jó reggelt!
A játszószőnyeg jó találmány, rékának volt, de a nándinál már nem tudtuk használni, mert réka nem funkcionálisan használta. És mi úgy úsztuk meg többek között szerintem a testvéfrféltékenyésget, hogy neki is szabad volt mindig mindent, persze felügyelettel, meg voltak szabályok. Állandóan kisbabást játszott, de nándit így nem lehetett alátenni. Ő egy tornázót kapott, ami nem volt olyan kényelmes rékának, és a járókába is bele tudtuk tenni. egyébként jobb is szerintem így utólag, de itt már sok a szőnyeg, ahol réka volt kicsi, ott parketta volt inkább, és arra tettünk habtapit.
első gyereknél egyébként a járóka, hacsak nem többszintes a lakás, és kiságy fent, járóka lent, szerintem felesleges. Másodiknál meg a nagy elleni védőeszköz

legalábbi nálunk így bevált. És a gyereknek sokkal jobb, ha nem járókában meg kiságyban fekszik egész nap, hanem lent a szőnyegen hempereg, több helye van, jobban tud fejlődni.hiszen 4-5 hónaposan már forognak általában, nándi már kúszott... (van, aki már 3 hósan is...)
dharma

remélem kárpótlódsz majd valamivel... a pocok meg... hát, előbb utóbb csakcsak megmutatja magát! réka a 28. heti uh-on volt egyértelmű, és lányból van. De valami miatt én neked fiút saccolok. Lehet, hogy mert kisdelbónak hívjátok, és az olyan pasis
a mi ruháinkat én sem vasalom, a picikét én is pár hónapig. legtovább a pelusokat meg a fürdőlepedőket vasaltam, hiszen azt az arcához teszem, meg a feneke alá. meg azokat 95 fokon szoktam a mai napig... szép fehérek is.. meg ecettel öblítek gyerekruhát, mert az enyémeknek nagyon érzékeny a bőrük.
sziszike, biztos azért csinálja meg a doki, mert ezek okoznak több magzatvizet, és mindent ki akar zárni. a toxoplazmát mosatlan gyümölcstől, zöldségtől is el lehet kapni, úgyhogy a macska csak nagy kockázatot jelent. én örülnék neki, hogy alapos a dokim...
zsu, dehogy haragszom!

én viszont nem tudok ellenállni, úgyhogy megveszem. a nacit nem, az kicsi tutira, de a zakó meg az ing kell. A zakó úgyis csak picit lesz rajta, meg nagyon könnyű anyagból van, úgyhogy könnyen mozog majd benne, meg van kis pepita mellényünk, biztos a lagzin már az lesz rajta. egyszerűen nem bírom ki, hogy ne pompázzanak apával együtt fekete öltönyben

Lányoknak olyan könnyű kislányos holmit venni. Bár rékának pont nem olyan egyszerű, mert ő meg hercegnős csillivilli ruhára vágyik, és éppen nincs egy sem a méretében. milyen meglepő, gondolom életkori sajátosság... persze lehet, hogy lesz koszorúslány egyenruha, akkor úgyis tárgytalan...
közlekedés meg megy. tök simán, majd meglátod! én is nagyon félek a három gyerekkel való közlekedéstől, emiatt nem is merem megvenni az állatkerti bérletet, pedig van most akció, hogy ha veszel egy felnőttet, választhatsz mellé egyet. de azt hiszem, nem fogok tudni apa nélkül menni. szóval asszem ritka program lesz ez most már nálunk is

pedig jó, tegnap délután ott is mikulásoztunk egyet pl. meg a vasúttörténeti parkban is. jól ki is ütöttem magam, még nem is volt ilyen se nándinál, sem rékánál, hogy a szeméremcsontom fájjon

és tudtam neki örülni
kocska, nagy vagy a főzéssel

és azért jó, hogy jobban vagy kicsit. szegény...
ildi, szerintem is belefér. Viszont a dokid ágynyugalomra ítélt, és a szexet nem tiltotta le? vagy már feloldotta?
holnap megyünk szüleimhez vonattal, egyedül a két gyerekkel, vagyis a harmadikkal a pocakomban

vicces lesz, de remélem menni fog... majd megkérek valakit, győrig jöjjön elém (ettike, majd gondolok rád

) csak az átszállástól félek.
mikulás nálunk is sikert aratott, és örülök, hgoy az édességet nagyrészt ki tudtuk váltani egyébbel, kesudióval, diákcsemegével, mandarinnal. így is túl sok édesség megy be szerintem, mikulástól márciusig- amíg lecseng mindenkinél a szülinapjuk - meg különösen sok. minden nap jár valami finomság, mert egyszer gyerek a gyerek, de azért vannak túlzások időnként, főleg nagyszülői részről, meg ha ügyintézni, vagy pl az én orvosi vizsgálatomhoz be kell vinnem őket, és kell egy hosszabb idejű nyugi.
na, írtam nektek regényt

hurrá
szép napot!