A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Döncinek nagyon Boldog születésnapot Kívánunk!

Esküvő miatti rohangálás miatt, várhatóan csak hétfőn érek rá legközelebb,a Budai várból majd integetek nektek kicsivel 4 óra előtt, majd lessetek!

Köszönöm a drukkokat!

Nagyon szép hétvégét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

szisz figyelek figyelek :wink: :lol:
Vendég

Mazska, helyesbítek... itt is pocsék idő van! :(

Sziszka, mi is a közelben leszünk szombat délután, ha szép az idő, akkor figyelek majd erősen, és én is integetek! :) hihi!

Barbi, nagyon szép vagy! olyan szép a pocid! komolyan! a többihez hozzászólni nem nagyon tudok! tanárnő egy bunkó! :( az ilyen menjen eladónak az aldiba... de komolyan! Dönci ajándékai is nagyon klasszak! nálatok működik az, hogy a többiek is kapnak valami apróságot? ezt miért így alakítottad ki? bár nem ismerem annyira a gyerekeidet, de feltételezni sem tudnám róluk, ami a mi ismerettségi körünben sajnos megy, hogy a másik gyerkőc már szabályosan követeli, hogy hol az ő ajándéka a tesó szülinapján... én ettől tartok egy kicsit! ha tudsz egy-két jó ötlettel szolgálni!

tényleg, tesóajándék szülés után van nálatok? ezen erősen gondolkozom! ;)

sophie27

Zsófi a szülés utáni tesóajándék nincsen nálam, mert a gyerekek egyrészt nem estek a fejükre és tudják, hogy az ajándékba hozott kütyü nem az új tesótól van, másrészt szerintem furcsa szokás, hiszen a legnagyobb öröm a baba maga és nem kell ezt egy materiális mellékízzel megfüszerezni. Az enyémek sose követeltek és követelnek semmit, eddig mindig teljesen oda és vissza voltak az aktuális kistesótól. Ha ambulánsan sikerül megint szülnöm, akkor 6 óra múlva újra együtt a család és ennél nagyobb boldogság egyikünknél sincs.

Az ún. Stuhlgeburtstag felénk szokás, de persze nem kötelezö. Én jópofának tartom az ötletet, amíg a többiek tényleg csak egy jelzés értékü apróságot kapnak, mert emlékszem én hogy éltem meg a tesóm szülinapjait ill. ö fordítva... Szóval csak kellemesebb és könnyebben emészthetö, hogy most más áll a figyelem központjában.

Szerintem a lényeg továbbra is azon van, hogy az idösebb a kisebb megszületésével ne kerüljün a háttérbe, hanem megörizhesse elsöszülött jogát és fontosságát. Nálunk ebböl az okból kifolyólag sose volt konkurencia, sose féltékenységi harc, mindig szeretet és figyelem övezte a kisebbiket a nagyobbik részéröl. Remélem ez most se lesz másképpen!

Süti megsült, most a lasagne figyel a sütöben. Kicsit pihizek most, aztán ebéd és eperszedés.

Puszi: én
Vendég

ja, Aproo, a 18. heti uh sima lesz, SZTKs, de ott is elég profi a gép, mert ugyanabban a rendelőben csinálnak 4D babamozit is, szóval kivetítő a falon, stb. stb! :)

sophie27

sziasztok lányok!

Döncikének nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk! Barbi, nagyon szép a pocid, csini vagy nagyon ;)

Éééés, lehet, hogy még egy picúr fog ma ünnepelni :) szóval kérjük a drukkokat, de sokat! ;) most jöttünk meg a dokitól, majdnem 2 ujjnyira nyitva vagyok, méhszáj rövidült, doki szerint több, mint 50%, hogy 24 órán belül baba lesz :) a ctg-n is jó pár 60 feletti értéket produkáltam. Nyákdugó a vizsgálat alatt távozott :) szóval lehet lányok értünk izgulni:) bár apa este még zenélni menne, izgalmas esténk lesz azt hiszem, remélem a kissrác addig produkál vmit és akkor egyértelműen elmarad a mai koncert, vagy ahogy Ritus mondta ma nekem, lehet, hogy mint 2 gyerkőcös apuka megy zenélni ma és akkor egyből a tejfakasztót is megtarthatja :)) na majd kiderül :)

most mindenesetre lepihenek Barnus mellé, hátha éjjel lesz szükség az erőmre!

Jók legyetek, ahogy tudok, jövök, Ritus fog benneteket tájékoztatni a fejleményekről!

Puszi!

sniky

még annyi, hogy a méhszájértékre 1111-et kaptam, volt esetleg vmelyikőtöknek ilyen? nem tudom mennyi időn belül indulhat be a szülés ilyen értékkel, a neten olvasottak alapján bármikor:)) nagyon be vagyok zsongva :)

sniky

Sziasztok!

Döncit Isten éltesse! Barbi,szép kerek a pocid!
Na, mér mondtam apának, hogy azért lőjjünk pár pocifotót, mert még kb. egy sincs....kedvet kaptam.

Mekkora pocsék idő van.
Zsófi, sajnálom, hogy ilyen rövidre sikeredett! De az szuper, hogyha ennyien vagytok lenn minden nap! Beni bizti nagyon élvezi.

Mi megjártuk az önkorit, lépcsőzni kellett sokat Levivel, kicsit kipurcantam!

Zsófi, sztem nem rossz az a tesóajándék születéskor. Gyereke válogatja, hogy ki hogy viszonyul a dologhoz. Persze nagyobb korkülönbségnél tényleg más a helyzet, de ilyen picinél...
Mondjuk Levi egyben kapja a szülinapjára. Szóval a bicaj félig tőlünk félig Mazsolától lesz,
Meg a tesóajándék szülinapon is sztem ilyen. PL. tesóméknál, az egyik gyerek nem igényli, de az másik kisfiú iszonyúan magába zuhan, ha nem kap vmi kis apróságot. Lehet az egy picike csoki, kisautó, de enélkül 2 napig lelkibeteg szó szerint. Pedig nem volt bevett szokás náluk, egyszerűen Jóni ilyen és kész.

Diavetítő: eléggé későn kezdtük el, szóval már nagyon fáradt volt Levi, így nem ült meg egy helyben, de amikor oda lehetett menni a falhoz megsimogatni a kiskakast, azt nagyon élvezte és meg is ölelgette, meg puszit is adott neki. Reggel meg kereste a fehér falon, szóval vmi csak megragadta, de még alakulnia kell a dolognak.

Ja, melóhelyen meg meghallotta, hogy viszláttal köszönt el vki és utána bárki távozott a szobából, üvöltötte, hogy viszláááá. Annyira kis vicces volt!

Na, megyek, elteszem magam kicsit.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Döncinek boldog 2. szülinapot!!

