A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Gigi, neked clostival mikor volt pé.-d? Szerinted?

meri

meri,
oké,megdumáljuk de megadom majd a számomat hogy ne untassunk itt mindenkit a "problémánkkal" :? :roll:
clostyval is nekem elég változó a pé-m,amit biztosra tudok az az hogy mikor nyáron terhes lettem akkor a 15.napon volt.most ebben a ciklusban meg a 17.vagy 18.napon.

titi,
te akkor most szent imre vagy sote??????????????????????még mindig nem döntötted el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ?
Vendég

Sziasztok Lányok!
Annyira aranyosak voltatok! Olyan jókat nevettem! Bizony ezek nem egyszerű dolgok. Hány év telt már el az életünkből úgy, hogy havonta vártuk, hogy megjön és soha nem gondolkodtunk rajta, hogy melyik az első nap, mikor van pé, csak most, hogy babát szeretnénk. Annyi új dolgot tanulunk meg a saját testünkről.

Meri!
Nagyon jó, hogy megint itt vagy, akkor is, ha most nem akarsz a saját dolgaidról beszélni.
Szóval az a helyzet velem, hogy most fogom vinni az orvosomnak a decemberi hormonprofilt és apa negatív andrológiai leletét. Azt gondolom, hogy nálam is a closty lesz a kövtkező lépés. Mindegy csak legyen már valami!

Titi!
Akkor még mindíg lehet reménykedni!!!!!

Erzsike!
Én pocakosan egyszer palacsintával álmodtam, aztán elkezdtem sütni és olyan hányingerem lett tőle, hogy a férjemnek kellett befejezni a sütést, ott ültünk vagy 50 palacsintával és én közöltem, hogy látni sem akarom őket! :lol:

Ági!
Örülök, hogy semi szörnyűt nem találtak Vivinél. remélem a sarokemelő megoldja a problémát! Kérünk pocakfotót!!! Én már annyira kíváncsi vagyok!

Eszter!
Úgy hiányzol!!!

Virág!
Kérlek szépen adj valami jelet magadról!!!!

Gigi!
Hajrá új ciklus! Remélem ez a hónap is olyan eredményes lesz, mint a január! Lassan ránk kerül a sor!

Mindenkit puszilok és szép estét kívánok! Én szaladok Apához, mert úgy néz ki mégis csak a 12. napon lesz pé, mint az előző hónapban!!! Örülök neki, azt hiszem a 8. nap mégsem lett volna normális!

Éva

Kép
balimama

Gigi, egyértelműen Sote. A szívem visszahúz, de valószínűleg sosem nyugodnék meg! Aztán majd meglátjuk. Egyelőre tuti, hogy maradok itt.

Éva, de jó látni/hallani Téged is! Akkor csodás estét kívánok Nektek!

Hát, szerintem reggelre megjön, bár a hőm szép, de reggelre biztos esni fog. Majd meglátjuk.

Na, megyek, elteszem magam reggelre. Jó éjt lányok!

Eszterem, remélem, holnap már jelentkezel!!!

KépKép
titi_27

titi,
teljesen megértlek és megerősítlek a döntésedben hogy jó döntés :wink:

na én is el
jó éjt
Vendég

Köszi Gigi, jó, hogy Te is így látod! Csak kicsit idegen lesz minden. A Szent Imrében már ismertem a rendszert. De ha minden jól megy, itt mindig a dokim fog UH-zni, és azért ez időtakarékosság is, és mindamellett fogja is ismerni minden porcikánkat. Jaj, de hol van ez még?!

Na, tessék! Kellett nekem ez a gép! Most nem tudok szabadulni innen. Muszáj mennem aludni!!!

KépKép
titi_27

Sziasztok,

Látom termékeny volt az estétek! Én jó hamar lefeküdtem Vivivel aludni, két MagneB6 társaságában. Igy egy egész jó éjszakát tudhattam volna magam mögött, ha a fogam nem sz@rakaodott volna... :(

Titi,
mi újság? Miattad jöttem géphez ilyen korán!!!

majd jövök még...
csné

Sziasztok, Lányok!

Hú, mennyit termeltetek a tegnap :D – nagyon élveztem, ahogy megoldottátok a Gigi problémáját :D

Titi, jelentést várok! Nagyon drukkolok! – még minden lehetséges.... reménykedek, hogy már következő hónapban nem kell a pé-t figyeld – annyira szeretném, hogy összejöjjön már neked! És örülök, hogy ezután este is többet tudsz gép mellett lenni.

Éva, remélem a tegnap estének lesz eredménye :wink:

Meri, olyan jó, hogy visszajöttél közénk – úgy néztem, már a topic is felgyorsúlt tőled :D

Anna, nagyon várom, hogy elteljen a 10 nap, amikor jó hirekkel tudsz jönni. Remélem minden rendben lesz, és egy boldog Annát látunk viszont. Addig is, olvassál minket, és ha irni akarsz, irjál: téged sem faggatunk addig, amig nem akarsz nyilatkozni – de ne tűnj el!

