A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Na én meg megírtam délután egy hosszú hozzászólást de kikapcsolt a gépem :evil:
Szóval: Márti, örülök, hogy minden ok! Jó anyuka vagy, ösztönösen megérzed, mit kell tenned!
Hékás, jó, hogy végre aludtatok éjszaka :)
Ancsika, tudtam én, hogy minden rendben lesz! Pihenj sokat!
Csiri, minden ok? Jelentkezz, ha tudsz!
Szilvi, gyönyörű Mercike!
Mia, nagyon jók a képek :) Tündéri Milán!
Rólunk, Boni jobban van, már alig folyik az orra :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella msn?
bluebox

Kriszta, én itt találtam a játékot:
http://www.regiojatek.hu/termek-48817-seta_fa_korul_bebi_ugyessegi_jatek.html

12e körül van mindenhol...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!
Mindenkinek megint jó éjszakája volt és még szundi van?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt!
Nálunk apa volt éjszakás. De amikor nagyed 9-kor meghallottam, hogy a gyerkőc köpköd, és ébren eljátszik magában, azt hittem, reggel 6 óra van még csak :?
Ma jönnek anyósék, kevesebbet leszek. De elmegyünk a minimanós fotókért, felrakom, ha tudom titokban :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!

Az éjszakánk olyan volt mint az elmúlt 1-2 hétben szinte bármikor.
Keltünk fél 4-kor, kaja és alvás tovább.
Aztán anya (én) ügyesen leverte az ágy széléről a szörpösüvegét 8:15-kor, na arra mindenki felkelt.
Azóta fent vagyunk.....

Ma kimarad a mama szerintem. Ilyen időben én el nem indulok a Mercikémmel.... mert még egyedül mennék, de vele nem..... csak nem haragszik meg nagyon.

Brigi: várjuk a képeket!
Mia: nagyon jók a képek!!!!
bszilvi25

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 09:57-kor.
Vendég

Kriszta, nem csak szombaton van. Legközelebb pl vasárnap lesz. Dec. 14-én

Gyorsan megebédelünk, aztán indulunk a képekért :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Csajok!
Lenne egy kérdésem.
Merci ma kapott elöször alma-sütőtök kaját, és úgy ette, hogy csak lestünk apával... :shock: :shock: :shock: :shock:
Holnap fel is veszem videóra. (egyáltalán holnap is adhatok neki megint??)
Mit kell figyelni, hogy jó-e neki?? Kiütések- stb......
Most ez buta kérdésnek tűnhet, de nem nagyon tudom. Mondjuk amiket eddig adtam neki, attól sem volt baja.

A krumpli az nem gyere be, de lehet, hogy én nem csináltam neki finomra.... Attól nem volt elájulva, bár én nem tettem bele semmit (almát vagy ilyesmit amiket írtatok)
bszilvi25

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na, jól telenyomtam képekkel az oldalt :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi, nyugodtan adhatsz neki holnap is. A védőnő nekem azt mondta, hogy 2-3 napig ne is adj neki más kaját, hogy ha reakcióit meg tudd figyelni. Figyeld, hogy kiütéses lesz-e, hogy túlzott hasmenése lesz-e, hogy netán megfogja őt, hogy nem lesz-e hasfájása tőle, nem fújja-e fel. De a sütőtök semmi ilyet nem szokott csinálni, szerintem Mercikénél sem fog. A krumpli meg úgy üresen... Hát gondolj csak bele, hogy mennyire szenvedtél régen, amikor diétáznod kellett valami betegség miatt, és csak főtt krumplit ehettél... Ha letelik a 2-3 nap, próbáld meg neki összefőzni egy kis almával. Szerintem ízleni fog neki :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

CSIRI HOL VAGY???? MIT MONDOTT A DOKI TEGNAP????

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Brigi:nagyon jó képek!Én is szeretnék majd hasonlókat.

Szilvi:Brigi leírt mindent,de szerintem sem lesz baja tőle.
A krumplit magában Máté sem csípi,de valamivel együtt már megeszi.

Kép
melike

Ja!Az én termoszos kérdésemre még senki nem reagált!