Niki, ez szupi, remélem tényleg még ma megláthatjátok a kisebbik fiatokat :D :D Nagyon drukkolok, hogy minden rendben és gyorsan menjen :roll: :D :D

yuyu79

Juj, Niki, ez nagyon izgííííí!!!!!
Ráadásul Döncivel egy napon, drukkolok nagyon!Pihizzzzzz!!!!!!!!!

Ritust meg akkor nagyon várjuk!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Niki, juhéjjj! szuper lenne, ha ma bújna ki Domi baba! :) nagyon várjuk Ritust a hírekkel, de nekem is üzenhetsz, úgyis többet lógok itt, mint kellene :P

Aproo, én is sajnálom, bár mi nem mentünk fel végül, mert tényleg elmúlt az esőzés, de nagyon hülye idő volt... rendesen fáztam már a végén! :( Beni alszik az új ágyikójában, elég durva, de befekszem mellé és így elalszik simán, de azért jó lenne, ha lassan magától is sikerülne a tentike! :)

tesóajándék nálunk is esélyes, tényleg Beni is még olyan kicsi, szóval simán elhiszi... persze nem hülyíteném, de, ha esetleg ettől jobban megérti, hogy anya miért volt távol x napot, vagy jobban elfogadja, már megérte!

amúgy a szülinapos tesóajándék ötlete nekem nem annyira bejövős, de tényleg gyereke válogatja! szóval majd lesz valahogy! :)

sophie27

NIki extrahipermegadrukkhegyek!!!!
Vendég

SZiasztok lányok!

Rövid jelentkezésre jöttem, a helyi álltalános iskolában van net potom 50Ft/ fél óra :shock: :lol: borzalmas drágaság van itt :)

Szóval mi megvagyunk, én 4napos székrekedéssel küzdök bazira fáj a hasam és semmi nem segít, fel se sorolom már mi mindent ettem össze. Na mindegy. Uram melóhelyén jövőhéten derül ki talán mi lesz, most ő is szabit vett ki és lejött hozzánk hogy ne legyek egyedül papával! Még szerencse mert mama szerdán reggel befeküdt a kórházba , tegnap tök jól elvoltunk errre ma reggel apósom rosszul lett, (vagy csak csinálta nem tudom, mikor mondtuk neki hogy visszük az orvoshoz majd kap szurit egyből jobban lett. De felvittük és kapott egy zacskó infúziót mert ki van száradva. Jó reggelem volt na mindegy!
Unokatesó egész család beteg lett nagy ívben kerüljük őket :(
Így nagy lett az unatkozás.
Még jövőhéten is maradunk majd hétvégén megyünk haza , így át tetettem a dokis időpontom is így cukrosom is időben lesz csinálva.

Ha jól emlékszem Barbinak Nagyon Boldog Születésnapot és drága pici Döncikének is 2éves születésnapocskát szép idővel és egészséggel! Nagyon szép a pocakod és te is!!!!

Niki szép méretes pocakra gyúrtál !

Julcsi családnak gratulálok a kis manóhoz!

Rengeteg mindent akartam még írni de hív a család megyek , most hogy már tudom van itt net majd még igyekszem jönni.

SZép hétvégét mindenkinek szép idővel!!! Millió puszi mindenkinek!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Niki drága, mennek a drukkok, nagyon várom a híreket!!!! Majd fellesek időnként!

Julcsi, holnap? Másnapra itt voltak a könyvek :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

na sziasztok:)

köszönjük előre is a drukkokat, egyelőre itthon, nem sok változás van, fájdogálok, de nem számottevő.... így várunk továbbra is türelmesen:)

megyek fürdetni, apa zenél, kb. 11-re ér haza, hacsak addig nem pörögnek fel az események ;)

sniky

Sziasztok!

Jó, hogy jöttél Niki...kitartást! Továbbra is mennek a drukkok ezerrel!

Sziszka, mi jó messze leszünk holnap, megnézzük a Dunyakanyart, de élvezzétek az esküvőt és majd mutass képet a rucidról.

Mecsi, Nektek is szép hetet, azért remélem picit tudtok pihizni is.
Van egy oldal, amit nekem akkor ajánlottak, amikor Levi iszonyúan sírt annyira szorult. Állítólag ez szuper:
http://www.steinbergerdr.hu/index.php/a ... lvale.html

Barbi, milyen volt a mai szülinapozás?

Zsófi, akkor ezek szerint nagyágyat kapott Beni? Megmutatod képen?
Na, nekem meg ez egy nagy áldás, hogy Levi csak bemegy a kiságyba, most pár hete énekelünk egy picit, kijövök és nincs egy hangja sem. Bár pár éjjel óta fel-felsír, nem tudom, talán megint a fogacskák mozgolódnak, azóta sem bújt ki a 4 nagyőrlő.
Szóval gyönyörűen alszik el, semmi altatás, cipelés és éjjel sincs semmi gubanc. Emiatt sem akartam megbolygatni a világért sem nagyággyal, meg matracra szoktatással, hiszen ami ilyen jól működik, azt miért veszélyeztessem... :wink: :D
Aztán lehet, hogy Mazsola meg ebből a szempontból lesz nehéz eset.

Na, lépek, mert még ki kell pakolni apa auchanos bevásárlását és álmos vagyok!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

boldog szülinapot Döncinek!

Sok-sok drukk Nikiéknek!

Van egy kérdésem: tegnap éjszaka arra ébredtem,h iszonyatosan görcsöl a hasam, tök kemény volt ,viszont hamar elmúlt és én rögtön vissza is aludtam. Azóta még 1x görcsölt a hasam vettem be magne b6-ot. Volt valakinek ilyen? első vagy második babánál? kell ilyenkor frászt kapnom és dokihoz rohannom vagy elég a magne b6 + pihi?

na jó van még 1 kérdésem :lol: : lányos anyucik: mikor és milyen fülit tetettetek a csajsziknak?
makadu

Niki, mi is nagyon drukkolunk! Hűha, utánad már a mi hármasunk jön (Mazska, Apró, én), ugye?

Dönci, nagyon boldog szülinapot! Barbi, neked is így utólag.

Ágy: Emmáé ilyen:
Kép
IKEÁ-s típus, 150, 180 vagy 210 cm-es, felnőtt ágynak is jó lesz.

Fülbevaló: már a kórházban is beteszik, ha kéritek. Én semmit nem lukasztottam a gyereken, majd ha nagyobb lesz, és ő akar fülbevalót vagy bármit, akkor kap.

sushy

Kitti, nekem nem volt, de egy barátnőmnek igen, a 2. babájával. Pihenni kell sokat, meg magnéziumot szedni. Esetleg kérdezd meg a dokid, de én úgy tudom, sokaknál előfordul, ne izgulj miatta. Viszont próbáld meg nem megerőltetni magad napközben.

sushy

Sziasztok!

