A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

boszibaba,
Sajnálom, hogy ezt találtak nálad, de ne izgulj, minden rendben lesz!!!!

vicuska,
Huuu, most tiszta irigy lettem, amikor láttam a képeket :lol: :lol: Úúúúúúgy mennék nyaralni. De úgy beszéltük meg a párommal, hogy csak min 3 évesen visszük a gyereket repcsire...

Na jó megyek mosogatni. Várnak rám a cumisüvegek és a sterilizálás.

Jó hétvégét Nektek!

Kép
dijcsi

Sziasztok!

Szabadságon vagyok, mert éjszakára már nem mehetek.
Minden eredményem jó, a pocaklakóval is minden rendben.
Nagyon sokat mozog és erőseket. Legújabban keresztbe fekszik és még rúg is hozzá.
Legközelebb majd csak július 17-én kell mennünk dokihoz. 26-án pedig a védőnőhöz. Addig semmi.
Jó lett a vérvétel is és a vércukor is. És eddig csak 3 kg-t híztam. Ennek viszont örülök, tavaly összesen híztam 15-öt, de remélem, hogy idén nem lesz annyi.

Egyelőre ennyi.
Nagyon nem tudok mit írni, mert már csak én lógok ki a sorból. De azért olvasgatlak benneteket!

További jó babázást mindenkinek!
Vendég

Ja, lányok!

Timesnek megvannak az ikrei, de nem tudok pontosat, hogy mikor és mennyivel.
Vendég

Sziasztok:dijcsi-én is csak a pocimban vittem a babám!Még én is korainak tartanám a repülős megpróbáltatásokat egy ilyen pici babának!
GRATULÁCIÓ TIMESNEK!!!

KépKép
vicuska

Sziasztok Lányok!

Vicuska nagyon jó lehetett a nyaralás, mi nászúton voltunk tavaly nyáron, de nekem szerencsére még nem volt a pocakomban Marci! Tudta mikor kell jönni, mert én a 16. hétig minden nap látogattam a legkisebb helységet, általában reggel. Szóval igencsak nehezen viseltem volna a 40 fokot terhesen, úgyhogy ez így volt jó! Pedig már akkor is nagyon akartuk, hogy velünk legyen!!! Én is nézegetem a tavalyi fotókat, egy kicsit fáj a szívem, hogy idén nemmegyünk ilyen szép helyre, de jövő nyárra már tervezzüka tengerpartot, persze csak ami kocsivalmegközelíthető!

És képzeljétek Marci milyen tündér!!! Tegnap este szórakozni mentünk a párommal. Az egyik kollégája nyugdíjba ment, és neki volt a búcsúztatója. Na ilyen még nem volt, mióta megvan Marci. Este mindent egy órával előrébb hoztam, szóval fél 9 helyett fél 8-kor fürcsizett, előtte szopi, utána szopi, hogy még véletlenül se éhezzen meg, és otthagytuk anyukámara, hogy altassa el, és persze vigyázza az álmát, míg mi oda leszük. Nagyon aggódtam, mert az altatás nálunk nem egyszerű, főleg úgy, hogy előző este 11-ig sírdogált, és csak a mellkasunkon aludt el. Szerintem a paradicsomleves volt a baj. (Nem bírja a paradicsomot. Nem is tudom miért klísérletezgetek, én h.lye)
Szóval felhívtam anyukámat, és mondta, hogy letette simogatta egy kicsit a hátát, és el is aludt. Azóta is durmol, csak néha mocorog. Így hát nagyon jól sikerült az első nélkülünk töltött estéje, szóval most már máskor is elmehetünk bátran, mert nagyon édi a mi kis hercegünk!
Persze éjjel enyhén kómás voltam, mikor kelni kellett hozzá, és a fél 7-es evés is rosszul esett, de utána visszaaludtunk, így most legalább valamennyire kilátok a fejemből. Ma meg nem akar aludni. délelőtt 2,5 órát volt fent egyhuzamban, majd 45 perc alvás után megint 1 órát. Most szerencsére újra elaludt. Ti mivel kötitek le a gyerkőcöt, mikor ennyit ébren van??? Mondjuk neki most a spagettis zacskó tetszett csodamód, ennyit a drága zenélő, csipoogó játékokról...

Dijcsi
Marci haja nem hullik feltűnően, de mikor megnézegettem a régebbi képeit láttam, hogy sokkal több volt neki :cry: De sebaj, majd kinő újra!

Chrissyy örülök, hogy minden renben, Marci is rengeteget mocorgott a pociban, és nagyon erőseket rúgott, és idekint is egy örökmozgó, tele energiával, úgyhogy készülj, én már edzek, hogy mikor elkezd mászni, legyen energiám utólérni, abba már bele sem merek gondolni, mi lesz ha már szalad, vagy esetleg a kis motorjával "száguldozik" :lol:

Timesnek nagy gratula, és kitartást az ikrekhez. Hát nem lehet könnyű!!!

Kép
Kép
nikole

Sziasztok! :D

Na,mostanában csak olvastam..máramikor..

Boszibaba:
Remélem,minden rendben,és jó lesz a lelet!

Chrissy:
Nahát,már te is túl vagy a felén :D :D

TIMESnek nagy-nagy GRATULA!!

Rakok fel képet az öt manóról.. Le lettek kapva mesenézés közben. A jobb oldali 3 csemete az enyém :D ,bal oldalon a nővérem 2 csemetéje ül.. Képzelhetitek,mi volt itt 2 hétig :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Na,csak a kép maradt le,mert rossz helyre kattintottam.. :oops:
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

sziasztok

Látom mindenki el van foglalva, és senkinek nincs ideje írni. :( . Olyan jó ez a kicsit hűvösebb idő. Én legalábbis kifejezetten örülök neki. Barbamami, nem vagy semmi. 5 gyerek?! :roll: :roll: Próbálod hogy milyen 5 gyerekkel? :lol:

Vicuska
Fájdítod a szívünket?????? Biztosan szép volt a nyaralás. Én is mindkét gyerekkel a pocimban voltam nyaralni, repülővel. Mindkettővel 2 hónapos terhesen. :oops: Mi most is megyünk, de autóval, Horvátországba. Messzebbre nem merünk ,és repülővel sem akarunk csak majd jövőre. Azért Horvátországból áthajózunk Olaszországba is, Velencébe. Remélem Zita jól fogj bírni. Én már nagyon várom.