Kép
melike

Bocsi, Melike, én azért nem, mert én nem használok. Nálunk még a tápszer is hidegen fogy el, nemhogy a tea :lol: :lol: :lol: Így nekünk nincs rá szükség, hogy a séta közben melegen tartsa valami :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszi a válaszokat. Akkor holnap is kap.

Melike: én sem használok termoszt.

ÚGY FÁJ A FEJEM, HOGY NEM IS TUDOM MIT CSINÁLJAK!!!!!
HASOGAT RENDESEN. AZ ELMÚLT 14 HÓNAPBAN EGYSZER SEM FÁJT, MOST MEG BEPÓTOL MINDENT!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
bszilvi25

JAJ!!!!! a lényeg meg kimaradt!!!

TÜNDÉRI KÉPEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bszilvi25

sziasztok!!
Mercike és Marci nagyon tündéri.
én is tortát sütöttem oroszkrémet, szép lett, rem fini is

Kép
Kép
eyi

Brigi:hidegen?Az még nekem is hideg,amikor sétálunk és lehűlik! :shock:

Kibújt Máté 2. foga!
Jól haladunk,nem?

Kép
melike

Ma nem voltunk sétálni,mert nagyon rossz idő volt.
Holnap remélem jobb lesz.

Kép
melike

mi ma is voltunk sétálni. volt vagy 15 perc (közért oda-vissza)
és cudar hideg volt

GRATULÁLOK A 2. FOGACSKÁHOZ MÁTÉ!!!!

holnapra áttettem a mamát, remélem nem fog esni.

Nemsokára kezdődik a megasztár, de a múltheti után már nincs sok értelme nézni...... :( :( :( :( :(
(ez a mi véleményünk)
bszilvi25

MÁTÉ, NAGYON ÜGYES KIS(azaz nagy :wink: )FIÚ VAGY!!!!

Szilvi, hogy állsz a fejfájással? Meg vagy Te áldva mostanában. A múltkor a fogad, most meg a fejed...

Igen, Melike, hidegen. Bár mostanában séta közben nem iszik. Inkább alszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eyi, nekem szerintem egyetlen torta van, amit nem szeretek, az az orosz krém. De nem is nekem sütötted :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megasztár? Hát szerintem ez az egész gárda most gyengére sikeredett. Az meg, hogy Lüszit ennyire nyomják, engem egyenesen zavar. Csak lassúkat tud énekelni, a többi hamis... Hát kíváncsi vagyok, ki fogja megnyerni, mert egyik sem kiemelkedő. Nem hiába, kevés Ruzsa Magdi van :wink:

Jaj, nem is mondtam. Vettünk ma etetőszéket. Fel is avattuk, nagyon tetszett Marcinak, gond nélkül megette még a tejpépet is :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="hékás"]
írta:
hékásMegasztár? Hát szerintem ez az egész gárda most gyengére sikeredett. Az meg, hogy Lüszit ennyire nyomják, engem egyenesen zavar. Csak lassúkat tud énekelni, a többi hamis... Hát kíváncsi vagyok, ki fogja megnyerni, mert egyik sem kiemelkedő. Nem hiába, kevés Ruzsa Magdi van :wink:

EZT MI IS ÍGY GONDOLJUK!!! EZ MOST EDDIG A LEGGYENGÉBB MEZŐNY!!! ÉS A JÓK ESNEK KI (EDDIG ÚGY VOLT)
MI ATTÓL VAGYUNK KI, HOGY A KIRÁLYT TOLJÁK NAGYON!!!!!!

A fejfájás elmúlt (kopp-kopp-kopp). Tudod mindenkinek az fáj, ami a leggyengébb! :lol: :lol: :lol: :lol:
bszilvi25

Sziasztok!