Utólag is sok boldog szülinapot Döncinek! Jól sikerült az ünneplés?

Aproo - megírod hol vetted a diavetítőt és milyen típusú? Köszi! :)
Toomasnak szerencsére sok szabija van ebben az évben, így szülés környékén is itthon lesz még 3 hetet - ha tényleg elengedik (ilyen sokat még nem is vett ki egyszerre).

Niki - mennek a drukkok, remélem legkésőbb a hétvégén meg lesz a baba...Anna, igen azt hiszem mostmár mi jövünk majd - kíváncsi vagyok, ki fog leghamarabb szülni Niki után :) Én egyenlőre jól vagyok, csak aludni nem nagyon bírok...

Zsófi - nálunk mindig volt testvérajándék szülinapon, valami kis dolog - de nekem pl. jól esett, amikor kaptam. Szerintem mi is bevezetjük ezt a szokást - de a lényeg az, hogy az ünnepelten legyen a hangsúly, a másik gyerek is érezze azt, hogy jó együtt ünnepelni és most nem rajta van a hangsúly. Mi szerintem adunk valami kis ajándékot, amit a testvér hoz majd és Laura is ad egy kis játékot Olivernek.

Boni - jók a kockák, Laura nagyon szeret építeni belőlük és egyre jobbakat csinál. Mi régóta kockázunk, először mindig én építettem neki, ő lerombolta, mostmár ő is segyt, sőt van amikor egyedül kezd el építeni. Amikor dobálni akarta, akkor adtam helyette a kezébe kislabdát, hogy azzal lehet dobálni, a kockákkal nem, mert veszélyes - és azt nem is dobálja. Zsófi, próbáld meg Benit így leszoktatni a dobálásról.

Lehetne már jobb idő...

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

sziasztok:)

egyelőre semmi haladás, de legalább jót aludtam! Barnus is kelt 3x az éjjel, még jó hogy nem szültem, mert ilyenkor én vagyok csak jó neki, így odafeküdtem mellé és együtt aludtunk egy jó darabig;)

szólok, ahogy van vmi változás, remélem a jövő hete már nem várja meg odabent a kiskoma;)

na megyek, reggelizni :)

sniky

Sziasztok!

Hú, tényleg mi jövünk mindjárt. Olyan hihetetlen, már csak 2-3 hét vagy annyi sem.

Niki, nagyon ragaszkodó Domonkosod! De örülök, hogy jól aludtál!

Kitti, sztem tök normális hogy van egy-egy keményedésed. Ha aggódsz hívd fel a dokidat és legfeljebb kérdezz rá a magnerotra. Annak többszörös magnéziumtartalma van, mint a magneb6nak. A b6 meg csak hányinger ellen jó, az meg már nincs úgysem.
Én most pl. csak magnerotot szedtem és nagyon jó! Kivéve, hogy a pocim nem bírja, de mivel semmilyen magnéziumot nem bír, így tökmindegy.

Mazska, a space nevezetűt vettem, mert a kvant már 17e, nem is 15, mint hirdetik. És a space addig volt rossz, amíg ,meleg ízzó volt benne, most már cserélték ledesre és így tökéletes a fényereje.
Állítólag most tavasszal történt a csere, így forgalomban még kisebb boltokban lehet a régi típus. Figyelni kell a megvételnél, hogy led legyen ráírva.
Amúgy régió, gulliver már árulja. Én a 11.ker. Játékforrás boltban vettem, egy év gari van rá, ott 12evalamennyi.
De jó, hogy ennyit otthon lehet a párod. Most is, meg majd szülés után!

Emma ágya nagyon szuper!

Megyek, mert ma sütnöm kell sütit, meg egy nagy tál salit összedobni vendégségbe, meg ebédet magunknak és még el kell mennem vásárolni is. És délután jelenésünk van a Duna-kanyarban!

Szép napot!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

A mezei virágokból a szülinapi csokrom a gyerekektöl:
Kép

Eperszedés tegnap: eredmény szük 9 kiló, a lányokkal összeaprítottam és becukroztam, míg a fiúk aludtak... Jellemzö.
Szedni is hasonlóképpen szedtünk, mi lányok nem csupán a gyomrunkba, a fiúk kizárólag csak a belsö kis ládájukba.
Érdekes módon a gyomorbaszedéskor nem fájt a párom dereka, csak amikor már tényleg szedni kellett volna...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Maga a buli ma reggel volt, Döncit leginkább csak a targonca és az autó érdekli, az állatsimogatóval a többiek játszanak órák óta.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Most nekiállok az ebédnek, aztán megyünk a gyerekegyetemre és utána háznézöbe.

Puszi és szép hétvégét!

Niki mennek a drukkok! Még akármi is lehet...
Vendég

Ma reggel befözte a párom a lekvárt, annyit elfelejtettem hozzátenni. Ezt mindig ö csinálja, mert szereti... :)
Vendég

Sziasztok!

Niki, HAJRÁ DOMONKOS! Ez olyan izgi, sokat gondolunk rátok!

DÖNCI szülinap: utólag is boldogságosat!

Sziszka, szuper hírek! Nagy segítség, ha munka és család összeegyeztethető, mondom ezt én most, amikor szülés előtt megyek munkanélkülire...

Kitti! Levivel voltak jóslófájásaid? 2. babánál hamarabb jönnek általában. Nekem is van 1-2 keményedés, de nem fájdalom és nem hosszú. Ilyenkor lelassítok és Mg-ot eszem.(Magnerot, vagy Mg Sandoz). Meg a köv. vizitnél esetleg kérd meg az orvost, hogy a méhszájat is nézze, ha nem szokta mindig.
Nálunk sincs fülcsi, hasonló elgondolásból, mint Annáéknál :lol:

Mi jól, majdhogynem nyugiban telnek a napok. Szokásos nyavajgásom, hogy apa későn ér haza, ez van épp napirenden. Meg van egy problémás viszerem, ami jól eldurvult mostanra.
Julcsi megtanult 2 kerekűn bicajozni, most mindenhova azzal közlekedünk :D
Adélka meg egyre bújósabb, anyásabb és így néha fárasztó...Bilizés váltakozó sikerrel halad, a kaki mindig bele, vagy a WC-be. Julinál nem használtam bugyipelust, most igen, így könnyebb egy picivel.

Valaki hordozott kendőben, pocakosan esetleg? Van egy kötési mód hátra, ami kikerüli a pocakot. Nem ismeritek?

Szép hétévégét nektek!

üdv, verka
Kép
Kép Kép
nverka

Sziasztok!

Niki? Vagy Ritus??? :wink: :D

Írtam egy csomót, de a laptop elegánsan kitörölte, úgyhogy most elmegyek aludni, majd pótolom.
De a legfontosabb kérdést azért újraírtam!