Krisztinka, de jóóóó, hogy visszajöttél!!! Már vártalak! Drukkolok, hogy a napokban erős legyen a csik az LH teszten – de akkor apát is elkapd ám! – nagyon szeretném, ha egyikünknek sem jönne meg a miki, és egyszerre tesztelhetnénk!

Koda, nagyon felháboritott az eseted – pfújjj – még szerencse, hogy a baba megmaradt. Megérdemli, hogy megszülessen nagyon „életrevaló” lesz :wink: - és köszönjük, hogy megosztottad velünk is a történeted.

Erzsike, a cél érdekében én is bevállalnám az ilyen kell-nem kell érzéseket :D – tudom, hogy nem igazán kellemes, de már biztos nem tart soká, és mindenért kárpótolni fog az eredmény :D

Erzsike, Eszter, Ági, mikor látunk újabb képeket???

Zora, Mo, veletek mi van?

Ági2 – láttam, hogy a petra2-ről is irtál..... akkor lehetsz Petra ezután??? A progeszteronos kérdésedre én nem tudom a választ, de szerintem biztos szedhetnél rá valamit.

Most pedig rólam: a tegnap délután bulizni voltam – amolyan munkahelyi bulin. Este elég későn értem haza, és éjjel azt álmodtam, hogy lekéstük a pé-t. – pfújj – szörnyű, hogy már éjjel is erről álmodok!!! Annyira szeretnék lazitani, de úgy látszik, nem megy.... :roll:

Remélem nem felejtettem ki senkit,
puszi

KépKépKép
ildiko74

titi,
???????????????????????????????????????????????????????
sztem ott is hamar megismered,nem egy ördöngösség,én is jártam oda :wink: az jó ha dokid Uh-z,nem tom ott van e még a kicsit idősebb nem kicsit pokróc sílusú ám de nagyon profi UH-s nő akinek nem írjuk le a nevét(csak priviben ha kéred :wink: )de ha igen na akor azelől menekülj :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: megírod priviben hogy ki a dokid most ott :oops: ?

ági,
kérdés:ha te is ismered azt a magnecitrátot ami koda mondott akkor te miért is magne b6ot szedsz??????????????????????????mégsem olyan jó,csak olcsó?vagy mi van?
Vendég

ildi,
jáááááááááááááááááááááááááááááááááááj,ez az álom :lol: :? :? :? :? most már én is el merem mesélni hogy előző ciklusban mit álmondtam :oops: pé után mikor a kivárás volt :? szóval egyik nap azt álmondtam hogy depis lettem mert megjött :cry: aztán pár nap múlva hogy + a teszt.........és ez már nem először van.azt hogy + tesztem van már harmadjára álmodom :oops: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Gigi, akkor az a véleményem, hogy ideje lenne már a valóságban is tesztelj +-at :D :D

Titi, nagyon várlak! A kolléganőmmel megbeszéltem, hogy ő megy a mostani gyűlésbe, és én megyek a délutánira! - úgy, hogy légyszi, addig irjál :D

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok:)

Meri:)
Igen mindent pontosan jól értettél a történetből:)

Gigi:)
Írta Ági, hogy ma vesz magának Mg citrátot:) A másik topikon Juci is meggyőzte, hogy ez jobb.

Meri, Gigi:)
Nekem clostyval a 18. napon volt pé! Ekkor költözött be Bence baba:)

Ildikó:)
örülök, hogy nem untattalak a történetemmel kapcsolatban benneteket. Bát jobb lett volna, ha nem ilyen témában kellett volna írnom.... Na de most már előre kell nézni. Én bízok a babában, ha ennyire élni akart, akkor fog is szépen, egészségesen:)
Az álmod tényleg nem semmi.......A férjemmel de sokat veszekedtünk mi is az időre való együttlét miatt. Sokszor csak a hiszti segített. De tudtam, ha most nem leszünk együtt, elkéssük a hónapot. Nem is megy ez így időre.......

Titi:)
Az nagyon jó, ha az orvosod Uh-zik. Én ezt most tapasztalom meg. Ahogy momdod, van összehasonlítási alapja.
Marcinál volt egy dokim , de az Uh-ot éppen az csinálta, aki ott volt. Olyan futószalag szerűen. Nagyon jól döntöttél!