A fejem ma nekem is majd szétesett :cry: :cry: Hiába, frontérzékeny vagyok, ahogy a drága Kicsikém is. Apropó, Kicsikém, azt hiszem helyrejöttünk :P Nem fogjátok elhinni, ma mit kanalazott :shock: :shock: RÉPAPŰRÉT :P :P

CSIRIÉKRŐL VALAKI, VALAMIT ESETLEG TUD????????? Nem mertem sms-el zaklatni, de már nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mondtak Zoé lábacskájára :?: :?:
bluebox

Nem akarom elhalványítani Máté 2. fogacskáját, de nekünk egyszerre az egész felső sor kinőtt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Szilvi, tök jó, hogy elmúlt a fejfájásod. a jelek szerint nekem a gyomrom a leggyengébb... kellett nekem almapaprikából bezabálni vacsorára :twisted: :twisted: :twisted:

Márti, mégiscsak répa???? :D Örülök, hogy helyrejöttetek. Akkor most már megnyugodhatsz :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na jó, megígérem, hogy novemberben már nem rakok fel több képet :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na akkor én is dobok még két képet :wink:

Az én rózsaszín harisnyásom :wink:

Kép

És fürcsire várva, enyhén koszosan :wink:

Kép

Jó éjszakát mindenkinek :wink:
bluebox

Jó reggelt!
Márti, Kristóf nagyon tündéri! És olyan nagyfiús ahogy ott áll!
Mi meg aludtunk! 5kor kelt először Boni, mondjuk aztán 6-ig többször felsírt,de odavittem magamhoz, aztán egy kis simi időnként és még aludtunk fél9ig :)
És Boldog Féléves Szülinapot Mia Milánjának, Andóca Kittijének, Orsi Holdájának mivel 31-e most nincs és persze Boninak :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt! Stella, örülök, hogy végülis sikerült aludnotok. Egy félévestől ez már elvárható, nem? Gratula! :wink: :lol:

Mi is aludtunk!!!! Mondjuk jól bezabált tegnap a tejpépből :wink: És ma pihi van. Semmit nem kell csinálnom. Nincs mosatlan, főzni nem kell, a fagyasztóból kiszedtem vadast, ki van takarítva... Jó ez a nap :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!

NAGYON BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOKAT KÍVÁNOK MINDEN DRÁGA APRÓSÁGNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi hajnal 2-kor felkeltünk enni egyszer, aztán rggel 6-kor is ettünk, aztán reggel 8:30-kor kelt állítólag Kristóf, nem tudom, mert apa kivitte a szobából, így én aludhattam :P

CSIRIRŐL, VALAKI VALAMIT?????????????????????????????????
bluebox

De pörög a topic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
bluebox

Apázunk :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én is és jövőhéten is:)
bluebox

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 09:59-kor.
Vendég

Márti, egész jövő héten otthon lesz apa?? De jó neked :wink:

Kriszta, jó bulizást :D a tortánál meg nem az a lényeg, hogy szép legyen, hanem hogy finom. Lehet, hogy a délutáni séta nekem is a cuki felé lesz :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!

csiri jelentkezz!
blue örülök, hogy Kristóf jobban van
Brigi-nálunk a feketeerdő a kedvenc, általában azt sütök ,csak gondoltam beújítok így 6 év után, mert már 6 éve mindenki azt kér szülinapjára(vagyunk 8an, így elég gyakran sütök+mamák papák, unokatesó, férjecském, akinek szoktam sütni)de nem aratott osztatlan sikert, öcsém kijelentette, hogy neki aztán nehogy ilyet süssünk szülinapjára, neki feketeerdő kell
édes Marci az etetőszékben
gratu Máténak a második fogacskához!
minden félévesnek boldogat!

Kép
Kép
eyi

sziasztok!

Stella, Márti, Kriszta: köszi a köszöntéseket.

Mia, Stella: Nektek is BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT!

Márti: nagyon jó képeket tettél fel Kristófról. Milyen ügyesen tud állni. Kitti még négykézlábazni sem tud... Na ami késik az nem múlik.

Brigi: nagyon jók a fotóitók, és milyen ügyi Marci az etetőszékben. Hol lehet ilyen fotózásra jelentkezni és mi pénz?

Melike: nálunk kanalazás vagy cicizés van, úgyhogy nem tudok segíteni termosz ügyben. Gratula Máté fogacskájához.

Csiri: mi újság Zoé lábával?

Szilvi: a krumplit magában Kitti sem szereti, de almával, sütőtökkel simán benyomja. Ma megkóstoljuk a répát. Persze nem magában, hanem krumplival és almával.