Szóval ne fukarkodjatok a hírekkel!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

NIki mennek a drukkok :lol:

BArbi nagyon szép a csokrod!100*többet ér egy boltban vettnél :oops: Döncikéd szülinapja és jól sikerült.. na egyébként a képeket kellene végignéznie a gyámügyesnek nálatok :P

Aproo pihenj! :wink: :lol:

ma nekem lazulás van, tegnap megfőztem :lol:
Vendég

szép jó reggelt!

Itt egyelőre még mindig semmi..... nem kapkodja el ez a gyerek. Tegnap du. még találkoztam a nyákdugóm egy darabjával, éjjel 1 körül pedig fájásokra ébredtem, amik nem sokkal később abbamaradtak:(

szóval továbbra is türelmetlenül várjuk most már, hogy végre történjen vmi, lehetőleg nappal és ne éjjel ;)

sniky

Barbi, nagyon szép a csokrod és látom jól sikerült a szülinap is;) nagyon helyesek a képek! Azon az eperföldön pedig én is szívesen henteregtem volna ;) itthon nem nagyon volt idő kiélvezni az eperszezont, már ha ezt annak lehetett mondani :(

sniky

sziasztok!

tegnap anyósoztunk, meg dédiztünk, szóval nem sokat voltunk itthon, így ezért sem jöttem, de azért a híreket várva, én is benéztem még este! :) sajnos látom azonban, hogy Nikiéknél Domi baba még mindig várat magára, bár végülis nem véletleül van kitalálva az a 40 hét, szóval lehet, hogy tudja ő, hogy van még ideje, csak mi vagyunk túl türelmetlenek! :)

Barbi, nagyon jól sikerültek a fotók! annyira szépek vagytok! egyetértek Bonival, ezt nézze meg az, aki kételkedik bármiben is... :twisted:

ma megyünk az én rokonságomhoz, mert 6 éves lett az unokatesóm lánykája, és grillsütéses szülinapi mókára vagyunk hivatalosak! :) hihi! :P remélem, hogy délutánra az idő is kedvezni fog, és végre kisüt a napocska!

amúgy átvettem tegnap a könyveket, amiket alexandrából rendeltem (rendeltünk többen), köszi Sziszka mégegyszer az infót, bár nekem is jön a hírlevél, de néha lusta vagyok észrevenni az ilyen jóságokat is...

Anna, Emma szobácskája nagyon szép lett! mi egy sokkal egyszerűbb ágyat vettünk, mivel nálunk hely hiányában emeletes lesz idővel, de majd dobok fotót, ha egyszer végre rendet csinálunk, és akkor felteszem! :)

Kitti, sajnos nem tudok segíteni a keményedéses kérdésben, mert nekem Beninél nem volt, most meg még eléggé az elején járok, szóval most sincs még! remélem, hogy nem is lesz! ;) de a magne b6-t szedem most a haematóma miatt, szóval lehet, hogy nem is érezném! :P

Verka, sajnos Beninél nem kendőztem :S de majd talán most! :) szóval, ha tudsz majd jó ötleteket, akkor nyomassad az infót! :)

jók legyetek lányok, én most reggelizem egy pöttyet, aztán irány a levegő, meg a vendégség! :)

sophie27

semmi új infó! :( na mindegy, Niki, mennek a drukkok továbbra is! :) jó éjt mindenkinek! :)

sophie27

Sziasztok!

Niki? Még a végén beelőzlek..... :lol: :lol: :lol:
Hajrá, hajrá!

Zsófi, még egyszer köszi a könyvet. Nálatok is esett ma? Mert mi is marhagulyásoztunk, ma volt Péterék "szűk" családi foci és gulyáspartija, de Bfokon esett az eső. Nem mintha ez zavarta volna akár a focisokat akár a játszótéri különítményt. :lol:
Megint voltunk vagy 30-35en, és azt a brutál mennyiségű kaját, tortát és sütit, mint egy esküvőn. Jól sikerült, bár én már nem álltam be kapusnak....:-)

Szóval ez volt sztem a szülés előtti utolsó ennyire mozgalmas hétvégénk.

Tegnap meg Bogdányban voltunk az én régi közimmel. 4 család, 7 gyerek plusz 3 pocakban, és bejelentettek plusz két esküvőt is októberre. Szóval nagy buli volt. A 7 gyerekből meg egy szem fiú Levi volt, szóval a lányos apukák és a csajszik is kényeztették a fiamat. Jól sikerült, pedig kb. 50 percet aludt a fiatalúr a kocsiban, de este 8ig mint a duracell nyuszi, focizott és rohangászott.
Extra mennyiségű szunya volt a Duna-kanyarban, egy mérgező meg is csípte Levi lábát, de nagyon vacakolok, hogy az nem is szunya, hanem pók, mert kettős udvara van, gennyes és hatalmas. Isszuk a calcimusc-ot.

Megyek is vízszintbe, a fiúk már kidőltek. Délután lefeküdtünk egy pöttyet és simán két órát aludtunk, emiatt meg most nem vagyok álmos, csak fáradt.

Többiek, hétvége?

JA, Verka, rengeteg kötési mód van fenn a youtubon, meg egy mamamis oldalon is. Majd megkeresem Neked, de ha beírod a mamami.hu-n hogy kamcsatka és kendő, akkor sztem kidobja....ha nem akkor én is kutatok majd Neked.
Mei tai-od nincs? Mert azt lehet pocak alatt/fölött kötni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szasztok!

Csak gyorsba, mert kivagyok...

Boni! Dehogy bántottál meg. Szerintem minden gyerek és persze minden szülő más, mások a határok, hogy ki mit hogy csinál. Nálunk nem szokott gond lenni Rékával, mondjuk ennyi időre még nem hagytuk magára a kádban mint én múltkor. A forró víznek viszont esélye se volt :lol: Ismerősöm ha kimegy a fürdőből, énekelteti a gyerekeit, mert akkor tudja, hogy egyik sincs a víz alatt :lol: ... Én is hallottam RÉka hangját végig, ezért nem aggódtam, mert magyarázott nagyon, Csak nem tudtam, hogy a víz kiöntögetését kommentálja ennyire...

Döncinek nagyon boldog 2. szülinapot!

Niki! Remélem azóta már egészségesen megvan a kistesó. (Én amúgy nagyon korán nyitva voltam, asszem 32 hetesen kaptam az 1110-t. Pihenőre is kellett fognom magam. Mondjuk nálam nyákdugó maradt, és úgy kellett ráerősíteni a 39. héten , hogy akkor most már tényleg jöjjön ki Törpi, ha rendszeresen fájdogálok.)

