Sziasztok, Lányok!
Hú, mennyit termeltetek a tegnap

– nagyon élveztem, ahogy megoldottátok a Gigi problémáját
Titi, jelentést várok! Nagyon drukkolok! – még minden lehetséges.... reménykedek, hogy már következő hónapban nem kell a pé-t figyeld – annyira szeretném, hogy összejöjjön már neked! És örülök, hogy ezután este is többet tudsz gép mellett lenni.
Éva, remélem a tegnap estének lesz eredménye
Meri, olyan jó, hogy visszajöttél közénk – úgy néztem, már a topic is felgyorsúlt tőled
Anna, nagyon várom, hogy elteljen a 10 nap, amikor jó hirekkel tudsz jönni. Remélem minden rendben lesz, és egy boldog Annát látunk viszont. Addig is, olvassál minket, és ha irni akarsz, irjál: téged sem faggatunk addig, amig nem akarsz nyilatkozni – de ne tűnj el!
Krisztinka, de jóóóó, hogy visszajöttél!!! Már vártalak! Drukkolok, hogy a napokban erős legyen a csik az LH teszten – de akkor apát is elkapd ám! – nagyon szeretném, ha egyikünknek sem jönne meg a miki, és egyszerre tesztelhetnénk!
Koda, nagyon felháboritott az eseted – pfújjj – még szerencse, hogy a baba megmaradt. Megérdemli, hogy megszülessen nagyon „életrevaló” lesz

- és köszönjük, hogy megosztottad velünk is a történeted.
Erzsike, a cél érdekében én is bevállalnám az ilyen kell-nem kell érzéseket

– tudom, hogy nem igazán kellemes, de már biztos nem tart soká, és mindenért kárpótolni fog az eredmény
Erzsike, Eszter, Ági, mikor látunk újabb képeket???
Zora, Mo, veletek mi van?
Ági2 – láttam, hogy a petra2-ről is irtál..... akkor lehetsz Petra ezután??? A progeszteronos kérdésedre én nem tudom a választ, de szerintem biztos szedhetnél rá valamit.
Most pedig rólam: a tegnap délután bulizni voltam – amolyan munkahelyi bulin. Este elég későn értem haza, és éjjel azt álmodtam, hogy lekéstük a pé-t. – pfújj – szörnyű, hogy már éjjel is erről álmodok!!! Annyira szeretnék lazitani, de úgy látszik, nem megy....
Remélem nem felejtettem ki senkit,
puszi