Éva:)
Remélem tényleg a 12. nap körül lesz a pé-d. A 8. elég korai lett volna. Pont amiatt amit írtatok. Nem érik be a pete. Úgyhogy egy kalappal!!!:)

Koda

Kép

Kép
koda

Ági2, most jutott eszembe, hogy a fertis ügyben nem irtam neked.... ha jól értettem, akkor még nem iratkoztál be a fertibe. Ne haragudj, de nem emlékszem, hogy hányadik napon vagy.?
Neked is azt mondom, hogy néhány napig papirra jegyezd le a hődet (minden reggel ugyanabban az időben mérd). Ezt azért is ajánlom, mert a beiratkozás után 30 napig a ferti VIP-es tagként kezel, és több dolgot kiir ez az idő alatt. Tehát, ha néhány napig mérted, akkor majd segitek beiratkozni, ha neked nem megy egyedül. Utánna már egyszerű naponta a hőt bejegyezni. Ha pedig valamit nem értesz, bármikor kérdezz rá, mert segitünk!
A részleteket majd priviben vagy e-mailben is megbeszélhetjük....

puszi

KépKépKép
ildiko74

Koda, én még nem kellett hisztizzek azért, hogy együtt legyünk :D - a párom egyszer megjegyezte, hogy nekem biztos le van jegyezve, hogy mikor a legjobb, hogy együtt legyünk (nem tudja, hogy hőmérőzök) - és csak mosolygott rajta. Ezenkivül, még nem esett szó köztünk pé-ről vagy ilyesmiről.
Viszont, a hétvégén azt mondta, hogy olyan jó lenne, ha már ott mászkálna egy baba az ágyon mellettünk :D :D - persze, addig még sokmindennek kell történnie!!

KépKépKép
ildiko74

Jó reggelt lányok!

Sajnos nem tudtam hamarabb jönni, jön a kinti főnökünk, aztán ilyenkor nagyon zajos a nap.

Ági, de ari vagy!!!

Szóval lányok, mindenkinek hálás köszönetem a drukkokért, de sajnos a hőm zuhanásnak indult, úgyhogy remélhetőleg most már végre megjön! Röhögnék ha pont holnap estére, mikor mennék dokihoz!

Gigi, nem titok, én csak jót tudok ugyanis írni róla, ő Dr. Fekete Tibor! Csendes, nagyon fiatal orvos, de rettenetesen emberséges, igazán törődik az emberrel, ami néha sokkal többet ér mint a sok szó, és utána nem tudod utolérni, nehezen kapsz hozzá időpontot, és várni is kell rá. A 6 hetes kontrollra is 5 percet kellett az időponthoz képest várnom. Arról nem beszélve, hogy amikor kiderült a probléma, és kórházat kellett váltanom, felhívtam, és még aznap fogadott, 2 nappal később pedig már bent feküdtem. Szóval, ezek miatt döntöttem úgy, hogy maradok. Most fontosnak tartom, hogy ő csinálja az UH-t. Úgy hallottam, hogy az a szonográfus, akire gondolsz, még mindig ott van! Remélem, nem lesz hozzá szerencsém!

Koda, igen, sajnos ez a helyzet nálunk ismerős. Mármint az időre együttlét... örülnék, ha ennek vége volna! Mindenféle szempontból. Tudod, még a hideg is kirázott tegnap, ahogy leírtad a történeted. Félelmetes! De tényleg mindenél kárpótolni fog ez a kis csöppség, ha megszületik! Ami mindjárt itt van! És a 3 kg-s születési súly nagyszerű (szerintem)!

KépKép
titi_27

Hajdan csodás időket élt görbém hanyatlása:

Kép

KépKép
titi_27

ÓÓÓÓ, Titi, én annyira szerettem volna, hogy már most babás légy. Érzel is valamit? - habár olyan mindegy, mert mindkét esetben érezheted ugyanazt (mármint akkor is, ha megjön, és akkor is, ha baba van). Én nagyon szeretném, ha mégis felszökne holnapra a hőd!

KépKépKép
ildiko74

Ildikó, semmit nem érzek. Már a hasam sem fáj. A pattanások szinte már elmúltak. Lehet, hogy ennyi lett volna a menzeszem?! :( Most semmi nem jön belőlem. Na, majd meglátjuk hogyan alakul a mai nap. Mindenképp jövök még beszámolni a lenti helyzetről. :wink:

KépKép
titi_27

http://www.fertilityfriend.com/ChartGal ... t63187.png
http://www.fertilityfriend.com/ChartGal ... t63033.png
http://www.fertilityfriend.com/ChartGal ... t62971.png
http://www.fertilityfriend.com/ChartGal ... t62182.png
http://www.fertilityfriend.com/ChartGal ... t61813.png

Titi, betettem neked néhány görbét, ahol több napig pecsételés volt - és végül mégis ott volt a baba.
Én még nem hagytam abba a drukkolást: ++++++++++++++++++
Mindenképp figyelni fogom a jelentéseidet...

puszi

KépKépKép
ildiko74

Ildikó, olyan kedves vagy!!! Tudod, én már végképp feladtam! Csak jönne már meg rendesen! De azért hátha a Ti lelkesedésetek elég lesz, mert akkor én leszek a világ legboldogabb embere!!!

