécénél van, de nem volt ott más, csak a nővér és én.Mind a 3x. Másodszor mikor kijöttem a zuhany alól egyenesen a szülőszobára mentem, mert már jöttek is a tolófájások. Nagyon gyors volt a Peti. Alig volt idejük a felvételt megcsinálni.
Sőt mielőtt megkérdezed, a gerincérzéstelenitő sem fájt,mert akkor szúrnak,amikor fájás jön és akkor a fájásra figyelsz,csak azt veszed észre hogy elkezdessz zsibbadni...