Csajok, van valaki a cerazette-t szed, és egyszer a szedése közben megjött a mensi, és aztán azóta semmi???. Ennek már másfél hónapja. Bár olvastam a papírján hogy előfordulhat, de volt valakinek ilyen? Remélem nem vagyok terhes :shock:

berzkat

Sziasztok!

Times! Gratula, nagyon jó egészséget mindannyiótoknak!Barbamami, hihetetlen nőszemély vagy, 5 gyerkőc 2 hétig! :) Miket csináltatok, hogy ne forgassák fel a házat?

Vicuska, de jók a képek, én is nosztalgiázok ahogy nézegetem őket. Hát igen a tavalyi nyár! Nekünk is szupi volt a nászút babóval a pociban. Báááárrr én is végiglátogattam amerika összes repterének összes mellékhelyiségét....:) Így utólag már vicces.:)))

Mi megyünk nyaralni idén is, kicsit azért tartok tőle. Remélem, hogy Blani jól fogja viselni. Környezetváltozás, repülő + minden. Majd beszámolok róla, de majd csak augusztus elején indulunk....

Nikole, viccelsz a nemalvással kapcsolatban? Blani 3x20 percet alszik napközben és kb 7-22-ig fent van! Most, hogy hűvösebb van kicsit hosszabban alszik, de az 1 órát sosem éri el egyhuzamban. A férjemnek említettem, hogy mit írtál, azt mondta hívjalak meg egy napra, hogy nézzétek meg hogyan foglaljuk le Blanit...:)))
Hát baromi fárasztó, de már megszoktam. :lol: Na persze a rendetlenség álandósult nálunk, mert semmire nincs idő...

Dijcsi, kérünk képet a kis kopi Márkról :D

Chrissyy, szupi, hogy minden rendben.... !

Pusszancs, jó hétvégét mindenkinek

Lilo

Kép
Kép
34372

Berzkat:nekem volt ilyen!Bár már nem szedem de azóta sem jött meg..
Barbamami:te már túlvagy ilyeneken(3gyerkőc)már nem szoptatok,így kéne valami más de ha jól tudom csak akkortól lehet ha megjön??!!

KépKép
vicuska

berzkat:

énis azt szedem és nekem múlt hónapba 15 nappal később jött meg.most sem akar megjönni :lol: ha rendesen szedted nem lehetsz terhes.

vicuska:

énsem szoptatok,és azt szedem.most ha megjön akkor kezdek másikat.jadynt asszem.ugyhogy jó lenne ha megjönne mert már csak pár szem van a cerazettből.és ha nem jön meg addig amíg van akkor ideiglenesen össze kell zárni a lábam mert nálunk párom nem szereti "bezárni"a kisfickót :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
kismama18

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Sziasztok!

Voltunk babaúszáson, ahol Nanettékkal találkoztunk. Nagyon rossz volt most a foglalkozás, mivel jéghideg volt a víz. Niki 20 perc után reszketett úgy fázott, pedig láttam rajta eleinte, hogy most van hozzá kedve. Így ki kellett jönnünk. Persze egy lehetőség is ugrott az úszásra. Szerencsére nem lett beteg. Legközelebb remélem már melegebb lesz a víz, ha nem akkor nem megyünk bele. Ezen az egészen nagyon felidegesítettem magam, hamar el is jöttünk így nem sokat tudtunk Nanettel beszélgetni, de abból a kevés együttlétből leszűrtem, hogy nagyon aranyosak mind a ketten a Domival.

Anyósoméknál a a hétvégi sütögetésen készült a sétálós és az ülős kép.

Boszibaba
Biztosan nincs semmi baj, gyakran feleslegesen paráztatnak a dokik és persze mi is magunkat.

Barbamami
nagyon helyesek a gyerekek és nagyon ügyes lehettél 5 manóval. Ezek után akár 6-t is bevállalhattok, ha az 5-tel már elvagy. :wink: :lol:
Radicseráról van valami híred? Hogy vannak? Kiheverték a kórházat?

Timesnek nagy gratula jó egészséget és sok tejet kívánok!!!!!!!!!!!!!!

Dijcsi
kérünk kopi képet a babáról és apáról!!! :lol:

Vicuska
Nagyon jó lehetett neked. Mi egy darabig nem megyünk külföldre amíg a baba ilyen pici, idegen helyen nehezen alszik el és pénz sincs az utazásra. Ha megyünk akkor majd belföldre valahova.

Kép
Kép
bbeti

berzkat: nekem volt ilyen 3 hónaposan volt meg elöször majd most 5 hónaosan valahol olvastam hogy ez normális bár én nem szedem a cerazettet :):):):):)

Bbeti: nagyon jók a képek az nem jó ha hideg a víz. nem ellenörzik a babaúszás elött? pedig igy még tüdögyuszit is kaphatnak a babák nem?

Csajok én már idejét sem tudom mikor voltam utoljára nyaralni:) 7-8 éve is van már :( idén anyagi akadálya van de talán jövöre már összehozunk valamit ha csak egy hosszú hétvégét de én ragaszkodni fogok hozzá :wink: :wink: habár ember tervez és ......... majd meglátjuk :D:D:D

pár kép Gegéröl :)

Kép

Kép

Kép

nika70
Salgótarján

kösz a válaszokat!!! Kicsit megnyugodtam. :lol:
Nika
Gege már így ül? Egyedül is felül, vagy csak ha leülteted, akkor marad úgy?
BBetti
Jók a babaúszásos képek! És hogy Niki már milyen nagy! Észbe sem kapunk, aztán mátr szaladgálni fognak. Niki már lépeget, ha a lába leér?

berzkat

Sziasztok!

Nem tűntem ám el, csak Érden voltam anyuméknál, meg egy hétig aztán itt volt a barátnőm! Most már jobban ráfogok érni!
Most dobok két képet, manóról meg rólam, du-tán teszek fel majd többet is, aztán jövök és visszaolvasok!
Remélem mindenki jólvan!

Puszi

Melinda

Kép Kép

És ilyen lett a hajam!

Kép

Kép
elizabeth25

berzkat egyedül még nem ül fel :) ahoz még elég kicsi de próbálkozik már húzogatja fel magát :)
elizabeth szépek vagytok jó lett a hajad :)

nika70
Salgótarján

Nika
Gege nagyon helyes mosolygós vidám baba. Kellene ellenőrizni a vizet de szerintem nem igazán érdekli őket, mert az oktató csak bérli tőlük a medencét nem saját emberük.