KépKép
titi_27

koda,
na most már mindneki tudja hogy szőke vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
figyi,és mikor benci beköltözött akkor az a második clostys hónapod volt?és jártál Uh-ra is mellette?ha igen ,akkor mikor mekkora tüsződ lett?meg mennyi clostytól?bocsi a bombázásért :oops: csak gondoltam szeretsz velem beszélgetni :wink: :lol: :lol: :lol:

titi,
annyira tudom mit érzel most és min mész keresztül :cry: :cry: :cry: én is vhogy így voltam hogy legbelül tudtam már hogy buktuk a hónapot de pesze még azért ott van a halvány remény mert nem jön meg és persze kapaszkodik bele az ember :roll: sotés dokidat én már nem ismerem,igaz,jó 5 éve van már hogy én ott voltam.viszont eszembe jutott még vmi :oops: ha esetleg eszedbe jut megkérdezni a dokidat ha mész hozzá holnap........azt hallottam hogy a papp csaba is elment már onnan.megkérdeznéd hogy ez igaz e?és hogy azt lehet e tudni hova ment?jesszusom,egy életre adósod vagyok :lol: 8) 8) 8) remélem fogok tudni törleszteni,úgyhogy ne kímélj te sem :lol:
Vendég

Sziasztok!

Titi! Én még nagyon drukkolok, hogy az a hő ne essen tovább és persze ne jöjjön meg. Ti igazán mindent megtettetek, hogy az a baba összejöjjön. Igazán megérdemelnél már egy ilyen kis pocaklakót:

Kép

Na persze Mindenkinek kívánom, hogy mostmár sorba ereszkedjenek le a várva várt babácskáink azon a tündérlétrán!!!!

Koda! Jó, hogy leírtad a történeted és nagyon jó, hogy megmaradt a baba. Biztosan stramm kis manó lesz, ha ennyire élni akar!!!!

Gigi! Egyáltalán nem volt uncsi, hogy mit filozofáltatok a mikor vegyem be először a bogyót. Így legalább mindenki tanulhat belőle, aki erre sorsa jut.
Jó olvasni, hogy ennyire odafigyelünk egymásra, és próbálunk segíteni a másiknak!

Ildikó! Tök ari a férjed, hogy már szeretné a babát mászkálni látni! (Hú ezt jól megaszontam!! :D )
Ma 2 zizedet esett a hőm, még nem tudom délután csináljak-e LH tesztet, mert ugye tegnap csak halvány volt nagyon.
Tök jó, hogy majdnem egy napon tarunk a ciklusban! :lol:
Neked volt már pé-d?
Majd ha megyünk a szüleimhez, tesóm gépén megpróbálok regisztrálni a fertire és akkor végre nekem is lehet görbém!!! Addig is szorgalmasan jegyzetelem a hőmet.
Ma reggel kipróbáltam az ágyban, utána meg a Wc-n és ugyanannyit mutat, úgyhogy nem volt gond, hogy eddig felkelés után a slozin méregettem.

Szép Napot Mindenkinek!

Ja és szívesen várom priviben a fényképeket rólatok, hogy megismerjelek, vagy iwiwet!!!!
Vendég

Krisztinka, priviben elküldtem az iwiw-es elérhetőségem...
Ha holnap is legalább ennyi lesz a hőm, mint ma volt, akkor a tegnapra beteszi a ferti a pé-t. Holnap majd jelentek :)
Ha leesett a hőd, akkor mindenképp használjátok ki a napokat apával! Reméljük, összejön egy baba :D

Gigi, nem irtad: akkor végül méred a hőt, vagy inkább lemondtál róla?

puszi

KépKépKép
ildiko74

Krisztinka, visszajelöltelek :D - nagyon szép menyasszony voltál - valahogy úgy érzem,talál a neved hozzád :D
És a kisfiad! - hááááát, kezdek irigy lenni, hogy mindenkinek ilyen aranyos kisfia van! :D

KépKépKép
ildiko74

Ildikó, Gigi!!

Bejelöltelek benneteket!!! :lol:
Vendég

Ildikó! Köszi!

Kép
Vendég

kriszinka,
jól esik hogy így gondolod és ezt le is írtad.akit meg nem érdekel az ugorja át kész :wink:
lh teszt:egy nap alatt nagyon sok változik ám úgyhogy sztem ne hagyd ki.az lh szint 24-48 órán át nő ill csökken.szóval a 48 óra elteltével már megint lecsökkent lesz......nekem úgy volt hogy napokon át hullanegatív,aztán kedden halvány csík,szerdán + lett és csüt-re megint halványabb lett...........

ildi,
hááááááááááááát,ma nagyon ügyi voltam és megmértem :lol: :lol: azért nem írtam mert nem tom hogy fog e sikerülni még 3 napig egymás után :roll: ha 4 napig sikerült mérnem szólok.ha meg nem akkor is hogy ne várd :oops:
Vendég

Na akkor ma tesztelek 3 -kor, aztán jelentkezem, mi lett az eredmény!!!!