Rólunk: épp úgy tűnt, hogy végre befejezem a munkát, és leadok mindent, amikor egy rég eltűnt ügyfél bejelentkezett, hogy építi tovább a házát, és azonnal kell neki a födémterve. Ez volt péntek reggel. Pénteket végignyomattam, apja szerencsére itthon volt, este elmetünk Szegedre, ma este jöttünk vissza, azóta melózok, mint egy őrült. Anyum itt, holnap du. megyünk Pécsre albit takarítani, átadni, addig meló. Szerda este vissza, és pénteken meg már indulunk nyaralniBikácsra. Amikor meg itthon vagyok, hajthatom a nyamvadt melót, ahelyett, hogy nyugodtan készülődnék. HÁt ez most igazán nem hiányzott... Vagyis várhatott volna még 2 hetet a hapsikám, vagy szólhatott volna pár héttel hamarabb. De utálom az ilyet! :evil:

NIKI! DRUKK MEGY!

Többiek: legkésőbb csütörtökön még benézek. Na meg a nyaralás alatt is lesz net, ott meg rá is fogok érni :-))

panna1

Aproo örlük az aktiv hétvégédnek4 baccus látszik hogy fiatal vagy :wink: :lol: ennyi energia!

Druszám tréfáskedvű a kisöcsi :lol: +++++

Panna de jó.. :lol: kitartás!

csajok fiam tegnap elkezdett köpködni.. odament apjához és leköpte.. én meg csak lestem :shock: de hol látott ilyent, énvelem van mindig és én nem emlékszem semmi ilyenre..rászóltam de csak nevetett.. bevittem a szobájába elmondtam neki miért, bőgött mint akit nyúznak, aztán kihoztam gondolván tanult belőle.. erre újrakezdte..

még 2 éves sincs!!!!
Vendég

Aproo, tényleg nincs mit! :) ha már úgyis arra mentünk, semmiből nem állt elhozni! ;)

durván komoly volt a hétvégétek! amúgy ezekre a szúnyogokra nem lehet valamit a gyerekekre fújni!? valami off, vagy akármi!? én is készen vagyok, mert itt a kertben is millió van, bár Benit talán annyira nem is eszik, de engem :shock:

a mi hétvégénk is jól sikerült. a tegnapi szülinapozás is jó volt, gyerekem semmit nem aludt délután, annyira fel volt pörögve! :roll: persze hazafelé a kocsiba, szinte ki sem kanyarodtunk az úton, és már durmolt is! :) édes volt nagyon. énekelt a slagba, megtapsoltatta magát, és meg is hajolt a végén! :D hogy ezt honnan tanulta!? :)

Boni, sajnos nálunk is van mostanában ez a köpködős, de nem apát, vagy engem, csak úgy magában szórakozik, és nevet rajta, én is rászólok, vagy picit a szájára csapok, ha már ezerszer szóltam, általában lenyugszik utána, de néha a semmiből eszébe jut! :(

Panna, nektek előre is jó nyaralást, ezt a munkát pedig jó hamar tudd le! pasi tényleg szólhatott volna előbb is...

a múltkor kérdeztem, hogy hogyan intézitek, illetve mikor a GYESt, de nem írt rá senki, ha jól rémlik!

ha lenne Nikivel fejlemény, csak jönne Ritus arra a pár pillanatra!nem!? ;) szóval még biztosan jól elvan Domi baba a pociban!

jaaaa, és képzeljétek, a tegnapi napot tekintjük az elsőnek, amikor éreztem a babát, illetve rögtön már apa is érezte. volt egy rúgás, meg volt valami átkúszás, amit csak apa érzett, én nem ;) szóval beindult a Drágánk! :) szerencsére így már könnyebb lesz elviselni a következő uh-ig tartó időt! egyébként ez most péntek, de a 18. heti után jó sokára lesz megint kötelező... :S szóval 4Dt mindenképpen betervezünk, EP kártyára elszámolható, szóval addig gyűjtögetünk!

gyönyörű hetet mindenkinek! nekem az lesz, csak lenne már péntek! :)

sophie27

na férjem beosztottja megfejtette..tegnap együtt nézték a német angol meccset, és ott a németek végigköpködték :twisted:
Vendég

már ne is kérdezzétek..... persze, hogy nincs semmi fejlemény... bár a doki csak annyit mondott, hogy több, mint 50% az esélye, hogy 24 órán belül beindul a szülés. Szóval kisöcsi még várat magára, én már kezdem unni a várakozást..... de legalább a félelmeim alábbhagytak ;)

Boni, néha tényleg nem könnyű velük, Barnus meg minden ok nélkül torkaszakadtából üvölt, visít, de hogy mindezt miért?! fogalmunk sincs... és a végén persze rohan hozzám, hogy vegyem fel... mi lesz abban a 3 napban, amíg nem leszek? elképzelni sem tudom, mert ha így rákezdi, végigüvölti a 3 napot?! Szóval kivagyok kicsit, most reggel is egy órás műsor volt, most hagyta abba... :(

Panna, jót mosolyogtam az ismerősöd ötletén, hogy énekelteti őket.... eszembe nem jutott volna ;) mondjuk mi is nagyon ritkán hagyjuk ott akár 1 percre is Barnust a kádban, pl. ha beszaladunk vmiért a szobába, mert kéri, ő olyankor leül és a kád szélébe kapaszkodva várja mozdulatlanul, hogy visszamenjünk ;)

Zsófikám, nem ér ám beelőzni, mert morcos leszek ;)
Nem semmi bulikat szerveztek, bár egy pár hete még én is vígan bulizgattam, de péntek óta nagyon nem megy már semmi.... belassultam és fáradt vagyok egyfolytában.

sniky

Sziasztok!

Tegnap végre tudtunk bográcsozni, az eső csak akkor kezdett el esni, amikor pont kész lett az ebéd - apu főzött paprikáskrumplit, nagyon finom lett. Áthordtuk a fákat a faház mögé, letakarítottuk a teraszt, így most egész hangulatos lett - még egy-két növény kell majd - végre nem szeméttároló a teraszunk. :) A többiek szaunáztak, Laurával az élen, utána meg bele a kerti medencébe - Laurát alig lehetett kiszedni a 21 fokos vizből (persze csak szaladgált benne) - hiába, az észt vér...:)

Képeket tettem fel a Picassara - a kicsinyitéshez lusta vagyok :?

Aproo - neked is jó sűrűek a hétvégéid. Nyaralni mentek? Nekünk így az idén az kimarad, bár azért a kertünk sok mindent pótol - aztán majd jövőre már könnyebb lesz elindulni (legalábbis remélem!) Köszi a diavetítős infót, megnézem akkor majd a nagykerben - a téli időben szerintem nálunk is előkerül.