Megasztár: elég óvodásra sikeredett az egész... :evil: :evil:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi, a Minimanóban van ilyen fotózás, kb havonta. Legközelebb dec 14-én lesz, vasárnap 10-től. Jelentkezni nem kell előre, csak odamész, és szólsz, hogy fotózkodni szeretnétek. 1 képet mindenképp megkapsz, ingyen. 20-30 fotót készítenek, abból 9 db-ot választhatsz ki, és 5.000 ft-ért kiírják CD-re, ami következő hét végétől átvehető személyesen, szintén a Minimanóban.

Megjöttünk a sétából. Hihetetlen hideg van!!! Sapkában fázott a fejem, még a kapucnit is fel kellett vennem :twisted: Mondjuk mázlink volt, mert mire hazaértünk, akkor kezdett el esni az eső - nem kicsit!

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!

én is vagyok! 3/4 10-kor indultunk és kb 40 perce értünk haza...... Jó kis túra a mama, igaz???

Félszülinaposoknak BOLDOGAT!!!!!!!
Tegnap este szupi képeket tettetek fel.

ma megint adtam neki a kajcsiból, és megette az utsó falatig. :D :D :D :D (kétszer annyit adtam mint tegnap.) holnap ami megmaradt azt mind megetetem vele. :wink:
bszilvi25

Hello!

Hú, jó drága ez a fotózás!

Minden félévesnek gratula!

Mi is megkostoiltuk akrumplit almával, de sütőtökkel jobban ízlett
neki.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

sziasztok,
köszi a gratukat. én is kívánok minden félévesnek boldog félszülinapot. :)

termosz: nekünk a pelenkázó táskához volt olyan zseb ami elvileg hőszigetel. ha jó melegen viszem el sétára a teáját akkor 1 óra múlva is kellemes. nem mondom hogy ugyanolyan, de nem hűl le annyira mintha nem lenne, szóval valamit csak ér....

Milánnak is kinőtt mára két foga. :) az egyiknek teljesen lehet érezni az élét, a másiknak még csak a sarkát valahogy, de már koccan a kanál. olyan fura volt így etetni. :)

Szilvi: azt kell nézni az új kajánál hogy meghajtja-e, megfogja-e, illetve lesznek-e kiütései a szája környékén. ez 2-3 nap alatt kiderül. krumplit én mindig valamivel együtt adok, még soha nem kaptt magában. mivel almát már evett, az első krumplis kajája alma-krumpli volt. ha új kaját vezetsz be, bármilyen régi bevált kajával keverheted, nem muszáj önmagában adni.

egyébként ha a krumplit még forrón, kis főzőlével pépesítitek, jobb lesz az állaga mintha előbb hagynátok kihűlni.

csiriék úgy tudom, hogy nagyon családoznak most hétvégén, remélem nincs gond, hanem jól elvannak. :)

hékás: szuperjók a fotók!

megaszar: na először a pacsirtának szurkoltunk, aztán hiennek meg szonjának. mindhárman ha jól emlékszem a SEMMIHANGÚ tamara mellől estek ki végül. nagyon jól fekszik az a csaj valakinek... na kinek? :roll: és nincs semmi hangja. hihetetlen. amúgy az egész bagázs nagyon gyenge, a zsüri is és a műsor is!!! a régebbiekben legalább minden műsornak volt pl témája, megvolt hogy mit kell énekelniük, stb. szinvonalasabb, hozzáértőbb volt a zsűri, és maga a műsor is. ez most egy kalap sz*r. mi a táncosokat nézzük inkább. :)

mia_snow

Mia, gratula Milán 2. fogacskájához! Mi még mindig csak szenvedünk, de fog semmi... Esélyünk sincs rá a közeljövőben :(

Van még olyan babánk, aki CSAK ÉS KIZÁRÓLAG anyatejet kap? Aki még nem kóstolt meg gyümit sem. Engem úgy érdekelne, hogy ki az a valóban HŐS, aki ilyen sokáig kitartott. :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

6 óra körül becsülettel visszolvastam mindent,jegyzeteltem is és elkezdtem írni ,de a családom hiányolt,ígyhát most újrakezdem,de már nem leszek olyan részletes!

Először is!
A KIS FÉLÉVESEINKET SZERETNÉM KÖSZÖNTENI!!!!