Na most megetetm Manót és elsétálunk a piacra, mert gulyáslevest meg aranygaluskát akarok főzni-sütni.

Ja teregetnem is kell, mert vasárnap óta csak mosok és vasalni is kellne, úgy hogy most pá, de majd még benézek!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Én is itt vagyok ám!
Látom megint felgyorsultak az események!

Titi!
Én még mindig nem adnám fel! Nem olyan rossz ez a görbe! Neked az első babádnál is úgy volt, hogy meg akar jönni. Tudod, hogy még mindig lehet ez a beágyazódás! Honap az orvosnál már biztosra fogsz tudni mindent!

Koda!
Olyan jó, hogy Te is itt vagy közöttünk! Hihetetlen, mennyi élni akarás van a pocaklakódban!
Ma reggelre a ferti behúzta a 8. napra a pé-t. Én viszont 100%-ig biztos vagyok benne, hogy csak tegnap volt tüszőrepedés! Az is lehet, hogy csak ma, mert mára szűnt meg az a hihetetlenül kellemetlen szúró érzés a hasamban és eltünt a tojásfehérje is. Szerintem megzavarta a fertit, hogy volt olyan nap, amikor nem a megszokott időben mértem a hőm. A párom itthon volt 2 hétig szabin és így nekem sem kellett olyan korán kelni.

A görbém:
Kép

Krisztinka!
Nagyon szorítok az LH teszthez! Nem emlékszem, hogy írtad-e, Gergő mennyi idő alatt jött össze?
Neked is mindig ilyen hosszú ciklusaid vannak?
Ezek szerint csak én vagyok az a renitens, akinek állandóan peteérése van, vagy menstruál. :lol:
Én is megírom Neked priviben az iwiw elérhetőségemet.

Este mi is hosszasan beszélgettünk a párommal az időzítésről. Hát bizony már fáradunk egy kicsit, bár a férjem nem látja olyan sötéten a dolgokat, mint én. Olyan jó lenne visszatérni a régi kerékvágásba! Persze az ember hajlamos azt hinni, hogy csak addig tart az idegeskedés, amíg nem produkál egy pozitív tesztet.

Lányok!
Ne haragudjatok, de nekem az a véleményem az Uh-ról, hogy több szem többet lát. Nekem az összes Uh-ot más csinálta. Persze volt olyan, hogy a szonográfus utánam jött és mondta, hogy ne ijedjek meg a baba nem 2500 g, hanem 3200 g(37. héten) csak a doktor rosszul számolt.
Viszont mindig arra gondoltam, hogy ha valami gond lenne, nem létezik, hogy senki nem vette volna észre!

Gigi!
Én sem untam a clostis eszmefuttatást! azt hiszem a jövő hónapban szükségem lesz az ilyen irányú tapasztalataidra!

Lányok!
Én most azért lógatom az orrom, mert azt látom, hogy a babások eltűnnek közülünk!
Little!
Miért nem jössz?

Ági!
Most ez megint ugyanaz a fogad? Annyira sajnálom! Megszavazok neked már legalább 1 nyugodt hetet!

Éva

Kép
balimama

Éva, ez a görbe eddig csúcsszuper!!!

Én már feladtam!!! Már vérezgetek is, de nem baj! Csak jöjjön meg, és járjunk a végére! Februárban +-at akarok tesztelni! Nem szeretnék, hanem akarok!!!

Abban lehet, hogy tényleg igazad van, hogy több szem, többet lát... ha megtehetem épp ezért fogok elmenni ismét 4D-s UH-ra. Ha most nem mentem volna el... nem is tudom, mi történt volna! Mert ugyebár a 20 heti után már csak a 30 heti a kötelező. És nekem pont közötte volt érzékelhető és látható a probléma. Hát, mindenből tanul az ember!

Éva, tökéletesen megértem a "fáradtságod", de biztos vagyok benne, hogy meghozza gyümölcsét a belefektetett energia! És hamarosan megint vége a középidőben, utána lehet pihenni ismét!

Én is megfűztem a párom, hogy 13 és a 20 nap között igenis AKAROM, hogy ne kelljen noszogatnom az együttlét miatt, minden második nap próbáljon meg magától közeledni! És azt mondta, hogy rendben! Csak jönne már meg! Ugyanis 19-én elutazik 1 hétre!!! Addig le kell tudnom a pé-t!!! Mert ugyebár nekem mindig később van. Már előre izgulok, ha nem jön meg maholnap, akkor nagyon ki lesz centizve a februárunk.