Berzkat
ha mozgatod előre, akkor pakolja a lábait. A héten megjön neki a bébikomp kíváncsi leszek, hogy azzal fog-e menni.

Elizabeth
én már írtam régen, hogy jó lett a hajad és nagyon jó a színed is napoztál vagy esetleg szolárium?

Szerintem még nem is írtam, hogy Niki 28-a óta (akkor lett 6 hónapos) eszik őszibarackot és répát. Próbálkoztam almával is, de az nem ízlett neki, tüneményes volt, ahogy vágta a grimaszokat. Azóta a kakijában is viszaköszön a gyümölcs, mintha nem emésztené meg teljesen.
Másoknál is így van ez?

ÍRJATOK NEHOGY KIHALJON A TOPIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
bbeti

mi is esszük a barackot meg az almát is. én turmixolom igy nem jön vissza kakaiban csak annyi hogy eddig 3 naponként volt kaki most hogy barackozik már minden nap van újra :)

nika70
Salgótarján

Lilo
Hát nem irigyellek, nem lehet semmi a napotok! Azért egyszer írd meg, hogy mindent csináltok Blanival!!!

Bbetti
Hihetetlen ez a babaúszás hideg vízben :shock:
Én sem bírom a hideget, nemhogy a babák... Nálunk is van babaúszás, de mi majd csak szeptemberben kezdjük, bár a nővérem mondta, hogy nyáron is lesz, csak azt nem tudom, hogy akkor ők most miért nem járnak??? Lehet hogy mégsincs nyáron? Na mindegy majd megkérdezem.
Marci szerencsére a fürdést ár szereti, de a törölközés még mindig nem megy, de lagalább már nem ordítja végig azt sem, csak mikor kivesszük a vízből. Ez jó lenne ott ezer ember előtt :oops:

Nika
Gege nagyon édes, már tényleg nemsok kell hozzá, hogy egyedül is üljön!

Elizabeth
Szépek vagytok, és milyen jó barna vagy!!!

Mi délután megyünk dokinénihez, mert most meg valami pörs van Marci lábánfején, és egy kisebb a combján is. :roll:
Meg amúgy is van egy csomó kérdésem, mert lassan venni kell újabb kaki mintát, és a gyogyót is egy hete szedi, és nem mondta, hogy meddig kell, meghát meg akarom kérdezni, hogy mi a fenétől van ez az ordítás szopi közben :cry: Egyszerűen annyira el vagyok keseredve, mert ma reggel ugyan még egész jól megúsztuk, de tegnap minden evésnél ment a hiszti. Közben persze szépen gyarapodik, és megint nőtt hosszra is, szóval szerintem nem a tejcsi kevesebb, de én ezt még 3 hónapig nem bírom így :cry: Teljesen ki vagyok idegileg, már mindig vele sírok, mert attól félek, hogy nem eszik eleget, elkezd fogyni, és irány vissza a kórházba. Már pedig én oda soha többet...

Bocsi a panaszkodásért, de nagyonmegvisel ez a dolog :cry: :cry: :cry:

Egyébként anniyra ügyes, a hasról hátra fordulás, már mindennapos, sőt, naponta többször is csinálja, főleg mikor letszem aludni, és még nemakar, vagy mikor felébred, és ki akar jönni az ágyból. Reggel mikor felébredtem, hogy nyöszörög, odamenetem és már háton feküdt. Édesen ellehetett, mert nem hallottam hogy "dolgozik", szóval egy ideje már biztos nézelődött.

Kép
Kép
nikole

Csak egy táblát dobok és már rohanok is...tipikusan semmi időm... :roll:

Kép

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Hamar par kep, mielott felebred ez a kis tunder:
Kép Kép Kép

Csajok! Igy 2 honaposan, 6 naposan ti mit mozgatjatok a kicsiket? Ugy ertem, szoktatok vmi fordulast, kuszast elosegito jatekokat nyomni veluk? Luca szivesen alszik hason, de nappal max. 5 percig bir hason lenni. AMugy hanyatt se tobbet, mint 10 perc. Pedig innen tudna majd jol "elindulni", nem? A hordozot imadja, de hat abban meg csak nezegetni tud. Vagy most meg eleg az?

Elizabeth: Domi mar fordul es kuszik? :?:

Felebredt, hianyol, megyek, pussz

Kép
Kép
-macsek-

nikole: sztem már írtam, h nálunk is ugyanez a hiszti megy kaja közben, már több hete. Eleinte ha cicire akartam tenni, most meg kajál egy keveset, aztán elkezd visítani, meg feszíti magát. Én ezt annak tudom be, h nem kér többet. Ilyenkor leteszem, majd próbálom újra kisidő elteltével!

Kép
gyanixi

Na megjöttünk a dokinénitől!

A lábán valami száraz bőrgyulladás van, semmi komoly, kapott rá kencét.
A szemével szemészetre küldött, mert a jobb sokszor könnyezik, a bal pedig egy kicsit befelé van.

A kakit nem kell újra megnézetni, a gyogyót pedig már csak 3 nappig kell neki adni! :lol: :lol: :lol: Na ennyit a szörnyű fertőző szalmonellánkról...
A lényeg, hogy Marci jobban van!!! Vagyis eddig is jól volt, de most már a kakija is "szebb". Bár a párom mindig azt mondja, hogy a kaki nem lehet szép, csak normális :D

Kérdeztem a cicin sírás dolgot, és azt mondta a dokinéni, hogy lehet elég neki 3 perc szopi, most mérnem kell az evéseket. Hát tényleg, mikor elkezdett sírni már 70-et evett. És 80-at kellene, szóval nem is erőltettem a dolgot, úgy visított, mint mindig, letettem aludni, és most nyugi van! Szóval Gyanixi biztos ez a gond nálatok is. Bár lehet az is, hogy túl gyorsan jön az eleje, és megfájdul a pocakja, és az is, hogy csak hiszti, hogy idővel nem ömlik a szájába. Hát nem tudom, de mivel bealudt így gondolom elég volt neki most ez a 70!

Szóval "csak" ennyi bajunk van, remélem ahogy nő Marci, úgy növi ki a dolgait is!

Macsek Luca gyönyörű, mint mindig!!! Szerintem lassan rá fog jönni, hogy jobban tud mocorogni a földön mint a hordozóban! Csak bírd kivárni!