Elkezdtünk Laurának esti mesét olvasni - Toomas észtül és amint befejezi, kéri, hogy még-még, pedig nem is képes könyvből olvas. Egyébként vicces, mert egy mondaton belül mostmár keveri a két nyelvet - engem is elkezdett észtül anyának hívni (ema) :)

Szombaton utazunk az autóban és odaszól az apjának: Toomas. Utána azt is hozzátette, hogy Birk. Kérdezem tőle, hogy téged hogy hívnak? Erre mondja, hogy Birk, majd egy kis szünet után Baba...:) Olyan jót nevettünk neki. (A Laurát még nem tudja kimondani, egyenlőre csak Lauát mond).

Niki - mennek a drukkok! :) Remélem mostmár kibújik Domi baba!

Sziszka - hogy sikerült az esküvő?

A hétvégén én is elkezdtem keményedni, és megvoltak az első fájások is - bár Oliver azért még ráér...Lassan nekem is fel kellene készülnöm lélekben a szülésre - érkezésére...:) Egyébként jól vagyok, a lábam kezdett el görcsölni egy kicsit, bár összességében sokkal jobban bírom, mint Laurával, pedig akkor szerintem kevésbbl voltak aktívak a napjaim...Lehet, hogy több időm volt magammal foglalkozni, most meg fel sem tűnik?

Valakinek nem kell egy Captivia pelenkakuka? Sikerült kettőt megnyernem a Vaterán...:)

Laura feneke nagyon ronda piros és kiütéses - nektek ilyenkor mi használ? Sudocrem-mel kenem, de egyenlőre nem lett jobb, és fáj is neki. :( Szerintem a savanyú meggy vagy ribizli lehet a ludas).

Kellemes napot, ma már végre kisütött a nap is....:)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Nikikém, Domi baba nagyon ráérős tényleg, de gondolj arra, hogy napról napra nagyobb, érettebb lesz, szóval van előnye is a hátralévő napoknak! ;)

Mazska, aranyos Laura nagyon! :) nálunk Beni mondja már a nevét, meg azt, hogy hány éves lesz! amúgy a neve úgy hangzik, hogy Balló Meni :D imádom!

szép napot!

sophie27

Niki, a barátnőm július 2-re van kiírva. Bedagadt az arca, vizesedik ezerrel, a CTG azt mutatta, hogy mindjárt szül, távozott a nyákdugó. Az orvos berendelte a kórházba, de hazaküldték. Ez volt másfél hete, és még semmi :) Azért remélem Domi jobban ki akar majd jönni :)

Nyerka - én tudtam egy hordozókendős hátulra kötést, ami a Nandu kendő segédletében volt, de szerintem a hason ott is átkötöttem. Mindenesetre a neten rengeteg anyag és videó van fenn, próbálj meg ott is kutakodni.

Zsófi, Beni csak nem megasztárnak készül? Végül is a slag jó kezdésnek :)

Köpködés - Emma szerencsére még nem csinálja (nem néz meccset :) ), de a mamám mesélte, hogy mikor kiskoromban bölcsibe mentem, ez volt az első dolog, amit megtanultam...

Petra, jó fej Laura :). Szerencsés, hogy rögtön 2 nyelven tud majd!

Emmának is volt egy jó elszólása, még 1 hónapja. Pelenkázásnál a mindenfélét számolgattunk. Hány lábad van? 2. Hány kezed? 2. Apja megkérdezte: És hány fejed van? Mire Emma: Egy. Másik eltűnt :roll: .

sushy

Sziasztok:)

Csak gondoltam gyorsan bejelentkezek. Reggel már a dokim hívott, hogy mi a helyzet, aggódott már értem, alig akarta elhinni, hogy semmi fejlemény ;) be is rendelt 13.00 órára, most értünk haza. Semmi változás, nem nyíltam tovább, azt mondta, hogy ő már nem mond semmit, lesz ahogy lesz ;) elvégre még van 8 napom a kiírt időpontig. Csak csodálkozik ő is, mert egy velem egyidős sorstársamnak kb. fele annyi esélyt adott pénteken mint nekem és a csajszi szombat éjjel megszült. Bár nem lennék a helyében, mert egy 4520 gr-os kiscsajszinak adott életet természetes úton, és első babaként. Nem semmi lehetett;)

Na mindegy, szóval haza lettünk küldve, kórházi csomagok megutaztatva, várunk továbbra "türelmesen". Viszont képzeljétek fogytam egy kicsit ;) pedig 3 napja szalonnát reggelizek tejfölös kenyérrel, ebéd: anyós féle erdélyi töltött káposzta, és uzsonnára sült oldalast:)

Holnap 12.30 ctg., aztán szerdán doki ismét, ha addig nem történik semmi változás...

Anna, barátnődnek mennek a drukkok, mond meg neki, hogy komolyan együttérzek vele! ;)
Emma édes a kis dumájával! Te hogy vagy? hogy bírod a pocakod? :)

na most lepihenek egy kicsit, jók legyetek!

sniky

Sziasztok!

Vagyunk mi is, szuper volt az esküvő, nagyon jól éreztük magunkat, este hozok majd képeket is.
Málnus este 11-ig bírta úgy, hogy közben az úton csak fél órát aludt a szokásos 2 helyett...
Most nagyjából két heti takarítással vagyok lemaradva, a mosással ma utolértem magam, most javítjuk ki a medencét, kíváncsi leszek sikerül-e...szóval nyüzsgünk...
Ja, és vakondunk azóta sincs egyetlen egy túrás sem!!!!

Niki drukkolok!

Este igyekszem még jönni.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Kép
Kép
Kép

Málnus mindkét ruciját 1000 azaz 1 ezer forintért találtam a turkálóban, szerintem nagyon édes volt bennük.

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

Niki, sajnálom, hogy egyelőre semmi fejlemény, főleg így, hogy most ismét itt a nyár... én már ma ki voltam full bukva, iszonyatosan kipurcantam, ameddig beautókáztam a XI. kerületi SZTKba, meg aztán vissza a csepelibe, majd haza apával... szóval nem irigykedem az ideig nyári anyucikra sem! azért mennek a drukkok, meg a szorítás, hogy már ne várasson magára sokat ez a kis lurkócska! :) amúgy Domit mennyire saccolja a doki súlyra?

Sziszka, iszonyatosan jól néztetek ki az eskövőn, nagyon csinos vagy, Málnus meg aztán igazán elragadó! nagyon ügyesen túrtál ilyen csodaszép rucikákat! gratulálok hozzá...

ja, elhoztam ma az AFP ereményemet! és kicsit izgulok, bár úgy gondolom, hogy nincs értelme, de mégis! :S

0,78 lett a MoM, a korrigált Mom pedig 1,00, és ami aggaszt egy picikét, hogy a 0,78 be van csillagozva, mint alacsony érték! most 0,8tól normál 1,5ig... hívtam a védőnőt, ő is azt mondta, hogy max. elküldenek genetikai tanácsadásra, de ne aggódjak szerinte, mert a korrigál Mom jó lett, meg a másik értékem is, szóval szerinte no para, lehet, hogy picit korábban lett levéve! a pénteki uh-t most már 1000szeresen is várom, mert kíváncsi vagyok a mi kis házi statisztikánkra, hogy tényleg lányunk lesz-e, vagy csak az AFP szórakozik velünk! :) persze apa már úszik a lila ködben, hogy tuti lánykája lesz! :) hihi!