Ági, szegénykém, ez a most gyökérkezelt fogad? Mikor mész legközelebb???!!!

Eszter, miért nem jelentkezel? Vigyázz, a végén még felhívlak este!!!

KépKép
titi_27

Drága Éva! Csak miattad írok, hogy megnyugtassalak! :lol: Nem tűntem el, csak baromi fáradt vagyok, és próbálok minden szabad percemet pihenéssel tölteni, már amennyire a Bencétől lehet. Próbálok minden megcsinálni délelőtt, hogy amikor aludni megy, én is alukálhassak egy kicsit. Amikor meg fent van, akkor meg állandóan vele kell foglalkozni, és mivel ilyen sz@r idő van, még ki se tudunk menni, hogy kiszaladgálhassa magát. De hát ezt a dolgot te ismered! :wink:
Egyébként benézek amennyit csak tudok, mert nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre, és a háttérből nagyon drukkolok mindenkinek, csak sajnos írni nem mindig van erőm, és időm!
Ne gondold/gondoljátok, hogy most, hogy már babás vagyoknem érdekel, hogy mi van veletek, és már nincs szükségem rátok! Megigérem, amint túl leszek ezen a fáradt időszakon, többet fogok jönni.
Egyébként holnap 4-re megyek a dokihoz. Kicsit izgulok, mert még nem voltam ennél a dokinál, de azért választottam őt, mert rengeteg jót hallottam róla, és én most nem ott szeretnék szülni, ahol Bencét szültem.
Vendég

Sziasztok!

Bíborka vagyok, és talán hülyének fogtok nézni, de bevallom sosem voltam még terhes, és fogalmam nincs arról, hogy pozitív teszt esetén hogyan kell annak a csíknak kinézni.

Kb. 3 hete minden nap van egy erősebb fehér váldékom és kb. azóta fájnak a melleim erőteljesen, úgy hogy nem tudok hasonfekve aludni.

Utoljára tavaly dec. 10 - e körül eshettem teherbe, de azóta már volt két mensem.

Tegnap csináltam egy tesztet és most nem tudom igazán, hogy ez pozitív vagy sem. Nem akarom magam hülyíteni.

Szóval az erőteljes kék csík a sáv felső részében megjelent (Medi-lab - os) viszont a tesztsávban az alsó részen, szinte már majden a felszívó zöld papirka fölött egy halvány de határozott hajszálvékony másik csík is megjelent.

Itt kell lennie a csíknak? Tudom hülye vagyok, de én még sosem láttam pozitív tesztet, ez a távoli hajszálvékony második csík meg nem tudom, hogy most az, vagy sem.

Köszönöm a válaszotokat előre is: Bíborka
bíborka5

éva,
remélem hasznodra válik a sok eszmecsere :wink: de legjobban hogy a clostytól azonnal babás leszel :lol: :lol: :lol: na jó,nem konkrétan a clostytól :mrgreen: érted..... :lol: 8)

titi,
én is + at akarok most tesztelni és egy csomó gondolatom van amivel alátámasztom hogy miért most fog összejönni :roll:

little,
miért bencit hol szülted?és most hova prátoltál át?és miért pártoltál át?ja és ideje lenne nem a terhességgel takaródzni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: drukkolok holnapra,utána várjuk a beszámolódat :wink:

bíborka,
hát ezt így elég nehéz látatlanban :? nem tudsz feltenni képet?amúgy a teszt dobozán rajta kell hogy legyen mi a + és mi a negatív........hasonlítsd azzal össze.
Vendég

Sziasztok!

Bíborkán felbuzdúlva regisztráltam, és jelenkeztem be ide én is, hasonló kérdéssel, mint Ő.
a párommal ebben a hónapban nem védekeztünk, a "termékeny egy hetet" kivéve. akkor is csak megszakítással.
most 4. napja nem jön meg, és ilyen nem szokott lenni. fájdogál a hasam,de nem az igazi. mondták már, hogy vegyek tesztet, de félek az eredménytől...nem attól, hogy terhes vagyok, hanem attól, hogy ha nem, akkor miért késik. vagy ha terhes vagyok, akkor miért fáj a hasam (csak nagyon picit)
az baj?
4 napja hőmérőzök a következő eredménynel: 36.4 36.4 36.2 36.7
ez most mit jelent?
nincs hányingerem, nem vagyok fáradt (csak úgy mint általában)
kérlek segítsetek!