Kép
Kép
nikole

Sziasztok!A babák mind egytől-egyig gyönyörűek!
Bbetti:na én is tiszta pipa lettem volna a te helyedben,és ezért még pénzt is elkérnek:ez a legszebb!!!

macsek:szerintem tegyél neki a kiságyba szines játékokat,ez segíti a kezei koordinációját és a testével is igyekszik fordulni-elérni!Nálunk bejött,mindig máshol van a kiságyba 10perc múlva.

Nikole:ez már jó hír(persze nem a lábacskája)Kaki dolog:hát szép biztos nem lehet,ma pl:úgy bekakilt,hogy a body a rugi és még a lepedő is kakifoltos lett.Róla ne is beszéljünk,hátul még a nyakán lévő háj alatt is volt.Fürdetés lett a dologból!

Ja és tegnap "kirándulni"volt a lányom anyósoméknál(katasztrófális szombat éjszaka után "lepasszoltuk")reggel 9től 5ig távol volt tőlem(még misén is volt)Mikor hazajött be se tudtam vele telni,úgy hiányzott!

KépKép
vicuska

Macsek igen, nem is akárhogy! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok! :D

Berzkat:
Nem akarunk 5 csemetét :roll: .. :D
A gyerekorvosunk asszisztense mesélte,hogy van egy 3 gyerekes család, ahol az anyuka negyedszer is teherbe esett. Na, gondolták, hogy nem vetetik el,hát lesz egy 4. is.. Igen ám, aztán később kiderült,hogy ikrek lesznek :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilo:
Hát érdekes volt,hogy finoman fogalmazzak. Igazából nem is maga az 5 gyerek volt gond,hanem leginkább az,hogy a Bertinek (3 éves) nagyon idegen volt a környezet,és sokat sírt. Leginkább a nővére tudta megnyugtatni,állandóan rajta lógott. Ha meg ez nem jött be,akkor maradtam én..,mert állítólag nagyon hasonlít a hangom az anyjáéra.. :roll:

Betti:
Jaj,de ari vagy,hogy eszedbe jutott a radicsera!! :D :D
Hát,szegény épp ma hívott zokogva. Nóri nagyon sokat sír,fáradtak a férjével,és persze így néha össze is kapnak. Erinek nagyon kevés a teje,a tápszertől meg fáj a Nóri pocija... Jhajj,nem irigylem. :roll: Pedig ooolyan gyönyörűű az a kicsi lány!!

Mamik,tündériek a babák!!! :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Na, megjöttem, hogy én is élénkítsem a topikot.

A babaúszáson én is nagyon kiakadtam. Az ember kifizet egy rakás pénzt, felpakolja a babát, cuccokat, utazik és akkor ez van, megfagyunk a vízben. Ráadásul hajtott a csaj végig mindenkit, a foglalkozás eleve rövidebb volt, mert mindenki fázott. Nagyon mérges voltam. Így Bettiékkel sem tudtunk beszélgetni.

Bbetti, köszi, hogy feltetted a képeket. Niki nagyon aranyos baba egyébként. És már milyen nagy!

De nekem ez a csütörtöki dolog csak a kezdet volt a pechsorozatban. Rohantam ki Domival az úszásról, ahogy tudtam. A hordozó nehéz volt és meghúzódott egy izom a kezemben. Egész éjjel csillagokat láttam tőle. Aztán este átjött anyósom (már fürdéshez készülődtünk, víz kész, Domi félig levetkőztetve - de szerinte mindegy, mikor fürdik a gyerek) és kifejtette, hogy én nem tisztelem őt eléggé és ez így nem mehet tovább. (vajon miért van ez így?? A fogvatartómért még rajongjak is?) Egyébként követelődző, szemtelen ... vagyok. Ja, és a haszonélvezete biztosítékból van a házunkon (ha elválnánk, az "idegen", mármint én ne vihessen el semmit innen. Még jó, hogy a férjem építette a házat). Baromi jó estém volt, nem aludtam semmit az éjjel. Még az a szerencse, hogy a férjem teljesen mellettem áll. Csak ő is tehetetlen. Az előadása alatt Domi már ordított a fáradtságtól, de ő leszarta. Ennyit arról, hogy szereti az unokáját.

Szombaton pedig lementünk Gyulára, ahol sajnos megint elég sok rossz dolog történt, de szegény vendéglátóink nem tehettek róla. Éjszaka szó szerint megzabáltak minket a szúnyogok és nem volt a házban szúnyogriasztó. Én is elfelejtettem vinni. Szegény Domi sikított a fájdalomtól. Én meg tehetetlen voltam. Másnap elmentünk a helyi strandra, ahol "szuperül" kistrandoltuk magunkat. Gyakorlatilag minden medencéből ki voltunk tiltva a gyerekkel. A gyerekmedencébe meg mi nem mehettünk be. Hiába mondtuk, hogy egy 5 hónapos gyereket nem lehet csak úgy egyedül betenni a vízbe. Szerintük ugyanis ez volt a megoldás. Pedig szegény Domi nagyon szereti a vizet. Este hulla fáradtan értünk haza, hosszú volt az út.

Vicuska, én is csak irigykedek a nyaralásotokra!

Dijcsi, kiváncsi lennék Márkra, milyen kopaszon.

Chrissy, drukkolunk nagyon, hogy minden rendben menjen veletek továbbra is. Gyorsan el fog menni ez az idő és találkozhatsz te is a babáddal. Timesnak gratulálok, majd várjuk a részleteket.

Barbamami, minden tiszteletem a tiéd! 5 gyerek? Én eggyel alig tudok megbírkózni.

Lilo, hová mentek nyaralni? Meg tudlak érteni, tudod, hogy mi is hasonló cipőben járunk. Bár nekünk inkább az éjszakai nem-alvás a gond. Egy barátnőm azt mondta, lehet, hogy még mindig a hasa fáj éjszakánként. Mert sokszor veri a lábát az ágyhoz, dobálja magát. Most újra adjuk neki az Infacolt, kiváncsi leszek, hogy tényleg ez a baj-e. Két napja kapja, most kicsit jobb volt éjszaka. Már nincs más ötletem.

Gyanixi, nekünk amikor elkezdett fogzani Domi (3 hónapos kora táján), akkor kezdte ezt csinálni a cicin. Először mi sem tudtuk, mi az oka a hisztinek. Persze lehet, hogy nálatok más a helyzet.

Na, most már eldugulok.

