Sziasztok!
Sziszka, nagyon csinosak voltatok! És tényleg szuper kis rucikat túrtál!
Zsófi, de jó, de jó. Ne aggódj, barátnőmet is elküldte a dokija integrált tesztre, mert a kombinált 3 értéke közül egy nem lett jó és olyan hülye sms-t írt mellé, hogy agyrém. Aztán persze 2 napig nem vette fel az ilyan dokikat komolyan meg kéne gyepálni.....
Igen, a mai nap tényleg húzós volt. Mi kimentünk játszóterezni, és persze ott egy szem árnyék sincs, háááát....kissé elpilledtem.
Ja, beszéltem a mi humánosunkkal, azt nem tudom gyesnél hogy van, de azt mondta hogy pl. én tuti nem tudtam volna kivenni a szabijaimat, mert anno sokan tették és van vmi szabály rá, hogy ne lehessen....car ügy, de nekem ezt mondta. Csak akkor lehet, ha ténylegesen visszamegy az ember dolgozni.
Ja , Levi memóriája extra: ugye voltunk nálatok pénteken, erre vasárnap befordultunk a toronynál Miklós felé és a templomig Benizett a fiam!
Boni, azért Te sem vagy még öreg róka!:-)
Mazska, de jó lehetett a hétvége. Ez a szauna klassz lehet!
Mi névügyileg úgy állunk hogy Levit mond Levi, de Vutyót, vagy vmi hasonlót mond családnévnek....
Mi ma sajna nem találkoztunk apával, mert a kórházból nem tudott eljönni, aztán hazaért 6 előtt 5 perccel, és 6ra ment ügyelni, hazaugrott volna fürdetni, de berángatták 10 perc itthonlét után, hogy van egy 60 éves aki szédül. Megint hazaesett este 9re, hogy vacsizzon legalább, meg fürödjön le, erre újabb 10 perc után újra be, hogy ugyanaz a majom hívja. Már bocsi, de kimegy megvizsgálja, EKG, nincs semmi baja, be akarja küldeni, az megtagadja, hogy Ő nem megy kórházba, akkor negyed óra múlva mi a tökért hívja újra az ügyeletet? Amúgy semmi új tünete nem lett, csak unatkozott.....Komolyan ilyenkor az agyam eldurran. Annyit nem volt itthon szegény Péter, hogy a fiának adjon két névnapi puszit....
A múltkor is képzeljétek, hajnali 3-4 között a következő rettenetes komoly esetekhez kellett menni: este gombát evett és azóta KÖHÖG....., meg bemegy a fickó hajnalban hogy dagad a lába, meg fáj neki, majd hozzáteszi, hogy mellékesen mivel nincs éjjeli járat Ő Dunaharasztiból gyalogolt Csepelre, ez több, mint 15 km.....erre mit mondjon egy orvos, hogy ekkora túra után neki is fájna a lába?!
Szóval olyan eszement emberek vannak, hogy az agyam eldobom.
Na, mindegy, itt forrongok, mert ma olyan jó lett volna kicsit együtt lenni. Még a tegnapi banzájból maradt sütike is, szóval simán csaphattunk volna egy szűk családi ünnepet, holnap amúgy is Péter nap is van, erre egész nap egyedül voltam, és apa alig 10 percet volt itthon.
Köpködés: huh, akkor nem csak nálunk téma! Mondjuk Levi nem minket, de autózás közben az első 5 percben még csak berreg, majd direkt átvált köpködős berregésbe. És ilyenkor 5 tonna nyál Levi magasságban mindenhol, ha épp ott vagyunk, akkor persze ránk is, a ruháját meg elől csavarni lehet. Mi is már mindent megpróbáltunk, tudja hogy nem lehet, de eddig semmi sem hatásos. Szóval küzdünk rendesen, de közben nagy a kísértés, mert végre lassan 2 év után így van el egyedül néha 15-20-25 percet is. Ha meg nagyon leszidjuk, bünti, vagy kis szájracsapás, akkor ugye üvöltés és összeköti azzal hogy nem autózhat. Szóval vegyem el az egyetlen önálló játékát, örömét és az én egyetlen szabad negyedóráimat. Mert sajna összeköti, utána már nem akar autózni egy jó darabig.
Julcsi, holnapra Boldog Péternapot előre is!
Niki, én még nem akarok szülni, mert Balcsi a cél hétvégén, úgyhogy nagyon szorítok továbbra is!
Tényleg, mekkora Domi baba?
Mi holnap megyünk az utolsó nagy uh-ra, szűrésre, minden mérés lesz, szóval nagyon kíváncsi vagyok már!