Anna, hát, vagy megasztárnak, vagy cirkuszi bohócnak :D

barátnődnek kitartást! szegény, nem lehet semmi...

jók legyetek! holnap jövök!

sophie27

És akkor megpróbálom bepótolni a lemaradást!

Barbi, nagyon jók a képek, én is megmutatnám a gyámügyisnek :D Csinos a pocakod is! Nagyon jók az eper szedős képek, és csoda szép volt a csokrod! Regőt nem tudom nem imádni!!!! MIlyen volt a ház, amit néztetek?

Mecsi, tudtok már valamit a férjed uradról? vagy még izgulunk? Remélem azóta rendbe jöttél, kicsit drágállom a net-vételezési lehetőségedet! :lol: Szóval gyere amikor csak tudsz!

Kitti, görcsre én is csak magne B6-ot szedtem, remélem azóta nincs ezzel gondod. Mi 3 hetesen lövettük ki a fülét Málnusnak, semmi gond nem volt, csak azért sírt egy kicsit mert megijedt a gép hangjától, de azután sem fájt, nem piszkálta, 6 hétig volt bent az a "gyógy" utána kapta meg a rendeset. Én fülbevaló párti vagyok :oops: nem is bántam meg!

Anna, édes lett az új birodalom!

Mazska, Boni, az enyém gyermek nem építés párti, pedig nekünk van szuper kockánk, örököltük, de egyáltalán nem érdekli semmilyen formában az építés.

Verocs, remélem olvasod még, valószínűleg nőtt Málnus, mert most már tökéletesen leér a lába a bicajról, és ügyesen tanul menni vele, nagyon élvezi, és olyan büszke magára! Meg kell zabálni :)

Verka, miért lettél munkanélküli? szerződésed volt?
Nagypapám szörnyű viszereit nyom nélkül elmulasztotta a Bioptron lámpa, addig én sem hittem benne...döbbenet volt hogy nyoma sem maradt, pedig tényleg nagyon csúnyák voltak. Ha van lehetőséged, próbáld ki!

Én Málnus nem hordoztam, de beszereztem a kendőt, és feltett szándékom, hogy a következőt fogom, nekem megvan az a Nandus könyv, amit Anna említett, ha lesz egy kis időm, megnézem neked!

Julcsi, tetszenek a könyvek? MI még nem adtuk oda, szülinapra eltettük...

Panna, kitartás! Hova mentek? Te tervező vagy? Ez nekem kimaradt! Azóta sem tettél képet az új házról!

Boni, Komoly ez a meccs sztori! Eszembe nem jutott volna, pedig mi is nézzük, mondjuk Málnus csak nagyon ritkán.

Zsófi, ezt a slagba éneklést nem videóztátok! Csúcs lehetett :D Egyébként rengeteg minden van, amit rájuk lehet fújni szúnyog ellen, és egész hatásosak is!
Éljen a mocorgó ketteske!!! Végre megnyugszik az anyukája!

Mazska, szerintem is ideje ráhangolódni kicsit! Laura és édesen dumál, tessék felírni az ilyen aranyköpéseket!
A piros fenék nekünk a sudokrémnél szokott kijönni, és a gyógyszertárival gyönyörűen elmúlni egy kenés után, többször észrevettem, így száműztem!

Zsófi, most már aztán tényleg elég legyen az aggódásból!!!! Minden rendben van!!! Amúgy nekem is ennyire alacsony lett Málnussal.....szóval ez apát igazolja ;)

Azt hiszem nagyjából pótoltam....

Domonkos lassan itt az ideje előbújni, mert már nagyon sokan ülünk tűkön miattad! De anyát ne nagyon készítsd ki, csak ügyesen!!!!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, és Köszönöm a dícséretet :oops: van még egy csomó kép a picasan, csak ennyit volt energiám kicsinyíteni!

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Sziszka, nagyon csinosak voltatok! És tényleg szuper kis rucikat túrtál!

Zsófi, de jó, de jó. Ne aggódj, barátnőmet is elküldte a dokija integrált tesztre, mert a kombinált 3 értéke közül egy nem lett jó és olyan hülye sms-t írt mellé, hogy agyrém. Aztán persze 2 napig nem vette fel az ilyan dokikat komolyan meg kéne gyepálni.....

Igen, a mai nap tényleg húzós volt. Mi kimentünk játszóterezni, és persze ott egy szem árnyék sincs, háááát....kissé elpilledtem.

Ja, beszéltem a mi humánosunkkal, azt nem tudom gyesnél hogy van, de azt mondta hogy pl. én tuti nem tudtam volna kivenni a szabijaimat, mert anno sokan tették és van vmi szabály rá, hogy ne lehessen....car ügy, de nekem ezt mondta. Csak akkor lehet, ha ténylegesen visszamegy az ember dolgozni.
Ja , Levi memóriája extra: ugye voltunk nálatok pénteken, erre vasárnap befordultunk a toronynál Miklós felé és a templomig Benizett a fiam!

Boni, azért Te sem vagy még öreg róka!:-)

Mazska, de jó lehetett a hétvége. Ez a szauna klassz lehet!

Mi névügyileg úgy állunk hogy Levit mond Levi, de Vutyót, vagy vmi hasonlót mond családnévnek....

Mi ma sajna nem találkoztunk apával, mert a kórházból nem tudott eljönni, aztán hazaért 6 előtt 5 perccel, és 6ra ment ügyelni, hazaugrott volna fürdetni, de berángatták 10 perc itthonlét után, hogy van egy 60 éves aki szédül. Megint hazaesett este 9re, hogy vacsizzon legalább, meg fürödjön le, erre újabb 10 perc után újra be, hogy ugyanaz a majom hívja. Már bocsi, de kimegy megvizsgálja, EKG, nincs semmi baja, be akarja küldeni, az megtagadja, hogy Ő nem megy kórházba, akkor negyed óra múlva mi a tökért hívja újra az ügyeletet? Amúgy semmi új tünete nem lett, csak unatkozott.....Komolyan ilyenkor az agyam eldurran. Annyit nem volt itthon szegény Péter, hogy a fiának adjon két névnapi puszit....

A múltkor is képzeljétek, hajnali 3-4 között a következő rettenetes komoly esetekhez kellett menni: este gombát evett és azóta KÖHÖG....., meg bemegy a fickó hajnalban hogy dagad a lába, meg fáj neki, majd hozzáteszi, hogy mellékesen mivel nincs éjjeli járat Ő Dunaharasztiból gyalogolt Csepelre, ez több, mint 15 km.....erre mit mondjon egy orvos, hogy ekkora túra után neki is fájna a lába?!