KépKép
nanett

Nanett:pár napig nekünk is volt ilyen rugdalózós-nemalvós éjszakánk,rájöttem,hogy éhes 2napja adok neki éjszaka kaját rendesen(már nem anyatejes és a tápszert még nem tapasztaltam ki,próbáltam a csak tea dolgot éjjel,de nem jött be)Így csak egyszer kel fel,ja és az étvágya is nőtt!!Anyósok...az enyém sem tiszta,de el kell fogadnom(tűrnöm).Minden nem klappolhat jó férj-jó anyós stb..És még a sógoromat és annak a kis hülye barátnőjét is mellőzöm(20-23 évesek)és el vannak varázsolva...De ez hosszú történet..Pedig ő a lányom keresztapja,kb 2*volt lent megnézni,hogy mit hozott vagy adott neki azt már nem is említem(4hónap alatt még egy kis zoknit sem)

Lányok aki ad már neki gyümiket:az én kicsi lányom abszolút nem fogadja el sem az almát,sem a banánt vettem neki üvegeset is(alma,banán,öszibarack)az sem kellett neki-én ettem meg,jó volt!!!

Nikky:mi újság?hogy állsz a fogyással??Mi a módszer??Én mióta nem szoptatok teljesen megállt a fogyás,15ment le úgy és most semmi-pedig alig eszek azóta...

KépKép
vicuska

Mi is megyünk idén nyaralni de csak a balcsira 4napra,járókába kell altatni(aki már volt valahol).Mert akkor kell vennem,milyet ajánlotok?
Nagyon ki van halva ez a topik,írjatok lányok!!!

KépKép
vicuska

Sziasztok!
Kébzeljétek már 3 napja átalusszuk az éjszakát reggel 6 -kor kelünk elsőnek és este 9-kor fekszünk :D nagyon büszke vagyok akicsi lányomra ,meg persze nekem is jobb hogy nem kell kelnem éjjel.Probálkozunk a 3 órásról átállni a 4 órás szopira ,egyik nap elég neki másik nap igényli a 3 órát gondolom a megszokás miatt. Csajok ti mikor ( hanyadik hónaptól) probálkoztatok a 4 órás kajcsival???
Pár napja azon gondolkozom megprobálom megkostoltatni az őszibarackot . Tudom még nem ajánlják ,de én is ettem már ilyenkor meg a tesomék is kaptak gyümit ennyi idősen mert hát régen nem az volt a divat hogy 6 hónapig semmi csak tejci.
Persze nem lett semmi bajunk sőt.........!!! Tele vitaminnal! Persze ez az én véleményem!Szóval délután szerintem veszek is barit és megkostizzuk( persze csak 1-2 kanálal elöször)!
Valaki adott a babának különben ilyenkorán????
Mi is szeretnénk menni nyaralni vagy is pár napra csak kicsit félek hogy viselné Dorcy! Bár ő nagyon jó baba ,ha bkv-val megyünk és utazunk 1,5 órát mikor egyedül megyek haza anyumhoz azt is remekül birja egy hangja nincs alszik végig :D
Mától elkezdek szedni ilyen homeos tejserkentött mert attól félek kevesebb a tejem és nagyon szeretném szopiztatni még egy pár hónapig. Valaki szed ilyet??? Bevált vagy használ?Tényleg több lett a tejci?
Bár mikor nagyon kevésnek érzem akkor este jó meleg vízzel zuhiztatom a cicim és reggelre láthatoan több lesz töle.
Tényleg írjatok mert nagyon kezdünk kihalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE LUSTIZZATOK MAMIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Na halihoo...

Látom pangás van megint:)!!!
Dóri írtó édes volt ma,féltem hogy alakul a nap,de hálisten nem zavarodott meg...reggel mentünk dokihoz fel kellett keltenem m Ő általában 8 körül kel,most 7kor keltettem,megkaptuk a Rota "oltást" ami igazából szájba cseppentés..tök jól tűrte..már 64cm és 5950gr!!
Aztán mentünk a csípőUHra..hálisten nincsen semmi baja negatív lett!!!Nem kell pelust hordani meg semmi aminek baromira örülök!!!

Barbamami
Mizujs veletek??
Levehettétek már a pelust Bogeszról???Remélem vége van már a kínlódásnak vele!!!!!!!!!!!!!

Vicuska
Nekem Dóri simán alszik a járókában,igaz csak napközben..sima egyszerű járóka semmi különös,csak rakok rá pár plédet hogy ne legyen annyira durván kemény..
Fogyás:Hát ez a 2.hét amit kihagytam mert elkezdett a bölcsességfogam mozogni és baromira fájt...ki kell műteni m nincs helye,de amíg szoptatok nem lehet...szóval 2 hete nem voltam,és nem is nagyon fogytam azóta...

viszont a tejem-valszínű a fogam miatt-kissé megcsappanni látszik már 5-6napja kap Dóri este 10kor tápot mert akkorA már nincs tejem...de megmondom őszintén,nekem egy kis könnyebbséget jelent ez..picit untam már ezt az állandó ciczést meg hazaérni időre,meg mittudomén..ja és amióta ezt kapja mindennap van kaki,és mondta a dokinő h van benne vmi prebiotikum ami segíti a kakit..és tényleg!!!:)Ennek örülünk nagyon úgyhogy én nem bánom..

Bacsbern
De bátor vagy,sztem nem lesz semmi baja,de én nem mertem még adni neki..megvárom a 4.hónapot,de akkor már én is szeretnék!!azért kiváncsi vagyok mit szól hozzá.írd majd meg!!!

Húú nyaralás,ne is mondjátok!!! :roll:
Az még várat magára nálunk!!Az tuti hogy Dórival nem megyünk sehova-sztem az nem igazán nyaralás,nekünk semmiképp,Ő meg úgysem értékeli!!Lehet h itthon hagyjuk anyuéknak majd télen v jövő tavasszal és akkor elmegyünk kettesben!!!Majd vhogy lesz...

