Sziasztok!
Végre volt mit olvasgatni!!!
Hát a hozzátáplálás nem egyszerű dolog, én már nagyon várom, de a betöltött 5 hónapot tuti megvárom, mert azt olvastam, akkor már lehet nekik gyümilevet adni, és akkor 6 hónaposan már el lehet kezdeni a főziket!
A cukrot én is hanyagolom majd jó sokáig, de remélem az egy éves szülinapi tortáját meg tudom olyanra csinálni, hogy ehessen belőle nyugodtan. Lehet répatorta lesz

A keresztlányunk nővérkéje 6 éves és utálja a csokit, és a sütit. Nem eszik semmi édességet. Na én ezt azért nem szeretném, mert én nagyon szeretem a fini sütiket, és sütni is szeretek, szóval remélem Marci is jóízűen fogja falatozni...
Beszéltem a szemész orvossal, jövő szerdán 12 órakor kaptunk időpontot, mondta ő is, hogy nem a legjobb, de különben csak 2-3 hét múlva lenne, így mondtam, hogy jó, majd úgy próbálom alakítani Marci napját. Magánrendelésre megyünk, a gyerekorvosunk ajánlotta. Hát inkább kifizetem azt a pár ezer forintot, de a gyerek szeme nekem nagyon-nagyon fontos. Főleg úgy, hogy ugye nemrég voltunk kórházban, és látta mennyire lesz.rják az embert... Azt mondta, hogy a könnycsatorna átmosást ő nem csinálja, az csak a kórházban, de azt nagy valószínűséggel meg tudja mondani, hogy kell-e vagy sem!. Az pedig, hogy az egyik szeme befelé tart egy kicsit, ebben a korban még nem biztos, hogy bajt jelent, de persze megnézi, mert akár egész életre szóló látásgyengeség is lehet belőle azon a szemén, ha nem veszik észre időben. Szóval szemfenék vizsgálatra megyünk, majd cseppenteni kell Marcinak, és megnézi. Mondjuk azt mondta, hogy olyan 45 perc lesz a vizsgálat. Hát nem tudom, mert Marci tuti bealszik, de majd felébresztem. Akkor meg ugye nagyon nyügi lesz, de majdcsak lesz valahogy
Egyébként így a telefonban nagyon ari volt a dokinéni!!!
Ma már volt 2 nemsíros szopink, olyan jó érzés, gondolom a többi nem lesz ilyen szerencsés, de már ez is valami!!!
Mondjuk valószínű tényleg az a baj, hogy gyorsan megtömi a pocakját, és fáj neki, mert 3 perc alatt képes 90-et kiszívni, utána még 2 perc, és megvan a 110-120. Szóval így lerövidültek a szopik, amit azért nem bánok!!! Persze most reggel 20 percig simán elnyammogott mind a kétszer. Ki érti ezt???
Nagyon rossz idő van itt nálunk, bár országosan mondta. Egy kicsit tartok a hidegfronttól, mert Marcit az nagyon megviseli, de most még nem sírdogál, remélem inkább elnyomja, és jobbat alszik tőle!
Jó lenne, ha délutánra egy kicsit tisztulna az ég, mert elég rosszul viselem azokat a napokat, mikor nem tudunk sétálni menni. Nekem valahogy mindig mennem kell, és persze a kutyát is vinni kell sétálni. Szóval reménykedek!!!
Boszibaba Gabika nagyon édes, és már 7.38??? Mi ma méreckedünk, majd holnap megírom! De kb. 2 kg-val vagyunk kevesebbek