Ágica
Kép
ágica_26

Bíborka! Üdv közöttünk!
Általában minden teszt egyforma. A C betűnél mindig kell lennie csíknak, mert az a kontroll csík. Csak akkor nincs ott csík , ha rosssz a teszt. A T betűnél, pedig, akkor van csík, ha terhes vagy mert akkor van jelen a szervzetedben a HCG nevű hormon, amit a magzat termel. Ha nincs csík a T betűnél , akkor nem vagy terhes, vagy még nincs annyi HCG hormon a szervezetedben, aminnyire a tesz be van állítva, hogy ki tudja mutatni.
Itt talász néhány kérdést és választ:

https://www.babanet.hu/faq/terfogam06.php
Vendég

Ágica! Én az 50. napon teszteltem, de addig nem is éreztem, hogy valami más lenne. Úgy fájdogált a hasam, mintha meg akarna jönni, meg egy kicsit érzékeny volt a cicim is. Szóval én azt javaslom vegyél egy tesztet és az megmutatja mi a helyzet!

Lányok! Még mindig halvány az LH tesztem!!!! :( :( :( Még biztos van vagy 2 napom a pé-ig. De azért este elkapom apát!!! :lol: :lol:

Little! Ugy Te Kistarcsára akarsz menni szülni? És választottál már orvost?
Vendég

Bíborka! Ha ott van a második csík, ha csak halványan is, akkor a teszt pozitív!

Ágica! Általában mielőtt megjön leesik a hőd, de vannak olyanok is, akiknek csak akkor esik le, amikor már két napja meg van nekik. A hőd alapján, mivel magasan van, lehetsz babás. Szerintem vegyél tesztet!

Gigi! Bencét az Uzsokiban szültem és most Kistarcsán szeretnék. Ennek az egyik oka, hogy mindenképpen orvost akartam váltani, a másik, hogy a kistarcsai kórház közelebb van hozzánk. Igaz, hogy a doki akihez most megyek, az Örsön rendel, de a szüléseket Kistarcsán vezeti le. Szóval röviden és tömören ennyi.
Vendég

Krisztina! Így van, biztos ami biztos kapd el ma apát, azzal nem vesztesz semmit! :lol: Végül Erdélyit választottam!
Vendég

úristen Lányok most bepánikoltam!!!

szeretnénk babát a párommal, de csak júniusban szeretnénk hozzákezdeni. Illetve én egy kicsit hamarabb szerettem volna.

ha most pozitív a teszt, mit kell csinálni?

Vidéki vagyok, az üzemorvoson kívül nincs Pesten egy dokim se!

Tegnap voltam "nőgyógyász-nézőbe" de csak az ajtóig jutottam, meg egy kismamával beszélgettem.

szabad most step-aerobikra menni? lehet kávét inni? lehet hajat festeni (soha nem szoktam) lehet krémeket használni? lehet munkahelyen idegeskedni? körmöt festeni? gyógyszert bevenni? (fájdalomcsillapítót ha fáj a fejem) megfázni? allergiásnak lenni? szekrényt szerelni? jogsit lerakni? felügyelet nélkül vonaton utazni?
ez hogy működik?

Ágica
Kép
ágica_26

Ágica! A terhesség nem betegség, csak egy állapot! Nyugi! Ha nem is mostanra terveztétek és állapotos vagy, akkor örülj, hogy nektek így sikerült. Június meg már amúgy se lett volna messze! :lol:
Éna step-aerobikot a helyedbe mellőzném, a kávék számát amennyire lehet lecsökkenteném. Hajat festeni meg a legtöbb nőgyógyász szerint lehet, körmöt festeni is. Az idegeskedést elkerülni, gyógyszert pedig csak orvosi javaslatra és ellenőrzés mellet szedni. Ha fáj a fejed, akkor Algopyrint nyugodtan bevehetsz. A megfázást és az allergiát nem te irányítod, de amennyire lehet vigyázz magadra. Nehéz dolgokat ne emelgess, bár az én kisfiam 15 kiló, és sajnos elkerülhetetlen, hogy mondjuk ne vegyem ki a kádból, vagy ne emeljem fel. Az, hogy ki hova mivel utazik, attól függ hogyan érzi magát. Én az előző terheségemnél a 6. hónapig dolgoztam, és minden nap busszal jártam Pestre dolgozni /25 km/ + BKV.
Ami a legfontosabb, hogy csinálj egy tesztet, és ha pozitív, akkor keress egy orvost!
Vendég

Kedves Little!

az előbb írtam egy levelet Neked, de gondolom a rendszer(ünk) nem nézte jó szemmel, hogy éppen nem dolgozom...ezért "kidobott"
köszönöm a válaszodat!

megveszem a tesztet...aztán összeszedem a kérdéseimet!
mégegyszer köszönöm!

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Köszönöm szépen a kedves válaszokat.
Azon a teszten sajnos sem C sem T nem volt, csak egy fehér teszt rész. Majd megnézek egy másikat, ami egyértelműbb.