Kép
nikky

sziasztok!

még élünk csak a lakással nem mennek simánn a dolgok.

mi június 5.-én utaltuk a lóvét a lakóknak akik azt mondták hogy nekik onnan számítva 1 hónap kell .mi meg rendesek voltunk és mondtuk hogy akkor 15.-éig kell kimenniük.bele is mentek.erre mivel igen lapítottak párom tegnapelőtt felhívta őket hogy mi a helyzet.erre a faszi közli hogy most teszik a csöveket és még kb 1(!!!!!!!)hónap mire kiköltöznek.szóval nem 1 hanem 2 hónap kell nekik.na gondolhatjátok hogy kiborult nálunk a bili.engem átt sem engedtek mert ismernek milyen vagyok.egy rossz szó és már a plafonon tudok lenni.föleg ilyen helyzetben.ugyhogy most az van hogy páromék (apuval)szombaton áttmenek és megmondják nekik hogy nem ebben állapodtunk meg ugyhogy 15.-én én költözzenek ki.ha így nem megy akkor uttánna minden nap a nyakukra járunk.és ha még így sem akarnak kimenni akkor megmondjuk neki hogy akkor minden megkezdett hónapért 200 ezret letesznek mint albérleti díj.ezt már ugysem válalják.de remélem nem is kell szóba hoznunk.

amúgy meg a Patrik rövid időn belüll el fog indulni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: már négykézlábra áll és úgy billeg hogy a fejét is fenn tartja.nagyon ügyi.és amilyen pofikat tud közben vágni...haláli :D :D :D

na mek majd később vissza olvasok azt írok még.
kismama18

Hali!

Nikole: Orulok, hogy rendezodtok, nem is lehet annal rosszabb, mint ha beteg a baba. Luca babe is sztem 5 perc alatt kisziv mindent, ami csak kell neki, bar nincs merlegem, nem tudom, mennyi is az annyi.

Bacsbern: En vettem Urtica Urens 5CH-t, es mar 5 napja szedem. Egyelore 2x 5 golyot, de mar most erzem, hogy kicsivel tobb lehet a tejcsi. Igazolja az is, hogy a kicsi kakijaban megint megjelentek azok a feher csikocskak, ami allitolag a megemesztetlen tej. Mert hat o addig eszik, amig van :D Majd csutortokon kiderul, tobbet is hizott-e, mint a multkor, mert akkor csak 10 dekat szedett fel. Persze ez lehet a meleg miatt is, de sztem a tej is kezdett kevesebb lenni. Majd irok, mit hiztunk homeosan.
Kivancsi vagyok a gyumi kiserletre, irj majd, mi volt!

Barbamami: Annyira ari az az 5 gyerkocos kep! Meg kicsit "durva" is. Kemeny fabol faraghattak, ha 2 hetig ( :!: ) igy voltatok. Csaladi hazatok van? Mert akkor biztos nagy zsivi volt a kertben is, amit imadok!

Ja, majd elfelejtettem: atkoltozott a kics a szobajaba. A szivem majd' megszakadt, de elhataroztuk. O persze nem vett eszre semmit, ugyanugy alszik, mosolyog, stb., csak en rohangalok at hajnalban tobbszor is, hogy tuti mukodik-e a babaorzo + a legzesfigyelo, es meghallom-e, ha ehes. Nekem kemeny dio ez meg, de piszok jo a kis szobaja. Majd lefotozom, tok buszke vagyok ra. Ja, a halonk meg tok ures lett, hianyzik a kis huncut szuszogasa!!!

Na, bucsu, pa!!

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok Lanyok,

MACSEK,
Imadom a kislanyod! Gyonyoru! Megneztem az osszes kepet rola!!!!!!!!! Gratulalok!!!!!!

Bacsbern,
En nagyon ellenzem a korai etetest, sajna (vagy nem), sok esetben nem rogton lesz kara.
En nem birom mar hallani a "mi sarat ettunk, meg is felnottunk" - dolgot (nem toled idezem), eleg sok minden valtozott mar a mi gyermekkorunk ota, es ha egyertelmuen bizonyitott teny, h. a tul koran adott etel hajlamosit allergia meg egyeb csunyasagokra, akkor miert kell?
Miert kell ennyire sietni?

Tobbiek velemeny????

Noah 5 es fel honapos, a meg mindig tarto hasfajasa miatt kezdtem el krumplival !!!!a hozzataplalast, szepen lassan, hatha az segit, orvosi tanacsra. Allergias vagyok, jo lett volna 6 honapot full szoptatni, de ez egy kicsit mas kategoria igy.
A nyers gyumolcs CSAK 7 honapos kortol ajanlott az en tajekoztatoim alapjan.

Betti, Nanett,
Edesek vagytok a gyerkocokkel! Hihetetlen nagyok a lanykak!

Lilo,
Merre utaztok? Ha visszajottok, tenyleg ossze kell futnunk, annyira kozel lakunk!

Dijcsi,
Szoke lettel??? En is visszaszokitettem, nem birtam magammal, de te nem lettel eloszor narancssarga, mint en... ?
Markrol kepet en is!!!!!

Rekanna, Zsana, Livi,
Hianyoztok!!!!

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok
De jó, újra élénkül a topik :lol: :lol: :lol:

Most csak feldobok pár képet a gyerkőcökről.
Kép Kép Kép Kép Kép

berzkat

Sziasztok! :lol:

A babák egytől egyig nagyon szépek,tündériek! :D Nekünk már sokszor lánynak nézték a kisfiúnkat! :lol:

Hozzátáplálás:
Eleinte 4 hónapostól akartam,de a sok permetszer miatt,szerintem kitolódik ez,félek,nehogy vmi baja legyen. Addig megkostóljuk a HIPP gyümis dolgokat! :D

Jól vagyunk,csak ne lenne ez a meleg,mert már nagyon unom. Még 13 nap nap és irány a Balcsi közel 1 hónapig! :lol:

Nektek mi a véleményetek a só és a cukorról? Mármint adtok már a babának az ételbe?

Na,ha erről hall az ember megoszlanak a vélemények nagyon is,pedig a gyerek(baba) egészséges fejlődéséhez az si nagyba hozzájárul,hogy miket eszik szerintem.

Gabika ugye már majdnem 4 hónapos,és mivel kevés a tejem tápszert is kap sajnos. Nem nagyon akartam,de nem lehetett más tenni.

Nemsokára majd jönnek a főzelékek és a gyümölcsök is. Én és a párom annak a hívei vagyunk,hogy az ő ételébe semmi cukor és só ne kerüljön,mert szerintem felesleges nagyon is. Később majd meg szőlőcukrot fogok venni,az egészségesebb,mint a cukor.

Mézet ugye régen lehetett adni,most 1 éves korig nem ajánlják az allergiák miatt. Most majd a HIPP vagy vami hasonló nagyon jó mínűségű babaitalt és kajákat probálunk ki. Ezekben semmi kárósító anyag nincs a baba számára.