Kép

Kriszta:
Hogy sikerült a buli?És a torta izlett?Örült az ajándéknak Dávid?

Eyi!
Sikerült végülis az ebay?

Hékás
Anyóspajtásék?ugye pihenteted a lábad?

Fogakhoz nagy-nagy gratu!
Az első "kanalas" falatokhoz is!
És nagyon jó fotókat láttam!!!
:wink:

Annyi mindenre szerettem volna még reagálni,bocs,kicsit szét vagyok esve :oops:

Voltunk Miskolcon pénteken!!!Egy nagyon szimpatikus dokit fogtunk ki,aki kérdések nélkül,mindent alaposan elmondott...kivágni nem javasolja,mert ott marad a helye és mégiscsak kislány!A fagyasztást,amivel a növekedést "megállítja" ,pedig szintén nem!A döntést Ránk bízta!Ugyhogy most várunk....felkészített bennünket,hogy ez nőni fog,viszont ha minden jól megy,akkor 4-5 év múlva felszívódik magától!Viszont addig nagyon kell rá vigyázni,mert nagyon tud vérezni és olyan helyen van,hogy eléggé sérülhet is...vérzés esetén rögtön fel kell keresnünk,mert látni szeretné a "sebet"...amúgy évente kell mennünk kontrollra!

röviden ennyi...
Nekem is vannak fotói,de most nem "terhellek" vele benneteket! :wink:

(jaj!eszembe jutott Kristóf rózsaszín harisnyás képe!!!!Pusza a pofijára!!!!) 8) :wink:
Vendég

Szia Csiri!

Örűlök, hogy végre írtál, és végűl is jó híreket hoztál :wink: Ügyes, és nagyon figyelmes anya vagy, biztos át tudjátok vészelni majd a húzós időszakot, hogy ne sérüljön meg Zoé lábacskája. Az nagyon jó, ha visszahúzódik :wink: Csak kitartás :wink: Tudom, könnyű mondani, de ez legyen a legnagyobb baja Zoénak :)
Örűlök, hogy tetszett a rózsaszínharisnyás kép :wink:
bluebox

Ancsika: remélem Te is jobban vagy :P Sebed? Gondolom húzódik. Neked is kitartás :wink:
bluebox

Ancsika!!!!
Tudtam,hogy valami kimarad!!!!!!!!!!
Hogy vagy?????
Vendég

Csiri, pont a hétvégén olvastam egy cikket ezzel kapcsolatban. Ott is azt írták, felszívódik magától :D

Anyósék? Elmentek. Már tegnap délután. De tök jól sikerült, nem volt semmi gond. Ők is normálisak voltak, meg én is :wink: a lábamat pihentetem, amennyire a mai hisztis nap mellett lehet :twisted: Mindenesetre holnap jön anyu, hogy vigyázzon Marcira, amíg én visszamegyek a dokihoz. mert hiába kenegetem, meg borogatom, meg kötözgetem, meg pihentetem, egyáltalán nem gyógyult :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!

még alszotok?

képzeljétek Mercim reggel fél 7-ig aludt, mint a régi szép időkben. Arra gondoltam, hogy az uzsinál adok neki tejcsin kívül valamit, és akkor hátha így végig alussza az éjszakákat. Nem???
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:00-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Kristóf is már MEGINT beteg lett :cry: Szegénykém, épphogy végelett a vírusnak, ami a gyomrán volt, most elkezdődött a köhögés, de nem akárhogy ám :cry: :cry: Csak ülő helyzetben tudom elaltatni, mert úgy nem köhög, aztán amikor már mélyen alszik, akkor kiveszem a párnát és akkor alszik rendesen, mert akkor már nem köhög.

Véleményetekre lennék kíváncsi. Igazából elegem van a dokinkból is és a védőnőnkből is.................. :cry: Találtam a neten egy jó oldalon homeópátiás készítményeket, leírással együtt, Ti kipróbálnátok????? A nevük: köhögésre: STODAL szirup, náthára: CORZALYA tapbletta napi 3-5 tabletta, fogzásra: CHAMOMILLA VULGARIS 15 CH félóránként-óránként 5 golyó
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?