Szóval olyan eszement emberek vannak, hogy az agyam eldobom.

Na, mindegy, itt forrongok, mert ma olyan jó lett volna kicsit együtt lenni. Még a tegnapi banzájból maradt sütike is, szóval simán csaphattunk volna egy szűk családi ünnepet, holnap amúgy is Péter nap is van, erre egész nap egyedül voltam, és apa alig 10 percet volt itthon. :cry: :cry: :cry: :cry:

Köpködés: huh, akkor nem csak nálunk téma! Mondjuk Levi nem minket, de autózás közben az első 5 percben még csak berreg, majd direkt átvált köpködős berregésbe. És ilyenkor 5 tonna nyál Levi magasságban mindenhol, ha épp ott vagyunk, akkor persze ránk is, a ruháját meg elől csavarni lehet. Mi is már mindent megpróbáltunk, tudja hogy nem lehet, de eddig semmi sem hatásos. Szóval küzdünk rendesen, de közben nagy a kísértés, mert végre lassan 2 év után így van el egyedül néha 15-20-25 percet is. Ha meg nagyon leszidjuk, bünti, vagy kis szájracsapás, akkor ugye üvöltés és összeköti azzal hogy nem autózhat. Szóval vegyem el az egyetlen önálló játékát, örömét és az én egyetlen szabad negyedóráimat. Mert sajna összeköti, utána már nem akar autózni egy jó darabig. :roll: :?

Julcsi, holnapra Boldog Péternapot előre is!

Niki, én még nem akarok szülni, mert Balcsi a cél hétvégén, úgyhogy nagyon szorítok továbbra is!
Tényleg, mekkora Domi baba?

Mi holnap megyünk az utolsó nagy uh-ra, szűrésre, minden mérés lesz, szóval nagyon kíváncsi vagyok már!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó reggelt!

Utólag is boldogságos Levente és László napot illetve ma Péter napot! :lol:

Aproo szegény férjedurad :cry: jó balcsizást! ja: LEvinek mennyi hiányzott a 3in 1 biciklinél hogy tudjon pedálozni? illetve hány cm Levi?

PAnna hú te tervező vagy? na ezt jó elraktározni :wink:

Szisz keverőlapátok megjöttek? :lol:
Málnus ruhái gyönyörűek! látom a kisfiú is így gondolja :wink:

VEra a Balcsin vagytok? úgy eltűntél? meg még sokan mások is. :cry:

ZSófi BEni kópéságban nem hazudtolja meg önmagát :lol: szerintem se parázz..annyira minyimum az eltérés.. kiváncsi vagyok tényleg a nemre :lol:
Mazs a szaunáért irigy irigy na meg szép kertért..no majd megcsodálom :lol:

Annaállatkertbe jártok még? vagy többi bérletes? :roll: egyébként jó a kis kuckó :lol:

aranyköpésekért irigy...Zsiga továbbra is csak egy szótagos szavakat használ

tegnap buktát sütöttem mire felébredt a délutáni szunyából.,mert délelőtt a kis barátnőjével összekaptak egy félen .meglátta és elkiabálta magát butta butta és agyon puszilgatott
:lol:

tegnapelőtt hármasban sétáűlunk..Zsiga felmászott a téren a virágágyás szélére..egyszercsak elkezd visítani..apja rohan mi történt?tán megcsípte valami? de csak egy szerencsétlen szarvasbogár mászott előtte és az olyan rémisztő..bodá bodá juj juj mutogatta(jelzem a szúnyogtól is hisztizik :D )
Vendég

Aproo, mennek a drukkok a mai uh-hoz! játszóval kapcsolatban bevállalós vagy nagyon! én már itt a kerítésen kívülre sem nagyon megyek vele, iszonyat, hogy mit lerendez! :S szóval a kertben okés, ott rohangál, meg minden, de amúgy nagyon életveszély!

Levinek üzenem, hogy mindig ennyien, vagy még többen vagyunk a játszón, szóval, ha belefér, meg bírod, akkor gyertek bátran. árnyék itt sincs sok, de talán azért a házak előtt találunk valamicskét! :)

a szabikat én kivehetem, azzal nincs gond! csak az nem mindegy, hogy mennyi jár... hallottam, hogy kevés az, amit nekem akarnak adni, de hol járjak utána vajon, hogy mennyi az annyi ténylegesen!? :( nehéz ügy...

Boni, Zsigi komoly lehetett! amúgy nálunk bogár imádat van, Beni ki tudja mondani, hogy bogál, de inkább bojágnak hívja, így könnyebb :shock: vagy mi a fene! :) és örül, ha lát egyet, már dobja is a puszikat, meg mondja, hogy sze, sze, azaz szereti...

Sziszka, okés, nem aggódom, csak jó lenne már, ha péntek lenne... ééééééérted!? :)

videó sajnos nem készült, mert hüle voltam, de majd itthon csinálok, mert itthon is mindig táncol, énekel, csak akkor a kis trombitája a mikrofon, amit meg kell fordítani, és a végébe üvölt szabályosan! :P

Niki!? :oops: :lol:

Barbi, tényleg, milyen volt a lakás? otthoni helyzet hogy áll? sulis gondok? vagy mikor lesz már nyári szünet felétek?

sophie27

szép jó reggelt, vagyok én is:)

jelentem, nagyon jól aludtam:) a helyzet változatlan, már nem izgatom magam rajta, jön, amikor jönni akar! Ma ctg. 12.30-kor, utána jelentkezem - ha hazaengednek, hehe :) -

Utólag is boldog Levente és Lackó napot! És mára pedig boldog Péter napot kívánok!

Sziszka, nagyon jók a képek, csinosak vagytok! Nagyon szép rucikat találtál Málnusnak, ügyes vagy!

Apró, sajnálom, hogy így kell a párodnak rohangálnia össze-vissza, gondolom már az ő türelme is fogytán van ilyenkor. Neked meg még eszedbe ne jusson szülni, aki beelőz, azt megharapom :)))

méretek: igazából nem mondott semmit soha a doki, mert szerinte nem lehet úgysem megsaccolni, a nagykönyv szerinti átlagot tudja csak mondani. De igaz is, ha belegondoltok, mert pl. ha van két 170cm-es nő, az egyik lehet 50kg a másik akár 90 is, szóval ezért csak annyit mondott, hogy szerinte közel lesz a 4 kg-hoz, mivel Barnus 3700-el született, a 2. gyerkőcök általában nagyobbak szoktak lenni, na de ez sem szentírás;) majd megmérjük, ha előbújik végre:)

húú Boni, a buktából igazán átdobhatnál egy keveset:)

na megyek is reggelizni, reggeliztetni :)

sniky

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?