Későbbiekben is nagyon szeretném,ha nem enne édességet,hanem főleg gyümölcsöt és joghurtot,persze folyadékpótlásra is a víz a legjobb,mert a gyümölcsös italokra csak szomjasabbak lesznek és még teli is vannak sok cukorral.

Nem azt mondom,hogy sosem fog fagyit,vagy csokit enni,de teljesen feleslegesnek tartom idő előtt azzal tömni. Mi se nagyon eszünk ilyeneket. Nagyon fontos a szülő pldája. Sütiket szoktam sütni,és majd akkor azokból si ehet,de mindent mértékkel. Egészséges kisgyereket akarok,hiszen ma már minden 2. ember allergiás vmire sajnos.

Ez a cikk azért született meg,mert felidegeltem magam egy ismerösömön,aki 1 évesen CHIPS-el tömi a gyerekét. Mikor okosat akarok neki mondani,akkor meg mi a válasza: Egy gyerek mindent ehet amit a szülei is esznek! :twisted: Ekkora baromságot még nem hallottam! :shock:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

HELLÓ
Nah csajok kibrobáltuk tegnap a barit és......
kicsavartam neki belöle 3 kiskanálnyi levet mert persze a husát nem adtam oda, először fintorgott gondolom az új íz stb.... de miután elfogyott a 3 kiskanálnyi bari nah akkor volt aztán 1 óriási bömbi. Most lehet megköveztek de kénytelen voltam még adni neki mert nagyon sírt szóval lenyomott még 4 kanálnyit.
Nem fájt töle a pocija és nem lett semmi baja.
Bár Dorina egyáltalán nem poci fájós még egyszer sem fájt a hasija :D
Ma megint adok neki :lol: aztán megkostizzuk az almát utána meg a friss új sárgarépát persze mindennek csak a LEVÉT.
És ennyi a többire még várunk azért :lol:
VITTE én is nagyon ellenzem a hozzátáplálást ezért is teszek meg mindent hogy legyen tejcim. Mi magán gyerekorvoshoz járunk aki gyerekkórházigazgató főorvos és ő mondta ezeket a gyümiket meg zsenge répalevet nyugodtan lehet adni 3 hónaptól, persze mi még nem vagyunk 3 hónaposak :oops:
Én is utálom a mi ezt azt ettünk gyereknek pláne anyósom mániája ez, én csak arra értettem hogy a gyümitől végülis egészséges babának nem lehet baja. Persze azok a baból akik pocifájosak persze ne probálgassák én se merném. De ez tényleg csak az én véleményem és remélem senkit nem bántok meg vele.
Vendég

Gyarapszom :lol:
Kép

Mire bementem hozzá alkotott :D
Kép

Kényelem
Kép

Teli a poci
Kép

Kivégzés
Kép

Erős vagyok :lol:
Kép

7alvó
Kép

Csini vagyok :D
Kép
Kép

Anyuci
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi szerintem sincs szüksége 1 babának se sóra se cukorra pláne nem chips-re :twisted: Én apszolult nem akarom szoktatni se az édességre se az ilyen cukros lötyre. Igen erre a hozzátáplálás dologra teljesen megoszlanak a vélemények. Szerintem mindenki ismeri a saját gyerekét mit bir mit nem stb....és mindenki csinálja úgy amiben jobban hisz.
Vendég

Ja és Gabika GYÖNYÖRŰ pici fiúcska :D Pont ilyen mérlegünk van nekünk is :lol:
Vendég

[quote="bacsbern"]J írta:bacsberna és Gabika GYÖNYÖRŰ pici fiúcska :D Pont ilyen mérlegünk van nekünk is :lol:

Mi béreljük! :D Már megbántam,hogy nem vettem. E hóban lejár.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Egy kis reklám,ha nem haragszotok. :lol:

MEGNYITOTTAM ELSŐ WEBÁRUHÁZAMAT! :lol:

NÉZZÉTEK MEG,RENDELJETEK,AMI TETSZIK:

http://www.flavinarium-webaruhaz.unas.hu/

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Végre volt mit olvasgatni!!!

Hát a hozzátáplálás nem egyszerű dolog, én már nagyon várom, de a betöltött 5 hónapot tuti megvárom, mert azt olvastam, akkor már lehet nekik gyümilevet adni, és akkor 6 hónaposan már el lehet kezdeni a főziket!
A cukrot én is hanyagolom majd jó sokáig, de remélem az egy éves szülinapi tortáját meg tudom olyanra csinálni, hogy ehessen belőle nyugodtan. Lehet répatorta lesz :lol: A keresztlányunk nővérkéje 6 éves és utálja a csokit, és a sütit. Nem eszik semmi édességet. Na én ezt azért nem szeretném, mert én nagyon szeretem a fini sütiket, és sütni is szeretek, szóval remélem Marci is jóízűen fogja falatozni...

Beszéltem a szemész orvossal, jövő szerdán 12 órakor kaptunk időpontot, mondta ő is, hogy nem a legjobb, de különben csak 2-3 hét múlva lenne, így mondtam, hogy jó, majd úgy próbálom alakítani Marci napját. Magánrendelésre megyünk, a gyerekorvosunk ajánlotta. Hát inkább kifizetem azt a pár ezer forintot, de a gyerek szeme nekem nagyon-nagyon fontos. Főleg úgy, hogy ugye nemrég voltunk kórházban, és látta mennyire lesz.rják az embert... Azt mondta, hogy a könnycsatorna átmosást ő nem csinálja, az csak a kórházban, de azt nagy valószínűséggel meg tudja mondani, hogy kell-e vagy sem!. Az pedig, hogy az egyik szeme befelé tart egy kicsit, ebben a korban még nem biztos, hogy bajt jelent, de persze megnézi, mert akár egész életre szóló látásgyengeség is lehet belőle azon a szemén, ha nem veszik észre időben. Szóval szemfenék vizsgálatra megyünk, majd cseppenteni kell Marcinak, és megnézi. Mondjuk azt mondta, hogy olyan 45 perc lesz a vizsgálat. Hát nem tudom, mert Marci tuti bealszik, de majd felébresztem. Akkor meg ugye nagyon nyügi lesz, de majdcsak lesz valahogy :roll:
Egyébként így a telefonban nagyon ari volt a dokinéni!!!