Köszönet nektek: Bíborka
bíborka5

Sziasztok!

Úgy néz ki beteg vagyok.Fáj a torkom,meg ilyenek. :cry:

Titi!

nagyon sajnálom,én ezt nem így szerettem volna.Ez nem ér!Kiváncsi vagyok,mit mond a dokid szerdán.

Éva!

Olyan ari vagy,hogy így hiányolsz,köszönöm!

Anna!

Ez nem ér,mi veled izgulunk.Értelek én,de szerintem pont azért vagyunk,hogy leírd a félelmeidet is,talán úgy neked is könnyebben telne az idő.Sokat gondolok rád.

Little!

Te hogy vagy,mikor mész dokihoz?

Meri!

A héten igérem küldök mailben mindent,amit rég kellet volna már,bocsi és nyugodtan beírhatsz egy feka pontot is. :oops:

Ági!

Örülök,hogy Vivivel minden rendben.

Koda!

Nagyon köszi a sok hasznos infót,én is vettem már Magnézium citrátot. :wink:

Bíborka,Ágica!
Hú,ti akik nem tudjátok,hogy terhesek vagytok-e,mi sem egyszerűbb,mint mielőbb utánajárni.Teszt,elolvasni a használatit alaposan,oszt emésztgetni az eredményt.Terhesnek lenni csodálatos élmény.Kívánom,hogy ezt ti is így éljétek meg.

Most rohanok,mert a gyereket edzésre kell vinnem.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

A legtutibb teszten +jel jelenik meg,ha terhes vagy.Ha ilyet veszel,egyértelmű a válasz.

Kép

Kép
anubias

Annyi kétségem van! :(
nem volt a legjobb az egészségem...

karácsony előtt fogytam, és vitaminok helyett táplálék kiegészítőt kellett szednem, január elején meg jól megfáztam, és algoflexel kúráltam magam...és "ittam" is (ebben a hónapban 2x5 cl kávélikőrt, és 2x5cl martinit)...tudom, hogy ez semmi, de sajnálnám ha emiatt lenne baja szegénykémnek....
én azt hittem, hogy majd eljön a tökéletes időpont :(
ha van baba, ilyen körülmények között is jól van?

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok Lányok!

Csak benéztem és nagyon örülök Nektek!
Eszter!
Vigyázz magadra és pihenj sokat és meg gondolok rád sokat!

Little!
Izgultam érted is! Jó, hogy itt vagy!

Ágica!
Én is üdvözöllek!
Pánikolást befejezni! Ha megfogant a baba és még megvan, akkor nincs semmi baja! A részegen fogant babák is egészségesen születnek sőt egy minimális alkohol még jót is tesz! Hidd el a babád ilyen körülmények között is jól van és tessék élvezni a terhességet! Egy egészséges terhesnek szinte mindent lehet, hiszen gondolom egyébként sem rongálod szándékosan az egészséged. Jelezni fogja a baba mennyit mozoghatsz, mit ehetsz, mi a jó neki, hiszen hamarosan jön a fáradékonyság, bizonyos ételek kívánása, undora ami figyelmeztet arra, hogy bizony most már felelősséggel tartozol a kisbabádért!
Szedj egy kis Elevitet (naponta, vagy másnaponta, ez tényleg attól függ mennyire zsigerelted ki a szervezeted és gyere nyugodtan a félelmeiddel!

Éva

Kép
balimama

Ágica!
Ne aggódj ennyi pia nem árt a babának!!! Szinte mindent kehet csak mértékkel! Amit Little leírt az pont úgy van.
Mostmár ha baba van esetleg a pocakban próbálj meg egészségesen élni!
Most lehet, hogy lemaradtam, Te is csináltál tesztet és pozitív lett?

Bíborka! Nem volt leírva a használati útmutatóban a teszt mikor + és mikor -?
De a bizonyosság érdekében vegyél egy másikat és reggel ismételd meg. Szerintem a csepegetős fajta a legjobb!

Eszter! Remélem hamar túl leszel a megfázáson és nem kell semmi gyógyszerhez nyúlnod!

Gigi! Balimama! Nagyon szépek a gyerkőceitek!
Gergő nem tervezett baba volt akkor mikor megfogant 6 hónapon keresztül mensi után 1 hétig nem védekeztünk, aztán megszakításos módszer az 1 hét után a következő mensiig és így csúszott be Gergő. Szóval akkor semmi hőmérő, semmi pé figyelés nem volt!
Vendég

Most már én is szeretném látni Gigi és Éva gyerekeit is, meg őket is!!!!!
Csak egy kérdés! Ha esetleg regisztrálok az iwiw-en /persze ehhez meghívó is kell/, akkor megtehetem mondjuk a lánykori nevemen is?
Vendég

Little Szerintem igen!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?