Ma már volt 2 nemsíros szopink, olyan jó érzés, gondolom a többi nem lesz ilyen szerencsés, de már ez is valami!!!
Mondjuk valószínű tényleg az a baj, hogy gyorsan megtömi a pocakját, és fáj neki, mert 3 perc alatt képes 90-et kiszívni, utána még 2 perc, és megvan a 110-120. Szóval így lerövidültek a szopik, amit azért nem bánok!!! Persze most reggel 20 percig simán elnyammogott mind a kétszer. Ki érti ezt???

Nagyon rossz idő van itt nálunk, bár országosan mondta. Egy kicsit tartok a hidegfronttól, mert Marcit az nagyon megviseli, de most még nem sírdogál, remélem inkább elnyomja, és jobbat alszik tőle!
Jó lenne, ha délutánra egy kicsit tisztulna az ég, mert elég rosszul viselem azokat a napokat, mikor nem tudunk sétálni menni. Nekem valahogy mindig mennem kell, és persze a kutyát is vinni kell sétálni. Szóval reménykedek!!!

Boszibaba Gabika nagyon édes, és már 7.38??? Mi ma méreckedünk, majd holnap megírom! De kb. 2 kg-val vagyunk kevesebbek :oops:

Kép
Kép
nikole

Sziasztok, csak dobok egy képet magunkról!

Olyan fáradt vagyok mostanában, még mindig nem szoktam hozzá az éjszakai keléshez,szerintem felhalmozódott a két hónap alatti változó alvási periódus! :( Ti hogy vagytok ezzel? NO meg hát ez a meleg! :( Teljesen kikészít! :((

Kép

Kép
elizabeth25

Kg-k.: Domcsit reggel mértem 5400 gramm most! :)

Kép
elizabeth25

hozzátáplálás: én megvártam az 5 hónapot és azóta is csak gyümilét vagy gyümit kap azt is csak öszibarackot meg almár eddig. Ma sütöttem hasábkruplit és annak a belét ami lényegében fött krupli megkóstoltattam vele nagyon bejött neki:):):):) nem lesz válógatos eddig legalábbis úgy néz ki eddig

nika70
Salgótarján

Nika
nem hasfájós Gege a gyümitől? Azért kérdezem, mert valahol azt olvastam vagy hallottam, hogy turmixolástól levegő keveredik az ételbe és hasfájós lesz tőle a baba.?

Macsek
Luca nagyon szép kislány, az a kép ahol fogjátok, albumba is jó lenne. hatalmas haja van.

Vitte
örülök, hogy írtál nagyon szép a fiad, helyesek vagytok a közös képen. Kicsit furcsa a hajad ilyen világosan de jó lett:) :D
gyere gyakrabban és írj egy kicsit többet magatokról!

Nikole
nagyon sajnálom, hogy még mindig kínlódtok, jobbulást Marcinak, lassan csak vége lesz a kínszenvedésnek.

Elizabeth
nagyon szépek vagytok!
az első két hónap nekünk borzasztó volt, Niki éjjel szinte semmit nem aludt kivoltam teljesen. A 2. hónap után kezdett rendeződni az alvása először éjfél 1 óra körül aludt el, aztán magától már szundizik 9-10-kor csak most újabban 8-kor kel reggel, és napközben 2* 2* alszik 1-2 órát, úgy hogy már nem panaszkodhatok annyit.
Egyébként mióta megszületett én még teljesen nem aludtam ki magam, ha délután mellédőlök akkor sem az igazi.

Boszibaba
ezeknek a szereknek mi a lényege? Gondolom egészségesek. Venni nem szeretnék mert megvallom őszintén ezek nekem drágák csak úgy spontán érdekel.
Gábor helyes kisfiú, legaranyosabb a mosolygós képen, szerintem rád hasonlít.

Bacsbern
örülök, hogy ízlett nektek a gyümilé, de az én véleményem is az, hogy még rettentő korai, mert azt olvastam, hogy emésztési problémák lehetnek a késöbbiekben. A te gyereked te döntöd el, csak én még várnék ezzel.
Nikit imádom etetni gyümivel édes mikor csupa maszat, de mi kivártuk a 6 hónapot, igaz ő tejes baba teljesen. Szomjúság ellen pedig Szentkirályi vizet adok neki, mert azt babák is ihatják.

Berzkat
nagyon szép gyerekeid vannak. A lányod fekete a fiad pedig szőke hajú?
Lányodnak jól a sárga, nagyon helyes az a kisruci.

Kép
Kép
bbeti

bacsbern:

még szerintem is korai.főleg úgy hogy már most mindennap adsz neki.az ilyen pici babák emészőrendszere még nem bírja az ilyeneket és ebből a későbiekben még lehetnek problémák.a dokid is nemhiába mondta a 3 hónapot.azt azért illik megvárni!!!!!!mi is megvártuk és most már husis főziket is adok neki.tehát semmiről nem maradsz le ha még vársz egy picit.
kismama18

Lányok látom nem vagyunk 1 véleményen :shock: de mindenki máshogy gondolja és ez így helyes, mi lenne ha mindenki úgyan azt gondolná mint a másik. Inni mi limonádét iszunk persze cukor nélkül 1 kis forralt víz 1 kis kávéskanál rendes citromlé ( nem üveges) mást sajna nem ivott meg, nekünk erre még a védőnő is azt mondta hogy nyugodtan ihatja ha izlik neki tele van c vitaminnal.
Különben szerintem ez a gyümi dolog annyi hogy most nem ez a trendi! De tényleg nem akarok bántani senkit és mindenkinek tisztelem a véleményét és köszönöm a hozzászólásokat :D
Ha nem haragszotok dobok 1 képet hogy mennyit változtunk 2 hónap alatt.
Ja és Macsek sajna a multhéten mi is csak 10dkg híztunk ,ezért kezdtem el szedni a tejserkentött. Ami azt illeti mára már volt 1 kis eredménye már nagyon régen evett meg 120 g-ot és ma megint egésznap ennyit eszik . Lehet tényleg nem volt elég tejem??? De akkor miért nem sírt hogy éhes???????????????????? Ja és már olyan is rég volt hogy miközben hamizott a másikból folyt a tejci ,ma ez is meg volt :D és megint kell a melltartó betét. Ilyen hamar megnövelte volna a tejcit????????????????????
Vendég

A képek meg lemaradtak :lol: :oops: na mindegy akkor rakom!!! Kép 3 naposan még a kórházban Kép MA :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?